buj_w_chutach 10.07.06, 12:19 Jest źle,będzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gondoliero Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:20 ważne jest to, że sportowcy to wędliny. materazzi mortadela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 I bardzo dobrze i bardzo źle 10.07.06, 16:48 Dobrze bo: + premier nie będzie marionetką + wyborcy zobaczą prawdziwą twarz władzy; nie uśmiechniętą i sympatyczną twarz Kazia, chłopaka z sąsiedztwa, który gra w piłkę, mówi młodzieżowym slangiem czy tańczy na studniówkach, ale zaciętą twarz Jarka, który przemawiając wrzeszczy poza tym obraża się o byle co. + A w ogóle co ten Marcin Kiewicz takiego zrobił? 60 mld E z Brukseli załatwił? Belka załatwił 61,5 i okrzyknięto go za to zdrajcą... Źle bo: - Zmiana ma miejsce w atmosferze niejasności i PODWÓJNEGO skandalu dyplomatycznego w tle - Jarek to ani genialny ani strateg, tylko partyjny działaczo-karierowicz niezdolny do myślenia kategoriami państwa. Otoczony jest lizusami, którzy nie będą pełnili ani roli doradczej, ani hamulcowej. - Jeśli J. Kaczyński nie zmieni retoryki i sposobu działania będziemy mieli problemy na arenie międzynarodowej. Jestem pewien, że pojawiające się tu i ówdzie hasła "budują gazociąg pod Bałtykiem by ominąć kraj niestabilny polityczny" z demagogicznego bełkotu staną się poważnym argumentem. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus świnie walą kartofli szufle, zamiast szukać trufle 10.07.06, 22:34 Szkoda mi życia, aby oglądać rodzinę niesioną w palantkinie przez zastępy palantkinów. świnie walą kartofli szufle, zamiast szukać trufle Nalali Lesia do zbyt dużego kufla Podali kartofla, a miała być trufla. W dodatku tak był pompowany zamiast lany, że za mało trunku , a zbyt dużo piany. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Idzie reklamacja, nie chcę tego kufla, Nie chcę kartoflaka, bo miała być trufla. Przeryły za truflami świniaków watachy, wyryły kartofla i to z bożej łachy. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Tak to mało piwka, piana reszta kufla, zaś dwa kartoflaki to jest polska trufla. Jak nie chcesz piweczka i tego obiadu, to żeś łżepolakiem, no i spieprzaj dziadu. Truflę kartoflaka ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Za sprawką świń polskich piana po szczyt kufla, Szuflują kartofle, jeszcze jedna szufla. Polskie świnie chcąc przytyć, żrą kartoflaki, byle wydęty bandzioł i napchane flaki. Trufle kartoflaki ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Pomyśl, że w Europie leją pełne kufle, francuskie świnki wynajdują im trufle. Ta francuska świnka nie jest debiutantka, polska z gnojowicy wieczna aspirantka. Trufle kartoflaki ryły polskie świnie, a pianki brakuje przecież w mszalnym winie. Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:20 ni z gruszki ni z kaczuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.frankowski Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:21 Zegnaj ostatni bastionie demokracji, broniacy nas przed kaczyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:31 Warszawa – ostatnim bastionem Polski!!! Nie oddawajmy Warszawy Kaczopodobnym...! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Zamiast HGW Pitera 10.07.06, 12:33 obywatelrp3 napisał: > Warszawa – ostatnim bastionem Polski!!! > Nie oddawajmy Warszawy Kaczopodobnym...! inaczej uzurpator Marionetkiewicz zagości się w Ratuszu na dobre:( no..albo jakiś przyzwoity kandydat lewicy:) ale to już raczej utopia Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanka Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 15:52 że co? że niby bastion? gral, jak mu z tylu pan J. powiedzial, a ty mowisz bastion? a co ten niby bastion obronił? mial moze jakieś plany? coś może zrobił poza uśmiechaniem się i występowaniem w tv w roli a to tancerza, a to piłkarza? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 16:05 Nie zrozumiałaś postu. Piszemy o tym samym. Sens jest taki, żeby nie oddawać W-wy w ręce PiSiorom, a Marcinkiewicz nim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Hurrrrraaaaaaaaaa!!! 10.07.06, 12:21 Ja się po prostu nie posiadam z radości: Dlaczego to dobrze, że Jarek zostaje premierem Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 podarły mi się amerykańskie skarpetki: cerować czy 10.07.06, 12:37 wyrzucić. Uprane i czyste ale dziurawe. Co mam zrobić? Zrozpaczony Słoń. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: A co na to lemoniadowy Jędrek? 10.07.06, 12:50 Przejął się całą sytuacją. Rozwój zdarzeń zakłócił mu harmonogram dziennych zajęć - trzy razy pod rząd wypadły mu wizyty w solarium. Heban traci moc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 jakoś mi się w oczach dwoi od tych RP polityków 10.07.06, 13:05 strach pomyśleć: dwa Żebra, dwa Dorny, uś!!! aj waj, dwa karły Gosiewskie, itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Re: Hurrrrraaaaaaaaaa!!! 10.07.06, 13:45 Podzielam optymizm. Wreszcie wraca normalność. Większość premierów po 89 to byli ludzie z prztpadku, króliki z kapelusza. A teraz trzech koalicjantów, wszyscy liderzy partii w rządzie na odpowiednich miejscach. Kaczyński jest geniuszem strategii politycznej, to jak to rozegrał i załatwił PO w przypadku Warszawy to majstersztyk. Kocham moje miasto i kamień mi spadł z serca, kiedy pojawiła się kandydatura Marcinkiewicza na prezydenta Warszawy. Bo dramatyczny byłby wybór między skretyniałą HGW i jełopowatym Kochalskim. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Hurrrrraaaaaaaaaa!!! 10.07.06, 16:40 madryt3 napisał: > Podzielam optymizm. Wreszcie wraca normalność. Większość premierów po 89 to > byli ludzie z prztpadku, króliki z kapelusza. A teraz trzech koalicjantów, > wszyscy liderzy partii w rządzie na odpowiednich miejscach. Kaczyński jest > geniuszem strategii politycznej, to jak to rozegrał i załatwił PO w przypadku > Warszawy to majstersztyk. Kocham moje miasto i kamień mi spadł z serca, kiedy > pojawiła się kandydatura Marcinkiewicza na prezydenta Warszawy. Bo dramatyczny > byłby wybór między skretyniałą HGW i jełopowatym Kochalskim. Ty jesteś warszawiak dwa dni z dojazdem licząc? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:24 Za chwilę obejrzymy koncert życzen na zamówienie J.K!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:37 siostra_tlenu napisała: > Za chwilę obejrzymy koncert życzen na zamówienie J.K!!! _______________________________________________ Koncert idzie na Eurowizji. Prowadzi koncert sam zamawiający J.K. Akompaniuje orkiestra "dętych-nadętych instrumentalistów" . Reperkusja - Gosiewski. W wykonaniu znanego śpiewaka L.K. odsłuchamy Hymnu Polski" Oklaski prosimy kierować pisemnie do kancelarii prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Nie będą jeździć za Kaziem z kamerą? 10.07.06, 12:24 buj_w_chutach napisał: > Jest źle,będzie gorzej Jakie to straszne:D Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.badowski Piękny strzał PiS-u we własną głowę :))) 10.07.06, 12:26 No i Kaczyńscy zniszczyli swojego najpopularniejszego polityka :) To tylko oni potrafią. Dlaczego to zrobili? Bo Marcinkiewicz był bardziej lubiany niż oni, a to jak wiemy w PiS-ie grzech śmiertelny. Mój Boże, jak ja kocham polską prawicę za takie działania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:27 Kaziu, jak to było? Sam złożyłeś dymisję, czy CiE o to wyraźnie poproszono? Byłeś taki wierny, czy nie byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:44 siostra_tlenu napisała: > Kaziu, jak to było? Sam złożyłeś dymisję, czy CiE o to wyraźnie poproszono? > Byłeś taki wierny, czy nie byłeś? Ktoby tam Kazia prosił? Dostał rozkaz! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Jeszcze niedawno mówił o siedmiu :o))))) 10.07.06, 16:40 A gdy napisałem, na forum GW, że on do końca wakacji na stołku nie dotrwa, to jakiś PiSowiec się zaczął na mnie rzucać... Odpowiedz Link Zgłoś
bzdzwiagla Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:30 Kazio Wielki jest zadowolony,jak powiada - - zastal kaczy dolek drewniany a zostawia murowany! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.kiewicz Kaziu zostaw Warszawę w spokoju 10.07.06, 12:32 a przynajmniej naucz się co obiecywać :) Na to poświęci najbliższe 3 miechy. Jeszcze tego brakowało. Po kompletnie zmarnowanych 4 latach kolejny prorok... Weźcie stąd tę stolicę! Przechowalnia albo trampolina - tak Partia traktuje nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st adieu 10.07.06, 12:34 kolejny akt tragedii zakonczony przejdzmy zatem do epilogu Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st jezeli kaczynskiemu puscily nerwy jak zidanowi.... 10.07.06, 12:41 to nalezy koniecznie zbadac marcinkiewicza, zwracajac szczegolna uwage na stan splotu slonecznego. jednak co grzywka, to grzywka!!! -:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: adieu 10.07.06, 16:47 gasior1st napisał: > kolejny akt tragedii zakonczony > przejdzmy zatem do epilogu chyba tragikomedii w otoczce sraczki. :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Dymisja w korytarzu 10.07.06, 12:38 Dymisja odbyła się w korytarzu, niecodzienna formuła pożegnania Marcinkiewicza, kiedy on złozył ta dymisję, chyba w przelocie, ale jaja, taka formuła pożegnanaia Marcinkeiwicza niedobrze rokuje jesli chodzi o obyczaje polityczne, ktos tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 12:41 Nie było koncertu? Przecież tak szykowaliśmy się: Koncert miał być na Eurowizji. Prowadzić koncert miał sam zamawiający J.K. Akompaniować orkiestra "dętych-nadętych instrumentalistów" . Reperkusja - Gosiewski. W wykonaniu znanego śpiewaka L.K. mielismy odsłuchać "Hymnu " Oklaski mialy być prosimy kierowane pisemnie do kancelarii prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 12:47 mahat1 napisał: > Dymisja odbyła się w korytarzu, niecodzienna formuła pożegnania Marcinkiewicza, > kiedy on złozył ta dymisję, chyba w przelocie, > ale jaja, taka formuła pożegnanaia Marcinkeiwicza niedobrze rokuje jesli chodzi > o obyczaje polityczne, ktos tu ... A prośbę o dymisję pan premier dostał sms`em. Pan Gosiewski "prosił" w imieniu Najwyższego. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 12:54 To tylko świadczy o "prezydencie". Ale przecież wszyscy wiedzą, że to małostkowy, złośliwy, mały człowiek. Nie miał nawet przyzwoitości, by godnie pożegać najpopularniejszego polityka w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 12:55 Naprawdę? Ale chamskie obyczaje!!!! A jeśli ja wyślę SMS-a do J.K. i "poproszę" w imieniu i bez imienia o dymisję? Złoży? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 12:59 Jeśli dymisje składają i przyjmują w korytarzach, to wyobrażam co robią w łazienkach....!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 13:15 Ja tanm nie wiem co zwolennicy PIS-u robią w łazienkach, prosiłbym tu obrp3 o podpowiedź,niestety nawet jezeli ich uzywają zgodnie z przeznaczeniem, nie zmienia to faktu ze Kazio został potraktowany jak chlopiec na posylki, tu nie chodzi o sympatie polityczne, ale o pewne obyczaje, bo jezeli tak się zachowuje Prezydent RP, w mojej ocenie niestety korytarzowo, to co mamy wymagać od jakiegoś dorobkiewicza, ktory szykanuje w pracy porzadnych ludzi, a takich sytacji jest bardzo duzo. Niestety ta gormula pozegnania Kazia wg mnie nie pasuje do zachowań glowy państwa, bo przecież nie o koncert tu jakiś chodzilo, ale o pewne zachowania ktore swiadczą o klasie czy kulturze osob na swieczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 13:36 mahat1 napisał: bo przecież nie o koncert tu jakiś chodzilo, ale o pewne zachowania > ktore swiadczą o klasie czy kulturze osob na swieczniku. Klasa i kultura to nie w Pałacu Prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
linetrol Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 13:36 Moze tak ktoś pomyśli w tą strone: Cały rzad ktory tam siedzi i krytykuje, równa z G. i porownuje do SB kaczyńskich, ale siedział w tym rządzie od tylu lat i nic nie zrobił... Teraz przyszedł ktoś inny, robi czystki to wszyscy oczywiscie Kaczyńskich krytykują! CZEMU? Bo cały ten stary rząd jest skorumpoany i boją sie że Kaczyński odgoni ich od darmowego kociołka! Nawet Millera, czy Kwacha - jak chodzi pijany tak prasa nie krytykowała!!! A kim oni byli??? Prawda jest taka, że wszyscy krytykuja Kaczyńskich - A szczegolnie prasa robi nagonke, bo sie boją że USTAWY beda robione z rozsądku a nie dla tego co zapłacili - tak jak to pan Donald sobie myślał. Szybko sie Gilowskiej pozbyli - bo ? Bo za duzo wiedziała i nie dała sobie robić przekrętow pod jej zarządzaniem. Jacy ci Kaczyńscy by nie byli - wole ich niz ten caly rzad co od 10 lat siedzi na swoich stołkach pod innymi nazwami platform i nic nie robi.... KACZKA JEST NA OGÓŁ LEPSZA OD KURCZAKA W SMAKU - CZYLI DONALDA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 myślisz ze jak to samo w kółko piszesz 10.07.06, 14:51 to wygląda to choć trochę mądrzej? Rozczaruje cię - dalej wygląda głupio ! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Dymisja w korytarzu 10.07.06, 18:16 Pan Premier usyszał "Spieprzaj dziadu" Uważam, że korytarz do tego jak najbardziej sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:38 A czy ktokolwiek spodziewał się, że Prezydent "Melduje Panie Prezesie" Kaczyński zrobi coś wbrew woli brata bliźniaka?! Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:56 ofellia napisała: > A czy ktokolwiek spodziewał się, że Prezydent "Melduje Panie Prezesie" > Kaczyński zrobi coś wbrew woli brata bliźniaka?! Przeciez ten Pan nie meldowal bratu gdy mowil ("Ja polska") Spodziewam sie ze Polska poradzi sobie z tym wrzodem "kaczyzmem" "Wprost"nr1160. 27lutego 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
soach Prezydent jest teraz Melduję Panie Pre-zes-mierze 10.07.06, 16:23 ofellia napisała: > A czy ktokolwiek spodziewał się, że Prezydent "Melduje Panie Prezesie" > Kaczyński zrobi coś wbrew woli brata bliźniaka?! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kto zaprezentował gorsze odejście? 10.07.06, 14:04 no, gdyby Kaziu strzelil Jarka lbem, moglby kandydowac na prezydenta Warszawy jako reinkarnacja Staska Grzesiuka :) charakterny chlopak, spokoj w glowie, porzadek musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Kto zaprezentował gorsze odejście? 10.07.06, 17:02 Marcinkiewicz. Zidane chociaż odszedł efektownie i niesztampowo ;o) No i dokonania ma jakby bogatsze. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Sposób pozbycia sie Marcinkiewicza to obraz PiSu 10.07.06, 12:54 jak dotąd PiS od kilku miesięcy pokazuje nam jak sie niszczy ludzi, partie, zaufanie społeczeństwa dla polityków. Czy ludzie pozbawieni elementarnej umiejętności współpracy z innymi są w stanie zarządzać 38 milionowym krajem??? Społeczeństwo zaufało PiSowi poprzez swoje głosy w wyborach. PiS wyraża swoje zaufanie do społeczeństwa poprzez utworzenie CBA. "...kontrola najwyższym wyrazem zaufania..." Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 12:55 Lech Kaczyński jak zwykle myli się, trzeba go poprawiać i to przed TV ten króciutki kabaret, oglądał cały świat. Niech ktoś miłosierny opuści kurtynę. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: minister nauki jest bezwzględnie do wymiany 10.07.06, 13:02 Czy minister edukacji ma zostać? Odpowiedz Link Zgłoś
j.hemer Re: Kazimierz Marcinkiewicz składa dymisję 10.07.06, 13:05 >Nowym premierem ma być - zgodnie z decyzją PiS - prezes tego ugrupowania Jarosław Kaczyński. Prezydent ma go desygnować w poniedziałek.< Kieyś takie działanie nazywano podobno nepotyzmem. Ale chyba tylko etedy kiedy robią to inni. Kiedy my to niee... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.badowski Piękny strzał PiS-u we własną głowę :))) 10.07.06, 13:09 No i Kaczyńscy zniszczyli swojego najpopularniejszego polityka :) To tylko oni potrafią. Dlaczego to zrobili? Bo Marcinkiewicz był bardziej lubiany niż oni, a to jak wiemy w PiS-ie grzech śmiertelny. Mój Boże, jak ja kocham polską prawicę za takie działania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premiera! 10.07.06, 14:50 Wszyscy eksperci GW i PO i SLD powinni zbiorowo popelnic seppuku ze wstydu za opowiadane idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premi 10.07.06, 15:21 A wszyskie kartole, buraki w czerwonych krawatach w białe paski winny się niezwłocznie udać do leczniczych zakładów zamkniętych albo skoczyć na główkę do gara z zupą:P Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premi 10.07.06, 15:36 konread napisał: > A wszyskie kartole, buraki w czerwonych krawatach w białe paski winny się > niezwłocznie udać do leczniczych zakładów zamkniętych albo skoczyć na główkę do gara z zupą:P Nie mniej gielda zareagowala bardzo pomyslnie, wrecz fanstastycznie na nowego premiera. Super. Wszyscy powinni sie cieszyc. Oczywiscie poza POLewica zdemoralizowana i skorumpowana. To ich strasznie, ale to strasznie musi bolec. Rozmiem wasz bol, naprawde i .... ciesze sie ze was tak boli. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premi 10.07.06, 16:21 A co ma piernik do wiatraka. Na szczęście gospodarka została rozgraniczona od polityki i to nie za zarządów kartoflowo-buraczanych. To byłby inaczej dopiero teraz bigos:P Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premi 10.07.06, 16:54 konread napisał: > A co ma piernik do wiatraka. Na szczęście gospodarka została rozgraniczona od > polityki i to nie za zarządów kartoflowo-buraczanych. Tja, naprawde nie masz pojecia jak funkcjonuje swiat. >To byłby inaczej dopiero > teraz bigos:P smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premi 10.07.06, 18:12 Giełda nic frycku nie pokazuje. Taki niewielki rynek jak GPW w niewielkim stopniu zależy od sytuacji w Polsce, a przede wszystkim od gospodarek światowych i od kapiałów tzw. spekulacyjnych, ktore mogą grać na zwyżkę lub zniżkę bez względu na sytuację polityczną w kraju (a nawet jej na przekór) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Gielda pokazuje, ze biznes kocha nowego premi 10.07.06, 16:53 A uwzględniłeś, to że maleje odpływ kapitału z młodych rynków (Polska, Węgry itp.)? To trzęsie giełdą o wiele bardziej niż wewnątrzpartyjne przepychanki. Poza tym inwestorzy są na tyle inteligentni by wiedzieć kto tu naprawdę rządził przez ostatnie 9 miesięcy (tym ktosiem nie był Marcinkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanka Re: Piękny strzał PiS-u we własną głowę :))) 10.07.06, 15:42 nie zrobili tego z powodu popularnosci premiera. zrobili to, co zamierzali po wygranych wyborach prezydenckich. Wtedy wszyscy byliby oburzeni, ze dwoch takich rzadzi, dlatego wzieli na premiera nikomu nieznanego faceta, co to tylko usmiechac sie mial(no i usmiechal). Kto rzadzil i tak wiadomo. Teraz czas jakis minal, puscili juz pogloski o tym, jakoby czesc palestry politycznej uwazala, ze premierem powinien byc pan J, puscili pogloski o tym, ze Kaziu nie calkiem dobrze rzadzi (a przeciez od samego poczatku nie rzadzil, wiec jak mozna oceniac, czy dobrze, czy zle)no i teraz nadszedl czas, by zrealizowac pierwotne marzenia, aby wladza zostala w rodzinie. Teraz nikogo nie dziwi i nie oburza, ani nie razi, ze dwaj bracia wzieli cala wladze. Teraz to ujdzie w tloku, bo grunt byl dobrze przygotowany. Mnie tez to nie dziwi, gdyz wraz z wyborem pana Kazia wiedzialam, ze to tzw pic na wode i fotomontaz. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg witamy nowego dyżurnego :) 10.07.06, 13:12 galba na wakacjach czy zwątpił? ale tu nie onet, proszę trzymać poziom i trochę bardziej się wysilić. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Agenci wśród ministrów III RP 10.07.06, 13:14 calość: www.michalkiewicz.pl/wrpol_10-07-2006.php Fragment: "Za komuny też bywało, że UB zamawiało artykuł, dajmy na to w „L´Humanite”, bardzo krytycznie odnoszący się np. do Kościoła, a potem artykuł ten przedrukowywała na pierwszej stronie „Trybuna Ludu” i „Żołnierz Wolności”, że to – proszę! – nie my, ale „prasa zachodnia” tak samo piętnuje „reakcję”. michalkiewicz Jeśli zatem wyszłoby na jaw, że zarówno niemiecki „satyryk”, jak i ośmiu byłych ministrów spraw zagranicznych (wśród nich co najmniej trzech zdemaskowanych konfidentów służb specjalnych!) też uczestniczyło w zaplanowanej w ten sposób operacji, to mielibyśmy dowód, że pełzający zamach stanu w stojącym nad Polską upale rozkwita." Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Agenci wśród ministrów III RP 10.07.06, 13:20 Dobrze ze napisales ten link z adresem do artykulu red. Michalkiewicza. Polecam tez jego cotygodniowe felietony do sciagniecia w mp3 ze stron RMaryja. Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski czy wiesz kto wymyślił format MP3? 10.07.06, 13:23 To instytut Fraunhofera, znany matecznik masonerii i rewanżyzmu! Prawdziwi narodowcy powinni używać tylko standardu Roman-12. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jesli sluzy do przenoszenia tresci patriotycznych 10.07.06, 13:32 Jesli nosnik mp3 sluzy do przenoszenia tresci patriotycznych to nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Jesli sluzy do przenoszenia tresci patriotycz 10.07.06, 14:05 A jesli służy do przenoszenia antyrządowych piosenek? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jesli sluzy do przenoszenia tresci patriotycz 10.07.06, 14:08 do czasu, junkers, do czasu. jeszcze po ciebie przyjda, inaczej wtedy zakwaczesz. zbieraj posty, zawsze to jakas linia obrony bedzie przy samokrytyce. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Agenci wśród ministrów III RP 10.07.06, 15:05 najsmieszniej bedzie, jak ten grafoman-oszolom zostanie pozwany przez "zdemaskowanych konfidentow" i zgodnie z litera prawa bedzie musial w najlepszym razie odszczekiwac - alez sie rozedra junkersy i podobne, ze krzywda sie dzieje i zly uklad przesladuje "niezaleznych publicystow". Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski kto odpowiada za upał? komu na tym zależy? 10.07.06, 13:21 kto za tym stoi? Kto rzuca kłody pod nogi, wkłada kij w szprychy? Odpowiedź jest jedna: to siły układu! Te upały to woda na młyn niemieckich imperialistów, rewanżystów i odwetowców spod wiadomego znaku! To elementy antynarodowe i antykatolickie! To ci którzy bardzo nie chcą by Polacy mogli uczciwie żyć i pracować! NIE MA I NIE BĘDZIE ODWROTU Z DROGI SOLIDARYZMU SPOŁECZNEGO I NARODOWEGO ODRODZENIA! ODPÓR ZOSTANIE DANY, CAŁY NARÓD ZJEDNOCZY SIĘ WOKÓŁ WIELKICH BRACI KACZYŃSKICH! Jarek-Partia-Jarek-Partia-Jarek-Partia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: kto odpowiada za upał? komu na tym zależy? 10.07.06, 14:18 tak jest! antypolskie sily niemieckiego, rosyjskiego, amerykanskiego, brytyjskiego, wloskiego i francuskiego imperializmu z calych sil probuja wbijac klin nieporozumien miedzy tow. Prezesa a tow. Premiera! ci akrobaci piora, te hieny pras rotacyjnych, ci mistrzowie farsy z burzuazyjnej lze-prasy knuja w swych lewackich jaczejkach niecne antypolskie i antykatolickie plany, ale nieodoczekanie ich, bo wybije oto godzina i zmiecie ich nadciagajaca fala kwaczacej rewolucji! jednym smialym pociagnieciem tow. Jaroslaw polaczyl funkcje tow. Prezesa i tow. Premiera, tym samym czyniac wbijanie klina niemozliwym i zadajac dotkliwy cios internacjonalnym kontrrewolucjonistom wiadomego pochodzenia! a kto na wladze reke uzbrojona w klin podniesie, temu wladza te reke oddziobie! Par-tia-Ja-rek-par-tia-Ja-rek! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla 10.07.06, 14:24 Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla permisywizmu i kosmopomitycznego relatywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze 10.07.06, 14:26 i zdecydowane NIE!!! *** To już było, panie Dziedzic Pruski. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla 10.07.06, 14:29 moze jasniej, junkers? co to jest "kosmopolityczny relatywizm"? jak kaczkom ukrasc krowe, to zle, jak kaczki ukrasc, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla 10.07.06, 14:34 Jak to "co to jest kosmopolityczny relatywizm?" Nie słyszałeś chociażby lewaków z "inicjatywy uczniowskiej"? Przecież domagali się tego, żeby patriotów w szkołach traktować tak samo jak kosmopolitów. Czyli dla nich relatywistyczne postawienie na jednej płazczyznie patrioty z jakims kosmopolitą czy innym zdrajcą jest zupełnie normalne… Jeśli ktoś nie chce być patriotą, to niech nie będzie. Tylko niech nie domaga się takiego samego traktowania jak ludzie, którzy mają na względzie nei tylko czubek własnego nosa, ale też dobro kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla 10.07.06, 14:35 A kto to jest ten straszny relatywista? I kosmopolita? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla 10.07.06, 14:44 kosmopolita wiadomo, rymuje sie z najmita, znaczy chodzi na pasku okreslonych kol. relatywista to zwolennik teorii wzglednosci, a wiemy, kto stal za takimi teoriami. dziedzic Pruski wszystko nam tu ladnie wytlumaczy, posilkujac sie cytatami z guru mysli polityczno-spolecznej, Michalkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wyjaskrawiasz, ale jedno jest pewne: STOP dla 10.07.06, 14:47 junkers, a gdybys tak sprobowal na trzezwo, bo przecie tego belkotu zrozumiec nie mozna... znaczy co, maja w szkolach robic egzamin wstepny z patriotyzmu, zeby od razu bylo wiadomo, dla kogo getta lawkowe? co wy pieprzycie, tow. Pruski vulgo Dziedzic? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider powołujesz sie na Michalkiewicza ?:D:D:D 10.07.06, 13:25 równie dobrze możesz sobie cytować Myszke Miki i Rumcajsa. Swoją drogą czy wiesz, że ZADEN świadek nie potwierdził w prokuraturze słów Kurskiego, ZADEN zabezpieczony w PZU dokument nie potwierdza jego wersji, i nie ma ZADNYCH podstaw by dalej kontynuować śledztwo ???? Szukaj spisków gdzie indziej. Dzisiejsze "Izwjestia" (Rosja) równie kpiąco wyraża sie o J:Kaczyńskim, nabija sie z kawalera i jego kota, drwiąco pyta sie czy to ma być najbardziej skuteczny polityk w Polsce ?? Z Rosją też zerwiemy stosunki dyplomatyczne? A może puścimy na Moskwe szarże ułańską ??? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisali? 10.07.06, 14:39 Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisali? A czytales chociaz jakas publikacje red. Michalkiewicza? Ide o zaklad ze nie. POwtarzasz to co ktos powiedzial. Nie myslisz, ktos to robi w twoim imieniu. www.nczas.com Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisal 10.07.06, 14:53 dokładnie wiesz, że z tych samych faktów można wyciągnąć zupełnie przeciwstawne wnioski. Nie upieraj sie zatem, że twoja ocena rzeczywistości jest prawidłowa. Możesz sie mylić, moge ja. Być może to tobie ktoś pomieszał w główce i zapałem godnym lepszej sprawy szukasz czegoś czego nie ma. p.s. nie interesują mnie analizy marginalnego dziennikarza o skarajnych poglądach (czytałem, nie zalazłem nic wartego uwagi - dla mnie to folklor dziennikarstwa, być może dla ciebie skarbnica prawdy i wiedzy) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisal 10.07.06, 15:15 A sprawa tego felietonu, za ktory na Michalkeiwicza urzadzono nagonke, tez nic nie dala do myslenia? Bo przeciez wszystko to, o czym pisal Michalkiewicz, spelnilo sie na naszych oczach... Czyli gdy Michalkiewicz ma racje, no to nei ma racji bo on jako prawicowy dziennikarz racji miec nie moze z definicji. Za ta jak napisze TPowszechny czy Polityka, nie mowiac o gw, to jest to prawda objawiona i trzeba w to uwierzyc. Osobliwa logika... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisal 10.07.06, 14:54 no niestety zdarzylo sie, bo czasem tu te smieci wklejacie, spamerzy. w duzym skrocie: oszolom duzego kalibru. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisal 10.07.06, 15:16 > duzym skrocie: oszolom duzego kalibru. Do piet mu nie dorastasz. Ani zaden dziennikarz "salonu". Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisal 10.07.06, 18:05 ja nie jestem z salonu, tylko z przedpokoju, i nie jestem dziennikarzem. dorastac tez nikomu nie musze, a juz z pewnoscia nie panu redachtorowi Zielonego Sztandaru, obecnie Radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Co, Michalkiewicz be? Bo w Wybiorczej napisal 10.07.06, 18:25 Nie życzę sobie aby ktoś cokolwiek robił w moim imieniu bez imienego upoważnienia, zazwyczaj źle na tym wychodzę Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 14:16 the.bill1 napisał: > calość: www.michalkiewicz.pl/wrpol_10-07-2006.php > Fragment: > "Za komuny też bywało, że UB zamawiało artykuł, dajmy na to w „L´Humanite > ”, > bardzo krytycznie odnoszący się np. do Kościoła, a potem artykuł ten > przedrukowywała na pierwszej stronie „Trybuna Ludu” i „Żołnie > rz Wolności”, że to > – proszę! – nie my, ale „prasa zachodnia” tak samo pięt > nuje „reakcję”. > michalkiewicz > Jeśli zatem wyszłoby na jaw, że zarówno niemiecki „satyryk”, jak i > ośmiu byłych > ministrów spraw zagranicznych (wśród nich co najmniej trzech zdemaskowanych > konfidentów służb specjalnych!) też uczestniczyło w zaplanowanej w ten sposób > operacji, to mielibyśmy dowód, że pełzający zamach stanu w stojącym nad Polską > upale rozkwita." > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 14:17 wiadomosci.onet.pl/1353466,327,item.html Nowy kanał TVP będzie odkłamywał historię Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 14:18 Taaa... to znaczy, że teraz historia jest zakłamana? Hm... pewnie tak - przez "historyków" z IPNu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 14:22 moroux napisał: Nie odkrecaj kota ogonem. Sluchales debaty ws. 65 lat Jedwabne w tvn24? Historycy IPN podejmuja wlasnie heroiczna probe, i daj Bog udana, odklamywania historii zklamywanej przez ostatnich 17 lat przez politpoprawne media bedace ekspozytura obych interesow. Prezes Kaczynski dostrzega ten problem i dlatego szefem IPN zostal wlasnie Kurtyka a nie jakis dyspozycyjny pseudohistoryk. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 14:23 Znowu mówisz jak Gomułka. *** Nie odwracam kota ogonem, to właśnie IPN kłamie realizując polityczne interesy prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 18:29 Nie byłoby kwestii odpowiedzialności za Jedwabne gdyby nie wiązała się z zaściankowymi i podłymi postawami katolickich księży II RP. To już ostatnia grupa korporacyjna, która na siłę (pomimo teczek, chóru PETZ SHOP BOYS itp) walczy o zachowanie mitu ludzi bez skazy i zmazy nocnej Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Salon i zaklamanych trafi szlag... 10.07.06, 14:20 niepotrzebnie durna "komuna" zamalowywala napisy "telewizja klamie" - wystarczyloby teraz dopisac "coraz bardziej", zeby oddac sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Ale POkraki zazdroszczą władzy, ale przegrały 10.07.06, 13:16 A na salonach łażą tacy jak ty....! Kto by chciał takich salonów? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Salony są w pałacu prezydenckim: ciebie tam n 10.07.06, 13:21 Wielkie mi coś...pałac... Chociaż Kaczor L. go też nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
linetrol Re: Salony są w pałacu prezydenckim: ciebie tam n 10.07.06, 13:36 Moze tak ktoś pomyśli w tą strone: Cały rzad ktory tam siedzi i krytykuje, równa z G. i porownuje do SB kaczyńskich, ale siedział w tym rządzie od tylu lat i nic nie zrobił... Teraz przyszedł ktoś inny, robi czystki to wszyscy oczywiscie Kaczyńskich krytykują! CZEMU? Bo cały ten stary rząd jest skorumpoany i boją sie że Kaczyński odgoni ich od darmowego kociołka! Nawet Millera, czy Kwacha - jak chodzi pijany tak prasa nie krytykowała!!! A kim oni byli??? Prawda jest taka, że wszyscy krytykuja Kaczyńskich - A szczegolnie prasa robi nagonke, bo sie boją że USTAWY beda robione z rozsądku a nie dla tego co zapłacili - tak jak to pan Donald sobie myślał. Szybko sie Gilowskiej pozbyli - bo ? Bo za duzo wiedziała i nie dała sobie robić przekrętow pod jej zarządzaniem. Jacy ci Kaczyńscy by nie byli - wole ich niz ten caly rzad co od 10 lat siedzi na swoich stołkach pod innymi nazwami platform i nic nie robi.... KACZKA JEST NA OGÓŁ LEPSZA OD KURCZAKA W SMAKU - CZYLI DONALDA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Salony są w pałacu prezydenckim: ciebie tam n 10.07.06, 14:01 > Szybko sie Gilowskiej pozbyli - bo ? Bo za duzo wiedziała i nie dała sobie > robić przekrętow pod jej zarządzaniem. innymi slowy przyznajesz, ze kaczki chcialy robic przekrety? Odpowiedz Link Zgłoś
linetrol Re: Salony są w pałacu prezydenckim: ciebie tam n 10.07.06, 14:04 to nie oni tylko DONALD podlozyl piekne dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Salony są w pałacu prezydenckim: ciebie tam n 10.07.06, 14:24 czlowieku, jaki donald, jakie dokumenty? wywalil ja kazio, sciemniajac przy tym na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus „Pasie Marysia, gąski pasie,a bąk gra jej na basie 10.07.06, 15:03 „Pasie Marysia, gąski pasie,a bąk gra jej na basie”… AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Szamboobrona hoduje klona glona. Hoduję glona jak partia i nasz rząd, a ma on tę własność, że rośnie pod prąd. Do hodowli tego rodzaju glona niezbędna blokada i szamboobrona. Potrzebna jest w locie chora kaczka, źródłem infekcji jest płynna sraczka. Pola, zwierzęta, całe polskie włości, mają na glona stany odporności. Tylko kartofle, odmiany ciemniaki, są nieodporne, ale nasze ziemniaki nie mają tej glonowatej przypadłości. Wskutek nasrania w głowie glon się mości. Winna zarazie jest nad tobą kaczka, glon z pupki i na głowie płynna sraczka. Dlatego tak ważna jest szamboobrona, oczyszczalni szambo wylęgarnią glona. Dopływa g ówno, czyli płynna sraczka, rosną z prądem glony, które żre kaczka. Działanie glona ma taką właściwość, że ma wstrzymania odpływu możliwość. Mózg ciemniakom zalewa gnojowica, następny twój dom, pole, okolica! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadypl Vivat J.Kaczyński!Dobry ekonomista!Tak trzymać! 10.07.06, 16:17 PiS ma juz wielkie sukcesy w gospodarce_ ubyło bezrobotnych gospodarka rośnie 5% w skali roku, oby tak dalej! Może uda im się pogonić resztę POkrak z urzędów i ze spółek. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Vivat J.Kaczyński!Dobry ekonomista!Tak trzyma 10.07.06, 16:50 Przepraszam, jakie to rozporządzenia rządu Kazia i ustawy obecnego Sejmu przełożyły się na to? I jak wygląda realizacja obecnego budżetu? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Vivat J.Kaczyński!Dobry ekonomista!Tak trzyma 10.07.06, 18:07 Nie p...l proszę. Ubyło bezrobotnych bo wyjechali. Dopiero byłby sukces jaby wybuchła epidemia cholery np. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Vivat J.Kaczyński!Dobry ekonomista!Tak trzyma 10.07.06, 19:05 dziadypl napisał: > PiS ma juz wielkie sukcesy w gospodarce_ ubyło bezrobotnych gospodarka rośnie 5 > % > w skali roku, oby tak dalej! Może uda im się pogonić resztę POkrak z urzędów i > ze spółek Jak jeszcze więcej Polaków wyjedzie, bezrobocie jeszcze bardziej spadnie. Pozornie. Wyjechało już prawie milion osób (niektórzy mówią, że ponad), a bezrobocie spadło o kilkaset tysięcy. Czyli może nawet wzrosło? Gospodarka rośnie, szkoda że dużo wolniej niż w innych krajach postsowieckich. Poza znowelizowaną Ustawą o zamówieniach publicznych, żadna istotna ustawa gospodarcza jeszcze nie weszła w życie. Można sie cieszyć, że swoją indolencją w dziedzinie gospodarki, a właściwie bezczynnością pisowcom z koalicjantami niewiele udało się zepsuć. No ale niedługo działalność "fachowców" w radach nadzorczych i zarządach zacznie przynosić efekty. Oby gospodarka wykazała wystarczającą odporność na tą infekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Salony są w pałacu prezydenckim: ciebie tam n 10.07.06, 18:05 Jesteś chory na to samo co Galba: na każdą krytykę PiS odpowiadacie niezmiennie "A Miller i Kwaśniewski..." Żadna dla mnie pociecha, że zamiast zataczania sie mamy biegunkę A zamiast Pęczko i Dochnalopodobych bandę niedouczonych, posłusznych miernot Miało być INACZEJ, a nie trochę lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Jarek i jego klakierzy = 10.07.06, 13:28 Cały PiSuar, od pana niby-prezydenta przez pana niby-marszałka i ex-niby- premiera, to zatrważająco czołobitna wobec PANA PREZESA ławka klakierów. WSTYD! Dorośli faceci, a zachowują się jak cioty kartoflane. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Zajmij sie lepiej ciotami rzeczywistymi. 10.07.06, 13:31 Zajmij sie lepiej ciotami rzeczywistymi. Miales ich niedawno cale tabuny na tej zalosnej gejoparadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski niby w Polsce nietolerancja... 10.07.06, 13:34 ...a oto odmienni mają tak ważnego sojusznika na ważnym stanowisku! Podobno ma wziąć udział w obu paradach w przyszłym roku? Za a nawet przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Z tego co mi wiadomo PiS bedzie chcial zabronic 10.07.06, 13:40 Z tego co mi wiadomo PiS bedzie chcial zabronic tej zalosnej hecy w Warszawie. I oby dotrzymali slowa. Niech sie dewianci we wlasnym, prywatnym gronie spotykaja. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Z tego co mi wiadomo PiS bedzie chcial zabron 10.07.06, 14:04 Bo to właśnie jest tolerancja po prawicowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Z tego co mi wiadomo PiS bedzie chcial zabron 10.07.06, 14:08 moroux napisał: > Bo to właśnie jest tolerancja po prawicowemu. A jak w Jerozomimie zakazano gejoparady to jaka to jest tolerancja? Lewicowa, prawicowa czy moze jeszcze jakas inna? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Z tego co mi wiadomo PiS bedzie chcial zabron 10.07.06, 14:11 w Jerozolimie to chyba raczej nie lewica rzadzi, chociaz tobie pewnie Michalkiewicz tak nas..al pod dekiel i zamieszal z ta "zydokomuna", ze teraz gdzie Zyda - tam komunista i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Z tego co mi wiadomo PiS bedzie chcial zabron 10.07.06, 14:11 A co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Bojkot kartofli przez świat - bliski 10.07.06, 14:21 Oby jak najszybciej. Świat i tak za długo toleruje przekształcanie Polski w katokołtuński bantustan. Ale jak przestanie tolerwoać, to łupnie tak, aż zaboli nawet obtłuszczone na naszych podatkach i na eurodietach brunatne tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Wstydzisz sie swojego Wodza? 10.07.06, 14:17 Miales ich niedawno cale tabuny na tej > > zalosnej gejoparadzie. Masz na myśli zjazd NSDAP-LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: = Jarek i jego klakierzy = 10.07.06, 18:31 A czego się spodziewałeś? Ja, odkąd Pokemon zełgał w tak drobnej sprawie jak zyczenia urodzinowe od Pana Prezesa nie oczekuję już ani słowa prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś