maruda.r 31.05.06, 11:25 12 proc. ankietowanych cieszy się z jej powstania ************************************* Partyjny betonik, trochę moheru i Jola z Dywit. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tubarzadowa Re: CBOS: 36 proc. Polaków zmartwionych koalicją 31.05.06, 11:32 Wypowiedzi Jarosława Kaczyńskiego 15. listopada 2002. Czy jest Pan gotów założyć koalicję z Samoobroną? Jarosław Kaczyński: Nie. My byliśmy głównym wrogiem Samooobrony do niedawna. Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD. 22. marca 2004. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Nieszczęściem więc dla Polski jest, 31.05.06, 12:08 że coś takiego jak Kaczyńscy zaistnieli,bo to za ich sprawą jest nieszczęśliwe 36% Polaków i aż 42% obojętnych,bo głową muru"betonowego"nie przebijesz! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ...że PiS i Kaczyński nie rządzą samodzielnie! 31.05.06, 13:00 Poczekajmy trochę a będą, będą! Nie martw się na zapas! Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Oj niedobrze niedobrze z Agora. Czas sie zwijac. 31.05.06, 20:10 Sondaż przeprowadzono w dniach 12-15 maja na reprezentatywnej grupie 991 dorosłych mieszkańców Polski, pracownikow Agory. Juz im nic nie pomoze. Agora upada, czas sie zwijac. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Kiedy doczekam się badania na temat: 31.05.06, 11:47 "czy wierzysz w uczciwość sondaży"? Najlepiej telefonicznie, 100 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Kiedy doczekam się badania na temat: 31.05.06, 11:52 Galba, a może skomentujesz cytaty przytoczone powyżej? Czy to sondaże są winne, że Twoi idole wbrew własnym wielkim słowom weszli w koalicję z przestępcami? I to z przestępcami z partii powstałej jako twór służb specjalnycm, z którymi podobno walczą? Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: Kiedy doczekam się badania na temat: 31.05.06, 11:55 przestępcami to są działacze SLD i PO!! oni kradną miliony i wchodzą w ukłądy z mafią! patrz Starachowice (to ci z SLD) oraz Warszawa i Poznań czyli afera mostowa i Kulczyk (to sprawka tych z PO) Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Siedem miesięcy beznadziejnych rządów, 31.05.06, 12:15 siedem miesięcy beznadziejnej prezydentury,strajki,manifestacje,odrzucane ustawy,beznadzieja życia w Polsce,znudzeni czekaniem na poprawę losu- wyjeżdzają,mam dość,tak jak dość mają:lekarze,PKP,teraz oszukani górnicy,ile jeszcze znieść można? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Dla SLD i PO na pewno, a tu jeszcze 3,5 roku! 31.05.06, 12:57 Czerwonoróżowi robią wszystko, by wyprowadzić ludzi na ulicę (lekarzy, górników, ochroniarzy), jak to powiedział Tusk i walczyć z ...demokracją, która dokonała "niewłasciwego" wyboru, więc nie jest demokracją, ha, ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi ile kosztowała podatnika wizyta papieska? 31.05.06, 12:25 Rząd,zajął się kosztowną wizytą papieską,ile pieniędzy wydano?Czy nas stać na organizowanie ogromnych imprez i to przez szereg dni?Chcę wiedzieć ile to kosztowało podatników,mamy prawo wiedzieć ile wydano z budżetu! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi wizyta niczego nie wniosła,gigantomania, 31.05.06, 13:13 chcę podania kosztów i tyle do tego mam chyba prawo! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa kolejne idiotyczne sondaże 31.05.06, 13:39 A jak zapytać Polaków czy są wśród nas kosmici to pewnie kilkanaście procent odpowiedziałoby że są. Tylko czego mają dowodzić takie sondaże z tak stawianymi pytaniami? Odpowiedz Link Zgłoś
patriotajaipoeta CBOS: 64 proc. Polaków zadowolonych 31.05.06, 17:00 Ubekistan się frustruje bo to są same UB szuje Odpowiedz Link Zgłoś