Dodaj do ulubionych

Parlamentarzyści PiS trafili do sądu

15.05.06, 18:19
bardzo dobrze.
Obserwuj wątek
    • premier.z.krakowa Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzenie 15.05.06, 18:21
      Za to Rokita ukrył się za imunitetem.
      Według wybiórczej stanięcie przed sądem z powództwa prywatnego to wstyd.
      Dla mnie to powód do dumy walczyć przed sądem o wolnośc słowa z lewakami i zboczeńcami.
      • pndzelek rokita sie ukryl.......... 15.05.06, 18:46
        dzieki glosom pisu ;)
        • tadddd Rokita jest politykiem 15.05.06, 22:43
      • venus99 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 15.05.06, 19:32
        jaka wolność słowa? ci krętacze przeciez tylko "pytali".
        w dodatku tchórzliwi.
        • kazek100 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 15.05.06, 20:41
          Dokładnie.
          Nie dość, że mają głupie poglądy, to jeszcze są zwykłymi tchórzami.
      • jajko69 do premiera.z.krakowa 15.05.06, 20:08
        prawicowiec walczacy o wolnosc slowa? ale tylko wtedy, gdy trzeba bronic
        nietolerancyjnych agresorow.
        skoro jestes za wolnoscia slowa, moj drogi, to chyba twe uczucia religijne nie
        beda urazone, jezeli napisze, ze wszyscy katolicy to tepe durnie po praniu
        mozgu, skonczeni kretyni, ktorzy nie potrafia pomyslec i sie zorientowac, ze sa
        robieni w konia przez ksiezy, wszystkie klechy to pedofile, a chrystus jako syn
        ciesli byl ograniczonym prostakiem?
        • sclavus Re: do premiera.z.krakowa 15.05.06, 20:19
          jajko69 napisała:

> prawicowiec walczacy o wolnosc slowa? ale tylko wtedy, gdy trzeba bronic
          > nietolerancyjnych agresorow.
          > skoro jestes za wolnoscia slowa, moj drogi, to chyba twe uczucia religijne nie
          > beda urazone, jezeli napisze, ze wszyscy katolicy to tepe durnie po praniu
          > mozgu, skonczeni kretyni, ktorzy nie potrafia pomyslec i sie zorientowac, ze
          sa
          > robieni w konia przez ksiezy, wszystkie klechy to pedofile, a chrystus jako
          syn
          > ciesli byl ograniczonym prostakiem?

dobrze napisane!!! :))
        • premier.z.krakowa Co Ci mogę odpowiedzieć - żal mi Ciebie 15.05.06, 20:21
          Na wizytę u defektologa pewnie jest już za późno ale jeszcze spróbuj. Może Ci pomoże.
          Pozdrów rodziców. Musi im być cięzko z takim potomkiem.

jajko69 napisała:

> prawicowiec walczacy o wolnosc slowa? ale tylko wtedy, gdy trzeba bronic
          > nietolerancyjnych agresorow.
          > skoro jestes za wolnoscia slowa, moj drogi, to chyba twe uczucia religijne nie
          > beda urazone, jezeli napisze, ze wszyscy katolicy to tepe durnie po praniu
          > mozgu, skonczeni kretyni, ktorzy nie potrafia pomyslec i sie zorientowac, ze sa
          > robieni w konia przez ksiezy, wszystkie klechy to pedofile, a chrystus jako syn
          > ciesli byl ograniczonym prostakiem?
          • jajko69 mnie ciebie tez 15.05.06, 20:26
            czy teraz widzisz roznice miedzy wolnoscia slowa a obrazaniem kogos?

jezeli pewne grupy ludzi tak czesto powoluja sie na swe uczucia urazone, to nie
            powinny obrazac innych.
            • kazek100 Re: mnie ciebie tez 15.05.06, 20:58
              dokładnie o to chodzi!

Nie jestem tu zbyt wielkim optymistą, ale może kiedyś święty prawicowiec
              poczuje jak to fajnie być obrażanym. Z tym, że on pewnie nawet nie wie, że sam
              zaczął, bo jego agresywny język dla niego jest normalny. Tak to z polską
              prawicą bywa.
          • tadddd pomagaj sobie 15.05.06, 22:45
        • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 15.05.06, 20:34
          No cóż. " W ten właśnie sposób myśli świnia o orle"
          • jajko69 Re: do premiera.z.krakowa 15.05.06, 20:42
            chyba nie zrozumiales, o co mi chodzilo. sprobuj pomyslec raz jeszcze.
            • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 15.05.06, 20:47
              Dobrze wiem o co Ci chodziło. Ale nawet to było niesmaczne.
              • jajko69 Re: do premiera.z.krakowa 15.05.06, 20:53
                wiem, zrobilam to specjalnie (zwykle nie mowie takich rzeczy). ale jesli sie
                czegos wymaga od innych, to samemu trzeba tez tak postepowac.
                • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 15.05.06, 21:06
                  Oni są przed sądem a Ty nie. I na tym polega różnica.
                • kralik11 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:20
                  jajko69 napisała:

> wiem, zrobilam to specjalnie (zwykle nie mowie takich rzeczy). ale jesli sie
                  > czegos wymaga od innych, to samemu trzeba tez tak postepowac.

Dokladnie! z tymi burymi sukami PiSdaczymi nie mozna inaczej, oni innej mowy
                  nie rozumieja i jezeli bedziesz z nimi polemizowal w sposob
                  logiczny,kulturalny, oni cie zaszczekaja, zwyzywaja, zwyklinaja zostaniesz
                  komunista, faszysta,esbekiem, krotko mowiac, przykleja ci wszystkie swoje
                  wlasne cechy, az sie wkoncu zdenerwujesz i sam napiszesz cos o podobnej tresci
                  i znaczeniu jak to zrobiles, taka to juz ta PiSdacza mac i tego juz w nich nie
                  zmienisz ;)))

Pozdrowienia :)
                  • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:24
                    Poczytaj posty jajko. Kultura to tam może jest.... ale typu Mandaryna. Prosta
                    jak budowa cepa.
                    • kralik11 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:30
                      Ojej, ale naprawde nie o kulture teraz chodzi, poczytaj posty
                      wszystkich "zwolenniko" PiS na forum przez kilka -kilkanascie miesiecy, to
                      naprawde zrozumiesz, ze kultura w przypadku gdy z nimi dyskutujesz nie ma
                      szansy przetrwania nawet 5 minut, z nimi poprosu nie mozna kulturalnie
                      rozmawiac, bo jezeli sie nie zgadzasz z ktorym z nich, obsiadaja cie jak mychy
                      i zwymyslaja najpodlejszymi wyzwiskami.
                      Ja tez jestem katolikiem i mnie te slowa tez zabolaly, ale nie mam do goscia
                      predesji, gosc poprostu stracil nerwy ;)))

Serdecznie pozdrawiam :)
                      • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:32
                        Poczytaj posty zwolenników GW. FASZYSTA. NACJONALISTA? Działa w obie strony.
                        • kralik11 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:39
                          fly8171 napisał:

> Poczytaj posty zwolenników GW. FASZYSTA. NACJONALISTA? Działa w obie strony.

