owrank 17.07.06, 11:02 a Warszawiacy to troche inny elektorat niż cała Polska, gdzie wygrał PIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heyoza Jaki sąsiad?Gorzowianin?Gdzie Krym gdzie Rzym? 17.07.06, 11:07 Uczmy się na błedach!!!Sami widzicie do dało głosowanie na PIS, wstyd, a w najbliższej przyszłości ruinę wewnątrz i na zewnątrz.To nie są politycy którzy coś dla nas zrobią.Nie dzjmy się otumanić specom od socjotechniki.Gładki Kazik jest również śliski co pokazała jego potulna rezygnacja.Obudżmy się nim będzie za póżno.Dla nas warszawiaków nic dobrego z tego nie wyniknie.Kolejny na trampolinie mający w głębokim poważaniu.Jaki on mój sąsiad.Gorzowianin?Gdzie Krym,gdzie Rzym? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Proszę mnie nie rozśmieszać, bo zajadów dostanę! 17.07.06, 11:50 Z publikowanych wcześniej sondaży wynika, że ok. 45% (hm) warszawiaków poprze Pana Marcinkiewicza. Nie jest dobrze żyć w świecie iluzji, przebudzenia są bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re: Proszę mnie nie rozśmieszać, bo zajadów dosta 17.07.06, 12:42 Z jakich sondazy tak wynika? Sondaz Rz pokazuje, ze Atrakcyjny Kazimierz jest o 3-4 % przez Hanka. Sondaze, jak widac po ostatnich wyborach sa mylne. Oczywiste jest, ze wynik wyborow nie bedzie znany do samego konca, mam tylko nadzieje, ze Warszawiacy przejrza na oczy i nie zaglosuja na pajaca Marcinkiewicza - a co gorsze na flejtuchow z Pisu. Warszawa powinna byc miastem otwartym im mniej miejsca dla fanatyzmu tym lepiej dla mieszkancow (i dla calego kraju). Kilka lat rzadow flejtucha Kaczynskiego wystarczy zreszta, zeby ocenic osiagniecia pisu Odpowiedz Link Zgłoś