mysza9913 12.07.06, 07:33 Prezydent serce ma zdrowe.A co z resztą? Przecież gołym okiem widać, że coś mu dolega. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koloratura1 Re: Prezydent Lech Kaczyński ma zdrowe serce 12.07.06, 07:58 mysza9913 napisała: > Prezydent serce ma zdrowe.A co z resztą? Przecież gołym okiem widać, że coś > mu dolega. Ja wiem, co: "prezydentowanie"! Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar No i trudno.... 12.07.06, 14:56 Pozostaje przyjąć tę smutną prawdę do wiadomości (i odnowić paszport). Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: może serce zdrowe, ale myśli ma PiSowskie 12.07.06, 22:06 A PiSiOR myśli przedziałkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
brocha A jak sie ma prezydencki mózg? 12.07.06, 08:00 Bo w teh sprwie to opinie są podzielone raczej Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: A jak sie ma prezydencki mózg? 12.07.06, 12:57 Poszukiwania tego organu trwają. Może zostać sprowadzony nawet nowy mikroskop elektronowy. Oczywiśćie w celu dokładniejszego zbadania genialnego rozumu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiviwa Re: Prezydent Lech Kaczyński ma zdrowe serce 12.07.06, 08:14 Szkoda, jego nie obchodzi społeczeństwo, więc co ma nas to obchodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja76 Re: Prezydent Lech Kaczyński ma zdrowe serce 12.07.06, 08:41 dolega mu - paranoja... faktycznie - jego nie obchodzi spoleczenstwo, to niby dlaczego spoleczenstwo mialoby sie przejmowac nim? Chociaz z drugiej strony nachodzi mnie refleksja, ze nie warto schodzic do poziomu braci, trzeba trzymac fason. Badzmy wiec milosierni i niech nas choc przez chwile po ludzku poobchodzi. A potem dajmy sobie spokoj ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 W razie czego sklonujemy... 12.07.06, 08:43 Tylko trzeba pamiętać (był taki film) żeby nie klonować klona bo IQ drastycznie spada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Kaczor ma chore serce i Parkinsona 12.07.06, 08:43 On ma zaawansowana chorobę wieńcową, a ten alkoholik co to mu wódka mózg przeżarła- czytaj Religa, częsty bywalec bramy kamienicy na Solcu przy moście Poniatowskiego, a konkretnie żeliwnej podpórki od drzwi bramy, o którą oparty lubiał sobie swojego czasu podrzemywać w alkoholowym upojeniu, kłamie jak najęty. Mój rodziciel szacowny słyszał jak BORowicy podczas wizyty papieża szemrali między sobą, że Kaczor L. ma początki Parkinsona. "Wymsknęło im się"- tak to ujął. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Kaczor ma chore serce i Parkinsona 12.07.06, 12:55 > BORowicy podczas wizyty papieża > szemrali między sobą, że Kaczor L. ma początki Parkinsona. Jeśli chodzi o obco brzmiące nazwy chorób, to mi sie bardziej z Alzheimerem kojarzą objawy... To by wyjaśniało, dlaczego grzebie w przeszłości, a teraźniejszość ignoruje - zajmuje się tym, co pamięta dłużej, niż 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.dlugie.niki_koham.mihnik komitet polityczny ustala poziom normalnosci 12.07.06, 11:52 za przekroczenie wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
obrokon nieprawdziwe zaświadczenia to przecież normalne. 12.07.06, 12:44 I on, i Religa sądzą, że zaświadczenie lekarskie z teczki w IPN może być fałszywe: - Znaczna część lekarzy, w tym i ja, w stanie wojennym wystawiało nieprawdziwe zaświadczenia, żeby pomóc represjonowanym - podkreślił Religa. Nieprawdziwe Fałszywe dokumenty wystawiają również prokuratorzy i sędziowie. Zatem każdego można zwolnić z odpowiedzialności Pomroczność jasna I każdego umieścić w więzieniu i zamordować Fałszywy świadek, czy dokument. Wszystko w zależności od posiadania majątku pieniędzy ładnej żony czy córki syna pedała matki sędziny, ojca prezydenta czy marszałka województwa brata prokuratora kolegi w Policji możliwości przyznawania rent z ZUS możliwości przyznawania odszkodowań z PZU możliwości przyznawania mieszkań czyli pieniądze, układy, bezkarność. Mam pytanie Dlaczego obecnie sądzi się niektórych np. prokuratorów, za postępowanie w innej epoce, a inni tacy jak Religa sami przyznają się do popełniania przestępstw i liczą jeszcze na nagrodę Czyżby wydanie fałszywego świadectwa lekarskiego nie było przestępstwem Przeciwko lekarzowi Lwa Rywina wytoczono proces, bo wydał zaświadczenie lekarskie, mówiące, że nie może z powodu choroby serca udać się na badanie sądowe, a przecież do niego przyszedł. Panie Ziobro – czym różni się aparat sprawiedliwości prowadzony przez Pana od aparatu bolszewickiego? Odpowiem Panu. Znajdujecie sobie po prostu innych ludzi do uwięzienia. Twarde Prawo Ale tylko dla przeciwników politycznych, inwalidów, chorych i biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Religa wódę łoił i ministem zdrowia został. 12.07.06, 14:43 Ma chłop zdrowie! A dużo wypił? Odpowiedz Link Zgłoś
obrokon Zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa 12.07.06, 15:10 To czy łoił wódę mało mnie obchodzi. Natomiast interesuje mnie jego i tych innych lekarzy wiarygodność i prawo do wystawiania opinii. Chroniąc (jak twierdzi) ludzi represjonowanych wystawiał fałszywe opinie, zaświadczenia. Można tu uznać, że robił to w imię dobrej sprawy, ale przestępstwa popełnił do czego sam się przyznał. Więc Pan Ziobro powinien się tym zainteresować. Należy również sprawdzić opinię wystawioną Panu Prezydentowi. Może wystawiono ją w imię kolejnej idei Pana Religi? Ochrona Prezydenta IV RP to chyba jeszcze lepszy powód niż ochrona jakiś tam represjonowanych? Ale wystawienie fałszywej opinii, niezależnie komu i w imię jakiej idei to przecież przestępstwo. Twarde Prawo Ale tylko dla przeciwników politycznych, inwalidów, chorych i biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.dlugie.niki_koham.mihnik przedawnione, nadgorliwosc jest gorsza od sabotazu 12.07.06, 23:53 Odpowiedz Link Zgłoś
modanaczarnekoszule Sama się zbadaj. 12.07.06, 14:59 mysza9913 napisała: > Prezydent serce ma zdrowe.A co z resztą? Przecież gołym okiem widać, że coś > mu dolega. Zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo1234 Re: Prezydent Lech Kaczyński ma zdrowe serce 12.07.06, 19:09 "uspokoil Polakow" ???? a niech zdychaja kaczory oba najlepiej wraz...Marcinkiewicz wracaj bo smutno bez ciebie a do kaczek jak widac nawet chlebem nie warto rzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Prezydent Lech Kaczyński ma zdrowe serce 12.07.06, 23:27 Wstydz sie pan panie Religa ,zachowuje sie pan jak maly zapluty szczeniak , (PROF:?)wazelina zostala panu jeszcze z Zabrza ,gratuluje poddanstwa,jestes pan conajmniej zalosnyyyyyyyy,a szkoda tak szybko stracic renome i szacunek ,no coz mamona wazniejsza niz HONOR,zasrani pseudo lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś