swiety_mikolaj_666 Wrocław przeprasza za Radka Pardę... 16.05.06, 20:28 ...ale 60% uprawnionych do głosowania, którzy olali wybory, też powinno przeprosić... Odpowiedz Link Zgłoś
kps54 Wywieśmy flagi z żałobą i opuśćmy na znak żałoby.. 16.05.06, 20:42 Polska ginie!!!Może już najwyższy czas zacząć sie organizować i bronić Ojczyzny skoro ileś tysięcy oszołomów głosowało na faszystów!! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar i tak kończy się kaczyzm - 30 pojdą na wybory! 16.05.06, 20:57 teraz nawet najbardziej majacy w tyłku naszych mirnych polityczków pójdą wybrać kogoś z głową i szyją to zła wiadomość dla zawistnych braci, buraków i faszystów - dzisiajsi 30 olewali wybory ale jako warstwa najbardziej zdolna do adaptacji szybo się uczą - pójdą głosowac i spuszczą bubków...tylko szkoda że tak późno! Odpowiedz Link Zgłoś
kielczanin2 Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 16.05.06, 21:13 a czy umie grac w dwa ognie Odpowiedz Link Zgłoś
don_pasquale Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 16.05.06, 21:15 pewnie umie Odpowiedz Link Zgłoś
albercik20 Re: Swietny pomysl - popieram. 16.05.06, 21:32 Wyjeżdżam stąd! Co za strata dla kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: pardwa-klasyczny Piszczyk 16.05.06, 21:42 dlaczego ta gazeta jest tak glupia i podaje takie idotyczne wyssanez palca waidomosci , kto ma uwierzyc ze jakis przydupas, dziecko zaledwie, ksenofob i ciemnota ma zostac vice ministrem duzego i sanowanego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Re: pardwa-klasyczny Piszczyk 16.05.06, 22:40 > kto ma uwierzyc ze jakis przydupas, dziecko zaledwie, ksenofob i > ciemnota ma zostac vice ministrem duzego i sanowanego kraju. :)))) Leppery i Giertychy do wladzy doszly. Nikt w to by wczesniej nie uwierzyl. A jednak stalo sie. W tym szambie g.. wyplywa do gory. Nie wierze ze Maryja Krolowa Polski trzyma nas w opiece. Glupie kawaly nam robi albo chce naszej zaglady. No chyba ze te Leppery i Giertychy to antychrysty. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp ten niedouczony tuman?!! 16.05.06, 21:42 czas wyjezdzac z Polski Giertych oszust - publicznie mowil, ze nikt z wszechpolakow nie bedzie ministrem! Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp jak pamietamy z histori Kwasniewski byl ministrem 16.05.06, 21:47 sportu wlasnie - nawet na olimpiade do Moskwy pojechal Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp Kaczynscy dopuszczajac faszystow do wladzy 16.05.06, 21:54 lamia konstytucje i popelniaja przestepstwo scigane z kodeksu karnego Odpowiedz Link Zgłoś
pkrehbiel Kielce przepraszają za Pardę! 16.05.06, 21:46 Taka wpadka już się więcej nie powtórzy. Obiecuję w imieniu Kielczanek i Kielczan. (wstyd się przyznać, ale z Kielc w tym roku same oszołomy: pułkownik Miodowicz, Edgar Gosiewski, teraz Wszech-Parda...) Odpowiedz Link Zgłoś
kaufman Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 16.05.06, 21:53 Aby dostać się do sejmu obsmaruję się krowim łajnem, rzucę się pod koła limuzyny Leppera, dam w mordę kilku posłom, nie dopuszczę do pielgrzymki Benedykta. Tekę wicepremiera mam w garści. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmaryn Jakiej on jest narodowości? Wygląda na Roma, ale 16.05.06, 22:22 nazwisko ma jakby kubańskie. I jak to znoszą czystej, aryjskiej, piastowskiej krwi wszechpolacy? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Jakiej on jest narodowości? Wygląda na Roma, 16.05.06, 22:35 Ja tak zapytam, co taki viceminister od sportu może? Kiwnąc palcem w bucie. A tu panika. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaltransport Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 16.05.06, 22:38 KOLEJNA BARWNA BOSTAC NASZEGO PANSTWA - PODOBNO NASZ PREZYDENT JAKO MINISTER SPRAWIEDLIWOSCI ZAMKNAL MAFIE ....ALE PO CO ??? TERAZ U WLADZY SA LUDZIE Z WYROKAMI A MINISTRAMI ZOSTAJA FACHOWCY OD UBLIZANIA ,ZUCANIA KAMIENIAMI (MLOTEM)...SPECJALISCI OD PILKI NOZNEJ (KIBICE???..)I NO CUZ 27 LETNI(!!!!) PAN PARDA ....KOLEJNA POSTAC LPR.... PROSZE DAJCIE MI SIE OBUDZIC !!!! SEN TO CZY JAWA... ..MAFIO WROC I WEZ TO TOWARZYSTWO ZA M...E !!! PROSZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis To już nie jest śmieszne-banda faszystów w rządzie 16.05.06, 22:50 pier-dolę takie państwo i IV Rzeczpospolitych przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
x_chlopak Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 16.05.06, 23:25 Parda jest skrzywiony psychicznie. wystarczylo widziec nienawisc na jego twarzy skierowana przeciw mniejszosciom seksualnym.nie wiem czy w dziecinstwie byl molestowany, czy nie, ale jest strasznym homofobem, a jego nienawisc nie jest normalna. powinien duzo godzin u psychiatry spedzic, ale w koncu bedzie w dobrym towarzystwie zwichnietych psychicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 00:09 Ciekawy jestem nowych dziedzin sportowych, ktore wprowadza wszechpolacy (jak na przyklad bicie pala). Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 00:05 w zdrowym ciele zdrowy duch...narodu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 00:10 s.k.i.n napisał: > w zdrowym ciele zdrowy duch...narodu polskiego To taki polski 911 - czas dzwonic po karetke. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 00:12 > w zdrowym ciele zdrowy duch...narodu polskiego miało być: w zdrowym KOŚciele... ___ Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim: Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 01:42 ale podpis pod zdjeciem jest bosssski... Parda na Paradzie Rownosci zorganizowanej przez mlodzeisz wszechpolska :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel40 Re: Arab i eunuch w polskim rządzie?! 17.05.06, 02:04 A tak serio to współczuję temu wszechburakowi. Miał ojca milicjanta, który go zapewne tłukł i molestował. Stąd jego zamiłowanie do pałowania oraz homofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
neubauten1 Re: Arab i eunuch w polskim rządzie?! 17.05.06, 02:16 Ulubiony sport p. ministra? bi.gazeta.pl/im/3/2773/z2773303G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
neubauten1 Biografia i poglądy p. ministra 17.05.06, 02:19 Zainteresowanym biografią i poglądami p Pardy polecam: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,62906,2773460.html Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 02:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=41903262&wv.x=2&a=41941434 Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Rodosław Parda To drugi tak mlody minister z LPR 17.05.06, 04:44 Gratulacje Liga stawia na mlodych-Brawo. Ujadaniem sie nie przejmujmy tylko, ROBMY SWOJE I ROBMY TO DOBRZE! a po owocach nas poznaja. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Moze ktos lubi mlodych chlopcow? 17.05.06, 06:32 tychik1 napisał: (...) > ROBMY SWOJE I ROBMY TO DOBRZE! a po owocach nas poznaja. Co Ty? Juz poznali! Odpowiedz Link Zgłoś
psychohumanista Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 07:11 taaa...najperw okazalo sie ze roman kaganek oswiaty niesc bedzie a teraz polozymy nacisk na sport....jak mnie pamiec nie myli to na lekacjach historii juz slyszalem o takim schemacie...mam nadzieje tylko ze to skonczy sie szybciej niz zaczelo... Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Nie, 17.05.06, 07:52 nowy minister jest specjalistą od rzucania kamieniami w Cyganów. Nasze "ministry" z MW zaciągu to dobrzy uczniowie Hitlera. A najśmieszniejsze jest to, że ich przodkowie jako rasa niższa i tak skończyliby jako mydło. Nie rozumiem, jak w kraju tak doświadczonym przez faszyzm, takie poglądy mogą wypełznąć na powierzchnię. Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 08:09 Pięknie koo...wa, pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
viillemo Mam już dość!! 17.05.06, 08:10 Giertych ministrem edukacji - przełknęłam, Lepper premerem - przełknęłam, cóż swiat jest totalnie pokręcony, ale teraz nominacja tego BUFONA Parady przeszła nawet moje wyobrażenia!!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
talpa Re: Rodosław Parda będzie wiceministrem sportu 17.05.06, 12:54 Zeby sale gimnastyczne byly lzejsze nie bedzie przy nich prysznicow, tego zrodla homoerotycznego zgorszenia. Odpowiedz Link Zgłoś