Dodaj do ulubionych

Nowy premier - Kaczyński

08.07.06, 05:11
Nie badzcie naiwni !!! Wszystkie dotychczasowe intrygi, zakulisowe
szachrajstwo, burak i faszysta w roli wicepremierow, afera z Gilowska, cala
gra polityczna szla i idzie w kierunku gdzie beda mogli wystapic w roli
wybawcow ...
[troche za wczesnie, co wskazuje na to ze sytuacja zaczyna im sie wymykac z
rak...]
Obserwuj wątek
    • findzia Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 05:45
      A niech sie dzieje co chce,oby tylko ludowi zylo sie lepiej.Nie powinnismy
      przeszkadzac Kaczynskim w rzadzeniu,bo przez to urzeczywistniamy marzenia
      naszych wrogow,ktorzy nas ponizaja i upokarzaja na arenie
      miedzynarodowej.Niemcy ,Francuzi tylko marza o rozpierduszce w kraju.Maja
      dzieki temu powod do pogardzania nami.Z silnym panstwem swiat sie liczy i nie
      pluje obywatelom tego panstwa w slepia.Z powyzszych powodow uwazam,ze nalezy
      Kaczorom pomoc w budowie silnej Polski,z korzyscia dla nas
      wszystkich.Dlaczego ,swiat ma z nas szydzic ,ze nie umiemy rzadzic?Klotnia
      rujnuje ,zgoda buduje.nie nalezy o tym zapominac.Dajmy czas Kaczkom na spokojne
      rzadzenie.Ja im zycze zeby im sie udalo,bo wtedy i nam sie bedzie zylo
      lzej.Taka jednowladza jest dobra,bo przynajmniej Kaczuszki nie beda mogly
      zwalac niepowodzenia na innych politykow.poczekajmy,zobaczymy.Przynajmniej
      jak nie bedziemy przeszkadzac to Zachod zacznie darzyc nas Polakow szacunkiem
      jako partnerow.
      • plus_minus_zero Chyba nie przeczytalas(es) dokladnie tego 08.07.06, 05:56
        co napisalem. Wiekszosc ostatnich afer zostala przez nich sprowokowana lub
        wywolana bezposrednio lub za posrednictwe. W zwiazku z tym nie licz na spokoj!
        Chyba ze wystepujesz w roli klakiera na co tresc wskazuje... Na to juz nie
        poradze! [tylko grube rekawice]....
        • findzia Re: Chyba nie przeczytalas(es) dokladnie tego 08.07.06, 06:22
          A co mnie przeszkadza kto kogo wygryzl.Chodzi o to zeby zastopowac to
          wygryzanie.Trzeba w koncu miec przy korycie ludzi ,ktorych bedzie mozna
          rozliczac.Najgorszy jest brak stabilizacji.Ja nie jestem zwolenniczka Kaczorow
          czy innych Donaldow.Jestem zwolenniczka silnej i madrej wladzy.I ciagle
          czekam ,na takich co polepsza dole krajanow w Polsce.Jak dlugo kraj ma byc
          posmiechowiskiem w swiecie.Dlaczego sasiedzi maja z naz szydzic ,ze nie umiemy
          rzadzic.Skoro sprawy potoczyly sie tak a nie inaczej,to musimy dac czas
          Kaczorom ,bo tylko w ten sposob mozemy sami sobie pomoc.
          • plus_minus_zero Czy oznacza to ze prezydent bedzie juz umial 08.07.06, 06:34
            sie zachowac, premier nauczy sie hymnu, Radio Maryja skonczy z nagonka na
            normalnych i nie, radio i telewizory beda tylko po 'kaczemu', cala opozycja na
            Madagaskar, sasiedzi( z zagranicy) wylacza radia i telewizory zeby bron Boze nie
            zobaczyc czy uslyszec kolejnej wpadki na forum miedzynarodowym, zarekwirowanie
            wszystkich telefonow, komputerow ( juz cos podobnego bylo ) i wszyscy bedziemy
            sie naturalnie obowiazkowo kochac ?????????????????
          • fraglesi67 To jaki będzie ten kraj zależy tylko od.... 08.07.06, 06:59
            ...nas !
            Gdy każdy to zrozumie i zacznie uczestniczyć w tym co dzieje się koło niego (nie
            tylko chodzić na wybory) to ten kraj stanie się normalny
            Potrzebne jest nam zdrowe i normalne społeczeństwo OBYWATELSKIE !
            Świadome swych praw a także i obowiązków.
            Wtedy nie będzie miejsca na takich kaczorów czy donaldów.
      • kaczka2006 klotnia juz jest 08.07.06, 05:59
        a silna polska to chyba miraz? silna klamstwem i zlodziejstwem obywateli od
        gory do dolu?
        Nikt wam nie przeszkadza gnoic swego kraju. od wiekow robicie to i tylko to z
        talentem.
      • kaczka2006 Hitler tez mial jednowladze. Dobra byla? 08.07.06, 06:00
        was nikt nie mial nigdy powodu szanowac. za co/
        • findzia Re: Hitler tez mial jednowladze. Dobra byla? 08.07.06, 06:25
          A ciekawe kto ciebie szanuje kaczko?Ja nie.Naucz sie pisac poprawnie,bo cvos mi
          sie wydaje ,ze jestes analfabeta.Z piekla chyba jestes rodem?Bo jatrzysz jak
          ten z rogami.
          • plus_minus_zero Bardzo przepraszam ze smiem sie wtracac 08.07.06, 06:36
            ale TO JA JESTEM Z PIEKLA, wlasciwie PIEKLO TO JA!
            • findzia Re: Bardzo przepraszam ze smiem sie wtracac 08.07.06, 07:18
              Skoro jestes z piekla ,to wracaj do piekla.Nie rob nam piekla na Ziemi.
              • plus_minus_zero Nic nie bedzie zapomniane ... 08.07.06, 09:34
                ... juz mowilem, PIEKLO TO JA ... [ wasze sumienie ]
    • mysza9913 Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 06:12
      Prezydent-Lech
      Premier-Jarosław
      Na ministra finansów -panią Marię
      A na ministra spraw zagranicznych- damy kota!

Moje dzieci są poza krajem, ja też sę pakuję bo nic mnie tu nie trzyma.......
    • singleman No to mamy Kaczyland:-) 08.07.06, 06:37
      Oj śmiesznie będzie jeszcze bardziej. Kaczyński w roli premiera? Toż on nie ma
      elementarnych zdolności koncyliacyjnych. Teraz IV RP to będzie kraj
      nieustających kłotni, swarów zamętu i błazenady. A za niespełna 3 lata lud
      pójdzie znów do urn i kijami popędzi to towarzystwo. I nieudacznego posła
      Przemysława Edgara też. W głowie się nie mieści, że ten osobnik z mózgiem
      ciężkim jak dwa kilogramy gwożdzi w ogóle funkcjonuje w polityce. :-)
      • singleman Re: No to mamy Kaczyland:-) 08.07.06, 06:45
        Nie będe lacił tu podatków na takie Kaczki dziwaczki. Zapłacę je w Holandii -
        właśnie tam kupiłem sobie mieszkanko. Teraz mam wyjście awaryjne- praca w
        Warszawie z doskoku a normalne życie wśród normalnych ludzi, a nie zastępu
        moherkowych berecików, sejmowych idiotów, durnego rządu z Lepperkiem i Koniem
        Romankiem. I tym ukrytem gejem Wierzejskim hehehehe
    • fraglesi67 Mam nadzieje, że to ich koniec 08.07.06, 06:55
      początek końca Pisu
      Nie odczepia się głównej lokomotywy w trakcie jazdy
    • saniba Re: Nowy premier - Kaczyński 08.07.06, 07:09
      Przede wszystkim chodzi o objęcie urzędu prezydenta Warszawy!!! Z PiS-u tylko
      marionetkowy Marcinkiewicz ma jakąkolwiek szansę, ponieważ wiele osób postrzega
      Marcinkiewicza jako dobrego, milutkiego, nieskalanego niczym człowieczka. Ja od
      samego początku go tak nie postrzegam, dla mnie to cwany fałszywiec, bez
      własnego zdania i własnej woli, który od samego poczatku wiedział, iż obejmuje
      urząd premiera tylko na chwilkę.
      Dlatego też apeluję - ludzie nie oddajmy Warszawy PiSuarom!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka