pmspms 27.06.06, 11:18 znając rzetelność sondaży Gazety to do wyniku PIS-u należy w rzeczywistości dodać jeszcze z 10% :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pit38 Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:22 to by się dopiero porobilo, 4 partie w sejmie, w tym samoobrona, która z każdym może zawiązać koalicje byleby tylko stołki dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Do wyniku PiSs należy dodać 120%! 27.06.06, 11:34 Ach te łże-sondaże 8-o Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Do wyniku PiSs należy dodać 120%! 27.06.06, 11:47 W imieniu brygady internetowej melduję - Panie Prezesie, poparcie 300%! Odpowiedz Link Zgłoś
homo-brunecik-z-tvn24 PBS == Propagandowe Bzdety Sabotażystów !!!!!!!! 27.06.06, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: chyba jesteśmy w Układzie PropagandziStów Ambo 27.06.06, 11:49 Chyba jesteśmy w Układzie P-ropagandz-i-S-tów Ambony Lejącej Ekstrementy, w skrócie w UPALE piekielnym, za Kaczorów i nazikatoland! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Ostrzegam ohyda, podobna w klimacie i pracy do nagrania w TV Trwam w wykonaniu A. Rosiewicza o Solidarności i komuchach. Za papieża pranie z gó-wna, czyli deszcze, a teraz suszenie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: chyba jesteśmy w Układzie PropagandziStów Amb 27.06.06, 11:56 Po suszeniu pożary, no nie? Po nich choćby potop, no nie? „ Władzy nie zdobędziecie lumpenliberały”, wrzeszczy do nas z trybuny Napoleonek mały. On taką srogą zimę sprowadził na Ruskie, my we święconej wodzie zatopimy Polskie! Jak dwa metry świętości przybędzie bez mała, to my mowa, a reszta będzie bulgotała! He he, he rechot poślaków biegnie pół sali, jak fajnie będzie, Tuski będą bulgotali. Nawet czarny obrazek we łbach im nie stanie, że ich objęło już to mętne bulgotanie. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu kaczor w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: Do wyniku PiSs należy dodać 120%! 27.06.06, 11:49 Przez tą nachalną i prymitywną antypisowską propagandę mediów powstała sytuacja w jakiej jeszcze niedawno był Kwaśniewski. Polegało to na tym , że co by nie zrobił to i tak cieszył się bardzo wysokim poparciem "ciemnego ludu". Ludzie przestali wierzyć w to co media wypisują i wygadują o Kaczorach. No i dobrze, może wreszcie przez to, że będzie jeden silny i sprawny ośrodek władzy politycznej zapanuje u nas elementarny porządek i nie będzie już tak, że zza fasadowych instytucji państwa takich jak rząd i sejm będziemy rządzeni przez towarzysko-biznesowo-szpiegowskie koterie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Do wyniku PiSs należy dodać 120%! 27.06.06, 12:00 bim41 napisał: > Ludzie przestali wierzyć w to co media wypisują i wygadują o Kaczorach. Myli się Pan! Ludzie w dalszym ciągu lubią polityków, którzy używają "okrągłych słów". Dlatego w rankingu polityków na pierwszym miejscu jest Marcinkiewicz, na piątym - Kwaśniewski, a dopiero na dziesiątym - Lech Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Bua-ha-ha!!!! 27.06.06, 14:21 bim41 napisał: > Przez tą nachalną i prymitywną antypisowską propagandę mediów powstała > sytuacja w jakiej jeszcze niedawno był Kwaśniewski. Polegało to na tym , że co > by nie zrobił to i tak cieszył się bardzo wysokim poparciem "ciemnego ludu". > Ludzie przestali wierzyć w to co media wypisują i wygadują o Kaczorach. No i > dobrze, może wreszcie przez to, że będzie jeden silny i sprawny ośrodek > władzy politycznej zapanuje u nas elementarny porządek i nie będzie już tak, > że zza fasadowych instytucji państwa takich jak rząd i sejm będziemy rządzeni > przez towarzysko-biznesowo-szpiegowskie koterie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Do wyniku PiSs należy dodać 120%! 27.06.06, 12:21 Bez kozery dodam pińćset :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Do wyniku PiSs należy dodać 120%! 27.06.06, 15:39 to sobie lepiej koze kup mietowe_loczki napisała: > Bez kozery dodam pińćset :) > Odpowiedz Link Zgłoś
camell_ek Uciekac! 27.06.06, 11:25 No to pozostaje jedno: <a HREF="http://camell.blox.pl/2006/06/Patriotyzm-czy-racjonalizm.html">Patriotyzm czy racjonalizm?</a> Odpowiedz Link Zgłoś
camell_ek Re: Uciekac! 27.06.06, 11:25 camell.blox.pl/2006/06/Patriotyzm-czy-racjonalizm.html Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Uciekac! 27.06.06, 11:36 Al enemigo que huye - puente de plata. Odpowiedz Link Zgłoś
konikoni Uciekac! Przez to mamy taki wynik 27.06.06, 11:30 Inteligentni i myslacy racjonalnie ludzie uciekaja, zostaja ci z małych miasteczek i wsi (lub z tamtad pochodza) ktorzy mysla w sposob małomiasteczkowy. Czy w sondazu brano pod uwage emigracje ? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:27 > znając rzetelność sondaży Gazety to do wyniku PIS-u należy w rzeczywistości > dodać jeszcze z 10% :( Tak się zastanawiałem, jak zareagują mohery na te wyniki, publikowane przecież w GW. Gdy PO prowadziło w tych sondażach, to krzyczeli, że wyniki są fałszywe. Gdy GW ogłosiła znowu przewagę PiSu, to myślałem, że pisiory trochę posypią sobie głowę popiołem i zawstydzeni nie będą się odzywać. Ale nie. Okazuje się, że do korzystnego wyniku i tak trzeba dodać 10%. Nienawiść to jednak ciężka choroba, prowadzi do całkowitej ślepoty. Odpowiedz Link Zgłoś
hotbarbecue Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:33 Piekna riposta... i jaka trafna! Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:35 arek64 napisał: > > znając rzetelność sondaży Gazety to do wyniku PIS-u należy w rzeczywistoś > ci > > dodać jeszcze z 10% :( > > Tak się zastanawiałem, jak zareagują mohery na te wyniki, publikowane przecież > w GW. Gdy PO prowadziło w tych sondażach, to krzyczeli, że wyniki są fałszywe. > Gdy GW ogłosiła znowu przewagę PiSu, to myślałem, że pisiory trochę posypią > sobie głowę popiołem i zawstydzeni nie będą się odzywać. Ale nie. Okazuje się, > że do korzystnego wyniku i tak trzeba dodać 10%. > > Nienawiść to jednak ciężka choroba, prowadzi do całkowitej ślepoty. > Powiedz to Niesiołowskiemu czy Rokicie... oto moja riposta... Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:45 > Powiedz to Niesiołowskiemu czy Rokicie... oto moja riposta... Mogę powiedzieć. Żaden problem. Nie jestem zwolennikiem Rokity - zaczął już mnie nudzić, a Niesiołowskiego wręcz nie lubię. To, że krytykuję mohery, wcale nie znaczy, że bezkrytycznie podchodzę do innych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Ale stadnardowa procedura musi być 27.06.06, 14:02 Na wszelki zarzut odnośnie PiS: a u was biją czarnych. Nie ma co liczyć na meryteryczną odpowiedź, zawsze zmiana tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Ale stadnardowa procedura musi być 27.06.06, 14:52 > Na wszelki zarzut odnośnie PiS: a u was biją czarnych. Nie ma co liczyć > na meryteryczną odpowiedź, zawsze zmiana tematu. Oj tak, to się rzuca w oczy. Już kilka razy pisałem na ten temat. Poza tym zawsze znajduja usprawiedliwienie na swoje niecne czyny w rodzaju: ja mogę kraść, bo tamten kradnie więcej, więc i tak jestem lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie PO otepiała, otępiała, otępiała... 27.06.06, 11:42 PiSiory zaliczaja wpadke za wpadka. Połowa ludzisk olewa prezia_co_ma_brata, Ledwie nascie procent dobrze ocenia Sejm, a PO nie potrafi odbic sie od PiSu! Przegracie tegoroczne wybory jak nie przestaniecie zajmowac sie wyłacznie soba! Jak jeszcze PiS ma sie odsłonic abyscie dali celny i nokautujacy cios! PO jak na razie przypomina gołote. Przegrywa, kasuje dole i czeka na kolejna walke aby przegrac i skasowac dole. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:44 Niestety, osoba, z którą Pan usiłuje polemizować, może mieć rację. Analitycy przewidują, że w przypadku PiS-u może zadziałać podobna zasada, jak w przypadku Samoobrony - ludzie wstydzą się przyznać, że sympatyzują z tym ugrupowaniem, ale później podczas głosowania oddają na nie głos. arek64 napisał: > > znając rzetelność sondaży Gazety to do wyniku PIS-u należy w rzeczywistoś > ci > > dodać jeszcze z 10% :( > > Tak się zastanawiałem, jak zareagują mohery na te wyniki, publikowane przecież > w GW. Gdy PO prowadziło w tych sondażach, to krzyczeli, że wyniki są fałszywe. > Gdy GW ogłosiła znowu przewagę PiSu, to myślałem, że pisiory trochę posypią > sobie głowę popiołem i zawstydzeni nie będą się odzywać. Ale nie. Okazuje się, > że do korzystnego wyniku i tak trzeba dodać 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:54 > Niestety, osoba, z którą Pan usiłuje polemizować, może mieć rację. Nie twierdzę, że nie. Może tak być. Jednakże atakowanie pracowni robiącej sondaże, ciągłe twierdzenie, że sondaże są sfałszowane, itd., zachęciła mnie do polemiki. Polemika chyba lepsza niż oskarżanie o fałszerstwo, gdy nie ma się na to dowodów? Poza tym, to nie wina firmy sondującej, że ludzie wstydzą się przyznać do swoich preferencji, tym bardziej, że chodzi o partię rządzącą. > Analitycy przewidują, że w przypadku PiS-u może zadziałać podobna > zasada, jak w przypadku Samoobrony - ludzie wstydzą się przyznać, > że sympatyzują z tym ugrupowaniem, ale później podczas głosowania > oddają na nie głos. Przyznawać się do PiSu i Samoobrony to rzeczywiście wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:32 "poniżej błędu statystycznego ?" - GW jest zdecydowanie poniżej błędu statystycznego i jej rzetelne przekazywanie informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 12:55 aby poznac swoich wrogów... Odpowiedz Link Zgłoś
rosssomak Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:33 Pierwotny tytuł: PiS znów przed PO (taki jak na Onecie) Kolejny tytuł: PiS przed PO Obecny tytuł: PiS nieznacznie przed PO Co będzie kolejne? Odpowiedz Link Zgłoś
hotbarbecue Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:34 Kolejne bedzie "PiS poza Sejmem" miejmy nadzieje! ... to w sumie jego miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:46 Kolejne? Notowania PiS w granicach błędu statystycznego! Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:34 Kolejny tytuł będzie: Michnik (wraz z PO) statystycznie przed PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
sepogadam Re: To ta sondażownia, co się myli o 10 proc. /bt 27.06.06, 11:36 To dlatego, że sondaż robiony jest w Polsce, a wielu głosujących na PO wyemigrowało - jakieś 2 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: To ta sondażownia, co się myli o 10 proc. /bt 27.06.06, 11:52 Ja tylko na temat 2 mln ludzi ktorzy rzekomo uciekli z Polski rzadzonej przez PiS. Liczba 2 mln to bzdura celowo rozpowszechniana przez krytykow rzadu. Pisze o tym we wczorajszej Rzepie nawet Waldi Kuczynski - a to przeciez rowniez zdecydowany oponent kaczorow (tym bardziej chyle glowe przed nim w tym miejscu za rzetelnosc, aczkolwiek jego inne analizy sa zupelnie obledne ) www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060626/publicystyka/publicystyka_a_2.html No coz, widocznie nasza wielomiejska inteligencja nie jest wcale taka nieomylna... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
hotbarbecue Skad tyle PiSiorów na forum, przeciez to gazeta.pl 27.06.06, 11:37 Tak nie lubicie tej gazety?! To czemu ja czytacie?! ...dajacie sobie spokoj w tak upalny dzien i wyciszcie sie z Naszym Dzienniekiem na przyklad! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 A innym wszystko kojarzy się z d... 27.06.06, 11:42 Ja piszę o sondażowni, która myli się o 10 proc., a nie o "Gazecie". Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: A innym wszystko kojarzy się z d... 27.06.06, 11:51 "Bo to są ludzie!!! Bo to są narody, Przed Bogiem równe i Bogu nie krzywi!" Julian Tuwim t-800 napisał: „Judejczykowie falą na nas walą”. Julian Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Skad tyle PiSiorów na forum, przeciez to gaze 27.06.06, 21:59 hotbarbecue napisał: > Tak nie lubicie tej gazety?! To czemu ja czytacie?! ...dajacie sobie spokoj w > tak upalny dzien i wyciszcie sie z Naszym Dzienniekiem na przyklad! ==================================================================== po to aby sie przekonac jak się robi ludziom wodę z mózgu, kłamie i indokrynuje Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 ******S__A__M__0__0__B__R__0__N__ A******** 27.06.06, 11:52 Jaka metodologia stoi za tym sondażem? Czy ta sama której wyniki dawały amplitudę wahań 20%? Takich rewelacji nawet bzdurą nazwać nie można. A gdzie równanie ? 100%=30+31+6+6+4+2 100=81 19 % ??? pewnie PD? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: ******S__A__M__0__0__B__R__0__N__ A******** 27.06.06, 11:58 Jola, ktoś Ci nie do końca przeczytał informację z GW. Na końcu jest napisane, że 19% ludzi było niezdecydowanych i nie wskazało żadnej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity1 Re: ******S__A__M__0__0__B__R__0__N__ A******** 27.06.06, 12:04 ola, ktoś Ci nie do końca przeczytał informację z GW. Na końcu jest napisane, > że 19% ludzi było niezdecydowanych i nie wskazało żadnej partii. Wiem wstydzili się PD. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: ******S__A__M__0__0__B__R__0__N__ A******** 27.06.06, 14:40 A juz myslałem ze cud sie stanie i Jola do pomyłki sie przyzna, ale nie, mimo tego ze jej "rachunkowy atak" na GW był ewidentna wpadką to jednak zdecydowała sie odwrocic kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: ******S__A__M__0__0__B__R__0__N__ A******** 27.06.06, 13:48 Jola, bój się Boga, idź dziecko pouczyć się statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ner1 Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 11:53 Chyba, że masz tak liczą rodzinę, bo nie wydaje się aby ktokolwiek kto ma więcej niż dwa zwoje w mózgu(na przykład drób)mógł głosować na kible Odpowiedz Link Zgłoś
pyzula67 Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 12:15 Jeśli nie odpowiada Ci rzetelność Gazety, to proponuję czytać inne pisma, ja Gazety Polskiej czy innych tego typu nie czytam poprostu. A poza tym, rozumiem, że Twoje dywagacje o różnicach w sondażach są oparte na rzetelnej wiedzy na temat badań (chodzi o przygotowanie metodologiczne, wiedzę o polityce i nastrojach społecznych i inne drobiazgi), bo o orientację polityczną osoby tak obiektyniej zapytać nie śmiem:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 12:24 No coz - od dawna wiadomo ze najblizsze rzeczywistym wynikom wyborow sondaze robi PGB (mozna to sprawdzic na www.pgb.org.pl). Padam z nog jak PGB nazywa sie moherowa sondazownia. Owszem, Marcin Palade ma prawicowe poglady i publikuje na lamach Naszego Dziennika ale co z tego wynika?? Nierzetelnosc?? Z faktami sie nie dyskutuje - chyba ze sie jest polskim inteligentem (lzeinteligentem?? ;-D) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 13:54 > No coz - od dawna wiadomo ze najblizsze rzeczywistym wynikom wyborow sondaze > robi PGB (mozna to sprawdzic na www.pgb.org.pl). Ten sondaż nie jest sondażem przedwyborczym, a wyniki nie są żadną prognozą. > Padam z nog jak PGB nazywa sie moherowa sondazownia. Owszem, Marcin Palade ma > prawicowe poglady i publikuje na lamach Naszego Dziennika ale co z tego wynika? Rodzi poważne podejrzenia. > Nierzetelnosc?? > > Z faktami sie nie dyskutuje - chyba ze sie jest polskim inteligentem > (lzeinteligentem?? ;-D) Fakty są takie, że M. Palade sfałszował prawybory w Nysie w roku 1995. Raz popełnione grzechy lubią się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 22:02 pyzula67 napisała: > Jeśli nie odpowiada Ci rzetelność Gazety, to proponuję czytać inne pisma, ja > Gazety Polskiej czy innych tego typu nie czytam poprostu. ==================================================================== jesli nie czytasz innych gazet, to rzeczywiście twój osąd jest niezwykle "obiektywny". Czyzby to nowy rodzaj ynteligencji, wykreowanej przez michnikoidów ???? Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Ludzie kochają Prl bIS 27.06.06, 12:29 Ludzie jednak kochają Prl bIS i jego metody rządzenia. Mimo wałków jakie robią, istnieje ciągła wiara wyborców w słuszność tego postępowania (wymiana dyrektorów czyli stołkostwo, wymachiwanie lustracją jak pojęciem wroga klasowego), co jedynie znaczy iż część ludzi nadal nie będzie miała czego tu szukać, i proponuję wyjazd z kaczystanu. W tym przypadku rzeczywiście też jest winna PO za swoją nijakość. Odpowiedz Link Zgłoś
lapowkapl Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO -niepelnosprawni 27.06.06, 12:33 no roznie... mysle, ze jednak PiS stracilo ostatnio wiele... dziwie sie ze ludzie nie widza ich pracy... przeciez oni nic nie robia... walcza o stolki... chyba jeszcze nigdy nie mielismy tak niepelnosprawego rzadu... Odpowiedz Link Zgłoś
kompost444 PiS przed PO 27.06.06, 12:38 W poprzednich wyborach PBS dawało przewagę PO, swoim faworytom, 15% a PIS wygrał 3%. Ponieważ PIS ma przewagę 1% do tego dodajemy 18% zmyłkowych daje nam to 19% przewagi PIS. Tak jest na dzień dzisiejszy. Jak Platfusy będą tak się zachowywać jak dotychczas, czyli jak niedopieszczone panienki, otrzymamy 25% przewagi. Mam nadzieję, że jednak PO wejdzie do sejmu, bo jeszcze mam trochę sympatii dla nich i nadzieję, że przynajmniej część z nich wie, gdzie zło jest pogrzebane, w całej powojennej , nie tylko ostatnich 16 lat, historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Re: Sondaż "Gazety": PiS przed PO 27.06.06, 12:49 .. to dlaczego ....czytasz Gazetę ?? Czytaj Gościa Niedzielnego. Odpowiedz Link Zgłoś
banfield Gołym okiem widać ,że PO nie ma takiego poparcia 27.06.06, 12:58 jak pokazują sondaże. Może gdzieś tam dalego , w stolicach jest piękna i mądra Platforma. Bo kto reprezentuje PO "w terenie" ? To są dosłownie byłe "białe skarpetki" plus cwani młodzieżowcy, mocno interesowni (ostatnio głośno było o dwóch takich ). Doprawdy niewielu jest chętnych popierać taką PO. Zderzenie wyników sondażowych z realem będzie bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Gołym okiem widać ,że PO nie ma takiego popar 27.06.06, 13:04 banfield napisał: > jak pokazują sondaże. > Może gdzieś tam dalego , w stolicach jest piękna i mądra Platforma. > Bo kto reprezentuje PO "w terenie" ? > To są dosłownie byłe "białe skarpetki" plus cwani młodzieżowcy, mocno > interesowni > Doprawdy niewielu jest chętnych popierać taką PO. > Zderzenie wyników sondażowych z realem będzie bolesne. Nie całkiem się zgodzę z Tobą,PO ma poparcie wśród dziennikarzy-ok. 80%,biznesmenów-70% i wśród polskiej klasy średniej-jakieś 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Gołym okiem widać ,że PO nie ma takiego popar 27.06.06, 14:01 > Nie całkiem się zgodzę z Tobą,PO ma poparcie wśród dziennikarzy-ok. > 80%,biznesmenów-70% i wśród polskiej klasy średniej-jakieś 50%. Biznesmeni: kilkadziesiąt tysiecy Dziennikarze: kilka(dziesiąt?) tysięcy Klasa średnia: 5-7% społeczeństwa. Coś marnie. Tylko skąd tych 7 mln dla Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Gołym okiem widać ,że PO nie ma takiego popar 27.06.06, 13:59 Wystąp do któregoś z funduszy europejskich o grant na badania na ten temat. Pojeźdź po Polsce i spytaj 30 mln wyborców o ich polityczne poglądy. Jestem pewnien że wyniki Twych badań zostaną w środowisku socjologicznym przyjęte z wielkim entuzjazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
aska9661 Dyżurne sondaże 27.06.06, 12:59 Czy w sondaże Gazety można wierzyć? polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a po co to komu potrzebne? 27.06.06, 13:10 I tak głos z ambony albo nienawiść zdecyduje a nie rozum Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Błąd statystyczny 27.06.06, 13:46 Zabawne, że dziennikarze sobie przypominają o czymś takim, gdy im jest to wygodne. Gdyby PO plasowała się 2% powyżej PiS, to zapewne wzmianki o owym błędzie by nie było. Pogłoski o zmanipulowanych sondażach są przesadzone. Manipulacja zawiera się w sposobie publikowania tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Kaczory same sobie dodadzą ile zechcą. 27.06.06, 13:46 Od kiedy rząd i koalicja przejmują się społeczeństwem i jego poglądami? Teraz obowiązują jedynie słuszne poglądy i tyle. A kto robi takie sondaże ten żyd i komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Po co PiSiaki czytają GW? 27.06.06, 13:50 Troche to dziwne, bo skoro tu pisza kłamstwa to skąd was tyle? łącznie z Jolą z Dywit która sterczy tu na wszystkich forach jak bastion Samejbrony. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Spoleczenstwo do wymiany? 27.06.06, 14:01 Pisiorki maja poparcie prawie 1/3 spoleczenstwa. Te same pisiorki z rzadu (i pelniace funkcje glownego rozgrywajacego) maja poparcie niewiele wyzsze od bledu statystycznego... To sa rozne pisiorki?! PiS jako partia ma wielokrotnie wyzsze poparcie od tworzonego przez nia rzadu. Kraj funkcjonalnych analfabetow. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Jeżeli tak jest - to zgroza-o głupszy naród trudno 27.06.06, 14:03 Jeżeli tak jest naprawdę, po tym wszystkim co zademonstrował pisuar na czele z dwoma przygłupami pokurczami i całym tym zapleczem marków, jurków, edgarów, cymanków, suskich i kurskich - to zgroza - trudno zaiste o głupszy naród (tak, tak - brak patriotyzmu !?) Ludzie, tego nawet niedźwiedź nie wytrzyma - fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Jeżeli tak jest - to zgroza-o głupszy naród t 27.06.06, 19:58 Dla mnie tez pozostaje niezglebiona tajemnica KTO jeszcze chce glosowac na PIS ??? cZYZBY W 4RP bylo az 30% ciemnego narodu ???? Odpowiedz Link Zgłoś