sylwek_s 17.05.06, 12:00 Czy jest kto, nie nalezacy do LPR albo MWP, akceptujacy Romana G. na stanowisku ministra edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:01 I okazuje się że nasze dzieci od lat uczą sami geje, pedofile i lewacy. Zoorganizowali się nawet w związek, ale to dobrze - łatwiej będzie wyplenić tą zarazę :) Odpowiedz Link Zgłoś
moroux 300 000 w proteście przeciw Giertychowi! 17.05.06, 12:07 Nauczyciele, na Warszawę, nie chowajcie głowy w piasek. Stawcie czoła faszyście. Obywatele was poprze! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov ZNP to geje i kryminaliści! :P 17.05.06, 12:12 Oj, będzie komisja śledcza d/s ZNP i delegalizacja… Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: ZNP to geje i kryminaliści! :P 17.05.06, 12:15 A nauczycieli - w kamasze! Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Nie zapominajcie o pedofilach! 17.05.06, 12:48 Ale co to za różnica, wszakże słowami wszechpOsła Wierzejskiego "krąg pedofili i homoseksualistów pokrywa się prawie w 100%" :> Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Nie zapominajcie o pedofilach! 17.05.06, 13:50 Odpowiadam na pytanie z I posta. Tak, nie naleze do MW ani LPR, równoczesnie akceptuje Giertycha jako ministra edukacji. Jestem studentem glosowalem na PO, w wyb. prezyd. na Tuska, rownoczesnie uwazam że w obecnym rozdaniu Giertych moze byc jednym z jasniejszych punktow tego rządu. Edukacją zwlaszcza na poziomie szkół podstawoych i średnich powinien zająć się czlowiek ze środowisk prawicowych. Dziwi mnie dziki popłoch wywolany nominacją Giertycha uwazanego za ultraprawicowca, wystarczy posluchac jego wypowiedzi post factum aby uzmyslowic sobie że on nie jest głupcem za ktorego uwaza go wiekszość umiarokowanego spoleczenstwa. Hasla rzucane przez niego i polityka kreowana do tej pory miały na celu zagospodarowanie elektoratu skrajnej prawicy, co mu się ponikąd udało. Jednak żaden rozsadny czlowiek nie bedzie wcialal w życie haseł kreowanych przez tego polityka przez ostatnie lata - to przyniosloby mu polityczną śmierc, z prostej przyczyny - jego linia programowa oparta jest głownie na komponencie emocjonalnym, na sterotypach i uprzedzeniach, nie jest to polityka konstruktywna a destruktywna. Mimo to Giertych jest czlowiekem o sporej haryzmie i szerokich horyzontach, mysle że może zrobić wiele dobrego zwlaszcza w edukacji, ktora niestety nie oszukujmy się, do tej pory przesiąknięta jest przez socjalistyczne uwsteczniania. Może forma Instytutu wychowania patriotycznego czy przymusowego nauczania patriotyzmu nie jest najszczesliwsza, ale to jednak pozytywna inicjatywa przy kreowaniu mentalnosci przyszlych pokolen, zwlaszcza tych dla ktorych szkoła jest jedynym osrodkiem wychowawczym, poza TV. Ponadto wiekszosc protestow organizowanych glownie przez organizacje lewicowe bazuje na dzikim konformizmie mlodych ludzi i ich chęci zaistnienia w życiu spolecznym - nareszcie ktos jasno pokazuje kto jest ten zły, ktorego trzeba napietnowac, a młodzi ludzie dla ktorych czesto polityka jest zjawiskiem egzotycznym ulegają tym naciskom aby choc przez chwile zaistniec w grupie walczących "o ich prawa" - tak naprawde nie wiedzą po co demonstrują i dlaczego. Tłum żywi się hasłami. Na sam koniec musze poddać krytyce wspomniane już wcześniej "masy" protestujące jak i "elytę" podpisującą się ochoczo na stronie www.bezgiertych.cos-tam.pl Trzeba posiadać zaiste magiczne właściwosci lub być głupcem aby zdobyc sie na krytykę rzeczy/wydarzenia/osoby nie znając na ten temat żadnych szczegolow. Bo jak inaczej mozna nazwać ludzi manifestujących swoje niezadowolenie z ministra który nominacje otrzymał dzien wczesniej. Podobny mechanizm obserwuje się przy filmie "Kod da Vinci" ktory przeszedl fale krytyki zanim jeszcze mial swoją premiere. Tak wiec rodacy, troche rozsądku. Bo nie ważne jest jak mężczyzna zaczyna ale jak kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Nie zapominajcie o pedofilach! 17.05.06, 13:53 Nie jestem z lewicy, nie jestem gejem, nie jestem pedofilem,nie interesuje mnie polityka, nie chcę zaistnieć i nei chcę Giertycha na tym stanowisku/ Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus to tak jak ja - komuchy won! 17.05.06, 13:58 nie jestem faszysta, nie jestem nazista, glosowalem na Tuska i na PO i chce Giertycha na tym stanowisku oraz nie chce tego skomuszonego ZNP. Roman! Ty sie nie cackaj z gejami tylko rozjedz te komuchowate robactwo! Na smierc! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to tak jak ja - komuchy won! 17.05.06, 14:02 marcus_crassus napisał: > > Roman! Ty sie nie cackaj z gejami tylko rozjedz te komuchowate robactwo! Na > smierc! Tak jest!! Do komór gazowych z nimi!! Zero tolerancji dla lewaków!! Im dłuzej bedą cierpieć tym lepiej!! Ku chwale Ojczyzny!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: to tak jak ja - komuchy won! 17.05.06, 14:06 W końcu jakiś głos rozsądku na tym forum. Wierzejski był by z ciebie dumny i zapewne by dodał że każdy lewak to gej, a jeżeli ma żonę to tylko by nas zmylić:P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: to tak jak ja - komuchy won! 17.05.06, 14:08 konread napisał: > W końcu jakiś głos rozsądku na tym forum. Wierzejski był by z ciebie dumny i > zapewne by dodał że każdy lewak to gej, a jeżeli ma żonę to tylko by nas zmylić > :P Powtórzę za ministrem Giertychem - w Polsce obowiązuje zakaz pedałowania!! Pan Wierzejski obiecał poprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
ryback jestescie z innej planety !!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 14:43 dodaja nam cos do jedzenia sic. ,pozatymmamy wszczepione implanty ,hologtamy i inne pierduleczki. s10.bitefight.pl/c.php?uid=53961 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: O przepraszam, ja jestem nienormalny! 17.05.06, 14:58 moroux napisał: :)))))) A ja zawsze o jeden bardziej:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: jestescie z innej planety !!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 14:57 ryback napisał: > > dodaja nam cos do jedzenia sic. ,pozatymmamy wszczepione implanty ,hologtamy i > inne pierduleczki. My jemy tylko rydze i kaczkę w pomarańczach robioną według przepisu pani prezydentowej. Polecam! > > s10.bitefight.pl/c.php?uid=53961 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: to tak jak ja - komuchy won! 17.05.06, 14:52 >bio.mum napisała: > Tak jest!! Do komór gazowych z nimi!! Zero tolerancji dla lewaków!! Im dłuzej > bedą cierpieć tym lepiej!! Ku chwale Ojczyzny!! mam nadzieje ze wyjasnilem nieporozumienie slowne. dla lewactwa 0 tolerancji. Ale zeby nie bylo ze mam cos do gejow. Wszystkim 100% facetom polecam przyklad np Pima Fortuyna. Czasem gej ma wiecej jaj niz niejeden hetero. Dlatego trzeba zajmowac sie lewakami a nie bredzic bzdury o gejach Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: to tak jak ja - komuchy won! 17.05.06, 18:47 Mój stosunek do gejów jest również pozytywny: Im więcej mężczyzn gejów, tym łatwiej o piękną kobietę. Natomiast nie cierpię, gdy ktoś pedałuje przed maską mojego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 A ja.. 17.05.06, 14:11 ... nie jestem gejem, nazistą, pedofilcem czy dilerem i mam to wszytko gdzieś. Giertych nie jest odpowiednią osobą na to stanowisko, ale wszyscy wiemy dlaczego je dostał i nie mamy teraz najmniejszego wpływu czy będzie je nadal piastował. A co do gadania o komuchowym robactwie itp. - współczuję osobom które się tym jeszcze emocjonują, pewnie za 50 lat też będą o tym truć (jeśli będą żyły). @marcus_crassus: W czym geje Ci przeszkadają, czy jakiś Cie skrzywdził? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wyjasnilem. nie rozumiem mowiac szczerze 17.05.06, 14:37 dlaczego uzylem zwrotu "nie cackaj sie" - ktory byl tutaj niezbyt logiczny. mialem na mysli "nie cackaj sie = nie marnuj swojego czasu" mam nadzieje ze juz sie wyjasnilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zeby jeszcze raz dobitnie - to bylo o komuchach 17.05.06, 14:42 nie o gejach! pelna wykladania: zostawcie gejow w spokoju i zajmicie sie komuchami (np z ZNP) wszystkie osoby ktore to inaczej zrozumialy przepraszam. rzeczywiscie - moze zabrzmiec dosc kuriozalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus oczywiscie chodzilo mi zeby "nie zajmowal" sie 17.05.06, 14:35 gejami tylko zeby rozjechal komuchow :))) coby nie bylo watpliwosci :)) Bo jak teraz przeczytalem to to co napisalem mogloby byc roznie zrozumiane :) do gejow nic nie mam :) Ale do komuchow jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: oczywiscie chodzilo mi zeby "nie zajmowal" si 17.05.06, 19:29 miejsce czerwonej zarazy w mauzoleum obok wodza Odpowiedz Link Zgłoś
whyiamsoclever Re: Nie zapominajcie o pedofilach! 17.05.06, 14:20 to jest nas już dwoje :) ja Giertycha równieżnie chcę na tym stanowisku...i żaden ze mnie gej czy pedofil czy członek SLD itd itd...szara mysz >><<>><<>><<>><<>><< EroPortal.Org - Quality Erotica & AdultCommunity Odpowiedz Link Zgłoś
joeef Re: Nie zapominajcie o pedofilach! 17.05.06, 14:16 Pie..cie, Hipolicie.Zaproponuj raczej Renie na wymiane. Beda jaja a nie obciach. A pedagodzy maja racje "Takie beda Rzeczpospospolite...." -poszukaj sobie dalej. Zastanawiam sie, jak daleko moze pojsc handel polityczny i dlaczego handluje sie tak cenny dobrem, jak mlodziez? Tego sie juz potem nie odkreci...Giertych juz zrobil swoje. Stworzyl MW. I niech razem z nia sczeznie. Ale takiego wrzoda nie da sie zwyczajnie wyciac. Chwala bogu, ze ogladam to z dala, ale znajomych i w ogole wspolobywateli mi zal. Tez nie naleze, na nikogo nie glosowalem, studentem bylem, i nie akceptuje Giertycha w ogole na stanowisku ministra od edukacji szczegolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.w.tvn ZNP Opanowany Przez Pedalstwo i Komunę ?!!!!!!!!!! 17.05.06, 14:19 po zboczeńcach finansowanych przez berlin komuna wysyła nastepnego swojego bulteriera do walki z Polskim Rządem ! Odpowiedz Link Zgłoś
szymek.jajcarz.w.tvn Re: ZNP Opanowany Przez Pedalstwo i Komunę ?!!!!! 17.05.06, 14:24 szymek.jajcarz.w.tvn napisał: > po zboczeńcach finansowanych przez berlin > komuna wysyła nastepnego > swojego bulteriera > do walki z Polskim Rządem ! warto by opublikować zyciorys tego broniarza i innych członków zarzadu tego ZNP (Zjednoczenie ...?) Odpowiedz Link Zgłoś
simplex haryzme to on ma, a co z charyzmą? 17.05.06, 14:27 "Mimo to Giertych jest czlowiekem o sporej haryzmie i szerokich horyzontach" Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: haryzme to on ma, a co z charyzmą? 17.05.06, 19:36 ponoć istnieje zjawisko często pojawiające się u internautów polegające na pogłebiającej się dysortografii. Osoby ktore na codzien nie popelniają błedow ortograficznych robią to nagminnie w internecie. Wywołane jest to ponoć przez wszechobecne w internecie błedy ortograficzne, szczegolnie na forach internetowych. Osoby czesto tam zagladające "oswajają" się z bledna pisownia na tyle że po jakims czasie sami zaczynaja powielac te same bledy i nie wynika to bynajmniej wluk w edukacji lecz wlasnie z podprogowego przekazu ktory niejako wdrukowuje się do naszej podswiadomosci. Aby zobaczyc skale tego zjawiska wystarczy wpisac w Google np. "haryzmę" lub "kożystać" (91900 trafień). Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nie zapominajcie o pedofilach! 17.05.06, 13:57 navaira napisał: > Ale co to za różnica, wszakże słowami wszechpOsła Wierzejskiego "krąg pedofili > i > homoseksualistów pokrywa się prawie w 100%" :> Dzięki gejom służba zdrowia nadal przędzie. Przecież wszyscy geje to narkomani. Dzięki nim strzykawki nie zalegają w magazynach hutrowni farmaceutycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: ZNP to geje i kryminaliści! :P 17.05.06, 12:22 a ty sobie jakies jaja robisz.. na same nazwisko robi sie niedobrze....nie mowiac ,ze wszyscy dziwia sie jak moglo do tego dojc ,ze takie osoby jak Giertych mianuje ktos z byle opozycji...wlosy na glowie sie jeza... Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele UKLAD 17.05.06, 12:32 Uklad pedaluje na czerwonym rowerze po brudnej platformie... Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Kolejne demonstracje przeciwko romanowi g.: 17.05.06, 13:50 Lista demonstracji organizowanych w tym tygodniu o ktorych zdolalem doszukac sie informacji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=41942933&a=41945387 Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:08 ZNP była zawsze ostoją PZPR. Nic dziwnego, że teraz protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 13:51 norton2005 napisała: > ZNP była zawsze ostoją PZPR. Nic dziwnego, że teraz protestuje. Ojejku, jejku jakie to mądre... a jakie odkrywcze.... ... tumaństwo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 ZNP chce odwołania Giertycha? Tak? 17.05.06, 12:02 To znaczy że ZNP to: - geje - pedały - łżeelita - stary układ - komuchy Do wyboru i koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect Re: ZNP chce odwołania Giertycha? Tak? 17.05.06, 12:40 ws21 napisał: > To znaczy że ZNP to: > - geje > - pedały > - łżeelita > - stary układ > - komuchy > > Do wyboru i koloru. Albo pedofile. PiS powinien wprowadzić swoich ludzi do szkół na stanowiska nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 PiS? 17.05.06, 13:09 Co za błąd. LPR. MW najlepiej nam młodych wychowa. Rzucał kamieniami w Cyganów, kobiety chcące aborcji, nauczył się patriotyzmu za zabraniach - nadaje się. Nie tylko pozdrowienie można przyjąć jako wzorzec. Jest z czego czerpać. A że lubią popić? Czy w Polsce to wada? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PiS? 17.05.06, 13:13 A że lubią też pochuliganić na stadionach, to co? Młodzież wkońcu też się musi wyszumieć i nabrać wprawę do rozpędzania lewactwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PiS? 17.05.06, 13:59 konread napisał: > A że lubią też pochuliganić na stadionach, to co? Młodzież wkońcu też się musi > wyszumieć i nabrać wprawę do rozpędzania lewactwa;) Pan Minister Wiechecki tez nie jest wyjątkiem. W koncu nie wyrywał ławek, a mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Komuszy lament-protest przeciwko ministrowi 17.05.06, 22:22 A niech sobie lamentują i protestują. To tylko potwierdza słuszność wyboru Giertycha na ministra oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ZNP chce odwołania Giertycha? Tak? 17.05.06, 13:52 ws21 napisał: > To znaczy że ZNP to: > - geje > - pedały > - łżeelita > - stary układ > - komuchy > > Do wyboru i koloru. nie zapomniałeś, że pedofile też ?? Wszak im najłatwiej - z dziećmi pracują i z młodzieżą.... Wierzejski to "odkrył"... Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:02 teraz dowiemy sie kto stoi za ZNP. geje, układ, stolik, łże-elita, lumpen-liberałowie, trockiści, marksiści, anarchiści, koło gospodyń wiejskich? Odpowiedz Link Zgłoś
jashsk Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:38 Zapomniałeś o cyklistach i masonach;) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 13:56 I dziadkach z Wermachtu! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 13:54 symbolique napisała: > teraz dowiemy sie kto stoi za ZNP. geje, układ, stolik, łże-elita, > lumpen-liberałowie, trockiści, marksiści, anarchiści, koło gospodyń wiejskich? > ... masoni i cykliści... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemo_omen Odwołać Giertycha??? 17.05.06, 12:02 Jestem przekonany, że dopóki PiS nie uchwali głównych ustaw rozliczeniowych (WSI, powołanie komisji prawdy i sprawiedliwości, itp.), nie ma takiej siły, która zmusiłaby Marcinkiewicza do odwołania Giertycha (Leppera zresztą też) Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 A po co? 17.05.06, 12:32 Niech się skompromituje. To jedyna szansa aby za jednym zamachem pozbyć się z polityki Kaczyńskich, Wierzejskich, Lepperów ... To tak jak z grypą. Zbyt wczesne wstanie grozi powikłaniami. 3 lata trzeba odchorować. Będzie wesoło, kabarety rozkwitną. Odpowiedz Link Zgłoś
agi34 jestem przekonana ze jest taka siła 17.05.06, 12:33 ktora spowoduje odwolanie Giertycha, to 100.000 ludzi na ulicach, to strajki w szkołach, na uczelniach. We Francji studenci przy poparciu innych wygrali, nam tez sie uda. Faszyści nie przejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
slaynes Re: jestem przekonana ze jest taka siła 17.05.06, 12:41 Nam czyli komu? nie mow cie prosze w liczbie mnogiej bo mnie obrazasz. Z gory jestem wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: jestem przekonana ze jest taka siła 17.05.06, 13:26 5 milionów głosujących za pisem to nie jest 80% Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Wybory. 17.05.06, 13:43 Nieobecni nie mają racji. Ten kto ma los ojczyzny głęboko w d ... nie powinien zabierać głosu, przynajmniej do następnych wyborów. Wyborcy tak demokratycznie zdecydowali. Taraz trwa sprawdzian poprawności wyboru. Bawi mnie twierdzenie, że wyborcy głosowali na koalicję PO/PiS. Toż takiej koalicji w momencie wyborów nie było, a obie partie starały się obrzydzić przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:02 Nauczyciele tym samym dołączyli do UKŁADU po wielu innych grupach zawodowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:03 Zaraz usłyszymy ze ZNP to 317tys lewaków i homoseksualistów:) Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:50 A może zamiast obrażać 317 tysięcy nauczycieli dostrzec zagrożenie jakie niesie polskiej szkole osoba Giertycha i jego quasi-faszystowskie poglądy od których nie odstąpi jako minister. Odpowiedz Link Zgłoś
firstborn to nie nauczyciele, to SLD i homoseksualisci :) 17.05.06, 12:06 Juz widzę dzisiejszą konferencję prasową, w której Giertych wygłasza swoje sądy :) Wszyscy atakujący ministra edukacji to geje, pedofile, narkomani lub lewacy :D Kurde, okazuje się że do tych grup należy prawie 90% społeczeństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektor01 ZNP to tez pedały? 17.05.06, 12:08 I co Giertych? ZNP to tez pedały? Nie tylko geje Cie nie lubią. W zasadzie chyba tylko Młodziez Wszechpolska cie chce na tym stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
zombi20 Giertych jest ok 17.05.06, 12:09 .... bo wywalił z ministerstwa wiceministra Zielińsliego, który wymyslił Instytut Wychowania Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzowac? 17.05.06, 12:12 Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią powoływać lub odwoływać ministrów w Polsce? To znakomity pretekst dla nowego rządu aby wreszcie skończyć z tą ekspozyturą komunistycznych i esbeckich wpływów w nauczycielstwie i po prostu odebrac ZNP WSZYSTKIE PRZYWILEJE. Nie będą tu komunistyczni kapusie prowadzić własnej polityki, chyba je sobie założą własny ZNP-land. Może Łukaszenko wypuści im w wieloletnią dzierżawę jakiś kołchoz? Myślę, że mogliby przekazać sobie cenne doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
slasz10 Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:16 a ja nie jestem z ZNP, ale jestem nauczycielem i akurat tu się zgadzam z nimi - Giertych precz! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a Ty też precz ze szkoły 17.05.06, 12:21 Ja sobię nie życzę aby taka osoba uczyła dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:24 Skoro jesteś nauczycielem to wykonuj swoją pracę. I nie ośmieszaj bo nie jesteś od powoływania czy odwoływania ministrów tylko od robienia roboty, za którą ci płacą. Nie chcesz ministra Giertycha? W 2009 r. będziesz miał okazję wypowiedzieć się na ten temat przy okazji kolejnych wyborów. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:27 przedtem romcia wywioza na taczkach . Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:28 taczki podstawi minister Wiatr czy jego TW synalek? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:31 spoleczenstwo . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 [...] 17.05.06, 12:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chacko Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 13:02 to nie jest takie proste. wybory - owszem, mozna poczekac. ale opor spoleczny jest po to, zeby reagowac na glupote wladzy. gdyby nie ruchy spoleczne - nie byloby wspolczesnej cywilizacji. gdyby ludzie nie buntowali sie - tkwilibysmy caly czas w jakims feudalno-niewolniczym swiecie. zastanow sie nad tym. minister edukacji powinien byc autorytetem. koniec - kropka. nie wazne z jakiej opcji politycznej. jesli zas ekipa rzadzaca osadza na tym stanowisku idiote - trzeba reagowac. mozesz mnie wyzwac od lzeelity, komuchow i pedalstwa wszelkiej masci. nie dbam o to - Twoje inwektywy splyna po mnie jak po KACZCE :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 13:06 > minister edukacji powinien byc autorytetem. koniec - kropka. nie wazne z jakiej opcji politycznej. jesli zas ekipa rzadzaca osadza na tym stanowisku idiote trzeba reagowac. A jak Wiatra komuchy powolali to tez protestowales? Czy nie bo guru Michnik nie dal rozkazu? Odpowiedz Link Zgłoś
chacko Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 13:18 prezentujesz typowy rodzaj tchorzowskiego dyskursu - kiedy brak Ci sensownych argumentow - wyskakujesz z zarzutami, na ktore rzeczywiscie trudno znalezc odpowiedz. rzeczywiscie - nie protestowalem. i nie dlatego ze mi michnik nie dal rozkazu - (bo, niestety musze Cie zmartwic, alenie jest on dla mnie autorytetem). po prostu nie protestowalem i juz, jesli chcesz - przyznam, ze byl to moj duzy blad zyciowy, niekonsekwencja ideologiczna. czy jednak to automoatycznie oznacza, ze sam jestem komuchem? pedalem? zdrajca? to tak, jakbym ja Ciebie oskarzyl o to, ze zdradzasz Polske bo sie onanizujesz. no bo to, ze sie onanizujesz - to jest oczywiste. ale przeciez niezgodne z nauczaniem kosciola, czyli wbrew Twojej i jedynej slusznej w Polsce wierze. czyli jestes zdrajca wiary - a w konsekwencji tez zdrajca ojczyzny - proste, prawda? widzisz, jak takie absurdalne zarzuty sprowadzaja dyskusje do dna. zastanow sie wiec, czy czasem nie leppiej pokornie przemyslec swoja postawe, przyznac sie do bledu. ja do swojego sie przyznalem. odwagi wiec - przyznaj sie i ty. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 13:27 No widzisz? Straciles wtedy dobra okazje zeby sie wykazac, a mianowanie takiego oberkomucha jak Wiatr na ministra to byla nielada gratka. Rozumiem ze teraz cala tchorzowska zlosc wyladujesz na Giertychu. Ale mozesz cennie i tworczo uzupelnic obecne manifestacje. Skoro onanizm to dla ciebie taki chleb powszedni, skrzykniesz napredce jakies "srodowisko onanistyczne", dreczone oczywiscie przez Giertycha i faszystow, i dolaczysz do gejow, anarchistow, lesb, socjalistow i innej ciemiezonej tluszczy jako cenny element Nowej Przewodniej sily Narodu. Ooop, przepraszam, nie narodu, jeno "spoleczenstwa", koniecznie z dodatkiem "obywatelskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
chacko Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 13:54 spoko. jestes najlepszy. i najmadrzejszy. gratuluje. aha, i oczywiscie jestem przekonany ze nigdy, ale to nigdy sie nie onanizowales. tylko pozazdroscic! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 14:13 Wiatr był tak samo złym ministrem, jakim obecnie jest Giertych. Tacy ludzie - z przeszłością komunistyczną lub nacjonalistyczną (w tym negatywnym sensie) nie powinni zajmować się edukacją młodych ludzi i kropka. Powoływanie się na Wiatra nie usprawiedliwia wręc obecnej władzy w kwestii wyboru nowego ministra, a wręcz przeciwnie - potwierdza jej błędy. Skoro nie rozumiesz sensu pojęcia "społeczeństwo obywatelskie", to go po prostu nie używaj. I co do onaniuzmu junkier - naprawdę, takie teksty w twoim wykonaniu są żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 14:31 laaazy_boy napisał: > Skoro nie rozumiesz sensu pojęcia "społeczeństwo obywatelskie", to go po prostu nie używaj. Ja to pojecie doskonale rozumiem, i jest to pojecie w 90% tozsame z analiza przedstawiona przez Jaroslawa Kaczynskiego w wywiadzie dla tygodnika Newsweek. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 14:43 Przeoczyłem istotny fragment. Nie możesz zestawić na tej samej płaszczyźnie komunistów, którzy są zbrodniarzami i powinni stanąć przez sądem, a sama lewacko-komunistyczna ideologia powinna być po wsze czasy ścigana z urzędu w normalnym państwie, z politykami narodowymi, do k… nędzy! Ci pierwsi zamordowali setki i tysiące polskich patriotów, w tym polityków ND i NSZ, mają polską krew na rękach i są zhańbieni po wsze czasy. Z Giertychem i ideologią ND można się nie zgadzać, ale nie mają polskiej krwi na rękach i zestawianie ich na jednej płaszczyźnie z komunistycznymi kreaturami jest niegodną uczciwego człowieka manipulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 15:00 A przeciez nie od dzis wiadomo ze krew polska jest dalekobardziej cenna od np zydowskiej. A wracajac do meritum. Ani Pan Wiatr ani Pan Giertych nie maja (o ile mi wiadomo) na rekach krwi polskiej ani zadnej innej. To ze ktos jest/ był komunistą nie czyni go zbrodniarzem. Zbrodniarzem zostaje sie popełniając zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 15:06 >>>>>>>Zbrodniarzem zostaje sie popełniając zbrodnie. Ribbentrop nikomu nie przylozyl nawet w twarz a w Norymberdze dostal czape. I prosze nie wmawiac mi ze dobrowolne wyslugiwanie sie zbrodniczej ideologii mozna ot tak uspraweidliwoc. Miliony uczciwych Polakow nie wstepowaly do PZPR placac za to zmniejszeniem mozliwosci czy wrecz uniemozliwieniem kariery czy wyjazdow, i to ci ludzie zachowali sie z godnoscia. Nie tak jak kreatury w rodzaju Wiatra i jego TW synalka. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Giertych to nie moja bajka, ale popieram go!!!! 17.05.06, 12:18 histeria starych komuchów (SLD/ZNP), lewaków (jakieś niedobitki naćpanaych anarchistów), pedałów (biedroń i spólka) ojropejczyków (demokraci.pl) jest jak dla mnie wystarczajacym argumentem by Giertycha bronić na tym stołku a poza tym ma gośc konserwtywno-liberlane podejście do szkoly i edukacji by przywrócić ją rodzicom jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Giertych to nie moja bajka, ale popieram go!! 17.05.06, 12:28 300 000 nauczycieli to pedofile :) Biedny romek - z kim on musi pracowac . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Giertych to nie moja bajka, ale popieram go!! 17.05.06, 12:50 makbrajd napisał: > histeria starych komuchów (SLD/ZNP), lewaków (jakieś niedobitki naćpanaych > anarchistów), pedałów (biedroń i spólka) ojropejczyków (demokraci.pl) jest jak > dla mnie wystarczajacym argumentem by Giertycha bronić na tym stołku > > a poza tym ma gośc konserwtywno-liberlane podejście do szkoly i edukacji by > przywrócić ją rodzicom > jestem za! > Jekie ma podejscie do szkoly? Konserwatywno-liberalne? co to znaczy, pod gorke? Czy ty w ogule znasz znaczenie slow, ktorymi sie poslugujesz? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:35 junkier napisał: > Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią powoływać lub odwoływać ministrów w > Polsce? > > To znakomity pretekst dla nowego rządu aby wreszcie skończyć z tą ekspozyturą > komunistycznych i esbeckich wpływów w nauczycielstwie i po prostu odebrac ZNP > WSZYSTKIE PRZYWILEJE. > > Nie będą tu komunistyczni kapusie prowadzić własnej polityki, chyba je sobie > założą własny ZNP-land. Może Łukaszenko wypuści im w wieloletnią dzierżawę > jakiś kołchoz? Myślę, że mogliby przekazać sobie cenne doświadczenia. >>>>>>>> Myślę że wyborcy ( kilka procent poparcia ) nie głosowali na to żeby do szkół wprowadzać faszyzm i ksenofobie. Gdyby poddać pod plebiscyt wybór ministra oświaty i w szranki stanęli by Gertych i najgłupszy minister z ekipy komunistycznej to Gertych przegra - jestem tego pewien. Może nie prawda ? Sam słyszałem jak szczeniaki pod transparentami MW wrzeszczeli "pedały do gazu" a p. Wierzejski proponował w wywiadzie telewizyjnym potraktowanie gejów pałami - to co to jest jak nie faszyzm !!! LPR usilnie walczył o to żeby Polska została poza unią. Ale posłów do Brukseli wysłał - to o co chodzi ? A o diety i to jakie !!!! A jak się nazywa takie postępowanie - k....stwo !!! Niestety bardziej parlamentarne określenie tutaj nie pasuje >>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:50 Lektura Wybiórczej nauczyła was, że wystarczy rzucić paroma hasłami-cepami, typu "faszyzm", ksenofobia", "antysemityzm", żeby zalykać ludziom usta i tworzyć dyktatur politycznej poprawności w Polsce. Ale to przestało działać w Polsce, czego jasnogród wydaje się nie rozumieć i nadal histerycznie, piskliwie i po gejowsku krzyczy w niebogłosy, kompromitując się do cna. Do czego doszłoby w Polsce gdyby nie LPR i prawica, to mieliśmy już próbkę w Warszawie, w Liceum Rejtana, gdzie wizyty i agitacja gejostwa omal nie stały się codziennością. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka 17 maja - Światowy Dzień Walki z Homofobią 17.05.06, 13:32 Junkier, lecz się - dziś światowy dzień walki z homofobią. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Głupota lewicowych postępowców nie zna granic. Wma 17.05.06, 13:40 Głupota lewicowych postępowców nie zna granic. Wmawiają ludziom że są chorzy! No ale czemu się dziwić, dzisiejsze lewactwo czerpie pełnymi garściami ze swego komunistycznego dziedzictwa. Przecież w ZSRR ludzi, którzy twierdzili że komunizm to nie żadna normalność tylko patologia wsadzano do psychuszek. Skoro nie myślą tak jak chcą lewicowi ideolodzy, oznacza że są chorzy! Ale w Polsce będziecie mieli z tym problem. Wg statystyk przytoczonych przez tygodnik OZON grubo ponad połowa Polaków to normalni ludzie, którzy o dewiantach myślą "dewianci", żeby nie użyc bardziej dosadnych określeń. PS. Nie uznaję terminu "homofob", coś takiego nie ma prawa istnieć w leksyce. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Głupota lewicowych postępowców nie zna granic 17.05.06, 13:49 junkier napisał: > Głupota lewicowych postępowców nie zna granic. Wmawiają ludziom że są chorzy! *************************************** No taki juz jest Giertych. Narodowy bolszewik. Wmawia, że jest agitacja, ale jak dotąd nie przytoczył zadnego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Głupota lewicowych postępowców nie zna granic 17.05.06, 14:39 nikt ci myszko nie wmawia zes nienormalny, ty sie poprostu boisz, a czego ty sie boisz ? homofobie mozna wytlumaczyc brakiem odwagi do przyznania sie do swoich pociagow seksualnych, naprawde nie ma sie czego wstydzic, homoseksualizm nie jest choroba, niektorzy lubia blondynki inni brunetki, a jeszcze inni chlopcow odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 14:29 a czego ty sie tak boisz tych gejow, czyzbys bal sie glosno przyznac, ze cie neci, przeciez to nie przestepstwo, zamiast wrzeszczec i opluwac miej odwage wyznac sam sobie swoje upodobania seksualne, ja naprawde nie widze innego wytlumaczenia homofobii, odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 16:01 Tez sie nad tym zastanawiałem i doszedłem do podobnych wniosków. Dodatkowo wydaje mi sie ze organizacje typu MW zdaja sobie sprawe ze geje którzy walczą z własnym gejostwem sa najlepszymi dla nich rekrutami. Są chomofobiczni, agresywni i zli na cały swiat. Dlatego tzw "Promocja gejostwa" jest dla nich takim zagrozeniem. Wiecej gejów zaakceptuje siebie- Mniej ukrytych gejów mniej dobrych wszechpolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
biber Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 14:36 junkier napisał: "Lektura Wybiórczej nauczyła was, że wystarczy rzucić paroma hasłami-cepami, typu "faszyzm", ksenofobia", "antysemityzm", żeby zalykać ludziom usta (...)" co oczywiście nauczyło LPR i MW, że wystarczy rzucić paroma hasłami-cepami typu "pedały", "lewactwo", "układ", żeby zohydzić każdy protest wymierzony w Najjaśniej nam Panujących. Gratuluję nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią recenzo 17.05.06, 12:39 junkier napisał: > Komuchy z ZNP, czysty relikt PRL śmią powoływać lub odwoływać ministrów w > Polsce? > > To znakomity pretekst dla nowego rządu aby wreszcie skończyć z tą ekspozyturą > komunistycznych i esbeckich wpływów w nauczycielstwie i po prostu odebrac ZNP > WSZYSTKIE PRZYWILEJE. > > Nie będą tu komunistyczni kapusie prowadzić własnej polityki, chyba je sobie > założą własny ZNP-land. Może Łukaszenko wypuści im w wieloletnią dzierżawę > jakiś kołchoz? Myślę, że mogliby przekazać sobie cenne doświadczenia. junkier, komuchy z bylego PZPR i SB siedza w rzadzie, to wy, "koalicjanci" jestescie smierdzacyni komuchami i esbekami, a od nauczycieli to ty, na trzy kwaki w bok, bo zeby podwazac ich autorytet, sam musilbys miec przynajmniej polowe wiedzy, jaka posiada najglupsze z nauczycieli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
seth11 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:18 Ciekawe tylko czemu nie chcieli odwołania niejakiego ministra Wiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:23 Ale przecież przeciw Wiatrowi były protesty. Nawet go jajkami obrzucono, czego Giertych jeszcze nie doświadczył. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo1981 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 12:23 wiatr byl komunista ale co to ma do rzeczy. w samoobronie sa sami komunisci sb i ub ale koczorom to nie przeszkadza. giertych jest faszysta rasista ksenofobem wiec nie moze byc symbolem edukacji. w szkole trzeba uczyc tolerancji, a poza tym szkola powinna byc swiecka a giertych jest zagorzalym katolikiem. jak ktos w ogole moze bronic tego ... ministra? takich ludzi trzeba izolowac! a w znp jest wielu moich znajomych co maja po 20 pare lat ... i co oni maja swpolnego z pzpr? :) chyba date urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ZNP to ci komuniści w przebraniu nauczycieli? 17.05.06, 12:20 większość z nich robiła kariery w komuniżmie i pochodzi z SLD. I oni reprezentują nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: ZNP to ci komuniści w przebraniu nauczycieli? 17.05.06, 12:22 :) Jasne - a wiekszosc LPR to faszysci i pochodzi z NSDAP . Tylko kogo oni reprezentuha ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ZNP to ci komuniści w przebraniu nauczycieli? 17.05.06, 12:31 premier.z.krakowa napisała: > większość z nich robiła kariery w komuniżmie i pochodzi z SLD. > I oni reprezentują nauczycieli. Wiekszosc koalicyjnego rzadu pochodzi z PZPR i oni reprezetuja narod :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Kto akceptuje Giertycha? 17.05.06, 12:25 sylwek_s napisał: > Czy jest kto, nie nalezacy do LPR albo MWP, akceptujacy Romana G. na > stanowisku ministra edukacji? Otoz jest: szanowny pan prezydent, szanowny pan premier, szanowny pan ciagnacy za sznureczki sterujac obydwoma wyzej wymienionymi, czyli szanowny brat szanownego pana prezydenta... no i na tym sie chyba lista zwolennikow Romeczka aka Frankenstein Giertycha zamyka... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Kto akceptuje Giertycha? 17.05.06, 12:33 bikeman napisał: > sylwek_s napisał: > > > Czy jest kto, nie nalezacy do LPR albo MWP, akceptujacy Romana G. na > > stanowisku ministra edukacji? > > Otoz jest: szanowny pan prezydent, szanowny pan premier, szanowny pan ciagnacy > za sznureczki sterujac obydwoma wyzej wymienionymi, czyli szanowny brat > szanownego pana prezydenta... > no i na tym sie chyba lista zwolennikow Romeczka aka Frankenstein Giertycha > zamyka... No i jest jeszcze PiSarczyk internetowy, ukrywajacy sie pod nickiem premier.z.krakowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski ZNP to przybudowka post komuchow i innego......... 17.05.06, 12:28 Pewnie sie podobalo jak byl ministrem Wiatr ktory nawet nie potarfil odroznic zywego od martwego.....W koncu moze Giertych "przewietrzy" to ministerstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: ZNP to przybudowka post komuchow i innego.... 17.05.06, 12:29 i weznie 300 000 nauczycieli w kamasze :) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: ZNP to przybudowka post komuchow i innego.... 17.05.06, 14:32 I zacznie od religii na maturze i wolnego na pielgrzymce papieza, w kraju, który jest ponoc neutralny światopogladowo tj. oddziela państwo od kościoła;/ Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Czyli nauczyciele to geje? 17.05.06, 13:34 I dilerzy narkotyków na dodatek! Odpowiedz Link Zgłoś
choze Czyli i w ZNP to wiekszosc pedofili i homosex.... 17.05.06, 12:53 Panie Wierzejski jaka to laska ze mamy pana i panu podobnym, ze mozemy sie dowiedziec ze szkoly to takie wylegarnie homosekusualizmu, a co gorsza pedofilii. Tozto zgorza, musimy pozamykac wszystkie szkoly, oczyscic je z tej lumpelinteligencji pedolisko-homosexualnej, urwac leb tej hydrze!!!! Panie Wierzejski wierze w pana jak w UFO, ze na pewno pan bedzie dziala, jak pantera rozowa, jak Tomy Leee w Sciganym. Panie Wierzejski do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Czy wszyscy z ZNP mają ZNP ? Takie mam wrażenie 17.05.06, 12:54 ...gdy słucham i czytam wypowiedzi ich przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 13:00 Handke nieudolny matematyk co nie mogl policzyc ile chce dac podwyzki. Inny minister ktory zapraszal na spotkania niezyjacych poetow - oni wszyscy byli godni piastowania tego stanowsika? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e bolszewik minister wiatr... 17.05.06, 13:09 ...im nie przeszkadzal bo byl swoj...i do tego moze gej... Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: a co innego może chcieć postkomunistyczna 17.05.06, 13:36 Najlepiej wyrżnąć w pień wszystkich urodzonych przed 1989 rokiem, ba! przed 2005! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e [...] 17.05.06, 13:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
system77 Re: agitacji gejowskiej w szkole... Giertych mowi 17.05.06, 13:12 widzę że doskonale orientujesz się w temacie - często lądujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: agitacji gejowskiej w szkole... Giertych mowi 17.05.06, 13:30 ...czy trzeba ladowac ...zeby byc w temacie...mam kupla w hotelu gdzie spotykaja sie geje... jest tam menedzerem...wiec wiem jak wyglada posciel...podloga...wannna ( nie mylic z wanna wassermana )...reczniki...po igraszkach ladowania w odbyt ...zbiera sie na wymioty...i te techniki chca propagaowac geje w szkolach publicznych polskich...a tobie radze poczytaj ulotki gejowskie...bo widze ,ze kapletnie nie jestes w temacie ...poznaj temat a nie belkocz...cieniasie... system77 napisał: > widzę że doskonale orientujesz się w temacie - często lądujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
system77 Re: agitacji gejowskiej w szkole... Giertych mowi 17.05.06, 17:20 Cieniasem to chyba jesteś ty i ten twój kolega ... buahahaha menadzer co ogląda hotelowe pokoje ?? (sprzątaczka to teraz nazywa się menadzer). A co, chodzisz z nim po tych pokojach i oglądasz pościel...może jeszcze gonisz przy tym konika, koledze ? oj ci narodowcy, męskie przyjaźnie... Co masz do seksu analnego ? ruchasz po bożemu ? czy jesteś wciąż na etapie rękodzieła ? Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 13:15 ZNP było bardziej czerwone od PZPR i jest nadal .Dziwie się że tak pózno protestują ,byłem zmuszony aby się z do nich zapisać.Pewno nadal jestem członkiem. Mam nadzieje że Giertych przewietrzy ten Komunistyczny skostniały układ. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 zdelegalizowac Giertycha i jego faszo-bolszewickie 17.05.06, 13:20 legiony wesz polskich Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ZNP chce odwołania Giertycha 17.05.06, 13:21 ludzie nie odpowiadajcie tym wszystkim junkierom, galbom itp. przeciez są to albo osamotnione ludki, które tylko w ten sposób moga liczyc na to, ze ktos z nimi bedzie sie komunikował (chocby via internet), albo ludzie chorzy psychicznie. w tym drugim przypadku mozecie doprowadic ich do takiej furii, że jeszcze sobie coś zrobią. A to przecież nie ich wina - choroba nie wybiera. Dlatego przemilczcie ich wypowiedzi -potocza trohe piany, potocza i pójda gdzieś indziej (tylko nie na forum RM , czy Naszego dziennika, gdyz świętojebliwy jakos boii sie opinii i brak tam forum ;)). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Uczniowie to geje i lesbijki, nauczyciele tez 17.05.06, 13:22 bedzie miala Mlodziezwszechpolska duzo do robienia w IVRP Odpowiedz Link Zgłoś