block-buster 03.06.06, 12:49 I teraz panie prezydencie postaraj sie byc prezydentem wszystkich Polakow,a nie tylko Paranoi i Szachrajstwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memhos Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 12:50 No! Teraz bedziemy mieli Prezydenta wszystkich Polakow. No dobrze wszystkich Wszechpolakow ;-) Pusty gest... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 12:54 Gdyby tak jeszcze wysilił się na jakąś samodzielność intelektualną i niezależność od swojego brata - byłaby wreszcie jakaś nadzieja. Bez tego to te "zrzeczenie" pozostanie pustym gestem... Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Zgazdza sie, PiS jako sojusznik esbekow z 03.06.06, 13:28 Samoobrony i agentow Moskwy z LPR to partia przynoszaca kazdemu wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Chachacha! A Bierut zrzekł się członkostwa w 03.06.06, 14:10 Ale człowiek jest naiwny!!! A myślałem że wraz z objęciem urzędu przezydenta RP, automatycznie wtedy się zrzekł, a tu d... Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Chachacha! A Bierut zrzekł się członkostwa w 03.06.06, 14:26 btw uwazam ze to zrzeczenie jest specjalnie zsynchronizowane w czasie z teczka Prezesa zeby rozmyc w mediach tamto wydarzenie stara metoda pisu, jakby mogli toby znow probowali sejm rozwiazac... --- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Przecież on nie jest reprezentantem nawet PiSków 03.06.06, 14:53 To osobisty prezydent "melduje panie prezesie" prezia Jarka Kaczyńskiego - krewnego z jajka. Chciec a móc to nie to samo. Zresztą ten niski prezydent nawet nie probuje być "reprezentantem wszystkich Polaków" bo raczej pogłebia podziały niż je niweluje. Odpowiedz Link Zgłoś
fakopis A kurna pezydentury nie mogl przy okazji tez !!!?? 03.06.06, 20:56 czlowiek mniej wstydzilby sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.lze-teczka ******* Ł ż e - t e c z k a p r e z e s a ****** 03.06.06, 16:13 Był sobie raz prezes Jarek Co nosił tani zegarek A z jego łże-teczki Uciekły karteczki Zostały te "sfałszowane" Było sześćset, a jest dwieście Prezes teczkę swą wyczyścił Oj dana, oj dana, hey! Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter A czy Pierwszy po Bracie 03.06.06, 20:06 zrzekł się także bliźniaczego posłuszeństwa? Jaja sobie z nas robią i teyle... Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: Ja go rozumiem - tez mi bylo wstyd byc w PiS 03.06.06, 13:33 Ale on nie ma wstydu ! Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Ale brata bliźniaka nie wydziedziczył!!!;)))) 03.06.06, 14:02 Przy okazji powinnien się również odbliźniaczyć!:))) Wyszło by mu to na zdrowie i wpłyneło na poprawę miernego wizerunku medialnego!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk To spóźniona deklaracja Lecha Kaczyńskiego 03.06.06, 15:20 Ja nie wierzę w jego deklaracje. Zbyt wiele razy zawiódł, zbyt często "minął się" z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
resdes ON ma MNIE reprezentować? NIE. Dziękuję! 03.06.06, 20:08 Polska zasługuje na Prezydenta z prawdziwego zdarzenia. Taki będzie mógł mnie reprezentować. Ale nie panowie Kaczyński i Kwaśniewski. O poprzednikach już nie wspomnę: to ten sam element, tylko pod różnymi sztandarami Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 19:53 Dla mnie takie zrzekanie się członkostwa jest też pustym gestem.Przecież przez to nie zmieni swoich poglądów ani przekonań a po drugie ta partia wysunęła jego kandydaturę w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Szybko..niech PO go przechwyci :-)) 03.06.06, 13:13 a tu przyklad jak nasz prezydent ogarnia sercem wszystkich rodakow: Warszawa, dnia 13.04.2002 r. Uchwała nr 2 Rady Politycznej Prawa i Sprawiedliwości z 13.04.2002 r. Rada Polityczna upoważnia Prezesa Prawa i Sprawiedliwości i Zarząd Główny do przeprowadzenia rozmów i zawarcia porozumienia w sprawie wspólnego (koalicyjnego) wystąpienia w wyborach samorządowych do Sejmików Wojewódzkich oraz do władz 11 największych miast polskich. Umowa może zawierać zalecenie zawarcia analogicznych koalicji w wyborach do władz powiatów i gmin. Porozumienie powinno spełniać następujące warunki: Płaszczyzną polityczno-moralną która powinna stanowić podstawę porozumienia, musi być postulat odnowy samorządów, który sprowadzałby się do realizacji następujących przedsięwzięć: powinna być przeprowadzona selekcja kandydatów na listy wyborcze, tak by wyeliminować osoby skompromitowane nieuczciwością lub nieudolnością. Procedury selekcyjne powinny być jawne. należy postulować wspólnie zmiany ustawodawcze a jeśli będzie to nieskuteczne przygotować odpowiednie regulacje prawa lokalnego, które zobowiązywałyby osoby pełniące funkcje samorządowe do ujawnienia majątków w tym w szczególności majątku przejętego w jakiejkolwiek formie z mienia komunalnego. należy podjąć działania, które zmierzałyby do ujawnienia warunków i okoliczności zawarcia wszystkich ważniejszych kontraktów i innych decyzji o poważnym wymiarze finansowym jakie zostały podjęte w trakcie mijającej kadencji samorządu. Konieczne jest równolegle opracowanie przepisów, które uniemożliwiałyby albo co najmniej znacznie utrudniały dokonywanie nadużyć w trakcie kolejnych kadencji samorządów (jawność, obowiązek ujawniania kontaktów lobbystycznych). przygotowanie działań prawnych i politycznych, które pozwoliłyby umocnić oddziaływanie opinii publicznej na samorząd. Chodzi szczególnie o powołanie konwentów obywatelskich, które miały prawo oceniania finansowej działalności władz samorządowych (wykonywania budżetu, zawieranie ważniejszych kontraktów), informowania o tym opinii publicznej a w razie potrzeby także organów kontroli i organów ścigania. opracowanie nowego statusu urzędników samorządowych, który pozwoliłby wyeliminować nepotyzmu, niekompetencje i przerosty zatrudniania. Strony porozumienia muszą zobowiązać się do nie zawierania koalicji z SLD i Samoobroną. Prezes Prawo i Sprawiedliwość Lech Kaczyński --- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Chcemy pielęgnować tradycję...hm ?? 03.06.06, 13:01 tradycją jest upie..* się w swięta na przykład :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Chcemy pielęgnować tradycję...hm ?? 03.06.06, 13:10 to jak to, nie bedzie juz sie meldowal Prezesowi z kazdego wykonanego zadania?? ---- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro [...] 03.06.06, 14:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
4bani To Nic Nieznaczący Gest. 03.06.06, 13:07 I tak nie jestes moim prezydentem.Za : zagraniczną indolencję,polityczną hucpę,brak obiektywizmu etc.wPiSuj sie w historię. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Jak zwykle konkretnie... 03.06.06, 13:13 4bani napisał: > I tak nie jestes moim prezydentem.Za : zagraniczną indolencję,polityczną > hucpę,brak obiektywizmu etc.wPiSuj sie w historię. A argumenty na poparcie tez? Nie ma? Dlaczego mnie to nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Jak zwykle konkretnie... 03.06.06, 13:14 ty galba znowu popierasz pis? przekonali cie troska o zubry do powrotu?? --- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
galba A ty przestałeś już kraść? 03.06.06, 13:16 > ty galba znowu popierasz pis? przekonali cie troska o zubry do powrotu?? Kiedy "przestałem"? Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: A ty przestałeś już kraść? 03.06.06, 13:20 przytoczyc ci link do twojego wpisu na blogu gdy odgrazales sie ze przestajesz popierac pis? wy pisowcy macie wszyscy cholewy zamiast gab, no ale ciezko nadazyc za mnogoscia wolt wielkiego Prezesa... btw ten atak na mnie w tytule to niby mial ci dodac argumentow? dalej kopulujesz z chomikami? --- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
galba Tak, bardzo proszę 03.06.06, 13:23 eexmd2 napisał: > przytoczyc ci link do twojego wpisu na blogu gdy odgrazales sie ze > przestajesz popierac pis? Ja rozumiem, że czytanie ze zrozumieniem jest bardzo trudne ale żeby aż tak?! Ułatwię poszukiwania: najprościej będzie nie szukać gdyż zdanie "przestaję popierać PiS" na razie spod mojej klawiatury nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Tak, bardzo proszę 03.06.06, 13:26 <a href="tiny.pl/g56w">Galba wycofuje poparcie dla gabinetu PiS ;)</a> Odpowiedz Link Zgłoś
galba Kiepsko... 03.06.06, 13:28 eexmd2 napisał: > <a href="tiny.pl/g56w">Galba wycofuje poparcie dla gabinetu > PiS ;)</a> Wciąż czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Kiepsko... 03.06.06, 13:31 "Oświadczam, że jeśli wejdzie on w skład rządu (Giertych)o moim poparciu dla gabinetu będzie można mówić w czasie przeszłym dokonanym" nie wiem czemu nie ma tego juz w googlowym cachu i nie chce mi sie sprawdzac, ale dlugo bylo giertych wszedl do rzadu, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wciąż czekam... 03.06.06, 13:40 Proszę o zdanie o tym, że "przestałem popierać PiS". Bo o tym chyba była mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __ludzie, ignorujcie pajacyka, to nie ma sensu 03.06.06, 19:53 typowa PiSowska retoryka: "Placu Czerwonym rozdają rowery..." Pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bbn777 Re: Kiepsko... 03.06.06, 13:40 galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58122 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Radzę nie szukać dalej... 03.06.06, 13:44 bbn777 napisał: > galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58122 Tak się głupio składa, że mimo wieku 30 lat mam dobrą pamięć i jeśli piszę, że "jak dotychczas nigdzie nie napisałem, że przestaję popierać PiS" to tak po prostu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
bbn777 Re: Radzę nie szukać dalej... 03.06.06, 13:48 galba napisał: > Tak się głupio składa, że mimo wieku 30 lat mam dobrą pamięć i jeśli piszę, > że "jak dotychczas nigdzie nie napisałem, że przestaję popierać PiS" to tak po > prostu jest... To widze pewna rozbieznosc w tym co piszesz i w tym co robisz.... Wytlumaczyc? Napisales: "Oświadczam, że jeśli wejdzie on w skład rządu (...)o moim poparciu dla gabinetu będzie można mówić w czasie przeszłym dokonanym" Jakos wszedl w sklad rzadu... A Ty dalej ich popierasz... Ale spoko - ja rozumiem... Schizofrenia... To pisal ktos inny... To wszystko przez "uklad". Odpowiedz Link Zgłoś
galba To wielka szkoda, że dzisiejsze szkoły... 03.06.06, 13:52 ... nie uczą już czytania za zrozumieniem. Proszę nie rozwadniać sprawy pustosłowiem - proszę dać cytat: "przestaję popierać PiS". Nie da się? Przecież ostrzegałem... > galba napisał: > > Tak się głupio składa, że mimo wieku 30 lat mam dobrą pamięć i jeśli pisz > ę, > > że "jak dotychczas nigdzie nie napisałem, że przestaję popierać PiS" to t > ak po > > prostu jest... > > To widze pewna rozbieznosc w tym co piszesz i w tym co robisz.... > Wytlumaczyc? > Napisales: > "Oświadczam, że jeśli wejdzie on w skład rządu (...)o moim poparciu dla gabinet > u > będzie można mówić w czasie przeszłym dokonanym" > > Jakos wszedl w sklad rzadu... A Ty dalej ich popierasz... > > Ale spoko - ja rozumiem... Schizofrenia... To pisal ktos inny... To wszystko > przez "uklad". Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: To wielka szkoda, że dzisiejsze szkoły... 03.06.06, 13:56 "Oświadczam, że jeśli wejdzie on w skład rządu (giertych) o moim poparciu dla gabinetu będzie można mówić w czasie przeszłym dokonanym" ach rozumiem linie obrony! znaczy ze pis dalej popierasz tylko jego rzadu nie, postawa odrobine schizofreniczna, no ale sld moglo glosowac przeciwko rzadowi belki a kaczynscy przysiegac ze nigdy nie wejda w koalicje z lepperem, wiec czemu michta nie moze popierac pisu, bedac jednoczesnie przeciwko ich rzadowi.... --- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
galba Nic nie rozumiesz... 03.06.06, 14:12 > ach rozumiem linie obrony! > znaczy ze pis dalej popierasz tylko jego rzadu nie, 1. Popieram PiS. 2. Popieram każde dobre dla Polski rozwiązania ktokolwiek by je proponował. 3. Jestem pozytywnie zaskoczony niezwykle rozsądnym początkiem działań RG w MEN 4. Rząd jako całośc jest mi obojętny - niektórzy ministrowie budzą we mnie ogromną symaptię. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Nic nie rozumiesz... 03.06.06, 14:15 coz, stoi to nieco w sprzecznosci z twoim cytowanym powyzej oswiadczniem... trzeba bylo od razu sprecyzowac, bo pamietam jak gielda tapnela jak galba oglosil wycofanie poparcia dla rzadu... ---- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
galba Mogę po raz n-ty poprosić o cytat? 03.06.06, 14:19 eexmd2 napisał: > coz, stoi to nieco w sprzecznosci z twoim cytowanym powyzej oswiadczniem... Mogę wiedzieć co stoi w sprzeczności z czym? Bo domyślanie się co autor miał na myśli nie bawi mnie od chwili gdy opuściłem mury szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Nic nie rozumiesz... 03.06.06, 14:19 Przestań już gadać z tym aparatczykiem, bo jego łże-uczciwość doprowadza mnie do pasji. Aż sobie go znalazłem, nie wiem tylko, czy jeszcze mam odpowiednie "pedagogiczne" kontakty we Wrocławiu, ale sprawdzę. Nie lubię obłudy, Marcin... Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Nic nie rozumiesz... 03.06.06, 20:12 > 2. Popieram każde dobre dla Polski rozwiązania ktokolwiek by je proponował. Popierasz kazde dobre rozwiazanie dla Polski, byleby nie byla to PO, bo wtedy nie popierasz. A co do marnego lapania za slowka swojego rozmowcy i proba udowodnienia, ze o wycofaniu poparcia dla rzadu nie bylo mowy- smieszne. Zastosowales warunek zawieszajacy, i kazdy logicznie myslacy czlowiek odebral Twoj przekaz tak samo: Giertych wchodzi do rzadu, wycofujesz poparcie. Warunek jest spelniony, a Twoje slowa okazaly sie klamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
bbn777 Re: To wielka szkoda, że dzisiejsze szkoły... 03.06.06, 13:56 galba napisał: > ... nie uczą już czytania za zrozumieniem. Proszę nie rozwadniać sprawy > pustosłowiem - proszę dać cytat: "przestaję popierać PiS". Nie da się? Przecież > ostrzegałem... :-) To jak to jest? Nie popierasz "gabinetu", a popierasz partie go tworzaca? Chyba, ze pisales o "gabinecie" lekarskim w Koziej Wolce... Taaak... To pewnie o ten "gabinet" chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wiem, że czasem ciężko zrozumieć... 03.06.06, 14:15 ... mądrzejszych od siebie. Ale jeśli się postarasz to może ci się uda. Próbuj, z całej siły. Trzymam kciuki. A jak już będziesz zmęczony myśleniem i zdesperowany brakiem rezultatów to kliknij w moją odpowiedź udzieloną troszkę wyżej twojemu koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Wiem, że czasem ciężko zrozumieć... 03.06.06, 14:19 'Wiem, że czasem ciężko zrozumieć mądrzejszych od siebie' miales na mysli siebie czy Geniusza Mazowsza? btw nic nie wyjasniles galbo, udowadnaisz jedynie ze masz cholewe zamiast geby i jeszcze slepo brniesz w zaparte.. a wystarczylo napisac ze zmieniles zdanie, ale nie, lepiej odwracac kota ogonem... btw2 nie przeceniaj swojego intelektu i znaczenia, bo potem sie okaze ze twoja teczka to 3 strony na krzyz i trzeba bedzie prosic znajomych smutnych jasi zeby cos dodali bo wstyd ludziom pokazac... no trzym i nie zatrzymuje, wiem ze masz robote do wykonania a na mnie czeka obiad do ugotowania -- Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn [...] 03.06.06, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Wiem, że czasem ciężko zrozumieć... 03.06.06, 14:21 jakie czasy tacy pionierzy... tylko mozgi zawsze tak samo wyprane ---- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wiem, że czasem ciężko zrozumieć... 03.06.06, 14:23 Historia się kołem toczy, a ludzie tragedie pamiętają, póki świadkowie nie wymrą. A potem powtarzają błędy, więcej, tkwią w nich do upadłego... Odpowiedz Link Zgłoś
galba [...] 03.06.06, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
galba [...] 03.06.06, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Re: Jak zwykle konkretnie... 03.06.06, 13:21 Stronniczosc partyjna,nieudana wyprawa do Francji,pozegnanie Mellera.Dziwie sieTwemu zaangazowaniu.Ile masz za słowo?Ja to pisze społecznie w duchu własnych przekonan. Odpowiedz Link Zgłoś
galba No a gdzie konkrety? 03.06.06, 13:25 4bani napisał: > Stronniczosc partyjna,nieudana wyprawa do Francji,pozegnanie Mellera.Dziwie > sieTwemu zaangazowaniu. Chociaż jeden, bo to wciąż pustosłowie - jeśli nieudana to dlaczego. Jeśli pożegnanie Mellera to błąd - to też proszę o parę słów wyjaśnienia. Itd. > Ile masz za słowo?Ja to pisze społecznie w duchu > własnych przekonan. 100 szekli izraelskich za zdanie. Zazdrościsz? Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Nieudane bo: 03.06.06, 13:41 brak uzgodnien barterowych, wspolnej poltyki zagranicznej (Francja), dostaw gazu z Rosji, polityka wizowa z USa-szumne zapewnienia Małego a efektów brak, etc.Poprzyj swoją teze o jego dokonaniach.Odbijam piłke i czekam na konkrety.O rety! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Z jakiej choinki kolega się urwał? 03.06.06, 13:51 4bani napisał: > brak uzgodnien barterowych, To ćwiczyliśmy w PRL. Zresztą nie przypominam sobie by ktokolwiek wymagał od Prezydenta by ten załatwiał handel wymienny śliwki za kapcie. Taki oszołomski pomysł nie wpadł do głowy nawet szlaeńcom z PO... > wspolnej poltyki zagranicznej (Francja), Chryste! Ty byś chciał wspólnej polityki zagranicznej z Francją? Na jakich zasadach? Oczywiście Fr. nie będzie realizować naszych interesów - czyli jedynym wyjściem byłoby posłuszne wypełnianie francuskich dyrektyw. Gratuluję pomysłu. Wiesz - podobną klęskę (brak wspólnej polityki ze sklerotykami z Paryża) odnotowało jakieś 95 % państw świata i 80 % członków UE... I dobrze im z tym. > dostaw > gazu z Rosji, Brakuje ci gazu w kuchence? Pewnie na kartki jest... A może chodzi o to, że LK nie położył w parę miesięcy rurociągu z Norwegii? Ech - jeśli w grze komputerowej można wybudować miasto o 10.000.000 mieszkańców w 5 minut to naprawdę nie oznacza to, że w świecie realnym jest tak samo... > polityka wizowa z USa-szumne zapewnienia Małego A co ma do tego Kwaśniewski...? > a efektów brak, > etc.Poprzyj swoją teze o jego dokonaniach. Troblem w tym, że ja nie stawiałem żadnej tezy (jeśli tak to proszę o cytat). Po prostu zapytałem jakie masz argumenty - no i okazało się, że są one dziecinne. > Odbijam piłke i czekam na konkrety.O > rety! Niestey piłka poszła na aut. Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Zenada.Prezydent marionetka. 03.06.06, 13:55 Komisja Kodyfikacyjna be, lekarze do de, słuzba cywilna na smietnik.Chłopie opamietaj sie. W Twoim bredzeniu nie ma metody. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Hmmm... Tak przypuszczałem... 03.06.06, 14:22 4bani napisał: > Komisja Kodyfikacyjna be, lekarze do de, słuzba cywilna na smietnik.Chłopie > opamietaj sie. W Twoim bredzeniu nie ma metody. Poprosiłem o argumenty. W zamian dostałem zestaw tego jak dziecko wyobraża sobie świat (wszyscy jadą do Paryża i tam kochają się z kim popadnie a potem w 5 minut budują rurociąg z Norwegii do Polski). Na uwagę, że chciałbym coś "dla dorosłych" doatałem parę kolejnych haseł ze sztandarów SLD i, na dokładkę, obelgę (chyba najbardziej merytoryczna część wywodu)... Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Nie musze przypuszczac.Ja to wiem. 03.06.06, 15:44 Gdze są Twoje argumenty?Na tym smiesznym blogu dla ekshibicjonistów? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:07 gesty gesty gesty, słowa słowa słowa Głosuj na mnie wtedy dostaniesz Prawie za darmo każde śniadanie Człowiek na odpowiednim miejscu Powiedzie Ciebie ku szczęściu Tak dalej być nie musi Zamknąć granice przed braćmi z Rusi A niech bogacze oddadzą pałace Milion nowych miejsc pracy Czy wierzysz w słowa te? Ja nie wierzę w nie Czyż one prawdziwe są? Nie wierzę im ku..m jak psom Starych i chorych weźniemy na hol Keszitsen kepet onmagarol Młodzi i zdrowi niech w szczęściu pracują Nową Polskę budują Każdemu dziecku ciepłe ubranie Sni sretstwom za utranianie Piwo i wóda dostępne już w sklepie Urzędnik jednak wie lepiej Czy wierzysz w słowa te? Ja nie wierzę w nie Czyż one prawdziwe są? Nie wierzę im jak psom Głosuj na mnie - wtedy zmieścisz Dodatkowych złotych czterdzieści Nowy działacz o krótkim stażu Zepsuje powietrze od razu Te wasze marsze są histeriami Lewica włada gazetami A to są ciosy poniżej pasa Warty pac pałaca Czy wierzysz w słowa te? Ja nie wierzę w nie Czyż one prawdziwe są? Nie wierzę im ku..m jak psom Ile to czasu, ile już czasu Sam siebie truje i innych truje Plugawią ręce ojce narodu Ponoć sługami ludu są To już jest koniec, wyborcom zadośćuczynić Ale głupiemu radość Jak wielce nęcą tej władzy tryby To wszystko było na niby! (Kult) Odpowiedz Link Zgłoś
render Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:10 Tyle lat, a wciąż aktualne... Kazelot wie co pisze i śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:45 No dokładnie! Płyta z 94 roku a pasuje jak ulał... nawet to: Te wasze marsze są histeriami Lewica włada gazetami A to są ciosy poniżej pasa Warty pac pałaca prorok jaki czy co? szacunek i dzięczność dla pana Kazika S. Odpowiedz Link Zgłoś
render Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:09 No i co z tego... Nic się przecież nie zmieni, w następnym orędziu ( nawiasem mówiąc aż dziw bierze, że z okazji dnia dziecka nie wystąpił przed dobranocką, w końcu młodym też trzeba mówić kto jest be a kto cacy) znów będzie winna PO, a PiSs będzie się głaskać po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
galba A to ja podobno wszędzie widzę PO... 03.06.06, 13:15 > znów będzie winna PO, Przyjmij do wiadomości, że PO nikt się już nie zajmuje - Donald zakopał ją 6 stóp pod ziemią i tam sobie powoli gnije. Z żywymi trzeba naprzód iść. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: A to ja podobno wszędzie widzę PO... 03.06.06, 13:20 alez zajmuje sie brat Prezesa w kadym oredziu o tym czego nie zrobi potem melduje o wszystkim Prezesowi --- Prawda, rownosc, sprawiedliwosc - wszystkie teczki sa prawdziwe z wyj. teczki Kaczynskiego wszystkie zwierzeta sa rowne ale kaczki sa rowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: A to ja podobno wszędzie widzę PO... 03.06.06, 14:24 Jezusie, człowieku, bój się Boga!!! Co drugie Twoje słowo to "PO" przecież, podobnie jak kaczyńskiego! Czy można się bardziej skompromitować, niż zaprzeczając samemu sobie i jeszcze być z tego dumnym? Pokora, Marcin, pokora... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:36 No, to pewnie zapisze się do LSD. Jak widać po jego najbliższych współpracownikach jest mu do tej formacji dość blisko. Proszę Państwa. Tu nie chodzi o ustrój Państwa, a jedynie o władzę i dlatego tak zgrabnie przeplatają się życiorysy komunistów i antykomunistów. A naiwny elektorat wyobraża sobie, że dostanie to co mu obiecano. Jeśli elektorat kiedyś zmądrzeje to zażąda wpływu na realną władzę poprzez możliwość szybkiego odwołania (zamiast 100 000 podpisów)polityka złodzieja, polityka krętacza, polityka nieudacznika. Jeśli to się nie uda to rzeczywiście premier Marcinkiewicz będzie opowiadał nadal głodne kawałki o swoich osiągnięciach w tv, tak samo jak Aleksandra Jakubowska opowiadała, jakiś czas temu, jakim to jest specjalistą od ustawy medialnej. Elektorat musi zacząć myśleć i musi zacząć wymagać. Może zamiast strajków o chleb, należy zastrajkować o porządną ordynację wyborczą. Bo chleb to już nam obiecują 17 lat i rządzą sobie dalej. Lekarz zarabia 1500 zł, nauczyciel 1000, sprzątaczka 500, a poseł 10 000. Czego się więc elektoracie szanowny spodziewasz się. Tylko bajki Ci się należą.... Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
galba [...] 03.06.06, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Ten sie smieje kto sie smieje ostatni Galba 03.06.06, 13:18 lecz gdy Ciebie ogarnie frustracja zmienisz prawdopodobnie nickname. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Co masz na myśli pisząc o "ostatnim" 03.06.06, 13:21 Chodzi o tego, który będzie gasił światło na Platformie? Wątpię by się śmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Ten cyrk nie bedzie przeciez trwac wiecznie 03.06.06, 13:49 Ale nie martw sie, Twoi polityczni idole tez o tym nie pamietaja. Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Co widać na załaczonym obrazku ? 03.06.06, 13:14 Na załaczonym obrazku widzimy boskie oblicze naszego Ukochanego Przewodniczącego na którym zrzeka się jako bliżniak Ukochanego Przewodniczącego wszelkiej odpowiedzialnosci za cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Taaa, a chyba tydzień temu... 03.06.06, 13:14 ...podali, że prezydent chce poprawić swój image. Pusty gest - PiS nadal uprawia socjotechnikę, nie politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Buhahahahaha, normalnie bajki dla duzych dzieci 03.06.06, 13:15 jest i zostanie prezydentem PiSu. Zero zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Może sobie być prezydentem na tym balu 03.06.06, 13:18 maskowym. Przeczekałem Wałęsę i jego bredzenie. Przeczekam tych dwóch i chociaż nie bedę czekał zbyt długo, to tym razem jest to znacznie bardziej męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
evito popieram pana prezydenta nareszcie uczciwy 03.06.06, 13:20 nareszcie mamy moralnie uczciwego szlachetnego czlowieka na prezydenta , to zupelna przeciwnosc do poprzednika zwiazanego z ciaglymi aferami jego i jego malzonki , ktorzy sami dorabiali sie na tej nieuczciwosci . Ja mysle ze Kwasniewskiego z tego rozlicza i ta cala jego swite. Kiedy bedzie ujawnienie teczki Kwasniewskiego juz sie nie moge doczekac . Dorwali sie do ksiezy zeby odwrocic uwage od krzywdzicieli . Otworzyc teczki tych co innym zakladali . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Ale łacha.... 03.06.06, 13:21 Czyżby w ten sposób chciał "udowodnić", że jest "prezydentem wszystkich Polaków" ?? Nie spieszył się jakoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews [...] 03.06.06, 16:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 teraz juz na pewno bedzie obiektywny 03.06.06, 13:24 calkowicie obiektywny i bezstronny. jestem tego absolutnie pewna :P Odpowiedz Link Zgłoś
fiori1 polska ma nareszcie Prezydenta ktory sluzy 03.06.06, 13:26 polska ma nareszcie prezydenta , ktory sluzy Polsce calym sercem i zyciem .Na szczescie czasy mataczenia Kwasniewskiego poza nami , ale zmarnowal 10 lat i sprzedawal nasz kraj gdzie sie dalo , sam dorobil sie milionow ale mysle ze to wszystko ujrzy swiatlo dzienne , poniewaz odpowiado on za stan Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: polska ma nareszcie Prezydenta ktory sluzy 03.06.06, 13:32 ?????-dobrze się czujesz !? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 [...] 03.06.06, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutsh Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:29 Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS Ale kogo to w sumie obchodzi?? Lechu zobaczysz ze jeszcze slono zaplacicie za to wszystko co teraz wyprawiacie, wszyscy Gosiewski, braciszek, Dorn, Kaminski i inni. Polska wam tego nie zapomni i nie daruje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear GADA, gada, gada.... 03.06.06, 13:29 Gada żeby gadać. Formalnie nie będzie członkiem Pisuaru, ale jarusia będzie słuchał nadal - trzeba by być chorym na umyslei ciele, zeby tego nie wiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Re: GADA, gada, gada.... 03.06.06, 13:42 Raczej cos pod nosem belkocze sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu farsa i parodia tego kraju 03.06.06, 13:36 farsa i parodia tego kraju.Jak mozna wciskac takie glupoty i uprawiac tak prymitywna propagande.Oni mysla ze juz kompletnie caly narod jest glupi i mozna im wmowic kazde bzdure i bajki.Z drugiej strony obserwujac nawet to forum to mozna dojsc do wniosku ze spoleczenstwo w wiekszosci jest nie tylko ciemne ale krancowo glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
heartpumper Ludzie !!!Odwroccie sobie logo PiS... 03.06.06, 13:41 do gory nogami.... i co mowi wam o cos??? Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: Lech Kaczyński zrzekł się członkostwa w PiS 03.06.06, 13:47 dlaczego na zdjęciu pokazują Jarka pisząc Prezydent Lech Kaczyński ? Odpowiedz Link Zgłoś
plyn.ludwik Brawo Prezydencie RP! 03.06.06, 13:48 Stajesz sie dla mnie jak prawdziwy maz stanu! Jak Jozef Pilsudski! Odpowiedz Link Zgłoś
cortez_i_pizarro [...] 03.06.06, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Obiektywizm to nie pstryczek elektryczek. 03.06.06, 14:10 Panie Prezydencie ktorego wiekszosc jest zmuszona uznawac bo nie poszla na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś