tl71 izrael w ramach odweyu 12.07.06, 18:25 Bliski Wschód już nie może tego znieść, najwyższy czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Czas na rozwiazanie ostateczne 12.07.06, 18:40 Izrael powinien przestac sie bawic i rozwalic ten caly arabski burdel (liban, syria itp) na drobne czasteczki... Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Czas na rozwiazanie ostateczne 13.07.06, 01:29 spiepszaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Nareszcie !!!!! 12.07.06, 18:46 <>Nareszcie swiat arabski zorientowal sie ze na terror izraelski jest tylko jedna ,jedyna odpowiedz....,zdecydowane ataki na wojsko izraelskie. <>Jeszcze kilka takich udanych akcji,i Izraelici sami beda prosili o o rozmowy pokojowe.... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Nareszcie !!!!! 12.07.06, 18:49 buhahaha..rzeczywsiscie - takiej potegi jak liban wszyscy sie boja...nie rozmieszaj mnie...arabowie juz kilka razy przegrali wojny z izraelem - i tym razem bedzie tak samo, tylko tym razem izrael juz sie nie wycofa, dopoki nie dokonczy czystki tych islamo-faszystow..im szybciej tym lepiej dla calego swiata Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Nareszcie !!!!! 12.07.06, 18:54 Odpowiadasz na : saddamkaczynski napisał: > buhahaha..rzeczywsiscie - takiej potegi jak liban wszyscy sie boja...nie > rozmieszaj mnie...arabowie juz kilka razy przegrali wojny z izraelem - i tym > razem bedzie tak samo, tylko tym razem izrael juz sie nie wycofa, dopoki nie > dokonczy czystki tych islamo-faszystow..im szybciej tym lepiej dla calego swiata ******************************************************************************** <>Niezly bilans, siedmiu "sztywnych", i dwoch w niewoli...(nie wiem czemu GW podaje ze zostalo dwoch uprowadzonych?). <>Dla 'calego swiata' byloby lepiej gdyby dokonano 'czystki' z syjonistami i to dawno temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Re:Od Abrahama 12.07.06, 18:53 Pan Bóg obiecał ziemię Kanaan już Abrahamowi a potem potwierdzał to przyrzeczenie kolejno Izaakowi i Jakubowi.Jednak ani Abraham ani Izaak ani Jakub nie traktowali tego jako zezwolenie zagarnięcia jej siłą wbrew obowiązującym ludzkim prawom. Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Bóg dał im te ziemie! To jasne i co jeszcze im dał 12.07.06, 19:18 co za ludzie . Ziemia im obiecana, co jeszcze ? Wymyslili sobie ze mają prawo do jakiejs ziemi. Ciekawe... A ja sobie wymysle religie w ktorej bede miał prawo do Hawajów, i podobnie bede rządał Hawajów bo tak mowi moja religia. Kolego, Bóg nigdy nikomu ziemi nie obiecał ani nie zajmował sie rozdziałem działek pod "osiedla". Tym zajmują sie spekulanci gruntami i okupanci :) Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder holokaust za mało nauczył tych bandytów? 12.07.06, 18:49 polecam strone www.irancartoon.com gdzie pokazana jest prawda: wszedł żyd do komory gazowej i wyszedł uzbrojony i strzela do bezbronnych viva Lybanon! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: holokaust za mało nauczył tych bandytów? 12.07.06, 18:55 a ja polecam zebys jechal do iranu wypie..j z polski Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: holokaust za mało nauczył tych bandytów? 12.07.06, 19:12 niestety na taliban w afganistanie juz sie nie zalapie...a tak bylo fajnie: kara wiezienia za zgolenie brody, kara chlosty za sluchanie muzyki lub ogladanie telewizji, no i kobiete mozna sobie bylo ukamieniowac, bo wyszla na ulice bez meskiego czlonka rodziny...po prostu super Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: holokaust za mało nauczył tych bandytów? 13.07.06, 01:26 spiepszaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Ghnadi i Mandela 12.07.06, 18:53 Palestynczycy dosc malo rozsadnie walcza o swoje. Wlasciwie postepuja tak, jak by chcial Izrael, bo zabijaja w sposob chaotyczny i do tego bez zadnych szans na militarne zwyciestwo. To wlasnie jest woda na mlyn propagandy Izraela i daje mu w duzym stopniu wolna reke w tej powolnej terytorialnej ekspansji jakiej dokonuje i ktore jest rzeczywistym celem jego polityki. Gdyby przywodcy tych wszystkich Hamasow byli agentami Izraela, to postepowaliby w taki wlasnie sposob. Palestynczycy powinni wziac przyklad z Czarnych w bylej Pld Afryce, czyli walczyc jedynie o prawa czlowieka i prawa obywatelskie, o rownosc i wszystko co, co znajduje sie dzisiaj w przemowieniu kazdego polityka i co nas tak usypia. Wtedy by zyskali sympatie swiata i jednoczesnie duzo lepiej zyli. Jest kwestia dyskusji w jakim stopniu Palestynczycy prowadza taka nierozsadna polityke na skutek izraelskich prowokacji i agentury. Jedno jest pewne. Moment, w ktorym Palestynczycy zaczna korzystac z doswiadczen Ghandiego i Mandeli bedzie dla Izraela dniem ponurym, bo poza wszystkim innym na korzysc Palestynczykow dziala demografia. Wac Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Ghnadi i Mandela 12.07.06, 19:17 pozostaje tylko dodac, ze palestycznczycy lubia tez postrzelac do siebie nawzajem...kiedy hamas i fatah urzadzaja sobie strzelaniny w srodku miast, jakos ich los niewinnych palestynczykow specjalnie nie zajmuje...jak oni moga wlaczyc z izraelem, kiedy nawet miedzy soba nie potrafia sie dogadac? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile4 Re: Ghnadi i Mandela 13.07.06, 01:41 Piszesz: > Gdyby przywodcy tych > wszystkich Hamasow byli agentami Izraela, to postepowaliby w taki wlasnie sposob. Dokladnie. Bo wielu z nich jest. Np. wlasnie Hamas powstal z inicjatywy Mosadu, zeby Arafat mial konkurencje. Wszystkie islamskie organizacje maja duzo agentow izraelskich. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: Norymberga dla syjonistycznych ludobujców !! 12.07.06, 19:01 a zaklad psychiatryczny w Tworkach dla ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Norymberga dla syjonistycznych ludobujców !! 13.07.06, 00:56 A tam będziesz musiał 100 razy <pszepisać elementasz> Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Norymberga dla syjonistycznych ludobujców !! 13.07.06, 01:28 spiepszaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
mapsuta ehhhhh...... 12.07.06, 19:02 "wenn ihr wollt, ist es kein Märchen".... es ist ein Krieg und ich bleib hier... Odpowiedz Link Zgłoś
eon3 Od Abrahama 12.07.06, 19:14 Pan Bóg obiecał ziemię Kanaan już Abrahamowi a potem potwierdzał to przyrzeczenie kolejno Izaakowi i Jakubowi.Jednak ani Abraham, ani Izaak, ani Jakub nie traktowali tego jako zezwolenie zagarnięcia jej siłą wbrew obowiązującym ludzkim prawom. Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Bóg dał im te ziemie! To jasne i co jeszcze im dał 12.07.06, 19:21 co za ludzie . Ziemia im obiecana, co jeszcze ? Wymyslili sobie ze mają prawo do jakiejs ziemi. Ciekawe... A ja sobie wymysle religie w ktorej bede miał prawo do Hawajów, i podobnie bede rządał Hawajów bo tak mowi moja religia. Kolego, Bóg nigdy nikomu ziemi nie obiecał ani nie zajmował sie rozdziałem działek pod "osiedla". Tym zajmują sie spekulanci gruntami i okupanci :) Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Bóg dał im te ziemie! To jasne i co jeszcze i 12.07.06, 19:24 to niech polska spada z prus, mazur i innych terenow...niby dlaczego one maja byc w polsce, a nie np w niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
11111 A o to kolego, to miej sobie pretensje doje do 12.07.06, 19:37 Churchilla, Stalina i Roosvelta. Zapytaj ich albo poczytaj troche :) Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: A o to kolego, to miej sobie pretensje doje d 12.07.06, 20:13 no wlasnie - to czym rozni sie sytuacja izraela? co mialaby robic polska jezeli np slazacy doszliby do wniosku, ze chca do niemiec i zaczeli wysadzac w powietrze sklepy i restauracje? oddac slask niemcom? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile4 Re: A o to kolego, to miej sobie pretensje doje d 13.07.06, 01:22 saddamkaczynski napisał: > no wlasnie - to czym rozni sie sytuacja izraela? co mialaby robic polska jezeli > > np slazacy doszliby do wniosku, ze chca do niemiec i zaczeli wysadzac w > powietrze sklepy i restauracje? oddac slask niemcom? No pewnie. Wiesz, co by powiedziela wiekszosc Polakow, gdyby Slazacy nawet bez wysadzania czegokolwiek oglosili chec na secesje? A po cholere nam ten zadymiony region do ktorego trzeba ciagle doplacac. Szczesc Boze i auf wiedersehn. Tylko nie wiadomo czy by Niemcy chcieli wziac. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile4 Re: A o to kolego, to miej sobie pretensje doje d 13.07.06, 01:22 saddamkaczynski napisał: > no wlasnie - to czym rozni sie sytuacja izraela? co mialaby robic polska jezeli > > np slazacy doszliby do wniosku, ze chca do niemiec i zaczeli wysadzac w > powietrze sklepy i restauracje? oddac slask niemcom? No pewnie. Wiesz, co by powiedziela wiekszosc Polakow, gdyby Slazacy nawet bez wysadzania czegokolwiek oglosili chec na secesje? A po cholere nam ten zadymiony region do ktorego trzeba ciagle doplacac. Szczesc Boze i auf wiedersehn. Tylko nie wiadomo czy by Niemcy chcieli wziac. Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Bóg dał im te ziemie! To jasne i co jeszcze i 13.07.06, 01:31 spiepszaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Przeczytaj nieuku (pod warunkiem że znasz 12.07.06, 19:52 angielski i umiesz wyciągnąć podstawowy wniosek) General Assembly A/RES/181(II)(A+B) 29 November 1947 Resolution 181 (II). Future government of Palestine (...) PLAN OF PARTITION WITH ECONOMIC UNION PART I Future constitution and government of Palestine A. TERMINATION OF MANDATE, PARTITION AND INDEPENDENCE 1. The Mandate for Palestine shall terminate as soon as possible but in any case not later than 1 August 1948. 2. The armed forces of the mandatory Power shall be progressively withdrawn from Palestine, the withdrawal to be completed as soon as possible but in any case not later than 1 August 1948. The mandatory Power shall advise the Commission, as far in advance as possible, of its intention to terminate the Mandate and to evacuate each area. The mandatory Power shall use its best endeavours to ensure than an area situated in the territory of the Jewish State, including a seaport and hinterland adequate to provide facilities for a substantial immigration, shall be evacuated at the earliest possible date and in any event not later than 1 February 1948. 3. Independent Arab and Jewish States and the Special International Regime for the City of Jerusalem, set forth in part III of this plan, shall come into existence in Palestine two months after the evacuation of the armed forces of the mandatory Power has been completed but in any case not later than 1 October 1948. The boundaries of the Arab State, the Jewish State, and the City of Jerusalem shall be as described in parts II and III below. 4. The period between the adoption by the General Assembly of its recommendation on the question of Palestine and the establishment of the independence of the Arab and Jewish States shall be a transitional period. tiny.pl/t13w 11111 napisał(a): > co za ludzie . Ziemia im obiecana, co jeszcze ? Wymyslili sobie ze mają prawo > do jakiejs ziemi. Ciekawe... A ja sobie wymysle religie w ktorej bede miał > prawo do Hawajów, i podobnie bede rządał Hawajów bo tak mowi moja religia. Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Re: Przeczytaj nieuku - znalezione w wychodku 12.07.06, 20:08 Obawiam sie ze nie jest to warte papieru na ktorym zostalo to napisane, i jako takie wyladowalo w wychodku z wiadomym przeznaczeniem, traf chcial, ze znalazles to i oprawiles sobie w ramki, tak tez i niech pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Masz całkiem słuszne obawy nieuku, 12.07.06, 20:19 w obecnym swiecie, bez znajmosci języków możesz sobie popisać androny na forum i pobluzgać na murach bloków. Jak to mówią - durny się urodził, durny umrze. No, bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Jak to mówią - durny się urodził, durny umrze. 12.07.06, 21:49 czy znajomosc jezyka obcego, w tym przypadku angielskiego, jest w twoich oczach taka nobilitujaca, (bo dla mnie wcale), ale skoro wolisz.... no problem... Your ideas are just so typical of Jewish joe-public living in foreign country (not your own country). Hopefully your pups will soon get their butts kicked big time, and will have to crawl out back to occupied arab territories, just the way they crawled out in the past. Jewish aggression will be reciprocated by aggression, so called Israel can try a hundred and one different tactics but none will work. No right minded person allows another country to dictate how to live or to occupy it by force. This insanity will only end when the "country" of Israel comes to an end. PS. Jezyk polski pozwala na duzo dokladniejsze wyrazanie swoich mysli. No, bywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Nie. Pozwala na zrozumienie tej pierwszej 12.07.06, 22:40 rezolucji, której nie przestrzegają Arabowie, a nie wiedzą albo nie chca wiedzieć o niej nieuki jak ty, twierdząc, że ma ona wartość papieru toaletowego. Nobilitacja przez znajomość języka nic tu nie da - z prostaka pana nie zrobisz. Nigdy. Bywaj, dresiarzu, pisz dalej o Hawajach. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Przeczytaj nieuku (pod warunkiem że znasz 13.07.06, 01:50 rydzyk_smigly napisała: > angielski i umiesz wyciągnąć podstawowy wniosek) > > General Assembly A/RES/181(II)(A+B) > 29 November 1947 > > Resolution 181 (II). Future government of Palestine (etc.) I co? I Arabowie zaatakowali młode izraelskie państwo. I dostali po nosie. I znów dostaną, bo się głupcy nie nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Bóg dał im te ziemie! To jasne i co jeszcze i 13.07.06, 01:36 11111 napisał(a): > co za ludzie . Ziemia im obiecana, co jeszcze ? Wymyslili sobie ze mają prawo > do jakiejs ziemi. Ciekawe... A ja sobie wymysle religie w ktorej bede miał > prawo do Hawajów, i podobnie bede rządał Hawajów bo tak mowi moja religia. Najpierw naucz się żądać (nie rządać), a potem możesz sobie robić, co chcesz, półgłówku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Nasrallah powinien zostac meczennikiem! 12.07.06, 19:38 Z takim nazwiskiej i to jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
atusz Brawo IZRAEL , dokop tym brudasą, patrzcie i ... 12.07.06, 19:41 uczcie sie, tak nalerzy postepowac z brudasami.... Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Brawo IZRAEL , dokop tym brudasą, patrzcie i 16.07.06, 00:10 atusz napisał: co to jest 'brudasą'? A, kolega 'giertychową' maturę pewnie ma... To przepraszam, z niepełnosprawnymi nie dyskutuję... Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 cichym scigałam cię lotem 12.07.06, 19:47 do arron stolcman. a o mnie zapomniałeś? nie zapomniałeś tylko zapomniałaś pytasz kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
arron.stolcman Re: cichym scigałam cię lotem 12.07.06, 19:57 Nie wal głupot! Kobiety tak brzydko nie wyglądają. Nawet te żydowskie! Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Izreael w ramach odwetu bombarduje Liban 12.07.06, 20:06 Fajny odwet:)))))) za 2 atakuje sie cały naród i niezależne państwo:))))) Rewelacja!Ale myśle ,że świat sie w koncu obudzi...bo zwykli ludzie już sie obudzili i trudno ich będzie już teraz omamić:) Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Izreael w ramach odwetu bombarduje Liban 12.07.06, 20:16 rozumiem, ze jezeli niemcy porwaliby 2 polskich pogranicznikow i poucinali im glowy, to uwazalbys ze trzeba im dac za to medal? Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Izreael w ramach odwetu bombarduje Liban 12.07.06, 20:37 No skąd...rzuciłbym na Niemców bombe atomową:)))))A co-niech wiedza kto tu panem!:))))hehehe....A serio- Cóż..wstyd mi,że dotad myślałem zawsze o Żydach jedynie jako o narodzie straszliwie skrzywdzonym przez świat; teraz widzę jednak,że mieli rację także i ci,którzy twierdzili,że to Żydzi są mistrzami w wywoływaniu konfliktów ,a ich bezczelna arogancja sprowadza na nich samych tragedie...Cóż >Kto sieje wiatr,prędzej czy później-zbiera burze<Takie jest odwieczne prawo tego świata i nie da sie przed nim uciec... Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Izreael w ramach odwetu bombarduje Liban 12.07.06, 20:40 bredzisz jak potluczony....liban atakuje izraelskich zolnierzy i to jest niby wina zydow? interesujaca logika....atak na sily zbrojne innego panstwa jest aktem wojny, w zwiazku z czym izrael ma pelne prawo do odwetu na liban Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Izreael w ramach odwetu bombarduje Liban 12.07.06, 21:03 Żartujesz?:) Izrael powstał "z woli narodów":)w XX wieku, na ziemiach od 2000 lat zasiedlonych przez muzułmanów i ma takie prawo do tych ziem jak Słowianie do ziem nad Wołgą, z których ponoć pochodzą:))))Skoro jednak już powstał (na ziemiach okupywanych przez Brytyjczyków), to powinien ,doświadczywszy sam tak strasznych tragedii, zrobić wszystko by PRAWOWICI( przez zasiedzenie chociażby - prawie 2000 lat,bo od 70 roku, to raczej sporo czasu:))))właściciele tych ziem jak najmniej cierpieli. A tak nie jest.Widziałem filmy francuskie i włoskie o uchodźcach palestyńskich...straszne! Trudno sie dziwić,że wypędzeni walczą (jak potrafią i mogą) o SWOJE ziemie,domy,rodziny z ( w ich mniemaniu) agresorem... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Izreael w ramach odwetu bombarduje Liban 12.07.06, 20:43 zasmucony1 napisał: > No skąd...rzuciłbym na Niemców bombe atomową:)))))A co-niech wiedza kto tu > panem!:))))hehehe....A serio- Cóż..wstyd mi,że dotad myślałem zawsze o Żydach > jedynie jako o narodzie straszliwie skrzywdzonym przez świat; teraz widzę > jednak,że mieli rację także i ci,którzy twierdzili,że to Żydzi są mistrzami w > wywoływaniu konfliktów ,a ich bezczelna arogancja sprowadza na nich samych > tragedie...Cóż >Kto sieje wiatr,prędzej czy później-zbiera burze<Takie > jest > odwieczne prawo tego świata i nie da sie przed nim uciec... Lepiej pozno niz wczale doznac oswiecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Izreael w ramach..................Pazerność 12.07.06, 20:49 Pazerność tego obSraela nie zna granic..najważniejsza megalichwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Izreael w ramach..................Pazerność 12.07.06, 20:51 proponuje emigracje do libanu...tam napewno jest fajnie..uwazaj tylko, zeby ci arabscy koledzy glowki nie ucieli, bos niewierny.... Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Izreael w ramach..................Pazerność 12.07.06, 21:08 Główki ucimają kopftowie nieprawda ? Nu jak nie to polaki..antysemitniki.. Wytłuc,wymordować,puścić kominem..dla dobra Israela.. antysemickie śmiecie Odpowiedz Link Zgłoś
gentile4 Re: Izreael w ramach..................Pazerność 13.07.06, 01:28 Zacytuję ci jednego antysemite: >> Prócz wstrętu budzi jeszcze we mnie gniew, fałszywy i nikczemny stosunek Żydów do zagadnień narodowych. Naród ten, narzekający na szowinizm innych ludów, jest sam najbardziej szowinistycznym narodem świata. Żydzi, którzy skarżą się na brak tolerancji u innych, są najmniej tolerancyjni. Naród, który krzyczy o nienawiści, jaką budzi, sam potrafi najsilniej nienawidzić.<< Wiesz, kto to napisal? Wielki polski i zydowski poeta Antoni Slonimski. Naprawde. I wiesz ty co? Chyba mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Do wszystkich miłosników żydków 12.07.06, 20:52 Jeżeli tak popieracie żydków to żałować należy jednego. Szkoda że w myśl ich teorii nie załozyli sobie państwa izrael na terenie polski. Teraz jakby żydki robili to samo z polakami co w tej chwili robią z palestyńczykami ktoś pisał by na jakimś forum o katolickich terrorystach których należy tepić do ostatniego bo sprzeciwiają się żydowskiej demokracji. Wszystkim nieukom polecam prześledzenie historii oraz przyczyn terroryzmu i konfliktów na bliskim wschodzie a potem wypowiadajcie się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 20:57 Moze byscie sie obudzili z tej waszej nienawisci do zydow jak by niedaj Boze powtozyla sie taka akcja co miala miesce w Hiszpani i Wielkiej Brytanii ...moze wtedy jak by arab w imie allacha rozsadzil sie w warszawskim metrze lub pociagu PKP wyciagneliscie by jakies wnioski no ale pewnie nie no bo lepiej nienawidziec zydow i ignorowac nauk JPII Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 21:05 nie liczylbym na to - polacy maja tak gleboko zakorzeniony kompleks nizszosci wobec zydow, ze chetnie calowaliby nawet rece arabskim terrorystom, byle zrobic na zlosc zydom Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 21:18 swietnie to ujoles naserio. Ja nierozumiem naprawde jednej zeczy przeciez Jezus jest Zydem Matka Boska Zydowka JPII potepial antysemityzm jako grzech Ci co tak zydow nienawidza modla sie do zyda tego niemoge pojac naserio Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 21:19 "Warszawiaku" to i tak by nie zmieniło FAKTU agresywności Izraela:)))Prawda JEST prawdą i to wszystko - "Kto prawdą wojuje od prawdy ginie":)))Przykro mi ale nie uda się już odwrócić kota ogonem i jedynie rozpaczliwie lamentować nad skrzywdzonymi Żydami,bo... KAŻDY widzi Wasze OBECNE czyny... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 21:26 a nikt niewidzial rozrywajacych sie nastolatkow arabskich w srodku Izraela nikt niewidzial co stalo sie w Hiszpani czy w Londynie czy dwa dni temu w Indiach ...to sie nienazywa teroryzmem Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 21:42 "Warszawiaku" a NAPAŚĆ na sąsiedni kraj w odwecie za porwanie 2(słownie-dwu!- sic!) żołnierzy ,to jak sie nazywa???????????????????...... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 22:03 prosze niezapomniec ze z Libanu terorysci arabscy ostrzeliwuja Izrael sa z tamty terutoriow atakowani Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 12.07.06, 22:24 Taaaa...a w Ameryce biją Murzynów.....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 13.07.06, 00:25 Facet,ty masz zwarcie w mózgu,albo robisz to celowo.Stawiam na zwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 13.07.06, 01:25 ja nicziewo nie ponimaju. vodku u tiebia ? Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: do Polakow tak nienawidzacych starszych braci 13.07.06, 01:23 vodku ty imiejesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
saddamkaczynski Re: Do wszystkich miłosników żydków 12.07.06, 20:58 ja w odroznieniu od ciebie wole zydkow od brudnych arabow, ktorzy mentalnie zyja w sredniowieczu i "kulturze" plemiennej, potrafia mordowac wlasne corki i siostry za spotykanie sie z mezczyznami innego wyznania lub narodowosci, jak rowniez mordowac i popelniac samobojstwa w imie jakiejs chorej i wypaczonej utopii islamskiego imperium z prawem koranicznym - nie ma roznicy miedzy islamistami i faszystami Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 saddamkaczynski..jesteś Polak, czy polaczek? 12.07.06, 21:24 szanując innych...szanujesz siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Do wszystkich miłosników żydków 12.07.06, 21:48 No to co mówisz,to jest szczególny rodzaj "tolerancji":))))))Ale wiesz kolego,nie o emocje tu chodzi ,o "lubie" czy -"nie lubie", a o SPRAWIEDLIWOŚĆ i PRAWDE:)))), bo,wiesz, jednak KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO ŻYCIA...bez względu na kolor i religię... itd Odpowiedz Link Zgłoś
gentile4 Re: Do wszystkich miłosników żydków 13.07.06, 01:55 ja bym nie byl taki spokojny. Polska to ich rezerwowy Eretz, oni tu zyli dlugo i maja do naszej ziemi duzy sentyment. Oni juz sobie przygotowuja grunt pod desant, dlatego sa tacy polakozercy i oskarzaja nas o wspolprace z nazistami. Dlatego sie boje, ze bedziemy mieli jednak w przyszlosci takie klopoty, jakie dzisiaj maja Palestynczycy. Na razie duzo Polakow lyka zydowska propagande i boi sie muzulmanow. A to zydow trzeba sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
arron.stolcman Kto pierwswszy? 12.07.06, 20:53 Żołnierze zginęli w wyniku ostrzału rakietowego lub w wybuchu miny, która zniszczyła czołg. Korespondent EFE z Bejrutu pisze też, że według władz Libanu, do porannego ataku na izraelskich żołnierzy doszło po libańskiej stronie granicy, w okolicach miejscowości Aita Szaab. A zatem wiadomo, ze czolg rozwalono po stonie Libanskiej. Izraelskich zolnierzy ostrzelano po libanskiej stronie. Pewnie zolnierzy nie uprowadzono lecz schwytano po libanskiej stonie granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
vip71 brońmy palestyńczyków przed przemocą........ 12.07.06, 20:56 ....moim skromnym zdaniem postępuje obecnie brutalna akcja przeciwko narodowi palestyńskiemu,narodowi udręczonemu od wielu lat przez ciągłe konflikty,powinniśmy rozpocząć protesty pod ambasadom izraelską,zarządać natychmiastowego wycofania czołgów z terenów palestyny...... Odpowiedz Link Zgłoś
beckett Kto sieje wiatr ten zbiera burzę. 12.07.06, 21:02 Winni są i Palestyńczycy i Izrael. Izrael chyba bardziej, ośmielę się powiedzieć, ze względu na wyższość intelektualną (wykształcenie), finansową, techniczną i wsparcie najsilniejszego mocarstwa na Ziemi. Polecam izraelitom "Dochodząc do Tak" Rogera Fischera, Roberta Ury'ego. Jeżeli tylko chcą pokoju, niech poczytają jak go wynegocjować. Jeśli go nie chcą. Cóż, wojna to koniunktura, to pieniądze, strach przed wojną daje władzę... Oni chcą was zepchnąć do morza, zabić, więc głosujcie na tych, którzy was obronią, na "military-industrial complex" i na prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: beckett 12.07.06, 21:52 Problem polega na tym, ze Zydzi nie chca pokoju. Oni chca zala Palestyne i wyraznie do tego zmierzaja! Najlepiej swiadczy o tym bezprawne osadnictwo zydowskie na terenach palestynskich, ktore jest niczym innym jak zwykla czystka etniczna! Wszystkie panstwa arabskie wyraznie zgodzily sie uznac Izrael i jego prawo do istnienia pod warunkiem, ze Zydzi cofna sie do granic z 1967 roku i zlikwiduja osiedla na zachodnim brzegu Jordanu - co jest zupelnie sluszne. Nie wspominaja nawet o prawie powrotu Palestynczykow wygnanych z ich ziem przez Zydow. Dla przypomnienia napisze tylko, ze przy podziale Palestyny w 1948r. Izrael dostal 48% terytorium Palestyny, reszte Arabowie. Przypomnijcie sobie jak ten procent ulegl zmianie na korzysc Izraela gdy wziac pod uwage granice z 1967r.! - Ale i tego jeszcze Zydom za malo. Latwo wiec wywnioskowac, ze zamiarem Izraela jest wchloniecie CALEJ Palestyny! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 tak powinno reagować każde państwo, w obronie swoi 12.07.06, 21:19 swoich obywateli!.. Amerykanie robią tak od bardzo dawna...brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 a biskupi i sekta Rydzyka, twierdzą, że w Polsce 12.07.06, 21:22 nie ma antysemityzmu i faszyzmu... wystarczy poczytac! Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: a biskupi i sekta Rydzyka, twierdzą, że w Po 12.07.06, 21:32 Bo i nie ma antysemityzmu!Jest tylko polskie umiłowanie PRAWDY:)Polska niechęć do wszelkiego typu agresorów i współczucie dla krzywdzonych ,choćby i wrogów. Polska odwieczna solidarność z pogardzanymi a walczącymi o swoja wolność i pogarda dla uzurpujacych sobie prawa bycia "nadludźmi" i zniewalających inne narody by im służyły ...Reszte sobie sam dopowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 zasmucony1.. to wydrzyj sie na Putina! 12.07.06, 21:42 bądz kozak, nawsadzaj mu...a co! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: a biskupi i sekta Rydzyka, twierdzą, że w Po 12.07.06, 22:12 co zazdroscisz zydom ze sobie nawzajem pomagaja ..slyszalem ze na obczyznie polak polaka jak by mogl to by utopil w lyzce wody Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex hesbollah nie chce okupu walczy o wolnośc 12.07.06, 21:22 uwięzionych kobiet i dzieci ,które przetrzymuja bez sądu jak bydło syjonistyczni okupanci palestyny. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiak06 Re: hesbollah nie chce okupu walczy o wolnośc 12.07.06, 22:14 moze wstap do hesboollah czemu nie te dzieci w wiezieniach to niedosli samobujcy ktozy zostali przylapani( jakos organizacje praw czlowieka o nich sie nieupominaja bo wiedza czemu oni tam trafili) Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: hesbollah nie chce okupu walczy o wolnośc 12.07.06, 22:26 :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: hesbollah nie chce okupu walczy o wolnośc 13.07.06, 01:24 spiepszaj dziadu ! Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 cichym scigałam cię lotem 12.07.06, 21:24 do arron stolk. jesteś głupi pisząc tak, nawet mnie nie widziałeś, chyba że jestś jasnowidzem, nie podejżewam cię o takie zdolności, twoje posty mówią o tobie, a ja byłam ślicznym dzieckiem, piękną nastolatką i jestem ładną i atrakcyjną kobietą, a ty jesteś idijota. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: szerszen039 12.07.06, 23:07 Idiota to moze nie jestes. Podejrzewam jednak, ze Twoja ortografia jest tak nieskazitelna jak osrana wszedzie koszulka malego niemowlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
niehcemalemuszem Re: Hezbollah 13.07.06, 00:18 domyslam sie, ze masz na mysli israelczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Hezbollah 13.07.06, 00:32 niehcemalemuszem napisał: > domyslam sie, ze masz na mysli israelczykow. ------- Czytaj ,proszę nie myśl. Hezbollah tio twoim zdaniem Izraelczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
2560a USrael nasladuje IIIRzesze 12.07.06, 21:46 Adolf posylal na smierc Zydow bo byli Zydami, bez znaczenia czy byli winni czy nie .USrael posyla na smiec Palestynczykow bo sa Palestynczykami, bez znaczenia czy zrobili cos zlego czy nie. USrael posyla na smierc Libanczykow bo sa Libanczykami i bez znaczenia czy cos zrobili zlego czy nie. Jaka jest roznica miedzy metodami USraela i III Rzeszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: USrael nasladuje IIIRzesze 12.07.06, 22:54 jaka roznica tylko jedna Hitler miał wąsik a Ehud Olmert nie ma reszta taka sama Mieli izraelczycy jednego porwanego a teraz tylko dzisiaj 7 ich zołnierzy zabili a 2 porwali Czy w tym społeczenstwie nie ma juz madrych ludzi aby przeciwstawic sie tym pejsatym ortodoksom ? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: USrael nasladuje IIIRzesze 13.07.06, 00:59 Masz we łbie plon prezydenckiej przypadłości Odpowiedz Link Zgłoś
klenik Jaki czołg?To był HUMMER 12.07.06, 22:41 Cholera jasna w TV BBC pokazywali spalonego Hummera a nie zaden czołg.Nawet nie chce sie sprawdzic dziennikarzom tak prostej informacji.Skąd w czołgu MERKAWA byłoby 10 ludzi.?Natomiast w Humerze może tylu być. Straszne leniuchy z tych dziennikarzy. Polecam www.jpost.com Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Po co udawac?Zydzi powinni oglosic ostateczne... 12.07.06, 22:56 rozwiazanie kwestii arabskiej zamiast strugac dobrych dziadkow w marszach zywych w Polsce. Barbarzynstwo Izraela w Strefie Gazy polega na stosowaniu odwetow na ludnosci cywilnej za dzialania terroryztyczne skrajnych palestynskich ugrupowan niepodleglosciowych (porwanie izraelskiego zolnierza przynioslo bombardowanie z powietrza i ostrzal z ladu polnocnego skrawka Strefy Gazy, gdzie znajduja sie osiedla ludnosci cywilnej)Nawet ONZowska Rada Praw Człowieka potepila ten bandycki akt agresji, lamiacy prawa Konwencji Genewskiej. Na tym wlasnie polegaly metody SS. Za jednego zabitego Niemca pod mur szlo 100 Polakow lub Zydow. Podobno kto ratuje jedno zycie ratuje zaly swiat. Dlaczego wiec zabijane sa dzieci przez bandytow wygodnie kryjacych sie za pancerzem ogromnych izraelskich czolgow? Czyzby realizowana byla mysl Heinricha Himmlera, ze lepiej zabic ich dzieci zanim oni zemszcza sie na nas? Po co wiec udawac, lepiej glosic: Arabowie do gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: dobrze podsumowane 12.07.06, 23:22 pl2512 napisał: Po co udawac?Zydzi powinni oglosic ostateczne > rozwiazanie kwestii arabskiej zamiast strugac dobrych dziadkow w marszach > zywych w Polsce. > Barbarzynstwo Izraela w Strefie Gazy polega na stosowaniu odwetow na ludnosci > cywilnej za dzialania terroryztyczne skrajnych palestynskich ugrupowan > niepodleglosciowych (porwanie izraelskiego zolnierza przynioslo bombardowanie z > > powietrza i ostrzal z ladu polnocnego skrawka Strefy Gazy, gdzie znajduja sie > osiedla ludnosci cywilnej)Nawet ONZowska Rada Praw Człowieka potepila ten > bandycki akt agresji, lamiacy prawa Konwencji Genewskiej. Na tym wlasnie > polegaly metody SS. Za jednego zabitego Niemca pod mur szlo 100 Polakow lub > Zydow. Podobno kto ratuje jedno zycie ratuje zaly swiat. Dlaczego wiec > zabijane sa dzieci przez bandytow wygodnie kryjacych sie za pancerzem ogromnych > > izraelskich czolgow? Czyzby realizowana byla mysl Heinricha Himmlera, ze lepiej > > zabic ich dzieci zanim oni zemszcza sie na nas? Po co wiec udawac, lepiej > glosic: Arabowie do gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta A nasi żołnierz pozostali w schronach... 12.07.06, 23:50 Żydzi wjechali czołgami do Libanu, a polscy żołnierze /z międzynarodowych sił pokojowych (sic!)/ dostali rozkaz ukrycia się w schronach... Czy my tam jesteśmy rozjemcami, czy sojusznikami, Izraela? goldbaum napisał: Re: dobrze podsumowane > pl2512 napisał: > > Po co udawac?Zydzi powinni oglosic ostateczne > > rozwiazanie kwestii arabskiej zamiast strugac dobrych dziadkow w marszach ... Po co wiec udawac, lepiej glosic: Arabowie do gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 arabowom wolna palestyne a zydów do czarnej dziury 13.07.06, 12:14 wysłac i niech spróbuja z niej wyjść!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Po co udawac?Zydzi powinni oglosic ostateczne 13.07.06, 01:01 Zesrała się bieda i płacze Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo Jacy biedni ci żydzi..... 12.07.06, 23:54 ...cholerni i bezwzględni zabójcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
marian.kaluski Czy idzie na III wojnę światową? 13.07.06, 09:14 Zbrodnie izraelskie coraz bardziej upodabniają się do zbrodni hitlerowskich. Pamiętacie: grabież ziemi Polakom, 50 Polaków za jednego zabitego Niemca, zbiorowa odpowiedzialność, pacyfikacje wsi itd.? Kilka lat temu ambasador francuski w Londynie powiedział, że przez to "małe gó..ane państweko (Izrael) będziemy mieli III wojnę światową". Zbliża się ona milowymi krokami! Ameryka (z bronią i z pieniędzy której izraelska armia jest utrzymywana) i Zydzi jej nie wygrają - cały świat islamu i wiele innych państw kipi SŁUSZNA (!!!) nienawiścią do Zydów i Ameryki. A jak nie wygrają tej wojny Jankesi i Zydzi to jaki rachunek wystawi im świat za tę wojnę? 50% Zydów wierzy, że będzie drugi holokaust. Marian Kałuski, Australia Odpowiedz Link Zgłoś
oregon_state Powiedz Marian, jezdziles w koncu na kangurze? 13.07.06, 09:19 Miales nam napisac o tych zawodach :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: Czy idzie na III wojnę światową? 13.07.06, 12:12 i słusznie prawisz marian bo proroctwa sądu nadal wierzacych zydów obowiązują. mozna sie jedynie zastanawiać kogo jahve wyznaczy na następnego hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 od 1939 r. żydzi są zódłem większości konfliktów 13.07.06, 12:09 na bliskim wschodzie.po prostu przed przyjazdem do arabskiej palestyny w latach 1926-1938 a głównie w latach 1939-1948 zydzi nie pytali sie arabskich sasiadów czy zyczą sobie żeby nagle w gwałtowny sposób wzrosła syjonistyczna populacja w palestynie co oczywiście odbiło sie na zyciou arabów i doprowadziło do okupacji palestyny która zaczeła się w praktycznie w 1946 r. teraz wojna z arabskimi sąsiadami nigdy sie nie skończy chyba że zydzi wyjada z palestyn tak jak do niej przyjechali. głównie zas przyjechali z terenów byłego CCCP.W polsce o sąsiadach z jedw2abnego robi sie chece na 140 fajerek włacznie z imprezami pogrobowymi z udziałem światowej syjonistycznej prasy ale takich imprez nie robi sie w przypadku ludobójstwa dokonywanego przez syjonistów na arabskich sąsiadach rdzennych mieszkańcach palestyny. to zaczyna przypominać rzeź indian w czasach dzikiego zachodu . Mamy po prostu Dziki Syjonistyczny bliski wschód. Odpowiedz Link Zgłoś