markff Re: Szamil Basajew nie żyje 11.07.06, 17:57 Przekazujesz pozdrowienia od bandyty do bandytów w Iraku, takich którzy zamordowali też red. Milewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Milewicz lubił Czeczenów!!! 11.07.06, 18:00 Milewicz lubił Czeczenów!!! On ich zawsze bronił!!! Nawet tych z Dubrowki!!! Z PEWNOŚCIĄ NAPISZESZ ŻE SOBIE ZASŁUŻYŁ. Ale w iraku zabili go sunnici czyli okupanci kurdów i szyitów. sunnici chcą okupować kurdów wieć dobrze że amerykanie ich łupią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Milewicz lubił Czeczenów!!! 11.07.06, 18:04 sunnici stanowią większośc w swiecie islamskim, czeczeni są sunnitami. basajew - sunnita - z tych najbardziej radykalnych. sojusznikiem USA jest kraj radykalnie sunnicki - Arabia Saudyjska! ty w głowie masz papkę propagandową stąd te bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Milewicz lubił Czeczenów!!! 11.07.06, 18:08 Doucz się: Sunnita w Iraku to narodowść a nie religia. Katolicy biją się między sobą, Ateiści też między sobą (jak rosjanie i chińczycy), Nacjonalizm jest silniejszy od religii. Podejrzewam że dla basajewa religia była tylko podbudówką nacjonalizmu. Więc sunnita w iraku to okupant i morderca. A Sunnita w Czeczenii to ofiara okupacji. Religia nie ma znaczenia a nardodowość. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 18:23 Podałam argumenty przed Chwilą. Ty zaś nienawidzisz tych co chcą być wolni. To z islamem nie ma nic wspólnego. Większość czeczenów to nacjonaliści a religia to tylko narodowa przykrywka jak dla Polaków katolicyzm, dla czechów ateizm, a dla japończyków szintoizm, niemców - nazizm za Hitler, Np Berberowie - Muzułmanie w Algeirii nienawidzą Arabów też muzułmanów i walczą z nimi o wolność. Zidan jest berberem - i nienawidzi Arabów jak jedgo rodzina - jego rodzina otwarcie o tym mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 18:37 od razu - "nienawidzisz". ja mam ich poprostu gdzies. taki mój nacjonalizm (wg ciebie), bez cienia religii - chyba jestem czechem. argumentów z twojej strony nie zauważyłem. tylko bełkot - mieszankę propagandy z różnych okresów i miejsc (zrobiła sie pioronująca mieszanka :-)) - stąd te bzdury np. zła narodowosc sunnicka w iraku i dobrzy sunnici narodowosci czeczenskiej w iczkerii. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 18:42 Nienawiść masz w sobie! Stąd ta pogarda dla faktów. Dla Ciebie nie ma różnicy między katolikiem Polakiem a katolikiem Litwinem. To debilizm. Chyba jesteś ruskiem wychowanym w szowiniźmie i nienawiści do wszystkiego co nierosyjskie jak nazista. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 18:44 Hehehehe.. a ty kim jesteś ???? bo na moje oko to niezbyt inteligentom gimnazjalistką nadzianą chormonami.. a kolega to naprawde rowny gość :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Wątpię. 11.07.06, 18:50 Z twoją logiką jest do kitu. Jestem starsza, wrażliwa, mam dzieci. Chcę wolności i pokoju, ale bez prawa do samostanowienia nie będzie pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 18:51 agnieszkakopec1 napisała: > Nienawiść masz w sobie! ohoho!!! kto tu mówi o nienawisci??? używasz to słowo poraz n-ty. Chyba jesteś ruskiem wychowanym w szowiniźmie > i nienawiści do wszystkiego co nierosyjskie > jak nazista a to jest właśnie pierwszy poważny argument z twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 19:00 Nienawiść masz w sobie! Rosja jak każdy naród może żyć w pokoju w granicach etnicznych - inaczej wojna (dla niektórych jak putina i basajewa - totalna) Inny przykład religii narodu - maż w sikhah. Jesteś niestety niedouczona - telewizja mówi bzdury, kłamie często bo jest tendencyjna. Ty ślepo wierzysz w rosję i nic poza tym-sądzę że jesteś rosjaninem albo z rodziny dawnych komunistów co mają sentyment! Ja potępiam wszytskich co okupują amerykanów też ala bardziej za indian nie sunnitów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 19:08 no! uważaj co mówisz, bo do paki trafisz :-). wg ciebie, ukraina, białorus, kazachstan mają sie podzielic?? "inaczej wojna" - nawołujesz do wojny? p.s. poddaje sie. jestem rosyjską szowinistyczną swinią, pełną nienawisci do wszystkiego co nierosyjskie (mam ją w sobie), która ślepo wierzy TV. bez odbioru!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Kocham Ludzi! Kocham Góry! 11.07.06, 19:13 Ukraina powinna dać niepodległość Tatarom Na Krymie! Kto na Białorusi chce niepodległości! W Kazachstanie pewne grupy oddzielą się kiedyś. Wojna jest niezależnie od mojej wojny wszędzie gdzie jest tyrania jednego narodu nad drugim! Z obecnych 140 +-5 wojen na świecie 120 to wojny etniczne. Reszta konflikty społeczne + etniczne! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Milewicz lubił Czeczenów!!! 11.07.06, 18:12 Ty po prostu jesteś obłudna i NIEDOUCZONA!!! NP: Szyici persowie nienawidzą się z też Szyickimi Arabami żyjącymi na południe iranu bo tamci podkładają bomby i mają partyzantkę co atakuje perską Armię. "Iran" to nazwa taka jak Hiszpania czy Wielka Brytania -próbuje ukryć imperializm jednego narodu nad drugim. Rosja uprawia ludobójstwo bardziej otwarcie. Przynajmniej nazwya się Rosją Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Finger yourself and play with your clit...... 11.07.06, 18:16 WIĘC BASAJEW TO BOHATER BO WSZYTSKO TO BRUTALNOŚĆ. NIE RÓŻNI SIĘ CO DO METOD. TYLKO JEGO CELEM JEST WOLNOŚĆ A JEGO WROGÓW TYRANIA. Basajew od razu przestał by zabijać gdyby pozowolono na refrendum niepodległościowe po obecność obcych wojsk w Czeczenii. To chodzi o szmatę i pychę rosjan jak i innych imperialistów - po to zabijają - aby zaspokoić PYCHĘ RZĄDZENIA. PRZY CZYM AMERYKANIE CZY FRANCUZI MAJĄ Z TEGO PIENIĄDZE I JAKOŚĆ ŻYCIA A ROSJANIE TYLKO PYCHĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
extravirgin Re: Finger yourself and play with your clit...... 11.07.06, 18:30 Agnieszka - popieram!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Finger yourself and play with your clit...... 11.07.06, 18:40 Is it that ,what Yu're doing right now? Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Finger yourself and play with your clit...... 11.07.06, 18:42 obce wojska opusciły czeczenię w roku 1996, co zrobił basajew ??? uprawiał ogródek, pasł baranów, wychowywał dzieci??? napiszesz - to ruscy go zwabili , by miec pretekst - ok. więc czyja to pycha i głupota zawiniła?? rosjan?? Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Finger yourself and play with your clit...... 11.07.06, 18:45 Ahoi ewswr ona jest wyjątkowo upartą gimnazjalistką, :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Finger yourself and play with your clit...... 11.07.06, 19:01 zauważyłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Zawiniła głupota Basajewa! 11.07.06, 18:46 Zawiniła głupota Basajewa! Tyle że on chciał WYZWALAĆ a Putin sprowokował go by mieć wojnę i wroga a to znaczy poparcie (podobnie jak bush). Tyle że putin służy grupie władzy z KGB. Rosję chciał reformować Lebiedź ale był zbyt głupi i nie żyje. BASAJEW też był głupi-dał się nabrać. ALE MIAŁ DOBRE ZAMIARY CZYLI WYZWOLENIE A ZAMIAREM WROGA BYŁA TYRANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Zawiniła głupota Basajewa! 11.07.06, 18:55 agnieszkakopec1 napisała: Zawiniła głupota Basajewa! Rosję chciał reformować Lebiedź ale był zbyt głupi > i nie żyje. to może dobrze że im nie wyszło? głupcy (wg ciebie) chcą wyzwalac i reformowac - strach pomyslec! a teraz obaj nie żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Szkoda że im nie wyszło! 11.07.06, 19:04 Szkoda że im nie wyszło! Bo jeśli nie to MAMY WOJNĘ I TYRANIĘ! Chyba że lubisz wojnę i tyranię? Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Zawiniła głupota Basajewa! 12.07.06, 01:34 agnieszkakopec1 napisała: > BASAJEW też był głupi-dał się nabrać. > ALE MIAŁ DOBRE ZAMIARY CZYLI WYZWOLENIE > A ZAMIAREM WROGA BYŁA TYRANIA! dobrymi checiami -piekło wybrukowane, moze i chciał dobrze a zamienił sie w to co zwalczał >został takim samym morderca jak kacapy ,wyrzynał niewinnych luddzi -cywili-dzieci(vide Biesłan) nie ma usprawiedliwienia dla takich czynów, i przy całej mojej niecheci do kacapow nie jestem w stanie powiedziec ani jednego dobrego słowa o Basajewie,tym bardziej ze stał sie fundamentalista islamskim a juz samo to dezawuuje go całkowicie jako człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Zidane to islamski ch........ 11.07.06, 18:30 Ja chyba ciebie polubię (bez podtekstów) Zgadzam się. Dałam przykład że Religia nie ma znaczenia! Liczy się ideologia narodowa lub grupowa a nie religia. TY NIESTETY MASZ OBSESJĘ NA PUNKCIE ISLAMU. ALE TO ATEIZM DOPUŚIŁ SIĘ NAJGORSZYCH ZBRODNI W ROSJI, CHINACH, KAMBODŻY. Trzeba być obiektywnym. Na koniec dodam że skoro popieram Basajewa to popieram też koptów w egipcie aby kiedyś usunęli z tamtąd (MUZUŁMAŃSKĄ DZICZ-Arabów) Bo egipt to ziemia koptów - nie arabów. Koptowie są potomkami narodu faraonów. Odpowiedz Link Zgłoś
magister111 Fanatyczny proamerykanizm to choroba!!!! 11.07.06, 18:40 nieuleczalna!!!!! rosprzestrzenia się szczególnie w Polsce,niebezpieczniejsza od wirusa HIV Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Jestem antyamerykańska ale za czeczenami! 11.07.06, 18:48 Jestem antyamerykańska ale za czeczenami! Jestem za Kurdami, Szyitami z Iraku, Za Arabami z Iranu i przeciw Rosjanom, Persom -okupantom i faszystom jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Jestem antyamerykańska ale za czeczenami! 11.07.06, 18:55 A leczysz sie z tego :D ??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Jestem antyamerykańska ale za czeczenami! 11.07.06, 19:05 Jeśli mam się leczyć z antyfaszyzmu to ty jesteś faszystą! Wolę być chora na antyfaszyzm niż na faszyzm! Ty chyba jesteś rosjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
magister111 Rusofobia to też choroba 11.07.06, 19:11 ale wylrczyc z niej sie nie da,podobnie jak z proamerykanizmu,lata tresury i atawizm w III/IV RP jest nie do naprawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Nie mam rusofobii! 11.07.06, 19:15 Cierpię an imperiofobie! Nie nawidzę okupantów! Ronald Reagan zawsze mówił: że kto dla jednego jest terrorstą dla drugiego jest żołnierzem WOLNOŚCI. Tak będzie zawsze. Regana, Gorbaczowa lubiłem bo zrobili więcej dobra niż zła Bush, Putina nienawidzę - bo to faszyści i terroryści! Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_1 [...] 11.07.06, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Nie to ty cierpisz na nienawiść i faszyzm! 11.07.06, 19:31 Pozwól ludziom żyć jak chcą to Cię poprę ale ty masz pogardę do nich w sercu dlatego odmawiasz Czeczenom prawa do wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Nie to ty cierpisz na nienawiść i faszyzm! 11.07.06, 19:43 A co ty jesteś, Putin czy Bush, żeby ktoś sie liczył z twoim zdaniem i zabiegał o twoje poparcie.... Jak chcesz liberalizmu to zapraszam do USA mamy tam naprawde liberalną gopodarkę, ale twoje bujdy wyśmieje każdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Nie przeceniaj siebie 11.07.06, 19:48 Macie dobry ustrój, kapitalizm ok i gospodarkę ok i to wszystko. Bujdą nazwyasz dążenie do niepodległości które macie w konstytutcji ustanowionej w powstaniu przeciw faszytsom brytyjskim. Ale jeśli nie ma praw do niepodległości to USA jest dziś WEDŁUG CIEBIE ciągle częścią Angli. Życzę dobrych marzeń o powrocie władzy Londynu nad Nowym Jorkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
znickt Re: Rusofobia to też choroba 11.07.06, 19:21 szkoda ,naprawde szkoda,jaki swiat bylby wolny i szczesliwy gdyby w kazdym kraju rzadzili tak swiatli i prawi ludzie jak basajew...i madrzy jak agnieszka kopiec Odpowiedz Link Zgłoś
znickt hermafrodyta? 11.07.06, 19:28 kopiec raz piszesz jak kobieta raz jak mezczyzna (cyt:lubilem) moglobys sie zdecydowac co do plci, czy to juz tak daleko posunieta choroba ß Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Byłby lepszy gdyby było więcej wolności. 11.07.06, 19:33 PO PROSTU NIENAWIDZISZ - a to nieuleczalne. Pytam: lepszy jest świat z 1939 gdy było 50 Państw, czy gdy jest 200 -lepszy jest kolonializm czy wolność. Obrażanie - nie zmieni faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Byłby lepszy gdyby było więcej wolności. 11.07.06, 19:44 Oczywiście że kolonializm był leprzy i trwał by do dziś gdyby nie starania USSR i US Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Czyli jesteś faszytą! 11.07.06, 19:57 USSR to też było państwo kolonialne i rozbił je gorbaczow. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka90 Re: Czyli jesteś faszytą! 11.07.06, 20:10 Jeżeli moje poglądy nazywasz faszyamem, to OK JESTEM FASZYSTĄ !!! przecierz śmieszna jesteś, świat robi wszystko żeby sie jednoczyć, a ty takie pierdoły pie..sz że głowa mała. Odpowiedz Link Zgłoś
miszka90 Adin ma po prostu w 100% rację !! 11.07.06, 20:11 Adin ma po prostu w 100% rację !! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Zjednoczyć ale doborowlonie! 11.07.06, 20:20 A Zjednoczyć ale dobrowlonie po refrendach! Ty chesz być faszystą. Ci co walczyli o wolność Rosji od Mongolskiej czy Polsiej okupacji to też terroryści. Polacy w Rosji popełnili straszne okrucieństwa. Zgwałcili 10% rosjanek na najczystszych etnicznie obszarach tego kraju. A Jeffresona, Washingtona prasa angielska i rząd też nazywała terrorystami. No i też chołotą bo do ameryki anglicy wysyłali skazańców kryminalnych, religijnych, politycznych. A im zamarzył się wolność! Zatem Rosja jest częścią mongoli a USA częścią Angli. Ty opoiwadasz pierdoły. Każdy uciskany ma prawo do buntu! Imperializm mocarst jest postępowych - słabszych Nie. I dodtakowo Nie przeklinaj - mamusi Cię nie nauczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Nie tylko jesteś faszystą ale nazistą! 11.07.06, 20:33 Nie tylko jesteś faszystą ale nazistą! Czyli rosyjskim narodowym socjalistą! Czemu niby rosja może być wolna od Polski czy Mongolii a Czeczenia nie może być wolna od Rosji. Czym różnią się terroryści rosysjcy walczący przeciw Mogolii i Polsce od czeczeńskich bojowników. Polacy też nazywali Rosjan terrorystami i taki przekaz puszczali w Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 A Czesi i Słowacy wzięli zgodny rozwód! 11.07.06, 20:40 A Czesi i Słowacy wzięli zgodny rozwód! Teraz Czarnogórcy i Serbowie! Ty Chcesz Jugosławii Miloszewicia Czyli krwi i nienawiści! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 no i rozpad ZSRR to też jednoczenie się świata! 11.07.06, 20:43 no i rozpad ZSRR to też jednoczenie się świata! Rozpad kolonialzmu też. Kto pierdoły opowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
znickt Tolerancje to ja chyba mam,co ?! 11.07.06, 19:48 zobacz inni juz nie toleruja Twojej glupoty i sie wylaczyli,(pewnie szeregujac Cie do przypadkow nieuleczalnych) a ja prosze !!! Masz racje gwarancja dla wolnosci sa Tacy Bohaterowie ja basajew, a i tolerancji w ich panstwach doswiadczylobys,az do BOLU a wolnoscia to bys sie zadlawilo ..tyle by jej byyyyyylo Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Nie! Czeczenia ma konstytucję świecką! 11.07.06, 19:53 Nie! Czeczenia ma konstytucję świecką! BASAJEWA interesowała niepodległość. Gdyby nie ta wojna to byłby innym człowiekiem. Odpowiedzialność ponoszą Ci co podpalili Gruzję i Czeczenię na pocz lat 90ych czyli rosjanie. A ty nienawidzisz i zaczynasz obrażać- jak nie masz argumentów. Inni przenieśli się do artykułu o indiach! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Za mordercy Putina to mamy Tolerancje!!! 11.07.06, 19:55 Za mordercy Putina to mamy Tolerancje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Najgorszą chorobą jest Prorusizm 11.07.06, 21:05 Najgorszą chorobą jest PRORUSIZM! Znacznie gorszą od rusofobii i promaerykanizmu! Co za idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita_1 [...] 11.07.06, 23:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Wycofaj wojska zrób refrendum! 12.07.06, 09:41 Sikh zdrajca! Sikhowie zabili większość znanych polityków indyjskich - Rajifa i Indire Ghandhi. Czeczen Chasbulatow tez był szefem rosyjskiego parlamentu. Wycofaj wojska z Sikhistanu zrób refrendum! Zobaczymy jak kochaja okupantów. Twoja wiedza jest na poziomie ruskiego dna! Nie Odpowiadja Ci Fakty = Precz z faktami! Wojsk nie wycofasz bo jestes nazistka i wolnosci nienawidzisz! Ruski prymitywizm nie wymaga już komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Wycofaj wojska zrób refrendum! 12.07.06, 12:00 Muze zatrudnić Polke żeby mi myła kible w mieszkaniu w Detroit... bo jeżeli wszystkie tak zgłupiały jak ty to do niczego innego ie nie nadają Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Syd Barrett tez nie z˙yje 11.07.06, 20:25 Syd Barret,one of the original members of rock group Pink Floyd died from complications to his diabetes. BBC World Service Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Współczucie jego rodzinie! 11.07.06, 20:34 Współczucie jego rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Syd Barrett tez nie z˙yje 11.07.06, 21:11 You were cought in crossfire of chilghood and stardom blown on the steel breeze come on You target for farawey laughter, come on You stranger,You legend,You martyr,and shine. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Szamil Basajew nie żyje 11.07.06, 23:49 SZAMILU, jezeli naprawde, stapasz po dywanach niebieskich, to uczyn to, czego pragnales zawsze!Daj WOLNOSC maluczkim!Spraw, zeby dzudoke putina, SZLAG TRAFIL!! NA ZAWSZE! Zawsze mi imponowales odwaga! Swiat utracil WIELKIEGO CZLOWIEKA! Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: IZA-ELITA 1--------niec pragniesz, oczywiscie 12.07.06, 00:03 podswiadomie, polizac odbytow braci?Basajew MIAL JAJA, ale jak mozesz to ogarnac??Przez internet? Wykluczone! Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Re: IZA-ELITA 1--------niec pragniesz, oczywiscie 12.07.06, 00:47 Szkoda ze pani nie ma jaj. Ale i tak pani zdonzi dogonic swego krwawego "bochatera". Albo niech pani zglosise do bandytow w gorach. Pobawi je pani. Moze, nawet napewno, pomoga spotkacsie z pani wybrankem. Gdzies tam, pod ziemia, ze swiniami... b.6.1966 napisała: > podswiadomie, polizac odbytow braci?Basajew MIAL JAJA, ale jak mozesz to > ogarnac??Przez internet? Wykluczone! Odpowiedz Link Zgłoś
polakliterat W czasach radzieckich nie bylo wojen na Kaukazie.. 12.07.06, 02:00 United Forever in Friendship and Labour, Our mighty Republics will ever endure. The Great Soviet Union will Live through the Ages. The Dream of a People their fortress secure. Long Live our Soviet Motherland, Built by the People's mighty hand. Long Live our People, United and Free. Strong in our Friendship tried by fire. Long may our Crimson Flag Inspire, Shining in Glory for all Men to see. Through Days dark and stormy where Great Lenin Lead us Our Eyes saw the Bright Sun of Freedom above and Stalin our Leader with Faith in the People, Inspired us to Build up the Land that we Love. Long Live our Soviet Motherland, Built by the People's mighty hand. Long Live our People, United and Free. Strong in our Friendship tried by fire. Long may our Crimson Flag Inspire, Shining in Glory for all Men to see. We fought for the Future, destroyed the invaders, and Brought to our Homeland the Laurels of Fame. Our Glory will live in the Memory of Nations and All Generations will Honour Her Name. Long Live our Soviet Motherland, Built by the People's mighty hand. Long Live our People, United and Free. Strong in our Friendship tried by fire. Long may our Crimson Flag Inspire, Shining in Glory for all Men to see. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Szamil Basajew nie żyje 12.07.06, 06:35 Czasami Rosjanom się też coś powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Szamil Basajew nie żyje 12.07.06, 07:56 Pisarzyna GW napisalÖ nie było żadnych oznak operacji specnazu.- nie bylo, bo do specnaz, a nie harcerze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 W bieslanie tez dzialali bez sladu! 12.07.06, 09:47 W bieslanie tez dzialali bez sladu! Specjalisci! Z akżdym razem opanowanie terytorium wojeowdztwa krakowskiego czyli czeczenii zajelo ruskom mimo nieskonczonej przeagi liczebnej i technologicznej - 7 miesięcy. Jeśli tak będą zajmować ukrainę to zajmie im to 60 (bo ukraina jest 60 razy większa) * 7 miesięcy = 420 miesięcy czyli = 420 / 12 = 35 lat!!!. Chwała ruskiej technice. Irak Nieco mniejszy od Ukrainy Amerykanie zajęli w miesiąc. W pierwszej wojnie czeczeńskiej Basajew odbił to w tydzień w sierpniu 1996 roku. -do dupy z taka armia i służbami. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: W bieslanie tez dzialali bez sladu! 12.07.06, 11:39 O Armii Rosyjskiej to ty masz takie pojęcie jak świnia o kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Podaj fakty! Proruski amerykanku! 12.07.06, 11:54 Jesteś ruskiem! Nie amerykaninem! Inaczej nie pluł byś kiedy chwalę twój kraj kontrstując jego siłę ze słabiutką rosją! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Podaj fakty! Proruski amerykanku! 12.07.06, 11:58 Nigdy nie zakwestionuje wyższości USA nad RF ale nasz rząd nie liczył by sie tak ze zdaniem Rosji gdyby nie miała silnej armii. A czeczenia jest równym idiotyzmem jak Irak za każdego zabitego w iraku amerykanina powinniśmy dla przykładu rozwalać 100 mahmutów, podobnie Rosja w czeczenii Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Re: Podaj fakty! Proruski amerykanku! 12.07.06, 12:02 Napisalem Frankiln, Washington byli przez brytyjczykow nazwyani terrorystami! W muzeach sa listy goncze-dumnie dzis prezentowane przez Amerykanow jako dowod zwyciestwa ich rewolucji. Wy miesliscie prawo wyzwolic sie od Angli i Czeczenia ma prawo wyzwolic sie od Rosji jak w listopadzie 1991 i sierpniu 1996. Jesli nie dajesz takiego prawa Czeczenom to odbierasz je USA i zmuszasz USA do bycia czescia Angli bo wszyscy sa rowni wobec prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Podaj fakty! Proruski amerykanku! 12.07.06, 12:06 Hehehehe... ja bym był za tym żeby cie dać do naszych boyów w iraku i żebyś im to powiedziała hehehehehehe... potraktowali by cie adekwatnie do twego intelektu, Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Bredzisz nie na temat! 12.07.06, 12:09 Bredzisz nie na temat! Ameryka miala prawo do buntu przeciw Angli? TAK CZY NIE! Jesli TAK to i CZECZENIA ma prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Bredzisz nie na temat! 12.07.06, 12:11 Chechenas are mahmuts and they do not have of no rights Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Ciekawe Co powiesz o Ukrainie! 12.07.06, 12:04 Ciekawe Co powiesz o Ukrainie kiedy Juszczenko z poparciem USA wyslie wojska by zdlawic secesje Doniecka i Krymu na rzecz Rosji. Jesli poprzez USA i juszczenke to cie szanuje inaczej znaczy ze jestes proruskim hipokryta! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Ciekawe Co powiesz o Ukrainie! 12.07.06, 12:08 Ależ Juszczenka to nasz szczurek w cudzym(Rosyjskim) terrarium którym lead Russian by the nose just like in Poland with Ducks Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Teraz wiem że jesteś kacapem! 12.07.06, 12:14 Teraz wiem że jesteś kacapem! Udajesz Amerykanina! Nie ma wiecej dyskusji. Bo jesli wybierasz poslulszenstwo wobec FR a nie USA to jestes albo kacapem albo zdrajca Ameryki. Jesli Janukowycz zrobi secesje to juszczenko wysle wojska by ja dzlawic na rozkaz Ameryki poprzez AMERYKE CZY FR? Krtka odpowiedz? kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Teraz wiem że jesteś kacapem! 12.07.06, 12:19 Iran is for us prior than damned Ukraine, just and Russia is our friend, what for from him to spoil relations Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Stupid! Iran is a friend of Russia! 12.07.06, 12:24 Stupid! Iran is a friend of Russia! I gave you the questions what do you do if bush orders Yuschenko to crush Donieck and Crimea separatist to keep Ukriane One for USA! WILL YOU SUPPORT USA? YES OR NO?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Zaprzecz oficjalnym rosyjskim faktom! 12.07.06, 11:58 Zaprzecz oficjalnym rosyjskim faktom! Za kazdym razem podbijali czeczenie 7 miesiecy. Zaprzecz temu!!! Zaprzecz ze w czeczenii bylo 456 tys zolnierzy w sierpniu 1996 - sami tak podawali i mimo to przegrali z 30 tys ludzi basajewa! Zaprzecz ze putin zajmowal 8 miesiecy czeczenie czli od wrzesnia 1999 do kwietnia 2000 skoro to oficjalne dane armii rosyjskiej. Zaprzecz niby amerykanku ze Amerykanie zajeli irak w miesiac. Nie przeklinaj tylko podaj fakty jesli je masz. Poslucham. Jesli ich nie masz. Nie masz liczb to sie schowaj w ruskiej ambasadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 mowisz do prokacapskiego betonu, fakty 12.07.06, 12:02 i argumenty nie maja do nich dojscia, bo to sa idioci Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Zaprzecz oficjalnym rosyjskim faktom! 12.07.06, 12:03 Tak sie składa że Rosja w czeczenii musiała sie liczyć z nie używaniem ciężkiej artylerii i nie zabjianiem cywilów bo to by oburzyło samych Rosjan że ich armia zabija their own obywateli, a jakby to była wojna przeciw innemu państwu to by sie tak nie szczypali, podobnie jak my w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 HA HA HA!Grozny zrównany z ziemią bez cięzkiej ar! 12.07.06, 12:07 HA HA HA!Grozny zrównany z ziemią bez cięzkiej artylerri! Napisz w googlach na grafice "Grozny" to zobaczysz co zniego zostalo w czerwcu 2000 - NIC - pustynia ruin - bardziej zburzony zniszczone niz warszawa przez nazistow. Wy w Iraku jestescie lagodni bo u was jest wolnosc slowa. W rosji jest zdlawiona. W latach 1994-1996 rosjanie byli przeciw okupacji czeczenii ale teraz sa bo ich putin podjudzi!l Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: HA HA HA!Grozny zrównany z ziemią bez cięzkie 12.07.06, 12:09 Teraźniejszy wygląd i stan griznego jest powodem działań lekkiej artylerii, modzezy and tanks, not heavy artillery. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Po prostu łżesz siedząc w ruskiej ambasadzie! 12.07.06, 12:10 Po prostu łżesz siedząc w ruskiej ambasadzie! Tylko oni portafią twierdzić że zrównali z ziemią grozny przy pomocy kałacha. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Po prostu łżesz siedząc w ruskiej ambasadzie! 12.07.06, 12:10 Po prostu łżesz siedząc w ruskiej ambasadzie! Tylko oni portafią twierdzić że zrównali z ziemią grozny przy pomocy kałacha. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Po prostu łżesz siedząc w ruskiej ambasadzie! 12.07.06, 12:12 Yeah, Sacha give me some beer, or vodka if you can... you sholud go on some therapy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Pieprzyż nie na temat bez argumentów! 12.07.06, 12:15 Teraz wiem że jesteś kacapem! Udajesz Amerykanina! Nie ma wiecej dyskusji. Bo jesli wybierasz poslulszenstwo wobec FR a nie USA to jestes albo kacapem albo zdrajca Ameryki. Jesli Janukowycz zrobi secesje to juszczenko wysle wojska by ja dzlawic na rozkaz Ameryki poprzez AMERYKE CZY FR? Krótka odpowiedz? kogo! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ale jest ich wiecej, eva15, hohlik3, ewswr 12.07.06, 12:18 miszka90 oraz ich kacapscy towarzysze, lub agenci prowadzacy kacap z moskwy, nikola piterski, i jeszcze jest naf naf(ale ten to chyba na emeryture juz przeszedl) Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: ale jest ich wiecej, eva15, hohlik3, ewswr 12.07.06, 12:20 O hy gekon, younger brother of banned oszołom Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: moze lepiej pisz po rusku w swoim jezyku?? 12.07.06, 12:26 Umiem i po polsku and in english i pa ruski :D Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: i robisz z kacapami interesy na ukrainie??? 12.07.06, 12:31 Yes, Ukrainians are thieves, and with Russians is always all ok Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: i robisz z kacapami interesy na ukrainie??? 12.07.06, 12:32 kacapy to zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: i robisz z kacapami interesy na ukrainie??? 12.07.06, 12:35 All my biznes with Russian were clean, but Ukrainians two onces robbed me Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: i robisz z kacapami interesy na ukrainie??? 12.07.06, 12:36 I do not take down to write in 2 languages suddenly Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Ruscy zawsze dobrzy! ukraińcy zawszę źli! 12.07.06, 12:40 Typowo polityczny tekst! Ruscy dobrzy! Ukraińcy źli! Chyba siedzisz w ambasadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Ruscy zawsze dobrzy! ukraińcy zawszę źli! 12.07.06, 12:43 Please do not repet because this makes the impression on spam Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: ale jest ich wiecej, eva15, hohlik3, ewswr 12.07.06, 12:33 Yes and they are all cool :D Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Pieprzyż nie na temat bez argumentów! 12.07.06, 12:22 Traitor of America what are you fucking about, USA is the best country on the world, but I must be objective Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 Iran is a friend of Russia! 12.07.06, 12:25 Simple question! I gave you the questions what do you do if bush orders Yuschenko to crush Donieck and Crimea separatist to keep Ukriane One for USA! WILL YOU SUPPORT USA? YES OR NO?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: Iran is a friend of Russia! 12.07.06, 12:30 Of course that I will promote USA this is my country, but bush isn't stupid. Russia promoted us in ONZ in matter Of Iran and hey are our friends Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 We shall see the future! 12.07.06, 12:37 We shall see the future! Bush is as stupid as Putin? Putin helps builds nukes for mahmuts. Bush does what his advisors say. I guess that bush will leave belaruss for russia but Ukraine is too greate and too important!!! That niether Bush niehter Putin nor Poland, nor germany, will leave it alone. If you and me love peace - we should vote to divide Ukraine 50% / 50%. This who votes for Yuschenko/Tymoschenko 50% for USA and other for russia. But civil WAR is nearly sure because putin and bush are too stupid for compromise. Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: We shall see the future! 12.07.06, 12:40 Ukraine serves us only to leading by the nose Putin and forIran and for gas we will give back her without any problem. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkakopec1 HA HA! Ruscy zawsze dobrzy! Ukraińcy zwsze źli! 12.07.06, 12:39 Typowo polityczny tekst! Ruscy dobrzy! Ukraińcy źli! Chyba siedzisz w ambasadzie! Odpowiedz Link Zgłoś
adin85 Re: HA HA! Ruscy zawsze dobrzy! Ukraińcy zwsze źl 12.07.06, 12:41 I said how it is, Russians already filled own pocket and do not steal because want to have good opinion and Ukrainians are little thieves Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 to napisz to tutaj :) 12.07.06, 12:25 www.freerepublic.com/focus/f-news/browse Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: to napisz to tutaj :) 12.07.06, 13:17 gekon, po co mnie demaskujesz!!!! oficer prowadzący da mi po głowie, tak głupio wpadłem, każą mnie teraz siedziec na forach Chantymansyjska (miasto b. daleko stąd) :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 i dobrze ci tak, :) tam pewnie chodza netowe 12.07.06, 15:05 niedzwiedzie haha Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.salejda1 Re: Szamil Basajew nie żyje 14.07.06, 17:56 Pan Fąfar, działacz LPR i wysoko postawiony pracownik TVP, jest słusznie oskarżany na łamach Gazety o sprzyjanie faszyzmowi i działania w tym sposobie na podstawie artykułów napisanych w przeszłości na łamach faszyzujących czasopism. Idąc tokiem rozumowania Gazety ośmielam się oskarżać Pana W. Jagielskiego o sprzyjanie terroryzmowi i gloryfikowanie terroryzmu na podstawie tresci artykułu opublikowanego w zwiazku ze śmiercią najokrutniejszego terorrysty naszych czasów Sz. Basajewa. Moje oskarzenie opieram na tym że nie było jednoznacznego potępienia w tekscie komentowanego artykulu poczynań Sz. Basajewa. Artykuł ten jest zapewne w swej wymowie podobny do tekstów pisanych przez przedstawicieli Al Kaidy - zwolenników Al Zakarwiego, którego uznają za męczenika. Panu W. Jagielskiemu i Redakcji Gazety sugeruję przewartościowanie stosunku do Sz. Basajewa, ponieważ w przeciwnym razie nie wiem jak zrozumieć Wasz jednoznacznie negatywny stosunek do terrorystów palestyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś