me-e ...no i PO sie ...zakiwalo wraz z ich mediami 16.07.06, 23:15 ...nalezy wiec sie spodziewac...dywanowej propagandy na marcinkiewicza...w obronie gronkowca...))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski PiSdzielce zakiwały się... 16.07.06, 23:27 ... zdejmując jedynego swojego człowieka, który miał jeszcze jakieś poparcie społeczne - byleby zaspokoić chore ambicje ostatniej polskiej dziewicy - Jarosławy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e calkowicie jestes w bledzie... 16.07.06, 23:36 ...naturalna zmiana premiera...i przyspieszenie...juz od poniedzialku...juz po bolszewikach i kolesiach...stad wiedzac co sie dzieje...skomla u niemca... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Z rzekomego przyspieszenia to jedno by się... 16.07.06, 23:39 ... naprawdę przydało: przyspieszone wybory parlamentarne :D Żeby można było bliźniakom w końcu powiedzieć to, na co zasługują: spieprzać dziady :P Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Z rzekomego przyspieszenia to jedno by się... 17.07.06, 00:00 ...ile razy mozna proponowac...a dzisiaj lokomotywa nabiera rozpedu...czy maszyniste zmienia sie w biegu...a zreszta znow czuje wasza kleske...tylko tym razem jeszcze wieksza... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Z rzekomego przyspieszenia to jedno by się... 17.07.06, 00:14 me-e napisał: > ...a dzisiaj lokomotywa nabiera rozpedu...czy > maszyniste zmienia sie w biegu... Maszynista to paranoik a jego klon to marionetka ze sraczką. Nie ciekawi mnie nawet dokąd tak przyspieszają. Mam tylko nadzeję że jak najdalej stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl mimo wszystko, wsiadaj na traktor i przyjeżdżaj!! 16.07.06, 23:26 za remizą w prawo, a potem wzdłóż koryta i już. -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e stolica da sie ...lubic 16.07.06, 23:25 ...dzisiaj prezydentem w-wy...a po dwoch kadencjach kaczynskiego...prezydentem polski... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: stolica da sie ...lubic 16.07.06, 23:29 Jak to? To Jarosław Kaczyński nie będzie następcą Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: stolica da sie ...lubic 16.07.06, 23:33 ...kaczynscy zrobia swoje iodejda...do wladzy tak jak lolek czy lewica moskiewska nie wspominajac o marysi i tusku z calym PO ...sie nie pchaja... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: stolica da sie ...lubic 16.07.06, 23:37 me-e napisał: > ...kaczynscy zrobia swoje iodejda... Lechu Kwaczyński już zrobił swoje przy okazji dyspepsji - czemu jeszcze nio odchodzi? >d o wladzy tak jak lolek czy lewica > moskiewska nie wspominajac o marysi i tusku z calym PO ...sie nie pchaja... Nie pchają się mówisz? Pewnie naród ich zmusił do obiecywania gruszek na wierzbie w imię "dobrych", polskich tradycji? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski To już nie będzie więcej w Polsce wyborów? 16.07.06, 23:30 I wszyscy będą już z mianowania Jarka? No dobrze - ale co będzie po śmierci wodza? Chyba nie jest nieśmiertelny? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wyborow to wyscie nie robili... 16.07.06, 23:39 ...tylko sejmy kontraktowe...nocne zmiany......a tu wbrew wam i waszym mediom...kaczynscy wygrali... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Ale kogo masz na myśli pisząc "wyście"? 17.07.06, 00:10 me-e napisał: > ...tylko sejmy kontraktowe...nocne zmiany......a tu wbrew wam i waszym > mediom...kaczynscy wygrali... Jak paranoik zarzucasz mi że nie organizowałem wyborów? Jestem szarym obywatelem, wybacz, ale nie zajmuję się organizacją wyborów. Jako Polak i warszawiak chciałbym jedynie przydenta czy to kraju, czy stolicy który coś buduje - a nie samych kmiotów destruktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e przeciwnikow PiS...i prezydenta... 17.07.06, 00:17 ...czyli ciebie i tobie podobnych...kasacie pis i prezydenta...a czy wiecie o co wam tak naprawde chodzi...dzisj znow macie przyklad waszej propagandowej porazki...i tak trzymaj ...dalej...uparciuchu niczym...betonie Odpowiedz Link Zgłoś
wjb4 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 16.07.06, 23:33 Jestem warszawiakiem z dziada pradziada. Nie życze sobie jakiegoś, w bezczelny sposób przywiezionego w teczce, prezydenta z nie mojego miasta. Szanuję Gorzów i wszystkich belfrów z Gorzowa, ale w Warszawie chce warszawiaka na prezydenta! Mam, za przeproszeniem, gdzieś tę całą politykę. Ludzie z Polski nawiewają i jeszcze tego brakuje, żeby zaczeli uciekać z Warszawy, która przynosi, było nie było, kilkanaście procent narodowego produktu. I wszystko po to, żeby pod wodza braci bliźniaków i wicepremierów, których zazdrości nam cały świat, można było sie zemścić za przewiny z czasów komuny na jakiś zastraszonych szarakach, podczas gdy wszyscy byli sekretarze i funkcjonariusze żyja sobie jaku Pana Boga za piecem. Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 16.07.06, 23:54 Byly sobie dwa ziemniaki - na ktorych glosowaly same buraki Odpowiedz Link Zgłoś
me-e yes...yes...yes 16.07.06, 23:50 ... tow.borowski juz placze...a gronkiewicz ze zlosci sie zwija...))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: no... no... no... 17.07.06, 00:02 me-e napisał: > ... tow.borowski juz placze...a gronkiewicz ze zlosci sie zwija...))) Widać, co sprawia przyjemność takim małym, zawistnym sadystom Kwaczyńskich - wszystko dobre, co szkodzi rywalom. Nie ważne sprawy kraju, miasta czy ludzi - ważne aby udowodnić to, co i tak jest nie do udowodnienia: wyższość kurduplowatych bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...))) 17.07.06, 00:20 ...smiech to nie ...sadyzm... spojz na swoja krystaliczna nienawisc...betonie...a belkot to masz jeszcze z czasow prl-u czy gena ...wy zawsze wszystko robiliscie z troska o polske... gosiewski.monachijski napisał: > me-e napisał: > > > ... tow.borowski juz placze...a gronkiewicz ze zlosci sie zwija...))) > > Widać, co sprawia przyjemność takim małym, zawistnym sadystom Kwaczyńskich - > wszystko dobre, co szkodzi rywalom. > Nie ważne sprawy kraju, miasta czy ludzi - ważne aby udowodnić to, co i tak jes > t > nie do udowodnienia: wyższość kurduplowatych bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: yes...yes...yes 17.07.06, 00:35 me-e napisał: > ... tow.borowski juz placze...a gronkiewicz ze zlosci sie zwija...))) ----- Aleś ty dzisiaj podniecony! Odpowiedz Link Zgłoś
zmajchrowski Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:02 "Gratuluję" Warszawaikom takiego kandydata. Zasłużyliście na niego. Szczęście mają Gorzowiacy - tam prezydentem będzie pewnie prawdziwy Gospodarz a nie polityk - dobry mówca ale kompletnu ignorant Zbyszek ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re:Zdegalizowac SLD 17.07.06, 00:09 Rzadnych Borowskich, Walcow itp. konfidentow! Pierwsza rzecz, którą by trzeba zrobić, to zdelegalizować SLD i wszystkie jego przybudówki. Trzeba zdelegalizować, bo to nie jest żadna lewica. Ta "arystokracja III RP" to są spadkobiercy partii komunistycznej, jak mówi słusznie Kaczyński, to są spadkobiercy KPP. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Tylko dlaczego kosztem Radomia i Kielc???? 17.07.06, 00:08 Lubie Marcinkiewicza, ale zobaczmy, co wyprawia PiS, zeby pomoc mu wygrac wybory. Zabiera sie pieniadze z budowy kluczowej drogi pn-pd Warszawa-Radom- Kielce-Krakow. Ech... miasta.gazeta.pl/radom/1,35219,3487677.html Komentarz - Cały naród buduje i wspiera Ireneusz Domański16-07-2006, ostatnia aktualizacja 16-07-2006 18:31 ZOBACZ TAKŻE Metro zamiast "siódemki"? (16-07-06, 21:00) Cały naród buduje swoją stolicę - tak było w PRL-u. Wygląda na to, że tak ma być też w IV RP. Jest i nowe hasło: Cały naród wspiera Marcinkiewicza na prezydenta stolicy. Dlatego zamiast 17 km drogi o podstawowym znaczeniu dla naszego miasta i regionu, będą 4 km metra dla warszawiaków, by zagłosowali na kandydata PiS w wyborach samorządowych. Nie rozumiem, jak ktoś w ministerstwie mógł przegapić, że "siódemką" z Warszawy do Kielc i z powrotem podróżuje silny człowiek Prawa i Sprawiedliwości Przemysław Edgar Gosiewski? Przecież zanim mu wybudują lotnisko pod Kielcami, minie jeszcze trochę czasu. Gdy wiosną tego roku wieszaliśmy w Radomiu billboardy z hasłem "W stolicy chcemy być w godzinę. Radomianie", krytycy naszej akcji mówili: po co walczyć o to, co już jest załatwione. Dzisiaj widać, że nic nie jest załatwione i walczyć jest o co. Mają o co walczyć nasi parlamentarzyści, zwłaszcza liczna grupa z Prawa i Sprawiedliwości. W końcu to ich rząd i ich Ministerstwo Transportu zabiera nam te pieniądze i odkłada dokończenie budowy trasy ekspresowej do Warszawy na czas nieokreślony. Sami wiedzą doskonale, jak zatłoczona i niebezpieczna jest "siódemka". Niech przetłumaczą kolegom z ministerstwa, jak trudno dojechać do Sejmu i że z przebudową tej trasy zwlekać już nie wolno. Bo może się tak zdarzyć, że na głosowanie nie zdążą i rząd nie będzie miał większości. Warszawa jest na tyle bogata, że świetnie poradzi sobie bez odbierania nam czegokolwiek. A jeśli Marcinkiewicz jest tak dobry, jak mówią jego koledzy, to i bez naszej pomocy wygra. No, chyba że aż tak dobry nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:09 ładnie... czł. z plasteliny będzie rządził wawką...:9 Odpowiedz Link Zgłoś
danielek_b Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:15 Przepraszam, ale gdzie byl robiony ten sondaz? Warszawa nie chce tego nauczyciela fizyki z Gorzowa. Dzisiaj Kochalski mowil w tvn24, ze warszawiacy pozytywnie odczuja jego rzady w 2010 roku - to dowcip miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:17 > Dzisiaj Kochalski mowil w tvn24, ze warszawiacy pozytywnie odczuja jego rzady w > 2010 roku Jak sobie wreszcie pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:18 danielek_b napisał: > Przepraszam, ale gdzie byl robiony ten sondaz? Warszawa nie chce tego nauczycie > la fizyki z Gorzowa. > Dzisiaj Kochalski mowil w tvn24, ze warszawiacy pozytywnie odczuja jego rzady w > 2010 roku - to dowcip > miesiaca. Szkoda, ze nie obejrzałem. Ja bym to mimo wszystko nazwał nie dowcipem miesiąca a raczej arogancją władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:20 Rzadnych Borowskich, Walcow itp. konfidentow! Pierwsza rzecz, którą by trzeba zrobić, to zdelegalizować SLD i wszystkie jego przybudówki. Trzeba zdelegalizować, bo to nie jest żadna lewica. Ta "arystokracja III RP" to są spadkobiercy partii komunistycznej, jak mówi słusznie Kaczyński, to są spadkobiercy KPP. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:23 todundliebe napisał: > Rzadnych Borowskich, Walcow itp. konfidentow! Pierwsza rzecz, którą by trzeba > zrobić, to zdelegalizować SLD i wszystkie jego przybudówki. > Trzeba zdelegalizować, bo to nie jest żadna lewica. Ta "arystokracja III RP" to > są spadkobiercy partii komunistycznej, jak mówi słusznie Kaczyński, to są > spadkobiercy KPP. todundhasse już raczej na dziś tod. Zaczyna się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:31 Lewiznie co liczy na Sieg i zamiast mozgu ma poprawnie polityczną wydmuszką trzeba powtarzac pewne rzeczy to moze zapamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:33 Oczywiście, że zapamięta. Postkomunistów z PiS trudno zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Skoro "rzadnych", to żadnych. Babcia też. 17.07.06, 00:29 uu1 napisała: Skoro "rzadnych", to żadnych. Babcia też. Zauważyłem. Głupio mi było jednak cytować siebie aby zwrócic na to uwagę. Dziękuję. Ty mój komunistyczny i pedofilski guru. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Skoro "rzadnych", to żadnych. Babcia też. 17.07.06, 00:31 Proszę uprzejmie. Coś nie ma padalca z M. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Skoro "rzadnych", to żadnych. Babcia też. 17.07.06, 00:39 uu1 napisała: > Proszę uprzejmie. Coś nie ma padalca z M. -------- "Nocna zmiana"na dworcu,za loda nieźle płacą:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Skoro "rzadnych", to żadnych. Babcia też. 17.07.06, 01:01 Polam i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Skoro "rzadnych", to żadnych. Babcia też. 17.07.06, 12:21 uu1 napisała: > Polam i wszystko jasne Jesteś nie na czasie ;) Teraz hasło brzmi: "OSRAM i wszystko jasne" Zgodnie z tym hasłem wypowiadają się Wasi interlokutorzy... (nawet nie zorientują się głąby, że o nich mowa... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
danielek_b Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:33 sigact1 - mnie to zbulwersowalo jako mieszkanca srodmiescia , gdzie ciagle sa budy z rzodkiewka na ulicy i psy ktore roba kupe na chodnikach. Obserwowalem akcje Ludwika - czyli policja pojawiala na przestrzeni Wilczej, Hozej i Poznanskiej - teraz to sie skonczylo i menelstwo znowu rzadzi w tym "kwadracie". Trafia mnie jasna cholera jak to widze i wiem tez jak to rozwiazac malymi kosztami... Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:40 danielek_b napisał: > sigact1 - mnie to zbulwersowalo jako mieszkanca srodmiescia , gdzie ciagle sa b > udy z rzodkiewka na > ulicy i psy ktore roba kupe na chodnikach. Obserwowalem akcje Ludwika - czyli p > olicja pojawiala na > przestrzeni Wilczej, Hozej i Poznanskiej - teraz to sie skonczylo i menelstwo z > nowu rzadzi w tym > "kwadracie". Trafia mnie jasna cholera jak to widze i wiem tez jak to rozwiazac > malymi kosztami... Ludność jednak wierzy ślepo. Ja mam poważne obawy, czy ludność nioe zagłosuje na PR, nie zdając sobie w większości w ogóle sprawy, że PR to forma, powtarzam "opakowanie". PiS dobrze o powyższym wie. A lud jak lud. Nie wie. Ze PiSowi chodzi o 2 rzeczy: Władzę i PR. Nie ma treści. Nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:50 To wina faszystow z bandy brunatnych Kaczorow, to oni spowodowali ten balagan i inne niodwracalne szkody. Makabrycznie ciezkie mrozy, spadek formy obu Adamow M. katastrofa budowlana w Chorzowie, liczne zamarzniecia rodakow. Z winy PiSowskiego ciemnogrodu Polska nie zdobyla tytulu mistrza swiata w pilce noznej. Pederasci nie uzyskali statutu mniejszosci plciowej uprawniajacego do czterech foteli w Sejmie itd. itd. Ratunek, wszyscy do urn i glosujemy na Volksdeutscha Tuska lub konfidentke Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:58 todundliebe napisał: > To wina faszystow z bandy brunatnych Kaczorow, to oni spowodowali ten balagan i > inne niodwracalne szkody. To nie ich wina. Ale będzie jeszcze gorzej. Ekipa "faszystow z bandy brunatnych Kaczorow", jak ich mniej więcej trafnie określiłeś chce władzy i tylko władzy. To właśnie jest niebezpieczne. Nie dla SBecji wbrew pozorom, nie dla konfidentów wszelkiej maści (tych zwerbują sobie na nowo - swoich). Dla każdego żyjącego w tym pięknym, głupim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekolimpia Ukladziki personale w PO znowu ja klada na lopatki 17.07.06, 00:19 Jak mozna bylo wystawic nielubiana bez charyzmy H. Gronkiewicz Waltz. Samo pochodzenie warszawskie to malo w miescie, ktore powoli ale staje sie metropolia zlozona z roznych ludzi z calego kraju a nawet i zagranicy. To miasto, ktore wita i przyjmuje wszystkich, ktorzy chca lepszego zycia i tu postanowili szukac szczescia. Kolejna ewentualna przegrana PO bedzie konsekwencja jej wewnatrz partyjnych ukladzikow. Przeciez ta kobieta(Hanna) nawet nie potrafi zrecznie ukryc, ze jest wsciekla karierowiczka. Jak Tusk mogl ja wystawic do tego wyscigu jak jeszcze wszyscy pamietaja jej wpadke z hospicjum. Czy nie ma nikogo lepszego w PO kto nie traktowalby Warszawy jako odskoczni na prezydenture calego kraju? Naprawde zle sie dzieje w PO a to widac juz po tym forum gdzie sympatycy tej partii uciekaja sie do obelg i wyzwisk wszystkich tych, ktorzy maja odmienne zdanie lub poglady. Czy ten narod kiedys wyrosnie z tego amatorskiego jawnego i napokaz zacietrzewienia i zaslepienia. Juz niektorzy krotkowzroczni, podchycili niemieckie debilizmy i sami je tutaj i gdzie indziej uzywaja i tancuja w rytm ktory im ktos zagra. Wszedzie w swiatowych demokracjach partia i jej sympatycy daza do wygrania wszystkiego, ale to co nas rozni od wiekszosci zachodnich demokracji, ze tam ludzie tak sie niezdrowo nie podniecaja przez tyle czasu i sa wstanie usiasc przy kawce i spokojnie bez wyzwisk wymienic odmienne zdania na rozne tematy i moze czasem razem cos wspolnie przedsiewziac. To i podobne forum jest najlepszym przykladem jak PO obniza loty, partia i jej sympatycy ktorzy mieli podnosic standarty retoryki i tolerancji wybiera taplanie w blocie. Jeszcze sie nic nie dokonalo a juz panika, zaprzeczanie, larum i wyzwiska. Tak oto jakoby lepszy i kulturalniejszy elektorat z kazdym dniem okazuje sie zbieranina wyzywajacego motlochu. "Przyganial kociol garnkowi" ?? Nie sztuka byc tolerancyjnym i kulturalnym z pozycji wygranego, prawdziwy charakter wychodzi po przegranej, a ten ksztaltuje ewentualna nastepna przegrana lub zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ukladziki personale w PO znowu ja klada na lo 17.07.06, 00:29 Co do kandydatury HGW trudno się z Tobą nie zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
red68 Re: Ukladziki personale w PO znowu ja klada na lo 17.07.06, 00:31 Dziś prawdziwych Warszawiaków już niema są tylko buraki stojące w korkach na rogatkach Warszawy jadąc do domu w piątkowy wieczór Ale za to w Sobotę można spokojnie prześć Marszałkowską, Nowym Światem Dlatego Marcinkiewicz jak Kaczor zostawi nam dziurawe ulice korki (brak mostów i obwodnicy) A może jednak Platforma wystawi Panią Piterę Odpowiedz Link Zgłoś
kiszkoteusz Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:31 W Wawce???? Ktoś z pisu wygrywa sondaże????? Świat się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 12:23 kiszkoteusz napisała: > W Wawce???? Ktoś z pisu wygrywa sondaże????? Świat się kończy Pisuarowe ŁŻE-sondaże, łaskawco... Pokażemy im czerwoną kartkę... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Nie ma obawy że warszawiacy wybiorą pacynkę... 17.07.06, 00:36 ... Jarosława - czyli Kazia. wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/0,0.html Zakładka "miejsce zamieszkania" określa na kogo mogą liczyćkandydaci PiS. Interesująca jest też zakładka "wykształcenie". Mając to na względzie można być w miarę spokojnym o przyszłość Warszawy. Znacznie gorzej rysuje się za to przyszłość Kazia M. pl.wikipedia.org/wiki/Wybory_prezydenckie_w_Polsce_2005#Zwyci.C4.99stwo_Lecha_Kaczy.C5.84skiego "Lech Kaczyński - Według badań exit poll poparł go zdecydowanie większy odsetek osób w grupach: mieszkańców wsi, osób z wykształceniem podstawowym oraz wyborców najstarszych wiekiem." Więc zdecydowanie nie jest to przekrój mieszkańców Warszawy, a podejrzewam też że nawet nie Gorzowa... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: To świetny i energiczny kandydat .... 17.07.06, 00:37 Nareszcie człowiek z odpowiednią energią i przyzwoity, ma szanse zostać prezydentem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski To Lechu (ten od sraczki) nie byłprzyzwoity? 17.07.06, 00:39 Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: To Lechu (ten od sraczki) nie byłprzyzwoity? 17.07.06, 00:41 Tam sami przyzwoici,dobierają ich urodą i wdziękiem osobistym,im brzydszy tym przyzwoitszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: To Lechu (ten od sraczki) nie byłprzyzwoity? 17.07.06, 01:08 vinc0 napisał: > Tam sami przyzwoici,dobierają ich urodą i wdziękiem osobistym,im brzydszy tym > przyzwoitszy. To wyjaśnia kwestię Giertycha - nie przepadają za nim bo chłopak przebija nawet prezesa Samo Dobro :D Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: To Lechu (ten od sraczki) nie byłprzyzwoity? 17.07.06, 01:16 gosiewski.monachijski napisał: > vinc0 napisał: > > > Tam sami przyzwoici,dobierają ich urodą i wdziękiem osobistym,im brzydszy > tym > > przyzwoitszy. > > To wyjaśnia kwestię Giertycha - nie przepadają za nim bo chłopak przebija nawet > prezesa Samo Dobro :D Prze Państwa. Wolne żarty. Meritum jest jednak dość mroczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Nie ma szczęścia ta dziewucha Hanka G. -Walcowa 17.07.06, 00:40 ....zawsze ją ktoś zrobi w ciula - hahahahaha . Hanka - najlepiej dla ciebie to emerytura. Papa, zegnaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a jeszcze jest sondaż GW . Tam HGW ma 99%..... 17.07.06, 00:43 ..poparcia , Marcinkiewicz 0,9 % a Borowski 0,1%..... - hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: a jeszcze jest sondaż GW . Tam HGW ma 99%... 17.07.06, 00:45 Poluzuj,bo się zejszczysz z tego szczęścia dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Gronkiewicz-Waltz winna kandydowac na mera Ha 17.07.06, 00:49 Ty mądralo jedynie na środek kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
soma115 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 00:55 Ja tego nigdy nie zrozumiem. Jak to jest, że polacy zawsze wybierają źle... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:22 To proste, proudecki system kłamstwa, budowany bez skrupułów przez "Gazetę Wyborczą", jest muzyką dla uszu olbrzymiej hordy półinteligentów polskich mających się za inteligentów. Fakt, iz wielbiciele GW nie pojmuja, iz jest to klasyczne szachrajstwo typu "trzy karty", przejdzie do annalow glupoty zbiorowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:27 todundhasseunddum. Daj już spokój. Piszesz nie na temat. Nie wku..aj ludzi. Zbij szklankę, walnij łbem w mur. Nie mam sił odpowiadać na tę pianę z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:28 dumheit powinno być ale mam cię dość. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:35 To bylo nie Ciebie, ale uderz w stol a lewak sie odezwie! Serce mądrego zwraca się ku prawej stronie, a głupca ku lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:39 Man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit den zasrancen! Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:43 todundliebe napisał: > Man kann singen, man kann tanzen, aber nicht mit den zasrancen! Gleichfalls. Nie jesteś oryginalny. Znam to z Boya. Przy okazji - polecam. Poczytaj Żeleńskiego. Zdumiewająco aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 02:13 Umsonst das wehgeschrei der Welt – Daremne zale , prozny trud. Piana cieknie ci z pyska bo przeciez „boj wasz to ostatni” A Tobie radze zmien gazete bo calkiem wykastruja Ci intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 02:23 todundliebe napisał: > Umsonst das wehgeschrei der Welt – Daremne zale , prozny trud. Piana ciek > nie ci > z pyska bo przeciez „boj wasz to ostatni” > A Tobie radze zmien gazete bo calkiem wykastruja Ci intelekt. Czytuję różne pisma. I jestem spokojny. Rozumiem, że mogłeś tego nie zauważyć. Trudno gryzącemu pazury czy co tam i zaciskającemu szczęki dostrzec luz u adwersarza. A Boya poczytaj. Nie tylko zasrancen i zasrancen. Tam nie tylko etykieta. Sporo treści poza tym. Czasem zwróć uwagę na kontekst tego co cytujesz. Spójrz całościowo na treść. Czasem możesz się spotkać z myślą wyrażoną wprost, czasem także zdarza się w literaturze metafora (przenośnia-czyli coś opisanego nie wprost). Literatura Boya zawiera również sporo ironii. Nie wszystko trzeba czytać dokładnie tak jak jest napisane. Trzeba jednak czytać z pewną uwagą. To ostatnie polecam jako uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 03:07 Dla zasrancen najwiekszym wrogiem jest PiS i "banda brunatnych Kaczorow", natomiast ani slowem nie pisna przeciwko tym, ktorzy tak ich urzadzili, dzieki którym nad Wisla jest ekonomiczne „dobrobytowo” wszystko w porządku, procz tych kilkunastu milionow ludzi, którzy przed koncem każdego miesiąca nie maja czym karmic swoich dzieci. Wiec pourguoi pas "zasrancen" Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 03:19 todundhasse napisał: natomiast ani slowem nie pisna przeciwko tym, ktorzy tak ich urzadzili, dzieki > którym nad Wisla jest ekonomiczne „dobrobytowo” wszystko w porządku Tu mnie uspokoiłes bo do tych nie należę. > , procz tych > kilkunastu milionow ludzi, którzy przed koncem każdego miesiąca nie maja czym > karmic swoich dzieci. Wiec pourguoi pas "zasrancen" Tu zaś zaniepokoiłeś. Myślisz, że im PiSda? Mnie nikt nie daje. Jeśli liczysz na PiS w tym względzie to jesteś par exellance socjalistą (czytaj "darmozjadem") Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 10:59 Jestem darmozjadem ale nie socjalista, a Ty nie nadymaj sie tak bo pekniesz jak balonik. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Szok, a ja miałem warszawiaków za inteligentych 17.07.06, 01:28 ...ludzi. No cóż, może jeszcze przejrzą na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lion57 Re: Szok, a ja miałem warszawiaków za inteligenty 17.07.06, 01:41 Pozostań w tej wierze. Na pewno przejrzą na oczy. Nie chce mi się wierzyć, że w mieście, które poznało już nadto dobrze rządy PiS, wygra p. Macinkiewicz potraktuje to stanowisko jako trampolinę, jak jego poprzednik. PiS przegrało tu wybory do sejmu i prezydenckie. Co stało sie przez te 9 miesięcy, że ludzie tak diametralnie zmieniliby swe preferencje wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
haniawalec Re: Szok, a ja miałem warszawiaków za inteligenty 17.07.06, 08:47 gg1968 napisał: > ...ludzi. No cóż, może jeszcze przejrzą na oczy. No prawie 60%, to warszawiacy z walizki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lion57 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 01:34 Czy już oficjalnie ruszyła kampania wyborcza? Były premier na razie jedzie na swej popularności zdobytej w czasie sprawowania bardziej znaczącego urzedu niż komisarz Warszawy.Teoretycznie powinien teraz zniknąć z ekranów telewizorów i pierwszych stron gazet, pomijając media lokalne. Pana Kochalskiego media wiecznie nie promowały, bo nie za bardzo było co pokazywać. Do wyborów może raczej tracić, niż zyskiwać na popularności. Co do kandydatki PO, to obawiam się, że będzie ona mocno postponowana w bankowej komisji śledczej, o co zapewne zadba poseł Zawisza i w zależności od tego jak tam wypadnie, albo zyska, albo straci. Ale może wygra ktoś trzeci? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Warszawiacy sa jednak głupi 17.07.06, 02:28 wybiorą tego buca i bedą mieli przez 4 lata: - błaznującego prezydenta - dwa razy więcej urzędasów i wyzsze wydatki administracyjne - trzy świątynie opaczności więcej - korki na drogach i generalny burdel Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: A Hania taką fajną posadkę miałą w Londynie. 17.07.06, 06:36 ten marcinkiewicz to porzecież błazen. Nie widzicie tego? Jes, jes, jes... infantylny kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 06:44 Na Obiecankiewicza tak jak na Niebieskookiego zagłosują gospodynie domowe i ludność napływowa, czyli wieśniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
starling1 Re: Sondaż: 43 proc. popiera Marcinkiewicza na pr 17.07.06, 07:06 Drodzy Warszawiacy, czy Wy na głowę upadliście? A ja miałam nadzieję,że chociaż stolica jest skupiskiem światłych ludzi w tym skrzywionym narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś