Dodaj do ulubionych

Donald Tusk został ponownie szefem Platformy Ob...

• piss Do zwolenników PO na tym forum... 21.05.06, 21:22
      Moi drodzy:

1. Bez sensu jest posługiwanie się argumentacją typu "a u was Murzynów biją"
    • sumer55 Tuskowi et consortes ciągle marzy się koalicja z 21.05.06, 21:25
      PiSiorami ale nie bierze pod uwagę, że jak byli tak i są cieniasami w każdej ze
      sfer polityki. Nie wystarczy ładnie wyglądać: trzeba mieć coś ludziom
      zaproponować a to co PO proponuje te jest to samo co PiS. Dziękuję. Poczekam ale
      na pewno nie na koalicję PiS+PO.
    • horode Zgrany aktor "przywódzcą"! Bez siły, wiary.. jaj. 21.05.06, 21:30
      Żegnaj Platformo.
    • coztojestprawda Ein Reich, Ein Volk, Ein Donald !!! 21.05.06, 21:34
      ;-))
    • brzoza36 brak perspektyw 21.05.06, 21:43
      na normalność i jakość PO.
      Tusk - paplanina
      Rokita - nowomowa o PISie
      Niesiołowski - clown ? szaleniec ? nihilator ? trudno powiedzieć choć na mnie
      robi wrażenie świra , tego z filmu
      i to by było na tyle ...
      • a.hryn1 Re: brak perspektyw 21.05.06, 21:57
        To co wyprawia PO na konwencie to jest właśnie prawdziwa twarz tej partii a
        wlaściwie panów Tusków, Schetyn, Rokitów, Komorowskich. Mam nadzieję że wielu
        zwolenników PO słuchając wypowiedzi z konwentu otrzeźwiło. Tusk został ponownie
        wybrany i jest to bardzo dobra wiadomość, bo pociągnie wraz z kompanią
        PO na dno. Po tym upadku PO będzie miało szanse się odrodzić, ale będzie to już
        zupełnie inna partia.
    • robi101 Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:02
      Tusk nie jest żadnym liderem zdolnym do kierowania zasobami ludzkimi. To mały
      zakompleksiony człowiek. Popatrzcie na jego oczy. One mówią wszystko. Lękliwe ,
      wybałuszone , wciąż oczekujące na wsparcie , czego ? Oczywiście liberalnych
      mediów dzięki którym POpaprańcy i Tusk fałszywie utrzymują pozycję drugiej
      partii i są mamieni szansą na ... zwycięstwo. To kłamstwo. Poparcie PO spada
      notorycznie i będzie spadało , bo koalicja rządzi dobrze i spokojnie , wbrew
      oczekiwaniom i atakom Wyborczej oraz Tuska.
    • pw2221 znów ta miernota ??? ha, ha to wygracie na fujarce 21.05.06, 22:03
      następne wybory !!!
      • lejbakogelmogel Wygrana Tuska ??? To jakaś paranoja ! 21.05.06, 22:10
        Ubzdurał sobie facet, że PIS go oszukał, bo PIS wygrał wybory.
        A według Tuska to on miał być porezydentem z Gdańska.
        Tusk jest chory!
    • mista_onanista Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:08
      a Ty idziesz w brudny odbyt tow. Jarka, vel "Gomółki"
      • piss Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:43
        mista_onanista napisał:

> a Ty idziesz w brudny odbyt tow. Jarka, vel "Gomółki"

Jako młody wykształcony zwolennik PO powinieneś zapewne wiedzieć, że towarzysz, o którym mówił p.
        Niesiołowski, nazywał się Gomułka (a nie Gomółka).
    • zyks PiS śmierdzi,to jasne,ale Tusk nie ma szans, to co 21.05.06, 22:16
      robi (w przede wszystkim, czego nie robi) skazuje go na klęskę. Czyli
      perspektywa: smród.
    • wariant_b Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:30
      Widzę, że Donald nie wyklucza przyszłej koalicji PO z LPR:
      usunięcie działaczy warszawskiej PO było "wielką lekcją wychowawczą".

ani nawet z Samoobroną:
      Czy ta sala przypomina dwór? Na pewno nie.
      • tales1 ...chyba wybierano go sms-ami jak na Eurowizji?! 22.05.06, 00:02
        A sms-y liczył ... sekretarz Schetyna i ...akurat tak mu wyszło!
    • kelob3 no to mamy kaczki trzy 21.05.06, 22:50
      • uu1 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:03

• kelob3 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:09
          wilka zjadl tten no,Boruta?Rokita?diabelska sprawa!
          • uu1 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:11
            A świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia a sreberka kradzione.
            • vinc0 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:57
              uu1 napisała:

> A świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia a sreberka kradzione.

-------

On ma sznurek między uszami.To adept Nazilesiusa ,łyka co mu ten autorytet zapoda.
    • swan_ganz On naprawdę wierzy, że jest jakimś liderem?!! n/t 21.05.06, 23:06

• piss Kapitan Titanica również był liderem 21.05.06, 23:35
        Przemówienie p. Tuska dałoby się streścić w następujący sposób:

"stanęliśmy na skraju przepaści, ale pod moim przywództwem zrobimy wielki krok naprzód".
      • tales1 On wierzy,że jest...Leader Price!Tam znajdzie prac 22.05.06, 00:20
        ę, gdy PO przerżnie wybory samorządowe!
    • 4krzych1 Tusk: moja wygrana będzie waszą wygraną... 21.05.06, 23:09
      ...kto, jak kto, ale on to się "nawygrywał", jak mało kto...
      • tales1 ..a moja przegrana będzie waszą ostateczprzegraną 21.05.06, 23:36
        • tales1 a moja przegrana będzie waszą ostateczną przegraną 21.05.06, 23:44
          A że ja, Donald T., nie umiem wygrywać, to zapewniam was, że już po was koniec!
          Ale nie martwcie się, ja pocieszam się myślą, że jak zatoniemy, to przynajmniej
          wszyscy razem! Nie bedę samotny! A co? Zawsze ja mam w d... dostawać? Mam już
          dość wszystkiego! PO miała wygrć a...przerżnęła, miałem być prezydentem a...
          przerżnąłem, mój kolega Rokita Maria Jaś miał być premierem z Krakowa
          a...przerżnął, chciałbym pokochać się z żoną, a ona c hce, żebym też ją ...(?)
          A co to ja jestem Biedroń, że wszyscy mnie chcą przerżnąć? O nie! Ja się szybko
          uczę i po tej ostatecznej porażce już ie będę czekał, tylko zwinę manele i
          wyjadę do Niemiec, gdzie mój dziadek walczył w ...obronie naszych ukochanych
          Kaszubów! Język znam, to jakoś sie dogadam i załapię na malowanie kominów, byle
          nie za wysokich, bo mam lęk przestrzeni!
          • fly8171 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 21.05.06, 23:54
            " Moja racja jest najmojsza" powiedział Donald T.
            • tales1 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 21.05.06, 23:59
              I nie ma racji mojejszej od mojej! Chyba, że Grześ Schetyna przyniesie mi
              whiskey, wtedy może pójdę na jakieś malusie ustępstwa, mniaaam!
              • fly8171 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:03
                Wódzię przyniesie to od Polmosu Lublin(zapomniałem jak mu tam).
                • tales1 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:06
                  Gdzie tam będzie dźwigał, przywiezie nam tirem moj kolega, Władek Frasyniuk,
                  były lider parti (nie)UD(anej)!
          • vinc0 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:02
            tales1 napisał:

> A że ja, Donald T., nie umiem wygrywać, to zapewniam was, że już po was koniec!
            >
            > Ale nie martwcie się, ja pocieszam się myślą, że jak zatoniemy, to przynajmniej
            >
            > wszyscy razem! Nie bedę samotny! A co? Zawsze ja mam w d... dostawać? Mam już
            > dość wszystkiego! PO miała wygrć a...przerżnęła, miałem być prezydentem a...
            > przerżnąłem, mój kolega Rokita Maria Jaś miał być premierem z Krakowa
            > a...przerżnął, chciałbym pokochać się z żoną, a ona c hce, żebym też ją ...(?)
            > A co to ja jestem Biedroń, że wszyscy mnie chcą przerżnąć? O nie! Ja się szybko
            >
            > uczę i po tej ostatecznej porażce już ie będę czekał, tylko zwinę manele i
            > wyjadę do Niemiec, gdzie mój dziadek walczył w ...obronie naszych ukochanych
            > Kaszubów! Język znam, to jakoś sie dogadam i załapię na malowanie kominów, byle
            >
            > nie za wysokich, bo mam lęk przestrzeni!

---

Prędzej kot Jarosława przejdzie przez ucho igielne,niż ty się skalasz myśleniem.
            Nie życzę ci szczęścia ,bo głupi ma je z przydziału.
            • fly8171 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:05
              Nawet nie wiesz co to jest ucho igielne!
            • tales1 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:11
              Mój przydział był ogromny, więc starczyłoby i dla ciebie, bo masz deficyt (jak
              widzę po nicku vinc0(zero)! Wystarczy ładnie poprosić! A warto sie przemóc, bo
              szczęścia nigdy za wiele! Czekam!
    • k.deron A kim wogole jest TUSK??? 22.05.06, 00:07
      Karierowiczem - uciekajac z UW wydawalo mu sie, ze bedzie mial wiecej stolkow,
      a tu sie okazalo, ze ma mniej, albo mu wciaz za malo.

A tak sie wstydzil UW patrz teraz Partii Demokratycznej demokraci.pl ,
      ze nawet nie ujal tego w swoim zyciorysie.

Ludzie, czy wy nie widzicie, ze Tusk was oszukuje?
      • tales1 on jest twórcą i wodzem POmarańczowej Alternatywy! 22.05.06, 00:14
        • silesius.monachijski1 Re: on jest twórcą i wodzem POmarańczowej Alterna 22.05.06, 00:51
          a przy okazji blaznem nad blaznami (jak powiada pismo)
    • ddddd9 Re: Donald Tusk - we lbie mu sie pojebalo 22.05.06, 00:10
      z tego wszystkiego, potomek hitlerowcow, zal ze sie nie jest z cala ta
      zlodziejska banda z PO przy korytku - co
      • luve Re: Donald Tusk - we lbie mu sie pojebalo 22.05.06, 00:20
        Potomek hitlerowców? Zaiste, naród głupi i wwszystko kupi ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka