rysio.ochucki 03.06.06, 16:50 Przystanek... Rydzyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.gorka Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 16:59 Kościół to nie tylko o. Rydzyk - koniecznie trzeba o tym pamiętać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Proponuję pisać, że 5 tysięcy - nie więcej. 04.06.06, 09:52 GW ma wielką wprawę w zaklinaniu rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 17:00 Mylisz się kolego, to śmiertelna konkurencja dla Rydzyka, spontaniczny i bezinteresowny ruch młodzieżowy. Odpowiedz Link Zgłoś
semilka Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 21:12 Mylisz się kolego w chrześcijaństwie nie ma konkurencji, przestań czytać gazetę wybiórczą, która równie wybiórczo traktuje rzeczywistość i wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
notexistinggod Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 23:54 ten "spontaniczny ruch" składa się głównie z nieudaczników pokroju tych którzy są studentami wyższej szkoły tadka... dwa cytaty z audycji dla młodzieży : (tvtrwam) - "mnie tam kiedyś koleżanka mówiła że jest nowa zdrowa żywność... smakuje jak chipsy a to są takie małe marcheweczki... kupiłam, zjadłam... faktycznie dobre ale patrzę na kraj wytworzenia - NIEMCY - to ja jej mówię - dziękuję bardzo ja już wiem jak oni chcą nas zniszczyć"(publiczność w studio znacząco kiwa głowami + szepty dezaprobaty + ojciec prowadzący mówi "takie to właśnie próby uderzenia w nas teraz się stosuje").... 2) (rm - audyja dla młodzieży, pani "ginekolog chrześcijański" - tak była zapowiedziana): " przyszła do mnie dziewczyna, 20 letnia i powiedziała że używa w czasie stosunku ze swoim partnerem środków antykoncepcyjnych -on prezerwatywy, ona czasem pigułek "anty"... no to jej powiedziałam - dziewczyno czy wiesz że nie dość że niszczysz życie to jeszcze narażasz się na poważne choroby, takie jak rak macicy?? chyba ją trochę przestraszyłam, myślę że poskutkowało"... tacy ludzie właśnie tworzą "ten spontaniczny ruch młodzieżowy bo jak powiedział ojciec dyrektor o górze: ten człowiek potrafi zjednoczyć młodych.... a "rodziny" młodych słuchaczy rm organizują pielgzymki na spędy góry i są tam zaqwsze w pierwszych rzędach Odpowiedz Link Zgłoś
osa332 Re: Kto lubi takie masówki? 03.06.06, 17:15 Trzeba być debilem żeby jeździć na takie spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Re: Kto lubi takie masówki? 03.06.06, 17:20 No to jedź na przystanek Owskiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kto lubi takie masówki? 03.06.06, 17:25 tango9 napisał: > No to jedź na przystanek Owskiaka. przez klawiaturę nawet nie chce ci przejść Owsiak..... Aż taka nienawiść... chrześcijańska ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Sclavus -czerwony hipokryta? Przeczytaj swój post! 03.06.06, 18:53 Tego, co ty, chłopcze, wypisujesz na pewno nie można zaliczyć do objawów miłości chrześcijańskiej, a nawet do pojęć kultury plemiennej Aborygenów w Australii! To sie nawet nie mieści w kanonie prymitywnej kultury tzw. homo floresiensis odkrytych dwa lata temu na indonezyjskiej wyspie Flores, a nazwanych z racji niskiego wzrostu hobbitami. Nawet oni, mimo mniejszych czasek i mózgów mieli nad tobą przewagę, chłopcze! Podobnie zresztą jak i innych przedstawicieli komunistycznego zateizowanego betonu! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Tales1 Brunatny hipokryto przeczytaj swoje wypoty 03.06.06, 19:03 tales1 napisał: > Tego, co ty, chłopcze, wypisujesz na pewno nie można zaliczyć do objawów miłośc > i > chrześcijańskiej, a nawet do pojęć kultury plemiennej Aborygenów w Australii! > To sie nawet nie mieści w kanonie prymitywnej kultury tzw. homo floresiensis > odkrytych dwa lata temu na indonezyjskiej wyspie Flores, a nazwanych z racji > niskiego wzrostu hobbitami. Nawet oni, mimo mniejszych czasek i mózgów mieli na > d > tobą przewagę, chłopcze! Podobnie zresztą jak i innych przedstawicieli > komunistycznego zateizowanego betonu! Za to, wszystko to co ty, chłopcze wypisujesz, przejdzie do annałów piśmiennictwa... twardogłowych... I! Skoro ci tak źle z tym co ja piszę, po kiego czorta otwierasz i czytasz... Widzę, że tobie, tak jak niektórym Owsiak, sclavus z trudem przechodzi przez gardło... i obrzydzenie niejakie odczuwasz.... - na kilka słów prawdy... Czyżby aż tak bolało??? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re:Tales1-tolerancyjny i miłujący wszystkich ludzi 03.06.06, 19:18 Owsiak, sclavus - widzisz, przeszło mi przez gardło, więc dlaczego zarzucasz mi bzdury i imputujesz coś, co nie jest prawdą, synu? A poza tym jesteś monotematyczny, bo wszystkim oponentom zarzucasz, że coś im nie chce przejść przez gardło! Masz jakieś złe wspomnienia z dzieciństwa nt. gardła! Może zbyt dokuczał ci koklusz albo migdałki? Jeśli tak, to będę bardziej wyrozumiały i współczujący! Zdrowia życzę! PS Ssij propolki lub strepsils, albo płucz szałwią, pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 03.06.06, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re:Tales1-bardzo tolerancyjny facet i..bardzo miły 03.06.06, 22:34 No widzisz?! I zatkało cię, co? Argumentów zabrakło i umiejętności spuentowania również? Za cienki w uszach sclavus jest? Jak jest za cienki, to niech nie "bryka" po forum tylko po dobranocce, ząbki umyć i ...lulu! Dobranoc i śnij, sclavusku, że masz superprezydenta Kaczyńskiego, porządnego premiera Marcinkiewicza i porządną rządzącą partię PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_klewek Re: Kto lubi takie masówki? 03.06.06, 20:25 sclavus napisał: > tango9 napisał: > > > No to jedź na przystanek Owskiaka. > > przez klawiaturę nawet nie chce ci przejść Owsiak..... Aż taka nienawiść... > chrześcijańska ??? Dzis w telewizji mowiono o polskiej pomocy ofiarom trzesienia ziemi w Indonezji w tym lwia czesc pomogla Caritas Poland a Owsiak? Niech sie narkotyzuje na przystanku... To polonofob i oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Kto lubi takie masówki? 03.06.06, 18:12 Ich uczestnicy. Nikt ich tam na siłę nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Kto lubi takie masówki? 03.06.06, 21:27 w szkole w której pracuję już trzy lata temu dyrekcja próbowała nakłaniać, mniej lub bardziej przyjaźnie, nauczycieli, aby z klasami na Lednicę pojechali. Więc proszę nie mówić, że "nikt na siłe nie ciągnie" bo to nieprawda. Co prawda jedyny efekt był taki, że nie pojechał nikt, może nawet ci, co początkowo chcieli, ale taki przypadek miał miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
sacerdos Zmartwię wszystkich (ossę i pozostałych) 03.06.06, 17:25 Proszę mi wybaczyć - nie mam zamiaru nikogo urazić (żeby było jasne), ale pewne komentarze są conajmniej nie na miejscu, żeby nie powiedzieć mało inteligentne. Przede wszystkim ocenianie negatywne tych, którzy wybierają "takie zjazdy" jest przede wszystkim mało tolerancyjne. Osobiście nie jeżdżę na takowe spotkania, ale daleki jestem od oceniania tych, którzy biorą w nich udział. Jeśli widzą coś dla siebie - po prostu zajmij się sobą. Poza tym teksty o konkurencji kogokolwiek dla kogokolwiek zdradzają zupełny brak oglądu rzeczywistości wypowiadającego je. Kościół (czy to się komuś podoba czy nie) jest powszechny i jest w nim miejsce dla o. Rydzyka (i tych, którym taka religijność odpowiada) oraz dla o. Góry i "jego zwolenników". Jeśli któryś z nich robi to dla siebie jest godny politowania, a te dzieła nie prztrwałyby ani minuty w świecie, któremu na rękę jest ich zniszczenie. Jeśli ktoś ma zamiar dyskutować i nie zgodzić się ze mną - bardzo proszę - tylko proszę o merytoryczne argumenty i fakty a nie ideologiczne frazesy. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Zgadzam się z tobą, sacerdos! 03.06.06, 19:30 Tylko, jak pewnie zauważyłeś, pojęcie tolerancji jest dzisiaj w Polsce zupełnie wypaczone! Tolerancja dla mniejszości- TAK, dla większości - NIE! Większość ma dopasować sie do mniejszości! Tolerować (a nawet akceptować) gejów- TAK, tolerować chrześcijan (zwłaszcza katolików) - NIE! Myślenie gazetowybiórcze - TAK (bo to otwartość i nowoczesność), myślenie inne - NIE (bo to ciemnogród), Radio RMF FM - TAK, Radio Maryja - NIE! Toż to jest tolerancja podszyta hipokryzją! Ale prawda nas wyzwoli! Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Zgadzam się z tobą, sacerdos! 03.06.06, 21:35 Jak na razie to całe prawodawstwo jest ustawiane pod Rydzyka i Kościół, a nie pod gejów czy Owsiaka, więc wybacz bracie, ale Twój post jest niestety jedną wielką bzdurą i odwracaniem kota ogonem. Pozdrawiam. Znasz przypadek jakiejś kościelnej imprezy, która zostałaby zamknięta? Ustawy typu "o ochronie wartości chrześcijańskich" dotyczącej jakiegoś innego wyboru myślenia? Nie widzisz róznicy w traktowaniu przez taką np. panią Kruk radia maryja i innych mediów? No to chyba nie chcesz tego wszystkiego widzieć. Jak na razie ten kraj zmierza do tego, aby całe prawodastwo i życie społeczne podporządkować tylko opcji kościelno - rzydzykowej, więc uprzejmie prosze nie odwracać kota ogonem. Twój post ptzypomina mi trochę takie paranoiczne myślenie, wg którego np. w roku 1985 istniała nietolerancje wobec komunistów. fakt, tez nikt ich nie lubił. I eraz zaczyna byc podobnie z rzydzykowym kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: Zgadzam się z tobą, sacerdos! 03.06.06, 22:30 Tak jak powiedziałeś z Rydzykowym kościołem. Problem w tym,że kościól to nie tylko Rydzyk,a nietolerancja jest po stronie mniejszości jak i Rydzykowego kościoła.Nie każdy katolik to zwolennik Rydzyka.Ja mimo,że jestem katolikiem uważam go za nic i tyle.Ale takie samo zadnie mam o mniejszościach taklich czy siakich,które działaja takimi samymi metodami co Rydzyki i inne przechrzty. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 17:31 Oby tylko posprzątali po sobie, a nie tak jak poprzednio zawsze zostawiali zdewastowane jezioro i okolicę... Odpowiedz Link Zgłoś
tomkot5 a po woodstock sprzątają ?? 03.06.06, 18:04 Wiesz - z jednej strony przyznaję Ci rację, bo kultura wymaga pewnych zachowań, jednak imprezy masowe mają także swoje prawa i czy chcemy czy nie trudno zapanować nad tłumem, w którym są różni ludzie... Więc myślę, że nie ma sensu czepiać się... Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Czy kościół ma być jak woodstock?? Zostawiać brud? 03.06.06, 18:13 Czy ks. Góra nie może wezwać do sprzątania po sobie i skrzyknąć zespół działaczy, którzy sprzątną za nieposłusznych? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jestempolakiem Re: Czy kościół ma być jak woodstock?? Zostawiać 03.06.06, 18:31 nastepny przyklad wypowiadania sie na temat, ktorego sie nie zna do konca!! :[ jesli bys byl dobrze poinformowany to bys wiedzial, ze takowe sprzatanie sie odbywa, sprzataja sami uczestnicy, ktorzy dobrowolnie sie zglaszaja do pomocy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: a po woodstock sprzątają ?? 03.06.06, 18:43 No bo mnie krew zaleje. Zobaczcie jak bardzo propaganda Radia Maryja wpływa na ludzi. Skąd pomysł, że po Woodstocku nie sprzątają? Gratuluje popisu okazałej ignorancji... Odpowiedz Link Zgłoś
shiseidoo Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 18:11 Byłam na Lednicy 3 razy i muszę przyznac, że to jedno z tych wydarzen, które zapamiętam do konca życia. bardzo miłe wrażenia i emocje. wracałam naładowana pozytywną energią. w tym roku niestety termin mi nie podszedł i pojechac nie mogłam. czytam wię te żałosne posty na forum i cos mnie trafia. jak nie byłes to gęba w ciup i nie komentuj, i nie sprowadzaj całego Kościoła pod mianownik 'rydzyk'. Odpowiedz Link Zgłoś
jestempolakiem Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 18:27 całkowicie sie zgadzam! :) tez mam dosc tych komentarzy :[, sama krytyka i nic wiecej, schowajcie sie z takimi wypowiedzeniami bez argumentow, bezsensownymi i obrazajacymi tylko pozdrawiam i życze najpierw pomyslec a potem napisac :> Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 04.06.06, 07:14 Jestes po prostu polskim katolem i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
jestempolakiem Jestem dumny z tego ze jestem Katolikiem!!! 04.06.06, 15:16 Chce byc katolikiem i nim bede!!nie obchodzi mnie to, co o tym myslisz!! Ty badz sobie kim chcesz- ateista lub wrogiem katolikow. Nie chcesz nalezec do Kosciola Katolickiego- droga wolna!Ja przynajmniej nie obrazam ateistow, natomiast z obrazaniem i wysmiewaniem katolikow czesto sie spotykam. To jakis absurd! wiesz, bycie ateista to nic trudnego, wystarczy nie wierzyc, nie sluchac, krytykowac. Za to bycie katolikiem to prawdziwe wyzwanie w dzisiejszym swiecie, wiec nawet mi tu nie gadaj, nie wysmiewaj, bo to ja na dobra sprawe pownienem sie smiac z Ciebie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 do shiseidoo 03.06.06, 21:42 Tak na serio. - Moja żona jest katoliczką i dośc często jest jej przykro z powodu hecy, jaka w Polsce urządzają Rydzyk/Kaczyński i całe to histeryczne towarzystwo. Na podstawie dyskusji, jaką z nią toczę chyba rozumiem Twoje słowa "nie sprowadzaj całego Kościoła pod mianownik 'rydzyk"." Moja żona np. na dzwięk nazwiska Rydzyk dostaje gęsiej skórki, mimo, że jak powiedziałem, jest katoliczką (i nawet twierdzi, pewnie słusznie, że tak naprawdę ten prymitywizm i nienawiść to dla niej jest bólem, a nie dla mnie). Alr wtedy zawsze jej mówię, że w końcu to Wy powinniście coś z tym zrobic. Bo przecież nie tacy jak ja, którzy w życiu Kościoła nie uczestniczą. I wtedy zapada cisza. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 18:37 widziałem w tv wypowiedzi paru kleryków o sensie tego spotkania młodzieży,pow- tarzali slogany,ktorych sami nie rozummieli, nie są oni głębokiej i rozumnej wiary i nie są w stanie niczego przekazać młodzieży.Istotą jest bycie człowie- kiem,chrześcijaninem w każdej sytuacji, chwili życia, w młodości, dojrzałości, starości, w radości,smutku,złości, gdy boli złamana noga i gdy na skutek staro- ści trudno chodzić.Szanować i lubić ludzi zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 W TV właśnie powiedzieli o 100 tys! GW kłamie? 03.06.06, 18:42 GW jako "najwiekszy opiniotwórczy organ" celowo zaniża zawsze liczbę pielgrzymów biorących udział w uroczystościach religijnych, a "lekką ręką" zawyża liczebność innych demonstacji np.: feministek, lewaków, Młodych Demokratów i Młodych SLD0wców, pederastów i lesbijek! Ale kłamstwo ma krótkie nóżki, a ludzie w IV RP zaczynają nareszcie samodzielnie i krytycznie myśleć, co przekłada się na znikomą ilość sprzedawanych egzemplarzy GW i lecące "na pysk" akcje Agory, ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w A moze to TVPis klamie ? 03.06.06, 19:51 TVPis jako "najwiekszy opiniotwórczy organ" celowo zawyża zawsze liczbę pielgrzymó w biorących udział w uroczystościach religijnych, a "lekką ręką" zaniża liczebność innych demonstacji np.: feministek, lewaków, Młodych Demokratów i Młodych , SLD0wców, gejów i lesbijek! Ale kłamstwo ma krótkie nóżki, a ludzie w III RP zaczynają nareszcie samodzielnie i krytycznie myśleć, co przekłada się na ciąle spadającą oglądalność TVPis i lecące "na pysk" przychody z reklam ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
autumn_mist Bezczeszcza swieta slowianska ziemie... 03.06.06, 18:47 A zeby ich Perun pokaral i trupem polozyl na miejscu, krzescijany parchate. Nie mogli sobie innego miejsca znalezc? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Bezczeszcza swieta slowianska ziemie... 03.06.06, 18:56 :) Może to przez ten chrzest co to 1000 lat wcześniej gdzieś niedaleko Mieszko przyjmował... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Bezczeszcza swieta slowianska ziemie... 03.06.06, 19:00 O, to, to! Jaka "cudowna" orientacja historyczna Hiszpana jorge.martineza! Aż rzuca na kolana! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Bezczeszcza swieta slowianska ziemie... 03.06.06, 19:02 Gracias, gracias! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 O, wyznawca Światowita?! Polska to tolerancyjny kr 03.06.06, 18:58 aj jednak! Pozdrawiam cię bracie po...chrześcijańsku i życzę, by Bóg przemienił twe pełne nienawiści i uprzedzeń serce! Byś z faszysty i rasisty stał się "otwarty" i "tolerancyjny" dla wszystkich ludzi, bez względu na wyznawaną przez nich religię: czy to chrześcijan, muzułmanów czy żydów itp! Odpowiedz Link Zgłoś
autumn_mist Re: O, wyznawca Światowita?! Polska to tolerancyj 03.06.06, 19:10 Hehe, rotlf, z brata chrzescijanina juz zionie miloscia blizniego, wiec wyzywa mnie po bratersku od faszystow i rasistow. Oni zawsze tacy sami, od prawie 2k lat... A tak serio, to religia chrzescijanska zawsze byla narzedziem manipulacji i walki politycznej, jest tez i dzisiaj. Szkoda, ze tlumy owieczek daja sie nabrac. Neopoganie zreszta tez nie sa bez winy, czasem za blisko skrajnej prawicy i czasem za duzo w ogole polityki. A tymczasem ide obalic dwojniaka ku chwale Swaroga. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: O, wyznawca Światowita?! Polska to tolerancyj 03.06.06, 19:22 Ja cię nie wyzywam tylko...określam po treści twego ksenofobicznego postu! PS A obalaj co chcesz, byle nie demokrację i demokratycznie wybranego prezydenta i premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Bezczeszcza swieta slowianska ziemie... 03.06.06, 19:00 ale to już jest neopogaństwo. Taniec w rytm bicia serca, palenie drzew, rytuały przechodzenia przez bramy, tańce ogromnych posągów; brakuje jesze rozsypywania prochów po polach. Odyn patrzy z góry i się uśmiecha. Baw sie mój ukiszony ludku - religijność zewnętrzna symboliczna, stadna - a serca puste :) Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Poznali sie na zydoekumenizmie Gory , tylko 70 tys 03.06.06, 19:08 Nareszcie polska mlodziez pojela zydoekumenizm Gory , jego bufonade i niszczenie srodowiska naturalnego . Jeszcze piec minut temu GW w tym samym miejscu podawala , ze wg. organizatorow jest juz 115 tysiecy uczestnikow. Co do diabla sie stalo , jezeli piec minut pozniej podaja juz tylko liczbe 70 tysiecy . Chyba te 45 tysiecy sie nie utopilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Poznali sie na zydoekumenizmie Gory , tylko 7 03.06.06, 19:17 to skutek pojawienia się abp Dziwisza Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: A na TVPis mowili ze 100 tys a nie 70 . 03.06.06, 19:47 bo ukrywają,ze reszta uciekła na widok abp Dziwisza, widocznie tvp go lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja telewizja państwa wyznaniowego !!!! 03.06.06, 19:48 To przechodzi wszelkie wyobrażenie,telewizja publiczna zaminila się w "trwam" Nie plaćcie abonamentu! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Dlaczego chcesz przechodzić akurat przez oko ryby 03.06.06, 21:03 Tam przechodzi się przez całą rybę! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 I dlatego chcesz ich przepchnąć przez rybie oko? 03.06.06, 21:51 Och, ty naprawdę jesteś obrazoburca! Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Za dziewięć miesięcy będzie baby-boom :-) 03.06.06, 21:13 Chyba że się antychrysty pozabezpieczały. Odpowiedz Link Zgłoś
arey nie 70 tylko 7 tys 03.06.06, 21:20 właśnie tam jechałem z Gniezna do Poznania, Góra ty kałmaczuchu Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: fenomen 03.06.06, 22:28 Mlodzi Polacy czuja pustke i brak ogononarodowej nadziei ze zycie przyniesie im inne doznania niz religijne Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: fenomen 03.06.06, 22:42 mniklas5 napisał: > Mlodzi Polacy czuja pustke i brak ogononarodowej nadziei ze zycie przyniesie > im inne doznania niz religijne co sie dziwic tym kretynom jak dostaja 1000 zyla za miesiac tyry to łapia schiza i boga szukaja popaprancy.......hehehehehe , tyle to moja ukraińska sprzataczka dostaje za 4 wizyty miesiecznie i sprzatanko domu przez circa 5 godzin, polacken...brzydze sie tym narodem>>> Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie wierzę! 04.06.06, 08:13 ismael napisał: > > co sie dziwic tym kretynom jak dostaja 1000 zyla za miesiac tyry to łapia > schiza i boga szukaja popaprancy.......hehehehehe , tyle to moja ukraińska > sprzataczka > dostaje za 4 wizyty miesiecznie i sprzatanko domu przez circa 5 godzin, 1000zł : (4 wizyty x 5 godz.) = 50zł za godzinę. Czy aby nie pomyliłeś się o jedno zero? Za takie pieniądze to Polka z doktoratem, pracownik wyższej uczelni, pracowałaby u Ciebie z pocałowaniem ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: nie 70 tylko 7 tys 03.06.06, 22:55 A ja widzialem w TV. Wybacz, ale 7 tys. ludzi nie robi takiego tlumu, jaki tam byl Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 22:25 A zastanowiłeś się że kościól to nie tylko Rydzyk??Pozatym to X spotkania.A w 96r o Rydzyku mało kto słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 22:26 To i tak porażka,bo według telegazety TVP1 spodziewali się około 200 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jak się modlę do rypy to jestem porybany? 03.06.06, 22:27 Często myli mi się "b" z "P" Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 22:39 Tysiace nawiedzonych swirów i oszołomskich dekli...nawet mi sie nie chce pisac tak jestem do zrzygania zniesmaczony.... , burn motherfucker burn,..zycze tym kretynom wszystkiego najgorszego...> Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 03.06.06, 22:54 Jakies kompleksy? A moze jestes chory z nienawisci? Radze dobrego psychiatre... Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 widzieliście tych naćpanych w białych ubrankach ? 03.06.06, 22:59 no, moze byli tylko pijani albo pokazywali niepełnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Tylko 70 tysięcy? 04.06.06, 00:41 Wczoraj rano mówili, że będzie dwieście tysięcy! I co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
rzezaczka1 Re: Tylko 70 tysięcy? wiem dlaczego 04.06.06, 01:17 Wlasnie przyszli do mnie znajomi ,ktorzy kilka godzin wczesniej byli na tej Lednicy . jWiec podobno ludzi to przyjechalo naprawde prawie cwierc miliona . Tylko ,ze trzeba bylo sie zarejestrowac i jak dawali te karty kredytowe , to kazali przeczytac taki komunikat , ze policja i straz porzadkowa nie wypusci nikogo w niedziele do domu , poki nie bedzie posprzatane do ostatniego papierka . No to ludzie wtedy przewaznie odchodzili na bok proszac o chwile do namyslu , a jak juz byli na boku , to dawali w dluga , tak jak zrobili to moi znajomi . Siedzimy sobie teraz razem i pijemy cieple piwko , zaraz ktos ma przyniesc troche zieleniny . Czesc . Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Każdy bóg wisi mi na kancie narządu kopulacyjnego 04.06.06, 00:45 Oczywiście mojego. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Najwiekszym osiagnieciem Szatana jest ############ 04.06.06, 02:55 Najwiekszym osiagnieciem Szatana jest to ze zdolal przekonac takich zboczencow jak kozaczek ze on Szatan nie istnieje. Dewiancie kozaczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co chciales udowodnic swoim szatanskim postem? Swoja gejowska bezdenna glupote? Szatan czeka i do not make mistake about that: cala wiecznosc 24/7 bedziesz wyl swoim zboczonym gejowskim glosem za to co napisales. Ty Boga dosiegnac nie mozesz. On sie smieje z twojej gejowskiej glupoty i moze cie ukarac kiedy zechce i jak zechce. Zboczencu kozaczek, po co obnosisz sie publicznie ze swoim zboczeniem i bezdenna glupota? Jesli szatan nie daje ci spokoju, wloz sobie rozpalony do czerwonosci pogrzebacz w twoj gejowski odbyt. Zostaw Boga i Katolikow w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Najwiekszym osiagnieciem Szatana jest o Tadeusz 04.06.06, 04:02 Uwielbiam jego wypowiedzi. Kocham jego sentencje. Sieje i sieje, jego myśli. Alleluja i do piekła razem ze wszystkimi moherowymi zastępami szatańskich zakonów babci dewotek. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Dewiant wyznaje korzenie dewiacji ;-)))))))))))))) 04.06.06, 08:21 Oto co nauka mowi o pedalach jak ty: Cytat: Doktor Bieber, który opiekowal sie wieloma gejami, stwierdzil, ze nie spotkal wsród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). A jak to bylo w twoim przypadku? A co dzisiaj pisales w kiblu? takie same zboczone brednie jak na forum? he he he podobno chirurg leczy SKUTECZNIE takie przypadlosci na jakie cierpisz ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) weterynarz tez moze byc pomocny ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Rabin o dewiantach ;-))))))))))))))))))))))))))))) 04.06.06, 08:41 Cytat: A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to meet Israel’s prime minister Ariel Sharon. Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should be "put to death" according to Jewish religious law. Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an abomination which should be removed from every city in the country, also from those districts where they feel protected, like in Tel Aviv." ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Do deratyzacji 41: 04.06.06, 08:19 Skąd Ty wiesz, że Kozaczek jest gejem? Chyba, że jednak jesteś facetem, mimo "damskiego" nicka i robiliście to razem... Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Marksizm a geizm 04.06.06, 08:24 Marksizm: byt ksztaltuje swiadomosc Geizm: ODBYT ksztaltuje swiadomosc ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytat: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako psychiczny infantylizm. Do ktorej grupy siebie zaliczasz? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Fraszka na dewianta 04.06.06, 08:27 Nasz dewiancik w kibelku mieszka oj zle nawyki ma ten kolezka z czlonem na wierzchu przez cale ranki naraza ludzi na niespodzianki a gdy zmeczony do domu wraca "tworzy" na forum to jego praca "chyba" nawdychales sie moczu i to ci tak zaszkodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Marksizm a geizm 04.06.06, 11:10 deratyzacja41 napisała: > Marksizm: byt ksztaltuje swiadomosc > Geizm: ODBYT ksztaltuje swiadomosc > ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Cytat: > Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami > neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako > psychiczny infantylizm. > > Do ktorej grupy siebie zaliczasz? Poczekam, aż Ty się samookreślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To twierdzisz, ze arcybiskup Paetz jest marksista? 04.06.06, 15:19 Zabawny jestes, bezmozgi szczurku:)))) news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/1837840.stm Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 zabawny niePolak w moskiewskim kiblu 04.06.06, 15:56 Zabawny to byles ty w moskiewskich kiblach. Pamietasz? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO A teraz poczytaj co wybitny psychiatra z TWOJEGO NARODU mysli o twoim zboczeniu: cytat: 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 04.06.06, 03:23 Co tak cienko??? Tylko 70 lub 115 tysiecy? (rozbieznosc zrozumiala) To ile jest ludnosci w RP? Ilu mlodocianych? Gdzie byla ta reszta????? Dlaczego "gazeta" trabi na pierwszych stronach o mniejszosci?? Na bileciki nie mieli? Owieczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Tysiące pielgrzymów w Lednicy 04.06.06, 07:52 Można iść prostą drogą z czystym sercem. Można znaleźć swoje w świecie miłości do Boga, można dostąpić tejemnicy wiary. Jest tu miejsce dla liberałów i ateuszy; czekamy na was i modlimy się za was. Porzućcie kulturę śmierci Michniku i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ludzie, co Was naszło? 04.06.06, 08:29 Niech sobie - kto chce - "dostępuje tajemnicy wiary" i "porzuca kulturę śmirci" w Lednicy, ktoś inny niech jedzie do Legnicy, albo do lasu, a jeszcze inny niech siedzi w domu i pije piwo, albo śpi. Żyjemy w (jeszcze!) wolnym kraju i każdy niech robi, co chce. W granicach prawa, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Najbardziej zatkało medialny Matrix 04.06.06, 09:05 wyznający i propagujący przekonanie, że wiara nadaje się do lamusa, a teraz liczy się tylko porządny orgazm i technologiczne bajery, a wszystko podlane sosem złożonym z pseudoduchowych wynurzeń cierpiących mniejszości prześladowanych za to, że nie mogą np. uprawiać ekshibicjonizmu w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Nie musieli się męczyć oglądaniem Opola ! 04.06.06, 09:58 Tego im zazdroszczę. Po pierwszym dniu transmisji z Opola dostałem oczopląsu z powodu nadmiaru wirujących napisów. Pomogło zamykanie oczu na widok niejakiego Skiby. W sumie knajacki popis telewizyjnego półświatka. Nie ma zmian w grupie trzymającej telewizję, panie Bronek. Nie narzekajmy jednak za bardzo. Czeka nas jeszcze coś gorszego: Olga Lipińska i jej debilny kabarecik. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A Ty - masochista, czy - za pokutę? 04.06.06, 11:15 12345ja napisał: > Tego im zazdroszczę. Po pierwszym dniu transmisji z Opola dostałem oczopląsu > z powodu nadmiaru wirujących napisów. Pomogło zamykanie oczu na widok > niejakiego Skiby. (...) To po co oglądałeś? Ja ani nie byłam w Lednicy, ani nie oglądałam Opola. > Nie narzekajmy jednak za bardzo. Czeka nas jeszcze coś gorszego: Olga Lipińska > i jej debilny kabarecik. Nie łudź się. Lipińska?! Teraz?! Odpowiedz Link Zgłoś