Tak, dziala w obie strony, ale jezeli to slowa byly wypowiadane z ust
                          zwolennikow PiS w kierunku moim i wszystkich niezwolennikow PiS, przez ostatnie
                          10 czy iles miesiecy, to nie dziw sie, ze teraz te slowa sa kierowane
                          spowrotem, tym razem w ich kierunku, poprostu czasami na hamstwo trzeba
                          odpowiedziec hamstwem, bo ilez pozwolisz pluc sobie w twaz?
                          • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:42
                            Jestem zmęczony. Idę spać. Nie określa mnie się inaczej niż faszysta. Jeszcze
                            pół roku i nim bedę. Pomyśl.
                            • kralik11 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:56
                              fly8171 napisał:

> Jestem zmęczony. Idę spać. Nie określa mnie się inaczej niż faszysta. Jeszcze
                              > pół roku i nim bedę. Pomyśl.

Wedlug bylego SB a dzisiejszego PiS i Samoobrony, ja juz jestem faszystka ;)

Milych, normalnych, niePiSdaczych, wolnych od burosuczenia i premiera z krakowa
                              snow :)))
                      • kralik11 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:33
                        Jesze raz powroce do tematu i podam ci przyklad tego, jakim hamem jest
                        PiSdzielec burosuczy, premier z krakowa :)
                        ================================================================================

premier.z.krakowa napisała:

> Nie dziwie się że robią sondaże na 15latkach. To jest własnie elktorat
                        lewaków
                        > i PO.
                        > Zal mi tylko twoich rodziców że wychowali sobie takiego bydlaka.
                        >
                        • fly8171 Re: do premiera.z.krakowa 16.05.06, 00:36
                          Tak. To moja wina. Odpowiadam za wszystkich na tym świecie.
                          Przepraszam. Żenujące........
                  • premier.z.krakowa a ty co tu robisz ciołku 16.05.06, 00:30
                    wracaj do swojej nory

kralik11 napisał:

> jajko69 napisała:
                    >
                    > > wiem, zrobilam to specjalnie (zwykle nie mowie takich rzeczy). ale jesli
                    > sie
                    > > czegos wymaga od innych, to samemu trzeba tez tak postepowac.
                    >
                    > Dokladnie! z tymi burymi sukami PiSdaczymi nie mozna inaczej, oni innej mowy
                    > nie rozumieja i jezeli bedziesz z nimi polemizowal w sposob
                    > logiczny,kulturalny, oni cie zaszczekaja, zwyzywaja, zwyklinaja zostaniesz
                    > komunista, faszysta,esbekiem, krotko mowiac, przykleja ci wszystkie swoje
                    > wlasne cechy, az sie wkoncu zdenerwujesz i sam napiszesz cos o podobnej tresci
                    > i znaczeniu jak to zrobiles, taka to juz ta PiSdacza mac i tego juz w nich nie
                    > zmienisz ;)))
                    >
                    > Pozdrowienia :)
                    • kralik11 Re: Spadaj esbeku :))))))))))))))))))))))))))))))) 16.05.06, 00:34
                      • premier.z.krakowa tak często o tym gadasz, czy nie masz z nimi coś 16.05.06, 00:49
                        wspólnego? Stosujesz podobne metody: pomówienia, insynuacje, zniewagi.
                        Za kazdym razem jak Cię zauważę na forum to licz na czułe powitanie.
                        • kralik11 Re: tak często o tym gadasz, czy nie masz z nimi 16.05.06, 00:53

> wspólnego? Stosujesz podobne metody: pomówienia, insynuacje, zniewagi.
                          > Za kazdym razem jak Cię zauważę na forum to licz na czułe powitanie

Nie koles, poczytaj moje wczesniejsze posty, robie to poniewaz odpowiadam
                          pieknym za nadobne, robie to poniewaz nie moge znesc waszych klamstw wiecznych
                          insynuacji i tego calego PiSburosuczenia o ktore mnie oskarzasz, a czule
                          powitanie to ty zawsze bedziesz mial odemnie esbeku PiSdaczy ;)))
      • jola_bzyku Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 15.05.06, 23:27
        pedałom i lesbijkom stanowcze NIE!
        • fly8171 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 15.05.06, 23:49
          "NIE" do czego?
        • zuzanka101 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 16.05.06, 00:36
          A jak by cię któryś przeleciał. Co byś wtedy mówiła? Nie zarzekaj się. Takim
          prawicowym gadaniem nas nie omamisz.
          • fly8171 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 16.05.06, 00:38
            Garu garu strach z browaru. Zmiecie i zgniecie wszystko na świecie. Omamiłem
            Cię?
          • fly8171 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 16.05.06, 00:39
            Mówił!!!!!!! Nie dam się nikomu przelecieć.
            • premier.z.krakowa dlaczego środowiska gejowskie łamią prawo 16.05.06, 00:45
              Tacy europejczycy, praworządni ludzie a łamią podstawowe prawa europejskie takie jak prywatna własność, prawa autorskie.
              I co wy na to lewaki. Do sądu z wami- prawda?

"Właściciele majątkowych praw autorskich do postaci Bolka i Lolka, bohaterów popularnych w Polsce filmów animowanych dla dzieci, są zbulwersowani umieszczeniem wizerunku maluchów na okładce berlińskiego pisma dla gejów i lesbijek "Siegessaeule".

Roman Nehrebecki zapowiedział oddanie sprawy do sądu przeciw redaktorowi naczelnemu magazynu i rysownikowi.

- Postacie Bolka i Lolka zostały użyte bez naszej zgody. Na dodatek Bolek został zniekształcony i zamieniony w kobietę, co jest niedopuszczalne. Na stronie internetowej gazety wykorzystany został też "przerobiony" kadr z filmu "Wielka podróż Bolka i Lolka". Pozwiemy do sądu redaktora naczelnego pisma i rysownika - powiedział Roman Nehrebecki, syn Władysława Nehrebeckiego, pomysłodawcy i autora przygód Bolka i Lolka w ujęciu literackim oraz współautora postaci chłopców w ujęciu plastycznym.

Okładka pisma dla gejów i lesbijek "Siegessaeule" / Internet

Oburzenie właścicieli majątkowych praw autorskich, prócz wykorzystaniem bez ich wiedzy postaci i ich zmiany, wzbudziło także sugerowanie homoseksualizmu Bolka i Lolka.

Niemiecki magazyn dla gejów i lesbijek w ostatnim numerze zachęca swych czytelników, używając wizerunku Bolka i Lolka do udziału w warszawskich Dniach Równości.

Roman Nehrebecki dodał, że wizerunkiem chłopców posługuje się też niemieckie biuro turystyczne Anders Reisen, które reklamuje wyjazdy na Dni Równości do Warszawy. - Wystąpimy w tej sprawie do prokuratora generalnego. Autokary pewnie będą wjeżdżać do Polski oklejone tym plakatem, a Bolek i Lolek staną się symbolem uczestnictwa w tej imprezie - powiedział.

Pierwszy odcinek najbardziej chyba znanego polskiego filmu animowanego o przygodach braci Bolka i Lolka powstał w 1962 r. i nosił tytuł "Kusza". Potem zrealizowano jeszcze ponad 150 siedmiominutowych odcinków serialu.
              Bielsko-Biała: Bolek i Lolek w sądzie

W 1987 roku ówczesny Sąd Wojewódzki w Bielsku-Białej, po ciągnącym się ponad 20 lat procesie, uznał, że autorami koncepcji plastycznej postaci Bolka i Lolka są trzy osoby: Alfred Ledwig, Władysław Nehrebecki oraz Leszek Lorek. Każdemu z autorów należała się równa część praw. Nie godził się z tym od początku mieszkający na stałe w Niemczech Alfred Ledwig. W 2004 roku ostatecznie przegrał jednak batalię przed polskimi sądami.

W lutym bieżącego roku bielski Sąd Rejonowy ustanowił zarząd przymusowy nad autorskimi prawami majątkowymi do postaci filmowych "Bolka i Lolka". W imieniu właścicieli zarządza nimi bielska kancelaria prawnicza "Contra"."

Paweł Wroński: PO zachowuje się jak piesek, który wypadł z sań.
              • kralik11 Re: dlaczego środowiska gejowskie łamią prawo 16.05.06, 00:57
                I sam powiedz premier z krakowy, ty normalny jestes?
                :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • pe1 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 16.05.06, 00:44
          kretynom i troglodytom stanowcze NIE!
      • kralik11 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 16.05.06, 00:10

> Za to Rokita ukrył się za imunitetem.
        > Według wybiórczej stanięcie przed sądem z powództwa prywatnego to wstyd.
        > Dla mnie to powód do dumy walczyć przed sądem o wolnośc słowa z lewakami i
        zboc
        > zeńcami.

A za czym esbeku ukryli sie Kaczynscy jak nie za imunitetem, gdyby nie to,
        pewnie by juz siedzieli za FOZZ :)))
        • fly8171 Re: Jakie trafili, przecież to prywatne oskarzeni 16.05.06, 00:14
          Marnuję tylko prad do kompa. Nawet Kwiatkowski ich za to przeprosił. Żenująca
          odpowiedz........
      • zuzanka101 Re: cymbał.z.krakowa? 16.05.06, 00:19
        zy w tym Krakówku wszyscy tacy zdrowi? Rzecz idzie o brechanie, znieważanie
        ludzi. Takiej wolności słowa jeszcze na szczęście nie ma. Czyba, że w Krakówku.
        Fakt, że ktoś jest odmieńcem nie upoważnia innych do znieważania.
        • fly8171 Re: cymbał.z.krakowa? 16.05.06, 00:22
          Fakt, ja jstem odmiencem. To nie upowaznia innych do zniważania.
    • aaa64 Zero tolerancji 15.05.06, 18:23
      czasy zera tolerancji dla dewiantów powoli nadchodzą. jak widac w bólach i przy
      wrzaskliwym sprzeciwie nawet tej części wymiaru sprawiedliwości, której
      kręgosłup moralny jeszcze się nie zrósł po zbrodniach okresu stalinowskiego.
      Popiermy was posłowie!
      • premier.z.krakowa gdzie jesteście obrońcy wolności słowa 15.05.06, 18:28
        Czy karanie za wypowiedzi to nie faszyzm lewaków.
        Pamiętam wasze wypowiedzi, listy poparcia jak wrzeszczeliście, że każda wypowiedź nawet najbardziej nieprawdziwa i obraźliwa nie może być ścigana.
        Pamiętacie swoje oburzenie na doniesienie prywatnego człowieka skierowane do prokuratury za obrażliwe i znieważające prezydenta fotomontaże.
        A czym ta wypowiedź różni się od bluzgania przez lewaków i liberałów na polityków PIS epitetami faszyści, rasiści, geobelsi i inne.
        To jest idealny dowód na waszą nietolerancję, podwójną moralność i fałszywość.
        • isa.stern Re: gdzie jesteście obrońcy wolności słowa 15.05.06, 18:38
          coś Ci się pomyliło...;)))
          a podwójną moralność prezentuje pis, gdyż wicepremierem jest Lepper!
        • saddamlepper Re: gdzie jesteście obrońcy wolności słowa 15.05.06, 18:41
          a ty jestes zboczeniec i gwalciciel dzieci...wiem tez, ze uprawiasz seks z
          kozami...no i jak teraz ci sie podoba wolnosc slowa...?
          • premier.z.krakowa sam sobie i swoim idolom wystawiasz świadectwo 15.05.06, 18:44
            Nie dziwie się że robią sondaże na 15latkach. To jest własnie elktorat lewaków i PO.
            Zal mi tylko twoich rodziców że wychowali sobie takiego bydlaka.

saddamlepper napisał:

> a ty jestes zboczeniec i gwalciciel dzieci...wiem tez, ze uprawiasz seks z
            > kozami...no i jak teraz ci sie podoba wolnosc slowa...?
            • saddamlepper Re: sam sobie i swoim idolom wystawiasz świadectw 15.05.06, 19:01
              no widzisz - a ja tylko cytowalem twoich idoli...to dlaczego popierasz takich
              bydlakow?
              • vontomke Re: sam sobie i swoim idolom wystawiasz świadectw 15.05.06, 19:25
                he he, ładnie to skonstruowałeś
          • stchrusciel Re: gdzie jesteście obrońcy wolności słowa 15.05.06, 21:45
            saddamlepper napisał:

> a ty jestes zboczeniec i gwalciciel dzieci...wiem tez, ze uprawiasz seks z
            > kozami...no i jak teraz ci sie podoba wolnosc slowa...?

Tylko twoja jest wyssana z palca. A Lepper jak był przestepcą tak jest nadal.
            Cyba że mu zatarcie wyroku zrobią
        • ws60 Re: gdzie jesteście obrońcy wolności słowa 15.05.06, 19:45
          "
          A czym ta wypowiedź różni się od bluzgania przez lewaków i liberałów na
          polityków PIS epitetami faszyści, rasiści, geobelsi i
          inne.
          "
          bo to prawda
        • kralik11 Re: gdzie jesteście obrońcy wolności słowa 16.05.06, 00:25

> Czy karanie za wypowiedzi to nie faszyzm lewaków.
          > Pamiętam wasze wypowiedzi, listy poparcia jak wrzeszczeliście, że każda
          wypowie
          > dź nawet najbardziej nieprawdziwa i obraźliwa nie może być ścigana.
          > Pamiętacie swoje oburzenie na doniesienie prywatnego człowieka skierowane do
          pr
          > okuratury za obrażliwe i znieważające prezydenta fotomontaże.
          > A czym ta wypowiedź różni się od bluzgania przez lewaków i liberałów na
          polityk
          > ów PIS epitetami faszyści, rasiści, geobelsi i inne.
          > To jest idealny dowód na waszą nietolerancję, podwójną moralność i fałszywość.

Chwileczke, moj drogi PiSagitatorze,ale lzesz jak zwykle, to nie politycy PiS
          sa obrazanie przez PO czy innych, tylko wlasnie PiS obraza najbardziej PO i
          innych, wiec nie burosucz ochroniazu esbecji :)))
      • joanna_can aaa64 - ale ty masz pioro... Musze to sobie 15.05.06, 19:29
    • seawolfie Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 18:25
      No, to mamy juz i w Polsce początek "homoterroryzmu" wymierzonego w normalnych
      ludzi. Do tej pory wersją oficjalną było, że biedni, prześladowani geje chcą
      jedynie odrobiny swobody i wolności, teraz przechodza do fazy następnej-
      prześladowania wszystkich, którzy maja czelnośc byc hetero i, co gorsza nie
      ukrywac wstydliwie tego haniebnego faktu. Oczywiście, na co dzień sa za
      wolnościa słowa i szanowaniem przekonań. SWOICH.
      • ar.co Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 18:43
        Naprawdę nie rozumiesz tego, co przeczytałeś, czy tylko udajesz? W końcu
        PiSowcy nie trafili do sądu za opowiadanie o swoim heteroseksualizmie, tylko za
        obraźliwe wypowiedzi na temat osób o innej orientacji. Nikt im nie broni nawet
        rozplakatować faktu bycia hetero.
        Zresztą, jak widać, sami zdają sobie sprawę, że przesadzili (początkowa zgoda
        na ugodę); tylko kiedy się okazało, że trzeba by parę złotych wyłożyć z własnej
        kieszeni - ooo, to już nie. Wąż w kieszeni się obudził? A z kieszeni podatników
        tak łatwo wydają pieniążki - a to na Świątynię "Opaczności", a to na
        becikowe... Na to jakoś nie żal - bo nie ich.
        • seawolfie Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 21:03
          "Nikt im nie broni nawet
          > rozplakatować faktu bycia hetero. "

NA RAZIE

Wszystko w swoim czasie. Popatrz na Zachód- tam juz było parę wyroków za
          wypowiedzi mówiące tylko, że seks między mężczyzną i kobietą jest naturalny.
          Nie tak dawno na tym forum reklamowała się gejowska organizacja z USA dążąca do
          ZAKAZANIA przejawów wiary chrześcijańskiej i żydowskiej ( ciekawe, że juz nie
          islamu). W USA pozycja gejów jest niesłychanie silna. Jeśli pracodawca ma do
          wyboru- zwolnić pracownika hetero, lub homo, to musi zwolnić "normalsa", bo
          narazi się na proces i odszkodowanie. A każda preferencja jednych jest
          automatyczną dyskryminacją innych.

Nawet sami geje przyznają półgębkiem, że w Polsce muszą NA RAZIE ograniczać
          swe żądania w porównaniu z krajami Unii.

Przy czym nie jestem homofobem, mam paru przyjaciół gejów, na całym świecie,
          piszemy sobie emaile. Ale jest różnica między zwykła osobą, która woli bzykac
          chłopaka od tyłu zamiast dziewczyny od przodu, albo i kózke, czy owieczkę- ich
          sprawa, a między cwanym aktywistą, który chce zrobic pieniądze lub karierę na
          takiej podstawie. Zwykły gej nie wyłazi kopulowac na ulicę, podobnie, jak
          zwykły hetero.
          • zuzanka101 Re: do "seawolfie" 16.05.06, 01:30
            Seawolfie, czy nie zauważasz, że problem leży w manifestacji pewnych zachowań.
            Ostatnimi czasy ta manifestacja przybiera na sile. Dotyczy to nie tylko
            odmieności seksualnej. Co się dzieje z objawianiem religijnych przekonań? Teraz
            byle dureń ciąga ludzi po sądach z powodu "obrazy uczuć religijnych". Prawicowy
            poseł wymyśla nauczycielom od lumpów. Czy to nie manifestacja chamstwa, braku
            szacunku dla bliźnich? Jak należy przyjmować plugawienie na żydów, komunistów i
            wszystko co na lewo od nich w rydzykowym radiu i gazecie? To jawna manifestacja
            szowinizmu i ciemnogrodu. Co należy sądzić o politykach sprawujących państwowe
            urzędy, którzy bez żenady propagują religijne spotkania, lekką ręką dają
            kościelnym pieniądze? Kto wpuścił kościelnych matołów do szkół, przedszkoli,
            wojska, policji itd.? Za trochę ludzie będą wyć i krzyczeć "szcz.. na takich
            gnoi". Wydawać by się mogło, że czerwona propaganda w minionym okresie była
            złem. Okazuje się, że czarna propaganda jest jeszcze gorsza.
      • sclavus Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 20:23
        seawolfie napisał:

> No, to mamy juz i w Polsce początek "homoterroryzmu" wymierzonego w
        normalnych
        > ludzi. Do tej pory wersją oficjalną było, że biedni, prześladowani geje chcą
        > jedynie odrobiny swobody i wolności, teraz przechodza do fazy następnej-
        > prześladowania wszystkich, którzy maja czelnośc byc hetero i, co gorsza nie
        > ukrywac wstydliwie tego haniebnego faktu. Oczywiście, na co dzień sa za
        > wolnościa słowa i szanowaniem przekonań. SWOICH.

cosik mi się zdaje, że z przedmiotu "manipulacja" miałeś szóstki.... może nawet
        z plusem....
    • memhos Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 18:25
      Niech płacą. Wolność słowa - tak. Prawo do głupoty i obrażania - nie!
      Zwłaszcza jak się jest ''politykiem''
      --
      Wiadomości z każdej bajki
      • fly8171 Re: Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 18:33
        Powiedz to Rokicie!!!!!!!!!!
        • isa.stern Re: Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 18:39
          czemu tylko Rokicie?!...;)
          • fly8171 Re: Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 19:32
            Bo on się chowa za imunitetem!
        • sierota.po.ud Mnie homoseksualizm kojarzy się z pedofilią, 15.05.06, 18:44
          zoofilią i nekrofilią. We wszystkich tyhz przypadkach ma miejsce wkorzystanie
          wiadomych narządów niezgodnie z przeznaczeniem. Bardzo często ci sami zboczeńcy
          wystepuja w kilku z tych ról.
          • premier.z.krakowa nie lubię pedałów i lewaków 15.05.06, 18:49
            Nie toleruję indoktrynacji lewaków i rozdawania ulotek w szkołach propagujących i zachwalających "uroki" zabawy kałem i lizania odbytu.
            To jest właśnie zezwierzęcenie i zboczenie.
            • premier.z.krakowa rokita i jego uczciwośc 15.05.06, 18:53
              Teraz Maria ukrywa się za imunnitetem. A pamięta ktoś jescze jak Rokita jako członek rządu przyjął "prezent"( nazwałbym to inaczej, ale mnie jeszcze lewaki i liberały będą ścigać za wypowiedź) w postaci laptopa od prywatnej firmy zainteresowanej kontraktami rządowymi.
              I co na to pan panie Rokita.
              To jest ta pańska czyśtość i uczciwość.
            • tadddd Re: nie lubię pedałów i lewaków 15.05.06, 18:53
              a uroki jakiego lizania lubisz ???
              • premier.z.krakowa a Ty co, przyjaciół szukasz 15.05.06, 18:57
                A co Cię to interesuje.
                Chyba pomyliłeś fora. Towarzyski i dla dorosłych to gdzie indziej.
                • tadddd Re: a Ty co, przyjaciół szukasz 15.05.06, 20:24
                  ty już znalazłeś
                  lizesz dupe pisowi i samoobronie
                  rób to szybko i namietnie bo juz lada dzień stołki Ci tylko do liaznia po nich
                  zostaną
                  • fly8171 Re: a Ty co, przyjaciół szukasz 15.05.06, 20:26
                    A co? Ślina wam cieknie?????
              • fly8171 Re: nie lubię pedałów i lewaków 15.05.06, 19:33
                Jak Michnik liże dupę Jaruzelskiego!
          • tygrysio_misio Re: Mnie homoseksualizm kojarzy się z pedofilią, 15.05.06, 19:32
            sex oralny wykonywany na mezczyznie przez kobiete (tzw. lodzik) jest tez
            wykorzystywaniem wiadomych narzadow niezgodnie z przeznaczeniem...podobnie jak
            pchanie palcow do pochwy

ktos kiedys robil Ci loda??? jestes zboczencem???
          • jajko69 a mnie sie twoje posty kojarza z glupota 15.05.06, 20:21
            sierota.po.ud napisał:

> zoofilią i nekrofilią. We wszystkich tyhz przypadkach ma miejsce wkorzystanie
            > wiadomych narządów niezgodnie z przeznaczeniem. Bardzo często ci sami zboczeńcy
            >
            > wystepuja w kilku z tych ról.

a mnie sie klekanie przed ksiedzem kojarzy z robieniem mu laski - to wejde do
            kosciola na kazdej mszy i powiem, jakie mam skojarzenia, ok?

a skad wiesz, ze ci ludzie wystepuja w kazdej z tych rol? badania robiles czy
            tak cie sie tylko roi? akurat tak sie sklada, ze zaden zoofil nie jest
            nekrofilem. a homoseksualisci, dlaczego mieliby byc jednoczesnie zoofilami czy
            nekrofilami? dobieraliby plec zwierzat pod katem orientacji? czy wiec ty, jako
            zapewne hetero, dobierasz sie do zwierzat tylko plci zenskiej? przestan pisac
            bzdury, jezeli nie odrozniasz nekrofilii i zoofilii - zjawisk ujemnych i
            powodujacych krzywde - od naturalnej potrzeby milosci i stworzenia zwiazku z
            drugim czlowiekiem (a zwiazki homoseksualne istnialy juz przed wiekami, i
            przestaly istniec w sredniowieczu, na skutek ekspansji kosciola).

a skad wiesz, jakie jest przeznaczenie narzadow? genitalia sluza do kopulacji,
            ale jesli ktos sie zabezpiecza, to juz nie - wiec mamy ludzi, ktorzy stosuja
            antykoncepcje, wyzywac od dewiantow?
        • ws60 Re: Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 19:50
          fly8171 napisał:

> Powiedz to Rokicie!!!!!!!!!!

on to wie, tylko te pisburaki nie chca placic
          • fly8171 Re: Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 20:14
            Pierwszy wróg imunitetu III RP. Brawo!
          • fly8171 Re: Za buractwo trzeba płacić 15.05.06, 20:19
            POpaprańcy zapędzili się w kozi róg!
    • indris Skończyć wreszcie z tymi głupotami ! 15.05.06, 18:47
      Wszelkie pyskówy powinny podlegać co najwyżej sądom cywilnym ! Wolność słowa
      jest gwarantowana przez Konstytucję (art. 54) i jest NIEPODZIELNA.

Czy nie można zorganizować inicjatywy obywatelskiej dla odpowiedniej
      nowelizacji kodeksu karnego ? Natychmiast się przyłączę.
      • zuzanka101 Re: Skończyć wreszcie z tymi głupotami ! 16.05.06, 01:41
        indris napisał:

> Wszelkie pyskówy powinny podlegać co najwyżej sądom cywilnym ! Wolność słowa
        > jest gwarantowana przez Konstytucję (art. 54) i jest NIEPODZIELNA.
        >
        > Czy nie można zorganizować inicjatywy obywatelskiej dla odpowiedniej
        > nowelizacji kodeksu karnego ? Natychmiast się przyłączę.

NIEPODZIELNA jest tylko twoja głupota. Zostań posłem PiS-u, masz duże szanse.
    • dzakarta [...] 15.05.06, 18:47
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • piwi77 Tylko spokojnie, bez szybkich ruchow, 15.05.06, 18:49
      trzeba dopilnowac, aby poslowie PiS, SO i LPR siedzieli wszyscy w jednym
      wiezieniu. Inaczej przyszloc, z takim trudem zrodzonej, koalicji, bedzie
      niepewna.
    • mandaryna65 gejowski faszyzm zabija wolność słowa! 15.05.06, 18:59

• posik gejowsko-lewacki faszyzm zabija wolność słowa! 15.05.06, 20:35
        Zboczeńcy i pederaści od zawsze byli nazywani po imieniu a teraz nastała
        nowomowa i dewiację nazywa się mniejszością.
    • vontomke to niesmaczne 15.05.06, 19:18
      Sprzeciwiam się poniżaniu mniejszości seksualnych, ale dlaczego akurat
      homoseksualista ma być oburzony jeżeli porównuje się do innej mniejszości? To
      tak jakby pozwać heteroseksualistę bo został przyrównany do homoseksualisty -
      taki pozew jednak wywołaby sprzeciw samych homoseksualistów, co jest jednak
      barzdziej zrozumiałe. Skoro w tym przypadku to homoseksualista czuje się
      urażony przyrówaniem do pedofila, zoofila czy nekrologa - to ja na miejscu
      pedofila obraziłbym się bądź za to że homoseksualista uważa pedofila za
      gorszego, a może za to że stawia pedofila w jednym rzędzie z zoofilem i
      nekrologiem. Ale co wtedy z uczuciami zoofila czy nekrologa? Dlaczego ich
      uczucia do zwierząt czy trupów mogą być szargane przez inne mniejszości, nawet
      w helladzie praantycznej, sodomiidologicznej, dość wływową spośród grup był
      przyjacioł zwierząt klub. Idealnie by było gyby nikt nie wypowiadał się w
      temacie orientacji seksualnej której sam nie wyznaje, bo to zawsze doprowadza
      do jakiś obraz. Obraza heteroseksualisty za to że homoseksualistę przyrównano
      do pedofila, zoofila oraz nekrofila to jednak chyba precedens w polskim
      sądownictwie, ciekawe jak bardzo Sąd zgłębi temat.
    • indris Dosyć tej głupoty !!! 15.05.06, 19:20
      Wszelkie pyskówy powinny podlegać co najwyżej sądom cywilnym ! Wolność słowa
      jest gwarantowana przez Konstytucję (art. 54) i jest NIEPODZIELNA.

Czy nie można zorganizować inicjatywy obywatelskiej dla odpowiedniej
      nowelizacji kodeksu karnego ? Natychmiast się przyłączę.
    • jazg1 POwiedzieli prawdę 15.05.06, 19:59
      Homoseksualizm jest zboczeniem jak każde inne, a zatem jak zoofilia i
      nekrofilia. Ponadto od kiedy to określenie homoskesualizmu jako zboczenia jest
      karalne?
      • broetje sondaż w maju - PiS-32% PO-27% 15.05.06, 20:26
        PREFERENCJE WYBORCZE W PIERWSZEJ POŁOWIE MAJA

Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w pierwszej połowie maja, wygrałoby je
        Prawo i Sprawiedliwość, na które chce głosować 32% badanych. Oznacza to wzrost
        poparcia w stosunku do pomiaru z kwietnia o 3 punkty procentowe. Druga w
        rankingu jest Platforma Obywatelska, którą popiera 27% respondentów. W ciągu
        miesiąca poparcie dla PO zmalało o 3 punkty procentowe. Kolejne miejsce w
        sondażu zajmuje koalicja SLD i SdPl - 18% (wzrost o 3 punkty procentowe),
        Samoobrona - 11% (spadek o 1 punkt procentowy). Poniżej progu wyborczego
        znalazły się: PSL – 4% (bez zmian), LPR – 4% (spadek o 1 punkt procentowy), PD-
        demokraci.pl - 2% (bez zmian), Platforma JKM – Unia Polityki Realnej – 1%
        (spadek o 1 punkt procentowy) oraz Krajowa Partia Emerytów i Rencistów 0% (bez
        zmian). Opcję "inni" wskazało 1% ankietowanych.
        Prognozowany podział mandatów wyglądałby następująco:
        Prawo i Sprawiedliwość - 180 mandatów, Platforma Obywatelska - 146 mandatów,
        Sojusz Lewicy Demokratycznej + Socjaldemokracja Polska - 84 mandaty,
        Samoobrona - 48 mandatów oraz Mniejszość Niemiecka - 2 mandaty.

Sondaż przeprowadzono w ramach omnibusa społeczno-politycznego w dniach 8 - 11
        maja na ogólnopolskiej reprezentatywnej próbie 1065 osób powyżej 18 roku życia
        w oparciu o wywiad kwestionariuszowy face-to-face „on street”.

14-05-2006,
        • turingam Re: sondaż w maju - PiS-32% PO-27% 15.05.06, 20:56
          No cóż, ekstra sondaż... Zwłaszcza cieszy mnie to, ze PiS z Samoobroną (bo LPR-
          u i PSLu nie ma tam) nie będą mogły mieć razem większości... <rotfl>
          • poglodek To chyba nie wiesz jak się rozdziela mandaty 15.05.06, 22:31
            większość by mieli. I jak wiesz wedle tego sondażu LPR - ma 4 % czyli może być
            w Sejmie przy odrobinie szczęścia
    • breadcrumbs Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 20:35
      Myślę, że tak jak nie należy karać za obrazę uczuć religijnych tak nie należy
      karać za obrazę uczuć ludzi o innej orientacji seksualnej. A że lekka chamówa
      wyzywać od zoofilów itp? No cóż. Jest wolność słowa. A cham jest chamem.

breadcrumbs.blox.pl/html
      • poglodek Parlamentarzyści PiS mieli rację. Pedały i zoofile 15.05.06, 22:29
        razem z nekrofilami i pedofilami to jedna i ta sama banda zboczeńców.
    • breadcrumbs Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 20:37
      Dziwię się, że aż 52% biorących udział w sondażu chce grzywny. To Polsat też ma
      płacić za Szczukę? He?

A Ci, którzy chcą ich wsadzać do więzienia to już w ogóle mnie rozpie..ją.

breadcrumbs.blox.pl/html
    • gilu33 To *S_K_A_N_D_A_L*, bo to działanie 15.05.06, 20:45
      UKłADU sił nieczystych i wrogich odnowie moralnej IV RP. Komuniści na
      Madagaskar, syjoniści do Syjamu,PO-wcy na Antarktydę,sędziowie na Sybir,
      krucafuks zwariować idzie..!
      • fly8171 Re: To *S_K_A_N_D_A_L*, bo to działanie 15.05.06, 21:04
        Wczoraj bojówki SA złapały na ulicy babcię i ją rozstrzelały! FASZYZM!
      • poglodek Wiesz, co gwoli ścisłości historycznej to: 15.05.06, 22:27
        1. Syjonistów nie wysyła się do Syjamu a do Izraela.
        2. Komunistów nie na Madagaskar a za Wołge.
        3 i 4 to nie wiem więc może masz racje.

PS. Ogólnie nie pisz głupot.
    • t324911 Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 21:01
      Znali droge to trafili . Gdzie tu sensacja ??.
      • fly8171 Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 21:08
        To dleczego Michnik nie jest jeszcze w obozie?
      • poglodek To dlaczego nie trafili tam...jeszcze liderzy UW ? 15.05.06, 22:24
        Którzy za swoje afery i za to zrobili niechybnie powinni gnić w lochu.
    • tales1 Geje kneblują parlamentarzystów? To geje jedne! 15.05.06, 21:27
    • tales1 Facet z facetem?Jak tak można?To niehigieniczne! 15.05.06, 21:28
      • gmanchuel Re: Facet z facetem?Jak tak można?To niehigienicz 15.05.06, 22:23
        A czy SZCZERZE myslisz, ze z kobieta to bardziej higieniczne ???!!!
        Czy kiedys uprawialas seks ?
        Jesli tak, to na pewno zauwazyles, ze seks, I HETERO I HOMO, to prostu
        NIEHIGIENICZNE. Czy kiedys zastaniawales sie skad mocz pochodzi ?
        • poglodek Gargamelu to was ci posłowie znieważyli ?! 15.05.06, 22:24
    • talking_head Re: Za zniesławienie nekrofilów pod sąd ! 15.05.06, 21:57
      To skandal porównywć spokojnych, cichych,
      kochających na uboczu, nie zucajacych się
      w oczy (zwykle operują ok. północy na
      cmentarzach i w prosektoriach) nekrofilów
      do tej rozwydrzonej, wyuzdanej i parzącej
      sie, tfu !!, na oczach dzieci tuszczy
      pedalskiej.
    • the.bill1 Treść sondy To czysta nienawiść GW do PiS, a 15.05.06, 22:03
      to oznacza tylko jedno - czystość PiS i uwikłanie w brudne układy środowiska
      Michniklandu.
    • gmanchuel Niepokujacy stan polskiego spoleczenstwa 15.05.06, 22:13
      Jak czytam te posty pelne z nienawiscia, z brakiem rozumienia, te agresywne
      posty, mam dwie reakcje : chce mi sie smiac i w tym samym czasie plakac, nawet
      krzyczec.
      Widzac to z zagranicy, nie jest po prostu nie do zrozumienia, ze ludzie moga
      tak sie klocic, tak byc agresywnym, pisac takie bzdury, zachowac sie jak
      bydlaki (jak najgorszy : premier.z.krakowa) piszac na ten temat.
      Bo swoja droga, chodzi tylko o normalna rzecz, jak sad broni praw czlowieka (bo
      taka jest jego rola) i kazy zbrodniarzy ktorzy sa sprzeczne z podstawowymi
      powszechnymi ludzkimi wartosciami.
      Chodzi tylko o prawa dla KAZDEGO zyc SWOJE zycie spokojnie bez strachu i bez
      grozby od innych.
      Te posty po prostu sa dowodem niepokujacego stanu polskiego spoleczenstwa.
      ZERO TOLERANCJI DLA WROGOW WOLNOSCI, DLA WROGOW PRAW CZLOWIEKA DOPOKI JEST
      CZAS, ZANIM POLSKA JEST GOTOWA DLA JAKIS NOWEGO HITLERA.
      Te epitety uraza niektore uczestnikow forum bo jak mowi poslowie : tylko prawda
      rani. Ale niestety, trzeba ja wyrazic !
      • poglodek Ci parlamentarzyści powiedzieli prawde o tych 15.05.06, 22:21
        zboczeńcach i dewiantach seksualnych, i to w łagodnych słowach. Samo ciąganie
        ich po sądach z oskarżenia organizacji zboczeńców powiązanych z lobby
        pedofilskim jest skandalem i hańbi polski wymiar sprawiedliwości !!
        • henryczek-czewa Re: Ci parlamentarzyści powiedzieli prawde o tych 15.05.06, 22:26
          niektórym naprawde trudno zrozumieć że d u p a danej osoby jest jej d u p ą
          i powinna sobie z nią robić co chce

sznowni wyborcy pislpr - zajmijcie sie sobą i nie wychowujcie na siłe ze swoją pożal sie boze moralnością normalnych ludzi
          • poglodek Nie jestem wyborcom PiS a LPR !!!! 15.05.06, 22:27
            • henryczek-czewa Re: Nie jestem wyborcom PiS a LPR !!!! 15.05.06, 22:34
              nie do Ciebie, ale ogólnie o niektórych wypowiedziach w tym wątku:)
        • gmanchuel Re: Ci parlamentarzyści powiedzieli prawde o tych 15.05.06, 22:30
          Jakie lobby znowu?!
          Znowu ta polska paranoja ktora ciagle wymysli lobby, ataki, grzozbe itd.
          To chyba ten sam lobby jak ten rzekomo "zydowskie" lobby, moze tez niemieckie,
          czy ukrainskie lobby, albo Unijne lobby, nie ?!
          Czas przestac tak zwariowac i wracac do powaznego i odpowiadalnego zachowania !

poglodek napisał:

> zboczeńcach i dewiantach seksualnych, i to w łagodnych słowach. Samo ciąganie
          > ich po sądach z oskarżenia organizacji zboczeńców powiązanych z lobby
          > pedofilskim jest skandalem i hańbi polski wymiar sprawiedliwości !!
          • fly8171 Re: Ci parlamentarzyści powiedzieli prawde o tych 15.05.06, 22:32
            Za chwilę będziemy mieli faszyzm w czystej postaci. Niemieccy geje postanowili
            wspierać polskich. FASZYZM NADCHODZI!!!!!!!!!
          • xawler Re: Ci parlamentarzyści powiedzieli prawde o tych 15.05.06, 22:51
            Nie wymieniles najwazniejszego: "ukladu" toz to jest najgorszy wrog nowego
            opartego na tradycjach, socjalistycznego spoleczenstwa kaczogrodu.
            • fly8171 Re: Ci parlamentarzyści powiedzieli prawde o tych 15.05.06, 23:48
              Ty go wymieniłeś. Przysłali Ci email?
      • kosa44 Re: Niepokujacy stan polskiego spoleczenstwa..... 15.05.06, 22:33
        No tak ..to w Polsce wyhodowano "starego "Hitlera teraz wyhoduje się nowego...
        Bo przecież Hitler to wszyscy wiedzą że Polak...nieprawdaż?
        • fly8171 Re: Niepokujacy stan polskiego spoleczenstwa..... 15.05.06, 22:34
          A Elvis żyje........
        • gmanchuel Re: Niepokujacy stan polskiego spoleczenstwa..... 15.05.06, 22:37
          Hitler to Europejczyk, jak ty i ja.
          Czy jeszcze nie wiesz, ze Polska jest teraz czlonkiem Unii ?!
          PS : jestem francuskim hetero ale szanuje wolnosc i prawa WSZYTSKICH, czyli tez
          homo.

kosa44 napisał:

> No tak ..to w Polsce wyhodowano "starego "Hitlera teraz wyhoduje się nowego...
          > Bo przecież Hitler to wszyscy wiedzą że Polak...nieprawdaż?
          • kosa44 Re: Niepokujacy stan .............. 15.05.06, 22:46
            Jako europejczyk Hitler czuł się Polakiem ...takze ...nie tylko
            Niemcem............konstatacja godna Nobla...
          • premier.z.krakowa no tak słowo europejczyk wszystko wyjaśnia 16.05.06, 00:29
            Takiego debilnego wywodu dawno nie słyszałem.
            Hitler to europejczyk? Co za bzdura. To może wszyscy ponosimy winę za ofiary II wojny światowej, za obozy koncetracyjne, bo Jak dowodzi gmanchuel Polska wstąpiła do EU więc winy i czyny poszczególnych narodów ludzi się rozmyły.
            Ta wersja poprawności politycznej promowana przez lewaków nie zmieni faktu i prawdy że za II wojnę światową odpowiadają Niemcy oraz kraje starej europy które ze strachu nie reagowały na zbrojne poczynania Hitlera.
            Było również parę krajów które były sojusznikami Hitlera:m Włochy, Rumunia, Japonia itp. Polska w przeciwieństwie do Francji nie kolaborowała z Hitleram i nie wysyłała żydów do obozów koncentracyjnych.
            Nigdy nie zgodzę się na stwierdzenie że Hitler to Europejczyk jak każdy inny.
            Hitler to dziecko narodu Germańskiego i całkowitą i jedyną odpowiedziałność ponoszą za niego Niemcy!!!

gmanchuel napisał:

> Hitler to Europejczyk, jak ty i ja.
            > Czy jeszcze nie wiesz, ze Polska jest teraz czlonkiem Unii ?!
            > PS : jestem francuskim hetero ale szanuje wolnosc i prawa WSZYTSKICH, czyli tez
            >
            > homo.
            >
            > kosa44 napisał:
            >
            > > No tak ..to w Polsce wyhodowano "starego "Hitlera teraz wyhoduje się nowe
            > go...
            > > Bo przecież Hitler to wszyscy wiedzą że Polak...nieprawdaż?
      • premier.z.krakowa Wypowiedź nieniła dla pedałów to zbrodnia? 16.05.06, 00:39
        No proszę już idzie europejska poprawnośc polityczna.
        Nie wolno krytykować i nazywać po imieniu zboczeń bo to zbrodnia.
        To tak jak żydami. Kazda krytyka to antysemityzm. Ba przedstawienia religijne, historyczne pokazujące fakty to też antesymityzm bo pokazują naród żydowski w złym świetle.
        Do tego dążą środowiska lewackie i gejowskie, aby wsadzać do więźeń ludzi za poglądy i słowa jak to ma miejsce w Szwecji.
        Tam nie wolno mieć własnego zdania jezeli jet ono nieprzychylne gejom ich poglądom. Co to ma wspólnego z wolnością. To jest terorryzm gejowski.

gmanchuel napisał:

> Jak czytam te posty pelne z nienawiscia, z brakiem rozumienia, te agresywne
        > posty, mam dwie reakcje : chce mi sie smiac i w tym samym czasie plakac, nawet
        > krzyczec.
        > Widzac to z zagranicy, nie jest po prostu nie do zrozumienia, ze ludzie moga
        > tak sie klocic, tak byc agresywnym, pisac takie bzdury, zachowac sie jak
        > bydlaki (jak najgorszy : premier.z.krakowa) piszac na ten temat.
        > Bo swoja droga, chodzi tylko o normalna rzecz, jak sad broni praw czlowieka (bo
        >
        > taka jest jego rola) i kazy zbrodniarzy ktorzy sa sprzeczne z podstawowymi
        > powszechnymi ludzkimi wartosciami.
        > Chodzi tylko o prawa dla KAZDEGO zyc SWOJE zycie spokojnie bez strachu i bez
        > grozby od innych.
        > Te posty po prostu sa dowodem niepokujacego stanu polskiego spoleczenstwa.
        > ZERO TOLERANCJI DLA WROGOW WOLNOSCI, DLA WROGOW PRAW CZLOWIEKA DOPOKI JEST
        > CZAS, ZANIM POLSKA JEST GOTOWA DLA JAKIS NOWEGO HITLERA.
        > Te epitety uraza niektore uczestnikow forum bo jak mowi poslowie : tylko prawda
        >
        > rani. Ale niestety, trzeba ja wyrazic !
    • krytyka.org Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 23:01
      Homoseksualizm a pedofilia: krytyka.org/pokaz_opinie.php?id=27
      Filmowy upadek: krytyka.org/pokaz_opinie.php?id=35
      • indianski Re: Parlamentarzyści PiS trafili do sądu 15.05.06, 23:09
        reklama dzwignia handlu .
        wszstko byleby sie sprzedac .
    • nicpon007 Polska od wieków była krajem tolerancji! 15.05.06, 23:31
      Posłowie PiS won z Polski!
    • dawny_wuuj Zacznijcie w koncu traktowac pederastow HCN 15.05.06, 23:44
      zaadsorbowanym na zelu krzemionkowym.
    • slayer_fan To się nazywa terror politycznej poprawności 16.05.06, 00:17
      Należy z tym walczyć zanim to zacznie walczyć z nami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka