polski_murzyn 15.07.06, 16:57 My mamy za to "Moher Parade" . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavlikmedvid Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłości 15.07.06, 16:57 Polacy! Proponuje w ramach PROMOCJI kultury chrzescijanskiej i nauk Wielkiego Polaka zrobic miedzynarodowa PARADE NORMALNOSCI, podczas ktorej uczestnikom z Europy i ze swiata rozdawanoby oscypki i czestowano bigosem oraz - najlepszymi na swiecie - polskimi ziemniaczkami i szyneczka! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 17:05 nie boj nie boj....juz za chwilke beda takie Tours. Zwiedzanie sredniowiecznej osady-Polska w 2006 roku. W koncu w USA tez sa wioski Amishow i Menonitow. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz-karpinski Nie dziwota! Hitler był pedałem !!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.06, 01:13 Autor: imw WÓDZ III RZESZY BYŁ HOMOSEKSUALISTĄ Jak podała PAP, niemiecki historyk Lotar Machtan jest zdania, iż Adolf Hitler był homoseksualistą. Rewelacje dotyczące skłonności Hitlera zawarte zostały w książce tegoż autora pt. “Tajemnica Hitlera: Podwójne życie dyktatora”. Machtan opiera się w niej na dokumentach źródłowych oraz relacjach świadków. Według zebranych materiałów Hitler podczas I wojny światowej przez pięć lat żył z "męską prostytutką" Ernestem Schmidt’em. To właśnie skłonności seksualne przyszłego wodza III Rzeszy miały zaważyć na niechęci jego przełożonych do awansowania go. Zboczenie Hitlera potwierdza również fakt zarejestrowania go w latach dwudziestych w kartotekach jako homoseksualisty przez monachijską policję, która oparła się na zeznaniach trzech młodych mężczyzn przez niego zwabionych. Zdaniem historyka również sympatia jaką Hitler darzył Rudolfa Hessa mogła mieć podłoże homoseksualne. Hitler wraz z Hessem (zwanym “czarną Emmą”) przebywali razem w więzieniu w Landsbergu, gdzie zostali umieszczeni za pucz 1923 roku. Podejrzewa również, iż zlecenie zabicia Ernesta Roehma, szefa S.A., także homoseksualisty, wynikało ze strachu Hitlera przed ujawnieniem jego skłonności i politycznym szantażem w okresie umacniania jego władzy. www.bezuprzedzen.pl/aktualnosci/hitler.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Nie dziwota! Hitler był pedałem !!!!!!!!!!! 16.07.06, 07:41 Naprawdę?! Oj, neonaziści nie będa zadowoleni. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.dlugie.niki_koham.mihnik Re: Nie dziwota! Hitler był pedałem !!!!!!!!!!! 16.07.06, 09:32 ale tylko ci "prosci". 90% sie ucieszy. frant3 napisał: > Naprawdę?! Oj, neonaziści nie będa zadowoleni. > > -- > Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 17:17 pavlikmedvid napisał: > Polacy! > > Proponuje w ramach PROMOCJI kultury chrzescijanskiej i nauk Wielkiego Polaka zr > obic miedzynarodowa PARADE NORMALNOSCI, podczas ktorej uczestnikom z Europy i z > e swiata rozdawanoby oscypki i czestowano bigosem oraz - najlepszymi na swiecie > - polskimi ziemniaczkami i szyneczka! hmmm bigosik na upaly, mniam i jeszcze pierozki ze skwareczkami, cieplutki zywiec i Urszula z Mandaryna.. Calaaaa salaaa spiewa z nami, precz z masonstwem i gejami.... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Odczep się od gejów 15.07.06, 18:19 Love Parade to impreza hetero! Poczytaj trochę a dopiero później krzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Odczep się od gejów 15.07.06, 19:41 to zarcik z naszej polskiej mentalnosci- napic sie, pospiewac piosenki maryli, zjesc goloneczke, ponarzekac na masonow, gejow, rzad, podatki i drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Odczep się od gejów 15.07.06, 20:30 No wlasnie nikt nie wie, ale wiadomo ze sa zli Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Odczep się od gejów 16.07.06, 13:37 A jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Skąd niechęć katolickiej hierarchii kościelnej do Masonów? To oni czynnie popierali dążenia do sekularyzacji majątków zakonów. Ojciec Rydzyk prawie bez ogródek pokazuje więc, na czym naprawdę mu zależy, kiedy w jego "sloganie" słowo "zło" jest równoważne słowu "Mason". Niektórzy (większość?) ludzie niestety nawet nie zadają sobie trudu myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gej-zyd hurra niech zyja geje!!! 17.07.06, 21:13 niestety, po co czytac, jak od dawna slowa takie jak mason, gej, zyd oznaczac moga tylko cos podobnego do zarazy... ale przynajmniej jest wrog, bo polak bez wroga zyc nie moze... jak bral, to trzeba wykreowac... juz czas na jakiegos geja-prezydenta, a najlepiej jeszcze do tego zyd! Odpowiedz Link Zgłoś
marklips Re: hurra niech zyja geje!!!Do pseudo gej-zyd. 16.12.06, 16:39 Zorganizujecie impreze w Warszawie.Akcja podpisow... Co do ublizan pseudo rasowych.Temat:genetyka,dna jest rowniez do sprawdzenia w Internecie.Zapomniales jeszcze o iluminatach i zapomniales pirymidy egipskie sprzed 3000 lat,zapomniales o EU za czasow imperium rzymskiego, zapomniales kulture hinduska a o chinach juz nie wspominam. Bravo dla twoich zapalczywch interpretecji.Rozumiem-kabaret. Czyli wszelkie twoje dywagacje nie maja jakiegokolwiek dowodow i faktow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 17:17 pavlikmedvid napisał: > Polacy! > > Proponuje w ramach PROMOCJI kultury chrzescijanskiej i nauk Wielkiego Polaka zr > obic miedzynarodowa PARADE NORMALNOSCI, podczas ktorej uczestnikom z Europy i z > e swiata rozdawanoby oscypki i czestowano bigosem oraz - najlepszymi na swiecie > - polskimi ziemniaczkami i szyneczka! ************************************* Przykro mi, ale notowania polskich kartofli ostatnio bardzo spadły. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Znowu marudzisz... 15.07.06, 17:20 W la geje dupy gole wystawiaja do widzow a widzowie i tak tego nie widza bo juz sa przewaznie zamuleni marycha i innymi srodkami. Kolko sie zamyka. Normalni ludzie spedzaja czas inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia normalni ludzie 15.07.06, 17:31 jak polonski idą na działke... i piją ciepłe piwo z puszki Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Znowu marudzisz... o gejach 15.07.06, 18:43 shygay napisał: > To impreza hetero. ******************************** No to rozczarowałeś Kolońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
meleme Re: Znowu marudzisz... 15.07.06, 19:52 polonski napisał: > W la geje dupy gole wystawiaja do widzow a widzowie i tak tego nie widza bo juz sa przewaznie zamuleni marycha i innymi srodkami. Kolko sie zamyka. > Normalni ludzie spedzaja czas inaczej. To znaczy jak? ------ Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 17:31 I po winie owocowym na głowę, jak to polska solidarna ma w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia ale kto na nia pojdzie 15.07.06, 23:25 jak najwiecej uczestnikow w Berlinie bylo z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.dlugie.niki_koham.mihnik pol miliona ogladajacych ten cyrk - mozliwe. 16.07.06, 03:01 z reguly oglada sie raz. faktycznie pedalstwo lata z golymi tylkami, faktycznie zachowuja sie wulgarnie. Para hetero za takie zachowanie wyladowalaby w sadzie. na szczescie jest to raz w roku. od kilku lat parada pedalska w Sydney podupada, malo forsy, to przestaje byc interesujace, ile razy mozna ogladac ten sam numer? kiedys chodzilo im o rowne prawa, cokolwiek by to znaczylo. teraz to propaganda stylu zycia. najlepiej to ignorowac, to jest bardzo mierne widowisko organizowane przez ludzi z kompleksami. oni nadal usiluja udowodnic, ze sa normalni. albo rowni normalnym ludziom. jakos chca odreagowac swoje nieszczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: pol miliona ogladajacych ten cyrk - mozliwe. 17.07.06, 12:53 ja to sobie mysle , ze pomyliles impreze , impreza dla Gayow odbywa sie w nastepno sobote (CSD 22lipiec) tam to dopiero sie przebieraja , jak jestes zainteresowany to ci wysle pare fotek z zeszlej imprezy , a wogole , jak ktos sie chce bawic to dlaczego mu to zabraniac????nikt nikomu nie robi tym krzywdy!! andre berlin Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 I kremówki 17.07.06, 11:51 pavlikmedvid napisał: > Polacy! > > Proponuje w ramach PROMOCJI kultury chrzescijanskiej i nauk Wielkiego Polaka zr > obic miedzynarodowa PARADE NORMALNOSCI, podczas ktorej uczestnikom z Europy i z > e swiata rozdawanoby oscypki i czestowano bigosem oraz - najlepszymi na swiecie > - polskimi ziemniaczkami i szyneczka! i kremówkami Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 17.07.06, 12:33 pavlikmedvid napisał: > Proponuje w ramach PROMOCJI kultury chrzescijanskiej i nauk Wielkiego Polaka > zrobic miedzynarodowa PARADE NORMALNOSCI, podczas ktorej uczestnikom z Europy > i ze swiata rozdawanoby oscypki i czestowano bigosem oraz - najlepszymi na > swiecie - polskimi ziemniaczkami i szyneczka! Wiesz... Polskie ziemniaczki nie maja teraz w swiecie zbyt dobrej prasy... Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 17.07.06, 12:44 Hallo !!! - bylem widzialem i nadal mi sie ta impreza podoba , dobrze , ze sponsora znalezli jest to chyba jedna z najlepszych imprez w europie , no i Berlin kojarzy sie nie tylko z nazistami !!! szkoda , ze w Polsce zorganizowanie takiej imprezy jest niemozliwe, a szkoda , przynajmniej Polska , by mniale szanse kojarzyc sie z czyms milym !! Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Nadmierny entuzjazm GW - Spiegel pisze o 100 tys. 15.07.06, 17:33 www.spiegel.de/panorama/0,1518,426911,00.html Müde Auferstehung Eine Million Teilnehmer hatten die Veranstalter erwartet, aber es kamen viel weniger Feierfreudige: Die Auferstehung der Berliner Love Parade nach zweijähriger Partypause gerät eher zum Spektakelchen als zum Mega-Event. Eines allerdings ist anders als in früheren Jahren. (...) Das Publikum wurde auf etwa 100.000 Menschen geschätzt, erwartet worden waren aber bis zu einer Million Teilnehmer. Odpowiedz Link Zgłoś
kapciowa Re: Nadmierny entuzjazm GW - Spiegel pisze o 100 15.07.06, 18:52 Richtig zitieren hast du aber nicht gelernt... Odpowiedz Link Zgłoś
meleme Re: Nadmierny entuzjazm GW - Spiegel pisze o 100 15.07.06, 19:54 wlącz vive to zobaczysz ile jest ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
coval11 Dużo naćpanych tam jest, mówie Wam 15.07.06, 17:56 Byłem kiedyś w Berlinie w czasie parady - na takiej paradzie narkotyki spożywa się w ilościach jakich pije się wode w upały. Niezła akcja odchodza tez w pobliskich parkach, gdzie widziałem panów uprawiających miłość francuską...Fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
pracamc Re: Dużo naćpanych tam jest, mówie Wam 15.07.06, 18:41 a łyżka na to niemozliwe :P jednak nie wiem czy to problem bo większym problemem są Ci co nami "rządzą" bo też byłem tu i tam i dla przykładu wiem jak wygląda np. sesja na studiach i co się dzieje w akademiku - "biały proszek pomoże Ci" jak spiewali Myslovitz i nikt nie protestuje; paradoks nie, haha coval11 napisał: > Byłem kiedyś w Berlinie w czasie parady - na takiej paradzie narkotyki spożywa > się w ilościach jakich pije się wode w upały. Niezła akcja odchodza tez w > pobliskich parkach, gdzie widziałem panów uprawiających miłość francuską...Fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kapciowa Re: Dużo naćpanych tam jest, mówie Wam 15.07.06, 18:55 Jak kobieta ci po francusku robi, tez krzyczysz fuuu? Gdzie masz problem moherze? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.dlugie.niki_koham.mihnik Re: Dużo naćpanych tam jest, mówie Wam 16.07.06, 03:05 kapciowa napisała: > Jak kobieta ci po francusku robi, tez krzyczysz fuuu? Gdzie masz problem moherz > e? kobiecie mozna sie odwzajemnic. Odpowiedz Link Zgłoś
armand Re: Dużo naćpanych tam jest, mówie Wam 15.07.06, 19:42 Heh ja też coval11 byłem w Berlinie w czasie i to nie jednej parady. Powiem jedno Na takiej paradzie browar browar leje się w hetolitrach, vodke rozlewają w Tiergarden i też w tym parku widziałem setki par ( i nie tylko) uprawiających sex w cieniu drzewek. I o co tylke krzyku mocherze... A gejów i naćpanych wszędzie się spotyka, Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl imponuja ci? 15.07.06, 20:32 Widze, zes podniecony na same wspomnienie o "The love parade". Najnizsze instynkty biora gore-alkohol robi swoje. Moim zdaniem idea zostala wypaczona i nie zostalo nic procz komercji. To juz nie jest parada milosci - to jest Sodoma i Gomora: reaktywacja. Odpowiedz Link Zgłoś
meleme Re: Dużo naćpanych tam jest, mówie Wam 15.07.06, 20:01 Madrym ludziom to i narkotyki nie zaszkodzą a głupim to nawet moze by pomogły przejrzeć na oczy. Z pamiętnika młodego mohera: "Ludzie na oazie mówią że lepiej być głupi i za dużo nie mysleć bo można sie zmęczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: I niech tak zostanie... 15.07.06, 18:51 wazne aby na boze cialo nie bylo deszczu . Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Ważniejsze paradenmarsze... 15.07.06, 19:31 Ale nie aż tak bardzo jak na paradenmarszach, tam na wpół i bardziej rozebrani uczestnicy mogliby sobie to i owo przeziębić. Mógłby? mi go?ciu przy okazji przybliżyć kim sš "inni [co] robia z niego idiote, to sam sie osmiesza". Mam tu pod rękš KK i co? tu pisze o paragrafach i 3 latach do odsiadki dla takich co to obrażajš naczelne organy państwa. Będę wdzięczny... Odpowiedz Link Zgłoś
ars18 Re: Ważniejsze paradenmarsze... 15.07.06, 20:07 no tak...ale na Boże Ciało nie może być deszczu ! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Ważniejsze paradenmarsze... 15.07.06, 20:34 ars18 napisał: > no tak...ale na Boże Ciało nie może być deszczu ! Masz problem? Boze Cialo to swieto koscielne, parada milosci to komercja nastawiona na obrazkowe pokolenie zagubionych ludzi, ktorzy szukaja oslody dla swojego nudnego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
marklips 2 mln zl w 2 h w-Warszawie i Rom.Berlin 3mln Euro! 15.07.06, 21:56 Czytam i nie wierze wlasnym oczom.Co za paranoidalne skojarzenia prawie o charakterze fanatycznym i fundamentalistycznym.Druga Al-kaida?I to z Polski,ktora byla i jest dumna z Warszawy.Pozwolic na takie teatralne spektakle i imprezy bo to dla budzedu korzystytne .Pokotne Ciele z dwoch.... 2 godziny temu wrocilem z Love Parade jako dziadek z wnukami i to w dodatku z wozkiem dzieciecym i przyjaciolka z Polski.Takich jak ja bylo tysiace.Obstawa Policji wieksza jak za stanu wojennego w Polsce,Helikoptery,Kamery,prywatne FFirmy ochraniarzy,slawy z calej Europy(n.p.Woz nr 11)i swiata a prywatny Inwestor dal tylko 3 mln Euro na Love Parade.Oczywiscie DJ z Polski jako Elita europejska!!! W Rzymie to jest tez komercja i nie wyobrazalne Dochody dla miasta i wloskiej skarbowki.Prosze sprawdzic w Internecie Watykan,ktorego przedstawiciele byli jako Caristas na Love Parade,z przed 2 godzin. Przeciez Caritas i jego sluzby medyczne wraz z innymi pomagaja nie tylko przy takich imprezach ale na calym swiecie.Sa pracodawcami.Dzisiaj bylo tylko przeszlo 1 mln tanczacych ludzi,a polscy DJ,z polskimi flagami narodowymi (Wyrzysk,Osiek,Wroclaw itd)reprezentowali Polske. Muzyka to jest takze buisness nawet w Kosciolach.Przeciez Bach,Reger ale i polscy kompozytorzy to nie sa kryminalisci.Nawet na swietach religijnych, wszczyscy proboja spiewac. Co do zagupionych:to juz jest perwesyjny komentarz i skandal. Proba prania mozgow!!!!!!! Mam wykstlacenie informatyczne i muzyczne z Polski i to z PRL(!!) Jestem ex-Hackerem i to w Europie karanym i mam jeden z najlepszych muzycznych Portali na swiecie i w USA a google i yahoo od lat,gratis,reklamuja moje strony, ktore z mln zajmuja miejsca od 1-10.Oprocz wszystkich stylow muzycznych,jeszcze muzyka koscielna,za Aprobata Wytykanu i innych religii na naszej planecie. Bajki mozesz opowiadac w osrodakch zamknietych. Postaraj sie zeby twoje dzieci po polskim wykszalceniu,z polskim paszportem mogly w Londynie,Mannheim,L.A i w Berlinie studiowac. Bylo super ale "Dobranocka"jest tez tutaj.Niestety to nie jest tym razem Rio i Brazylia,naturalnie kraj katolicki ale jak od lat lato w Berlinie zaprasza wszystkich.Prosze nie zapominac,ze polowa Berlina,jest rzadzona i to z sukcesem nawet przez bylych komunistow a dzisiaj socjalistow (Partie lewicowe)ktore dokladaja wszystkich staran aby inwestorow przekonac a nie wspominam o intesywnych inwestytacjach w Budowie kosciolow i wspolnych planach i kooperacji. Obudzcie sie do cholery i przestancie narzekac. Podwyzscie rodzinne do 400 Zl na dziecko,budujcie koscioly, dajcie bezplatne wykstalcenie dzieciom,bezplatne lekarstwa bezplatne leczenie,podwyzszka dla rencistow i ...Love,LOVE in Warsaw. Za odra jest wyjatkowo ukryty socjalizm z apbrobata Watykanu. Pozdrawiam.Mark Lips. Odpowiedz Link Zgłoś
autsider Re: 2 mln zl w 2 h w-Warszawie i Rom.Berlin 3mln 17.07.06, 14:16 sam to od siebie piszesz czy inni Ci o tym powiedzieli?? >Jestem ex-Hackerem i to w Europie karanym i mam jeden z najlepszych muzycznych > Portali na swiecie i w USA a google i yahoo od lat,gratis,reklamuja moje >strony a swistak.... na odrze hackowales?? czy moze chlopczyk sie bawil skrypcikami i mamusia musiala zaplacic?? :) idz zesz i nie wracaj... Odpowiedz Link Zgłoś
kardynal_pacelli1 Re: 2 mln zl w 2 h w-Warszawie i Rom.Berlin 3mln 17.07.06, 14:24 marklips napisał: Obudzcie sie do cholery i przestancie narzekac. Podwyzscie rodzinne do 400 Zl na dziecko,budujcie koscioly, dajcie bezplatne wykstalcenie dzieciom,bezplatne lekarstwa bezplatne leczenie,podwyzszka dla rencistow i ...Love,LOVE in Warsaw A kto za to wszystko zapłaci? Może Caritas co? Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: 2 mln zl w 2 h w-Warszawie i Rom.Berlin 3mln 17.07.06, 17:01 Cholera , masz racje !! Tez zycze Polsce i Warszawie , takiej imprezy jaka byla w Berlinie , zreszto nadchodzi druga CSD.Tu sie mysli troszeczkie inaczej w Polsce to sie tylko narzeka ,narzeka, narzekai kosciol kosciol kosciol kosciol i nietolerancja .... pozdrawiam !! andre berlin Odpowiedz Link Zgłoś
pracamc Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 18:36 Wspaniała idea, bo muzyka powinna łączyć i znosić granice; tylko temu wszystkiemu jak zawsze przeszkadza jeb... komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 ciekawe, ze za publiczne pieniadze to chcialo sie 15.07.06, 18:43 a za wlasne to juz nie tak bardzo (vide poprzednie lata) Odpowiedz Link Zgłoś
armand Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 19:43 MAKE LOVE NOT WAR Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 19:48 armand napisał: > MAKE LOVE NOT WAR - to haslo jest jak najbardziej na czasie! - ale na Bliskim Wschodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 19:46 Trzeba za rok poslac tam polskie hufce rycerksie spod bitwy pod Grunwaldem; niechby troche przetrzepali tylki tym germanskim gejom i lesbom Odpowiedz Link Zgłoś
armand Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 20:10 A ten pajac o gejach i lesbach tylko. Pajacu to jest impreza muzyczna a nie parada gejów. Cos Ci sie poj... z CSD. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 20:20 tak, tak, wspolorganizowana przez znanego heterofoba, burmistrza Berlina Wowereita; bujac to las, ale nie nas, towarzyszu armand napisał: > A ten pajac o gejach i lesbach tylko. > Pajacu to jest impreza muzyczna a nie parada gejów. Cos Ci sie poj... z CSD. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Wowereit LP nie wymyslil 15.07.06, 23:37 chyba stary jestes i ci sie z CSD pomylilo, tez jest w Berlinie i tez duza Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wowereit LP nie wymyslil 15.07.06, 23:43 To jest bardzo stary człowiek. Aż strach pomyśleć jak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Wowereit LP nie wymyslil 15.07.06, 23:45 za to - po 2 latach przerwy - wsparl; zas - jak zawsze u lewakow i pederastwo - chodzilo o antycywizacyjna hucpe; piekna.zosia napisała: > chyba stary jestes i ci sie z CSD pomylilo, tez jest w Berlinie i tez duza Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia a Diepgen co? 15.07.06, 23:51 tez pederasta? nigdy na LP zlego slowa nie powiedzial.. LP przerwano, juz za Wowereita bo chciano przekwalifikowac na impreze komercyjna. Wowo zaskoczyl, ze obsikana trawa w Tiergarten to nic w porownaniu z kasa, takze od Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: a Diepgen co? 16.07.06, 00:13 wiadomo, ja silne jest lobby pederastow w RFN-ie, wiec Diepgen - wg. mnie nieslusznie - wolal z nimi nie zadzierac; i dlatego - slusznei przegral; wielu moich berlinskich znajomych oddaloby glos na niego, gdyby "pokazal jaja", czyli jasno okreslil to, co chce, a czego nie chce zrobic; piekna.zosia napisała: > tez pederasta? nigdy na LP zlego slowa nie powiedzial.. LP przerwano, juz za > Wowereita bo chciano przekwalifikowac na impreze komercyjna. Wowo zaskoczyl, ze > obsikana trawa w Tiergarten to nic w porownaniu z kasa, takze od Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Re: a Diepgen co? 16.07.06, 00:20 ja znam przypadkowo Diepgena, dobry cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: a Diepgen co? 16.07.06, 00:23 dlatego prezgral; moj berlinski przyjaciel - sam czlonek CDU, i w te partie zaangazowany - nie poszedl na ostatnie wybory, bo w Berlinie CDU rzadzil - slusznie to okreslilas - "dobry cwaniaczek" Diepgen i jego ludzie; ale: przed rzadami Diepgena w Berlinie - kiedy rzadzila ta spd-owska "lysa pala" - to bylo jeszcze gorzej piekna.zosia napisała: > ja znam przypadkowo Diepgena, dobry cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Re: a Diepgen co? 16.07.06, 00:27 no Bankgesellschaft złupili i czerwoni i czarni Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: a Diepgen co? 16.07.06, 00:34 zas Zieloni i Zolci lupili gdzie indziej; inaczej p. Möllemann moglby otworzyc spadochron po skoku z samolotu piekna.zosia napisała: > no Bankgesellschaft złupili i czerwoni i czarni Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Re: a Diepgen co? 16.07.06, 00:37 po Möllemannie nikt nie płakał, może poza żoną, a był "tylko" nauczycielem. Tera zmamy coraz wiecej "profesorów";) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Na zdjeciu Senyszyn caluje sie z Szyszkowska 15.07.06, 21:31 Od razu rozpoznalem Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 21:35 Zawsze się zastanawiałem co robią na forum brązowonose klony? Odpowiedz Link Zgłoś
gacek1956 Wiecie dlaczego Krzyzacy przegrali bitwe pod 15.07.06, 21:45 Grunwaldem ? Bo mieli wtedy 1-szą paradę równości!! a tak na wszelki wypadek -- jak zobaczycie krowe piękniejszą od kobiety to znaczy że przekroczyliscie Odre lub Nyse Łuzycką !! a co wiecie czym sie różni krowa od kanclerz - Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 21:46 masz oczywiscie na mysli shygay vel mark.parker, nieprawdaz? uu1 napisała: > Zawsze się zastanawiałem co robią na forum brązowonose klony? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 15.07.06, 22:04 Nie. Chodzi o pewnego staruszka z Monachium o którym krążą dziwne opowieści. Nie domyślasz się przypadkiem, kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Berlin dziękuje Polakom? 15.07.06, 22:54 Spiegel pisze "...Auch wenn die Massen ausbleiben - die Love Parade ist in diesem Jahr so international wie selten zuvor: An den Plattentellern stehen unter anderem DJs aus Chile, Indien, Australien, Großbritannien, Polen und den USA. Unter den Besuchern wurden vor allem viele Tänzer aus Polen, aber auch aus Österreich, Holland, Australien und Argentinien gesichtet. Offensichtlich haben zahlreiche Fußballfans ihren WM-Besuch ausgedehnt..." bardzo wielu Polaków... "przede wszystkim tancerze z Polski..." Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Berlin dziękuje Polakom? 15.07.06, 23:07 czyli Biedron, Niemiec (nomen omen), Senyszyn, Szczuka i Szyszkowska; zawsze bylismy niezrownanymi mistrzami kabaretu piekna.zosia napisała: > Spiegel pisze > "...Auch wenn die Massen ausbleiben - die Love Parade ist in diesem Jahr so > international wie selten zuvor: An den Plattentellern stehen unter anderem DJs > aus Chile, Indien, Australien, Großbritannien, Polen und den USA. Unter den > Besuchern wurden vor allem viele Tänzer aus Polen, aber auch aus Österreich, > Holland, Australien und Argentinien gesichtet. Offensichtlich haben zahlreiche > Fußballfans ihren WM-Besuch ausgedehnt..." > > bardzo wielu Polaków... "przede wszystkim tancerze z Polski..." Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia ale jak to pasuje do oficjalnych wypowiedzi 15.07.06, 23:13 młode polskie pokolenie nie jest głupie w Berlinie na LP było ok. 100.000 Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: ale jak to pasuje do oficjalnych wypowiedzi 15.07.06, 23:49 pewnie dawali "frei Bier"? piekna.zosia napisała: > młode polskie pokolenie nie jest głupie > w Berlinie na LP było ok. 100.000 Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Re: ale jak to pasuje do oficjalnych wypowiedzi 15.07.06, 23:55 nie dawali ale bier w Berlinie nie jest drogie to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
bestia81 Re: ale jak to pasuje do oficjalnych wypowiedzi 16.07.06, 10:35 raczej "freies Bier" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Re: ale jak to pasuje do oficjalnych wypowiedzi 16.07.06, 12:02 raczej uzywa sie "Frei" w znaczeniu za "za darmo" "freies" tez ok. "darmowe" Gdyby nie te der,die,das to by byli Niemcy z nas;) ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 strzelac, strzelac i jeszcze raz co?? strzelac!! 16.07.06, 00:32 czy to bylo uczyc sie, uczyc, i jeszcze raz co?? uczyc ;/ hyh nie pamietam juz Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: strzelac, strzelac i jeszcze raz co?? strzela 16.07.06, 00:59 Cóż, nie jest ta Love Parade może tak atrakcyjna jak słynne parady w rocznice śmierci przywódców religijnych czy klęsk narodowych albo świąt kościelnych (np.Boze Ciało Parade),które Polacy tak kochają, ale ostatecznie kilku z Polski tez przyciagnęło. Dziwne, że znaleźli się tacy co chcą się bawić i cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia ok 100.000 niewiernych 16.07.06, 17:36 Polakow bylo na LP w Berlinie, a moze nawet wiecej chyba beda sie w piekle smazyc:(( Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: strzelac, strzelac i jeszcze raz co?? strzela 17.07.06, 12:57 masz , racje fajnie , ze znalezli sie tacy co chco sie bawic i czuc sie bezpiecznie w tej zabawie andre berlin Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia Rozluzujcie, zapraszam na stronke 16.07.06, 01:02 www.loveparade.net/ takze po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Sex, sex uber alles !!! 16.07.06, 14:13 Co ideologia używania za wszelką cenę i bez zahamowań oraz rozpasany, wyuzdany seksualizm ma wspólnego z MIŁOŚCIĄ ? Mamy żałować, że u nas nie ma póki co takich pochodów "pustaków" ? BRAT Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: Sex, sex uber alles !!! 17.07.06, 13:00 2brat3 napisał: > Co ideologia używania za wszelką cenę i bez zahamowań oraz rozpasany, > wyuzdany seksualizm ma wspólnego z MIŁOŚCIĄ ? > Mamy żałować, że u nas nie ma póki co takich pochodów "pustaków" ? > BRAT nie wiem czy zalowac , ale raczej mniec tolerancjie dla czegos innego, a podrugie w Polsce powoli wszystko bedzie zabronione , i niema szansy takiej imprezy zorganizowac, to popiersze kosztuje zrozumnienie , czego w Polsce brak, a szkoda!!! andre berlin Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 16.07.06, 14:59 Prokuratura warszawska na wniosek klubu parlamentarnego PiSu powinna zaskarżyć organizatorów parady berlińskiej o demoralizację polskiej młodzieży w odległości zaledwie 80 km od granicy! Odpowiedz Link Zgłoś
wikadiusz Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 16.07.06, 15:35 Czytam te Wasze wypowiedzi i krew mnie zalewa. Skąd w Was tyle krytycyzmu i nienawiści? Zapewne 99% z Was widziało paradę tylko na zdjęciach i czytało krótkie artykuły prasowe ewentualnie widziało w telewizji krótkie relacje i tak naprawdę guzik wie na temat tego o co w tym wszystkim chodzi. Kurka blada, jakia parada gejów i lesbijek!?! Kto powiedzial ze to geje i lesbijki organizują tą imprezę??? Wasza niewiedza powala mnie na kolana. Potraficie wyrażać tylko negatywne opinie bez żadnej przyczyny. Być może nie lubicie muzyki techno ale to nie znaczy że jest to złe. Parada miłosci to tylko impreza tylko że na znacznie większą skalę niż miejscowe potańcówki. Golizna która tam panuje wynika z atmosfery tej imprezy - znaczna większość ludzi tańczy - jest gorąco - rytmy dobiegające z głośników są dla uczestników czymś przy czym bawią się znakomicie. Czy przeraża Was również golizna na plażach w środku lata?!!! Homoseksualizm który można tam zauważyć wynika z tego że panuje tam tolerancja na niezwykłą skalę - nikt tan nie udeży ani nie spojży z krzywą miną na geja. Nikogo nie interesuje jakiego jesteś wyznania, jak wyglądasz, jak tańczysz - tam ludzie się bawią a nie ocenieją innych. Zabawa jest tak rozkręcona że ludzie są dla siebie niezwykle przyjaźni. Wierzcie mi że nigdy nie spotkałem się z tak silną tolerancją. Sex jest bardzo blisko spokrewniony z zabawą i tańcem i zapewne z tego powodu tam sie niekiedy uwydatnia. Zabawa sprzyja pokazywaniu własnej atrakcyjności fizycznej. Bardzo wielu ludzi ubiera się w niekiedy dziwaczne a niekiedy bardzo piękne kolorowe i bardzo wyszukane stroje, nie żadko bardzo skąpo osłaniające ciało. Fajnie to wszystko wygląda. Narkotyki jak na każdej imprezie, w każdej dyskotece i w każdych środowiskach występują. Tam również - wielogodzinny, wręcz morderczy taniec sprzyja używaniu narkotyków. Nie należy zakazywać organizowaniu imprezy dlatego, że uczestnicy biorą narkotyki, bo jeśli tak to należałoby pozamykać wszystkie dyskoteki, buby, knajpy a także szkoły które są nasycone narkotykami tylko głośno nikt o tym nie mówi. Ogólnie jest to impreza która tak przyciąga ludzi a szczególnie młodzież gdyż pozwala przeżyć kilkanaście godzin super widowiska, wydażenia i zabawy - zmiany rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.zosia my wiemy jak tam jest 16.07.06, 17:35 dla niektórych debilow tutaj za szkoda pisac Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 16.07.06, 16:33 Hitler się w grobie (lub piekle lub gdzieś tam) przewraca hehe może to i dobrze... Łączmy się w pary! Kochajmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
kasian Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 16.07.06, 19:09 poarada miłości.. fajnei sie czyta aleczy tak samo fajnie sie uczestniczy w tej imprezie.. jak dla mnie to o wiele lepsze i o wiele bliżej jest na imprezy w pl... no tylko ta w berlinie najbardziej znana... ktosik byl w tym roku.... i jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 17.07.06, 13:15 kasian napisała: > poarada miłości.. fajnei sie czyta aleczy tak samo fajnie sie uczestniczy w > tej imprezie.. jak dla mnie to o wiele lepsze i o wiele bliżej jest na imprez > y > w pl... no tylko ta w berlinie najbardziej znana... ktosik byl w tym > roku.... i jakie wrazenia? Kasiek !! ja bylem na tej imprezie , naprawde jest fajna , i wiesz co mi sie w tej imprezie najbardziej podoba , to , ze wszyscy dla siebie sa mili, i mozesz sie bawic jak chcesz, ale powiem ci cos , nastepna bardzo fajna impreza odbedzie sie w sobote C SD , super parada , nawet fajniejsza bardziej kolorowa www.CSD.de, obejrzyj sobie fotki pozdrawiam andre berli jak bedziesz chciala przesle ci z Love Parade zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 16.07.06, 20:47 Pełna parada miłości odbyłaby się gdyby w niej uczestniczyli również przedstawiciele wrogich sobie naródów. Choćby Izraela i Libanu. Ale taka miłość nie jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Zapraszamy do Jeruzolimy. 16.07.06, 20:53 Zapraszamy do najbardziej tolerancyjnego kraju na Swiecie Niezapomnijcie o kamizelkach kuloodpornych. W israelu wyznaczono nagrode pieniezna za odstrzal kazdego uczestnika "Parady MILOSCI" Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 17.07.06, 11:09 "Z głośników zamontowanych na samochodach rozbrzmiewała ogłuszająca muzyka. W jej takt na platformach tańczyły skąpo ubrane dziewczyny i ich partnerzy. " Homofobiczna ta gazetka, tendencyjna, a dlaczego nie ma o partnerkach tych skąpo ubranych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Re: Berlin: pół miliona uczestników Parady Miłośc 17.07.06, 12:55 impreza mi sie bardzo podobala , w nastepnym roku pojde jeszcze raz , a w sobote odbywa sie inna znana impreza , tez bedzie tyle ludzi( mam na mysli CSD) Odpowiedz Link Zgłoś