Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński ujawnił zawartość swoich tec...

• sumienie.lk O co chodziło Wałęsie z tymi orientacjami? 02.06.06, 17:33
      Co Wałęsa miał na myśli pytając o odmienne orientacje seksualne Jarosława
      Kaczyńskiego?
      • wet3 Forumowicze - nie wyzywajcie sie na Kaczorach! 02.06.06, 17:43
        Nie jestem ich entuzjasta. Nie mam jednak najmniejszych watpliwosci, ze z
        bezpieka NIE wspolpracowali. Mozna kogos lubic, lub nie, ale powsciagliwosc i
        kulturalne zachowanie nie zaszkodzi. Nie wypowiadam swojej opinii na temat
        kogos, kto prowadzil inwigilacje prawicy z polecenia??? - bo tylko barachlo cos
        takiego robi!
      • unamatita Wałęsa - oddaj moje 100 milionów:)) 02.06.06, 18:55
        Wałęsa - oddaj moje 100 milionów:))
        u.
        • aturek2005 Jarek - daj mi jedno z tych 3 milionow mieszkan. 02.06.06, 18:57
          unamatita napisała:

> Wałęsa - oddaj moje 100 milionów:))
          > u.
          • unamatita Wałęsa - oddaj moje 100 milionów:))) 02.06.06, 19:10
            Wałęsa - oddaj moje 100 milionów:)))
            u.
    • aturek2005 Gdzie jest teczka, o ktorej mowil Walesa? Gdzie? 02.06.06, 17:38
      • wet3 Re: Gdzie jest teczka, o ktorej mowil Walesa? Gd 02.06.06, 17:45
        Podobno ... Bolek ja wybebeszyl. Schudla, a Walesa przybral na wadze!
        • aturek2005 Znajac Jarka zastanawialem sie - powiedzial, ze po 02.06.06, 17:47
          kaze zawartosc swoich teczek - zabraklo slowa "wszystkich". Po prostu nie
          wierze kurduplowi.

wet3 napisał:

> Podobno ... Bolek ja wybebeszyl. Schudla, a Walesa przybral na wadze!
          • wet3 arturku2005 02.06.06, 20:23
            aturek2005 napisał:

> kaze zawartosc swoich teczek - zabraklo slowa "wszystkich". Po prostu nie
            > wierze kurduplowi.
            >
            > wet3 napisał:
            >
            > > Podobno ... Bolek ja wybebeszyl. Schudla, a Walesa przybral na wadze.

Czemu mnie cytujesz? Preciez nie wypowiadam sie tu na temat Kaczynskiego, tylko
            pisze o Walesie. Nie ladnie tak robic.
            • aturek2005 Cytuj uwaznie: nie "arturek" tylko "aturek" - byc 02.06.06, 20:27
              moze masz palce szybsze niz Jarek nozki.

wet3 napisał:

> aturek2005 napisał:
              >
              > > kaze zawartosc swoich teczek - zabraklo slowa "wszystkich". Po prostu ni
              > e
              > > wierze kurduplowi.
              > >
              > > wet3 napisał:
              > >
              > > > Podobno ... Bolek ja wybebeszyl. Schudla, a Walesa przybral na wadz
              > e.
              >
              >
              > Czemu mnie cytujesz? Preciez nie wypowiadam sie tu na temat Kaczynskiego,
              tylko
              >
              > pisze o Walesie. Nie ladnie tak robic.
        • december70 Re: Gdzie jest teczka, o ktorej mowil Walesa? Gd 02.06.06, 17:53
          Akurat jest wolny na czacie (Wałęsa),ten to miał teczek i podobno się nie
          wszystkie się zachowały, co?Jarek przesadziście z tą niszczarką. Należało
          dopisać chociaż jeszcze ze trzy.
          • aturek2005 Najlepiej niech sie Prezydent wypowie na ten temat 02.06.06, 17:58
            Wtedy wszystko bedzie jasne - falszowanie teczek to wina PO, brak teczek to
            wina PO, zbyt wiele teczek to wina PO, ....
            december70 napisał:

> Akurat jest wolny na czacie (Wałęsa),ten to miał teczek i podobno się nie
            > wszystkie się zachowały, co?Jarek przesadziście z tą niszczarką. Należało
            > dopisać chociaż jeszcze ze trzy.
            • galan12 nie kumasz-oni byli zamienieni, uważniej patrz!!!! 02.06.06, 19:11
    • ciagciulaciag Kaczynski mial w teczceTrybune,pol litra i ogorki 02.06.06, 17:40
    • emax4 Re: Jarosław Kaczyński ujawnił zawartość swoich t 02.06.06, 17:44
      Wszystko fałszowane, zmieniane, ale czy aby Jaruś Prezio jest prawdziwy? Czy
      też może poddany został odpowiednim procesom?
    • aturek2005 U mnie brak trzezwego spojrzenia - u Ciebie brak 02.06.06, 17:50
      znajomosci podstaw ortografii i ustawy o wychowaniu w trzezwosci. Z racji
      Twojego wielkiego uwielbienia do slowa "bydlo" podejrzewam, ze jestes pastuchem
      i jest to po prostu skrzywienie zawodowe....
      maciejtakitam napisał:

> prymitywne potworki nierozniace sie w wypowiedziach od radia maryja i jej
      > demagogi... Dobrze ze jestescie tylko garstka bydla. Szkoda slow na
      lewicujaca
      > pseudointeligencje. Brak trzezwego spojrenia na sprawe. Typowe "polaczki",
      > Ciesza sie jak komus dokopia (ale jak to ich beda podlsuchiwac jest juz
      krzyk)
      > i bawia sie w demagogie... taaaa cieszycie sie a z drugiej strony krzyczycie
      ze
      >
      > ze jest faszyzm ale jak za komuny i za rzadow "demokratycznych" inwigilowano
      > ludzi (nawet nie chodzi o Kaczynskiego ale o sam fakt) to wszystko gra... oj
      > pamiec slaba, slaba, ale co poradzic bydlo jest wszedzie... dobrze ze jest
      was
      > nie wiele ale widac ile komuna zla wyrobila w waszych mozgach. zalosna
      sprawa.
      > Czytajcie dalej to GWno i wchlaniajcie ta papke.
      • maciejtakitam Re: U mnie brak trzezwego spojrzenia - u Ciebie b 02.06.06, 17:52
        moze i u mnie na bakier z ortografia ale napewno nie z trzezwoscia lamusie.
        • aturek2005 Kazdy ma wady. Ty akurat masz abstynencje. 02.06.06, 17:54
          maciejtakitam napisał:

> moze i u mnie na bakier z ortografia ale napewno nie z trzezwoscia lamusie.
          • doktorhabilitowany.1 pewnie ma wszyte coś pod skórą:)) 02.06.06, 18:02
            W więzieniu trudno nie pić, więc odzwyczaja się na wolności;))
            • aturek2005 I wlasnie przez to cierpi budzet. Wiesz ile akcyz 02.06.06, 18:04
              y jest na kartonie wina?

doktorhabilitowany.1 napisał:

> W więzieniu trudno nie pić, więc odzwyczaja się na wolności;))
              • doktorhabilitowany.1 Re: I wlasnie przez to cierpi budzet. Wiesz ile 02.06.06, 18:13
                Odebrałes maila od mangolda:? zapraszamy:))
                • aturek2005 Wiem i dzieki.... ale poki co mam jeszcze troche 02.06.06, 18:14
                  pracy ;-) Zajrze tam pozniej (i dzieki za zaproszenie).

> Odebrałes maila od mangolda:? zapraszamy:))
                  • doktorhabilitowany.1 Re: Wiem i dzieki.... ale poki co mam jeszcze tro 02.06.06, 18:17
                    Rozsądek przez Ciebie przemawia:)) Ja kurtka mam deadline 23 czerwca i jeszcze
                    ze 100 str. do napisania:(( Nie powinno mnie tu być i spadam:))
                    Czy Ciebie też zabanowali na 3 godziny po naszej rozmowie z junkersem? U mnie
                    zabanowali nie tylko mojego nicka, ale cały IP komputera, a na drugi dzień
                    przepraszali, że im sie zepsuł system do zwalczania troli:)))
                    • aturek2005 Ta sama historia (z Junkerem). Przez chwile 02.06.06, 18:19
                      wymienialem sie z nimi e-mail'ami po czym im napisalem, ze "znow dystkutuje z
                      troll'ami" a mimo to odpisuja mi. ;-)
                      Mam gorzej niz 100 stron - brakuje mi moze 20 linijek, ale to kod, wiec moze
                      zajac piec minut, a moze piec godzin ;-)

> Rozsądek przez Ciebie przemawia:)) Ja kurtka mam deadline 23 czerwca i
                      jeszcze
                      > ze 100 str. do napisania:(( Nie powinno mnie tu być i spadam:))
                      > Czy Ciebie też zabanowali na 3 godziny po naszej rozmowie z junkersem? U mnie
                      > zabanowali nie tylko mojego nicka, ale cały IP komputera, a na drugi dzień
                      > przepraszali, że im sie zepsuł system do zwalczania troli:)))
                      • lukasito Re: Ta sama historia (z Junkerem). Przez chwile 02.06.06, 18:29
                        współczucia:)) No to powodzenia, ja spadam, może jeszcze wieczorem na chwilę
                        zajrzę. Nara
                        • aturek2005 See you ;-) 02.06.06, 18:30
                          lukasito napisał:

> współczucia:)) No to powodzenia, ja spadam, może jeszcze wieczorem na chwilę
                          > zajrzę. Nara
      • lipaca Aturek nie obrazaj pastuchow porownaniami 02.06.06, 18:56
        oni ciezko pracuja w przeciwienstwie do tego pisarczyka z forum (nie mylic z
        florencja) =P
        • aturek2005 Niniejszym przepraszam pastuchow, ktorzy patrza 02.06.06, 18:58
          na owce, a nie na Jarka jak na malowane ciele.

lipaca napisała:

> oni ciezko pracuja w przeciwienstwie do tego pisarczyka z forum (nie mylic z
          > florencja) =P
          • lipaca Re: Niniejszym przepraszam pastuchow, ktorzy patr 02.06.06, 19:06
            (_)D for u aturek

• doktorhabilitowany.1 :)))) ale potok plwocin;)) 02.06.06, 17:52
      Naprawdę, jestem pod wrażeniem
    • meta-kris Dlaczego Kaczyński może... 02.06.06, 17:53
      ... twierdzić, że jego teczkę fałszowano, a już np. w teczce Czajkowskiego -
      zdaniem piewców IV łże-RP - jest sama czysta, krystaliczna prawda?
      • aturek2005 Bo na okladce teczki nie pisalo "Kaczynski" 02.06.06, 17:55
        meta-kris napisał:

> ... twierdzić, że jego teczkę fałszowano, a już np. w teczce Czajkowskiego -
        > zdaniem piewców IV łże-RP - jest sama czysta, krystaliczna prawda?
      • doktorhabilitowany.1 Kaczyński: fałszowano nie teczkę, a jej zawartość! 02.06.06, 18:08
        Proszę się trzymać faktów:))
    • arturiowpska jak u kaczyńskiego coś znaleźli to od razu fałszyw 02.06.06, 17:59
      ka i podłożenie, a jak komuś innemu to oczywiście pewniak że współpracował.
    • rumcays Kaczor agentem? Olabogareta!!! 02.06.06, 18:00
      a taki mondry pszystojny i szarmancki. No, ale teczka prawde ci powie...
    • at_work Sensacja! Sfałszowane zdjęcia 02.06.06, 18:04
      Prawdziwa kaczka krytyki się nie boi, a tu proszę...
      fałszywki

_
      A teraz, kochani ... itd.
      • at_work Re: Sensacja! Sfałszowane zdjęcia 02.06.06, 18:07
        Na tym zdjęciu kaczka miała dostać w dziub:

• at_work Re: Sensacja! Sfałszowane zdjęcia 02.06.06, 18:11
          Nie, nie, to na tym zdjęciu, na tamtym kaczka była zbyt ważka.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=42788304&a=42793139
    • kravitza Re: Jarosław Kaczyński ujawnił zawartość swoich t 02.06.06, 18:04
      no fantastycznie! sam się zlustrował, i wydał opinię, że materiały były
      fałszywe...to się nazywa Prawo i Sprawiedliwość!! pogratulować,
      ciekawe ile jeszcze Polaków chciałoby się tak zlustrować..
      • aturek2005 Chociazby Nieznalska. 02.06.06, 18:05
        kravitza napisał:

> no fantastycznie! sam się zlustrował, i wydał opinię, że materiały były
        > fałszywe...to się nazywa Prawo i Sprawiedliwość!! pogratulować,
        > ciekawe ile jeszcze Polaków chciałoby się tak zlustrować..
        • pis_dolot Nieznalska.jest szefem partii rządzącej...? 02.06.06, 18:09
          ...już ci kiedyś pisałem, że lepiej trzy razy pomyśl (myślenie jest dla ciebie bolesne?), zanim napiszesz cos równie bezsensownego...

P.S.
          nie sil się na odpowiedż, bo ci żyłka pęknie
          • aturek2005 Wlasnie, ze nie jest - i musi w sadzie udowadniac 02.06.06, 18:12
            czy i co bylo falszowane. Dla niej prokuratura nie uruchamia postepowania "na
            prosbe". Czy Jarek to jakis skarb narodowy i na jego jedno skinienie wszyscy
            urzednicy (oplacani takze przez Nieznalska) robia to co on chce?

pis_dolot napisał:

> ...już ci kiedyś pisałem, że lepiej trzy razy pomyśl (myślenie jest dla
            ciebie
            > bolesne?), zanim napiszesz cos równie bezsensownego...
            >
            > P.S.
            > nie sil się na odpowiedż, bo ci żyłka pęknie
    • jacenciak Ten półtorametrowy chomik jest doprawdy żałosny... 02.06.06, 18:18
      No takiej żenady daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie widzieliśmy... Wszyscy się na
      biedaczka uwzięli - komuchy, lewica, prawica...
      TO PO PROSTU SKANDAL!!!!
      Ten kurduplel nie ma żadnego kręgosłupa moralnego, odrobiny przyzwoitości.
      A co trzeci Wyborca chce na niego głosować...Ech... co za Naród....
      • nker Re: Ten półtorametrowy chomik jest doprawdy żałos 02.06.06, 18:34
        Jarosław Kaczyński wg większości wypowiedzi jest zły, zły, zły i za p. Rokitą
        bić, bić, bić aż zabić. W takim razie proszę mi wskazać bardziej kompetentnego,
        roztropnego i patriotycznie nastawionego do Polski poza J. Kaczyńskim polityka?
        Jestem pewny, ze większość wypowiadajcych się krytycznie o J.K. posiada
        obywatelstwo polskie ale Polakami nie są, a druga grupa to różnej maści
        dewianci, heretycy, chorzy na duszy i ciele. Wyrażnie źle się czują w normalnym,
        prawym, uporządkowanym Kraju, mam nie tylko nadzieje, ale pewność, że to nie
        ostatnia kadencja rządów Kaczyńskich. Przeczytałem w kilku postach apele:
        "Wyjeżdżajmy jak najszybciej z Polski". Ciesze się, szerokiej drogi! Najlepiej
        do Holandii i stwórzcie sobie raj. Tam będziecie wolni jak dzikie świnie. Nawet
        pedofile koledzy tworzący swoją partię was przygarną, jak się juz tam
        znajdziecie, postawcie na całej granicy Holandii płot z drutu kolczastego aby
        nikt wam nie zakłócał sielanki. Powodzenia
        • aturek2005 Jezeli Jarek jest najbardziej roztropnym i patriot 02.06.06, 18:41
          ycznie nastawionym politykiem w Polsce, to biada tej ziemi. Zeby rozwiac Twoje
          watpliwosci:
          1. Posiadam obywatelstwo (tez) polskie.
          2. Czuje sie Polakiem.
          3. Byc moze jestem dewiantem, bo nie dostrzegam "geniuszu" Jarka.
          4. Byc moze jestem heretykiem, bo pamietam aby "kochac blizniego swego jak
          siebie samego".
          5. Z dusza u mnie spoko. Nie wstapilem do PiS ani do LPR wiec nikomu jej nie
          sprzedalem.
          6. Z cialem tez u mnie spoko - jest na pewno w lepszym stanie niz Jarka.
          Z jednym masz racje - wyraznie zle sie czuje w "prawym" kraju na modle PiS - bo
          uporzadkowane to ono na pewno nie jest.

nker napisał:

> Jarosław Kaczyński wg większości wypowiedzi jest zły, zły, zły i za p. Rokitą
          > bić, bić, bić aż zabić. W takim razie proszę mi wskazać bardziej
          kompetentnego,
          > roztropnego i patriotycznie nastawionego do Polski poza J. Kaczyńskim
          polityka?
          > Jestem pewny, ze większość wypowiadajcych się krytycznie o J.K. posiada
          > obywatelstwo polskie ale Polakami nie są, a druga grupa to różnej maści
          > dewianci, heretycy, chorzy na duszy i ciele. Wyrażnie źle się czują w
          normalnym
          > ,
          > prawym, uporządkowanym Kraju, mam nie tylko nadzieje, ale pewność, że to nie
          > ostatnia kadencja rządów Kaczyńskich. Przeczytałem w kilku postach apele:
          > "Wyjeżdżajmy jak najszybciej z Polski". Ciesze się, szerokiej drogi! Najlepiej
          > do Holandii i stwórzcie sobie raj. Tam będziecie wolni jak dzikie świnie.
          Nawet
          > pedofile koledzy tworzący swoją partię was przygarną, jak się juz tam
          > znajdziecie, postawcie na całej granicy Holandii płot z drutu kolczastego aby
          > nikt wam nie zakłócał sielanki. Powodzenia
        • lipaca Re: Ten półtorametrowy chomik jest doprawdy żałos 02.06.06, 20:00
          tak wszyscy jestesmy dewiantami ,tylko ty masz czyste i obiektywne
          spojrzenie !! buuuueeeeee
      • lipaca Re: Ten półtorametrowy ....co za narod 02.06.06, 19:58
        pasiaty narod ,pasiaty!!!!! i co zrobisz?! jedynie mozesz westchnac ,ze glupota
        rzadzi, a moherkom bereciki pospadaly na oczki i dlatego nie widza ,co sie
        dzieje ;P albo slepota z glupota w parze
    • piss_on_pis Cały rok się zastanawiał i co??? G..no. 02.06.06, 18:29
      Przez rok to sam zrobię matryce dolarów nie do odróżnienia, nie mówiąc o
      skompletowaniu teczuszki.
      • aturek2005 Ja sie pisze. Na ta matryce oczywiscie ;-) 02.06.06, 18:31
        piss_on_pis napisał:

> Przez rok to sam zrobię matryce dolarów nie do odróżnienia, nie mówiąc o
        > skompletowaniu teczuszki.
    • galan12 wróg publiczny nr1 PRL,coś cieniuką ma teczuszkę!! 02.06.06, 18:30
    • at_work Ale tym zdjęciu są karteczki a nie teczki 02.06.06, 18:30
      o których mówił pan Prezydent

A może to są kar-teczki, czyli teczki z restrykcjami...

A teraz, kochani wyborcy... itd.
      • aturek2005 Z punktu widzenia kurdupla to sa afisze a nie kart 02.06.06, 18:32
        eczki!!!

at_work napisał:

> o których mówił pan Prezydent
        >
        > A może to są kar-teczki, czyli teczki z restrykcjami...
        >
        > A teraz, kochani wyborcy... itd.
    • galan12 o pólnocy pod kołderką wołał "precz z komuną" 02.06.06, 18:31
      • aturek2005 Mnie sie wydaje, ze pod kolderka to on cos innego 02.06.06, 18:32
        robil.
        • lipaca Re: Mnie sie wydaje, ze pod kolderka to on cos in 02.06.06, 20:03
          z kotem =D)))) ha,ha,ha,ha,ha
          • aturek2005 Jarek ma kota??????? Doslownie????? 02.06.06, 20:32
            lipaca napisała:

> z kotem =D)))) ha,ha,ha,ha,ha
    • piss_on_pis Taki wielki styropian i nie był internowany?Kapusi 02.06.06, 18:32
      i gejów nie internowali. Teraz trzeba trochę martyrologii dorysować.
    • stefan_bury "Akty" inwigilacji prawicy 02.06.06, 18:37
      Na temat że w teczce nie ma nic na ten temat - blogfm.blox.pl/2006/06/Teczka-Jaroslawa-Kaczynskiego.html i równie zabawne blogfm.blox.pl/2006/06/Akta-inwigilacji-prawicy.html
    • langston Ufam Kaczynskim i ks. Malinskiemu oraz bp.Dziwisz 02.06.06, 18:44
      Ufam Kaczynskim i ks. Malinskiemu oraz bp.Dziwisz.

Nie ufam Tygodnkiowi Powszechnemu ktorego z-caredaktora naczelnego jest byly
      szef MSWiA Krzysztof Kozlowski odpiwiedzialny za bezprawne wpuszczenie Michnika
      do archiwow!!!!!!!!!!!
      • aturek2005 Oczywiscie zamiast Michnika mogl wpuscic 02.06.06, 18:46
        Kaczynskiego. Rozumujac w ten sposob - kto mogl tam wejsc, zeby zobaczyc co
        tam jest?

langston napisał:

> Ufam Kaczynskim i ks. Malinskiemu oraz bp.Dziwisz.
        >
        > Nie ufam Tygodnkiowi Powszechnemu ktorego z-caredaktora naczelnego jest byly
        > szef MSWiA Krzysztof Kozlowski odpiwiedzialny za bezprawne wpuszczenie
        Michnika
        >
        > do archiwow!!!!!!!!!!!
        • langston Re: Oczywiscie zamiast Michnika mogl wpuscic 02.06.06, 18:48
          Nikt nie mial prawa wejsc bez ustwy!!!!!!!!
          Na jakiej podstawie Kozlowski wpuscil Michnika trory teraz szantazuje swoja
          bezprawnie zdobyta wiedza???
          • aturek2005 Acha... czyli po zmianie "ukladu sil" w Sejmie 02.06.06, 18:49
            mielibysmy do czynienia z tym, ze i tak weszli ci, ktorych ten Sejm
            (kontraktowy) wpuscil.

langston napisał:

> Nikt nie mial prawa wejsc bez ustwy!!!!!!!!
            > Na jakiej podstawie Kozlowski wpuscil Michnika trory teraz szantazuje swoja
            > bezprawnie zdobyta wiedza???
            • langston Re: Acha... czyli po zmianie "ukladu sil" w Sejmi 02.06.06, 18:52
              Gdyby tamten Sejm uchwalil odpowiednia ustawe to na jej podstawie akta mogly by
              byc prawnie dostepne!
              Na jakiej postawie Kozlowski wpuscil Michnika:
              ...bo byl glupi czy Michnik to fajny kumpel?
              • aturek2005 Gdyby-gdyby... Gdyby Jarek byl wyzszy to bylby 02.06.06, 18:55
                Romkiem.

langston napisał:

> Gdyby tamten Sejm uchwalil odpowiednia ustawe to na jej podstawie akta mogly
                by
                >
                > byc prawnie dostepne!
                > Na jakiej postawie Kozlowski wpuscil Michnika:
                > ...bo byl glupi czy Michnik to fajny kumpel?
    • aleksandra991 Re: Jarosław Kaczyński ujawnił zawartość swoich t 02.06.06, 18:45
      Przecież jest prawnikiem i powinien wiedzieć, co wypadało mu zrobić wiele
      miesięcy temu... Jakże mu można wierzyć? Przecież podpisanie "lojalki" w
      obronie glowy i d..y chyba nie pozbawiłaby go czci wyznawców pisioryzmu?
      • langston Kaczynskiego zwalczalo UB i UW-na jedno wychodzi 02.06.06, 18:46
        • aturek2005 A teraz kto go zwalcza? FGW? 02.06.06, 18:47
          • langston Ci sami -polyczyny po SB i UW 02.06.06, 18:48
            • aturek2005 co to jest "polyczyny" - sorry, nie znam gwary 02.06.06, 18:50
              lokalnej....
              • langston popluczyny 02.06.06, 18:53
        • fervex.adult Nie byloby zadneg ukladu i lze-elit gdyby 02.06.06, 18:51
          Prezes przyznal ze lojalke podpisal. Nie przyznal sie i teraz caly swiat jest
          winny... Pomijajac super neurotyczna atmosfere wokol ujawniania teczki oraz
          wogole calych ostatnich 7miu miesiecy. Co na to psychologowie?
    • lipaca Komuna w mozgach 02.06.06, 18:52
      zrobila zla wiele i pewnie ten wspanialy "pedagog" giertych nam to zlo bedzie
      naprawial moherku?!
    • aptymista maciejtakitam: usiądź, spokojnie, głębokie oddechy 02.06.06, 18:52
      nie denerwuj się, wkrótce Ci przejdzie.

Nikt nie mówi, że za komuny było cacy, otrzegamy, żeby nie było tak samo albo i
      gorzej.

Już Ci lepiej?
      Herbatka z melisy, ciepłe mleko przed snem i nie słuchaj już na miłość boską
      Kaczyńskich, Gosiewskiego i całej reszty tej menażerii, bo bo to ma fatalny
      wpływ na rozwój intelektualno-emocjonalny młodego człowieka...

==============
      PiS = Partia intelektualnych Słabeuszy
    • fervex.adult Tchorzostwo, nawet w dobrej wierze, to nie cnota 02.06.06, 18:54
      Teoretycznie hak na lojalke pana Prezesa byl. Jego zamilowanie do ... przeciez
      nie kotow :)
    • langston Dlaczego Suchocka (Rokita) przesladowali prawice? 02.06.06, 18:58
      Dlaczego rzad Suchockiej(UD) gdzie szefem kanclarii premiera byl Rokita(UD-UW-
      SLD-PO) Przesladowal prawice?
      Sikorskiego, Kaczynskich i wielu innych...

Ufam Kaczynskim i ks. Malinskiemu oraz bp.Dziwisz.
      Nie ufam Tygodnkiowi Powszechnemu ktorego z-caredaktora naczelnego jest byly
      szef MSWiA Krzysztof Kozlowski odpiwiedzialny za bezprawne wpuszczenie Michnika
      do archiwow!!!!!!!!!!! Kozlowski (UD-UW) postapil bezprawnie i Michnik go
      wykorzystal jak dziecko.
      A teraz Tygodnik Powszechny w dzien po wizycie papieza obludnie wola o
      lustracje!
      • aturek2005 Moze mieli uraz do gejow? 02.06.06, 18:59
        langston napisał:

> Dlaczego rzad Suchockiej(UD) gdzie szefem kanclarii premiera byl Rokita(UD-UW-
        > SLD-PO) Przesladowal prawice?
        > Sikorskiego, Kaczynskich i wielu innych...
        >
        > Ufam Kaczynskim i ks. Malinskiemu oraz bp.Dziwisz.
        > Nie ufam Tygodnkiowi Powszechnemu ktorego z-caredaktora naczelnego jest byly
        > szef MSWiA Krzysztof Kozlowski odpiwiedzialny za bezprawne wpuszczenie
        Michnika
        >
        > do archiwow!!!!!!!!!!! Kozlowski (UD-UW) postapil bezprawnie i Michnik go
        > wykorzystal jak dziecko.
        > A teraz Tygodnik Powszechny w dzien po wizycie papieza obludnie wola o
        > lustracje!
    • at_work A ile papieru zużyto na to ksero A3?!! 02.06.06, 18:59
      Autentyk.

Wczoraj w urzędzie paszportowym składałem podania o paszport dla trójki moich dzieci.
      Opłatę uregulowałem wcześniej na poczcie (na jednym przelewie).

Pani urzędniczka pouczyła mnie, że powinienem wypisać nie jedno, ale trzy przelewy, bo teraz ona
      będzie musiała ten przelew zkserować i zużyć 3 kartki papieru formatu A4.

Chwilę póżniej za jej plecami pojawiła się rozsierdzona mlaskająca (chyba jakiś podwieczorek lub
      podkurek) kierowniczka i krzyknęła na pozostałych petentów (sic!), żeby się nie guzdrali, bo ona musi
      zaraz zamknąć urząd, a przed okienkiem ciągle widać ogonek spragnionych świata petentów.

Tak się zastanawiam, skoro już będziemy wszyscy mieć te paszporty w garści...

ps.
      Powodzenia pani Zyto
      _
      • langston Chcialbym ciebie widziec w twojej pracy 02.06.06, 19:03
        • at_work Zapraszam 02.06.06, 19:11
          _
          JANAS TAK WIDZĘ
          NA MUNDIALU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka