magi104 Zgadzam się z Markiem Jurkiem!!! 19.07.06, 23:38 Msza w intecji deszczu to kpina z liturgii :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
bezbez No, no, no...rzeczywiście, straszna rzecz... 19.07.06, 23:40 W bardzo wielu miejscach w Polsce odprawia się msze w takiej właśnie intencji zawsze, kiedy brakuje deszczu. Zdarzało mi się uczestniczyć w takich nabożeństwach (najczęściej w górach). Ludzie przychodzą i modlą się do Boga o deszcz, tak jak o wiele innych rzeczy. Nie ma w tym nic z szamaństwa, zaklęć, czy magii. Posty moich szlachetnych przedmówców najlepiej świadczą o tym, że szacunek dla innych przekonań i wartości to rzecz niełatwa. Kpina z przekonań religijnych innych ludzi wypada wyjątkowo żałośnie (oczywiście proszę w ogóle nie przejmować się tym sądem; to tylko moje zdanie. Mam nadzieję, że ani przez moment nie zrobi choćby najmniejszej wyrwy w ogólnym samozadowoleniu:)) A że Mszę zamówili politycy - hm...nie wiedziałem, że to takie naganne. A może wcale nie jest takie naganne...a może wystarczy chwilkę pomyśleć...?:)) Ale proszę szanownych komentatorów, żeby się absolutnie nie przejmowali i nie ustawali na drodze nauki tolerancji. To sztuka niełatwa, ale naprawdę warto się jej nauczyć.:) Pozdrowienia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: No, no, no...rzeczywiście, straszna rzecz... 19.07.06, 23:45 Masz rację. Tylko uwzględnij, że robi to oficjalnie parlament kraju w którym jest rozdział kościoła od państwa. Że marszałek tego parlamentu publicznie całuje w rękę (piersćień) urzędnika pana B. Twoim zdaniem - tak powinno być? Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: No, no, no...rzeczywiście, straszna rzecz... 19.07.06, 23:47 uu1 napisała: Że marszałek tego parlamentu publicznie > całuje w rękę (piersćień) urzędnika pana B. Twoim zdaniem - tak powinno być? niech se czarnego pasozyta w czubek pracia cmoka -ale prywatnie qwa>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: No, no, no...rzeczywiście, straszna rzecz... 19.07.06, 23:47 Ooooooooooo Mzimu siknij deszczem, siknij nie bądź ku.tas, nie bądź My cię prosimy My potężne szamany w służbie wodza Durnej Kaczki /śpiewamy na malodię "Majteczki w kropeczki", do tego rytmicznie uderzamy w bębenak lub tamburyno/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosiba2 Re: No, no, no...rzeczywiście, straszna rzecz... 20.07.06, 09:37 bezbez-przepraszamSzanowną Osobę,ale aby w pełni zrozumieć niuanse wywodów,trzeba: być głupio miłosiernym,lub co gorsza odwrotnie !To nie ma nic wspólnego z uczstnictwem w takich obrzędach.Jest to z a p r z e c z e n i e PRAWDY,że Bóg jest nieskończenie miłosierny,w wprzeciwieństwie do niemiłosiernie skończonych. !"TO SZTUKA NIEŁATWA,ale naprawdę warto się ..Pozdrowić" Niestety c.zas nauki minął Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: No, no, no...rzeczywiście, straszna rzecz... 20.07.06, 10:31 > Posty moich szlachetnych przedmówców najlepiej świadczą o tym, że szacunek dla > innych przekonań i wartości to rzecz niełatwa. Kpina z przekonań religijnych > innych ludzi wypada wyjątkowo żałośnie (oczywiście proszę w ogóle nie > przejmować się tym sądem; to tylko moje zdanie. Mam nadzieję, że ani przez > moment nie zrobi choćby najmniejszej wyrwy w ogólnym samozadowoleniu:)) Modlitwa o deszcz nie ma nic wspolnego z przekonaniami. To czysty IDIOTYZM i swiadczy o minimalnej inteligencji a glupi ludzie nie maja zadnych przekonan bowiem uposledzony mozg niepozwala im sformuowac zadnego systemu etycznego ani filozoficznego wedlug ktorego mogliby oceniac siebie i otaczajacy ich swiat. Byc moze, dlatego wlasnie uczestnicza oni w roznych formach zorganizowanych kultow. Wolno im. Tak samo jak mi wolno sie glosno z tego smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Te pisowskie barany prognoze ogladali i wiedza, ze 19.07.06, 23:45 ......w piatek maja byc burze...... A zaraz beda mowili o cudze...... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Te pisowskie barany prognoze ogladali i wiedz 19.07.06, 23:48 może będzie cud i piorun pierdylnie w kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Wielki Duch Mzimu być zły 19.07.06, 23:47 bo te posły mieć dać ofiara jemu a nie konkurencji która pojechać na urlop i mieć w d...4 rzyćpospolita Mzimu nie należeć do PO ani PIS . Brać kasa i dawać o co prosić. Czysty układ. A za kara posły jak chcieć to teraz tańczyć i bić w bębny i klaniać się do święta palma jarosława Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Sejm: msza w intencji deszczu 19.07.06, 23:48 no mało śmieszne ogólnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 19.07.06, 23:51 Siłę ich wiary mozna bedzie sprawdzić po tym, czy przyjda do Sejmu z parasolami . Kiedyś w Programie III PR podobny przypadek przedstawił red. Sznuk. Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Sejm: msza w intencji deszczu 19.07.06, 23:51 galba -klakierski fajansiarski haukaczu łańcuchowy pisduarów...jakos nie jestes wyrywny do komentowania tego watku ....rotfllllllllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Jak Św.Jurek deszcz wymodli,to mu chyba mordę obij 19.07.06, 23:58 ę i pójdę za to kiblować!. Jestem ma Mazurach, urlop mam RAZ w roku ... Odpowiedz Link Zgłoś
klapslock Re: Jak Św.Jurek deszcz wymodli,to mu chyba mordę 20.07.06, 00:06 a jesc potrzebujesz caly rok... susza niszczy plony nie slyszales o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 paranoja 19.07.06, 23:58 może ja też powinienem poprosić mojego "bożka" - telewizor (jak mawiała moja "pani" od religi) o deszcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
klapslock Jak ktos chce sie modlic to jego sprawa 20.07.06, 00:04 Po co te glupie komentarze i podsmiechujki z wiary? msza bedzie w kaplicy a nie na sali sejmowej, w czym problem? Jesli posłowie PiS wierza ze to pomorze to niech sie modla. Wiara to wspaniala rzecz ja jej co prawda niemam tyle co marszalek Jurek ale to nie powod zeby zaraz szydzic. A swoja droga dziwie sie ze SLD nie zlozylo projektu ustawy ze po niedzieli ma zaczac padac, to na pewno by pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Jak ktos chce sie modlic to jego sprawa 20.07.06, 00:13 "pomorze" pisze się nieco inaczej. No chyba, że chodzi ci o krainę historyczną nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Nie rozumiem szczekaczy 20.07.06, 00:12 Albo Bóg istnieje albo nie. Jeśli istnieje to modły w sposób oczywisty mają sens. Jeśli nie istnieje to komicznymi figurami stają się NIE TYLKO wierni KK, wszyscy kapłani i papież wraz z całym Państwem Watykańskim, nie tylko muzułmanie modlący się 5 razy dziennie /śmieszne, co?/ ale również m .in. prezydenci USA przysięgający na Biblię oraz całe państwo Izrael gdyż jedynym tytułem do powstania tego kraju i urządzania kolejnych rzezi Palestyńczyków są zapisy w Biblii o "narodzie wybranym". Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Re: Giewont jesteś za wysoko nie bardzo rozumiem 20.07.06, 00:23 Chcesz, żebym specjalnie dla Ciebie założył login Depresja? Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:12 zamiast komentarza przed snem..cytacik z filmu:"ciemnosc ...widze ciemnosc" Dobranoc Państwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:15 To już nie jest śmieszne. To jest tragiczne. "Polsko, twa zguba w Rzymie" - Juliusz Słowacki Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:22 moja swietobliwa odpowiedz brzmi: SRAM NA TO! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:24 admin, prosze, nie kasuj tego! Kiedy patrze na te slowa jakos mi lzej, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
giewont A UE apeluje o zakończenie konfliktu w Libanie. 20.07.06, 00:25 Ciekawe co okaże się bardziej skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: A UE apeluje o zakończenie konfliktu w Libani 20.07.06, 00:26 ja przepraszam, ale czy to ma zwiazek z adminem lub wydalaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws To nowe otwarcie w polityce zagranicznej 20.07.06, 00:31 zapowiadane przez Kaczyńskiego. Kierunek afrykański. PiS zwęszył interes w końcu. Będziemy outsoursować modlitwy o deszcz. PiS i Rodzina Radia Maryja uratują budżet. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: To nowe otwarcie w polityce zagranicznej 20.07.06, 00:35 nie wiem czy to wylapaliscie ale najlepszy tekst jaki ostatnio czytalem na tym portalu to: "gdyby kaczynskich bylo trzech, to obawialbym sie o wynik konklawe" porobily mi sie kaciki ze smiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: To nowe otwarcie w polityce zagranicznej 20.07.06, 00:37 Rzeczywiście dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: To nowe otwarcie w polityce zagranicznej 20.07.06, 00:42 ale z drugiej strony wyczytalem pytanie "kto jest brzydszy od niemcow?" Odpowiedz nie wymagala czasu na zastanowienie, poniewaz studiuje w tym nieco smutnym kraju: NIEMKI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: To nowe otwarcie w polityce zagranicznej 20.07.06, 00:37 normalne zajady mi sie porobily. no mowic nie moge:) Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Módlmy się w intencii Putina, 20.07.06, 00:39 żeby zmiękła mu rurka... Módlmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:00 niech ich w koncu diabli wezma d3b3 napisała: > żeby zmiękła mu rurka... > Módlmy się! Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:14 silesius.monachijski0 napisał: > niech ich w koncu diabli wezma > nie da rady... złego diabli nie biora ,secundo :moj cyrograf zawiera klauzule dożycia w pełni władz fizycznych i umysłowych do wieku 90 lat . jeszcze 40 mi zostało zeby dreczyc pisduarów i reszte xiańskiego oszołomstwa: :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:16 no to moze jakis zawal albo inny udar? przyjemniej zrobiloby sie na forum calusarii napisał: > silesius.monachijski0 napisał: > > > niech ich w koncu diabli wezma > > > nie da rady... złego diabli nie biora ,secundo :moj cyrograf zawiera klauzule > dożycia w pełni władz fizycznych i umysłowych do wieku 90 lat . jeszcze 40 mi > zostało zeby dreczyc pisduarów i reszte xiańskiego oszołomstwa: :PPPPP > Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:39 silesius.monachijski0 napisał: > no to moze jakis zawal albo inny udar? przyjemniej zrobiloby sie na forum > > calusarii napisał: > > > silesius.monachijski0 napisał: > > > > > niech ich w koncu diabli wezma> > > > > nie da rady... złego diabli nie biora ,secundo :moj cyrograf zawiera klau > zule dożycia w pełni władz fizycznych i umysłowych do wieku 90 lat . jeszcze 4 > 0 mi> zostało zeby dreczyc pisduarów i reszte xiańskiego oszołomstwa: :PPPPP Jeszcze lepiej... Ja, jako prawdziwa chrześcijanka, pomodlę się, by Ci Bóg rozum przywrócił, i serce oczyścił... Z Bogiem, dziecko drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:42 oczywiscie, masz na mysli "zlego, co go diabli nie biora"; a jesli nie diabli, to kto? maria333 napisała: > Ja, jako prawdziwa chrześcijanka, pomodlę się, by Ci Bóg rozum przywrócił, i > serce oczyścił... > > Z Bogiem, dziecko drogie... > > Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:54 silesius.monachijski0 napisał: > oczywiscie, masz na mysli "zlego, co go diabli nie biora"; a jesli nie diabli, > to kto? > > maria333 napisała: > > > Ja, jako prawdziwa chrześcijanka, pomodlę się, by Ci Bóg rozum przywrócił > , i > > serce oczyścił... > > > Z Bogiem, dziecko drogie... Teraz to już modlę się o zdrowie dla Ciebie, bo na rozum za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:59 postawilas sobie kukle lenina na staliku i sie "modlisz"? myslisz, ze cie wyslucha? maria333 napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > oczywiscie, masz na mysli "zlego, co go diabli nie biora"; a jesli nie > diabli, > to kto? > > > > maria333 napisała: > > > > Ja, jako prawdziwa chrześcijanka, pomodlę się, by Ci Bóg rozu > m przywrócił > > , i > > serce oczyścił... > > > > Z Bogiem, dziecko drogie... > > Teraz to już modlę się o zdrowie dla Ciebie, bo na rozum za późno... > Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 02:01 Ależ to jest zdrowy jak rydz kretyn. Tyle,że bardzo stary. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 02:04 odezwal sie "coltoralny" . Re: "Kulturalni" krytycy J. Senyszyn. Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: uu1 Data: 20.07.06, 00:31 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Poźdjawiam Was siśtkich, ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 02:06 I pamiętliwy. Straszny dziadunio. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 02:13 dlaczego pamietliwy? co raz, to starasz sie przypomniec forumowiczom, kim tak naprawde jestes uu1 napisała: > I pamiętliwy. Straszny dziadunio. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 To juz pieklo czerwonymi przeludnione? zgroza 20.07.06, 01:30 a gdzie miejsce dla Senyszyn? he heyoza napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Nowy grzech ciężki:PISobłuda wymusił przesunięcia 20.07.06, 01:34 Seneszyn znajduje się w czyśćcu,Spiesznie zawiadamiając,Pan diabeł Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Nowy grzech ciężki:PISobłuda wymusił przesuni 20.07.06, 01:38 nie obrazaj lokatorow czyscy; zreszta sami by ja wygonili, bo jeszcze by parade rownosci chciala zorganizowac, i zaprosila gejow i lesbijki; Dante - na sama mysl o tym - juz sie pare razy w grobie przewrocil heyoza napisał: > Seneszyn znajduje się w czyśćcu,Spiesznie zawiadamiając,Pan diabeł > Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Szykujemy miejsce dla Jarka-krąg kłamców i fałszy- 20.07.06, 01:43 wych proroków(siódmy bodajże)a Dante to nasz człowiek - piekło Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Szykujemy miejsce dla Jarka-krąg kłamców i fa 20.07.06, 01:50 w tym wypadku to sie smakiem obejdziecie; musi wam wystarczyc d... Senyszyn (bo glowa z resztkami szarych komorek jest niestrawna - mozna sie biegunki nabawic) heyoza napisał: > wych proroków(siódmy bodajże)a Dante to nasz człowiek - piekło > Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:36 silesius.monachijski0 napisał: > niech ich w koncu diabli wezma > > d3b3 napisała: > > > żeby zmiękła mu rurka... > > Módlmy się! A to prawdziwie po chrześcijańsku... przepraszam, po katolicku - bo to jedyna Prawdziwa Modlitwa, nieprawdaż? Ale Jezus mówiąc 'módlmy się za nieprzyjacioły nasze', wcale nie miał na myśli modlitwy o to, żeby ich szlag trafił... Hipokryci i kabotyni, poczytajcie Pismo Święte, bo plugawicie chrześcijaństwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 01:40 To są katolicy. Ich trzeba nawrócić na chrześcijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 02:02 no tak, specjalista od "ciulow" sie odezwal; uu1 napisała: > To są katolicy. Ich trzeba nawrócić na chrześcijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Módlmy się w intencji forumowej lewizny 20.07.06, 02:01 alez ja sie za nich modle: chce, zeby skonczyly sie te ich cierpienia na tym lez padole; maria333 napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > niech ich w koncu diabli wezma > > > > d3b3 napisała: > > > > żeby zmiękła mu rurka... > > > Módlmy się! > > A to prawdziwie po chrześcijańsku... > przepraszam, po katolicku - bo to jedyna Prawdziwa Modlitwa, nieprawdaż? > > Ale Jezus mówiąc 'módlmy się za nieprzyjacioły nasze', wcale nie miał na myśli > modlitwy o to, żeby ich szlag trafił... > > Hipokryci i kabotyni, poczytajcie Pismo Święte, bo plugawicie > chrześcijaństwo !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: Módlmy się w intencii Putina! 20.07.06, 02:09 Bez lewizny i prawizny. Po prostu módlmy się aby rurka mu zmiękła i abyśmy płacili mniejsze za gaz rachunki! Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:51 prosze admin, zostaw ten news przez kilka dni! to bedzie hit lata! ja mowie calkiem powaznie, chociaz kaciki i zajady daja o sobie znac. ludzie! smiechu nam trzeba!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calusarii Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:58 kabotyn69 napisał: > prosze admin, zostaw ten news przez kilka dni! to bedzie hit lata! Podpisuje sie :) u mnie na forum pare osob juz dostalo smiechawki jak linka wrzuciłem , a pora jest poźna ..maniana dopiero bedzie polewka i ryk smiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:00 i o to chodzi bruder:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Ciemnota w srodku Europy! A nie lepiej to pojechac 20.07.06, 00:54 na pielgrzymke do Afryki i zamowic tam usluge u zaklinaczy deszczu? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 00:59 gdy się tak zastanawiam,to mam jedno życzenie,żeby spadło słońce zamiast deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:06 naprawde fajnie powiedziane! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:15 Co za wspaniała myśl, ślicznotko. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:26 prawie spadlo w 1917 roku w Fatimie, tuz przed rewolucja bolszewicka; obys nie mial racji; juz wystarczy tych rewolucji maureen2 napisała: > gdy się tak zastanawiam,to mam jedno życzenie,żeby spadło słońce zamiast deszcz > u Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:00 Trudno mi w to uwierzyć że to prawda by posłowie parlamentu w 21 wieku wyprawiali takie niedorzeczności. W związku z tym należy powołać szamana, proponuję Marka Jurka na to stanowisko. Dobrze by było zamówić mszę i gorąco się modlić w sejmowej kaplicy by komusze krowy straciły mleko a samych komuchów pokręciło za to że to opozycja. Ludzie przyznajcie się do tego że ci co wybieraliście tych nawiedzonych dupków teraz tego bardzo żałujecie i jusz nigdy nie pokusi was wybrać takich jakich wybraliście bo to nisamowity wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:11 wybacz, ale to jak napisales "jusz" zabolalo moje niecne polskie ciemie. spij dobrze i nie pisz wiecej:( Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A tego sillesiusa panie Boze to niech te Niem 20.07.06, 01:14 One to robią. Chociaż to klon. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A tego sillesiusa panie Boze to niech te Niem 20.07.06, 01:18 innym zas 2cusik" nerwy puszczaja; . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=45409236&wv.x=2&a=45532350. narazie tylko nerwy (nie daj Boze, zeby cos innego puscilo) uu1 napisała: > One to robią. Chociaż to klon. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A tego sillesiusa panie Boze to niech te Niem 20.07.06, 01:20 post scriptum: znowu linki poprzestawiali; . Re: "Kulturalni" krytycy J. Senyszyn. Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: uu1 Data: 20.07.06, 00:31 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Poźdjawiam Was siśtkich, ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: A tego sillesiusa panie Boze to niech te Niem 20.07.06, 01:24 totalna kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Chyba niezorientowany jesteś 20.07.06, 01:30 Polska, bogaty kraj, dotuje całe stada ubranych na czarno szamanów, szamanów w armii i służbach mundurowych, szkółki szamańskie i wydziały szamaństwa na uczelniach państwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomex5 Mam lepszy pomysł 20.07.06, 01:33 Podziała na 100%! Po prostu na trybunie sejmowej trzeba zaszlachtować jakąś (zawsze) dziewicę i po kłopocie. Moze być np. Anna Sobecka, albo w ostateczności Jarek. Deszcz gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kabotyn69 Re: Mam lepszy pomysł 20.07.06, 01:35 no to tnij wasc, wstydu osczedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Bomba Jarek jako westalka błaga o deszcz toż aż 20.07.06, 01:38 sie prosi o scenariusz Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 W piekle jest specjalny kacik dla klamcow 20.07.06, 01:45 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3492554.html. tym artykulem "zaklepali" sobie rezerwacje; bo byl tam, gdzie - wg GW - byc nie powinien Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: W piekle jest specjalny kacik dla klamcow 20.07.06, 01:46 chodzilo oczywiscie o wizyte (ktorej wg GW mialo nie byc) kard. Grocholewskiego (ponad 2 godziny) w siedzibie RM w Toruniu silesius.monachijski0 napisał: > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3492554.html. > tym artykulem "zaklepali" sobie rezerwacje; bo byl tam, gdzie - wg GW - byc nie > > powinien Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Kacików ci u nas dostatek uważaj byś sam nie 20.07.06, 01:52 patrze na was - lewakow - z gory; wiesz, ze na sadzie ostatecznym kozly (czyli komuchy i wszelkiej masci lewacy) sa po lewej stronie, i ich stracaja do piekla heyoza napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Przekarzę szefowi.Twoja pycha jest cudna.Tron zape 20.07.06, 01:56 wniony.Jestem zbyt niski rangą by prowadzić taką osobistość jakty Zapraszamy nie mogę się doczekać dłuższej rozmowy z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Przekarzę szefowi.Twoja pycha jest cudna.Tron 20.07.06, 02:05 zapros lepiej uu1; to wyjotkowo "coltoralny" lewak; . Re: "Kulturalni" krytycy J. Senyszyn. Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: uu1 Data: 20.07.06, 00:31 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Poźdjawiam Was siśtkich, ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: W piekle jest specjalny kacik dla klamcow 20.07.06, 01:50 Kwestia tytułu Pana postu - skąd Pan wie takie rzeczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: W piekle jest specjalny kacik dla klamcow 20.07.06, 01:55 czesc lewakow, zeby sie wkupic do czysca (przypomnij sobie przypowiesc o bogaczu i lazarzu, i o tym, o co bogacz prosil Abrahama), po prostu donosi nam, co sie w piekle dzieje; i tak im to nic nie pomoze, ale swoje sie wie ofellia napisała: > Kwestia tytułu Pana postu - skąd Pan wie takie rzeczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:47 Indianie też mieli swoje sposoby. Zawsze można spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:58 "czerwoni" maja zawsze wiele roznych diabelskich sztuczek, zeby zamacic ludziom w glowach ofellia napisała: > Indianie też mieli swoje sposoby. Zawsze można spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:49 Głupota PIS-uarów i łaska Pana naszego nie ma granic. Moim zdaniem PIS-uary w czasie tego egzorcyzmu powinni jako ofiarę zarżnąć albo zerżnąć którąś posłankę PIS-uaru. Pan wysłucha i da deszcz. A potem KACZORY dziwią się że świat się z nas śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 01:51 Kiedyś zażynano barana. Może teraz wystarczy kaczkę?! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Sejm: msza w intencji deszczu 20.07.06, 02:06 zas ja sie smieje, z was lewakow, wielce "coltoralnych" . Re: "Kulturalni" krytycy J. Senyszyn. Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: uu1 Data: 20.07.06, 00:31 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Poźdjawiam Was siśtkich, ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 módlmy się w intencji min. Fotygi 20.07.06, 01:53 Ażeby porozumiała się z Putinem w sprawie GAZU! Odpowiedz Link Zgłoś