glaca7 Krucza Rada Radiofoni i Telewizji 17.05.06, 13:28 No i co?? To samo!! Wladza ma wszystko gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_mikolaj_666 opóźniona w rozwoju - bardzo dobrze 17.05.06, 13:31 Po pierwsze im mniej bezrobotnych retardów tym lepiej, po drugie - nie będzie umiała wypełniać poleceń PiSiorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Re: Kruk ponownie przewodniczącą KRRiT 17.05.06, 13:32 I co Profesorze Sajfanie " oliwa jest sprawiedliwa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 13:32 To madra i inteligentna kobieta (w przeciwienstwie do niejakiej Wankowej Danuty: "nawet za pare baniek nie poszedlbym z Waniek"); zas Bronek Wildstein szefem TVP; oj przewietrzy sie chyba troche na Woronicza: komuszki powoli traca wladze i wplywy; i tak trzymac; i RM dalej nadaje - wbrew temu, co chcialaby GW, czyli wprowadzenia denzury dla RM; coraz bardziej zaczyna mi sie ta nowa Polska podobac Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 13:57 No to zapraszamy do powrotu silesius. Posiedzisz tu trochę i może Ci się zmieni zdanie i za Monachium zatęsknisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:01 dopiero co wrocilem z Polski: i caraz czesciej bede tam wracac; teraz naprawd warto; zaczyna sie konieczny ruch i przewietrzanie (post)komunistycznych instytucji zaciekawiony4 napisał: > No to zapraszamy do powrotu silesius. Posiedzisz tu trochę i może Ci się zmieni > zdanie i za Monachium zatęsknisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:03 > To madra i inteligentna kobieta I głowę ma otwartą. Na przestrzał. I jedynie słuszne poglądy. Fajna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:14 uu1 napisała: > > To madra i inteligentna kobieta > I głowę ma otwartą. Na przestrzał. I jedynie słuszne poglądy. Fajna jest. I tez podobno robi świetne konfitury:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:20 hmm, podobno; podobno rodzice Luczywo byli znanymi dzialaczami endeckimi bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > > To madra i inteligentna kobieta > > I głowę ma otwartą. Na przestrzał. I jedynie słuszne poglądy. Fajna jest. > > I tez podobno robi świetne konfitury:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:21 silesius.monachijski1 napisał: > hmm, podobno; podobno rodzice Luczywo byli znanymi dzialaczami endeckimi nie gadam z tobą. > > bio.mum napisała: > > > uu1 napisała: > > > > > > To madra i inteligentna kobieta > > > I głowę ma otwartą. Na przestrzał. I jedynie słuszne poglądy. Fajna > jest. > > > > I tez podobno robi świetne konfitury:) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:23 > > hmm, podobno; podobno rodzice Luczywo byli znanymi dzialaczami endeckimi Powiedział co wiedział. I na temat. -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:26 no coz: tutaj tak wielu "gada na temat"; a to malpy bonobo, a to konfitury; skoro wiec mozna pogadac o malpych i konfiturach, to mozna tez pogadac sobie o p. Luczywo uu1 napisała: > > > hmm, podobno; podobno rodzice Luczywo byli znanymi dzialaczami ende > ckimi > Powiedział co wiedział. I na temat. -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:29 > no coz: tutaj tak wielu "gada na temat"; a to malpy bonobo, a to konfitury; > skoro wiec mozna pogadac o malpych i konfiturach, to mozna tez pogadac sobie o > p. Luczywo Biedny, zagubiony funkcjonariusz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:32 uu1 napisała: > > no coz: tutaj tak wielu "gada na temat"; a to malpy bonobo, a to konfitur > y; > > skoro wiec mozna pogadac o malpych i konfiturach, to mozna tez pogadac so > bie o > > p. Luczywo > Biedny, zagubiony funkcjonariusz. :( Chyba jeszcze dzisiaj nie napisał, że Michnik nam płaci. Opuscił się. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:36 juz chyba nie ma z czego; bylem w Krakowie, Warszawie, i na Slasku, i zauwazylem, ze "Dziennik" znakomicie wszedl na rynek; GW juz zeszla z cena do 1,5 PLN, a naklad i tak spada; nagonka na RM i o. Rydzyka skonczyla sie jedna wielka klapa, wiec kasy bedzie coraz mniej; na "autentycznych zwolennikow PiS- u" juz nie starczy; trzeba bedzie sobie poszukac innego sponsora bio.mum napisała: > uu1 napisała: > > > > no coz: tutaj tak wielu "gada na temat"; a to malpy bonobo, a to ko > nfitur > > y; > > > skoro wiec mozna pogadac o malpych i konfiturach, to mozna tez poga > dac so > > bie o > > > p. Luczywo > > Biedny, zagubiony funkcjonariusz. :( > > Chyba jeszcze dzisiaj nie napisał, że Michnik nam płaci. Opuscił się. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:39 silesius.monachijski1 napisał: na "autentycznych zwolennikow PiS- > u" juz nie starczy; trzeba bedzie sobie poszukac innego sponsora żałosny jesteś > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:41 Starczy to jest uwiąd. A pieniędzy wystarczy lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:42 przeciez probuje jedynie odpowiadac na Twoje pytania; pytalas, czy bede pisal, ze Michnik Wam placi; wiec staralem sie odpowiedziec bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > na "autentycznych zwolennikow PiS- > > u" juz nie starczy; trzeba bedzie sobie poszukac innego sponsora > > żałosny jesteś > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:33 dlaczego zaraz "biedny"? kwitnacy uu1 napisała: > > no coz: tutaj tak wielu "gada na temat"; a to malpy bonobo, a to konfitur > y; > > skoro wiec mozna pogadac o malpych i konfiturach, to mozna tez pogadac so > bie o > > p. Luczywo > Biedny, zagubiony funkcjonariusz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:35 silesius.monachijski1 napisał: > dlaczego zaraz "biedny"? kwitnacy chyba przekwitajacy :D a gdzie twoja dziewczyna sodomia33?? ladnie to tak, jej nie ma, a ty odrazu innych molestujesz Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:37 nie rob sobie zludnych nadziei gekonie; na Ciebie i tak nie mam ochoty; pomyliles mnie z Niemcem, albo innym Biedroniem gekon1979 napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > dlaczego zaraz "biedny"? kwitnacy > > chyba przekwitajacy :D > a gdzie twoja dziewczyna sodomia33?? > ladnie to tak, jej nie ma, a ty odrazu innych molestujesz > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:39 silesius.monachijski1 napisał: > nie rob sobie zludnych nadziei gekonie; na Ciebie i tak nie mam ochoty; > pomyliles mnie z Niemcem, albo innym Biedroniem wiesz ja nie preferuje innych panow, przykro mi sil, ale nic z tego nie bedzie nie wiedzialem ze jestes gejem. zobacz jak to sie czlowiek uczy cale zycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:43 ja nie jestem; staralem sie tylko Tobie pomoc gekon1979 napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > nie rob sobie zludnych nadziei gekonie; na Ciebie i tak nie mam ochoty; > > pomyliles mnie z Niemcem, albo innym Biedroniem > > wiesz ja nie preferuje innych panow, przykro mi sil, ale nic z tego nie bedzie > nie wiedzialem ze jestes gejem. zobacz jak to sie czlowiek uczy cale zycie ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:50 hahahaha jasne nie jestes hahahaha podonie jak Wierzejski :D haha Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:52 smiech to zdrowie gekon1979 napisał: > hahahaha > jasne nie jestes > hahahaha > podonie jak Wierzejski :D haha > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:53 dzieki tobie wiec, choroby mi nie groza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:39 Dziwnie to "odcięcie się" zabrzmiało. Nie było żadnej sugestii. Podświadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:38 > dlaczego zaraz "biedny"? kwitnacy Jak pewna pani w wieku trolejbusowym. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:40 czyzbys mial na mysli Kaske Piekarska? uu1 napisała: > > dlaczego zaraz "biedny"? kwitnacy > Jak pewna pani w wieku trolejbusowym. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:44 Pani poseł K. Piekarska ma 39 lat. Pomyśl co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:49 a to ciekawe; myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic uu1 napisała: > Pani poseł K. Piekarska ma 39 lat. Pomyśl co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:50 silesius.monachijski1 napisał: > a to ciekawe; myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic Lubisz obrażać kobiety co? Podnieca cię to? > > uu1 napisała: > > > Pani poseł K. Piekarska ma 39 lat. Pomyśl co piszesz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:53 > Lubisz obrażać kobiety co? Podnieca cię to? to jest klasyczny kryptogej z konserwatywnymi pogladami(oczywiscie konserwatywnymi wzgledem innych, sam siebie juz nie ocenia;) ) kobiety sa gorsze, geje zli i sa odpowiedzialni za zlo wszelaki(nawet ja sie do tego nie posunalem w swych dywagacjach na temat teczowej hordy) klasyk, w stylu Wierzejskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:58 no no gekonei: zaskoczyles mnie tym przeblyskiem tak doglebnej analizy psychologicznej; czyzbys pobieral lekcje u Samsona? gekon1979 napisał: > > Lubisz obrażać kobiety co? Podnieca cię to? > to jest klasyczny kryptogej z konserwatywnymi pogladami(oczywiscie konserwatywn > ymi wzgledem innych, sam siebie juz nie ocenia;) ) > kobiety sa gorsze, geje zli i sa odpowiedzialni za zlo wszelaki(nawet ja sie do > tego nie posunalem w swych dywagacjach na temat teczowej hordy) > klasyk, w stylu Wierzejskiego :P > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:00 silesius.monachijski1 napisał: > no no gekonei: zaskoczyles mnie tym przeblyskiem tak doglebnej analizy > psychologicznej; czyzbys pobieral lekcje u Samsona? wyksztalcenie takie podstarzaly onanisto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:02 czyzby autoanaliza gekonie? gekon1979 napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > no no gekonei: zaskoczyles mnie tym przeblyskiem tak doglebnej analizy > > psychologicznej; czyzbys pobieral lekcje u Samsona? > wyksztalcenie takie podstarzaly onanisto ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:05 nie, analiza twojej osoby szczerze powiem, nie wiele roboty przy analizowaniu twojej plytkiej osobowosci ;) ot zwykly hipokryta z ciebie, z przerosnieta samoocena. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:10 chyba jednak dokonales autoanalizy; nie potrafisz sobie poradzic ze swoimi problemami, wiec uciekasz sie projekcji tychze problemow na inne osoby; uwazaj na siebie, to moze byc grozne gekon1979 napisał: > nie, analiza twojej osoby > szczerze powiem, nie wiele roboty przy analizowaniu twojej plytkiej osobowosci > ;) ot zwykly hipokryta z ciebie, z przerosnieta samoocena. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:14 silesius.monachijski1 napisał: > chyba jednak dokonales autoanalizy; nie potrafisz sobie poradzic ze swoimi > problemami, wiec uciekasz sie projekcji tychze problemow na inne osoby; uwazaj > na siebie, to moze byc grozne ja nie mam problemow, jestem lekkoduchem ;) i uprawiam skutecznie tumiwisizm :P niestety prawda jest taka, a jest ona bolesna, ze to wszystko co napisalem to czysta prawda o Twojej osobie jestes podstarzalym dewotem i hipokryta, protestujacym przeciwko np Przystankowi Woodstock, na ktory tak naprawde z dzika rozkosza sobie bys pojechal i pouzywal ;) taka jest brutalna prawda "katoliku" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:16 w dalszym ciagu dokonujesz projekcji Twojego sposobu myslenia, emocji, pragnien, na moja osobe; mnie wystarczy, ze sobie tutaj na forum z Toba "pouzywam"; nie potrzebuje zadnej Owsiakowej imprezy na to gekon1979 napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > chyba jednak dokonales autoanalizy; nie potrafisz sobie poradzic ze swoim > i > > problemami, wiec uciekasz sie projekcji tychze problemow na inne osoby; u > wazaj > > na siebie, to moze byc grozne > ja nie mam problemow, jestem lekkoduchem ;) i uprawiam skutecznie tumiwisizm :P > > niestety prawda jest taka, a jest ona bolesna, ze to wszystko co napisalem to c > zysta prawda o Twojej osobie > jestes podstarzalym dewotem i hipokryta, protestujacym przeciwko np Przystankow > i Woodstock, na ktory tak naprawde z dzika rozkosza sobie bys pojechal i pouzyw > al ;) taka jest brutalna prawda "katoliku" > Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:20 silesius.monachijski1 napisał: > w dalszym ciagu dokonujesz projekcji Twojego sposobu myslenia, emocji, > pragnien, na moja osobe; mnie wystarczy, ze sobie tutaj na forum z > Toba "pouzywam"; nie potrzebuje zadnej Owsiakowej imprezy na to pouzywasz?? no i widzisz jaki z ciebie teczowiec :P nie potrzebujesz hahahaha, przyznaj sie pojechalbys tam, i zabawil sie:> boisz sie sam siebie :D taka jest prawda hipokryto:P dlatego lejesz jadem na takie imprezki, z zazdrosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:05 silesius.monachijski1 napisał: > no no gekonei: zaskoczyles mnie tym przeblyskiem tak doglebnej analizy > psychologicznej; czyzbys pobieral lekcje u Samsona? Udowodnili coś Samsonowi? Zapadł juz jakis wyrok? Ja wiem, ze nie masz za grosz szacunku do praw człowieka, ale moze bys tak od czasu pomyslal zanim cos napiszesz? Kogo jeszcze dzisiaj zniewazysz? Według ciebie Michnik to pederasta a Jaruzelski to czerwona świnia. Nadal podtrzymujesz? Dla kogo ty chcesz być obiektywnym źródłem informacji? Co? A ksiądz Czajkowski jestwinny, ze postkomuchy go wrobiły? Hę? > > Autentycznie Zakochani w PiSie!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:09 Funkcjonariusz Sil goni w piętkę. Life is brutal. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a funkcjonariuszem czego jest sil????????? 17.05.06, 15:11 bojowek oazowych?????? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:17 "pobozne" zyczenie uu1 napisała: > Funkcjonariusz Sil goni w piętkę. Life is brutal. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:14 o ile wiem - z relacji m.in. GW - to Samson sam sie przyznal; Michnik pederesta? pierwsze slysze; wiem o alkoholizmie, o pederastii jeszcze nie slyszalem; Jaruzelski? o nim wole nawet nie myslec (m.in. w kontekscie wspomnianych przez Ciebie "praw czlowieka"; znam az nazbyt dobrze troske tego pana o te prawa w latach 80-tych); x. Czajkowski? ma powazny problem; sam musi sobie z tym poradzic; po ma przeciez swoje sumienie bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > no no gekonei: zaskoczyles mnie tym przeblyskiem tak doglebnej analizy > > psychologicznej; czyzbys pobieral lekcje u Samsona? > > Udowodnili coś Samsonowi? Zapadł juz jakis wyrok? Ja wiem, ze nie masz za grosz > > szacunku do praw człowieka, ale moze bys tak od czasu pomyslal zanim cos > napiszesz? Kogo jeszcze dzisiaj zniewazysz? Według ciebie Michnik to pederasta > a Jaruzelski to czerwona świnia. Nadal podtrzymujesz? Dla kogo ty chcesz być > obiektywnym źródłem informacji? Co? > > A ksiądz Czajkowski jestwinny, ze postkomuchy go wrobiły? Hę? > > > > Autentycznie Zakochani w PiSie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:17 silesius.monachijski1 napisał: > o ile wiem - z relacji m.in. GW - to Samson sam sie przyznal; Michnik > pederesta? pierwsze slysze; wiem o alkoholizmie, o pederastii jeszcze nie > slyszalem; Nie słyszałeś?? Nie wspomniałes o tym wczoraj w swoich postach jakieś 10 razy?? Mam przywidzenia według ciebie?? Wycofujesz się z tego?? Przyznajesz, ze sam to wymysliłes?? To oficjalnie odszczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:22 bio.mum nie przesadzaj; sama wiesz, jaka jest konwencja tego forum; czy ja Cie prosze, zebys "oszczekala" wszystko, co napisalas o Kaczynskich, Dornie, PiS- ie, etc? przeciez to niepowazne; w zadnym z postow nie napisalem, ze "Michnik to pedersta"; to, ze sie zabawilem jego osoba, to prawda; Ty tez sie bawisz innymi osobami na forum bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > o ile wiem - z relacji m.in. GW - to Samson sam sie przyznal; Michnik > > pederesta? pierwsze slysze; wiem o alkoholizmie, o pederastii jeszcze nie > > > slyszalem; > > Nie słyszałeś?? Nie wspomniałes o tym wczoraj w swoich postach jakieś 10 razy?? > > Mam przywidzenia według ciebie?? > > Wycofujesz się z tego?? Przyznajesz, ze sam to wymysliłes?? To oficjalnie > odszczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:24 silesius.monachijski1 napisał: > bio.mum nie przesadzaj; sama wiesz, jaka jest konwencja tego forum; czy ja Cie > prosze, zebys "oszczekala" wszystko, co napisalas o Kaczynskich, Dornie, PiS- > ie, etc? przeciez to niepowazne; w zadnym z postow nie napisalem, ze "Michnik > to pedersta"; to, ze sie zabawilem jego osoba, to prawda; Ty tez sie bawisz > innymi osobami na forum > > Gdzie napisalam nieprawdę o Kaczyncskich czy Dornie?? No słucham! w zadnym z postow nie napisalem, ze "Michnik > to pedersta"; łzesz jak bura suka Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:27 wyluzuj bio.mum: zlosc pieknosci szkodzi bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > bio.mum nie przesadzaj; sama wiesz, jaka jest konwencja tego forum; czy j > a > Cie > > prosze, zebys "oszczekala" wszystko, co napisalas o Kaczynskich, Dornie, > PiS- > > ie, etc? przeciez to niepowazne; w zadnym z postow nie napisalem, ze "Mic > hnik > > to pedersta"; to, ze sie zabawilem jego osoba, to prawda; Ty tez sie bawi > sz > > innymi osobami na forum > > > > > Gdzie napisalam nieprawdę o Kaczyncskich czy Dornie?? No słucham! > > > w zadnym z postow nie napisalem, ze "Michnik > > to pedersta"; > > łzesz jak bura suka Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:29 silesius.monachijski1 napisał: > wyluzuj bio.mum: zlosc pieknosci szkodzi martw się o siebie > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:45 ja sie nie zloszcze, wiec jestem piekny bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > wyluzuj bio.mum: zlosc pieknosci szkodzi > > martw się o siebie > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 15:55 masz na mysli swoja skromna osobe? hmm uu1 napisała: > Jak Dorian Grey w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 16:02 Zachowujesz się jak kilkulatek. Ja mam brata a ja mam większego brata. A mój brat jest silniejszy. Jesteś słaby jak kawa na dworcu w Mszanie Dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 16:16 nie pilem tej kawy, wiec trudno mi ocenic;; zadziwia mnie jedynie Twoj i wielu innych mentorski ton w wypowiedziach; zdawac by sie moglo, ze pozjadaliscie wszystkie rozumy; ale - powtarzam - mogloby sie jedynie zdawac; bo rzeczywistosc jest zupelnie inna; nie mam o to pretensji: zdazylem sie juz do tego przyzwyczaic: jak "my" dokuczamy na forum tym, ktorych politycznie nie lubimy, to wszystko jest OK; jak silesius (badz ktokolwiek inny) zaczyna dobierac sie do skory "naszym" idolom, to jest to obrzydliwe, nie przyzwoite, itd., itp; moze lepiej byloby - zamiast pouczac innych - zajac sie swoimi przywarami? uu1 napisała: > Zachowujesz się jak kilkulatek. Ja mam brata a ja mam większego brata. A mój > brat jest silniejszy. Jesteś słaby jak kawa na dworcu w Mszanie Dolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 16:24 Kto Cię poucza? Czy nie zdajesz sobie sprawy, że kpi się z: - tych, którzy dają ku temu podstawy, - są aktualnie na topie (słusznie czy niesłusznie). Kogo dzisiaj w USA bawią żarty z R. Reagana? Pani Kruk w bardzo krótkim czasie pokazała, że jej nominacja nie ma żadnych podstaw merytorycznych, że jest zwykłym politrukiem nowej Siły Przewodniej. Np. sprawa Polsatu i Madzi Buczek. I dziwisz się ludzkim reakcjom. Popatrz na sprawę w ten sposób. PS. Jeżeli chcesz mnie "dokuczyć" przez kpiny z D. Waniek, to źle wybrałeś obiekt. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 17:05 No to posmiejmy sie z takiego np. Michnika (wiem, ze to wielu drazni); otoz kompletnie przegral: nie tylko, ze osmieszyl sie nazwaniem Kiszczaka "czlowiekiem honoru", jak tez i slynnym zdaniem: "Odp.... sie od generala", w stosumku - co juz dzisiaj wiadomo - sowieckiego agenta w polskim wojsku, to jeszcze probowal wartosciowac polskie duchowienstwo wg kryteriow jego - Michnika - "politycznej poprawnosci". X.Czajkowski zawsze byl dla Michnika tym "dobrym" ksiedzem (w 2004 roku "Znak" wydal ksiezke-wywiad x.Czajkowskiego autorstwa "etatowego katolika" GW, Jana Turanua). I co teraz bedzie mial Michnik do powiedzenia? Znowu te infantylne proby obrony agenta (jak w przypadku Niezabitowskiej) i obrzucanie pomyjami wszystkich, ktorzy "osmiela" sie mu sprzeciwic? Moglbym sobie tutaj niezle "pouzywac" na Michniku (nie tylko zerszta na nim), ale juz mi sie nie chce; to jest tragiczne; podobnie, jak obstrukcja PO. Z komunistow pokroju Kwasniewskiego i Oleksego to juz nawet nie warto sie smiac. Obejrzyj sobie ostatnia "Konfrontacje" (www.itvp.pl/konfrontacja), program zrealizowany m.in. przy wspolpracy Rybaka, dziennikarza GW; program o mafii i jednorekich bandytach, o SLD i politykach tej partii, chroniacych ten "biznes". A TVP? Przeciez to skansen prlowski, w ktorym uchowali sie dawni dziennikarze (czesto powiazani ze sluzbami), dalej korzytsajacy z wszelkich mozliwych przywilejow (np. poprzedni prezes Dworak mial firme producencka, ktora produkowala programy na rzecz TVP, ktora on kierowal). Dlatego mozecie sie smiac z ludzi "na gorze", ale nie zapominajcie, ze to oni wlasnie musza oczyscic te ogromna stajnie Augiasza, jaka stala sie III RP, najbardziej skorumpowane panstwo UE. Wiem, ze to Waszych pogladow nie zmieni, ale czasami warto troche szerzej spojrzec na problem uu1 napisała: > Kto Cię poucza? Czy nie zdajesz sobie sprawy, że kpi się z: > - tych, którzy dają ku temu podstawy, > - są aktualnie na topie (słusznie czy niesłusznie). Kogo dzisiaj w USA bawią > żarty z R. Reagana? Pani Kruk w bardzo krótkim czasie pokazała, że jej nominacj > a > nie ma żadnych podstaw merytorycznych, że jest zwykłym politrukiem nowej Siły > Przewodniej. Np. sprawa Polsatu i Madzi Buczek. I dziwisz się ludzkim reakcjom. > Popatrz na sprawę w ten sposób. > PS. Jeżeli chcesz mnie "dokuczyć" przez kpiny z D. Waniek, to źle wybrałeś obie > kt. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:54 ja nie obrazam; wyrazilem tylko moje zdziwienie; za to inni ciagle kojarza p. Kaczynska z konfiturami albo pierogami, i - pewnie - uwazaja, za im wolno wszystko pisac; tylko silesiusowi nie; zwaz, ze kwestii wprowadzenia cenzury GW przegrala z kretesem z RM bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > a to ciekawe; myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic > > Lubisz obrażać kobiety co? Podnieca cię to? > > > > uu1 napisała: > > > > > Pani poseł K. Piekarska ma 39 lat. Pomyśl co piszesz. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:52 silesius.monachijski1 napisał: > a to ciekawe; myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic Widzę, ze jesteś nie tylko czytelnikiem Naszego Dziennika ale równiez "Na zywo". Prawdziwy ekspert "od kobiet" z ciebie. I oczywiscie od Michnika. Nie mówiąc o tym, że od Rokity i Tuska też. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:57 duzo mi jeszcze brakuje do "subtelnych" komentarzy "autentytycznych zwolennikow PiS-u" na temat Kaczynskich, Gosiewskiego, Dorna czy Ziobry (czy tez p. Kaczynskiej); ale: jeszcze sie przy Was podszkole bio.mum napisała: > silesius.monachijski1 napisał: > > > a to ciekawe; myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic > > Widzę, ze jesteś nie tylko czytelnikiem Naszego Dziennika ale równiez "Na > zywo". Prawdziwy ekspert "od kobiet" z ciebie. I oczywiscie od Michnika. Nie > mówiąc o tym, że od Rokity i Tuska też. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Weź przykład z Glempa... 17.05.06, 14:59 szczekajacy kundelku ... silesius.monachijski1 napisał: > > duzo mi jeszcze brakuje do "subtelnych" komentarzy "autentytycznych zwolennikow > > PiS-u" na temat Kaczynskich, Gosiewskiego, Dorna czy Ziobry (czy tez p. > Kaczynskiej); ale: jeszcze sie przy Was podszkole > > bio.mum napisała: > > > silesius.monachijski1 napisał: > > > > > a to ciekawe; myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic > > > > Widzę, ze jesteś nie tylko czytelnikiem Naszego Dziennika ale równiez "Na > > > zywo". Prawdziwy ekspert "od kobiet" z ciebie. I oczywiscie od Michnika. > Nie > > mówiąc o tym, że od Rokity i Tuska też. > > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:56 > myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic Nie wszyscy są w Twoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:59 to przeciez truizm uu1 napisała: > > myslalem, ze jest w wieku Ireny Dziedzic > Nie wszyscy są w Twoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Z takim IQ ?? Hm..... 17.05.06, 15:05 uu1 napisała: > Powinieneś go sobie przyswoić. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Z takim IQ ?? Hm..... 17.05.06, 15:19 Na potrzeby tutejszej dyskusji z Wami to IQ 70 wystarczy uu1 napisała: > Fakt. Może być Mu trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Z takim IQ ?? Hm..... 17.05.06, 15:21 silesius.monachijski1 napisał: > Na potrzeby tutejszej dyskusji z Wami to IQ 70 wystarczy widzisz, a tobie nadal braknie :P Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:24 I jajeczko na miękko potrafi ugotować. I w kamizelce kuloodpornej pobiega. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:48 uu1 napisała: > I jajeczko na miękko potrafi ugotować. I w kamizelce kuloodpornej pobiega. Myslisz, ze Benedykt zaprosi ją do papamobile? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:18 no, napewno nie ma takiej glowy, jak drzewiej "milosciwei panujaca" Joalnta z domu Konty (ze juz nie wspomne o tejze Jolanty partyjnej wspoltowarzyszce, Wankowej Danucie); ja sie z tego wyboru ciesze uu1 napisała: > > To madra i inteligentna kobieta > I głowę ma otwartą. Na przestrzał. I jedynie słuszne poglądy. Fajna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:28 Chyba Cię podmienili. W najgorszych okresach nie pisałeś tak od rzeczy. A może to tylko starość? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:32 staram sie jedynie dopasowac do Twojego stylu "dyskusji": widze, ze "kreci" Cie dworowanie sobie z p. Kruk (nie wspominajac juz o p. Kaczynskiej i paru innych osobach), wiec - dla rownowagi - tak sobie "dywaguje" na temat innych osob, ktore jakos umykaja Twojej uwadze uu1 napisała: > Chyba Cię podmienili. W najgorszych okresach nie pisałeś tak od rzeczy. A może > to tylko starość? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:37 > staram sie jedynie dopasowac do Twojego stylu "dyskusji": A ja się nie staram dopasować do Twojego stylu "insynuacji". Widzisz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:39 jakich tam znowu "insynuacji"? dobry zart tynfa wart; uu1 napisała: > > staram sie jedynie dopasowac do Twojego stylu "dyskusji": > A ja się nie staram dopasować do Twojego stylu "insynuacji". Widzisz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:45 > dobry zart tynfa wart; D o b r y - oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Gratulacje dla pani Kruk 17.05.06, 14:50 kwestia gustu uu1 napisała: > > dobry zart tynfa wart; > D o b r y - oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
itziar Re: Kruk ponownie przewodniczącą KRRiT 17.05.06, 13:40 Nie dość, że mądra i inteligentna, to posiada niezaprzeczalne atuty, takie jak doświadczenie w branży oraz jedynie słuszne poglądy. I ten jednogłośny wybór - witamy w IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 14:02 i bardzo dobrze,alleluja i do przodu,bez oglądania się na michnikowszczyznę,bure suki,łże elity i czerwoną hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 14:07 Witaj. Brakowało dzisiej Twoich eleganckich, pełnych finezji wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 14:56 uu1 napisała: > Witaj. Brakowało dzisiej Twoich eleganckich, pełnych finezji wypowiedzi. również witaj, mi -twoich równie eleganckich postów nie brakowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 15:02 No, to mnie zmartwiłeś. Powiedz, że chociaż niektóre Ci się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 15:04 uu1 napisała: > No, to mnie zmartwiłeś. Powiedz, że chociaż niektóre Ci się podobają. ależ oczywiście ,ty i mangold to czołówka stójkowych prl-u(w pozytywnym tego słowa znaczeniu) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 15:10 Przecież <stójkowy> to z czasów carskich. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: a komuchom żal d... ściska 17.05.06, 15:41 m15 napisał: > ależ oczywiście ,ty i mangold to czołówka stójkowych prl-u(w pozytywnym tego > słowa znaczeniu) Ty i Galba to czołówka stójkowych PiSuaru( w negatywnym tego słowa znaczeniu) Ciekawe kiedy sie ockniecie?? chciałbym byc przy tym jak zaplaczecie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 m15.. duren?.. przeciez Kruk to komuch! 17.05.06, 14:43 tak jak Kaczyńscy!.. kryją sie z tym, ale wyszło szydlo z wora, gdy okazało sie że Lenin jest ich guru, no i koalicja z SB-samoobroną i faszystami... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 jeśli dobrze pamiętam to twórcą PO był agent komu 17.05.06, 14:53 szych służb-niejaki olechowski,czyżbym się mylił,czy to raczej ty masz "wybiórczą" pamięć,jeśli zaś chodzi o leppera to nikt nigdy nie oskarżył go o agenturalną przeszłość ,ma wyrok za pomówienie,podobny wyrok będzie miał rokita, jeśli przestanie chować się za immunitetem,którego ponoć jest (co za perfidia) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Kruk kaczce oka nie wykoli :) 17.05.06, 14:14 jak to sie nazywa...a juz mam CZYNOWNIK Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Kruk ponownie przewodniczącą KRRiT 17.05.06, 14:17 To nie sztuka zabić kruka Tylko glistę trafić w PiSdę Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Tepe, bezwolne 17.05.06, 14:33 narzedzie w rekach Kaczynskich i Rydzyka. Dosc zalosna persona. Swoja droga, co wy z tymi ptakami: kaczki, sikorki, kruki. Tylko orlow jakos nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tepe, bezwolne 17.05.06, 14:55 > Tylko orlow jakos nie widac. Może to ma jakiś związek z St. Wyspiańskim? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Tepe, bezwolne 17.05.06, 15:11 uu1 ma, bo nigdy "człek człekowi ....." Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Tepe, bezwolne 17.05.06, 15:16 Czlowiek czlowiekowi Widsteinem! (z lac. Homo homini caval swini est!) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kruk ponownie przewodniczącą KRRiT 17.05.06, 14:41 Przecież ona jest niepełnosprawna.! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Kruk ponownie przewodniczącą KRRiT 17.05.06, 15:11 Między niewidomymi, jednooki królem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Kruk ponownie przewodniczącą KRRiT 17.05.06, 15:39 Artysta winien być w swym dziele jak Bóg we wszechświecie, niewidoczny a wszechmocny: żeby go się czuło wszędzie, ale nie widziało nigdzie. Gustaw Flaubert Odpowiedz Link Zgłoś
m15 stosując standardy komusze to ona jest niepełnospr 17.05.06, 15:31 wrojoz napisał: > Przecież ona jest niepełnosprawna.! lecz właśnie o to chodzilo ,by wybrać na ten urząd taką osobę ,dla komuchów równie niepełnosprawny jest nowy szef tvp, również w tym przypadku o to chodziło,to będzie fantastyczny tandem,oni już się rozumieją i rozumieją misję tvp,konieczność wyplenienia lewactwa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Forumowe komuchy sa "sprawne inaczej" 17.05.06, 16:17 to cos podobnego do "kochania inaczej" panow biedronia i niemca m15 napisał: > wrojoz napisał: > > > Przecież ona jest niepełnosprawna.! > lecz właśnie o to chodzilo ,by wybrać na ten urząd taką osobę ,dla komuchów > równie niepełnosprawny jest nowy szef tvp, również w tym przypadku o to > chodziło,to będzie fantastyczny tandem,oni już się rozumieją i rozumieją misję > tvp,konieczność wyplenienia lewactwa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Forumowe komuchy sa "sprawne inaczej" 17.05.06, 16:26 > to cos podobnego do "kochania inaczej" panow biedronia i niemca Nieprawdopodobnie kręci Cię ten temat. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Forumowe komuchy sa "sprawne inaczej" 17.05.06, 17:09 po prostu smieszy; wydawac by sie moglo - z ilosci newsow w GW, ze geje i lesbijki to "elyta" polskiego spoleczenstwa, i tak wazna grupa spoleczna, ze nie sposob nie psiac o nich 2-3 razy dziennie; smiechu warte; a dzsiaj swietuja "dzien walki z homofobia", czy cos podobnego; po prostu rece opadaja; to ja czuje sie juz przesladowany przez to srodowisko: gdzie bym nie zajrzal, tam zawsze cos o nich sie pojawi; widac, ze to bardzo wplywowa sekta uu1 napisała: > > to cos podobnego do "kochania inaczej" panow biedronia i niemca > Nieprawdopodobnie kręci Cię ten temat. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 silesius.. wypierasz sie tych , co cie walą? 17.05.06, 16:34 widze, że posiadłeś "sztuke kochania"..ćweliku.. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Gratulacje dla Pani Elżbiety Kruk ! 17.05.06, 22:28 Nareszcie pozytywne zmiany w skostniałych mediach telewizji i radia. Odpowiedz Link Zgłoś