radiomaryja1 to tylko świadczy... 05.06.06, 08:48 o ich małości, nie tylko kurduple wzrostem, ale i polityczni, niech będzie pochwalony lech kaczyński i jego brat jarosław - zawsze dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
qaaq Kto jest spadkobiercą PZPR? 05.06.06, 08:48 Historycznie jeszcze można od biedy tak SLD traktować, ale ideologicznie i metodologicznie to trudno nie zauważyć, że PiS czerpie pełnymi garsciami. PZPR przywieziono nam na czołgach. Nowy PZPR został wprowadzony przez sprytne manipulowanie i wykorzystanie mechanizmów demokracji. Kongres PiS'u pokazał wyraźnie jak ma wyglądać przyszłość. Jedna wielka partia (PiS/PZPR), ewentualnie kilka ubezwłasnowolnionych satelitów (Samoobrona,PSL/SD,ZSL) dające wspólnie Front Jedności Narodu i oczywiście sterowane układem szczekające resztki opozycji (zapluty karzeł reakcji, łże- elity czy jakby je nie nazwać). Ludzie, do k.... nędzy, czy nikt tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh oczywiście obszczymórki z piss 05.06.06, 09:12 widzimy, widzimy. nie martw się, nie dotrwają 3 lat. "krzywa swiadomościowa" w narodzie rośnie. wiem, wiem - strasznie powoli - też tracę cierpliwość, ale cóż, taki nie gramotny naród mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: oczywiście obszczymórki z piss 05.06.06, 09:35 Niemcom zajęło to 11 lat... Mam nadzieję, że u nas kraj jednej partii i jednego wodza będzie trwał krócej. Odpowiedz Link Zgłoś
ogoorek_m Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 08:49 Chwila, chwila... "publicznie pochwalał i popierał" i poleci ze stołka !? Od kiedy to za publiczne wyrażanie poglądów (a nie chodzi tu przecież o znieważanie nikogo) jest zabronione przez konstytucję? Dodatkowo pikanteri dodaje sprawie fakt, że sam "publicznie poparty i pochwalony" koltinowski zostaje (bo jest w koalicji)? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 08:53 Miejsce Olejniczka w obozie pracy a nie w sejmie. zamknac caly SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 08:56 tak, nie od dzis wiadomo ze PiS najchetniej zorganizowalby tu kolejny Zwiazek Radziecki barbara444 napisał: > Miejsce Olejniczka w obozie pracy a nie w sejmie. > zamknac caly SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:03 to raczej ty jestes ten zwiazek radziecki Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:07 No nie da się ukryć, że zjazd sobie walnęli taki, że PZPR by się nie powstydził. Zero kontrkandydatów dla I Sekretarza, zero narzekań (oprócz lekko wywrotowej Gilowskiej), wszystko super i pięknie, same sukcesy - skąd my to znamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:09 dokladnie, a jak wszystkich glosujacych nogami juz sie pozbedziemy, wtedy na estrade wyjdzie superpremier i powie ze jest tak dobrze ze brakuje rak do pracy mat25 napisał: > No nie da się ukryć, że zjazd sobie walnęli taki, że PZPR by się nie > powstydził. Zero kontrkandydatów dla I Sekretarza, zero narzekań (oprócz lekko > wywrotowej Gilowskiej), wszystko super i pięknie, same sukcesy - skąd my to > znamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:29 barbara444 napisał: > Miejsce Olejniczka w obozie pracy a nie w sejmie. > zamknac caly SLD. Tak tak, a twoje w psychiatryku chyba... Zamknąć SLD? a za co? Bo pisowi w 'demokracji dyktatury' przeszkadza opozycja? kto następny? PO w kamasze, czy do więzienia?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Przeciez polityke demontazu to prowadzi PIS 05.06.06, 08:54 panie Cymanski. demontazu panswta polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Igrzyska tylko igrzyska 05.06.06, 08:54 Trzeba dać motłochowi zabawę, a najlepiej żer dla hien dziennikarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion Olejniczak= przystojny chamuś aktywista 05.06.06, 08:56 na nic się nie sili, wystarczy mu rechot politpoprawności cieszę się że takie bubli trafiły do sld drugi taki to napieralski oni skompromitują komunę do szczętu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Olejniczak= przystojny chamuś aktywista 05.06.06, 09:02 pershuasion napisał: > na nic się nie sili, wystarczy mu rechot politpoprawności > > cieszę się że takie bubli trafiły do sld > > drugi taki to napieralski > > oni skompromitują komunę do szczętu :-) _____________________________________________________________ Nie wiem, czy więcej radości nie dostarczą Ci poslowie PiSuarów i innych FAJANSÓW - TO JEST DOPIERDLA KONTYNGENT!!! ha_ha_ha Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 08:57 Kogoś znowu porąbało? Nie wytykając palcami? Olejniczaka odwołać za to, ze popierał "niekonstytucyjne" działania, a Kotlinowskiego za owe popierane "działania" NIE ??? K urna, gdzie my żyjemy??? Monthy Python byłby bezrobotny... A pisiory już bez żenady dążą do jednowładzy... Bo oczywiście nie powołają wicemarszałka z SLD, idę o zakład na 1000% !!! Powołanie Olejniczaka było tylko usprawiedliwieniem dla powołania Leppera ("vice- z każdego klubu"). A teraz już nie trzeba usprawiedliwiać nic, naród każde draństwo przełknie bez mydła... Rzeczywiście trzeba zorganizować marsze w stolicy... Ale nie górników... (oczywiście będzie to żydokomuna, geje i inne wyrzutki społeczne, bo przecież praworządni Polacy kochają PIS) Niech żyje, niech żyje, niech żyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rorczyk Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:14 Jarkowi nie było głupio gdy wchodził w koalicję z Samoobroną na którą wcześniej pluł? ale głosować w jego > obronie będzie im głupio - ocenia Tadeusz Cymański Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:23 Im nigdy nie jest głupio. Każda ich decyzja - choćby o 180 stopni różna od tego, co zapowiadali - jest jedynie słuszna. A jeśli są jakieś wątpliwości to winna jest PO. Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Brawo PiS !!! Precz z SLD !!! Czas najwyższy... 05.06.06, 09:23 ...żeby pogonić te zakłamane czerwone śmiecie z polityki. Nie ma demokracji dla przeciwników demokracji i spadkobierców ludobójczej komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Brawo PiS !!! Precz z SLD !!! Czas najwyższy. 05.06.06, 09:28 Widzę, że zwolennicy PiS-u nie mają zielonego pojęcia o polityce. Nawet Kaczyński kiedyś powiedział, że zdaje sobie sprawę, że lewica jest potrzebna. Każdy zdrowo myślący prawicowiec wam to powie, że w normalnym kraju jest i prawica i lewica. Tylko narodowy socjalista może się z tym nie zgadzać. I obawiam się, że PiS takich ludzi właśnie nazbierał. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Brawo PiS !!! Precz z SLD !!! Czas najwyższy. 05.06.06, 09:41 lewica może i tak ,lecz nie złodzieje i spatkobiercy ub,sb Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Brawo PiS !!! Precz z SLD !!! Czas najwyższy. 05.06.06, 09:48 Olejniczaka raczej trudno nazwać spadkobiercą UB czy SB. Miał 15 lat, gdy rozwiązano PZPR. Chyba, że to jakiś "genetyczny" spadkobierca, podobnie jak PiS ma "genetycznych patriotów" w postaci pana Suskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Precz z PIS !!!. 05.06.06, 09:53 pogonic te zaklamane brunatne smiecie z polityki Nie ma demokracji dla ich przeciwnikow i spadkobiercow faszystowsko leseferystycznej endecji Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi dlaczego PO nie miałaby stanąć murem za uczciwym 05.06.06, 09:23 człowiekiem.P.Olejniczak jest młodym,mądrym politykiem,cenię go.Okazało się,że był b.dobrym ministrem.Te zarzuty są śmieszne żądać od opozycji,aby nie była krytyczna,zachowanie P.Jurka w tamtym czasie było niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi dlaczego wam tu wszystkim! 05.06.06, 09:39 nie przeszkadza zachowanie Marcinkiewicza na Konwencie pis-u,jego wykrzywiona twarz,wrzaski do Narodu,czyżby poczucie godności wymordowano w Katyniu i nikt w tym państwie nie upomnie się o to,czyżby Naród ten pod okupacją skundlił się,jest to wam obojętne? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: dlaczego wam tu wszystkim! 05.06.06, 09:44 zaifi napisała: > > nie przeszkadza zachowanie Marcinkiewicza na Konwencie pis-u,jego wykrzywiona > twarz,wrzaski do Narodu,czyżby poczucie godności wymordowano w Katyniu i nikt w > > tym państwie nie upomnie się o to,czyżby Naród ten pod okupacją skundlił > się,jest to wam obojętne? bądż łaskawa miłośniczko czerwonego nie powoływać się na katyń,obrażasz tym ofiary bestialskiego mordu Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi a gdzie byłeś ty,gdy ja wypowiadałam się o zdra- 05.06.06, 10:04 dzie Jaruzelskiego,twojej wypowiedzi nie pamiętam,chyba była jakaś miałka! Czy jestem godna wspominać Katyń,tak bo dzięki przytomności umysłu,mój ojciec go uniknął! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: a gdzie byłeś ty,gdy ja wypowiadałam się o zd 05.06.06, 10:27 zaifi napisała: > > dzie Jaruzelskiego,twojej wypowiedzi nie pamiętam,chyba była jakaś miałka! > Czy jestem godna wspominać Katyń,tak bo dzięki przytomności umysłu,mój ojciec > go uniknął! gratuluję owej przytomności,lecz pamiętać trzeba kto był katem, kto jego pomocnikiem ,a kto ofiarą,w kontekście zdrady jaruzelskiego i twego protestu, zdziwienie mnie ogarnia ,dlaczego stałaś się zwolenniczką michnikowszczyzny ,jeśli to ona kazala nam wszystkim odp... się od generała,czy to owa rodzinna skłonność do "przytomności umysłu" Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi nie mogę z Tobą dyskutować o niczym! 05.06.06, 17:58 dziwi cię osoba poprawna genetycznie,reagująca prawidłowo na głupotę,nie bedę wracać do poprzednich postów,ale chcę ci powiedzieć,że pogląd P.A.Michnika na sprawę Jaruzelskiego,dotyczy Jego samego i niech z tej miłości tłumaczy się P.A.Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Zenada 05.06.06, 09:30 Jak ja nie lubie szczyli,jak ja nie lubie debili,nie lubie podleczonych korkow to ludowe panstwo moze sie szczycic skuteczna sluzba zdrowia ze zaleczyla niedorozwiniecia u niektorych,chciaz patrzcie sie w ekran telewizora jednak duzo widac z ich twarzy.I ten debilny tok ich rozumoawnia,idiotyczny usmiech.Te pomiete garnitury, rozwiazane buty,niechlujstwo i brod rak i paznokci.Polska inteligencja szpagatowa XXI wieku rownajmy do tych wzorow to nasze autorytety moralne.Zenada.zenada,zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 naszym zadaniem gonić komucha 05.06.06, 09:35 aż dziw bierze ,że do tej pory nie zdelegalizowano tej parii-nastepczyni prawnej zbrodniczej organizacji pod nazwą pzpr,stanowisko marszalka dla czlonka tej formacji jest policzkiem dla polski i demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: naszym zadaniem gonić komucha 05.06.06, 09:36 Nie mów o demokracji, jeśli nie masz o niej pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: naszym zadaniem gonić komucha 05.06.06, 09:39 mat25 napisał: > Nie mów o demokracji, jeśli nie masz o niej pojęcia. w polsce pojęcie o demokracji ma tylko michnikowszczyzna i pogrobowcy komuny- wszem to wiadomo od dawna,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: naszym zadaniem gonić komucha 05.06.06, 09:45 Mówisz o większości społeczeństwa. Przykro mi mącić twoja radość, ale na PiS głosowało 27% wyborców, co przy frekwencji 40% oznacza, że popiera was... 10% Polaków, hehehe. Nie rozpędzajcie się więc za bardzo, bo jak się te pozostałe 90% wkurzy to zmiecie was do rynsztoka tak szybko, że nawet się nie zorientujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi Zechciej wrócić do postu,gdzie Katyń 05.06.06, 10:12 napisałeś z małej litery,chociażby ze względów na poszanowanie ofiar mordu! Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Zechciej wrócić do postu,gdzie Katyń 05.06.06, 10:27 Ja nie pisałem nigdzie o żadnym Katyniu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Zechciej wrócić do postu,gdzie Katyń 05.06.06, 10:35 mat25 napisał: > Ja nie pisałem nigdzie o żadnym Katyniu. to do mnie,sorry miałem kilka pilnych spraw ,musiałem na chwilę odejść od komputera,co do szacuku dla ofiar to nie musisz mnie tego uczyc,moja rodzina pochodzi z wołynia ,nikt poza ojcem nie uszedl z życiem,wój zginął w miednoje,stryjowie w nieznanym miejscu,ciotki i dziadkowie w zielonej,o reszcie rodziny nie mamy wieści do dzisiaj ,zatem bądż łaskawa nie uczyć mnie szacunku dla pomordowanych Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Zechciej wrócić do postu,gdzie Katyń 05.06.06, 10:36 Widać, że do dzis jesteś w głębokim szoku... Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi mat25 nic do ciebie nie mam,odpowiedż była do m15 05.06.06, 18:17 na konkretny zarzut,że w sprawie Katynia nie mogę się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi widzisz,jak każdy pis-owiec reagujesz 05.06.06, 18:14 nieadekwatnie do tematu,znana jest wasza przewrotnośc argumentowania na zarzut napisania Katyń z małej litery,ty obruszasz się i zasłaniasz rodziną,zarzut był do małej litery nie do braku patriotyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: naszym zadaniem gonić komucha 05.06.06, 09:46 m15 napisał: > aż dziw bierze ,że do tej pory nie zdelegalizowano tej parii-nastepczyni > prawnej zbrodniczej organizacji pod nazwą pzpr,stanowisko marszalka dla czlonka> tej formacji jest policzkiem dla polski i demokracji Tak jest! Odwołać Jarka że na to pozwolił!! bo przecież PIS wybierał, Olejniczaka i Leppera też? Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 m15.. a kim stało sie PIS, po koalicji z SB-samoob 05.06.06, 09:48 z SB- samoobroną,faszystami? cnotka jak zaczyna swoją edukacje seksualną od burdelu, to jak ją nazwiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 cóż PO zakładał agent służb-olechowski 05.06.06, 10:39 tles01 napisał: > z SB- samoobroną,faszystami? cnotka jak zaczyna swoją edukacje seksualną od > burdelu, to jak ją nazwiesz? zatem z kim w polsce można zawiazywać koalicje?co do faszystów giertycha to wolę ci ja ich ,niż komunę,najbardziej zbrodniczą formację jaka kiedykolwiek pojawila sie na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 m15.. jesteś zakłamany, a na łbie masz wiadro! 05.06.06, 11:09 Jeżeli wolisz faszystów i SB-eków...to już wszystko wiem o tobie!....masz idola, ha, ha ,ha Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:33 PiS bezprzykladnie usiluje zawlaszczyc Panstwo.Stosuje przy tym niecne metody - w mysl porzekadla : kowal zawinil,cygana powiesili!!!Pisuarczycy zapominaja ,ze kto mieczem wojuje od miecza ginie.Nie mnie jednak rozlewac lzy nad brakiem przyzwoitosci ( cho to skrajna pycha)J.Kaczynskiego.Byle kiedys w przyszlosci on nie zalewal sie lzami ,ze to inni tak go traktuja.Panta Rhei!!! Kaczorland tak czy siak wieczny nie bedzie.Pod ich rzadami Polska tylko karleje. Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach PiS nienawidzi państwa Polskiego 05.06.06, 09:34 Bardziej antypaństwowej partii od 89 r nie było. Skutecznie rozmontowywują wszystkie mechanizmy demokratyczne w Polsce oraz rozwalaja społeczeństwo obywatelskie. Konstytucja ? Porządek prawny ? Zwyczaj polityczny ? Dla PiSu to nie istnieje,ważny jest tylko interes partyjny(tzn Kaczorów,bo pozostałe PiSiory to straszne miernoty). To od strony wenetrzej, nie mówiąc już o wizerunku na zwnątrz,który jest fatalny.Wszystkie stereotypy na temat Polski i Polaków jakos dziwnie na zachodzie ożyły po zwycięstwie Kaczorów. Prezd wojną takich szkodników - nacjonalistów i komunistów - wysyłano do Berezy. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 oj rozwalamy wasz komuszy porządek ,rozwalamy 05.06.06, 09:37 buj_w_chutach napisał: > Bardziej antypaństwowej partii od 89 r nie było. Skutecznie rozmontowywują > wszystkie mechanizmy demokratyczne w Polsce oraz rozwalaja społeczeństwo > obywatelskie. Konstytucja ? Porządek prawny ? Zwyczaj polityczny ? Dla PiSu to > nie istnieje,ważny jest tylko interes partyjny(tzn Kaczorów,bo pozostałe PiSior > y > to straszne miernoty). To od strony wenetrzej, nie mówiąc już o wizerunku na > zwnątrz,który jest fatalny.Wszystkie stereotypy na temat Polski i Polaków jakos > dziwnie na zachodzie ożyły po zwycięstwie Kaczorów. Prezd wojną takich > szkodników - nacjonalistów i komunistów - wysyłano do Berezy. może masz racjęz tą berezą,musimy się nad tym zastanowić:) Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: oj rozwalamy wasz komuszy porządek ,rozwalamy 05.06.06, 09:39 Prawo obywateli do wybierania prezydentów miast to też komuszy porządek? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: oj rozwalamy wasz komuszy porządek ,rozwalamy 05.06.06, 09:45 mat25 napisał: > Prawo obywateli do wybierania prezydentów miast to też komuszy porządek? co ma piernik do wiatraka Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: oj rozwalamy wasz komuszy porządek ,rozwalamy 05.06.06, 09:50 To, że PiS chce obywatelom to prawo odebrać. A ty mówisz, że PiS rozwala komuszy porządek. Więc pytam, czy możliwość głosowania na prezydentów miast (co jest niewątpliwym osiągnięciem młodej polskiej demokracji) to też komuszy porządek, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: oj rozwalamy wasz komuszy porządek ,rozwalamy 05.06.06, 09:53 Mam prośbę, m15. Możesz mi napisać, co Ci się nie podobało w komunie? Bo różnicę między PZPR a PiSem widzę tylko w stosunkach państwo-kościół, no i w fakcie, że PZPR wjechało do Polski na czołgach. A ideologia jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: oj rozwalamy wasz komuszy porządek ,rozwalamy 05.06.06, 09:55 rafvonthorn napisał: > Mam prośbę, m15. Możesz mi napisać, co Ci się nie podobało w komunie? Bo > różnicę między PZPR a PiSem widzę tylko w stosunkach państwo-kościół, no i w > fakcie, że PZPR wjechało do Polski na czołgach. A ideologia jest taka sama. Słownictwo też. Odpowiedz Link Zgłoś
pkulej Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:38 > W uzasadnieniu wniosku o odwołanie Olejniczaka PiS stwierdza, że szef >Sojuszu "publicznie pochwalał i popierał" niekonstytucyjne zachowanie >Kotlinowskiego. - Uważamy, że w ten sposób Olejniczak złamał konstytucję Na tej samej zasadzie trzeba by odwołać cały PIS, LPR, sporą część Samoobrony i prezydenta. Przecież oni też popierali niekonstytucyjne zachowania, jak zakaz marszu równości czy powołanie pani Kruk na stanowisko przez prezydenta. Kaczynski nawet zlamal konstytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykv Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:39 Panie (p)ośle Cymański, czy nie jest panu głupio gdy widzi pan w rządzie Andrzeja Lepera, Romana Giertycha i innych nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 09:55 Ktos zapytal czy Cymanskiemu nie jest glupio? Cymanskiemu nie powinno byc glupio bo odczucie czy tak jest maja ludzie ktorzy nie sa glupkami.W tym wypadku po co pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Jak widac PISSdu,powoli,systematycznie opozycje 05.06.06, 09:40 marginalizuje co w konsekwencji ma doprowadzic do tego ze tylko PISSdu i osoby od koalicjantow wskazane przez PISSdu beda pelnily funkcje w Panstwie. Cala wladza w rece RAD moznaby powiedziec. ps. A co z podobno naruszajacym Konstytucja Kotlinowskim??? W IV RP jak widac KOnstytucje naruszac mozna (vide cazus prezydenta Kaczorenki) ale kare poniosa Ci co podobno te naruszenia popieraja Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Co jeszcze ci PiSnieci wymysla.... 05.06.06, 09:43 ....Hitler byl mniej pazerny i bardziej delikatny w eliminowaniu pozycji i przejmowaniu wladzy absolutnej, dyktatorskiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Co jeszcze ci PiSnieci wymysla.... 05.06.06, 09:47 heraldek napisał: > ....Hitler byl mniej pazerny i bardziej delikatny > w eliminowaniu pozycji i przejmowaniu > wladzy absolutnej, dyktatorskiej..... du best idiot Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 chodzi o Kotlinowskiego?...koalicjanta?..k umpla? 05.06.06, 09:51 jakim trzeba być bydlakiemm...to tylko Kaczyńscy i ich PIS!...wzór--Rydzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Co jeszcze ci PiSnieci wymysla.... 05.06.06, 09:58 > du best idiot To po pisiorowemu było? Odpowiedz Link Zgłoś
phun Olejniczak nie nadaje sie na szefa SLD to 05.06.06, 09:48 pomazaniec kwacha i millera ktrorzy rozpie... clae SLD www.partiapracy.pl www.racjonalista.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Re: Olejniczak nie nadaje sie na szefa SLD to 05.06.06, 10:00 phun kto ci pozwolil na zamieszczanie adresu racjonalisty bucu.Sam nie czytasz tego bo to jak z media mark nie dla idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Re: Olejniczak nie nadaje sie na szefa SLD to 05.06.06, 10:13 obawiam sie ze dla ciebie to nawet i media markt to sa za wysokie progi, co do racjonalisty to czytam, jak najbardziej www.racjonalista.pl www.partiapracy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Olejniczak nie nadaje sie na szefa SLD to 05.06.06, 12:41 bereciara napisała: > phun kto ci pozwolil na zamieszczanie adresu racjonalisty bucu.Sam nie czytasz > tego bo to jak z media mark nie dla idiotow. Dokładnie tak jest z małym sprostowaniem on to czyta ale nic z tego nie jest w stanie zrozumieć i czeka, aż mu ktoś to przełoży na język PiSSu. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Re: Olejniczak nie nadaje sie na szefa SLD to 05.06.06, 14:06 To samo rowinie dobrze mozna powiedziec o tobie, watpie bys zlapal to o co mi chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Wstyd Panie Panowie forumowicze. 05.06.06, 09:46 Albo daliscie sie zmanipulowac albo sami bierzecie w tym udzial. Fakty sa nastepujace: - 11 stycznia Olejniczak i spolka wnioskuje o odwolanie marszalka z PIS, - 19 stycznia PIS wnioskuje o odwolanie Olejniczaka, marszalka z SLD. Reszta to tylko igrzyska. Wiec uwagi, ktore padaja na forum (oczywiscie nie wszystkie) w obronie Olejniczaka sa co najwyzej niepowazne i smieszne. A swoja droga to ciekawe czy PO dwa razy poprze SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wstyd Panie Panowie forumowicze. 05.06.06, 09:49 wmp1234 napisał: > Albo daliscie sie zmanipulowac albo sami bierzecie w tym udzial. > Fakty sa nastepujace: > - 11 stycznia Olejniczak i spolka wnioskuje o odwolanie marszalka z PIS, > - 19 stycznia PIS wnioskuje o odwolanie Olejniczaka, marszalka z SLD. > Reszta to tylko igrzyska. Wiec uwagi, ktore padaja na forum (oczywiscie nie > wszystkie) w obronie Olejniczaka sa co najwyzej niepowazne i smieszne. > A swoja droga to ciekawe czy PO dwa razy poprze SLD? jak to dwa razy,wszak od jakiegoś czasu ciągle popierają sld,sprawa cbś,komisji bankowej to tylko drobne przykłady Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Wstyd Panie Panowie forumowicze. 05.06.06, 09:53 m15 napisał: > wmp1234 napisał: > > > Albo daliscie sie zmanipulowac albo sami bierzecie w tym udzial. > > Fakty sa nastepujace: > > - 11 stycznia Olejniczak i spolka wnioskuje o odwolanie marszalka z PIS, > > - 19 stycznia PIS wnioskuje o odwolanie Olejniczaka, marszalka z SLD. > > Reszta to tylko igrzyska. Wiec uwagi, ktore padaja na forum (oczywiscie n > ie > > wszystkie) w obronie Olejniczaka sa co najwyzej niepowazne i smieszne. > > A swoja droga to ciekawe czy PO dwa razy poprze SLD? > jak to dwa razy,wszak od jakiegoś czasu ciągle popierają sld,sprawa cbś,komisji> bankowej to tylko drobne przykłady Co świadczy jedynie o rozsądku SLD... Jak SLD będzie przeciw np. publicznym egzekucjom, które chciałyby wprowadzić pisiory (taki czarny humorek), a PO też przeciw - to znaczy, że poprą komunistów??? Cóż, to można powiedzieć o każdej matce, że puściła się z mężem, bo przecież z dziewictwa dzieci nie ma (nie ma), podobna logika... Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Pamietam. 05.06.06, 10:39 Ale to juz bylo...a teraz czekam na to co zrobi PO. Jezeli to tylko polityka, to po co ten caly cyrk w wykonaniu PO-wcow. To co wygaduje np. obecnie Niesiolowski, ktory w swoim czasie byl wiernym pretorianem M. Krzaklewskiego i mocno walil w zdrajcow z PO, przekracza wszelkie granice przywracania normalnosci i przyzwoitosci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Chcą zmusić PO do jego obrony,a potem potworne osk 05.06.06, 09:47 arżenie: PO w Układzie z SLD ! Jak długo jeszcze ciemny lud bedzie kupował takie tricki? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Chcą zmusić PO do jego obrony,a potem potworn 05.06.06, 09:51 zyks napisał: > arżenie: PO w Układzie z SLD ! Jak długo jeszcze ciemny lud bedzie kupował taki > e > tricki? od dawna wspólnie "prywatyzują "polskę i chcieli czynić tak nadal ,ale niestety dla nich kaczor odciął ich od pępowiny Odpowiedz Link Zgłoś
phun Wszechpolacy sponsoruja naziste 05.06.06, 09:57 wrocławscy działacze Młodzieży Wszechpolskiej współpracują ze znanym w mieście sympatykiem III Rzeszy i autorem książki "Jak pokochałem Adolfa Hitlera". Wszechpolacy m.in. sponsorują gazetkę wydawaną dla kibiców Śląska Wrocław "Śląsk to my!". Wydawane przez Romana Zielińskiego stadionowe pisemko jest pełne treści rasistowskich i ksenofobicznych. On sam nie ukrywa sympatii dla wodza III Rzeszy. Wrocław jest szczególnie podatnym miejscem dla narodzin skrajnie prawicowych organizacji i ideologii. W tym mieście powstał Aryjski Front Przetrwania, skrajnie neofaszystowska organizacja. Narodziły się też popularne w środowiskach skinheadów kapele: Konkwista 88 czy nacjonalistyczny Legion. Wrocławska Młodzież Wszechpolska jest bastionem Radosława Pardy, byłego szefa tej młodzieżowej przybudówki LPR, a obecnie wiceministra sportu, który wywodzi się z Wrocławia. Niedawno dziennik "Fakt" zarzucił Rafałowi Wiecheckiemu, ministrowi gospodarki morskiej, związki z neofaszystowskim Narodowym Odrodzeniem Polski (NOP). Wiechecki zaprzeczył tym informacjom i zagroził gazecie wytoczeniem procesu sądowego. Naukowcy z Wyższej Szkoły Stosunków Międzynarodowych jednak alarmują, że zagrożenie terrorystyczne w Polsce (...) może wyłonić się nawet z pozoru bardziej umiarkowanej Młodzieży Wszechpolskiej, która w swoich szeregach posiada liczną grupę skinheadów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjan69 To Himalaje hipokryzji! 05.06.06, 10:05 "Niekonstytucyjnie zachowujący" się marszałek Kotlinowski jest w koalicji rządowej, a odwołany ma zostać Olejniczak, który "publicznie pochwalał i popierał jego zachowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex Pisiorom rzuciło sie na kacze mózgi 05.06.06, 10:10 Dewocyjne pobożnictwo w zestawieniu z impotencją rodzi jak widać niesamowite frustracje.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia001 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 10:11 Absolutnie PO nie powinna poprzeć tego wniosku, bo jest on absurdalny. Zagłosowanie przeciw to nie jest obrona komunistów, ale sprawiedliwości. Nie ma żadnych logicznych powodów by odwołać Olejniczaka. Jeżeli by zgodzić się z uzasadnieniem, to pierwszy powinien być odwołany Kotlinowski, a potem cała reszta, gdyż wszyscy go poparli. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Kolejny odcinek filmu.. 05.06.06, 13:19 pt.,,Świat się śmieje''!..; -nie jest zły ten kto ukradł, lecz ten co o tym mówi !!.. Dla jasności; obu panów ,,cenię'' podobnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1003 Re: PiS chce odwołać Olejniczaka ze stanowiska 05.06.06, 10:12 kotlinowski zawinil a olejniczaka beda wieszac-pelna demokracja wg.pisu.Nastepny bedzie komorowski i nastepny..........az beda sami swoi,mierni ale wierni.Sad sadem,ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie,to jest zasada,wszechwiedzacej i jedynie uczciwej partii.No tosmy sie doczekali pelnej wolnosci wyrazania swoich opinii o tym co mysli i robi nowa wladza.Czy o taka wolnosc i sprawiedliwosc chodzilo nam strajkujacym w latach 80tych? Dla jasnosci podam,ze nie jestem zwolennikiem sld, to ugrupowanie nalezalo odsunac od wladzy na poczatku lat 90tych,a teraz w panstwie prawa takie dzialania,sa niebezpieczne dla demokracji.Juz na samym poczatku mielismy taka sytuacje,gdzie nie zgodzil sie na to aby marszalkiem sejmu byl Komorowski i stad ta cala chryja i brak koalicji z PO.,ktora jest winna bo nie chciala byc na pasku pisu,nie zalezalo im na stanowiskach,choc i te nie sa bez znaczenia,Ale coz mamy to co mamy miejmy nadzieje,ze nie zepsuja wszystkiego,a z kazdym dniem jest im blizej konca.Bedzie kogo pozniej stawiac przed komisje i trybunaly oj bedzie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś