piss Do zwolenników PO na tym forum... 21.05.06, 21:22 Moi drodzy: 1. Bez sensu jest posługiwanie się argumentacją typu "a u was Murzynów biją" Odpowiedz Link Zgłoś
sumer55 Tuskowi et consortes ciągle marzy się koalicja z 21.05.06, 21:25 PiSiorami ale nie bierze pod uwagę, że jak byli tak i są cieniasami w każdej ze sfer polityki. Nie wystarczy ładnie wyglądać: trzeba mieć coś ludziom zaproponować a to co PO proponuje te jest to samo co PiS. Dziękuję. Poczekam ale na pewno nie na koalicję PiS+PO. Odpowiedz Link Zgłoś
horode Zgrany aktor "przywódzcą"! Bez siły, wiary.. jaj. 21.05.06, 21:30 Żegnaj Platformo. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza36 brak perspektyw 21.05.06, 21:43 na normalność i jakość PO. Tusk - paplanina Rokita - nowomowa o PISie Niesiołowski - clown ? szaleniec ? nihilator ? trudno powiedzieć choć na mnie robi wrażenie świra , tego z filmu i to by było na tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.hryn1 Re: brak perspektyw 21.05.06, 21:57 To co wyprawia PO na konwencie to jest właśnie prawdziwa twarz tej partii a wlaściwie panów Tusków, Schetyn, Rokitów, Komorowskich. Mam nadzieję że wielu zwolenników PO słuchając wypowiedzi z konwentu otrzeźwiło. Tusk został ponownie wybrany i jest to bardzo dobra wiadomość, bo pociągnie wraz z kompanią PO na dno. Po tym upadku PO będzie miało szanse się odrodzić, ale będzie to już zupełnie inna partia. Odpowiedz Link Zgłoś
robi101 Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:02 Tusk nie jest żadnym liderem zdolnym do kierowania zasobami ludzkimi. To mały zakompleksiony człowiek. Popatrzcie na jego oczy. One mówią wszystko. Lękliwe , wybałuszone , wciąż oczekujące na wsparcie , czego ? Oczywiście liberalnych mediów dzięki którym POpaprańcy i Tusk fałszywie utrzymują pozycję drugiej partii i są mamieni szansą na ... zwycięstwo. To kłamstwo. Poparcie PO spada notorycznie i będzie spadało , bo koalicja rządzi dobrze i spokojnie , wbrew oczekiwaniom i atakom Wyborczej oraz Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 znów ta miernota ??? ha, ha to wygracie na fujarce 21.05.06, 22:03 następne wybory !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Wygrana Tuska ??? To jakaś paranoja ! 21.05.06, 22:10 Ubzdurał sobie facet, że PIS go oszukał, bo PIS wygrał wybory. A według Tuska to on miał być porezydentem z Gdańska. Tusk jest chory! Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:08 a Ty idziesz w brudny odbyt tow. Jarka, vel "Gomółki" Odpowiedz Link Zgłoś
piss Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:43 mista_onanista napisał: > a Ty idziesz w brudny odbyt tow. Jarka, vel "Gomółki" Jako młody wykształcony zwolennik PO powinieneś zapewne wiedzieć, że towarzysz, o którym mówił p. Niesiołowski, nazywał się Gomułka (a nie Gomółka). Odpowiedz Link Zgłoś
zyks PiS śmierdzi,to jasne,ale Tusk nie ma szans, to co 21.05.06, 22:16 robi (w przede wszystkim, czego nie robi) skazuje go na klęskę. Czyli perspektywa: smród. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Donald Tusk został ponownie szefem Platformy 21.05.06, 22:30 Widzę, że Donald nie wyklucza przyszłej koalicji PO z LPR: usunięcie działaczy warszawskiej PO było "wielką lekcją wychowawczą". ani nawet z Samoobroną: Czy ta sala przypomina dwór? Na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ...chyba wybierano go sms-ami jak na Eurowizji?! 22.05.06, 00:02 A sms-y liczył ... sekretarz Schetyna i ...akurat tak mu wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:09 wilka zjadl tten no,Boruta?Rokita?diabelska sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:11 A świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia a sreberka kradzione. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A gdzie wilk okrutnie zły? 21.05.06, 23:57 uu1 napisała: > A świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia a sreberka kradzione. ------- On ma sznurek między uszami.To adept Nazilesiusa ,łyka co mu ten autorytet zapoda. Odpowiedz Link Zgłoś
piss Kapitan Titanica również był liderem 21.05.06, 23:35 Przemówienie p. Tuska dałoby się streścić w następujący sposób: "stanęliśmy na skraju przepaści, ale pod moim przywództwem zrobimy wielki krok naprzód". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 On wierzy,że jest...Leader Price!Tam znajdzie prac 22.05.06, 00:20 ę, gdy PO przerżnie wybory samorządowe! Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 Tusk: moja wygrana będzie waszą wygraną... 21.05.06, 23:09 ...kto, jak kto, ale on to się "nawygrywał", jak mało kto... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 a moja przegrana będzie waszą ostateczną przegraną 21.05.06, 23:44 A że ja, Donald T., nie umiem wygrywać, to zapewniam was, że już po was koniec! Ale nie martwcie się, ja pocieszam się myślą, że jak zatoniemy, to przynajmniej wszyscy razem! Nie bedę samotny! A co? Zawsze ja mam w d... dostawać? Mam już dość wszystkiego! PO miała wygrć a...przerżnęła, miałem być prezydentem a... przerżnąłem, mój kolega Rokita Maria Jaś miał być premierem z Krakowa a...przerżnął, chciałbym pokochać się z żoną, a ona c hce, żebym też ją ...(?) A co to ja jestem Biedroń, że wszyscy mnie chcą przerżnąć? O nie! Ja się szybko uczę i po tej ostatecznej porażce już ie będę czekał, tylko zwinę manele i wyjadę do Niemiec, gdzie mój dziadek walczył w ...obronie naszych ukochanych Kaszubów! Język znam, to jakoś sie dogadam i załapię na malowanie kominów, byle nie za wysokich, bo mam lęk przestrzeni! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 21.05.06, 23:54 " Moja racja jest najmojsza" powiedział Donald T. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 21.05.06, 23:59 I nie ma racji mojejszej od mojej! Chyba, że Grześ Schetyna przyniesie mi whiskey, wtedy może pójdę na jakieś malusie ustępstwa, mniaaam! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:03 Wódzię przyniesie to od Polmosu Lublin(zapomniałem jak mu tam). Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:06 Gdzie tam będzie dźwigał, przywiezie nam tirem moj kolega, Władek Frasyniuk, były lider parti (nie)UD(anej)! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:02 tales1 napisał: > A że ja, Donald T., nie umiem wygrywać, to zapewniam was, że już po was koniec! > > Ale nie martwcie się, ja pocieszam się myślą, że jak zatoniemy, to przynajmniej > > wszyscy razem! Nie bedę samotny! A co? Zawsze ja mam w d... dostawać? Mam już > dość wszystkiego! PO miała wygrć a...przerżnęła, miałem być prezydentem a... > przerżnąłem, mój kolega Rokita Maria Jaś miał być premierem z Krakowa > a...przerżnął, chciałbym pokochać się z żoną, a ona c hce, żebym też ją ...(?) > A co to ja jestem Biedroń, że wszyscy mnie chcą przerżnąć? O nie! Ja się szybko > > uczę i po tej ostatecznej porażce już ie będę czekał, tylko zwinę manele i > wyjadę do Niemiec, gdzie mój dziadek walczył w ...obronie naszych ukochanych > Kaszubów! Język znam, to jakoś sie dogadam i załapię na malowanie kominów, byle > > nie za wysokich, bo mam lęk przestrzeni! --- Prędzej kot Jarosława przejdzie przez ucho igielne,niż ty się skalasz myśleniem. Nie życzę ci szczęścia ,bo głupi ma je z przydziału. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:05 Nawet nie wiesz co to jest ucho igielne! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: a moja przegrana będzie waszą ostateczną prze 22.05.06, 00:11 Mój przydział był ogromny, więc starczyłoby i dla ciebie, bo masz deficyt (jak widzę po nicku vinc0(zero)! Wystarczy ładnie poprosić! A warto sie przemóc, bo szczęścia nigdy za wiele! Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
k.deron A kim wogole jest TUSK??? 22.05.06, 00:07 Karierowiczem - uciekajac z UW wydawalo mu sie, ze bedzie mial wiecej stolkow, a tu sie okazalo, ze ma mniej, albo mu wciaz za malo. A tak sie wstydzil UW patrz teraz Partii Demokratycznej demokraci.pl , ze nawet nie ujal tego w swoim zyciorysie. Ludzie, czy wy nie widzicie, ze Tusk was oszukuje? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: on jest twórcą i wodzem POmarańczowej Alterna 22.05.06, 00:51 a przy okazji blaznem nad blaznami (jak powiada pismo) Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Donald Tusk - we lbie mu sie pojebalo 22.05.06, 00:10 z tego wszystkiego, potomek hitlerowcow, zal ze sie nie jest z cala ta zlodziejska banda z PO przy korytku - co Odpowiedz Link Zgłoś
luve Re: Donald Tusk - we lbie mu sie pojebalo 22.05.06, 00:20 Potomek hitlerowców? Zaiste, naród głupi i wwszystko kupi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś