mikiapole3 17.06.06, 20:40 Giertycha trzeba zdelegalizować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia81 Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:40 A moze udaloby sie zdelegalizowac LPR? Za promowanie faszystowskich idei, nawolywanie do nienawisci na tle rasowym i religijnym... Gra warta swieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:48 Brawo Roman! Prawidłowa reakcja na krytykę PE! Skrzywdzili was tą krytyką za niewinność, bardzo skrzywdzili!!! Nie możecie zdelegalizować PE, ale w Polsce możecie wszystko. Macie przecież większość… A więc zdelegalizujcie "kolaborantów", a przynajmniej krytyka PE będzie uzasadniona :-))) unia81 napisała: > A moze udaloby sie zdelegalizowac LPR? Za promowanie faszystowskich idei, > nawolywanie do nienawisci na tle rasowym i religijnym... Gra warta swieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod _widmo rozmycia LPR w oczach... 17.06.06, 21:44 drągal-kłamczuszek zaczyna harcować, bo albo nie wchodzi w przyszłych wyborach, albo roztopi się w PiS. W normalnym kraju zdemaskowany kłamca nie miałby czelności tak rezonować. No ale w Polsce wyroki i kłamstwa to najlepsze rekomendacje do rządzenia. Oby tylko DO KOńCA KADENCJI I NIGDY WIęCEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 17.06.06, 21:56 marzenia, marzenia w 2009 SLD będzie tam gdzie teraz SdPl i PD, na smietniku razem z bracmi komuchami ! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Hahahahahaha 17.06.06, 21:59 Na smietniku wydaje sie byc raczej twoja ulubiona partyjka LPR z jej 2 procentami. A w 2009, juz niech cie o to glowa nie boli, lewica znowu posprzata po waszych nieporadnych i skorumpowanych rzadach, by wyprowadzic kraj na prosta. A swoja droga, jakim kretynem trzeba byc zeby ciagle wierzyc w klamstwo kurskiego i nazywac sie von thusk? Czy to nie swiadczy o twojej trzezwosci myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak25 Re: Hahahahahaha 17.06.06, 23:24 racja lewica ladnie po aws posprzatala: 20% bezrobocia afery dziura budzetowa zamkniete kopalnie ktore teraz trzeba otwierac zostawili po sobie tanie panstwo ktore jest o jedna trzecia drozsze niz za rzadu aws zalatwili nam rurociag z norwegii sluzbe zdrowia zamienili w gowno ech jaka ta lewica wspaniala Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Hahahahahaha 18.06.06, 00:02 Na szczescie prawica wziela sie preznie do roboty i tanie panstwo bedzie jeszcze tansze. Odpowiedz Link Zgłoś
taishi1 Re: Hahahahahaha 18.06.06, 08:56 czyli będzie droższe od tego jakie nam zostawiła lewica :P Odpowiedz Link Zgłoś
patman PiS=SLD 18.06.06, 09:15 Lewicowi i prawicowi socjaliści. I jedni, i drudzy patrzą jak równo dzilić biedę (przy okazji chapnąć bardzo duże conieco dla siebie), zamiast pomnażać bogactwo. Czas zaprowadzić do gospoadrki liberalizim, bo rozdawnictwo się nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: PiS=SLD 18.06.06, 10:03 Oświeć mnie proszę, gdzie w gospodarczych poczynaniach SLD w latach 2001-2005 była lewicowość ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sneaker Re: PiS=SLD 18.06.06, 11:38 Tak się składa, że socjalistyczny model gospodarki i państwa jako całości lansuje i realizuje PiS. Natomiast SLD miało program wyjątkowo liberalny jak na socjaldemokrację. "(...)zamkniete kopalnie ktore teraz trzeba otwierac..." A co do kopalni - dziurę bez dna należy zasypać najszybciej jak się tylko da, a nie pompować w nią bez opamiętania kasę. A jak nie wierzysz, to otwórz sobie sklep i charytatywnie rozdawaj w nim wszystko co masz. Odpowiedz Link Zgłoś
rujawi Re: Dobry sposób, żeby ktos usłyszał o LPR... 18.06.06, 12:41 panie Giertych nie grytykuje pan SLD bo jak tak dalej pójdzie to wbrew sobie na nich zagłosuję ___ www.nasznocnik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Dobry sposób, żeby ktos usłyszał o LPR... 18.06.06, 14:07 Nie jestem miłośnikiem tej polskiej lewicy, ale w porównaniu z lpr, to sld i sdpl powinny być od razu na pomniki postawione. Mimo korupcji i wielu żenujących zjawisk (w tym totalnej ulegości wobec każdego żądania ze strony Kościoła), żylismy we względnie normalnym kraju, wstąpiliśmy do UE, naprawiono wiele absurdów towrzyszących "reformom" aws. Teraz za to mamy cyrk totalny. Rząd nie zajmuje się się gospodarką (bo i niby jak ci ludzie mają zajmowac się gospodarką?) tylko ideologiczną walką z każdym, kto ma inne poglądy niż Kaczyński czy Dziwisz. Jestem także za zdelegalizowaiem Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Dobry sposób, żeby ktos usłyszał o LPR... 18.06.06, 14:31 To ze ten rzad nie zajmuje sie gospodarka, to akurat dobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Zdelegalizowac SLD! Koniec mafii!!!!!!! 19.06.06, 03:36 Brawo Giertych! Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Re: PiS=SLD 18.06.06, 13:09 > Tak się składa, że socjalistyczny model gospodarki i państwa jako całości > lansuje i realizuje PiS. Natomiast SLD miało program wyjątkowo liberalny jak na socjaldemokrację. Słuszna uwaga. Tyle tylko że za Millera nie było reform (a wręcz krok w tył w sprawach oświaty o finansowania służby zdrowia), ale rząd Belki był chyba najlepszym jakie mieliśmy od czasów Mazowieckiego. Szkoda że rządził tak krótko. A co do delegalizacji to powinno się zdelegalizować IPN a wszystkie teczki komisyjnie spalić, żeby nikt już nie mógł się nimi posłużyć do politycznych rozgrywek. Mam nadzieję że ta kadencja - stracona, niestety, dla kraju - wystarczy aby zamknąć temat teczek ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: PiS=SLD 18.06.06, 13:13 muzg_na_patyku napisał: > > Tak się składa, że socjalistyczny model gospodarki i państwa jako całości > > > lansuje i realizuje PiS. Natomiast SLD miało program wyjątkowo liberalny > jak na socjaldemokrację. > > Słuszna uwaga. Tyle tylko że za Millera nie było reform (a wręcz krok w tył w s Czyżby cos w nich było na Twój temat? Ja się nie boje teczek, tak jak ogromna wiekszosc uczciwych Polakow. > prawach oświaty o finansowania służby zdrowia), ale rząd Belki był chyba najlep > szym jakie mieliśmy od czasów Mazowieckiego. Szkoda że rządził tak krótko. > > A co do delegalizacji to powinno się zdelegalizować IPN a wszystkie teczki komi > syjnie spalić, żeby nikt już nie mógł się nimi posłużyć do politycznych rozgryw > ek. > > Mam nadzieję że ta kadencja - stracona, niestety, dla kraju - wystarczy aby zam > knąć temat teczek ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Re: PiS=SLD 18.06.06, 15:17 > Czyżby cos w nich było na Twój temat? Ja się nie boje teczek, tak jak ogromna > wiekszosc uczciwych Polakow. Jestem w tym wieku że mi żadna teczka nie zagraża :) Ale nie mogę już patrzeć na te mordy które nie mają nic do powiedzenia tylko tyle kto kiedy był po której stronie. To prawda że SLD ma komunistyczne korzenie ale to w żadnym wypadku nie jest partia komunistyczna (jak niektórzy próbują udowadniać). Paradoksalnie, do komunizmu bliżej post-soldarnościowemu Pisowi który prowadzi politykę silnie centralizacyjną. A Plan Hausnera był najbardziej liberalny od czasów Balcerowicza. To co piszę nie wynika z moich sympatii czy antypatii politycznych - nie jestem wyborcą żadnej z dużych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: PiS=SLD 18.06.06, 11:56 ja cie oswiece: podnoszenie podatkow, zablokowanie liberalnych reform przez Kwasniewskiego, komplikacja przepisow, przyznawanie roznego rodzaju zasilkow, brak reformy KRUS, ZUS, zdrowia, gornictwa, PKP, POczty Polskiej, przewozow lotniczych, blokada prywatyzacji i 150 tysiecy innych rzeczy rownie waznych. Malo? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada co za głupoty 18.06.06, 12:01 to SLD zamroził emerytury, zniósł Fundusz Alimentacyjny, skrócił urlopy macierzyńskie. Za to wprowadził liniowy CIT. I za to go krytykowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: co za głupoty 18.06.06, 14:14 Ale żeby być do końca obiektywnym, trzeba by przypomnieć, że nie było reformy KRUS, że skrócono urlopy macierzyńskie, bo prawica z aws na czele zostawiła po soie taką dziurę budżetową że strach. I jeszce próbowali pociągnąc do odpowiedzialności ministra, który tę dziurę budżetową ujawnił. sld powstrzymał reforme oświaty, ale skoro, że nie w wiekszym stopniu, bo po co właściwie wprowadzono gimnazja, to do dzisiej nikt sensownie nie odpowiedział. Koszt ogromny, a zyski wątpliwe. Mimo to rządy sld były oczywiście rozczarowaniem (choc i ja bym chwalił Belkę). Cokolwiek by jednak nie mówić - porónajcie ten okrez z obecnymi rządami - jedna wielka ideologiczna walka i nienawiśc, tylko o godpodarce cisza... Myślisz, że Lepper zfreformuje KRUS? Jesli to zrobi, daj znac swój adres, wysyłam najdroższe możliwe do kupienia wino. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Heil Giertych 18.06.06, 13:42 zdelegalizovac cala opozycje a potem zlikwidowac koalicjantow Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Może najpierw sprawdź to i owo 18.06.06, 11:06 prosiak25 napisał: > racja lewica ladnie po aws posprzatala: 20% bezrobocia afery dziura budzetowa Dziurę budżetową to lewica odziedziczyła po AWSie. PiSowi zostawiła w budżecie to i owo w spadku. Dzięki temu mogą jeszcze szaleć z różnymi becikowymi. > zamkniete kopalnie ktore teraz trzeba otwierac Poczytaj ekonomistów, odnośnie otwierania zamkniętych kopalń. > zostawili po sobie tanie panstwo > ktore jest o jedna trzecia drozsze niz za rzadu aws Ale nieporównywalnie tańsze, niż za rządów PiSu. A co będzie dalej, jak już się skończy "spadek" po Belce, a trzeba będzie opłacać niepotrzebne nowe ministerstwa, "czerezwyczjki" (np. CBA), dopłacić lekarzom? Strach się bać! zalatwili nam rurociag z > norwegii Uchroniwszy nas w tensposób przed ogronymi kosztami czegoś - na dłuższą metę - bez perspektyw, jeśli się weźmie pod uwagę takie sobie zasoby gazu w Norwegii oraz fakt, że nie było chętnych z innych krajów do partycypowania w tym przedsięwzięciu. Może teraz ktoś wreszcie pójdzie po rozum do głowy i - zamiast się awanturować - dołączymy się do bałtyckiej rury. sluzbe zdrowia zamienili w gowno Służba zdrowia była w zapaści od zawsze, a - jak to elegancko napisałeś - została zamieniona "w gowno" decyzją reformatorów awsowskich. Rzeczywiście, lewica sobie z tym g...m nie poradziła. ech jaka ta lewica wspaniala Bynajmniej, wystarczy wspomnieć sławetne afery. Ale o ekonomii jakieś pojęcie mieli i coś wtym kierunku robili. W odróżnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Nie glupi pomysl ! Tyle ze spozniony o 15 lat. 17.06.06, 22:01 Szczerze mowiac nie trawie Konskiej geby ale w tym sie znim zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam uczmy sie od dzikich !!! 17.06.06, 22:02 ustawy zgromnadzenia narodowego 7 prowincji etiopii w 1992 roku mówią: kara śmierci dla wszystkich członków KC komunistycznej partii etiopii, dla członków ich rodzin do 3 stopnia pokrewieństwa konfiskata mienia i wieczyste wygnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: uczmy sie od dzikich !!! 17.06.06, 22:03 No i o czym my tu mowimy. Typowy przedstawicie mlodziezy weszpolskiej. Morderca i zbrodniaz. I jeszcze probuje moralizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: uczmy sie od dzikich !!! 17.06.06, 22:05 hehehe..zapomniales dodac moher!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: uczmy sie od dzikich !!! 17.06.06, 22:21 nie, oni caly czas wierza w model rzadzenia paradowo-deklaracyjny. wielkie hasla i nic nie robic. juz gdzies napisali ze starsza jakiegos ksiedza zachecajacego do lustracji w kosciele. pewnie jakis stary dziadunia ktory siedzi w swoim malym domku nie ma nic innego do roboty na starosc, ale tu tez mozna sobie podeklarowac. jak dla mnie ci wszyscy wielcy obroncy polskich biednych rodzin mogliby sie zajac hamowaniem wzrostu cen mieszkan przez spekulantow liczacych na zyski zamiast pieprzyc o swoim, liczac ze jest to do czegokolwiek potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: uczmy sie od dzikich !!! 17.06.06, 23:04 maciejtakitam napisał: > ustawy zgromnadzenia narodowego 7 prowincji etiopii w 1992 roku mówią: kara > śmierci dla wszystkich członków KC komunistycznej partii etiopii, dla członków > ich rodzin do 3 stopnia pokrewieństwa konfiskata mienia i wieczyste wygnanie. > > Faktycznie jesteś dziki, mówiłem tu kiedyś, że ludożercy są wśród nas. Wracaj wiec do buszu skąd wyskoczyłeś z takimi pomysłami. Właśnie one sprawiają że SLD nigdy nie zginęło przez ostatnie lata i miało niezłe poparcie, one też zapewnią mu być może dalszy żywot: bo jeśli, nawet nie całkiem powaznie, mówi się o wieszaniu KC, to co z szeregowymi członkami, (wyrzucenie z pracy, przynajmniej??). A w partii był 2-3 miliony ludzi. Oni też mają trafić na śmietnik historii. Konsekwentna dekomuzacja, jako rozliczenie wszelkiego koniunkturalizmu, zawsze istniała tylko w głowach prawicowców. Szalone pomysły w szalonych głowach. Pełna sprawiedliwość to szalona mrzonka, nie można wyrzucić tylu ludzi poza społeczeństwo nie destabilizując kraju. Tylko częściowa dekomunizacja mogła mieć sens, choć musiało się to wiązać, z mniejszą czy większą ilością zgniłych kompromisów. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: uczmy sie od dzikich !!! 18.06.06, 06:53 > Pełna sprawiedliwość to szalona mrzonka, nie można > wyrzucić tylu ludzi poza społeczeństwo nie destabilizując kraju. Nie wyrzucac tylko powywieszac na latarniach. Zwolni sie kilka milionow bardzo bogatych domkow. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: uczmy sie od dzikich !!! 18.06.06, 06:55 insp napisała: > > Pełna sprawiedliwość to szalona mrzonka, nie można > > wyrzucić tylu ludzi poza społeczeństwo nie destabilizując kraju. > > Nie wyrzucac tylko powywieszac na latarniach. > Zwolni sie kilka milionow bardzo bogatych domkow. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Kilka milionów bardzo bogatych domków?! 18.06.06, 06:58 Droga Pani, w Polsce nie ma kilku milionów bogatych domków. Kilka milionów to jest wszystkich razem, większość gownianych... Chybaście, kochaniutka, zaślepiona :-) insp napisała: > Nie wyrzucac tylko powywieszac na latarniach. > Zwolni sie kilka milionow bardzo bogatych domkow. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: Kilka milionów bardzo bogatych domków?! 18.06.06, 11:40 taziuta napisał: > Droga Pani, w Polsce nie ma kilku milionów bogatych domków. Kilka milionów to > jest wszystkich razem, większość gownianych... > Chybaście, kochaniutka, zaślepiona :-) Rzeczywiscie. zagalopowalam sie. Powinny byc tylko tysiace zamiast milionow, bo az tylu latarni to tez nie ma. Nie wystarczy na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: uczmy sie od dzikich !!! 18.06.06, 11:13 insp napisała: > > Nie wyrzucac tylko powywieszac na latarniach. > Zwolni sie kilka milionow bardzo bogatych domkow. A co będzie z Panem Prezydentem, który w swej pracy naukowej cytował Lenina? Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: uczmy sie od dzikich !!! 18.06.06, 14:44 A może by tak do pracy i zarobić sobie na taki bogaty domek..... Nie czekać ciągle na cudze... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: uczmy sie od dzikich !!! 18.06.06, 11:31 Chyba jestes GLEBOKO WIERZACYM KATOLIKIEM jak zyczysz komus kary smierci ,to tacy jak ty i inni prawicowi zbrodniarze powinni ponies takie kary,a ja bym jeszcze cos dozucil ale bylbys zszokowany idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Nie glupi pomysl ! Tyle ze spozniony o 15 lat 17.06.06, 22:02 A kogo ty chciales w 91 delegalizowac? 80 % spoleczenstwa? To by ci sie udalo. Masz takie same problemy z rzeczywistoscia jak komisarz dorn i rzecznik von_thusk Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Nie glupi pomysl ! Tyle ze spozniony o 15 lat 17.06.06, 22:07 wkoncu sam pan rokita mowil ze ludzie sa poprostu glupi a dobry komunista...to martwy komunista. traktuje ich na takich samych zasadach jak nazistow. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Nie glupi pomysl ! Tyle ze spozniony o 15 lat 17.06.06, 22:09 wystraczy popatrzec co mlot i sierp wyprawial przez 50 lat a ty musisz byc emigrancikiem Odpowiedz Link Zgłoś
pandada nazistów z LPR, PiS i SO też? 18.06.06, 12:05 ale z ciebie krwiożerczy śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
patman Państwo totalitarne 18.06.06, 09:21 Można SLD nie lubić, ja też za nimi nie przepadam, ale gdy szef ugrupowania rządzącego domaga się delegalizacji partii opozycyjnej, używając przy tym nadzwyczaj kretyńskich argumentów, to pachnie zapędami stalinowskimi. Czy naprawdę chcesz powrotu do PRL, jedynie słusznej racji i prześladowania opozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
ai.p Re: Państwo totalitarne 18.06.06, 09:54 patman napisał: > Można SLD nie lubić, ja też za nimi nie przepadam, ale gdy szef ugrupowania rzą > dzącego domaga się delegalizacji partii opozycyjnej, używając przy tym nadzwycz > aj kretyńskich argumentów, to pachnie zapędami stalinowskimi. Czy naprawdę chce > sz powrotu do PRL, jedynie słusznej racji i prześladowania opozycji? > > Opozycji ???? Jakiej????przeciez to banda ,która musi być przy władzy aby chronić swojej prywaty. Odpowiedz Link Zgłoś
critto LPR=??? 18.06.06, 12:45 heh, czyzby oni nie na darmo uzywali skrotu LPR - anagramu od PRL ?? ;) tyle ze jesli to PRL, to raczej wczesny, gdy zdelegalizowano opozycyjny PSL z Mikolajczykiem na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 17.06.06, 22:55 von_thusk napisał: > marzenia, marzenia w 2009 SLD będzie tam gdzie teraz SdPl i PD, na smietniku > razem z bracmi komuchami ! Skąd wiesz?? To się okaże, ale raczej się mylisz. Pewni ludzie nigdy nie zagłosują na prawicę, po prostu z definicji. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
taishi1 Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 18.06.06, 09:10 np. ja nie zagłosuję, nigdy nie głosowałem na prawice... no z całym szacunkiem ale lewica umie kraść z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 18.06.06, 11:17 taishi1 napisał: > np. ja nie zagłosuję, nigdy nie głosowałem na prawice... > > no z całym szacunkiem ale lewica umie kraść z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd głupota nie boli 17.06.06, 23:07 von_thusk napisał: > marzenia, marzenia w 2009 SLD będzie tam gdzie teraz SdPl i PD, na smietniku > razem z bracmi komuchami ! ...... masz na mysli PIS i SO Odpowiedz Link Zgłoś
mahasamatman Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 18.06.06, 09:50 mam wrażenie że się mylisz:na LPR(A) głosowało 940tys.osób,na 30 milionów uprawnionych.I nie wydaje się żeby poparcie rosło.Za to JA,facet zmęczony polityką i politykierami,i nie głosujący w ostatnich wyborach(nie było nikogo,komu bym ufał),i uczestniczący we wszystkich protestach przeciwko PZPR i komunie,będę teraz na SLD głosował.Oni nie są fajni.Po prostu wszyscy inni są od nich gorsi.I na dodatek od lat jedyny wzrost gospodarczy jaki następuje,to wtedy,kiedy oni rządzą.No i jeszcze drobny fakt,że nie są polskimi talibami.Aluzju poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 18.06.06, 10:39 I górnicy, i hutnicy, kolejarze i lekarze, pedolesbiści i seksiści! Rządzą bez mała od roku prawie, ja ich pasztetów wcale nie trawię. Dostałem zgagi jeszcze wysypki, śmierdzą PiSiORy i stare cipki. Może mi powiesz Rydza sQrwielu „czy my są w Polsce”, czy już w burdelu? Niemoc dla żądań wkurza tak wielu, koniec z głupotą i ich PeeReLu. Nauka czy wiara prawda stara! Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: _widmo rozmycia LPR w oczach... 18.06.06, 11:38 Nie, przy takich posunięciach jak np.propozycja Giertycha i podobnych SLD odrodzi się wraz z sympatią do PRL.Bo w czym ona gorsza od LPR i Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk atnypolskie organizacje SLD, SdPl i PD trzeba 17.06.06, 21:55 zdelegalizować ! A ich szegów postawić przed Trybunałem Stanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik A swistak siedzi i zawija je w te sreberka... 17.06.06, 22:01 Von_thusk to przedstawiciel ciemnego ludu ktory to kupil i jeszcze nie zauwazyl ze to klamstwo. Brawo! Takich nam trzeba! Von Thusk na rzecznika! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Kryminaliści z Samoobrony mają Jolę z Dywit 18.06.06, 09:27 A naziści z LPR von thuska. Oba osobniki konkurują o zaszczytny tytuł Pierwszego Oszołoma Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan antypolska organizacja lpr(nowy prl) trzeba 17.06.06, 23:02 zdelegalizować! to chore by u wladzy byli ludzie, ktorzy uprawiaja scisla prywate za pomoca swojej wladzy. do tego te ich faszystowskie bojowki.... bleh! na szczescie to powinna byc ich ostatnia kadencja! Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: atnypolskie organizacje SLD, SdPl i PD trzeba 18.06.06, 01:36 von_thusk napisał: > zdelegalizować ! A ich szegów postawić przed Trybunałem Stanu ! a Ciebie w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
fszkaradek Re: atnypolskie organizacje SLD, SdPl i PD trzeba 18.06.06, 11:02 Niech jakiś młody psychiatra zainteresuje się tym przypadkiem, doktorat w kieszeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: atnypolskie organizacje SLD, SdPl i PD trzeba 18.06.06, 11:41 Najpierw naucz sie pisac ty patriotyczny MATOLE. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika ja przepraszam, znowu stary dowcip, ale tak mi sie 18.06.06, 10:01 z Romkiem kojarzy- na przyjeciu dyplomatycznym zachodni dyplomata potracil radzieckiego. Uklonil sie i powiedzial - Pardon. Na to dyplomata radziecki - szto? ty mienia pardon? Ja tiebia pardon! Ja twoju mat' pardon!!! Ja was wsiech PARDON!!!! Romek czasami tak wszystkich pardon (przepraszam za slowo). Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz1 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:05 a spójrz na jego twarz na tym zdjeciu ..kogo widzisz ?? nie trudno sie domysleć .... Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Czlowieka-Konia 17.06.06, 22:59 a na powaznie to widze gnide socjalistyczno-narodowa, ktora chce zostac jedyna partia lewicujaca w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
alex9991 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 22:07 Był już kiedyś podobny gość i podobne pomysły. A nazywał się Adolf Hitler. Wszyscy wiedzą, co było potem... Odpowiedz Link Zgłoś
szulkin nie dość, że głupi... 17.06.06, 22:29 to jeszcze brzydki. Kim jest osoba, któta dała mu sobie zrobić wsad? Kto go zdelegalizuje? On bez hologramu jest nieważny. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 01:38 funia81 napisała: > A moze udaloby sie zdelegalizowac LPR? Za promowanie faszystowskich idei, > nawolywanie do nienawisci na tle rasowym i religijnym... Gra warta swieczki. Partie polityczne NSDAP i WKP(b),zostaly uznane za miedzynarodowe organizacje kryminaalne.Skoro SLD wywodzi sie z PZPR,ktore z kolei wywodzi sie z WKP(b), Twwoja gra jest tynfa warta. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada wywodzi się? 18.06.06, 12:11 nikt nie jest karany za "wywodzenie się". Wasza genetyczna sieczka w Europie jest pustą plwociną. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 09:06 "funia81" Twoje podniebienie jest zbyt czerwone, po ojcu młocie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 11:23 aglo11 napisał: > "funia81" Twoje podniebienie jest zbyt czerwone, po ojcu młocie. Skąd Ty wiesz? Znasz ją? Znałeś jej ojca? Zaglądałeś jej w zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 11:34 Zawsze byłem przeciwnikiem wszelkiej lewicy ale to co proponuje Giertych jest tak głupie, że przekracza wszelkie racjonalne spojrzenie na cokolwiek. Trzeba go zamknąć w zakładzie psychiatrycznym ale i to nie wyrówna szkody, którą wyrządziła Polsce ta wypowiedź o delegalizacji SLD i jej uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 20:41 Nareszcie, ktoś się odważył, oby nie skończyło sie na słowach... Polska bez bolszewikow, zbyt piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: ah ten roman, co to jest za osiol... 17.06.06, 20:50 ah ten gondoliero, co to jest za debilio... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ah ten roman, co to jest za osiol... 17.06.06, 21:03 Hehe, czyli wg ciebie Romcio nie jest debilem? A tak się stara zasłużyć, na to miano :-) nemonews napisał: > ah ten gondoliero, co to jest za debilio... Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod ___Roman!! tylko nie wprowadzaj logiki do szkół... 17.06.06, 21:48 po co ludzie mają twoje idiotyzmy demaskować. Pamiętaj, przygłupami łatwiej się rządzi!!! Nie pozbawiaj Jarka jego największego atutu! Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Re: ___Roman!! tylko nie wprowadzaj logiki do szk 17.06.06, 22:00 chamstwo, dewiacja i prymitywizm to cechy wyborców lewicy bo "nikt nomrmalny na lewice nie głowuje, tylko patologia, dewiacja i prymitywizm obyczajowy" (W. Wierzejski) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: ___Roman!! tylko nie wprowadzaj logiki do szk 17.06.06, 23:41 von_thusk napisał: > "nikt nomrmalny na > lewice nie głowuje, tylko patologia, dewiacja i prymitywizm obyczajowy" (W. > Wierzejski) buahahahahaha :) tos sobie idola wybral! choc on idealnie do Ciebie pasuje ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ___Roman!! tylko nie wprowadzaj logiki do szk 18.06.06, 11:25 von_thusk napisał: > chamstwo, dewiacja i prymitywizm to cechy wyborców lewicy bo "nikt nomrmalny na > > lewice nie głowuje, tylko patologia, dewiacja i prymitywizm obyczajowy" (W. > Wierzejski) Aleś sobie "klasyka" znalazł! Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: ___Roman!! tylko nie wprowadzaj logiki do szk 18.06.06, 12:27 Juz ci raz napisalem ucz sie pisac pod patronatem takiego samego MATOLA ROMCIA jakim ty jestes,aletego nie zauwazasz cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Roman!! tylko nie wprowadzaj logiki do szkół 17.06.06, 23:01 Nie martw się, ani mu to w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Eurobolszewia na tym forum pluje ciągle na ludzi 17.06.06, 21:57 godnych szacunku, na Polaków na patriotów polskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Eurobolszewia na tym forum pluje ciągle na lu 17.06.06, 22:16 Patriotów polskich? Szkoda, że nie GENETYCZNYCH, to ponoć podstawa...tatuś zasłużony w WRONie, a synuś wzorem patriotyzmu, hehehe. Dobreeee! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Z Giertycha taki patriota jak koziej d. trąba! :-) 17.06.06, 22:43 von_thusk napisał: Eurobolszewia na tym forum pluje ciągle na ludzi > godnych szacunku, na Polaków na patriotów polskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Z Giertycha taki patriota jak koziej d. trąba 17.06.06, 22:48 taziuta napisał: > von_thusk napisał: > Eurobolszewia na tym forum pluje ciągle na ludzi > > godnych szacunku, na Polaków na patriotów polskich ! > > taziuta, alez z ciebie prymitywna ta-ciota niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Z Giertycha taki patriota jak koziej d. trąba 17.06.06, 23:52 wybrałeś dobrego nicka. nemo to po łacinie nic. nemo news = nic do powiedzenia. pasuje jak ulał. ;) a przy okazji - zarzucałeś, że obrażam ? nie chcę obrażać, ale nijak nie można się ustosunkować do twoich postów skoro twoje wypowiedzi polegają właśnie na rzucaniu inwektywami i buńczucznych zapewnieniach, że "Giertych Wielkim Polakiem Jest i Basta". Może wysil mózgownicę i napisz cokolwiek na temat, hmm ? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Z Giertycha taki patriota jak koziej d. trąba 18.06.06, 03:04 taziuta napisał: > von_thusk napisał: > Eurobolszewia na tym forum pluje ciągle na ludzi > > godnych szacunku, na Polaków na patriotów polskich ! Bolszewia to stary giertych, a neobolszewia pomieszana z neonazizmem to jego synek. Choć raz pomyśl logicznie, zamiast się zaperzać, kurduplowaty gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Eurobolszewia na tym forum pluje ciągle na lu 18.06.06, 11:29 To M. Giertych opłakujący wyjście wojsk rosyjskich z Polski jest patriotą? Odpowiedz Link Zgłoś
croco Re: ah ten roman, co to jest za osiol... 17.06.06, 21:56 Romek zdelegalizuj demokrację, jak już iść to na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ah ten roman, co to jest za osiol... 17.06.06, 23:04 croco napisał: > Romek zdelegalizuj demokrację, jak już iść to na całego. To, to zrobi (zresztą - już, po trochu, robi) ktoś inny, ważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: poczekaj aż bolszewie zdelegalizują -do von th 17.06.06, 22:37 Pomażyć można,marzenia nic nie kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: poczekaj aż bolszewie zdelegalizują ... 18.06.06, 11:29 To zaczną od siebie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 20:48 Miejmy nadzieję, że ktoś powstrzyma tego szalonego "człowieka", a może powinienem powiedzieć "nadczłowieka"? Boję się żyć w Państwie, gdzie ministrem edukacji jest ktoś szerzący nienawiść i nietolerancję. Jak tak dalej pójdzie, to wykluczą nas z UE. Ucieknijmy do Wielkiej Brytanii! Niedługo w ten sposób uzyskamy 3 miliony wolnych mieszkań :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl [...] 17.06.06, 20:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 20:55 yvesl napisał: > Kto Cię trzyma? Lepiej skieruj sie na mińsk, w GB tez scigaja komuchów. Nie zapominaj że jestem również gejem i pedofilem (przecież to jedno i to samo). Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 20:59 montreaux napisał: > yvesl napisał: > > Kto Cię trzyma? Lepiej skieruj sie na mińsk, w GB tez scigaja komuchów. > > Nie zapominaj że jestem również gejem i pedofilem (przecież to jedno i to samo) > . Nie , nie to samo. No chyba,ze nierozruzniasz. Stawanie w ob ronie sld to najwieksza hanba jaka może spotkac polaka.Porownywalna tylko do podpisania volkslisty. Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 21:01 Wg. pOsła Wierzejskiego to każdy gej jest pedofilem. Ja nie bronię SLD, tylko staję przeciwko Giertychowi. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 21:04 Dla prostych umysłów to to samo :-) montreaux napisał: > ... Ja nie bronię SLD, tylko staję przeciwko Giertychowi. Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 21:06 taziuta napisał: Dla prostych umysłów to to samo :-) Ojej... kolejny komuch ;P Ilu tu nas na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 21:28 wszystko mao... :-) montreaux napisał: > taziuta napisał: > > Dla prostych umysłów to to samo :-) > > Ojej... kolejny komuch ;P Ilu tu nas na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 22:11 Obecna sytuacja to ostatnie podrygi SBecji i Komuchów Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Nareszcie, ktoś się odważył 17.06.06, 22:29 LPRowcy mają krótką pamięć. Może wytłumaczysz wszechpolaczku dlaczego tatuś twojego guru był członkiem Rady Konsultacyjnej pod przewodnictwem Jaruzela? Może powiesz dlaczego popierał stan wojenny i interwencję ZSRR ? Może zdelegalizować starego Giertycha? Niedobrze mi się robi od tej hipokryzji matołków w rządzie i forumowych szczekaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Maciej Giertych postępował zgodnie z Polskim 18.06.06, 12:19 interesm Narodowym ! Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Maciej Giertych postępował zgodnie z Polskim 18.06.06, 12:46 'polskim' pisze sie z malej litery, gdyz jest to _przymiotnik_. Polska, Polak, Polka, itd zawsze z DUZEJ. Ew. mozna "Narod Polski" pisac z duzej, przez szacunek. Natomiast zasady polskiej ortografii nie dopuszczaja pisania "polski interes narodowy" z duzych. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Nareszcie, ktoś się odważył 18.06.06, 12:37 von_thusk napisał: szkoda czasu na dyskusje ze zwolennikiem hitleryzmu,sam jestes takim klonem ,potomkie h..ja i zaby. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Według badań większość jest pedofilami ! Więc 17.06.06, 22:08 Wierzej ma rację ! Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Według badań większość jest pedofilami ! Więc 17.06.06, 22:31 Czy mógłbyś podać jakie badania masz na myśli? Kto je prowadził? W jakim kraju i na jakiej grupie badawczej? A może się to tobie przyśniło czy ojciec Tadziu szepnął do uszka ? Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Według badań większość jest pedofilami ! Więc 17.06.06, 23:42 Rozumiem że badania były prowadzone wśród członków Młodzieży Wszechpolskiej? Więc każdy z was jest pedofilem? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Według badań większość jest pedofilami ! Więc 17.06.06, 23:07 von_thusk napisał: > Wierzej ma rację ! Ty też, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Nareszcie, ktoś się odważył-do yvesl... 17.06.06, 22:08 Już kiedyś ktoś powiedział:Gdyby głupota miała skrzydła to uleciała by jak gołębica,a ja dodam od siebie-daj Boże.Ale czy ty jesteś w stanie zrozumieć tą aluzję.A może cierpisz na tzw.pomroczność jasną.Bo o ile tak to byłbyś drugim przypadkiem tej choroby w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Nareszcie, ktoś się odważył 18.06.06, 12:34 Jak ty jestes POLAKIEM to ja jestem ZYDEM i rzadze calym SWIATEM a ty tylko swoja dupa i gownem. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Nareszcie, ktoś się odważył 18.06.06, 08:14 Jeszcze piekniejsza bylaby nie tylko bez komuchow ale i bez katoli. Oj jaki cudowny to bylby kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Nareszcie, ktoś się odważył 18.06.06, 10:04 i co, zdelegalizujesz trzy czwarte narodu? Bo tyle ma czerwono we lbach. yvesl napisał: > Nareszcie, ktoś się odważył, oby nie skończyło sie na słowach... Polska bez > bolszewikow, zbyt piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
ajhbergen Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:46 PiS zostanie zdelegalizowany dopiero na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzela53 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:50 A niech tylko przyjedzie na śląsk ta kanalia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:54 grzela53 napisał: > A niech tylko przyjedzie na śląsk ta kanalia!!!! Nawet jeżeli przyjedzie to i tak nikt mu nic nie zrobi, bo obroni go jak dzisiaj armia jego świętojebl**ych wyznawców... Bo według nich jesteś(my) bandą antypolskich żydomasonolewakogejopedofilołżeelito komuchów... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:55 montreaux napisał: > grzela53 napisał: > > > A niech tylko przyjedzie na śląsk ta kanalia!!!! > > Nawet jeżeli przyjedzie to i tak nikt mu nic nie zrobi, bo obroni go jak dzisia > j Nieprawda jesteś bolszewikiem. Ato zdrajcy Polski. > armia jego świętojebl**ych wyznawców... Bo według nich jesteś(my) bandą > antypolskich żydomasonolewakogejopedofilołżeelito komuchów... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
montreaux Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:58 Oczywiście, jestem bolszewikiem. Na dodatek transseksualistą, nekrofilem, koprofilem i przeciwnikiem Polski. Powinienem zostać spalony na stosie. Och ja zły, Och ja niedobry! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:01 montreaux napisał: > Oczywiście, jestem bolszewikiem. Na dodatek transseksualistą, nekrofilem, > koprofilem i przeciwnikiem Polski. Powinienem zostać spalony na stosie. Och ja > zły, Och ja niedobry! Skoro tak dobrze znasz siebie i żle ci z tym, to spal sie sam. Chcesz byc meczennikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:46 Pozwolę się wtrącić. Szanowny yvesl zastanawia mnie zawsze jak to jest nie pojmować świata, normalności, prawa do swobody zycia i podejmowania decyzji o swoim losie? Napisz, czy to bardzo boli, czy czujesz się stłamszony ndecką propagandą, czy poprostu wierzysz w te narodowosocjalistyczne brednie. Jak to jest kiedy chcesz żyć jak normalny wolny człowiek, ale nie pozwala ci na to doktryna życia w ciemnocie i udawania, że sie jest człowiekiem rozumiejącym rzeczywistość? A tak swoja drogą to mi bardzo żal takich ludzi jak ty, bo może gdyby pokazać wam normalność wolnego świata, coś by się z ciebie wykrzesało. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 23:45 kiks11 napisał: > może gdyby pokazać wam normalność wolnego świata, coś by się z ciebie > wykrzesało. Złudne nadzieje. Poczucie wstydu, jaki odczuliby narodowcy na widok normalności, gdyby dopuścili ten widok do siebie, musiałoby ich zabić ze względu na stopień natężenia. Ich instynkt samozachowawczy nie dopuszcza więc takich widoków, a najlepszym dla nich sposobem na uniknięcie wspomnianego ryzyka jest zniszczenie normalności, prawa do swobody życia i podejmowania decyzji o swoim losie. Odpowiedz Link Zgłoś
insp Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 11:55 > bo według nich jesteś(my) bandą > antypolskich żydomasonolewakogejopedofilołżeelito komuchów... :/ Wysokie aspiracje. Jestes tylko marnym pedalem. Odpowiedz Link Zgłoś
aycaramba Giertych niekompatybilny z rzeczywistością 17.06.06, 20:51 Pan Giertych jest niekompatybilny z rzeczywistością jako taką w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
snc2 Re: Giertych niekompatybilny z rzeczywistością 17.06.06, 23:11 ministrami edukacji mogą zostać najwięksi fantaści... NIESTETY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajolka Re: Giertych niekompatybilny z rzeczywistością 18.06.06, 10:56 Fantaści - powinni nawet zajmować to miejsce, bo w tej chwili już tylko fantasta, ale mądry może cokolwiek poprawić w naszej polskiej edukacji. Ale chyba nie myślisz , że pan Giertych to fantasta- to typowy "rycerz", z klapami na oczach dodatkowo- coś sobie ubzdurał i teraz prze do przodu i coraz wyżej jak czołg. Liczę na to , że przedobrzy, przeliczy się i wyląduje gąsienicami do góry. Ciekawe czy mu wtedy armia wszechpolaczków pomoże , czy też zetrze go na proch swoimi wybłyszczonymi glananmi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bartekz1 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:52 A dlaczego nie LPR? Przecież UE krytykuje LPR, a nie SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
salta1 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:54 Proponuję zaniechać wszelkich protestów przeciw nieszczęsnemu wybrykowi natury. On skazuje sam siebie na nieodwracalne obrzydzenie do polityków tego pokroju. Niebawem sam będzie spluwał na swój widok. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:57 salta1 napisał: > Proponuję zaniechać wszelkich protestów przeciw nieszczęsnemu wybrykowi natury. > On skazuje sam siebie na nieodwracalne obrzydzenie do polityków tego pokroju. > Niebawem sam będzie spluwał na swój widok. Za to z olejniczakiem bedziesz sie ściskał i calował komunisto? Swoj do swego lgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:27 Twoje wypowiedzi świadczą, że nie różnisz się w myśleniu od tych z brunatnego reżimu. Hańbą jest konieczność znoszenia takich jak yvesi. Czy posiadasz już brunatną koszulę? Na pewno będzie ci do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:02 salta1 napisał: > Proponuję zaniechać wszelkich protestów przeciw nieszczęsnemu wybrykowi natury. > On skazuje sam siebie na nieodwracalne obrzydzenie do polityków tego pokroju. > Niebawem sam będzie spluwał na swój widok. salta1, albo salcia1? nie maskuj sie,tylko pokaz twoje p...... oblicze. salcia to tez typowe imie. Odpowiedz Link Zgłoś
chips8 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:30 Ty troglodyto!"Salcia to typowe imię".A jak tobie na imię? Joseph,Benito ? Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 23:55 chips8 napisała: > Ty troglodyto!"Salcia to typowe imię".A jak tobie na imię? Joseph,Benito ? On ma na imie Adolf lub jesli to ona to Adolfina. Odpowiedz Link Zgłoś
sebwie22 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 00:53 Nie ma jak w kraju - raju, gdzie jak się chce kogoś zmieszać z błotem, obrazić, wystarczy nazawć go żydem, lewakiem itp. Przeważnie czynią to ludzie, którzy nie mają pojęcia czym był komuna, a czym się różni lewica od prawicy. A co do "żydokomuny" odsyłam do ksiązki: Krystyny Kersten: Polacy. Żydzi. Komunizm. Anatomia półprawd 1939-1968, niech Ci którzy tego pojęcia używają, niech się zapoznają z tą publikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:23 salta1 napisał: Proponuję zaniechać wszelkich protestów przeciw nieszczęsnemu wybrykowi natury. > On skazuje sam siebie na nieodwracalne obrzydzenie do polityków tego pokroju. > Niebawem sam będzie spluwał na swój widok. Chyba to nie jest możliwe. On jest narcyzem. Ale kiedyś utopi się we własnym g...e, oby szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 22:17 wybrykiem natury to ty jesteś z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Juz dawno ktos to powinien byl zrobic 17.06.06, 20:57 SLD to orgaizacja przestepcza a jej czlonkowie w Polsce powinni byc scigani listami gonczymi. Poza Polska powinien sie nimi zajac Interpol i Trybunal w Hadze. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: Juz dawno ktos to powinien byl zrobic 17.06.06, 21:37 woodbridge napisał: > SLD to orgaizacja przestepcza a jej czlonkowie w Polsce powinni byc scigani > listami gonczymi. Poza Polska powinien sie nimi zajac Interpol i Trybunal w > Hadze. Jeszcze jeden mądrala. Najlepiej wszystkich do koncentraka. Kandydatów na strażników nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 20:59 zrobi wszystko żeby media sie nim interesowaly a nie interesowaly sie tym,czy jest dobrym ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:00 tak sie rodzą reżimy - patrzcie na co PIS pozwolił Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:01 Ciekawe jak długo społeczeństwo polskie będzie tolerowało tego durnia z ukradzionym dyplomem? Gratuluję i dziękuję wyborcom LPR. jestescie go warci - na wiosne pod ogórki zamiast nawozu. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:03 ben-oni napisał: > Ciekawe jak długo społeczeństwo polskie będzie tolerowało tego durnia z > ukradzionym dyplomem? Gratuluję i dziękuję wyborcom LPR. jestescie go warci - > na wiosne pod ogórki zamiast nawozu. A jak tam Twój idol - olejniczak? Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Giertych chce zdelegalizować SLD i ma rację ! 17.06.06, 21:55 Miejsce członków SLD jest w więzieniu za działania na szkodę Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:01 Wielki do nieba i glupi jak trzeba. Kwalifikuje sie do stałego pobytu w Górnej Grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
vasc Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:02 Zrobmy sondaz na temat delegalizacji LPR "drogi" panie Romanie i zobaczymy czy to was trzevba zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Pomysł dobry, autor horrendalny. 17.06.06, 21:12 SLD jest ugrupowaniem niekompatybilnym z polską rzeczywistością od roku 1945. Giertych niczego nowego tutaj nie odkrył. LPR, mocno korzeniami z PZPR związana, też jest niekompatybilna z polską rzeczywistością. Pomysł dobry, autor horrendalny. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Pomysł dobry, autor horrendalny. 17.06.06, 21:24 trzeba było Romana Giertycha nie denerwować jakimiś rezolucjami(czy czymś takim) w tym UE teraz to on zdelegalizuje nie tylko SLd ale wszystkie lewicowe, póżniej liberalne partie .. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Pomysł dobry, autor horrendalny. 18.06.06, 03:11 Romek moze nawet zdelegalizowac UE. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:12 Elektron chce zdelegalizować protona. Tak po "fizycznemu". Odpowiedz Link Zgłoś
martusia65 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 23:43 jasne...od talibow jak widac roznia nas jedynie islam i turbany, bo o fanatyzm religijny to widze ze u nas kwitnie ze tylko raczki zacierac. Mam wiec kilka pomyslow dla naszego kochanego Wszechromana Edukatora: 1) zakazac kobietom nosic mini - wiadomo ze kawalek ponetnego kobiecego ciala na widoku sprzyja seksowi pozamazenskiemu ( a co tam...wprowadzmy nakaz iz wszyscy obywatelowie musza nosic kombinezony narciarskie! to wyeliminuje problem calkowicie) 2) wprowadzic prohibicje - w ten sposob kiedykolwiek papiez bedzie chciale odwiedzic Polske nie trzeba bedzie trzeba uchwalac ustaw odnosnie tego problemu 3) uchwalic ustawe nakazujaca opuszczenie granic kraju wszystkim gejom, lesbijkom zydom, masonom, komunistom, sympatykom powyzszych i wszystkim innym ktorzy odbiegaja od katolicko-nacjonalistycznej wizji Mr. Romana ( czyli wszyscy oprocz czesci LPR-u i kawalka wszechpolakow Panie Romanie: wedle miedzynarodowych kanonow czlowiek jak Pan wogole nie powinien dostac sie do parlamentu, a jezeli jakims to cudem juz sie tak stalo, wtedy niezwlocznie podaje sie do dymisji!! Jezeli faktycznie zalezy Panu na ojczyznie: PROSZE SIE PODAC DO DYMISJI!!! a tym samym prosze przestac robic posmiewisko z Polski na arenie miedzynarodowej, bo wlasnie ludzie jak Pan tworza nam na swiecie opinie nietolerancyjnych, twardoglowych katolikow-radykalow. Prosze rowniez pamietac o tych obywatelach, ktorzy wyznaja inna wiare (chociaz zapewne dla Pana to sa podludzie) oraz o tych, ktorzy sa katolikami, lecz poziom zaangazowania ksciola w polityce Polski zupelnie nieodpowiada (tak jak np. mojej osobie). WIECEJ TOLERANCJI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:14 SLD - "niekompatybilne z polską rzeczywistością". Widzę ze Pan Minister wziął się do studiowania trudnych słówek miło żeby uczyć trzeba umieć Zdaje się że PAN minister zapomniał że mamy w kraju jeszcze PLURALIZM demokratyczna zasada ustrojowa wyrażająca się w poszanowaniu dla zróżnicowań społecznych i kulturowych, gwarantująca różnym grupom społecznym i politycznym prawo wyrażania swych interesów (politycznych, społecznych i ekonomicznych) oraz udział w sprawowaniu władzy A MOŻE JUŻ NIE MAMY? To jest tragedia że tak poważne stanowisko ma tak niepoważny człowiek którego nikt poważnie nie traktuje a on i tak wprowadza poważne zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:24 R.Giertych korzysta ze swoich 5 minut w sprawowaniu władzy. I codziennie coś wymysla,aby przyłozyć rodakom;a to zmiany w szkole,lekcje patriotyzmu,rozdzielenie historii, obraza na PE,zamiar delegalizacji SLD. Ciekawe,co jutro wymysli,bo czasu na realizacje swoich pomysłów ma niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 bardzo dobry pomysl, ale przy okazji trzeba tez 17.06.06, 21:19 "odstrzelic" SdPL(bo to takie same komuchy) i przeswietli lewackie partyjki jak Zieloni!! kto ich finansuje(pewnie zachodnie lewacktwo i bolszewia zza granicy!) Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Zgadłeś Zielonych 2004 finansują Zieloni z Niemiec 17.06.06, 22:12 więc to obca agentura. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka1977 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:21 Heheehehhehehehehe dobre, naprawdę dobre. Niech się już Pan nie ośmiesza Panie Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina typowa reakcja neofity 17.06.06, 21:39 Od kiedy to Giertychom przeszkadzaja (post)komunisci? Nie przypominam sobie zeby Giertych Sr. nawolywal do rozwiazania PZPRu chociaz sekretarze lamali prawo. A prof Senszyn coz, wypowiedz co prawda malo wysublimowana, ale przynajmniej nie lamiaca zadnego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: typowa reakcja neofity 18.06.06, 11:34 > Nie przypominam sobie zeby Giertych Sr. nawolywal do rozwiazania PZPRu chociaz > sekretarze lamali prawo. No, w końcu ktoś posadkę w Radzie Konsultacyjnej mu dał. Benderowi toże. Ktoś wysłał J.R. Nowaka do ambasady w Budapeszcie w latach 60. Nie podcina się gałęzi na której się siedzi. Po prostu drogi bolszewików internacjonalnych i narodowych się rozeszły w okresie transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk Psychopata... 17.06.06, 21:47 ...marzy mu sie jego własna "noc długich noży"... pytanie co będzie później... może przewidział to właśnie Orwell w antyutopii "Rok 1984". Polecam panu Romkowi tę lekrurę... Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Psychopata...nie czuje potrzeby zmian 17.06.06, 21:53 Psychopata ma własny punkt widzenia i własne sprawy na swojej biednej głowie. Psychopata obsesyjnie wystepuje przeciwko Giertychowi. Odpowiedz Link Zgłoś
marys_ofo Re: Psychopata... 17.06.06, 22:50 jestem bardziej za "Folwarkiem zwierzęcym" ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:48 Ta organizacja przestępcza, majaca korzenie w kompartii założonej przez Stalina dawno powinna zostać zdelegalizowana, ale na jej miejsce na pewno powstanie nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:51 tom1003 napisał: > Ta organizacja przestępcza, majaca korzenie w kompartii założonej > przez Stalina dawno powinna zostać zdelegalizowana, ale na jej > miejsce na pewno powstanie nowa. > Ja myślę, że już powstała nowa. A nawet kilka: SLD-PL, PeDeały,UW. Waham się, czy nie powinienem doliczyć PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 23:53 12345on napisał: > Waham się, czy nie powinienem doliczyć PO. Nie wahaj się, dolicz, wszelkie wątpliwości zostaną poczytane na twoją niekorzyść i Romek może nie zechce dać ci jutro buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 18.06.06, 11:36 Poczytaj sobie jakie było główne ugrupowanie założycielskie LPRu. To ugrupowanie założyło sześciu ludzi. Trzech z nich było silnie powiązanych z pewną partią polityczną. Zagadka: jaką? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:49 Ja mam ogromną prośbę do Sejmu RP(choć nie wiem czy znajdzie się tylu mądrych ludzi),aby uchwalił ustawę o przymusowych badaniach u odpowiednich specjalistów a może i komisji lekarskich złożonych między innymi z lekarzy psychiatrów,wszystkich kandydatów na stanowiska państwowe.Przecież to co wyprawiają tzw.politycy koalicji rządzącej zakrawa na epidemię chorób psychicznych,panującą w tym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdna.matylda Re: Giertych chce zdelegalizować SLD 17.06.06, 21:58 O, i tu sie zgadzam. Zastanawiajace, czy nikt dotychczas nie wpadl na taki pomysl, czy tez owi specjalisci sa skorumpowani i stawiaja falszywe diagnozy? Przeciez nawet glupiemu, za przeproszeniem, kierowcy robi sie takie badania. Ktos kto chce kierowac państwem tym bardziej powinien je przejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Zdelegalizować SLD ! SdPl ! PD !-do von thusk 17.06.06, 22:20 A ciebie zutylizować.Chociaż nie mam w zwyczaju nikogo obrażać ani nikogo poniżać,ale ty przekroczyłeś wszelkie dostępne normy głupoty i obskuranctwa umysłowego.Czy ty choć w jednym poście napisałeś coś rozsądnego.I jak ci już kiedyś napisałem-kończ waść,wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Zdelegalizować SLD ! SdPl ! PD !-do von thusk 17.06.06, 23:38 janma46 napisał: > A ciebie zutylizować.Chociaż nie mam w zwyczaju nikogo obrażać ani nikogo > poniżać,ale ty przekroczyłeś wszelkie dostępne normy głupoty i obskuranctwa > umysłowego.Czy ty choć w jednym poście napisałeś coś rozsądnego.I jak ci już > kiedyś napisałem-kończ waść,wstydu oszczędź. janma46,nie masz w zwyczaju nikogo obrazac ani ponizac,a jednak to czynisz, czyli poprostu robisz z siebie balwana,prymitywna ciote. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Zdelegalizować SLD ! SdPl ! PD !-do nemonews 18.06.06, 11:46 Przyganiał kocioł garnkowi.Być może że przekroczyłem jakąś granicę,ale jak długo można znosić głupotę i obskuranctwo umysłowe.Tym postem dajesz dowód na to że nic cię nie różni od von thuska,jesteście na jednym poziomie rozwojowym.Miałem rację że oprócz wypisywania epitetów nic więcej nie potraficie.Przecież ty nawet odpowiadasz nie na temat(przyczepiłeś się jednego słowa nie rozumiejąc chyba dalszej jego części).A człowieka rozumnego cechuje to że rozumie o czym pisze i co czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l chetnie bym zobaczył tego idiotę na stryku ale.. 17.06.06, 21:54 razem z towarzyszem milerem i całą resztą swołoczy czerwonej. ten kraj nie zasługuje na nikogo lepszego: albo czerwone bagno albo gnojowica pis-lpr-so Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta To oni ciągle rządzą? :-) 17.06.06, 22:04 12345on napisał/a: Re: Paszli won, towarzysze SLD-owcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Re: chetnie bym zobaczył tego idiotę na stryku al 17.06.06, 22:02 poszli won SLDowcy ! Won za Don ! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Bez przesady, jakie czerwone bagno? 17.06.06, 22:03 Nic tak szybko i skutecznie komuchów nie wybiela jak rządy koalicji pis-lpr-so. :-) r0b0l napisał: Re: chetnie bym zobaczył tego idiotę na stryku ale > razem z towarzyszem milerem i całą resztą swołoczy czerwonej. > ten kraj nie zasługuje na nikogo lepszego: albo czerwone bagno albo gnojowica > pis-lpr-so Odpowiedz Link Zgłoś