Dodaj do ulubionych

Giertych będzie się domagał przeprosin od PE

• yola13 Przeprosin?? Za co? 16.06.06, 19:57
      Za stwierdzenie prawdy?
      • von_thusk za antypolską propagande ! U nas nie morduje się 16.06.06, 20:08
        ludzi za ich rase ... tak jak w Niemczech czy Francji w samej Brandemburgii
        doszło przez 3 miesiące do 264 aktów przemocy na tle rasowym (ok. 4 mln
        mieszkańców) ... pomyśl co by było gdyby tyle było w całej Polsce, a u nas
        (dzięki Bogu) nie było nawet 10 % tego ...
        • indianski Re: za antypolską propagande ! U nas nie morduje 16.06.06, 20:22
          A skad wezniecie tych "innych" ? Zydow wykopaliscie w 68 , a jedyny czarny
          wyemigrowal do Brandemburgii .
          • jola_z_klewek Re: za antypolską propagande ! U nas nie morduje 16.06.06, 21:38
            indianski napisał:

> A skad wezniecie tych "innych" ? Zydow wykopaliscie w 68 , a jedyny czarny
            > wyemigrowal do Brandemburgii .

I WLASNIE KU.. GDZIE U NAS KSENOFOBIA TERAZ?????????
      • remik.bz Re: Przeprosin?? Za co? Za klamstwo 16.06.06, 20:27
        Parlament europejski zacytował nie Wierzejskiego tylko artykuł prasowy.
        Wierzejski twierdzi ,ze nie wzywał do "pałowania" i że został pomowiony. Pozwał
        gazetę do sadu.
        No cóż , jeśli PE za fakty uznaje wypowiedzi dziennikarza , to tylko bardzo źle
        świadczy o PE.
        I w tej sytuacji nalezy przeprosić po prostu. Każdy popełnia błędy. PE też.
    • czaromir Bardzo dobrze. To początek końca LPR. 16.06.06, 20:05
      Dobrze, że cywilizowany świat nie daje im robić czego chcą z nami zrobić.
      • von_thusk tak, tak raczej przybędzie LPR zwolenników. 16.06.06, 20:08
        • alterpars moze masz racje. Kibole wlasnie wracaja z mundialu 16.06.06, 20:28
          wiec pewnie przystapia z nudow do LPR. PEwnie ministrami od rzek zostana.
          • kosa44 Re: moze masz racje. Kibole wlasnie wracaja z mun 16.06.06, 20:49
            Strasznego spustoszenia i aktów rasistowskich dopuścili się na mundialu
            ci polscy kibole,nieprawdaż mędrcu ?Wiadomo...Polacy ..i wszystko jasne humorysto..
      • xxx82xxx TYlko dlaczego ten tzw. "cywilizowany świat" 16.06.06, 20:27
        uwziął się jakoś szczególnie na POL. MOże by tak się zajęli np. exterminacją
        Czeczeńców. No, ale to przecież wielki brat Putin, jedyna ostaja wobec US
        imperializmu.
    • grom.z.nieba PE to banda neonazistow, daza do nowej wojny 16.06.06, 20:06
      • igraszka Oczernianiu Polski przez LPR i NOP mowimy NIE 16.06.06, 22:34
        Oczernianiu Polski przez LPR i NOP mowimy NIE!

Nie chcemy oszołomów faszystowskich dążących do wojny!
    • broohaha KRETYN 16.06.06, 20:12
    • hetman131 Re:Tak to jest - "mini-ster" nie zna angielskiego! 16.06.06, 20:15
      Gier-ty-ch-ju,
      nieuku i wtórny analfabeto!!
    • xxx82xxx Bezczelność europedziów narasta 16.06.06, 20:18
      MOże by tak polski rząd chętniej angażował się w potępianie np. Holandię za
      zwiększającę się wpływy lobby pedofilskiego
      • indianski Re: Bezczelność europedziów narasta 16.06.06, 20:19
        A po jakiemu beda sie angazowac ?
        • alterpars Prawda w oczy kole? Panie Giertych? 16.06.06, 20:26
          Wreszcie ktos prawde powiedzial o Polsce.
          • xxx82xxx jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemieccy 16.06.06, 20:29
            dbają o poziom demokracji w POlsce. Hitler, tak jak teraz Schulz, też dbał o
            mniejszości w POlsce.
            • alterpars Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 20:33
              Stary zostaw juz tego Hitlera nawet Niemcy nie chca juz o tym pamietac. Byl
              zrobil zle i umarl. Co dzisiejszy niemiec moze za to. Nie wszyscy w
              cywilizowanym swiecie zyja tylko wydarzeniami z przeszlosci ale o zgrozo myslo
              o terazniejszosci, dopbrobycie i dostatniej przyszlosci. Czyli zupelnie naopak
              niz Polacy.
              • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 20:40
                "myslo o terazniejszosci, dopbrobycie i dostatniej przyszlosci".

OK a jaki to ma związek z tzw. dyskryminowanym (rzekomym) homoseksualistów
                • alterpars Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 20:49
                  Homoseksualisci byli sa i beda. W wiekszosci krajow cywilizowanych nie wywoluje
                  to emocji. Mnie to nie przeszkadza. Wole tak niz krzywdzeni partnera w ktorym
                  jeden jest gejem lub lesbijka w przymusowym zwiazku heteroseksualnym.
                  Podejrzewam ze gdyby nie ta cala wrzawa wokol parady rownosci nikt by na nia nie
                  zwrocil uwagi.
                  Nikt np wczoraj nie protestowal przeciwko ogolnopolskim manifestacjom Bozego
                  Ciala. Bez zgody i na terenie calej Polski szli ludzie i spiewali okrutnie
                  falszujac (przynajmniej tak bylo pod moimi oknami) piosenki. Przeszlo bez echa.
                  Ot co.
                  • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 20:54
                    "Homoseksualisci byli sa i beda".

Ale nie było wcześniej homofaszystów, którzy każą mi traktować homoseksualistów
                    jako "normalną opcję seksualną". Podkreślam OPCJĘ, nie mam nic do samych ludzi
                    o tych skłonnościach.

A porównywanie procesji religijnych o tradycjach kilkuwiekowych do marszu
                    grupki homoseksualstów, a przede wszystkim bandy głośnych lewaków, jest
                    eufemistycznie mówiąc - NIEPOWAŻNE.
                    • indianski Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 20:57
                      A kto ci kaze "traktowac" ? Olej ich - obroc sie na piecie i idz na
                      pielgrzymke .
                      • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:00
                        Kto mi każe? Np. Schulz i ta cała banda w PE.
                        • indianski Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:05
                          I coz on ci nakazal ? zakaz bicia rabinow , zakaz wrzeszczenia "pedaly do
                          gazu" .
                          • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:10
                            Doskonale zapewne wiesz, że problem tkwi znacznie głębiej. Pobicie rabina i
                            jakieś okrzyki to są zwyczajne wybryki mniej lub bardzej huligańskie. Ale już
                            np. wsadzenie do pierdla szweckiego pastora za to że nazwał homoseksualizm
                            grzechem - świadczy o terrorze homoseksualistycznego lobby. I tego się należy
                            raczej obawiać
                            • indianski Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:16
                              www.kosciol.pl/article.php?story=20050211225033140
                              Klamczuszek z ciebie :(
                              • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:18
                                Tak, ale trzeba było aż apelacji.
                                • indianski Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:25
                                  I nie nazwal grzechem , tylko stwierszil ze homo to nowotwor , pedofilia i
                                  zoofilia razem wziete .
                                  • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:26
                                    To jego prawo, jest swoboda słowa.
                                    • alterpars Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:38
                                      podobnie jak mowienie ze homoseksualizm jest normalny...to tez wolnosc slowa
                                      wiec dlaczego by jej zakazywac. Przeciez to tez mozna uznac jako obowiazek
                                      gloszenia nauki spolecznej.
                                      A gdybys mi zechcial jeszcze wracajac do wczorajszych manifestacji katolikow
                                      naswietlic moja niepowage bo nei do konca zrozumialem. W czym ona byla lepsza
                                      -ze wielowiekowa??? z punktu widzenia zaklocania ciszy i ruchu samochodowego
                                      oraz zostawiajac napompowane frazesy z boku jest to zupelnie to samo.
                                      • xxx82xxx Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:48
                                        Chćby dlatego że katolików w PL jest 96%, z tego okolo 50 % to praktykujący,
                                        więc w czym problem. Ile jest homoseksualistów, a raczej wojujuacych
                                        homoseksualistów
                                        • alterpars Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 22:53
                                          no i co z tego jest tez cale 4% agnostykow ateistow i antyklerykalow dla ktorych
                                          jest to zaklocanie ciszy i nic wiecej. Skoro partia LPR majac 2% poparcia rzadzi
                                          pozostalymi 98% niechetnymi tej partii tym bardziej nie widze powodu dla ktorego
                                          nawet promil homoseksualistow nie mialby prawa wypowiadac swoich racji.
                                      • kosa44 Re: jestem doprawdy... 16.06.06, 21:57
                                        Z punktu widzenia tego że większość tego sobie życzy..demokrato par excellans..
                                        • alterpars Re: jestem doprawdy... 16.06.06, 22:54
                                          wiekszosc sobie tez zyczy zeby Min Giertych ustapil. 2% poparcia i rzadzic
                                          krajem to szczyt bezczelnosci....
                  • indianski Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 20:55
                    Wszystkie zwierzeta sa rowne , ale niektore ... ale za falszowanie to bym
                    jednak rozgonil towarzystwo .
                  • toporowa Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:18
                    alterpars napisał:

>Nikt np wczoraj nie protestowal przeciwko ogolnopolskim manifestacjom Bozego
                    > Ciala. Bez zgody i na terenie calej Polski szli ludzie i spiewali okrutnie
                    > falszujac (przynajmniej tak bylo pod moimi oknami) piosenki. Przeszlo bez echa.
                    > Ot co.<

W tej wypowiedzi wlasciwie nie ma nic osobliwego.
                    Po prostu - typowy dla obecnych czasow brak "standardow"...

• kosa44 Re: jestem doprawdy wzruszony jak bracia niemiecc 16.06.06, 21:29
                      Jak to brak "standardów"...to standardy z wczesnych lat 50-tych,a współcześnie
                      senyszynourbanów...ale to gatunek na wymarciu...
                      • alterpars ehh kosa na szczescie 16.06.06, 21:41
                        patriotyczne lobby z Polski bez autostrad, systemow zdrowotnych za to dumne ze
                        swojej walecznej historii i wiecznego awanturnictwa podnosi wlasne leb i bedzie
                        reformowalo zeswieczczala Europe. Kosa puknij ty sie w ten zakuty (w sensie
                        rycerskim oczywiscie) leb.
                        • kosa44 Re: A może by tak nie o Maryni... 16.06.06, 21:53
                          Te nowe inwestycje i autostrady w byłym NRD to póki co kosztowały BundesRepublikę
                          około 200 mld euro..a ile dali Polsce sowieccy grabieżcy......twoje wzorce "sprawiedliwości"społecznej i dziejowej..nu kurek przykręcą..
                          • alterpars Re: A może by tak nie o Maryni... 16.06.06, 22:47
                            jaki masz wiec lepszy pomysl jak nie przynaleznosc do UE?
          • sikorka68 Re: Prawda w oczy kole? Panie Giertych? 16.06.06, 20:39
            > Wreszcie ktos prawde powiedzial o Polsce."

Raczej o grupach nieodpowiedzialnych ludzi. Nie można wrzucać wszystkich do
            jednego kosza- to draństwo.
            Każdy ma prawo do swoich pogladów, tylko niektórzy zamiast argumentować,
            rzucają wyzwiskami i zachowują się jak zwierzęta. Na argumenty nie wolno się
            obrażać, to nie fer. Wyzwiska, to już inna sprawa-
            to huligaństwo. O przemocy chyba nie trzeba wspominać. Wiadomo, gdzie jest
            miejsce tych, co przy wyrażaniu swojego zdania używają pięści.
            W moim przekonaniu, rezolucja jest próbą wymuszenia zdania, aby wszyscy mieli
            w określonych problemach jedno zdanie. W państwie demokratycznym (a za takie
            się uważamy) raczej to niemożliwe i PE powinien to szanować.
            • indianski Re: Prawda w oczy kole? Panie Giertych? 16.06.06, 20:47
              Kiedys uszanowano zdanie NSDAP . Skutki nie byly najzabawniejsze .
              • xxx82xxx No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 20:49
                lobby homoentzjastów. Skutki też będą podobne
                • indianski Re: No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 20:58
                  Co to jest homoentuzjasta ?
                  • xxx82xxx Re: No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 21:02
                    Ten który próbuje wmówić, naczęściej z trybuny PE, że największym problem jest
                    tzw. homofobia, a największym osiągnięciem ludzkości - homoseksualizm
                    • indianski Re: No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 21:08
                      Mozesz podac link do cytatu z "największym osiągnięciem ludzkości -
                      homoseksualizm" .
                      Tez chcialbym przeczytac , a chyba nie wyssales tegi z palca ?
                      • xxx82xxx Re: No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 21:12
                        Wystarczy przestudiować ostatnie debaty w PE na ten temat, wnioski same się
                        nasuwają.
                        • indianski Re: No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 21:18
                          Wnioski to nasuwaly Janasowi . Efekty sa oplakane .
                          • xxx82xxx Re: No właśnie, a teraz szanuje się zdanie 16.06.06, 21:20
                            Odnośnie tego ostatniego - nic dodać nic ująć
              • sikorka68 Re: Prawda w oczy kole? Panie Giertych? 16.06.06, 21:07
                indianski napisał:

> Kiedys uszanowano zdanie NSDAP . Skutki nie byly najzabawniejsze .

Kiedyś próbowano wpoić miłość do "bratniego narodu" , co odbiło im się czkawką.
                Mieli pieresrojke.
            • k.radke Re: Prawda w oczy kole? Panie Giertych? 16.06.06, 21:16
              prosze o przeprosic zwierzeta! one nam absolutnie nie dorownuja w glupocie i okrutnosci!
      • belial.666 Pedzie z Unii oskarżają o homofobię :> 16.06.06, 20:34
        Zabawnie poczytać, jak wielu z was na tym i innych forach oburza się o
        zarzucanie Polakom: "antysemityzmu" i "rasizmu" przez "żydowskie tałatajstwo",
        "homofobii" przez "pedałów" czy "gejofaszystów"
        albo "nietolerancji" w rezolucji popartej przez "lewactwo", które
        należy "wsadzić do więzienia". "a jak ktoś sądzi inaczej, to do gazu" jak to
        ładnie pewien forumowicz ujął.
        Gratuluję logiki.
        • indianski Re: Pedzie z Unii oskarżają o homofobię :> 16.06.06, 20:52
          Pewnie czuja sie winni .
        • majster_g Re: Pedzie z Unii oskarżają o homofobię :> 17.06.06, 00:55
          belial.666 napisał:

> Zabawnie poczytać, jak wielu z was na tym i innych forach oburza się o
          > zarzucanie Polakom: "antysemityzmu" i "rasizmu" przez "żydowskie tałatajstwo",
          > "homofobii" przez "pedałów" czy "gejofaszystów"
          > albo "nietolerancji" w rezolucji popartej przez "lewactwo", które
          > należy "wsadzić do więzienia". "a jak ktoś sądzi inaczej, to do gazu" jak to
          > ładnie pewien forumowicz ujął.
          > Gratuluję logiki.

Bardzo ladne :-)
    • milosz.a Romek powinien nas przeprosić 16.06.06, 20:30
      Jak zwykle miłościwie nam panujący w oświacie poczuł się urażony. Co za
      brzydale w tym PE! Powinni teraz błagać Romka o przebaczenie i.... przeprosić
      nas za rozbiory, II wojnę, komunizm, stonke ziemniaczaną...
    • konskipsiinteres Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 20:36
      Fragment rezolucji:

partie polityczne, w tym sprawujące władzę w wielu krajach lub silnie reprezentowane na szczeblu
      lokalnym, rozmyślnie umieszczają w centrum swoich programów kwestie związane z nietolerancją na
      tle rasowym, etnicznym, narodowym i religijnym oraz wobec osób homoseksualnych, umożliwiając
      przywódcom politycznym stosowanie języka nawołującego do nienawiści rasowej i innej oraz
      podsycającego ekstremizmy w społeczeństwie,

Przyklady ze strony LPR:

www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=4767&dz=kraj&x=10&pocz=75&gr=
      www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=4748&dz=kraj&x=5&pocz=90&gr=
      www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=4741&dz=kraj&x=0&pocz=105&gr=
      Coz, towarzyszu Giertych, juz tow. Stalin mawial: "fakty sa przeciw nam, tym gorzej dla faktow"...

Arogancja, chamstwo i glupota tej formacji sa ponizej wszelkiej krytyki. To juz tak zwany poziom
      niepolemiczny. Pajacyk podskakuje bo marza mu sie przeprosiny od PE - pusty smiech. Niech LPR
      pozwie Zycie Warszawy, ktore pierwsze napisalo o "laniu palami" Wierzejskiego. Niech sam Wierzejski
      ich pozwie. Juz widze, jak Borrell przeprasza Giertycha, cha, cha... pekam ze smiechu. W PE poslowie z
      LPR traktowani sa powszechnie jak nieszkodliwa menazeria, podobnie jak pani Mussolini z Ligi
      Polnocnej. W tym przynajmniej od starego Giertycha lepsza, ze komunistom sie nie podlizywala.

Caly tekst rezolucji (rozmawiajmy o konkretach):

www.europarl.europa.eu/omk/sipade3?SAME_LEVEL=1&LEVEL=2&NAV=X&DETAIL=&PUBREF=-//EP//TEXT+MOTION+P6-RC-2006-0330+0+DOC+XML+V0//PL
      • breadcrumbs Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 21:08
        konskipsiinteres napisał

> Fragment rezolucji:
        >
        > partie polityczne, w tym sprawujące władzę w wielu krajach lub silnie reprezent
        > owane na szczeblu
        > lokalnym, rozmyślnie umieszczają w centrum swoich programów kwestie związane z
        > nietolerancją na
        > tle rasowym, etnicznym, narodowym i religijnym oraz wobec osób homoseksualnych,
        > umożliwiając
        > przywódcom politycznym stosowanie języka nawołującego do nienawiści rasowej i i
        > nnej oraz
        > podsycającego ekstremizmy w społeczeństwie,
        >
        > Przyklady ze strony LPR:
        >
        > www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=4767&dz=kraj&x=10&pocz=75&gr=
        > www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=4748&dz=kraj&x=5&pocz=90&gr=
        > www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=4741&dz=kraj&x=0&pocz=105&gr=
        > Coz, towarzyszu Giertych, juz tow. Stalin mawial: "fakty sa przeciw nam, tym go
        > rzej dla faktow"...
        >
        > Arogancja, chamstwo i glupota tej formacji sa ponizej wszelkiej krytyki. To juz
        > tak zwany poziom
        > niepolemiczny. Pajacyk podskakuje bo marza mu sie przeprosiny od PE - pusty smi
        > ech. Niech LPR
        > pozwie Zycie Warszawy, ktore pierwsze napisalo o "laniu palami" Wierzejskiego.
        > Niech sam Wierzejski
        > ich pozwie. Juz widze, jak Borrell przeprasza Giertycha, cha, cha... pekam ze s
        > miechu. W PE poslowie z
        > LPR traktowani sa powszechnie jak nieszkodliwa menazeria, podobnie jak pani Mus
        > solini z Ligi
        > Polnocnej. W tym przynajmniej od starego Giertycha lepsza, ze komunistom sie ni
        > e podlizywala.
        >
        > Caly tekst rezolucji (rozmawiajmy o konkretach):
        >
        >
        www.europarl.europa.eu/omk/sipade3?SAME_LEVEL=1&LEVEL=2&NAV=X&DETAIL=&PUBREF=-//EP//TEXT+MOTION+P6-RC-2006-0330+0+DOC+XML+V0//PL
        >

Konsko-psi interesie, dzieki za linka. Dawno sie nie ubawilem tak setnie jak
        czytajac tę rezolucję w całości. Punkt M jest świetny! Chyba trochę piłka do
        własnej bramki? Punkt A? Dobre, dobre. Zwłąszcza te nieracjonalne przyczyny.A
        punkt I? Jeszcze lepiej! K? To chyba do USA nie do nas? Przy L się zasromałem
        setnie :-)

A z cyferek 2. Trzeci myślnik. Trzeba podkreślić, "różnego" pochodzenia, bo
        jeszcze by kto coś innego pomyślał. Punkt 3 i pierwsza linijka 4-go chyba trochę
        się wykluczają. To jak to jest? "Ciepłe przyjęcie" czy "ogólny wzrost"? Piękna
        11-ka... Za wszelkie grzechy oczywiście winna bieda, no bo cóż innego? W końcu
        "byt określa świadomość". A 13 i 16? Super! Będzie kaska! Do roboty!
        Itp. itd... Polecam wszystkim.
    • breadcrumbs Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 20:39
      Ta rezolucja to jakaś kpina. Nie ma to jak głosować w sprawie faktów :-)
      Proponuję teraz, żeby nasi erodeputowani zebrali siły i przeforsowali, przy
      sprzyjającej frekwencji, rezolucję, która przeprasza Polskę za poprzednią
      rezolucję. Będzie to taki debilizm do kwadratu, że może komuś, coś do rozumu
      przemówi.

Choć niektórym napewno nie. Zwłaszcza w Polsce.

breadcrumbs.blox.pl/html
    • hiki6 Giertych ty faszystowska kreaturo! won na ksiezyc 16.06.06, 20:41
      razem z fuhrerem rydzykiem
      • kosa44 Re: Giertych ty faszystowska kreaturo!... 16.06.06, 20:55
        Cóż nic dodać nic ująć..tolerant najwyższej próby..jak całe to "dyskryminowane"
        środowisko zresztą..co do jednego..
    • annetje alez prosze bardzo: baran Wierzejski!!! 16.06.06, 20:54
      nawolywal do bicia gejow!!!! Palant Giertych niech sie powiesi!!!!!!!!!!!!
    • joassias Posel Wierzejski 16.06.06, 20:56
      Prosze bardzo, tu dowod na to, ze LPR jednak nawoluje do przemocy. Wierzejski
      kaze "lac palami dewiantow":
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3401492.html
      • von_thusk gdyby nielegalnie demonstrowali ! 16.06.06, 22:40
        • igraszka Re: gdyby nielegalnie demonstrowali ! 16.06.06, 22:48
          von-thusk - idź posuwać kumpli z MW!
    • majster_g Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 21:02
      Logika by wskazywala, ze po pewnej porcji kompromitacji polityk powinien
      zniknac. A tu nie. Bedzie dalej wstyd przynosil Polsce. Moze przejdzie do
      historii jako kolejny anty-bohater. Przynajmniej tym sie trzeba pocieszac.
      • xxx82xxx Ale w annałach PL historii zapewne się wpisze 16.06.06, 21:05
        złotymi leterami, czołowy homoś Biedroń.
      • kosa44 Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 21:08
        Do czyjej historii ? Chyba EU...i bardzo dobrze bo ten twór nie ma szans pożyć
        nawet tyle co sowieckij sajuz...
        • majster_g Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 17.06.06, 00:49
          kosa44 napisał:

> Do czyjej historii ? Chyba EU...i bardzo dobrze bo ten twór nie ma szans pożyć
          > nawet tyle co sowieckij sajuz...

I myslisz, ze to by bylo dobre dla Polski?
          Teraz dopiero widac Prawdziwych Polakow!
    • qc Co ten skinhead bredzi? 16.06.06, 21:03
      w cywilizowanej demokracji taka koalicja wariatow, oszolomow i meneli z
      marginesu spolecznego mialaby max 5-7% poparcia razem do kupy.
      /Taki wybryk natury utrzymywany sztucznie przy zyciu przez karykaturzystow,
      komediantow kabaretowych i media brukowe/.
      W Kaczylandzie to glowna sila polityczna kraju !!
      Ot, swiat w tych szerosciach postawiony jest chyba na glowie.
      • xxx82xxx 5-6 % w PRL miała poparcie bolszewia 16.06.06, 21:06
        i jakoś 50 lat rządzila
        • indianski Re: 5-6 % w PRL miała poparcie bolszewia 16.06.06, 21:10
          a teraz biegaja od sadu do sadu . Historia lubi sie powtarzac .
    • daniel40 Re: Prawda boli, nie, Giertych? 16.06.06, 21:31
    • tomekjeden Minister Edukacji idzie na udry z PE. 16.06.06, 21:33
      Minister Edukacji idzie na udry z Parlamentem Europejskim. To się wszystkie
      dzieci cieszą. Musi będzie dużo laby, skoro minister politykuje i awanturuje
      się. Jeszcze Giertych może skrzyknąć oddział policji szturmowej na
      eurodeputowanych. A może... nie może? To się pieni inaczej.
    • tles01 Giertychy... ród popierający komunizm! 16.06.06, 21:38
      wystarczy prześledzić poczynania dziada Romana i jego ojca!
      • kosa44 Re: Giertychy... ród popierający komunizm! 16.06.06, 21:43
        Łzesz albo jestes niedouk....."jam po prostu jest rusofil"antykomunista"...
        Wisz kto to napisał ? Wątpię..
      • tles10 A ja kocham PiS, bo jestem... tles10! Kocham ich! 16.06.06, 21:50
      • jerzy30 Re: Giertychy... ród popierający faszyzm!!!!!!!!! 16.06.06, 22:16
        • von_thusk nie kłam eurokomuchobolszewiku ! 16.06.06, 22:39
      • von_thusk nie kłam eurobolszewiku ! 16.06.06, 22:38
        • linfan nie kłam "nacjonalny"bolszewiku ! 16.06.06, 23:18
          to do calej mlodziezy wszech<cenzura>, jednak w szczegolnosci do naszego
          forumowego trolla - von_thusk
    • bohwol Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 21:46
      Tak! Giertych na premiera! tylko na Madagaskarze, dokąd jego dziadek chciał
      wysłać wszystkich Żydów z całego świata! I tam niech rządzi i uczy Młodzież
      Wszechp[olską!!!
    • moherowe_stringi Do faszystów się strzela a nie ich przeprasza 16.06.06, 21:51
      Tak nas zawsze uczyli na historii Polski Romanie...
      • xxx82xxx Do zarazy komunistycznej też 16.06.06, 21:55
        • moherowe_stringi A ja nie mam nic przeciwko temu 16.06.06, 21:58
          Komunizm i faszyzm to równe sobie gó...
          • vitabravo Panie Wildstein, zmiany w TVP pilnie konieczne 16.06.06, 22:27
            W dzisiejszych wiadomościach TVP (piątek, 16 czerwca) wyskoczył
            jakiś facecik i powiedział "margines w Polsce nabiera odwagi, bo
            jego partia doszła do władzy". Obraził mnie i milion innych Polaków.
            Panie Wildstein, mam tego dosyć, zacznij pan pracować nad TVP.
            • igraszka Re: Panie Wildstein, zmiany w TVP pilnie konieczn 16.06.06, 23:02
              vitabravo napisał:

> W dzisiejszych wiadomościach TVP (piątek, 16 czerwca) wyskoczył
              > jakiś facecik i powiedział "margines w Polsce nabiera odwagi, bo
              > jego partia doszła do władzy". Obraził mnie i milion innych Polaków.
              > Panie Wildstein, mam tego dosyć, zacznij pan pracować nad TVP.

Milion to nie 30 milionów
            • 12345ja Re: Panie Wildstein, zmiany w TVP pilnie konieczn 17.06.06, 00:58
              vitabravo napisał:

> W dzisiejszych wiadomościach TVP (piątek, 16 czerwca) wyskoczył
              > jakiś facecik i powiedział "margines w Polsce nabiera odwagi, bo
              > jego partia doszła do władzy". Obraził mnie i milion innych Polaków.
              > Panie Wildstein, mam tego dosyć, zacznij pan pracować nad TVP.
              >
              Panie Wildstein, bierz się pan do roboty, albo fora z telewizyjnego dwora.
      • von_thusk do komuchów się strzela bez ostrzeżenia 16.06.06, 22:38
        • moherowe_stringi A do Romka z ostrzeżeniem - koński łeb odstrzelimy 16.06.06, 23:15
          Hehe:)
    • xs550 A kiedy LPR przeprosi Polakow za Giertycha? 16.06.06, 21:53
      Obecnosc tego czlowieka w rzadzie jest afrontem wobec mnie i wszystkich myslacych obywateli tego pieknego kraju.
    • ggross Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 21:59
      Panie Giertych - pana zycie ukaralo...
      • ggross Panie Giertych - pana zycie ukaralo... 16.06.06, 22:01
        jeszcze raz ja - i niech mnie tez pan pozwie!
    • jerzy30 nacjonalista i komunofaszysta bedzie sie domagal 16.06.06, 22:13
      przeprosin - za co ?????
      • kosa44 Re: nacjonalista ... 16.06.06, 22:23
        Jak to za co ?Bo rabina obraził jakiś śmieć....a tak apropos to policja powinna
        się sprezyć i wyjaśnić któż to zacz..Pewnie członek MW..byle nie warszawskiej gminy..bo na mossadnika rabin mógł przysępić..,.to droga zabawa...
      • von_thusk Odezwał się zdrajca Polski ! 16.06.06, 22:37
    • neiden Re: Giertych będzie się domagał przeprosin od PE 16.06.06, 22:15
      popieram giertycha!!!przeprosiny tu nic nie dadza,polscy deputowani w eu
      glosujac za rezolucja sa zdrajcami narodu polskiego! powinni jak naszybciej
      usunieci z tych stanowisk.wysylamy tych ludzi zeby bronili interesow polski -
      wyslalismy zdrajcow!!!co na to kaczynski?tego sie nie zapomni przy nastepnych
      wuborach!
    • plyn.ludwik Giertych na Prezydenta RP !!! 16.06.06, 22:16
      Giertych na Prezydenta RP!!!
      • vitabravo Tego w Gazecie Wyborczej nie przeczytasz: 16.06.06, 22:22
        Lista zdrajców, głosujących za antypolską rezolucją:

Pinior, Rosati, Siwiec, Geringe d'Odenberger, Szejna,
        Onyszkiewicz, Grabowski, Liberadzki, Kutz.

Zdrajcy nie wyjechali do Moskwy, oni wyjechali do Brukseli.
        • igraszka Re: Tego w Gazecie Wyborczej nie przeczytasz: 16.06.06, 22:24
          vitabravo napisał:

> Pinior, Rosati, Siwiec, Geringe d'Odenberger, Szejna,
          > Onyszkiewicz, Grabowski, Liberadzki, Kutz.

Zapamiętać i głosować na przyszłość - ostatni odważni Polacy.
          • von_thusk Postawić przed Trybunałem Stanu, skazać na 16.06.06, 22:36
            banicje, infamie i konfiskate majątku.
            • igraszka Re: Postawić przed Trybunałem Stanu, skazać na 16.06.06, 22:43
              von_thusk napisał:

> banicje, infamie i konfiskate majątku.

Na banicję to tacy zdrajcy jak Kukliński - na szczęście już nie żyje
              • kosa44 Re: Postawić ........... 16.06.06, 23:15
                Nu...ten Kukliński zdradził sowieckij sojuz........co racja to racja..
        • lejbakogelmogel Re: Tego w Gazecie Wyborczej nie przeczytasz: 16.06.06, 22:31
          vitabravo napisał
          >
          > Lista zdrajców, głosujących za antypolską rezolucją:

> Zdrajcy nie wyjechali do Moskwy, oni wyjechali do Brukseli.

Vitabravo ma rację!
        • von_thusk powinno się ich pozbawić Polskiego obywatelstwa, 16.06.06, 22:34
          skazać na imfamie oraz banicje.
          • igraszka Re: powinno się ich pozbawić Polskiego obywatelst 16.06.06, 22:45
            von_thusk napisał:

> skazać na imfamie oraz banicje.

Na szczęście większość Polaków jest innego zdania.
            Jeszcze się twój rząd będzie tłumaczył przed TS
        • wet3 do vitabravo 16.06.06, 23:09
          vitabravo napisał:

> Tego w Gazecie Wyborczej nie przeczytasz: Lista zdrajców, głosujących za
          antypolską rezolucją:
          >
          >

Dziekuje za podanie kolekcji tych "super Polakow"! Po takiej lewiznie
          czerwonych oportunistow mona sie spodziewac tylko noza w plecy. Nasz sejm
          powinien dac odpowiedz PE. Pozdrawiam.
          • 12345ja Re: do vitabravo 17.06.06, 00:53
            vitabravo napisał:
            >
            > Tego w Gazecie Wyborczej nie przeczytasz: Lista zdrajców, głosujących za
            > antypolską rezolucją:
            >
            >
            >
            > > Dziekuje za podanie kolekcji tych "super Polakow"! Po takiej lewiznie
            > > czerwonych oportunistow mona sie spodziewac tylko noza w plecy. Nasz sejm
            > > powinien dac odpowiedz PE. Pozdrawiam.
            >
            Banicja to jest karą zbyt łagodną dla tych kanalii.
            • wet3 do 12345ja 17.06.06, 13:59
              Gdyby to zalezalo ode mnie to kazalbym powiesic ich za przyrodzenie. Pozdrawiam.
        • 12345ja Re: Tego w Gazecie Wyborczej nie przeczytasz: 17.06.06, 00:56
          vitabravo napisał:

> Lista zdrajców, głosujących za antypolską rezolucją:
          >
          >
          >
          Własciwie, ta lista mnie nie zaskakuje. Potwierdza moją opinię
          o tych gościach.
    • giuseppe53 Giertych na premiera Patagonii :-) 16.06.06, 22:29
      • wet3 do giuseppe3 17.06.06, 00:50
        Giuseppe3 napisal: <Giertych na premiera Patagonii>

A ty na prezydenta patagonskich pingwinow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka