milena.rl Bojówkarze pokazali bojówkarza. 13.06.06, 17:30 Bojówkarze z sejmu.. bojówkarza z ulicy. Bojówkarze z Polski.. bojówkarza zza granicy. To jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 17:33 "Zdaniem Bosaka ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy. - Ich uzbrojenie było charakterystyczne dla zachodnich grup bojowych - mówi Bosak." Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, bo nie niesli symbolów miłych kazdemu klerykalnemu idiocie. Hasła: "bóg, honor, ojczyzna"!, czyli w moim antyklerykalnym tłumaczeniu" bUstwo, CHonor, watykan. SpSZedajmy naszOM ojczyzNEM koloratkowanym wałom z watykanu! Niech nas ogłupiają odrastajacym hymen'em i innymi "świadectwami". Brawo MW! Wasze ogłupienie katoklerykalne stanowi o Waszym poziomie intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 17:35 pewnie, brawo, dobrze zescie sie przebrali Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk kolejna promotorka zbocze nie może przeboleć 13.06.06, 17:42 demaskacji kim są sojusznicy dewiantów. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 Re: kolejna promotorka zbocze nie może przeboleć 13.06.06, 19:11 idź się pobaw do piaskownicy bo to twój poziom myślenia pisiorku Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzz11 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 17:42 Golodupki hop do kupki!Towarzysze i towarzyszki kochajacy inaczej z calego swiata laczcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:13 zzzzzz11 napisał: > Golodupki hop do kupki!Towarzysze i towarzyszki kochajacy inaczej z calego > swiata laczcie sie. ... i na nastepna parade nie zapomnijcie przyprowadzic tych "bojowkarzy". przeciez kozly ofiarne zawsze trzeba znalezc by na sile udowodnic brak tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
toraias Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:15 <hahaha><rotfl> dobre spisek spisków, światowe pomówienie, LPR i Mw boją się spadającego popracia Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Co erotyczne rojenia chłopaczyny robią w newsach? 13.06.06, 18:20 Czemu nocne marzenia pisklęcia Giertychjugendu utrzymywane są w newsach? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetek1 na jednym zdjeciu widac jak zamaskowany koles 13.06.06, 18:21 jest w obstawie policji. Przeciez na bank go wylegitymowali i niedlugo sie dowiemy z jakiej organizacji on jest. No chyba ze to Wszechpolak i sprawa zostanie zatuszowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:41 A dlaczego nie zmienisz nicka na "kato_thusk", "klecho_thusk", "amen&okay", albo "dawać_kasę_na_tacę", albo inny klerykalno-katotalibanski nick??? Uważam, ze jesteś parweniuszem. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
isshia Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:42 tak, bojowkarze, Mlodziezy Wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
salamanderking Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:50 Byłem na paradzie i Ci zamaskowani panowie na zdjęciach próbowali zaatakować uczestnioków parady, a nie mieszkańców Warszawy! Rozpowszechnianie informacji o tym, że są to jakieś lewackie bojówki, jest po prostu... nie nazwę tego odpowiednio, bo by mnie zbanowano, ale każdy wie, o co chodzi. Na myśl o LPR, Bosaku i Wszechpolakach żadne cenzuralne słowo nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: tak, trudno się sodomitą przyznać jacy zbóje 13.06.06, 18:50 von_thusk napisał: > popierają ... Nibyś taki hrabia a nie dość, że ci słoma z butów... to jeszcze i ortografia ci się kłania: SODOMITOM, jak już... a w tytule posta - już słyszę ten gromki śmiech: nie dość, że pierdoły wypisuje, to jeszcze z błędami... :(((( PeeS - nie pierwszy to twój błąd... i nie drugi nawet.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: tak, trudno się sodomitą przyznać jacy zbóje 13.06.06, 19:18 no,no; to Twoje stosunki z Senyszyn nazywasz sodomia? do czego to juz doszlo! sclavus napisał: > von_thusk napisał: > > > popierają ... > > Nibyś taki hrabia a nie dość, że ci słoma z butów... to jeszcze i ortografia ci > > się kłania: SODOMITOM, jak już... a w tytule posta - już słyszę ten gromki > śmiech: nie dość, że pierdoły wypisuje, to jeszcze z błędami... :(((( > PeeS - nie pierwszy to twój błąd... i nie drugi nawet.... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 Re: Bojówkarze LPR na Paradzie Równości 13.06.06, 19:01 To był wielki przekręt wykorzystując moherowy elektorat do poparcia faszyzujacej Młodzieży Wszechpolskiej. Elektoracie LPR, żądajcie ukarania winnego, który tych "gó..arzy" umieścił na listach wyborczych a was naiwnie wykorzystał. Przecież ci ludzie Wierzejski i Bosak to za swoje wypowiedzi już dawno powinni być w zakładzie zamkniętym. Moje uczucia już obrazili conajmniej po sto razy każdy. Te dowody to jeden wielki śmiech. Nawet dzieci z zerówki bez wcześniejszego przedszkola się wyśmieją. Po pierwsze to dla zwykłego oka to tam nie ma nic, a po drugie to dla fachowca jest to nieudolna prowokacja. Posłowie w/w powtórzcie szkołę od gimnazjum ale normalną nie giertychowską i z innym wychowaniem patriotycznym lub bez, bo jednak młodzież wychowana obecnie bez waszego patriotyzmu typu Dmowski lepiej zna symbole Polski niż niejeden "wielki" polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k <a href="http://www.czarnyblok.prv.pl/" target="_blank">www.cz 13.06.06, 19:14 z dwojga - zdecydowanie wolę MW. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi :)) tytuł jest fajnie skonsruowany 13.06.06, 19:25 na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby to mieli być bojówkarze LPR a nie ci co im wpier..lić Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowypies Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 19:26 wypowiedzi junkiera i von thuska zasługują na zaiteresowanie prokuraturą kto publicznie pochwala faszyzm ... podlega karze ... paragraf z założenia na ściganie "automatyczne" z powództwa państwa tylko najgorsze jest to że ministrowe (co najmniej dwóch) tak sobie głosi i nic .... ale mają dobrych nauczycieli ... SA później SS dużo homo tam było bojówki gejów ... już sobie to wyobrażam a była to parada równości o nie propoagowania homo ... weszpolacy mają szczęście ... mieszkam tylko ~30 km od warszawy, nie jestem katolikem - i to naprawdę wystarczy żeby mieć czsem dość n... żonę dziecko mam, Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 20:04 Wszy-polacy won do pracy a nie do wladzy nazisci je%*&ni LPR sprzedaje firmowe koszulki marki Friut Of The Loom:) Sram na wszy-polakow szkoda ze nie fiut of the loom:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 20:54 A to kolejny "tolerancyjny" bojowkarz pederasta z tego tadeusza_ja; nic, tylko by swoich oponentow banowal i wycinal; podobny do kolesiow ze ztrzutu zielonego gestapo z Berlina: "rudej frycki" Roth i "Lolitka" (kochajacego dzieci "inaczej") Becka; ale my sie bronic potrafimy; Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 21:03 Sil, Ty jesteś/bywasz upierdliwy, ale daleko Ci do prymitywizmu von_thuska. Czyżbyś teraz sympatyzował z Młodzieżą Wszechpolską? Wyżej Cię oceniałem... A przy okazji, zwróć uwagę, że weszpolacy ustalili sobie dyżury i trolują tu w najlepsze. Zero argumentacji, ale mnóstwo chamstwa. Wydaje mi się, że wniosek tadeusza_ja zasługuje na wsparcie, a nie na wzgardę. Jak tu można się kulturalnie spierać, bronić swoich racji, jak takie chamidła jak v_t grasują? silesius.monachijski0 napisał: > A to kolejny "tolerancyjny" bojowkarz pederasta z tego tadeusza_ja; nic, tylko > by swoich oponentow banowal i wycinal; podobny do kolesiow ze ztrzutu zielonego > > gestapo z Berlina: "rudej frycki" Roth i "Lolitka" (kochajacego > dzieci "inaczej") Becka; ale my sie bronic potrafimy; Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 21:18 tadeusza_ja nie musimy taziuta ani Ty, ani ja bronic; juz pare razy mialem "przyjemnosc" czytac jego wyjatkowo chamskie i wulgarne komentarze, przerastajace nawet to, o czym Ty pisales; byloby interesujace, gdyby obie strony nauczyly sie przynajmniej jednego: spojrzenia zawsze najpierw na belke w swoim oku, a dopiero potem na zdzblo w oku adwersarza; tym bardziej, ze nie umknelo mojej uwadze, iz przeciwnicy PiS-u, Giertycha, Leppera, uwzaja sie za z gory madrzejszych i moralnie lepszych; s´kad u nich to przekonanie sie wzielo, trudno teraz dociec; faktem jest, ze to obnoszenie sie ze swoja tzw. "wyzsza" kultura - w kontekscie tego, jakich partii i politykow sympatykami bywaja czesto owi forumowicze, wywoluje u mnie czesto salwy smiechu; bo powaznie takie smieszne pretensje trudno byloby potraktowac taziuta napisał: > Sil, Ty jesteś/bywasz upierdliwy, ale daleko Ci do prymitywizmu von_thuska. > Czyżbyś teraz sympatyzował z Młodzieżą Wszechpolską? Wyżej Cię oceniałem... > > A przy okazji, zwróć uwagę, że weszpolacy ustalili sobie dyżury i trolują tu w > najlepsze. Zero argumentacji, ale mnóstwo chamstwa. Wydaje mi się, że wniosek > tadeusza_ja zasługuje na wsparcie, a nie na wzgardę. Jak tu można się > kulturalnie spierać, bronić swoich racji, jak takie chamidła jak v_t grasują? > Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 21:30 Polska robi wrażenie rozpadajacego się kraju, i dlatego Niemcy muszą pomóc temu krajowi w utrzymaniu stadardów europejskich.Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do tadeusz_ja 14.06.06, 00:27 tadeusz_ja napisał: > Polska robi wrażenie rozpadajacego się kraju, i dlatego Niemcy muszą pomóc temu > krajowi w utrzymaniu stadardów europejskich.Amen! Za to tobie juz NIC nie pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: do tadeusz_ja 14.06.06, 00:32 witaj; "standardy europejskie" najlepiej sa widoczne w postach lewacko-gejowskiej bojowki na forum (poza bluzgami i obrazaniem adwersarzy tylko wielkie NIC), jak tez i w komniarkach i bejsbolach autentycznych bojowek na 2manifie"; taka to juz jest ich "tolerancja" wet3 napisał: > tadeusz_ja napisał: > > > Polska robi wrażenie rozpadajacego się kraju, i dlatego Niemcy muszą pomó > c > temu > > krajowi w utrzymaniu stadardów europejskich.Amen! > > Za to tobie juz NIC nie pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis macie w końcu wprawę w ciskaniu kamieniami 13.06.06, 22:32 z zamaskowanymi mordami i ogolonymi łbami. Na tym polega wasza "obrona'. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: macie w końcu wprawę w ciskaniu kamieniami 13.06.06, 23:20 jezeli do mnie "pijesz", to pudlo; ja nawet na zomowcow kamieni nie rzucalem; a to, ze lewicowe bojowki sa coraz bardziej brutalne, to widac kazdego 1 maja w Berlinie, czy tez to bylo widoczne we Francji (calkiem niedawno - trzeba bylo az wprowadzac cos na wzor stanu wyjatkowego); ciekawe, ze ciagle patrzy sie na jednych, ktorzy malo zlego w sumie czynia; nie patrzy sie na lewackie bojowki, starajac sie nawet je usprawiedliwiac; a te bojowki sa czesto na poziomie najgorszych kiboli piss_on_pis napisał: > z zamaskowanymi mordami i ogolonymi łbami. Na tym polega wasza "obrona'. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do silesiusa 14.06.06, 00:36 Witaj, chlopie kochany. Pozdrawiam serdecznie i o zdrowie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: do silesiusa 14.06.06, 00:49 a dziekuje: dobrze; ostatnio troche sie "przemieszczam"; a to bylem ze studentami polskimi z Monachium w Pradze, a to wsiadlem dwa razy powaznie na rower, i pojezdzilem sobie po podmonachijskich terenach (dojechale nawet do jeziora w Starnbergu i je objechalem na rowerze: 90 km); slowem: nastala wiosna, i swieci slonce; i tym mozna - i trzeba - sie nacieszyc; zas w sobote wyprawa z mala grupa w gory (oby tylko pogoda dopisala), a w niedziele z moim chrzesniakiem, jego bratem i ich tata na mecz Brazylia-Australia na Allianz Arena; a co u Ciebie? jak zdrowie? jak korzystasz z urokow pieknej pogody? wet3 napisał: > Witaj, chlopie kochany. Pozdrawiam serdecznie i o zdrowie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do silesiusa 14.06.06, 01:20 Dziekuje za odp. Troszke zazdroszcze przejazdzki rowerowej. Chyba juz jestem za stary na przejechanie 90 km. Pozdrawiam jeszcze raz, zycze duzo zdrowia i wiele slonecznych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: do silesiusa 14.06.06, 01:23 nie mow, ze jestes za stary; tutaj jezdza ludzie po 60-tce, i radza sobie swietnie (niektorzy nawet mnie przeganiaja); a troche ruchu nikomu nie zaszkodzi; i jest to wielka frajda; . pozdrawiam Silesius wet3 napisał: > Dziekuje za odp. Troszke zazdroszcze przejazdzki rowerowej. Chyba juz jestem za > > stary na przejechanie 90 km. Pozdrawiam jeszcze raz, zycze duzo zdrowia i wiele > > slonecznych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do piss_on pis 14.06.06, 00:33 piss_on_pis napisał: > macie w koncu wprawe w ciskaniu kamieniami z zamaskowanymi mordami i ogolonymi łbami. Na tym polega wasza "obrona'. A ty masz niebywala wprawe w sikaniu na wszystkich, ktorzy nie podzielaja twoich glupawych wypowiedzi. Przyjdz na moja ulice. Jest tu masa drzewek do "podlania"! Bedziesz mial mnostwo roboty i samopoczucie poprawi ci sie niebywale. Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Re: do piss_on pis 14.06.06, 23:27 Bardzo chętnie wpadnę. Mogę to nawet zrobić na ciebie - tak jak lubisz. Będziesz wtedy szeptał że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 20:39 Dorwiem was, weszpolskie scierwa... wszytskich... Bosak - jest pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 20:55 Niemiecki "Czarny Blok" mówiący wyłącznie po polsku! Czytelniku, zgadnij kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
hiki6 czarna block tak trzymac! czas prz.. faszystowskim 13.06.06, 21:02 sk...synom Odpowiedz Link Zgłoś
taus Może to o górników chodzi ?? 13.06.06, 21:11 ten "czarny blok" jakos tak z węglem mi się kojarzy . . . Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Hmmm, zdaje sie, ze to garstka z MW 13.06.06, 21:24 ciskala kamieniami jak zwykle. Zreszta, gdyby nie odwolali swego wiecu (pewnie bylo ciezko kibicow skrzyknac), zapewne tez bylaby demolka miasta jak ongis w Krakowie. Wiec wnioski nasuwaja sie same. Bez faszystowskich bojowek nie ma zagrozenia w czasie takich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Hmmm, zdaje sie, ze to garstka z MW 13.06.06, 21:53 Zostaw ich bez dozoru a pogromy pewne. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 21:54 to się już niedobrze robi ale jest zmiana do tej pory wszystkiemu winne było PO TERAZ JEST NOWY WINOWAJCA BOJÓWKI KOMUNISTYCZNE A co to takiego? Czekam aż usłyszę że wszystkiemu winni są kosmici k...a co to komu przeszkadza kto z kim sypia i co sobie manifestuje jedni i drudzy się wzajemnie nakręcają a politycy się cieszą że nikt nie pyta ile jeszcze kasy zostało jak tam bezrobocie co z emigracją widać że jedni i drudzy nie mają prawdziwych problemów wszyscy się któregoś dnia obudzimy i nie będzie teleranka Odpowiedz Link Zgłoś
piss_on_pis Jeżeli Bosak zna zamaskowanego goscia, tzn. że 13.06.06, 22:35 sam go tam delegował wraz z resztą równie starannie zamaskowanych weszpolaków. Odpowiedz Link Zgłoś