Dodaj do ulubionych

LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości

• milena.rl Bojówkarze pokazali bojówkarza. 13.06.06, 17:30
      Bojówkarze z sejmu.. bojówkarza z ulicy.
      Bojówkarze z Polski.. bojówkarza zza granicy.
      To jest straszne.
    • morszuk Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 17:33
      "Zdaniem Bosaka ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców
      Warszawy. - Ich uzbrojenie było charakterystyczne dla zachodnich grup bojowych -
      mówi Bosak."
      Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, bo nie niesli symbolów miłych kazdemu
      klerykalnemu idiocie. Hasła: "bóg, honor, ojczyzna"!, czyli w moim
      antyklerykalnym tłumaczeniu" bUstwo, CHonor, watykan.
      SpSZedajmy naszOM ojczyzNEM koloratkowanym wałom z watykanu! Niech nas
      ogłupiają odrastajacym hymen'em i innymi "świadectwami".
      Brawo MW!
      Wasze ogłupienie katoklerykalne stanowi o Waszym poziomie intelektualnym.
    • ingryd Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 17:35
      pewnie, brawo, dobrze zescie sie przebrali
      • von_thusk kolejna promotorka zbocze nie może przeboleć 13.06.06, 17:42
        demaskacji kim są sojusznicy dewiantów.
        • onufry5 Re: kolejna promotorka zbocze nie może przeboleć 13.06.06, 19:11

idź się pobaw do piaskownicy bo to twój poziom myślenia pisiorku
        • tadeusz_ja pólglówku von_thusk zejdz nam z oczu! 13.06.06, 20:33
    • zzzzzz11 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 17:42
      Golodupki hop do kupki!Towarzysze i towarzyszki kochajacy inaczej z calego
      swiata laczcie sie.
      • wet3 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:13
        zzzzzz11 napisał:

> Golodupki hop do kupki!Towarzysze i towarzyszki kochajacy inaczej z calego
        > swiata laczcie sie.

... i na nastepna parade nie zapomnijcie przyprowadzic tych "bojowkarzy".
        przeciez kozly ofiarne zawsze trzeba znalezc by na sile udowodnic brak
        tolerancji.
    • toraias Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:15
      <hahaha><rotfl> dobre spisek spisków, światowe pomówienie, LPR i Mw boją się
      spadającego popracia
    • vitek25 Co erotyczne rojenia chłopaczyny robią w newsach? 13.06.06, 18:20
      Czemu nocne marzenia pisklęcia Giertychjugendu utrzymywane są w newsach?
    • skarpetek1 na jednym zdjeciu widac jak zamaskowany koles 13.06.06, 18:21
      jest w obstawie policji. Przeciez na bank go wylegitymowali i niedlugo sie dowiemy z jakiej organizacji on jest. No chyba ze to Wszechpolak i sprawa zostanie zatuszowana ;)
    • morszuk Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:41
      A dlaczego nie zmienisz nicka na "kato_thusk", "klecho_thusk", "amen&okay",
      albo "dawać_kasę_na_tacę", albo inny klerykalno-katotalibanski nick???
      Uważam, ze jesteś parweniuszem.
      Nie pozdrawiam.
    • isshia Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:42
      tak, bojowkarze, Mlodziezy Wszechpolskiej.
      • salamanderking Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 18:50
        Byłem na paradzie i Ci zamaskowani panowie na zdjęciach próbowali zaatakować
        uczestnioków parady, a nie mieszkańców Warszawy! Rozpowszechnianie informacji o
        tym, że są to jakieś lewackie bojówki, jest po prostu... nie nazwę tego
        odpowiednio, bo by mnie zbanowano, ale każdy wie, o co chodzi. Na myśl o LPR,
        Bosaku i Wszechpolakach żadne cenzuralne słowo nie przychodzi mi do głowy.
    • sclavus Re: tak, trudno się sodomitą przyznać jacy zbóje 13.06.06, 18:50
      von_thusk napisał:

> popierają ...

Nibyś taki hrabia a nie dość, że ci słoma z butów... to jeszcze i ortografia ci
      się kłania: SODOMITOM, jak już... a w tytule posta - już słyszę ten gromki
      śmiech: nie dość, że pierdoły wypisuje, to jeszcze z błędami... :((((
      PeeS - nie pierwszy to twój błąd... i nie drugi nawet....
      • silesius.monachijski0 Re: tak, trudno się sodomitą przyznać jacy zbóje 13.06.06, 19:18
        no,no; to Twoje stosunki z Senyszyn nazywasz sodomia? do czego to juz doszlo!

sclavus napisał:

> von_thusk napisał:
        >
        > > popierają ...
        >
        > Nibyś taki hrabia a nie dość, że ci słoma z butów... to jeszcze i ortografia
        ci
        >
        > się kłania: SODOMITOM, jak już... a w tytule posta - już słyszę ten gromki
        > śmiech: nie dość, że pierdoły wypisuje, to jeszcze z błędami... :((((
        > PeeS - nie pierwszy to twój błąd... i nie drugi nawet....
    • onufry5 Re: Bojówkarze LPR na Paradzie Równości 13.06.06, 19:01
      To był wielki przekręt wykorzystując moherowy elektorat do poparcia
      faszyzujacej Młodzieży Wszechpolskiej. Elektoracie LPR, żądajcie ukarania
      winnego, który tych "gó..arzy" umieścił na listach wyborczych a was naiwnie
      wykorzystał. Przecież ci ludzie Wierzejski i Bosak to za swoje wypowiedzi już
      dawno powinni być w zakładzie zamkniętym. Moje uczucia już obrazili conajmniej
      po sto razy każdy.
      Te dowody to jeden wielki śmiech. Nawet dzieci z zerówki bez wcześniejszego
      przedszkola się wyśmieją. Po pierwsze to dla zwykłego oka to tam nie ma nic, a
      po drugie to dla fachowca jest to nieudolna prowokacja.
      Posłowie w/w powtórzcie szkołę od gimnazjum ale normalną nie giertychowską i z
      innym wychowaniem patriotycznym lub bez, bo jednak młodzież wychowana obecnie
      bez waszego patriotyzmu typu Dmowski lepiej zna symbole Polski niż
      niejeden "wielki" polityk.
    • n_i_k <a href="http://www.czarnyblok.prv.pl/" target="_blank">www.cz 13.06.06, 19:14
      z dwojga - zdecydowanie wolę MW.
    • eeeee1 Bandytyzmowi Ligii Polskich Rodzin mowimy 13.06.06, 19:23
      stanowcze NIE!
    • tigerizi :)) tytuł jest fajnie skonsruowany 13.06.06, 19:25
      na pierwszy rzut oka wygląda to tak jakby to mieli być bojówkarze LPR a nie ci
      co im wpier..lić
    • deszczowypies Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 19:26
      wypowiedzi junkiera i von thuska zasługują na
      zaiteresowanie prokuraturą
      kto publicznie pochwala faszyzm ... podlega karze ...
      paragraf z założenia na ściganie "automatyczne" z powództwa państwa

tylko najgorsze jest to że ministrowe (co najmniej dwóch) tak sobie głosi
      i nic ....
      ale mają dobrych nauczycieli ... SA później SS
      dużo homo tam było

bojówki gejów ... już sobie to wyobrażam

a była to parada równości o nie propoagowania homo ...

weszpolacy mają szczęście ... mieszkam tylko ~30 km od warszawy, nie jestem
      katolikem - i to naprawdę wystarczy żeby mieć czsem dość n... żonę dziecko mam,

• tg28 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 20:04
      Wszy-polacy won do pracy a nie do wladzy nazisci je%*&ni

LPR sprzedaje firmowe koszulki marki Friut Of The Loom:)
      Sram na wszy-polakow
      szkoda ze nie fiut of the loom:)
    • tadeusz_ja usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 20:31
      • silesius.monachijski0 Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 20:54
        A to kolejny "tolerancyjny" bojowkarz pederasta z tego tadeusza_ja; nic, tylko
        by swoich oponentow banowal i wycinal; podobny do kolesiow ze ztrzutu zielonego
        gestapo z Berlina: "rudej frycki" Roth i "Lolitka" (kochajacego
        dzieci "inaczej") Becka; ale my sie bronic potrafimy;
        • taziuta Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 21:03
          Sil, Ty jesteś/bywasz upierdliwy, ale daleko Ci do prymitywizmu von_thuska.
          Czyżbyś teraz sympatyzował z Młodzieżą Wszechpolską? Wyżej Cię oceniałem...

A przy okazji, zwróć uwagę, że weszpolacy ustalili sobie dyżury i trolują tu w
          najlepsze. Zero argumentacji, ale mnóstwo chamstwa. Wydaje mi się, że wniosek
          tadeusza_ja zasługuje na wsparcie, a nie na wzgardę. Jak tu można się
          kulturalnie spierać, bronić swoich racji, jak takie chamidła jak v_t grasują?

silesius.monachijski0 napisał:

> A to kolejny "tolerancyjny" bojowkarz pederasta z tego tadeusza_ja; nic,
          tylko
          > by swoich oponentow banowal i wycinal; podobny do kolesiow ze ztrzutu
          zielonego
          >
          > gestapo z Berlina: "rudej frycki" Roth i "Lolitka" (kochajacego
          > dzieci "inaczej") Becka; ale my sie bronic potrafimy;
          • silesius.monachijski0 Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 21:18
            tadeusza_ja nie musimy taziuta ani Ty, ani ja bronic; juz pare razy
            mialem "przyjemnosc" czytac jego wyjatkowo chamskie i wulgarne komentarze,
            przerastajace nawet to, o czym Ty pisales; byloby interesujace, gdyby obie
            strony nauczyly sie przynajmniej jednego: spojrzenia zawsze najpierw na belke w
            swoim oku, a dopiero potem na zdzblo w oku adwersarza; tym bardziej, ze nie
            umknelo mojej uwadze, iz przeciwnicy PiS-u, Giertycha, Leppera, uwzaja sie za z
            gory madrzejszych i moralnie lepszych; s´kad u nich to przekonanie sie wzielo,
            trudno teraz dociec; faktem jest, ze to obnoszenie sie ze swoja tzw. "wyzsza"
            kultura - w kontekscie tego, jakich partii i politykow sympatykami bywaja
            czesto owi forumowicze, wywoluje u mnie czesto salwy smiechu; bo powaznie takie
            smieszne pretensje trudno byloby potraktowac

taziuta napisał:

> Sil, Ty jesteś/bywasz upierdliwy, ale daleko Ci do prymitywizmu von_thuska.
            > Czyżbyś teraz sympatyzował z Młodzieżą Wszechpolską? Wyżej Cię oceniałem...
            >
            > A przy okazji, zwróć uwagę, że weszpolacy ustalili sobie dyżury i trolują tu
            w
            > najlepsze. Zero argumentacji, ale mnóstwo chamstwa. Wydaje mi się, że wniosek
            > tadeusza_ja zasługuje na wsparcie, a nie na wzgardę. Jak tu można się
            > kulturalnie spierać, bronić swoich racji, jak takie chamidła jak v_t grasują?
            >
        • tadeusz_ja Re: usuńcie tego VON _thuska!! 13.06.06, 21:30
          Polska robi wrażenie rozpadajacego się kraju, i dlatego Niemcy muszą pomóc temu
          krajowi w utrzymaniu stadardów europejskich.Amen!
          • wet3 do tadeusz_ja 14.06.06, 00:27
            tadeusz_ja napisał:

> Polska robi wrażenie rozpadajacego się kraju, i dlatego Niemcy muszą pomóc
            temu
            > krajowi w utrzymaniu stadardów europejskich.Amen!

Za to tobie juz NIC nie pomoze!
            • silesius.monachijski0 Re: do tadeusz_ja 14.06.06, 00:32
              witaj;

"standardy europejskie" najlepiej sa widoczne w postach lewacko-gejowskiej
              bojowki na forum (poza bluzgami i obrazaniem adwersarzy tylko wielkie NIC), jak
              tez i w komniarkach i bejsbolach autentycznych bojowek na 2manifie"; taka to
              juz jest ich "tolerancja"

wet3 napisał:

> tadeusz_ja napisał:
              >
              > > Polska robi wrażenie rozpadajacego się kraju, i dlatego Niemcy muszą pomó
              > c
              > temu
              > > krajowi w utrzymaniu stadardów europejskich.Amen!
              >
              > Za to tobie juz NIC nie pomoze!
        • piss_on_pis macie w końcu wprawę w ciskaniu kamieniami 13.06.06, 22:32
          z zamaskowanymi mordami i ogolonymi łbami. Na tym polega wasza "obrona'.
          • silesius.monachijski0 Re: macie w końcu wprawę w ciskaniu kamieniami 13.06.06, 23:20
            jezeli do mnie "pijesz", to pudlo; ja nawet na zomowcow kamieni nie rzucalem; a
            to, ze lewicowe bojowki sa coraz bardziej brutalne, to widac kazdego 1 maja w
            Berlinie, czy tez to bylo widoczne we Francji (calkiem niedawno - trzeba bylo
            az wprowadzac cos na wzor stanu wyjatkowego); ciekawe, ze ciagle patrzy sie na
            jednych, ktorzy malo zlego w sumie czynia; nie patrzy sie na lewackie bojowki,
            starajac sie nawet je usprawiedliwiac; a te bojowki sa czesto na poziomie
            najgorszych kiboli

piss_on_pis napisał:

> z zamaskowanymi mordami i ogolonymi łbami. Na tym polega wasza "obrona'.
            • wet3 do silesiusa 14.06.06, 00:36
              Witaj, chlopie kochany. Pozdrawiam serdecznie i o zdrowie pytam.
              • silesius.monachijski0 Re: do silesiusa 14.06.06, 00:49
                a dziekuje: dobrze; ostatnio troche sie "przemieszczam"; a to bylem ze
                studentami polskimi z Monachium w Pradze, a to wsiadlem dwa razy powaznie na
                rower, i pojezdzilem sobie po podmonachijskich terenach (dojechale nawet do
                jeziora w Starnbergu i je objechalem na rowerze: 90 km); slowem: nastala
                wiosna, i swieci slonce; i tym mozna - i trzeba - sie nacieszyc; zas w sobote
                wyprawa z mala grupa w gory (oby tylko pogoda dopisala), a w niedziele z moim
                chrzesniakiem, jego bratem i ich tata na mecz Brazylia-Australia na Allianz
                Arena; a co u Ciebie? jak zdrowie? jak korzystasz z urokow pieknej pogody?

wet3 napisał:

> Witaj, chlopie kochany. Pozdrawiam serdecznie i o zdrowie pytam.
                • wet3 Re: do silesiusa 14.06.06, 01:20
                  Dziekuje za odp. Troszke zazdroszcze przejazdzki rowerowej. Chyba juz jestem za
                  stary na przejechanie 90 km. Pozdrawiam jeszcze raz, zycze duzo zdrowia i wiele
                  slonecznych dni.
                  • silesius.monachijski0 Re: do silesiusa 14.06.06, 01:23
                    nie mow, ze jestes za stary; tutaj jezdza ludzie po 60-tce, i radza sobie
                    swietnie (niektorzy nawet mnie przeganiaja); a troche ruchu nikomu nie
                    zaszkodzi; i jest to wielka frajda;
                    .
                    pozdrawiam

Silesius

wet3 napisał:

> Dziekuje za odp. Troszke zazdroszcze przejazdzki rowerowej. Chyba juz jestem
                    za
                    >
                    > stary na przejechanie 90 km. Pozdrawiam jeszcze raz, zycze duzo zdrowia i
                    wiele
                    >
                    > slonecznych dni.
            • piss_on_pis ale za to sikałes dzielnicowemu do mleka? 14.06.06, 23:25

• wet3 do piss_on pis 14.06.06, 00:33
            piss_on_pis napisał:

> macie w koncu wprawe w ciskaniu kamieniami z zamaskowanymi mordami i
            ogolonymi łbami. Na tym polega wasza "obrona'.

A ty masz niebywala wprawe w sikaniu na wszystkich, ktorzy nie podzielaja
            twoich glupawych wypowiedzi. Przyjdz na moja ulice. Jest tu masa drzewek
            do "podlania"! Bedziesz mial mnostwo roboty i samopoczucie poprawi ci sie
            niebywale.
            • piss_on_pis Re: do piss_on pis 14.06.06, 23:27
              Bardzo chętnie wpadnę. Mogę to nawet zrobić na ciebie - tak jak lubisz.
              Będziesz wtedy szeptał że deszcz pada.
    • tristan987 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 20:39
      Dorwiem was, weszpolskie scierwa... wszytskich... Bosak - jest pierwszy...
    • michalparadowski Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 20:55
      Niemiecki "Czarny Blok" mówiący wyłącznie po polsku! Czytelniku, zgadnij kto to
      taki?
    • hiki6 czarna block tak trzymac! czas prz.. faszystowskim 13.06.06, 21:02
      sk...synom
    • taus Może to o górników chodzi ?? 13.06.06, 21:11
      ten "czarny blok" jakos tak z węglem mi się kojarzy . . .
    • apoplaws Hmmm, zdaje sie, ze to garstka z MW 13.06.06, 21:24
      ciskala kamieniami jak zwykle.
      Zreszta, gdyby nie odwolali swego wiecu (pewnie bylo ciezko kibicow skrzyknac),
      zapewne tez bylaby demolka miasta jak ongis w Krakowie. Wiec wnioski nasuwaja
      sie same.
      Bez faszystowskich bojowek nie ma zagrozenia w czasie takich imprez.
      • uu1 Re: Hmmm, zdaje sie, ze to garstka z MW 13.06.06, 21:53
        Zostaw ich bez dozoru a pogromy pewne.
        ---------------
    • koniecdemokracji Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 21:54
      to się już niedobrze robi
      ale jest zmiana do tej pory wszystkiemu winne było PO
      TERAZ JEST NOWY WINOWAJCA BOJÓWKI KOMUNISTYCZNE
      A co to takiego?
      Czekam aż usłyszę że wszystkiemu winni są kosmici
      k...a co to komu przeszkadza kto z kim sypia i co sobie manifestuje
      jedni i drudzy się wzajemnie nakręcają a politycy się cieszą że nikt nie pyta
      ile jeszcze kasy zostało jak tam bezrobocie co z emigracją
      widać że jedni i drudzy nie mają prawdziwych problemów

wszyscy się któregoś dnia obudzimy i nie będzie teleranka

• halfliner Wszechfaszysci jak zwykle projektują swoją 13.06.06, 22:01
      • halfliner nazistowską nienawiść na innych. A na ich 13.06.06, 22:02
        • halfliner demonstracjach po prostu widać bandyckie gęby. 13.06.06, 22:03
    • piss_on_pis Jeżeli Bosak zna zamaskowanego goscia, tzn. że 13.06.06, 22:35
      sam go tam delegował wraz z resztą równie starannie zamaskowanych weszpolaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka