nikita.nika 24.06.06, 13:30 Lepper!! ;Z wieznia zes uciekl czy cus!! Do pola stonke trzepac z ziemniakow! Wladzy sie zachcialo kryminaliscie!!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mg2005 Dlaczego nie można skomentować PO i SLD ?... 24.06.06, 13:31 Dlaczego nie można skomentować kongresu PO i SLD ? Ochronka?... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dlaczego nie można skomentować PO i SLD ?... 24.06.06, 13:40 mg2005 napisał: > Dlaczego nie można skomentować kongresu PO i SLD ? Ochronka?... Ależ komentuj, kochaś... komentuj... Tylko, że teraz jest kongres Leppera - wiec wszystko o swoim czasie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dlaczego nie można skomentować PO i SLD ?... 24.06.06, 13:51 Hehe, dzisiaj są trzy kongresy na raz :-) sclavus napisał: > mg2005 napisał: > > > Dlaczego nie można skomentować kongresu PO i SLD ? Ochronka?... > > Ależ komentuj, kochaś... komentuj... > Tylko, że teraz jest kongres Leppera - wiec wszystko o swoim czasie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dlaczego nie można skomentować PO i SLD ?... 24.06.06, 14:18 taziuta napisał: > Hehe, dzisiaj są trzy kongresy na raz :-) > > sclavus napisał: > > > mg2005 napisał: > > > > > Dlaczego nie można skomentować kongresu PO i SLD ? Ochronka?... > > > > Ależ komentuj, kochaś... komentuj... > > Tylko, że teraz jest kongres Leppera - wiec wszystko o swoim czasie... :) > ) Może powinienem napisać: tu i teraz... :)) Faktem jest, że narazie pod kongresem SLD nie można sie wpisywać.... Myślę, że tylko narazie... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Ja się z inteligencja urodziłem,Rokita musiał się 24.06.06, 16:08 "Ja się z inteligencja urodziłem, a ty Rokita musiałeś się jej dopiero uczyć. "Ci liberałowie, inteligenci z czymś przed nazwiskiem..." Do roboty budować stosunki z białorusią ... To z przemówienia Leppieja. Pamiętacie Pol Pota i Czerwonych Khmerów? Bo zanim Matoł z sensem wystęka, że Balcerowicz to jego męka, a Sorosz, psiororz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Ja się z inteligencja urodziłem,Rokita musiał 24.06.06, 17:01 almagus napisał: > "Ja się z inteligencja urodziłem, a ty Rokita musiałeś się jej dopiero uczyć. > "Ci liberałowie, inteligenci z czymś przed nazwiskiem..." > Do roboty budować stosunki z białorusią ... > To z przemówienia Leppieja. > Pamiętacie Pol Pota i Czerwonych Khmerów? > > Myślę,ze bliżej Ci do lenina , trockiego,berii i stalina, z tamtąd Twe korzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ja się z inteligencja urodziłem,Rokita musiał 24.06.06, 17:44 yvesl napisał: > almagus napisał: > > > "Ja się z inteligencja urodziłem, a ty Rokita musiałeś się jej dopiero u > czyć. > > "Ci liberałowie, inteligenci z czymś przed nazwiskiem..." > > Do roboty budować stosunki z białorusią ... > > To z przemówienia Leppieja. > > Pamiętacie Pol Pota i Czerwonych Khmerów? > > > > > Myślę,ze bliżej Ci do lenina , trockiego,berii i stalina, z tamtąd Twe korzenie > ? STAMTĄD kochaś... stamtąd.... Tak jak ty piszesz - to niby skąd...?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kaczyńscy karleją, rośnie demon i prezydent! 24.06.06, 22:49 Kaczyńscy karleją, rośnie demon i prezydent! Jacy ci Kaczyńscy, upaśli rydzykową czarną muchę, aby srała na inteligencję, naukę, rozwój. Doszlusowali mądrale do matołów, koalicja braku wiary w Polską myśl, dorobek, walkę o wolność, rozwój. Koalicja wiary w kłamstwo! Zapaść! Haki! Jeszcze raz trzeba mi stanąć do walki, może to u nich obłęd, jak można tolerować ludzi chorych umysłowo u władzy? To koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: _B U R A K__enforcement... 25.06.06, 07:36 Oj Kaczyński, ale masz kumpla. Kaczyński i koalicjanci to dramat Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod _B U R A K__ubiera w proste słowa... 25.06.06, 08:35 sofizmaty Jarka Zawsze Dziewicy. Jarek mówi: IV RP Lepper: stołki dla nas Jarek mówi: jedyna możliwa koalicja Lepper: stołki dla nas i umorzenia kredytów Jarek mówi: SO staje się odpowiedzialna, ewoluuje Lepper: stołki dla nas, umorzenia kredytów i wicepremierostwo itd., itp... Giertycha udało się ładnie wpuścić w maliny MEN-u. Ze świoniopasem sprawa może nie być tak oczywista, bo wykarmi się to to na dotacjach z UE... Odpowiedz Link Zgłoś
king-dong Jędruś, Michaś Kleiber chcę się do Ciebie zapisać 25.06.06, 10:59 tylko pętaczek nie wie jak. Bo Ty będziesz Preziem w następnym rozdaniu. Weź Michasia. Zaoszczędzisz na papierze toaletowym. Michaś będzie Cię wylizywał. Odpowiedz Link Zgłoś
bujacznik to się nazywa demokracja-2150 za, 10 przeciw 25.06.06, 12:42 nie wątpie że Lepper by chciał taką demokrację w całej Polsce wprawadzić Krowy paść, a nie do polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Ja się z inteligencja urodziłem,Rokita musiał 24.06.06, 21:32 inteligiencją.. nie zwrocil tez uwagi na to ze pelne brzuchy i portfele to potrzeby jego wlasnego elektoratu. w koncu nic innego im nie obiecuje.. almagus napisał: > "Ja się z inteligencja urodziłem, a ty Rokita musiałeś się jej dopiero uczyć. > "Ci liberałowie, inteligenci z czymś przed nazwiskiem..." > Do roboty budować stosunki z białorusią ... > To z przemówienia Leppieja. > Pamiętacie Pol Pota i Czerwonych Khmerów? > Bo zanim Matoł z sensem wystęka, że Balcerowicz to jego męka, a Sorosz, > psiororz oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili nam tylko Wsze > Polskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Dlaczego nie można skomentować PO i SLD ?... 24.06.06, 22:12 sclavus napisał: > taziuta napisał: > > > Hehe, dzisiaj są trzy kongresy na raz :-) > > > > sclavus napisał: > > > > > mg2005 napisał: > > > > > > > Dlaczego nie można skomentować kongresu PO i SLD ? Ochronka?. > .. > > > > > > Ależ komentuj, kochaś... komentuj... > > > Tylko, że teraz jest kongres Leppera - wiec wszystko o swoim czasie > ... :) > > ) > > Może powinienem napisać: tu i teraz... :)) > Faktem jest, że narazie pod kongresem SLD nie można sie wpisywać.... Myślę, że > tylko narazie... A co ty pedalskie nasienie jestes, ze kochasiu piszesz? Ciemniaku jak nie wiesz co sie dzieje w polityce to morda w kubel. Kongresy sa trzy, tylko ze zydowska o PO nie pozwoli nic zlego napisac, takie to wybiórcze nasienie. CIekaw jestem cos tam panie michnik robil na poczatku lat 90tych w archiwum SB. Moze odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 14:34 Bo mniej rozwalają ten Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 14:38 dzyndzelbaum napisała: > Bo mniej rozwalają ten Kraj. Na tym (między innymi) polega wolność, że się ma wolne wybory.... pamiętać jednak trzeba o ponoszeniu konsekwencji tych wyborów - nie da się tego zwalić na kogoś.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 15:54 I JESZCZE JEDNO PANIE LEPPER ,KAZDY PRZECIETNIE INTELIGENTNY CZLOWIEK ZDAJE MATURE! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 21:38 mariola9915 napisał: > > I JESZCZE JEDNO PANIE LEPPER ,KAZDY PRZECIETNIE INTELIGENTNY CZLOWIEK ZDAJE > MATURE! Nieprzecietnie inteligentny nie potrzebuje matury :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Będę głosować na Samoobronę! 25.06.06, 08:49 ten osobnik bez matury nie jest mądry tylko cwany i bezczelny.Mój dziad kazał by wlepić parę batów na gołą żyć i delikwent natychmiast znalazł by swoje miejsce w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Będę głosować na Samoobronę! 25.06.06, 09:15 A JEDNAK DOBRZE BYLOBY,GDYBY PRZYWODCA MIAL CHOCIAZ MATURE,BO POTEM MOGLBY POJSC NA STUDIA.TYLKO KOMPLETNY IGNORANT NIE ZDAJE MATURY.TACY LUDZIE POWINNI ZOSTAC NA SWOICH ZAGRODACH Odpowiedz Link Zgłoś
courtier leper pomylił 25.06.06, 11:10 jarmaczne cwaniactwo,hosztaplerstwo i skłonności do kryminalnych zachowań się z inteligencją.Takicich inteligentów i krzykaczy jest cała masa na lokalnych jarmarkach gdzie handluje sie wieprzami. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 17:45 orcheystra napisał: > jakie to prymitywne twoja muzyka ??? Pewnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 16:33 dzyndzelbaum napisała: > Bo mniej rozwalają ten Kraj. Ja nie chociaż... Pan Lepper >Jest najlepszym oratorem wśrod naszych politykow jest też bardzo lojalnym koalicjantem ,posłuchj go na żywo..i oceń sam ...chyba że masz siano zamiast mózgu i masz tzw GWInteligencje... Będziesz chyba musiał wyemigrować bo już w następnej kadencji Lepper dojdzie do drugiej tury wyborów prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 21:33 Z pomoca takich kretynow jak Ty napewno dojdzie! Ale tak szybko jak dojdzie tak tez zleci!! Sluchalam Leppera! Nie reprezentuje soba nic tak zreszta jak Ty! Zero klasy,zero konkretow!! Same obiecanki cacanki a moherom w to graj!!Swoja inteligencja przebiles nawet Jolke!!I niestety masz siano zamiast mozgu i tak jak u Joli przeszczep nie wchodzi w gre!! Twoj (wodz) to zwykly prostak!!! cytuje ;JAK MOZNA ZGWALCIC PROSTYTUTKE HE-HE-HE HEHE HE-HE-HE;Nic dodac nic ujac!!Kryminalista tak jak jego cala swita!!! Ps.Jesli myslisz ze jestes coool to zejdz na ziemie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 22:44 Z pomoca takich kretynow jak Ty napewno dojdzie! Co ty mnie łachudro od kretynów będziesz wyzywać. A gwałcenie raczej pewnie do ciebie się nie odnosi,bo wściekły kulawy i ślepy pies by się na ciebie nie napalił. > > Ja znam twoich szubrawców z PO SLD i pluję im w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Będę głosować na Samoobronę! 25.06.06, 07:32 Uderz w psa a pchla sie odezwie!! Zabolalo! i dobrze!! Moze sie opamietasz jak dostaniesz od Swojego wodza w PAPE!!A jesli chodzi o (moich) szubrawcow to sie pomyliles! Roznica jest taka ze z dwojga zlego lepsza jest kazda inna partia od SO!! Ps. Wsciekly,kulawy i slepy to Ty jestes! Raczej,pewnie do mnie sie nie odnosi?! ale co kochanie?! Gwalt?! Widac po Twoim gadaniu do jakiej partii nalezysz!!Wasze motto-GWALCIC!! KRASC!! OSZUKIWAC!! Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Będę głosować na Samoobronę! 25.06.06, 09:00 beret_moherowy napisał: > dzyndzelbaum napisała: > > > Bo mniej rozwalają ten Kraj. > Ja nie chociaż... > Pan Lepper > >Jest najlepszym oratorem wśrod naszych politykow jest też bardzo lojalnym > koalicjantem ,posłuchj go na żywo..i oceń sam ...chyba że masz siano zamiast mó > zgu > i masz tzw GWInteligencje... > Będziesz chyba musiał wyemigrować bo już w następnej kadencji Lepper dojdzie > do drugiej tury wyborów prezydenckich > Orator? prostacki język dla niedouczonego prostactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Będę głosować na Samoobronę!a gdzie jola? 24.06.06, 18:22 Ta pani przez pyskowki z nami , jest pewnie tam ,na tym klakier-zjedzie, noszona na rekach jako obronczyni Szmaboobory.Karierka przed nia,bo na forach jakos glosu nie zabiera, widac tylko klony.. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Będę głosować na Samoobronę!a gdzie jola? 24.06.06, 18:50 nett1980 napisała: > Ta pani przez pyskowki z nami , jest pewnie tam ,na tym klakier-zjedzie, > noszona na rekach jako obronczyni Szmaboobory.Karierka przed nia,bo na forach > jakos glosu nie zabiera, widac tylko klony.. Mowisz o zjeżdzie PO? Nie zaprosili Cię , a to dranie. Widocznie za malo sie udzielasz, albo maluczkich, wielki wodz von tusk ma w powazaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 gdzie jola? 24.06.06, 19:35 OO jak kontra to od razu ,PO .Masz racje najblizej mi do nich ,ale to tylko z braku laku.Ta pani co po artykule na portalu gazety nagle znikla , dopiela pewnie swego .Coz tupeciara na zyciowej odstawce znow wyplynela,ale ja wciaz nie wiem- jak mozna ten spalony solarka swinski ryj podziwiac i publicznie holubic? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: gdzie jola? 24.06.06, 20:50 jaki szef taka kadra, jaka kadra tacy wyborcy. Takie samo bydlo zapisuje sie do Samoobrony co kiedys zapisywalo sie ORMO. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 ***S___A___M___0___0___B___R___0_ __N___A******** 25.06.06, 10:39 Coz tupeciara na zyciowej odstawce znow wyplynela,ale ja wciaz > nie wiem- jak mozna ten spalony solarka swinski ryj podziwiac i publicznie > holubic? Nie mogłam się odnieść do tzw.programowych paszkwili i pomówień przedstawicieli opcji przestępczych i antynarodowych z powodu uczestnictwa w komentowanym kongresie. A co do podświadomych kompleksów interlokutora ,zdanie nie powinno zawierać tezy i antytezy bo jest po prostu alogiczne. Życiowa odstawka znów wypłyneła? Cieszę się z tak ograniczonych antagonistów Samoobrony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd D-O-B-R-E 25.06.06, 11:13 Jola usłyszał kilka nowych słów i prezentuje nam tu je. Jak zwykle ich nie rozumie ale wplat w tekst. Tekst zrobił się naukowy, górnolotny i całkowicie pozbawiony sensu Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: D-O-B-R-E 25.06.06, 11:31 Jola usłyszał kilka nowych słów i prezentuje nam tu je. Te tu je ,co nam prezentuje. Zwłaszcza są górnolotne i na miarę Szymborskiej!??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: D-O-B-R-E 25.06.06, 11:37 Czyżby strofy Szymborskiej trafiły "pod strzechy" ? W twoim przypadku to pewnie służa do wyrównywania klepiska bo stół ci sie kiwa Odpowiedz Link Zgłoś
courtier ale ty poje..a 25.06.06, 11:44 jak zreszta znaczna częsć elektoratu samoobrony.Przypominasz mi moich sąsiadów,którzy zostali wpuszczeni w maliny przez samoobrone przy okazji prywatyzacji Zakładów Tytoniowych w Augustowie a mimo to nie dadza powiedziec nic złego o swoim wodzu.Przed wczesniejszymi wyborami do parlamentu emisariusze lepera organizowali zbiórke składania "pozwów" do sadów o przydział akcji ZT."Zapomnieli" tylko dodać ,że rolnikom tym akcje nie nalezały się(brak spełnionych wymogów ustaowych w zakresie kooperacji w okreslonym okresie) i że akcje zostały dawno rozdzielone pomiędzy uprawninych rolników.Ponadto przydział akcji został poprzedzony terminem zawitym, do którego należało złozyc wniosek. O tym wszystkim samobrona nie poinformowała,tylko robiła krzyk że akcje im sie należą i ze jedynie samobrona troszczy sie o rolników.Co smieśniejsze działcze s grozili,że jezeli sądy polskie nie przydzielą akcji to oni poskarżą się trybunałom zagranicznym.Rzekomo sprawa miała być juz w Rzymie(ciekawe dlaczego nie np w Mińsku).Za quasi-pozwy (odbite na ksero)samoobrona kazała płacić po 20 zł. Cel został osiągniety. Samoobrona zyskała sympatyków i dodtkowo zebrała kase za buble prawne zwane pozwami. Jak było do przewidzenia rolnicy akcji nie otrzymali a wielu znich otrzymało do opłacenia koszt sądowe do 1500 zł.Mimo wszystko Ci sami rolnicy widzą w leperze zbawcę narodu i jedynego który moze ukarać tych,którym powodzi sie lepiej.Prawda jest taka że chłopski duce bawi się Polską jak tymi biednymi chłopami z Podlasia i Mazur. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: ale ty prosty ! 25.06.06, 12:15 Przyponinasz mi psa sąsiadów ,gryzie i szczeka i zanieczyszcza odchodami moje środowisko. A z prawa nie rób mi wykładów ,bo nawet termin zawity jest do przywrócenia jak i weryfikacja czynności prawnych łacznie z obaleniem aktów notarialnych,które były zawarte z wadą prawną lub rażącym naruszeniem tegoż. Co ma miejsce w Polsce notorycznie. Pomazani różowo sędziowie z słusznego nadania,Muszą odwdzięczać się tym co ich pasowali w swoim imieniu nie Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: ale ty prosty ! 25.06.06, 13:38 jola_dywity1 napisała: > Przyponinasz mi psa sąsiadów ,gryzie i szczeka i zanieczyszcza odchodami moje > środowisko. Jolu, a gdzie jest twoje środowisko? Zdaje się że między oborą a wychodkiem, jeśli pies sąsiadów tak je zanieczyszcza. Więc wróć łaskawie do w/w środowiska i przestań zanieczyszczać swoimi bzdurami obce takowe. Odpowiedz Link Zgłoś
courtier nie tylko poje..a ale i ignorantka 25.06.06, 14:03 leper (wtedy tylko jak ambitny wódz) nie mający wpływu na władze mógł zmieniać zapisy ustawowe? Poczytaj sobie w jakim trybie zmienia się usatwy.Nie rób cnoty z Twojej głupoty .Twoje bożyszcze mogło tylko łamać i naruszać prawo co czynił z wielką ochota i bardzo często.Jest to charakterystyczne myślenie dla otumanionej, prymitywnej ale jednoczesnie i nieobliczalnej częsci społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Jola, świety obraze ze stoliczka zabrałaś sobie ? 25.06.06, 16:36 a jak ten obraze na którym trzyma dzieci na rekach zobaczy jakiś wszechpolak albo minister ten o oswiecania to proces murowany Odpowiedz Link Zgłoś
gramic Re: ale ty poje..a 25.06.06, 12:46 Bardzo celna uwaga courtier. Ja tłumaczę to zbiorowe uwielbienie dla prostaka po prostu głupotą jego elktoratu. To są przecież najzwyklejsze nieokrzesane ćwoki, którymi nałatwiej manipulować i wmówić że broni się ich interesów. Zawsze uważałem że Lepper jest cwany i wyrachowany i wykorzystuje głupotę i olbrzymią ignorancję swoich fanów. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: ***S___A___M___A___B___R___0_ __N___A**** 25.06.06, 17:45 jola_dywity1 napisała: > Nie mogłam się odnieść do tzw.programowych paszkwili i pomówień przedstawicieli > opcji przestępczych i antynarodowych z powodu uczestnictwa w komentowanym kongr > esie. i bardzo dobrze, jedną zakłamaną twarz było mniej tutaj. I znowu wszyscy co są przeciwko Twojej bandzie są "opcja przestępczą i antynarodową". Jesteś żałosna ze swoimi pomówieniami > A co do podświadomych kompleksów interlokutora ,zdanie nie powinno zawierać tez > y > i antytezy bo jest po prostu alogiczne. > Życiowa odstawka znów wypłyneła? > Cieszę się z tak ograniczonych antagonistów Samoobrony!!! Popatrz jak Twoje bezpośednie otoczenie jest ograniczone. Weź na początek ograniczenie spowodowane tym, że nie możecie robić i mówić nic, co się nie pdaba Lepperowi. To jest właśnie podstawa funkcjonowania samejbrony. Ale żeby to zrozumieć, to trzeba uważniej czytać i obserwować, niestety Tobie klapki na oczach zasłaniają rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 21:16 dzyndzelbaum napisała: > Bo mniej rozwalają ten Kraj. Bo jeszcze ich za malo i za malo maja dlugow.Poczekaj a moze zmienisz zdanie. Oby wowczas nie dotknelo to Ciebie osobiscie, tego Ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 21:21 > Bo mniej rozwalają ten Kraj. > Bo jeszcze ich za malo i za malo maja dlugow.Poczekaj a moze zmienisz zdanie. > Oby wowczas nie dotknelo to Ciebie osobiscie, tego Ci zycze. Te znasz paru z PO lub SLD? Ja znam ! I takich ,to pospolici złodzieje którzy mogą być i w RWPG i UE im bez różnicy by rabować naród,same szumowiny renegaci i szubrawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Będę głosować na Samoobronę! 24.06.06, 21:34 zobaczymy co sie stanie jak dojdą do glosu i przeprowadzą de-rabieżczą re- prywatyzację.. myślę ze nawet cos może sie rozwalić dzyndzelbaum napisała: > Bo mniej rozwalają ten Kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Dlaczego nie można skomentować PO i SLD ?... 24.06.06, 13:45 Dlatego, że zawsze możliwość komentowania jest włączana trochę po ukazaniu się newsa. To powinni napisać chyba gdzieś u góry wielkimi literami, bo wciąż ktoś wielkim głosem krzyczy "Cenzura! Nie mogę komentować! GW jest stronnicza!" Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum PO i SLD nie są do komentowania tylko do osrania 24.06.06, 21:16 Bo gdzie jak gdzie .ale liczba kanalii w obu ugrupowaniach jest pokaźna. Z tych co znam to łotry złodzieje i szubrawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: PO i SLD nie są do komentowania tylko do osra 25.06.06, 16:43 każdy sądzi innych według swojej miary Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Lepper znowu mówi samą prawdę 24.06.06, 13:32 "Za Samoobroną i Lepperem stoi polska bieda" I właśnie dlatego należy zapamiętać, że to Kaczuszki dały mu władzę. Polska biedna, ale... hmm... czy Lepper jest katolikiem czy tylko przestępcą? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Lepper znowu mówi samą prawdę 24.06.06, 14:32 > "Za Samoobroną i Lepperem stoi polska bieda" Nie bieda lecz potrzeba zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Lepper znowu mówi samą prawdę 24.06.06, 15:50 szkoda ze zmiany idace za Lepperem sa zawsze na gorsze. Ale przeciez wazne zeby "cos" zmienic a nie zeby bylo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Lepper znowu mówi samą prawdę 24.06.06, 16:12 dzyndzelbaum napisała: > > "Za Samoobroną i Lepperem stoi polska bieda" > Nie bieda lecz potrzeba zmian. W chwili gdy Lepper przemawiał bieda własnie parkowała Hummera przed salą :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Potrzeba zmian 24.06.06, 22:34 dzyndzelbaum napisała: > > "Za Samoobroną i Lepperem stoi polska bieda" > Nie bieda lecz potrzeba zmian. -------------------------------------------- Na przykład ordynacji wyborczej.Poco komu jakieś listy z poparciem dla kandydata!Od jutra każdy będzie sobie sam drukował takie listy. A nazwiska weżmie się z książki telefonicznej albo z cmentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 13:32 Daj spokój, jedyny szczery polityk w Polsce! :-) Chce władzy, to rozsądne i logiczne! Jak jej nie dostanie, to Jareczka & consortes rozjadą komisje sejmowe... nikita.nika napisała: > Lepper!! ;Z wieznia zes uciekl czy cus!! Do pola stonke trzepac z ziemniakow! > Wladzy sie zachcialo kryminaliscie!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 13:49 > Daj spokój, jedyny szczery polityk w Polsce! :-) Właśnie, Lepper jest kryminalistą i złodizejem, ale przynajmniej to mu trzeba przyznać, że nie składa rączek udając niewiniątko i nie zanudza nas zapewnieniami, że on chce tylko uczciwości, apolityczności i odnowy moralnej. Nie, Lepper wpada z kosą do Sejmu i krzyczy "Dawać stołki albo w papę!" - i to jedno w nim lubię, szczery jest do bólu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 19:50 osiolek113 napisał: > Właśnie, Lepper jest kryminalistą i złodizejem Kurczę, nie lubię Leppera, martwi mnie, że Lepper współrządzi Polską, ale argument, że jest kryminalista i złodziejem, to jakies intelektualne dno!!!!!!!! Polityczne przestępstwa rozmaitych ludzi - od Piłsudskiego do Ghandiego - podlegają karze, póki władza przeciw której są skierowane nie upadnie, ale nie kwalifikują sie do określenia "kryminalne". Nawiązujesz do "najlepszych" tradycji hitlerowskich, którzy AK-owców nie nazywali inaczerj niż "banditen". Idiotyczne, dogmatyczne decyzje Balcerowicza w roku 1990 skazywały dziesiątki tysięcy rodzin rolniczych na niezawiniona śmierć ekonomiczną i cywilizacyjną. Ruch Samoobrony ma i miał głębokie racje moralne. Tyle z mojej strony miejskiego "gryzipiórka". Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 22:50 wj_2000 napisał: Polityczne przestępstwa rozmaitych ludzi - od Piłsudskiego do Ghandiego - > podlegają karze, póki władza przeciw której są skierowane nie upadnie, ale nie > kwalifikują sie do określenia "kryminalne". ----------------------------------------------- A jakież to "polityczne"przestępstwa popełnił Endrju? Obił komornika?Nie spłacił kredytu?Naubliżał ludziom? No to ja też chcę być takim weteranem, politycznym męczennikiem! Mam nawet niejakie sukcesy w tej dziedzinie,ale żona mi mówi,że to zwykła"bandytka" i Janosika też w końcu powiesili za żebro! A już myślałem ,że jestem politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Dialektyka Marksistowsko-Leninowska 24.06.06, 22:40 taziuta napisał: > Daj spokój, jedyny szczery polityk w Polsce! :-) ---------------------------------------------------- Popieprzyła ci się szczerość z beszczelnością! Ale wy zawsze byliście ciency z dialektyki. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dialektyka Marksistowsko-Leninowska 25.06.06, 07:29 Mylisz dialektykę z relatywizmem :-) rudy_harnas napisał: > taziuta napisał: > > > Daj spokój, jedyny szczery polityk w Polsce! :-) > ---------------------------------------------------- > Popieprzyła ci się szczerość z beszczelnością! > Ale wy zawsze byliście ciency z dialektyki. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Dialektyka Marksistowsko-Leninowska 25.06.06, 08:55 BEZczelność drodzy naukowcy Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Lepper przynajmniej jest choć trochę szczery, 24.06.06, 13:42 PiSuary to wyłącznie hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Czy ktoś pamięta ??? 24.06.06, 13:45 Co deklarował ten polityk z bożej łaski, Lepper zanim ta koalicja ujrzała światło dzienne ??? Że chce tylko rolnictwo i "to normalne, że będę vicepremierem"... no jeszcze portfel pracy... Apetyt niesamowicie rośnie kiedy się już przypięło do koryta - wyłazi z niego jedynie "Marchołt, gruby a sprośny" z dawką takiej demagogii, że mózg dęba staje.... Najwięksi politycy PRLu tak nie potrafili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czy ktoś pamięta ??? 24.06.06, 14:20 lepsze jest to: "Jestem pewien, że Samoobrona i PiS chcą tego samego: Polski zasobnej i sprawiedliwej" - napisał Kaczyński w liście. "zasobnej i sprawiedliwej"... już bez prawej..?!... ale skoro się wręczyło nominację na wicepremiera pospolitemu przestępcy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy ktoś pamięta ??? 24.06.06, 14:31 isa.stern napisała: > lepsze jest to: "Jestem pewien, że Samoobrona i PiS chcą tego samego: Polski > zasobnej i sprawiedliwej" - napisał Kaczyński w liście. > "zasobnej i sprawiedliwej"... już bez prawej..?!... ale skoro się wręczyło > nominację na wicepremiera pospolitemu przestępcy...;) Ja mocno podejrzewam, że wiem dlaczego tak oklapło (jeszcze kilka tygodni temu, takie oświadczenie o logice, jakie Lepper wygłosił, wstrząsnęłoby światem forumowiczów) - nie masz siły na powtarzanie prawd oczywistych bo to nic nie daje Sam pozostaję przy moim upodobaniu: "Better late than Lepper" Aczkolwiek jestem również przekonany, że ten facio wydębi i telewizję i resorty siłowe.... narobi takiego gnoju, że nie tylko Polska ale i Europa się nie połapie przez długi czas.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czy ktoś pamięta ??? 24.06.06, 14:36 przeceniasz Leppera... jego metody są proste i latwe do odczytania ...;) po samorządowych, pis zrobi podsumowanie, jeśli dobrze wypadnie, to na wiosne będziemy mieć wybory parlamentarne Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy ktoś pamięta ??? 24.06.06, 14:39 isa.stern napisała: > przeceniasz Leppera... jego metody są proste i latwe do odczytania ...;) > po samorządowych, pis zrobi podsumowanie, jeśli dobrze wypadnie, to na wiosne > będziemy mieć wybory parlamentarne Cusik wierzyc w to mi się nie udaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czy ktoś pamięta ??? 24.06.06, 14:45 Lepper chce zostać prezydentem, to jego cel... tak się składa, że koliduje to z celami Lecha Kaczyńskiego... pis w pewnym momencie będzie musiał b. zdecydowanie zdystansować sie od wszystkiego, co łączy się z Lepperem... Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Lepper, nikt normalny władzy wam nie da!!! 24.06.06, 13:55 to normalne i logiczne Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Lepper, nikt normalny władzy wam nie da!!! 24.06.06, 15:32 Nikt normalny im władzy nie da, ale oni nie liczą na normalnych, tylko na koalicjantów... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Jak Warszawiacy mogli wpuścić buraków do stolicy ? 24.06.06, 13:58 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Jak Warszawiacy mogli wpuścić buraków do stol 24.06.06, 14:14 Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne Logiczne ? Tak . Rozsądne ? Zdecydowanie nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Od rzemyczka do koniczka.Lepper chce dla siebie 24.06.06, 14:05 i swoich pretorianów i pretorianek więcej władzy-trudno się temu dziwić.Hołota zawsze uważa,że to ona powinna rządzić.Tragikomedia zaczyna się,gdy J.Kaczyński ,karzeł i korniszon fizyczny,moralny i kulturowy pisze list do kongresu szamboobrony i jej wodza z prośbą o zachowanie koalicji.Ludzie!Takiej hańby jeszcze Polska nie przeżywała.Kaczory to psychopaci opętani obsesją nienawiści.Tą nienawiscią zarażają cały kraj i od tego zginą.Im szybciej tym lepoiej dla kraju pograżanego codziennie w chaosie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Pani Zyto 24.06.06, 14:07 Byłoby miło z Pani strony, gdyby poparła Pani Pana Andrzeja Leppera w jego postulatach. To nic, że jest już Pani poza rządem. Kultura tego wymaga. Chyba widziała pani, jak się Pan Lepper ładnie za Panią wstawił. Wypadałoby podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster Głupoty piszesz, czerwony geju!!! 24.06.06, 16:33 bio.mum napisała: > Byłoby miło z Pani strony, gdyby poparła Pani Pana Andrzeja Leppera w jego > postulatach. To nic, że jest już Pani poza rządem. Kultura tego wymaga. Chyba > widziała pani, jak się Pan Lepper ładnie za Panią wstawił. Wypadałoby > podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Głupoty piszesz, czerwony geju!!! 24.06.06, 20:48 lubie te rzeczowe komentarze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 14:14 O tempora! O mores! Odpowiedz Link Zgłoś
atomasz Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 14:17 Ale fajnie! Już nawet nikt nie udaje, że został politykiem dla dobra Polski, narodu, sąsiadów itp. TYLKO WŁADZA SAMA W SOBIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Re: Lepper: Reprezentacja narodu do pilki noznej. 24.06.06, 14:40 Wlasnie. Dawniej to sie nazywalo reprezentacja narodu, a teraz gola wladza. Zdobylismy, to bedziemy trzymac. TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 14:40 Ale czego by o Jędrku Trędowattym nie mówić, jako jedyny jest uczciwy, waląc prosto z mostu, że chodzi mu o władzę. Zupełnie inaczej niż kaczuszki czy człowiek zwany koniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 15:21 ;Nigdy niewolnik pieniądza nie będzie uczciwym człowiekiem.;Demokryt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 15:39 Panie LEPPER TO NIESAMMOWITA BEZCZELNOSC Z PANSKIEJ STRONY POROWNYWAC SIE Z PANEM ROKITA.ZAPEWNIAM PANA NIE TYLKO JA ,ZE PAN NIE JEST INTELIGENTNY.PROSZE TAKZE NIE OBRAZAC PSOW,BO PAN ZA TO ODPOWIE.JESTESCIE JAK SZCZURY NA SMIETNISKU! Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 14:53 no tak, za nim stoi cala biedapolski, a on im przyzeknie gruszki na wierzbie, ale uwezaj kretynie ta "bieda" ma tez swoj rozum i w koncu zrozumie kim jestes i tylko kupaka gnoju po tobie zostanie; taka mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 16:31 ingryd napisała: > no tak, za nim stoi cala biedapolski, a on im przyzeknie gruszki na wierzbie, > ale uwezaj kretynie ta "bieda" ma tez swoj rozum i w koncu zrozumie kim jestes > i tylko kupaka gnoju po > tobie zostanie; > > taka mam nadzieje Pan Lepper >Jest najlepszym oratorem wśrod naszych politykow jest też bardzo lojalnym koalicjantem ,posłuchj go na żywo..i oceń sam ...chyba że masz siano zamiast mózgu i masz tzw GWInteligencje... Będziesz chyba musiał wyemigrować bo już w następnej kadencji Lepper dojdzie do drugiej tury wyborów prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Samoobrona a polska bieda?! Ha.Ha.Ha.Ha.Ha.Ha.Ha. 24.06.06, 14:54 Za Samoobroną i Lepperem stoi polska bieda" - powiedział Lepper. Co za KŁAMCA ten LEPPER (to chyba żydowskie nazwisko). Jak on może głosic takie kłamstwa. Najbogadszy klub poselski w sejmie to SAMOOBRONA. LEPPER już dawno zapomniał co to jest rolnik i rolnictwo. Nie pamięta już co to jest bieda. Teraz wokół niego są tylko bogaci i zamożni. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Hmmm, czy to się nadaje do prokuratury? ;) 24.06.06, 14:56 img133.imageshack.us/img133/5656/z3439391g2ey.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 15:13 drugie zdjęcie jest boskie - ten ołtarzyk ze zdjeciami Leppera. Ja w sanktuarium - na lewo portrety wodza, na prawo portrety wodza. A po środku proszę Państwa widzimy piekne portrety wodza. W takim razie wiemy gdzie się ukryła Jolka z Dywit. Cały dzien milczenia, zaczynało byc niepokojące. Ale jak wróci to pokaże kolejne kopiuj/wklej, do tego kilka peanów na cześć Wodzanaczelnegojedynegotrybunaludowego. I kilka tekstów bez ładu i składu, najważniejsze że moga komuś łatkę przypiąć Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "nie można rządzić Polską bez władzy" 24.06.06, 15:22 "My chcemy władzy, nie można rządzić Polską bez władzy. To rozsądne i logiczne" Odwolywanie sie do tego co rozsadne i logiczne w aspekcie wieloletniej dzialalnosci politycznej Andrzeja Leppera jest niepokojace i nie wykluczone, ze jest objawem nieznanych zmian (?) o ktory mowil juz JK i LK uzasadniajac jego udzial w rzadzie! Tak czy inaczej taki jakim byl kilka lat temu (przewidywalny-rozbojnk) byl duzo mniej niebezpieczny niz obecnie kiedy nie bardzo wiadomo czego jeszcze mozna sie po nim spodziewac ? Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 No to Jarek będzie musiał sypnąć stanowiskami 24.06.06, 15:26 bo jak nie .. to nowe wybory ... a Samoobronie przybywa ostatnio poparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
wazari_kwantyzator Kto ogląda konwencje SO (tvn24) ??? 24.06.06, 15:36 slucham co mowi p.leper i (doprawdy) jest to odpowiedz na modlitwy, modlitwy wszystkich. giętki ma ten język, wyrobił sie... nie ma co. Z jednej strony broni Gilowskiej, mówi, że była rzeczniczką programu SO, z drugiej do rolników, że jest miejsce i na duże gospodarstwa i na malutkie skrawki, że wszyscy wszystko. W brukseli to już go wszyscy kochają i cytują, i wierzą że jest odmienionym patriotą walczącym o rację stanu, polskiego stanu. QWA!!! co to ma być? Ktoś kiedyś słyszał wystąpienia mussoliniego? hitlera? toć to ta sama retoryka, te same argumenty, granie na tych samych emocjach i ludzkiej głupocie. i konkluzja... przeraża mnie świadomość, że dwa miliony Polaków zdolnych to zrozumieć i w to nie wierzyć... już wyjechało. i pewnie nie wróci. peace (nie czyt. "pis". nie wiem jak czyt. ale coś wykombinujcie żeby brzmiało inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Kto ogląda konwencje SO (tvn24) ??? 24.06.06, 22:46 A ty oglądasz swego brz skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Jest nutka nadziei. 24.06.06, 15:45 Jak juz dzieci daja kwiatki jakiemus socjalistycznemu przywodcy, to koniec jego jest bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 16:25 nikita.nika napisała: > Lepper!! ;Z wieznia zes uciekl czy cus!! Do pola stonke trzepac z ziemniakow! > Wladzy sie zachcialo kryminaliscie!!;) Pan Lepper >Jest najlepszym oratorem wśrod naszych politykow jest też bardzo lojalnym koalicjantem ,posłuchj go na żywo..i oceń sam ...chyba że masz siano zamiast mózgu i masz tzw GWInteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 16:34 LEPPER JAK WIDAC I SLYCHAC ORATOREM JEST NA POZIOMIE SZKOLY PODSTAWOWEJ.NIEKTORE DZIECI Z PROGRAMU "DUZE DZIECI" wyrazaja sie lepiej niz on.ALE TAK MOWIC MOGA TYLKO BURAKI,KTORZY NA CO DZIEN MAJA DO CZYNIENIA TYLKO Z GNOJOWKA.KTORA IM PADLA NA MOZG.ZDAC MATURE! Odpowiedz Link Zgłoś
beret_moherowy Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 16:28 nikita.nika napisała: > Lepper!! ;Z wieznia zes uciekl czy cus!! Do pola stonke trzepac z ziemniakow! > Wladzy sie zachcialo kryminaliscie!!;) >>>Pan Lepper >Jest najlepszym oratorem wśrod naszych politykow jest też bardzo lojalnym koalicjantem ,posłuchj go na żywo..i oceń sam ...chyba że masz siano zamiast mózgu i masz tzw GWInteligencje... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 25.06.06, 08:28 Z niego taki PAN jak jego caly KRAM!!Jeszcze mi powiedz ze jest uczciwy i ma uczciwe zamiary a bede sie turllac ze smiechu...hehehehehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Lepper: chcemy władzy, to rozsądne i logiczne 24.06.06, 19:54 Jakie ładne zdjęcia Pana Przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś