Dodaj do ulubionych

L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wiśle

• tiales1 a komuchy, to Kaczyńscy.... 20.05.06, 22:34
    • koniecbanialuki Ludzie, nie widzicie, jak was napuszczają ? 20.05.06, 22:36
    • koniecbanialuki Napuszczają nas jak orwellowskie pieski i ciągle 20.05.06, 22:38
      podgrzewają na tą samą nutę!
      • tiales1 nie daj się!...ćwoku.... 20.05.06, 22:53
    • kozaczek3 Ja też obiecałem wstrzemięźliwość seksualną 20.05.06, 23:02
      Ale wtedy nie wiedziałem, że to dar od Boga Erosa.
      Nie wypada zwracać darów, szczególnie tych od Boga.
      Dlatego też korzystam z tych możliwości danych mi od Boga, już 40 lat.
      Zamierzam korzystać z nich, dokąd się da.
      Kobietki są mniam, mniam.

Amen.
      • kozaczek3 Ja też obiecałem wstrzemięźliwość seksualną 20.05.06, 23:30
        Ale wtedy nie wiedziałem, że seks to dar od Boga Erosa.
        Nie wypada zwracać darów, szczególnie tych od Boga.
        Dlatego też korzystam z tych możliwości danych mi od Boga, już 60 lat.
        Zamierzam korzystać z nich, dokąd się da.
        Kobietki są mniam, mniam.
      • tiales1 kozaczek3..kobiety sa bardziej, niż mniam, mniam.. 21.05.06, 01:49
        • kozaczek3 Re: kozaczek3..kobiety sa bardziej, niż mniam, mn 21.05.06, 02:17
          Chciałem odpowiedzieć na komentarz.
          Ale Zapomniałeś go umieścić.
          Masz rację.
          Kobietki są praprzycznyną wyprodukowania patelni.
          Mam mniemanie
          że minete
          Przedkładam
          nad je..ie.
          13 księga.
          Niech mi nikt nie mówi, że 13 jest pechowa.
          Amen.
    • tom1003 Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 20.05.06, 23:10
      znowu gazetka ma problemy. Zameczek w Wisle to jedno z najlepszych miejsc do
      robienia luźniejszych imprez dla gości zagranicznych. Oczywiscie zdaniem gazetki
      prezydent powinien jezdzic maluchem a z głowami innych panstw spotykac się z kiblu
      • john_jasny Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 04:06
        tom1003 napisał:

> znowu gazetka ma problemy. Zameczek w Wisle to jedno z najlepszych miejsc do
        > robienia luźniejszych imprez dla gości zagranicznych. Oczywiscie zdaniem
        gazetk
        > i
        > prezydent powinien jezdzic maluchem a z głowami innych panstw spotykac się z
        ki
        > blu
        =====================================================================
        Tomus infantylny to nie gazeta pisala zeby oddac zameczek spoleczenstwu to
        Kaczynski powiedzial ze jak zostanie prezydentem to wszystkie cztery palacyki
        odda spoleczenstwu. A teraz szybko biegnij liznac Kaczynskiego w odbyt ,bo
        chyba dzisiaj o tym zapomniales lizusie.
        • tom1003 Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 09:41
          ab ty lepiej spij, bo już dawno po dobranocce, Jasiu ciemny, zdolny tylko do
          wulgarnego chamstwa
          • aegis_of_heart Tomeczku - ... 21.05.06, 10:11
            Och, a jakie jest chamstwo niewulgarne, o _ty_ piszacy przyklady o kiblu?

Idz najpierw pomysl, a potem pisz. Klawiatura jest cierpliwa, inni nie.
    • legrange Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 20.05.06, 23:44
      TKM, więc o czym tu teraz gadać? Chyba, że jeden pałacyk odpalimy Endriu, a
      drugi Romano. A tak w ogóle to mordy w kubeł, bo wciągniemy was na czarną listę
      założoną przez prawdziwych Polaków. Afery! Afery! Moskwa!
    • strom L. Kaczyński zmienia zdanie... 20.05.06, 23:52
      i ma 100 % racji. Kochani, ja tam byłem w tym PAŁACYKU. Była niesamowita impreza, potem z kobietami balecik! Pozdro bracia i siostry, żałujcie, że nie byliście na tej imprezie :)
      • pinokkio Re: L. Kaczyński zmienia zdanie... 21.05.06, 03:39
        strom napisał:

> i ma 100 % racji. Kochani, ja tam byłem w tym PAŁACYKU. Była niesamowita imprez
        > a, potem z kobietami balecik! Pozdro bracia i siostry, żałujcie, że nie byliści
        > e na tej imprezie :)

Czy te kobietki do baletowania to na wyposażeniu obiektu są?
    • greg2 Szykuje sie przewrót polityczny... 21.05.06, 00:09
      Wszystko do tego zmierza. Wielotysieczne manifestacje osób, ktore w wyborach
      nie poparly ugrupowan kaczystowskich lub wcale nie zagłosowały, a teraz widząc
      co się w Polsce dzieje "budzą się" politycznie.

Mam nadzieje ze Kaczynscy i ich polityczna swita niedlugo wylądują tam gdzie
      ich miejsce - na smietniku wstydliwej historii.
      • pinokkio Śmieciarze historii 21.05.06, 04:15
        greg2 napisał:

> Mam nadzieje ze Kaczynscy i ich polityczna swita niedlugo wylądują tam gdzie
        > ich miejsce - na smietniku wstydliwej historii.

Hehe, metafora o "śmietniku historii", jak widzę, wiecznie żywa. Wymyślił ją niejaki Lew Trocki by publicznie zelżyć niekomunistyczną lewicę - w dzień po osławionym bolszewickim zamachu stanu w listopadzie 1917r. Potem weszła do arsenału bojowej retoryki stalinowskiej, również tej wymierzonej przeciw Trockiemu. W latach 80-tych przypomniał ją Ronald Reagan, który dla odmiany na "śmietniku historii" umieścił komunizm. Dziś, jak widać, nawet szary internauta lubi bawić się w śmieciarza historii i rozstrzygać, czyje "miejsce" na śmietniku wypada.
    • zgodnik1 szydło z wora .... to Kaczyńscy właśnie.... 21.05.06, 00:28
    • kozaczek3 Jest taki śląski kawał o pałacyku i latarynce 21.05.06, 01:44
      Pała cyk
      i lata rynka.
      Amen.
      • andrzejg jak chcesz być dowcipny to pisz z sensem 21.05.06, 09:39
        kozaczek3 napisał:

> Pała cyk
        > i lata rynka.
        > Amen.
        >

Lata rynka.
        i pała cyk
    • lennek1 Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 02:36

hooj na kaczych nogach i tyle
    • sanoy Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 07:42
      pewnie, w czasie kampanii można gadac dowolne bzdury, a teraz się uczyć na czym
      polega rządzenie i rola prezydenta.
      tylko dlaczego tacy ludzie dostają okazję bycia prezydentem?
      • wredna2 L. Kaczyński zmienia zdanie bo nie wiedział... 21.05.06, 08:04
        ale powinien chyba wiedzieć, że wg prawa obowiązującego w kraju nad Wisłą,
        niewiedza nie zwalnia od odpowiedzialności!
        I nie trzeba być tu prawnikiem by to wiedzieć, wystarczy być człowiekiem honoru!
        • aegis_of_heart Honor - to takie ladne slowo. 21.05.06, 10:12
          Kaczynscy o nim _czytali_.
    • krzych.korab Wstyd - takie tłumaczenie przynosi ujmę Prezydento 21.05.06, 08:16
      -wi Kaczyńskiemu.
    • bestia81 "Można tam zapraszać zagranicznych gości na nieofi 21.05.06, 09:18
      cjalne spotkania". to znaczy można tam chlać wódę z dala od ludzi, w ciszy i
      spokoju. Minister Urbański jako MC takich nasiadówek będzie niezastąpiony.

Kaczor ma już "pałacyk", czas stworzyć własny "Pałac" i "towarzystwo". TKM!!!
    • andrzejg podpisuje nie czytając, obiecuje nie znając.... 21.05.06, 09:36
      jak ten człowiek tak wysoko zaszedł?

A.
    • wlodwoz Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 09:44
      Sądzę, że pozujący na inteligenta obecny prezydent, miał poważne kłopoty z nauką historii. Podejrzewam, że z bratem chodzili zamiennie na niektóre lekcje. Lesio historii chyba nie lubił.
    • emeryt21 Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 10:04
      Szkoda,ze pan prezydent,profesor prawa,nie zna wspolczesnej historii
      Polski,jezykow obcych itd.Posture ma mikra,to juz nie jego wina.Jednak jego
      wina jest bezkrytyczne podejscie do wlasnej osoby.Sa takie cechy fizyczne i
      psychiczne czlowieka ktore nie pozwalaja na obieranie pewnych kierunkow drogi
      zyciowej.Czlowiek naprawde wyksztalcony powinien zdawac sobie z tego sprawe i
      nie lekcewazyc tego.Rezultaty sa wyjatkowo marne.
    • qavtan L. Kaczyński ciągle kłamie 21.05.06, 10:20
      kampania wyborcza to kłamstwo, informacje oficjalne to kłamstwo
      ehhh :/
      precz! precz! Dziadu! :'(
    • drogba666 To tak bo w kampani można było łgać 21.05.06, 10:30
      Co za baran!
    • corgran Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 11:09
      Teraz z Giertychem, Lepperem będzie spędzać tam upojne weekendy. Maria ugotuje
      pomidorową zupę. Od czasu do czasu wpadnie Wielki Brat z kotami i przywoła ich
      do porządku.
    • totumfacy Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 11:23
      Gdy Kwasniewski remontowal pałacyk (nota bene w ostatnim, dziesiatym roku swych
      rzadow, czyli nie dla siebie...), to temat ten nie schodzil z pierwszych ston
      gazet, tabloidow i pism np. o projektowaniu wnetrz... Mowily o tym telewizje,
      pokazujac efekt remontu. Za kazdym razem Mościcki i Jego dar byly odmieniane
      przez wszystkie przypadki... Zatem jakoś wszyscy wiedzieli, a Kaczynski - nie...
      Poza wszystkim- wypadaloby, by tak wybitny patriota wiedzial to niezaleznie od
      szumu medialnego, jaki towarzyszył remontowi...
      Gadanie Kaczynskiego o oddaniu palacyku bylo zwykla propagandą. Jak wszystko u
      Kaczyńskich...
    • ezpa7z9 Jeszcze nam w ,,wannie wałesy'' utonie! 21.05.06, 12:18
      Ciekawe czy się uchowała przez 10 lat? Ta na złotych nóżkach.
    • mrlusiek prezio Pinokio ?! 21.05.06, 12:55

• iaculator Re: L. Kaczyński zmienia zdanie ws. pałacyku w Wi 21.05.06, 13:29
      "Folwark Zwierzęcy" Orwella to jest "pikuś" TKM
    • haritka a co za problem by L.K oddał ten pałac narodowi? 21.05.06, 13:43
      Teraz wszystko tlumacza historią, słyszałam wypowiedz Gasiewskiego przy
      chórku Kurskiego- ze o co chodzi, przeciez poprzednie władze tez nie byly
      czyste?!!! Czemu teraz jest tyle wrzawy? Panowie to wy zapowiadaliście tanie
      i uczciwe państwo.
      • sarhenziel Re: a co za problem by L.K oddał ten pałac naro 21.05.06, 16:26
        Harutka pałac był i jest nadal dobrem narodu.Użytkuje
        go Prezydent dla celów reprezentacyjnych.To wypada wiedzieć
        człowiekowi który uważa się za inteligenta.
        • haritka Nie o tym mówię. 21.05.06, 17:25
          Wszystko co jest uzytkowane przez Prezydenta jest własnością narodu to jasne.
          Chodzi mi o to,ze on jest prezydentem i moze oddac wszystko do uzytku
          publicznego i nie zaslaniac sie prezentem itd. Nie jestem inteligentem a tylko
          korzystam z netu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka