Gość: Anitek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.06, 15:20 Bevölkerungserfassung??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: ewidencja ludności 14.02.06, 16:30 annajustyna napisała: > Bevölkerungsevidenz Powyższe jest niestety ewidentną bzdurą. Moim skromnym zdaniem najbardziej pasowałoby tu Bevölkerung Register. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: ewidencja ludności 14.02.06, 16:35 Chyba Bevölkerungsregister... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: ewidencja ludności 14.02.06, 17:09 annajustyna napisała: > Chyba Bevölkerungsregister... chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipputek Re: ewidencja ludności IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.06, 16:37 i po co kombinowac? Einwohnerregister ----PUNKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Ich pisałes ze stad spadasz ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:55 ja.nusz napisał: > annajustyna napisała: > > > Bevölkerungsevidenz > > Powyższe jest niestety ewidentną bzdurą. > > Moim skromnym zdaniem najbardziej pasowałoby tu Bevölkerung Register. > Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p alles kappes, tutto kompleto !!! 14.02.06, 18:14 Es heißt schlicht und einfach: Volkszählung... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: alles kappes, tutto kompleto !!! 14.02.06, 18:38 no spis spisem, a ewidencja ewidencją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki ok. Tygrysiczko, oswiec mnie wiec: IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.06, 18:53 ewidencja nie miala tu byc w sensie policzenia ? tak to zrozumialem... j. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: ok. Tygrysiczko, oswiec mnie wiec: 14.02.06, 19:00 eeee, no nie wiem, niech się autor wypowie, ale ewidencja ludności to mię się z jakimś wydziałem urzędu dzielnicy kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki PS IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.06, 19:00 O ile sobie przypominam, sa w PL biura ewidencji ludnosci, ktore odpowiadaja chyba dosc dokladnie naszemu "Einwohnermeldeamt". Bei den Ämtern gibt es natürlich entsprechende Register. j. Odpowiedz Link Zgłoś