dan3iger 14.07.06, 22:53 Takie oto kadry ma PiS. Lepszego od Maciarewicza nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stachporaj Arogancki pieprzony buc: 14.07.06, 22:54 "Mysle, ze byla to oznaka rozumu pani Merkel, ze zwrocila sie do mnie z gratulacjami". Oczywiscie, ze nie moze znalezc nikogo lepszego niz Macierewicz. W jego otopczeniu juz tylko psychole zostaly. Psychowaty Miarerewicz, psychowaty premier, psychowata pani minister, psychowaty prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Czarna komedia 14.07.06, 23:27 Nareczek paszoł na wajnu i prapał w PiSdu. Patrzy pazerny Nareczek na lustereczko, a lustereczkiem jest naszej szkatułki wieczko! Do tej szkatułki szły nasze wszelkie podatki, kombinują ci, jak brać na swoje dostatki. Aby przed Bogiem nie byli bandą złodziei, spełniają fanaberie byle kaznodziei. Jak myślisz Acku mogę już otworzyć wieczko i patrzy, a tu Andriejek pod owsem i sieczką, słyszy, ja tu jezde za niewinną owieczkę, a beło tyle tego, więc zrobilim sieczkę. Co za obraza za taki owczy obrazek, ty lustereczko jesteś jako „łżezarazek”, tyś „łże_l_e_s_i_a_k_i_e_m” co mój prawy układ kala, bierze to puzdereczko i w PiSdu rozwala. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu kaczor w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! Nareczek wprowadza nam odnowę moralną, czyli siedem wojenek przez służbę karalną. Do rady wsadził swoich, obiecał zagładę, pewnie nam telewizję zamieni w tyradę. Po co nam dobre prawo dla sprawiedliwości, trybunał nie trzyma się socjalistyczności. Ryzykowny dla państwa jest jakiś samorząd, a służba cywilna toć pijaki i nierząd. Wolne „łżemedia” nie chwalą, choć osiągnięć brak. Jak coś pochwalą to w becik, pozycja na wznak. Te „lumpenliberały” tak bronią seks szopy, jak szturm na banki chcemy robić my i chłopy. Kto kościół nie wspiera tak, no - bez ostentacji, ten się sam wyklucza i nie może mieć racji. Du,du, du i paszoł on na wajnu, Du,du, du, paszoł i prapał w PiSdu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił”, du du, du „i sztany na jeho spustił”! „ Władzy nie zdobędziecie lumpenliberały”, wrzeszczy do nas z trybuny Napoleonek mały. On taką srogą zimę sprowadził na Ruskie, my we święconej wodzie zatopimy Polskie! Jak dwa metry świętości przybędzie bez mała, to my mowa, a reszta będzie bulgotała! He he, he rechot poślaków biegnie pół sali, jak fajnie będzie, Tuski będą bulgotali. Nawet czarny obrazek we łbach im nie stanie, że ich objęło już to mętne bulgotanie. „Du, du, du, chodyła ja pa wadu”, Du, du, du, a w wadu rydzol PiSsu. Du, du , du, „oj durnyj pip jeho chrystił,” du du, du „i sztany na jeho spustił”! „Wyszedło” po Nareczku takie Acuś Kuski, zabulgotało jak czinownik białoruski! Nada wam Polaczki te naszu konstitucju. Nada wam Polaczki, nu cara restitucju. Wam nada dat ruki w wierch za samodierżawie, Pa to dali wadzu, pasadili tiebia w ławie. Jest u was takaja antykacza Targowica, tolko nie ana, nielzia brat tuskawica. Du, du, du nie chaczu rydzomoheroinu, Du, du, du, eta rydzomoheroina w PiSdu. Du, du , du, „oj umnyj pip mienia chrystił”, du du, du „ja sztany na jeho spustił”! Nie pajdiom za cara i czierezwyczajku! Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Czarna komedia 15.07.06, 00:21 Byłem częścią narodu kiedy przyszedł do żlobu trochę kwaśny a trochę własny. Teraz przyszły kaczory a to nie są potwory tylko twór naszy własny. Zechcąc wyjść z tego kwasu byśmy mieli zawczasu czas na na myśl i na amory polubijmy kaczory będzie czas na rozmowy spotkania i trochę hałasu. Wasze dzieci zobaczą że ich racja jest naszą i jak śmieszne są nasze spory. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Czarna komedia fobii! 15.07.06, 09:14 Fobie tych panów nie odwrócą biegu Wisły, ale łachę to oni robią. Kartofle poekstrementujcie! Tak swój talent polubiłem, jajca w kwasie rozpuściłem. I nie miejcie mnie za głupka, rozpuściła się skorupka. Pozostała tylko błonka, a Ojczyźnie oddam członka. Niech mu potencjometr wkręci, niech w „burdelu” tym się kręci. Tak swój talent pokochałem, robię eksperyment z kałem. I nie miejcie mnie za głupka, to nie mała taka kupka. Sięga prawie po podbrzusze, dla Ojczyzny oddać muszę. Niech narodek talent ćwiczy, będzie więcej gnojowicy. Tak swój talent pompowałem, robię eksperyment z ciałem. I nie miejcie mnie za głupka, to jest tylko męska pupka. Nie dla mnie wieczna dziewica, choć mój talent ją zachwyca. Niech się na mnie nazi ćwiczy, nie w poselskiej swej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Operetka. 15.07.06, 14:09 Tak, to jest operetka Kaczyńskich. Tylko kto na to pozwala.? Naród tego nie wytrzyma długo. I po co ma wytrzymywać.? Odpowiedz Link Zgłoś
asteros Re: Operetka. 15.07.06, 18:19 Operetke to na tym forum mamy. Kociokwik bylych ruskich pieskow jest wyraznie widoczny w tonie, tresci i jezyku wyrazania mysli. jestem za, roz z nimi porzadek MACIAREWICZ! Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Zgrzytajcie kacapy zębami z wściekłości :-))) 14.07.06, 22:57 Bardzo dobra kandydatura! Na pohybel czerwonym! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Macierewicz jest chory psychicznie 14.07.06, 23:02 i nie powinien byc nawet szefem domu kultury na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Psychole, choć nie wszyscy zdiagnozowani :-) 14.07.06, 23:07 Tzn. jeszcze nie zdiagnozowani... kolargolo napisał: > i nie powinien byc nawet szefem domu kultury na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Psychole, choć nie wszyscy zdiagnozowani :-) 14.07.06, 23:12 No dobra, dobra. Przyznaję, że wziąłem to z SMS-a widza do Szkła Kontaktowego :) taziuta napisał: > Tzn. jeszcze nie zdiagnozowani... > > kolargolo napisał: > > > i nie powinien byc nawet szefem domu kultury na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Psychole, choć nie wszyscy zdiagnozowani :-) 15.07.06, 00:04 taziuta napisał: > No dobra, dobra. Przyznaję, że wziąłem to z SMS-a widza do Szkła Kontaktowego ************************************** Ten SMS jest prawdopodobnie na licencji GNU, więc możesz go śmiało rozpowszechniać. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Psychole, choć nie wszyscy zdiagnozowani :-) 15.07.06, 14:14 Ale dlaczego Polska ma być rządzona przez psycholi.? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Psychole, choć nie wszyscy zdiagnozowani :-) 15.07.06, 14:26 To porządź jeszcze trochę i wracaj na salę, wrojoz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Macierewicz jest chory psychicznie 15.07.06, 08:53 kolargolo napisał: > i nie powinien byc nawet szefem domu kultury na wsi. Akurat na to stanowisko nie potrzebny jest zdrowy psychicznie człowiek, więc Maciarewicz się tam nada. A może teraz wyciągnie drugą listę Maciarewicza i okaże się że są tam na niej kartofle? Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 [...] 15.07.06, 13:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Macierewicz jest chory psychicznie 15.07.06, 14:10 Jak to jest wogóle możliwe, że takie kreatury mogą wchodzić w rachubę.? Ale jak rządzi nawiedzony, to szuka nawiedzonych. I to ma być Polska.? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Zgrzytajcie kacapy zębami z wściekłości :-))) 15.07.06, 08:52 m635 napisał: > Bardzo dobra kandydatura! > Na pohybel czerwonym! Oczywiście bardzo dobra kandydatura. W końcu nie będzie się wyróżniał inteligencją od reszty takiego naszego popapranego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
mark_kram57 nie udane zdjecie 15.07.06, 01:22 Pan M. wyglada jak by dopiero co uciekl z zakladu dla oblakanych.Jego buzienka wszystko mowi za siebie.Niech dolaczy do reszty wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Arogancki pieprzony buc: 15.07.06, 08:45 Pewnie nie zauważył że cywilizowani przwódcy innych państw składają sobie gratulacje chociaż nie które gratulacje nie chcą przejść im przez gardło. Nawet drugi Kaczor jak został prezydentem dostał te gratulacje chociaż nikt niechciał aby on był nim. Więc to nie była oznaka rozumu pani Merkel tylko dobrych obyczjów. Czyżby ten nasz premier nie potrafił czegoś takiego odróżnić? Odpowiedz Link Zgłoś
free.woman Re: Arogancki pieprzony buc: 15.07.06, 09:02 Jakże mógłby coś takiego przypuścić? Na telefon Pani Kanclerz mógł zareagować tylko w sposób właściwy jego imaginarium, a tam dobrych manier, klasy, elegancji oraz wielu abstraktów - oczywistych dla normalnych ludzi - po prostu brak. Klasyczny, wręcz archetypowy przykład na chamstwo wrodzone, lekko przyprószone inteligencją nabytą. Wyłącznie nabytą. Nie sposób tego ukryć. Ja naprawdę nie wiem, jak on zdołał przekonać różnych ludzi, bo i współpracowników, i oponentów, do takiej czołobitności, że aż uwierzył w jej zasadność. Przecież to mały człowieczek niskich celów i jeszcze niższych środków. W dodatku wszystko, co robi wskazuje jednoznacznie na rozpaczliwą walkę z rzeczywistością. Panowie Przestraszeni! Pobudka! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Arogancki pieprzony buc: 15.07.06, 11:22 paranoje sie bardzo trudno leczy. Czasami sie nie udaje jezeli otoczenie jednoznacznie nie pomoze choremu. Odpowiedz Link Zgłoś
hugobenn ...niezle twarze 14.07.06, 22:57 ...jak oni to zrobili? chlopcy o mentalnosci soltysa rzadza krajem ...............hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: ...niezle twarze 14.07.06, 23:06 mentalnosci bolszewika a nie soltysa. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ...niezle twarze 15.07.06, 00:04 kolargolo napisał: > mentalnosci bolszewika a nie soltysa. ************************************ Sołtysa bolszewika. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ...niezle twarze 15.07.06, 09:52 hugobenn napisał: > ...jak oni to zrobili? chlopcy o mentalnosci soltysa rzadza krajem > ...............hmmmmm ... to i będą rządzili jak wsią się rządzi: piwko - msza - setka - obiadek z piwkiem - chodź tu babo (a Kaczor??) - i nyny.... i tak w kólko Wojtuś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: ...niezle twarze 15.07.06, 14:13 Kto wybrał to ma. Ja chociaż nie przyłożyłem do tego reki. Nikt się nie przyznaje, kto głosował na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:00 "Szukam kogoś, kto naprawdę zlikwiduje te służby, kto jest odważny, zdeterminowany, kto na pewno nie ulegnie żadnym naciskom. Antoni Macierewicz jest takim człowiekiem" Nie sposób się z tym nie zgodzić. Odważny, zdeterminowany, zerowa podatność na naciski. Inne jego cechy w tej robocie nie będą miały znaczenia. Macierewicz to bardzo dobra kandydatura, oczywiście całkowicie pod prąd i nie wiadomo czy Kaczyński się zdecyduje drażnić wszystkich Antkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Mam lepsza kandydature 14.07.06, 23:04 proponuje zeby zrobil Gabriela Janowskiego szefem sluzb - "glosy" tak jak Macierewiczowi, powiedza mu co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mam lepsza kandydature 15.07.06, 00:00 kolargolo napisał: > proponuje zeby zrobil Gabriela Janowskiego szefem sluzb - "glosy" tak jak > Macierewiczowi, powiedza mu co robic. ***************************************** O ile się nie schleje i nie zacznie tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Mam lepsza kandydature 15.07.06, 14:12 A może Wrzodaka dać na zastępcę.? A na koordynatora Hojarską. Koalicja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:14 > Nie sposób się z tym nie zgodzić. Odważny, zdeterminowany, zerowa podatność na > naciski. Inne jego cechy w tej robocie nie będą miały znaczenia. To może sklonujmy Hitlera albo Stalina. Główne cechy te same, reszta się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:29 ivulspirit napisał: > > Nie sposób się z tym nie zgodzić. Odważny, zdeterminowany, zerowa podatno > ść na > > naciski. Inne jego cechy w tej robocie nie będą miały znaczenia. > > To może sklonujmy Hitlera albo Stalina. Główne cechy te same, reszta się nie > liczy Sklonujcie jak wam tęskno. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:43 a wtedy znow heterofobi mieliby swojego guru (takiego z wasikiem i grzywka) kataryna.kataryna napisała: > ivulspirit napisał: > > > > Nie sposób się z tym nie zgodzić. Odważny, zdeterminowany, zerowa p > odatno > > ść na > > > naciski. Inne jego cechy w tej robocie nie będą miały znaczenia. > > > > To może sklonujmy Hitlera albo Stalina. Główne cechy te same, reszta się > nie > > liczy > > > > > Sklonujcie jak wam tęskno. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 15.07.06, 00:42 kataryna.kataryna napisała: > Sklonujcie jak wam tęskno. *********************************** Dlatego piszemy, że nam nie tęskno. Odpowiedz Link Zgłoś
tektur Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 15.07.06, 13:31 "...zerowa podatność na naciski" ? Raczej zerowy kontakt z rzeczywistoscią i zycie w swoim świecie fobii i urojeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Czyżby Pan Prezydent miał nowych doradców? 14.07.06, 23:01 Albo nieudolni i mierni doradcy Pana Prezydenta wynajeli doradców? Odpowiedz Link Zgłoś
eeee13 Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazłem 14.07.06, 23:01 "Sądzę, że to dobry pomysł. Każdy szef zakładu pracy ma prawo wymagać od swoich pracowników uczciwości. Jak ktoś był współpracownikiem, to nie był człowiekiem uczciwym. Szef powinien mieć prawo go zwolnić, natomiast prawo do zwolnienia to nie jest to samo, co zwolnienie" - powiedział J.Kaczyński. to bardzo uczciwa wypowiedz. Chyba uczciwie nalezy powiedziec, ze Kto bedzie wspolpracownikiem P.Kaczynskiego to nie bedzie uczciwym czlowiekiem. Czy go sie zwolni w przyszlosci z pracy to bedzie oczywiscie zalezalo od jego przyszlego szefa. Witamy w nowej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Bog mu rozum odebral 14.07.06, 23:06 tylko dlaczego przy okazji nas pokaral? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:28 Heureca!!!!!!!!!!!!! Prawo do rozwolnienia to jeszcze nie to samo c o r o z w o l n i e n i e !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:11 Trzeciorzędni politycy szczebla powiatowego... Rece i inne członki ;) opadają jak się czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Znalazl go chyba na tamtym swiecie. 14.07.06, 23:11 Ja myslalam ze to juz trup ten Maciarewicz a tu prosze kaczorek go ozywil,ale niespodzianka.No to bedzie wesolo.Moze znajdzie sie autor do napisania scenariusza do tego co sie bedzie dzialo.Moze ja zaczne pisac i zeobie kiedys kariere.Raczej nie mialam opiekuna sb. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Psychopaci łączcie się! 14.07.06, 23:13 Szef rządu opowiedział się za umożliwieniem zwalniania z pracy byłych współpracowników służb bezpieczeństwa. ******************************************** A co z obecnymi współpracownikami słuzby bezpieczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:23 "Powiedział, że ucieszył się, ze środowej rozmowy telefonicznej z niemiecką kanclerz. "Sądzę, że to był wynik rozumu pani kanclerz, że zwróciła się do mnie z telefonem z gratulacjami. Jestem zadowolony i wdzięczny. I to był sens tej rozmowy, a wszystko inne jest przed nami" - powiedział." Merkel nie zadzwoniła po to, żeby leczyć czyjeś fobie i kompleksy, tylko ratować stosunki niemiecko-polskie. I to był sens tej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:26 Panie Antoni, jeśli już to proszę dokładnie i do końca. Historia nie rozlicza tylko stwierdza fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
euromason E, no niezle zoo w tej Polsce utrzymujecie 14.07.06, 23:27 az chcialby sie wrocic i popatrzec z bliska, nie ma co gadac -- euromason.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: E, no niezle zoo w tej Polsce utrzymujecie 14.07.06, 23:35 To tylko knockdown po "lewym czerwcowym".O.Dyrektor-zawszedziewica polecił mu nadstawić drugi półryj Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A moze Kwasniewski by sluzby zlikwidowal? 14.07.06, 23:33 Przeciez zawsze byl ponad tym, i nigdy z zadnymi sluzbami, z zadnym komunizmem i machlojkami kontaktu nie mial; prawda, ze to swietna kandydatura? kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A moze Kwasniewski by sluzby zlikwidowal? 15.07.06, 00:04 Powiedział, że ucieszył się, ze środowej rozmowy telefonicznej z niemiecką kanclerz. "Sądzę, że to był wynik rozumu pani kanclerz, że zwróciła się do mnie z telefonem z gratulacjami. Jestem zadowolony i wdzięczny. I to był sens tej rozmowy, a wszystko inne jest przed nami" - powiedział. Dżentelmen w każdym calu. Fakt, że niewiele tych cali. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A moze Kwasniewski by sluzby zlikwidowal? 15.07.06, 00:08 przynjmniej nie zaczyna od bycia z Angela na "ty" (jak olo z gerhardem); bo wie, ze to szybko moze skonczyc sie podobnym kopniakiem, jak ten ktory wymierzyl olowi gedik w zwiazku z gazociagiem baltyckim uu1 napisała: > Powiedział, że ucieszył się, ze środowej rozmowy telefonicznej z niemiecką > kanclerz. "Sądzę, że to był wynik rozumu pani kanclerz, że zwróciła się do mnie > z telefonem z gratulacjami. Jestem zadowolony i wdzięczny. I to był sens tej > rozmowy, a wszystko inne jest przed nami" - powiedział. > Dżentelmen w każdym calu. Fakt, że niewiele tych cali. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: A moze Kwasniewski by sluzby zlikwidowal? 15.07.06, 00:55 cos w tym jest - Kazio tez od razu po imieniu do Blaira, tak bez brudzia, i jak sie skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A moze Kwasniewski by sluzby zlikwidowal? 15.07.06, 01:06 no widzisz, na nauke nigdy nie jest za pozno; ja zas jestem po koncercie - wspanialym - grupy "Gefilte fish" na zamku Nymphenburg w Monachium; spotkalem, tam paru polskich emigrantow pochodzenia zydwoskiego z 1968 roku, ktorzy znaja Maciarewicza dobrze z wydarzen marcowych na UW w 1968 roku; krytykujac - bardzo umiarkowanie - jego bezkomprowisowosc - podkreslali, ze zachowal sie wspaniale: pomogal, gdzie i jak mogl (za to spotkala go "zasluzona kara" ze strony komuchow narodowcow, z ktorych wielu oblawia sie obecnie w polskiej skorúmpowanej rzeczywistosci - jeszcze - III RP); potem wspolzakladal KOR; wspolnie dalismy wyraz swojemu zdziwieniu, ze tak wielu ludzi tego czlowieka, ktory tak jednoznacznie stawal po stronie ludzi i prawdy, w Polsce nienawidzi; a moze to jego krytycy nienawidza ludzi i prawdy? ready4freddy napisał: > cos w tym jest - Kazio tez od razu po imieniu do Blaira, tak bez brudzia, i jak > sie skonczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:34 Bagno i moczary, jak mawiano za mojej młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:50 wariant_b napisał: > Bagno i moczary, > jak mawiano za mojej młodości. To bylo jakos tak: moczary, poreba i gdzieniegdzie kakol. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 15.07.06, 08:59 Przez moczary z kociolkiem po kepach. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:36 Jak sie szuka Macierewicza to sie znajduje Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Czytajac weikszosc postow, odnosze wrazenie, 14.07.06, 23:37 za mamy tu do czynienia z "nocna zmian bis", doslownie i w przenosni Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czytajac weikszosc postow, odnosze wrazenie, 14.07.06, 23:58 silesius.monachijski0 napisał: > za mamy tu do czynienia z "nocna zmian bis", doslownie i w przenosni ************************************** Wtedy Wałęsa uratował nas przed tą samą bandą psycholi, która dziś rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Czytajac weikszosc postow, odnosze wrazenie, 15.07.06, 00:06 taaa, bolek uratowal mietka, handlarza narkotykow (poszukiwanego w USA) oraz siebie, bo dzieki temuudalo mu sie na wiele lat zamknac dyskusje na temat swojej wspolpracy z sb; powinien teraz - jak pan czajkowski - powiedziec w koncu przepraszam; ale on woli lowic ryby; pewnie Tusk otworzy wkrotce smazalnie zlowionych przez bolka ryb w Gdansku, kiedy wymiecie go juz ze swiata powaznej polityki; narazie - po enuncjacji o mianowaniu Maciarewicza - jest w szoku; teraz to juz zupelnie obojetne, czy "lewicy skrewi", czy tez nie: bo lewica sie wogole nieliczy; hehehe maruda.r napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > za mamy tu do czynienia z "nocna zmian bis", doslownie i w przenosni > > ************************************** > > Wtedy Wałęsa uratował nas przed tą samą bandą psycholi, która dziś rządzi. > Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk " Wtedy Wałęsa uratował nas ...." 15.07.06, 01:32 Nas czy siebie ? Bo mnie wcale nie trzeba bylo "ratowac" ani przed "ta" ani przed zadna inna "banda psycholi". "... przed ta sama banda psycholi ...." raczac nas banda pospolitych zlodziei, kryminalnych przestepcow, niekompetentnych polglowkow, oportunistycznych karierowiczow, ktorzy zdolali w ciagu jednego dziesieciolecie przeksztalcic Polske w kraj trzeciego swiata w ktorym poziom korupcji przescignal narkotykowa i mafijna Kolumbie, ktorego system sprawiedliwosci stal sie organizacja mafijna wymykajaca sie spod kontroli organow panstwowych, w ktorym najwyzszy urzednik panstwa jakim jest Prezedent ulaskawia przestepce (wysokiego urzednika panstwowego) lagodnie skazanego za dzialania antypanstwowe ! Nie wiem czy moze byc gorsza "banda psycholi" ! Takie posty jak Twoje sa wyrazem frustracji tych, ktorym potrzebny byl i jest jeszcze dzisiaj "ratunek" przed Maciarewiczem i swiadcza bardziej na korzysc jego kandydatury niz przeciwko niej Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: " Wtedy Wałęsa uratował nas ...." 15.07.06, 01:53 dziekuje 1europejczyku za post; nie sposob sie pod nim nie podpisac; dosc juz mam komentarzy - takze i moich tutejszych przyjaciol -, ze Polska jest najbardziej skorumpowanym panstwem UE (co potwierdzaja niestety statystyki); "nocna zmiana" pod wodza p. Bolka ten uklad na stale utwierdzila; zas sluzby, czali byli prl-owscy agenci, ten uklad tylko umocnili; najwyzszy juz czas na zmiany i oczyszczenie struktur mafijnych 1europejczyk napisał: > Nas czy siebie ? > Bo mnie wcale nie trzeba bylo "ratowac" ani przed "ta" ani przed zadna inna > "banda psycholi". > > "... przed ta sama banda psycholi ...." > > raczac nas banda pospolitych zlodziei, kryminalnych przestepcow, > niekompetentnych polglowkow, oportunistycznych karierowiczow, ktorzy zdolali w > ciagu jednego dziesieciolecie przeksztalcic Polske w kraj trzeciego swiata w > ktorym poziom korupcji przescignal narkotykowa i mafijna Kolumbie, ktorego > system sprawiedliwosci stal sie organizacja mafijna wymykajaca sie spod kontrol > i > organow panstwowych, w ktorym najwyzszy urzednik panstwa jakim jest Prezedent > ulaskawia przestepce (wysokiego urzednika panstwowego) lagodnie skazanego za > dzialania antypanstwowe ! > Nie wiem czy moze byc gorsza "banda psycholi" ! > > Takie posty jak Twoje sa wyrazem frustracji tych, ktorym potrzebny byl i jest > jeszcze dzisiaj "ratunek" przed Maciarewiczem i swiadcza bardziej na korzysc > jego kandydatury niz przeciwko niej Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: " Wtedy Wałęsa uratował nas ...." 15.07.06, 06:44 :) taaaaak jak się nie potrafi za gospodarkę wziąć bo jest się na to za głupi to się bierze za szukanie "wrogów klasowych". Normalna bolszewicka metoda. Diagnoza "nocnej zmiany bis" jest całkiem prawidłowa - tamten rząd też nie radził sobie z rządzeniem Polską. Więc robił co mógł by pozbawić go tego rządzenia - uciekał w "rozliczanie". Zwłaszcza jak się później okazało (dlaczego Macierewicz za to nie siedzi?) lista zawierała nie agentów UB/SB, a przeciwników politycznych ówczesnego rządu. Teraz też PiS sobie nie radzi z rządzeniem - widać to z dnia na dzień coraz wyraźniej. Gospodarka się toczy w miarę sprawnie głównie dzięki sile rozpędu i dzięki temu że w niej "rewolucjoniści" za bardzo nie grzebali. Jednak już w takiej sprawie jak budowa mieszkań widać regres. Politykę zagraniczną panowie Kaczyńscy potrafią załatwić jedną niedyspozycją. Cholewka - można mieć takie czy inne stanowisko na spotkaniu międzynarodowym ale nie można okazywać się WC Kaczką!! Sprawa z lekarzami niedługo powróci bo okaże się że nie ma pieniędzy na podwyżki (bo niby skąd? - podatków nie podniosą). Jeszcze parę ruchów Giertycha a raczej potulni nauczyciele też się zbuntują... Naprawdę poza udowodnieniem, że Tusk jest agentem Stasi temu rządowi już nic nie zostało. Olejniczak pewnie z KGB? Problem będą mieli z tymi co za młodzi - ale zawsze można z nich zrobić "pedofili" i "pedałów". Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: " Wtedy Wałęsa uratował nas ...." 15.07.06, 11:19 oni nie tylko nie znaja sie na gospodarce, oni nie znaja sie na NICZYM. Wystarczy popatrzec w Warszawie gdzie rzadza juz 4 lata i jakos nie zauwazylem zeby cokolwiek sie poprawilo. Jedno jest pewne - zamrozili wszystkie inwestycje, jedna ulice o dlugosci 3 km remontuja czwarty rok, mostow nie ma, korupcji pewnie tez nie bo za co mozna wziac lapowke skoro nic sie nie buduje? Warszawa dostala piekne muzeum i to jest bilans rzadow PiS. Taki sam bedzie bilans w Polsce. Dodam tylko ze gratuluje zwolennikom PiS koalicjantow. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: " Wtedy Wałęsa uratował nas ...." 15.07.06, 20:41 Nieprawda. Lista zawierala nazwiska agentow. Pamietam, ze jest na niej gosc, ktory donosil i rozpracowalismy go. Data wspolpracy jest dosc precyzyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Wtedy Wałęsa uratował nas 15.07.06, 10:47 1europejczyk napisał: > Nas czy siebie ? > Bo mnie wcale nie trzeba bylo "ratowac" ani przed "ta" ani przed zadna inna > "banda psycholi". ************************************ Wyborcy potwierdzili w następnych (1993) wyborach decyzję Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Wtedy Wałęsa uratował nas 15.07.06, 19:51 no nie: wyborcy porwierdzili "slusznosc" decyzji Walsey vel Bolka w 1995 oraz w nastepnych wyborach, grzie zarowno on sam, jak i jego partyjka nie przykrazali granicy bledu procentowego maruda.r napisał: > 1europejczyk napisał: > > > Nas czy siebie ? > > Bo mnie wcale nie trzeba bylo "ratowac" ani przed "ta" ani przed zadna in > na > > "banda psycholi". > > ************************************ > > Wyborcy potwierdzili w następnych (1993) wyborach decyzję Wałęsy. > > Odpowiedz Link Zgłoś
black_arrow Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 14.07.06, 23:39 No chłopcy , przyznać się kto głosował na pisuary??? Nikt, to jak oni wygrali???? Panie Ziobro, " cza komysyi śledczej" - kto na Was głosował????? p.s. 1.lepszy od "Antka policmajstra" jest jego b.szef "nieudacznik "sowa-olszówa"; na marginesie są walczący o niepodległość tak głęboko zakonspirowani , żę sami o tej konspirze nie wiedzą 2.przyjdzie nastepny rząd i usunie tych "poprawiaczy" Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 15.07.06, 00:00 jakiego radia słuchać lub jaką tv oglądać, żeby w wiadomościach nie było nic o polityce? bo trudno będzie znieść te wszystkie paranoje, codzienne walki z lobby, układami i obwodami oraz silny opór głupiego społeczeństwa, co nie chce kupować mieszkań. bo teraz dopiero się zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 Wystarczy spojżeć na tego nawiedzonego pajaca 15.07.06, 00:01 I wszystko wiadomo. Najpewniej siedzi w nim Antychryst i trzeba by tęgiego egzorcystę aby tego Antychrysta z Macierewicza wygonić. Nie dostał się pajac do sejmu i myślałem że jesteśmy od niego uwolnieni a tu na złość wszystkim którzy tak myśleli kartofel Kaczyński wyciąga go jak w cyrku magik z cylindra. Podejrzewałem kartofla o nietakie głupoty i plugastwa ale że wyciągnie z niebytu tego barana to mi do głowy nie przyszło. W związku z tym proponuję naministra rolnictwa tego co w poprzedniej kadencji po mównicy sejmowej skakał czyli chorego Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: Premier: lepszego od Macierewicza nie znalazł 15.07.06, 00:03 panie Kaczyński jak zwykle ubrał pan na nos złe okulary, albo je sekretarka źle wyczyściła. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Wiekszego idiote niz Kaczynski tez nie widzialem 15.07.06, 00:18 .....skonczy jak Maciarewicz za Olszewskiego...... .....polska prawica jest jeszcze durniejsza niz postkomunisci. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Wiekszego idiote niz Kaczynski tez nie widzia 15.07.06, 00:19 przetrzyj lustro, i spojrz w nie heraldek napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wiekszego idiote niz Kaczynski tez nie widzia 15.07.06, 11:14 silesius.monachijski0 napisał: > przetrzyj lustro, i spojrz w nie ************************************* Jeszcze tego brakowało, żeby mu sie w lustrze prezio kacap pokazywał. Odpowiedz Link Zgłoś