Dodaj do ulubionych

Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu stanu

• giuseppe53 PiS = Przestępcy i Samowola 21.07.06, 17:17
      .
      • wet3 Re: giuseppe 21.07.06, 17:33
        giuseppe53 napisał: <PiS = Przestepcy i Samowola<

Nie, to Pogrom i Sprzatniecie komuchow, donosicieli, sprzedawczykow i zdrajcow.
        • linfan chcialbym (Ty, jak widze tez) 21.07.06, 17:50
          wet3 napisał:

> giuseppe53 napisał: <PiS = Przestepcy i Samowola<
          >
          > Nie, to Pogrom i Sprzatniecie komuchow, donosicieli, sprzedawczykow i zdrajcow.

tak Ci sie tylko wydaje :) niestety... pozostaje stara prawda: skoro oni sa od
          sprzatania komuchow, to komu beda potrzebni jak ich juz wysprzataja? ;)

tak wiec haslem wyborczym pisuarow: sprzatac bez sprzatania. rozbijac uklady,
          bez rozbijania. oni po prostu chca byc ... 'potrzebni' (tylko nie wiem komu ;) ).
    • nemrod5 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 17:52
      Ja tego nie wymyśliłem,,rewolucja z czasem pożera własne dzieci"Czyżby ci co tak
      pragną naprawiać kraj nie wiedzieli o tym i myśleli ze zdobycie władzy to na zawsze.
    • wojtek2784 Re: To był zamach stanu alfonsów z PZPR-u 21.07.06, 17:57
      To ludzie powiązani z dawnym układem lub ich sympatycy, do których należy
      Platforma , kombinują przy teczkach. Sojusz SLD i Platformy będzie faktem
      już w okresie wyborów samorządowych.
      • wet3 Re: To był zamach stanu alfonsów z PZPR-u 21.07.06, 18:05
        wojtek2784 napisał:

> To ludzie powiązani z dawnym układem lub ich sympatycy, do których należy
        > Platforma , kombinują przy teczkach. Sojusz SLD i Platformy będzie faktem
        > już w okresie wyborów samorządowych.

PO juz dawno zdjela maske. Zachowuje sie zupelnie tak jak czerwone zagonczyki.
      • linfan kolejni aktywisci pisuarow? 21.07.06, 18:07
        ilu Wam kazali na forum pisac? to jakas plaga... a moze brak "musgu" u
        obywateli? ciekawe. proponuje powolac komisje sledcza w tej sprawie :)
        • gamon0 Re: kolejni aktywisci pisuarow? 21.07.06, 18:20
          Dobrze. Trzymaj się tej wersji aż do otrzymania nowych instrukcji.
          • silesius.monachijski0 Re: kolejni aktywisci pisuarow? 21.07.06, 19:23
            do takich adwersarzy jak linfan zaden argument nie dociera; oni musza byc w
            stanie permanentnej wojny z otaczajaca rzeczywistoscia, jesli ta nie jest po
            ich mysli; ale dobrze, ze osobniki typu linfana, uu1, vinc0 czy
            mark.parker "grasuja" po tym forum; glupota lewicy staje sie wtedy jeszcze
            bardziej widoczne, zas sondaze pokazuja, za ludzie to w odpowiedni
            sposob "doceniaja"

gamon0 napisał:

> Dobrze. Trzymaj się tej wersji aż do otrzymania nowych instrukcji.
            • jestem.przekonany Re:sil do monachium! 21.07.06, 21:02
              to nie glupota lewicy tylko ludzi twojego pokroju_ kaczory atakuja, falszuuja,
              klamia podjudzaja, zawlaszczaja a idioci wierza
            • linfan silesius proponuje nowe przeklenstwo... 22.07.06, 11:08
              silesius.monachijski0 napisał:

> do takich adwersarzy jak linfan zaden argument nie dociera; oni musza byc w
              > stanie permanentnej wojny z otaczajaca rzeczywistoscia, jesli ta nie jest po
              > ich mysli; ale dobrze, ze osobniki typu linfana, uu1, vinc0 czy
              > mark.parker "grasuja" po tym forum; glupota lewicy staje sie wtedy jeszcze
              > bardziej widoczne, zas sondaze pokazuja, za ludzie to w odpowiedni
              > sposob "doceniaja"

a bedzie to... 'lewica'. wycierasz nia sobie tak gebe, podczas gdy lewicowymi sa
              partie, ktore wspierasz. :) gratuluje poglodow zyciowych!
    • 123rbr Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 18:26
      Niech ta przekupa nie rżnie głupa (jak mawiał Janusz Korwin Mikke)
    • mark.parker Pani Premier! 21.07.06, 18:29
      Przecież wiedziała Pani, że wchodzi do rządu ludzi obłąkanych! Teraz trudno
      rżnąć dziewicę :))
      • zygmunt30 Re: mark parker lecz się 21.07.06, 18:39
        Mając z tak bezczelną sztuką do czynienia naprawdę trudno zachować kulturę lecz
        myślę że los da tobie odpowiedz a jeśli nienawidzisz wszystko co polskie droga
        otwarta i nie obrażaj większości obywateli tego kraju
      • silesius.monachijski0 Re: Pani Premier! 21.07.06, 19:30
        tobie chyba "rzniecie dziewicy" nie grozi, shygay (no chyba, ze "inaczej")

mark.parker napisał:

> Przecież wiedziała Pani, że wchodzi do rządu ludzi obłąkanych! Teraz trudno
        > rżnąć dziewicę :))
    • tantal1 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 19:07
      Powiem krótko. Forum Gazety to forum towarzystwa wzajemnej adoracji w sosie
      własnym i wyrażanie swojej opinii tutaj to strata czasu i energi
    • dzakarta Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 19:15
      Sama głupia gęś z KUL-u głosowała za taka formą lustracji, a teraz jak dostała
      kopa to skomli.
      Wypowiadała się sama w TV,że wielokrotnie rozmawiała z funkcjonariuszem SB
      Witoldem (meżem koleżanki)wiedząc,że to esbek. Teraz się dziwi. I to jest
      profesor. Na usprawiedliwienie można przyjąć, że to profesor KUL, ato wiele
      wyjaśnia np. znajomość z Benderem & Spółką.
    • bio.mum Pani Zyto 21.07.06, 19:20
      Pewnie codziennie słyszy pani od znajomych i przyjaciół "Kto jest bez winy
      niech pierwszy rzuci kamieniem(...)".

Nigdy nie byłam Pani fanką. Jako pospolita lewaczka nie śmiałabym nawet;) Ale
      stała się dla mnie pani przykładem osoby, która została rzucona na żer
      wszelkiej maści sępom. To jest fatalny czas dla osób, które nie są emocjonalnie
      zwiazane z PiSem (gdyby Pani była nie PiSałabym(sic!) tego, bo nie umiałabym
      zdobyć się wobec Pani na jakikolwiek krytycyzm - w dobrym tego słowa
      znaczeniu).

Mam jedną sugestię - niech Pani nie zwala wszystkiego na Rzecznika Interesu
      Publicznego (to żałosna linia obrony - nie umniejszając). Jeśli wróci Pani do
      rządu stracę do Pani szacunek (chociaż domyslam się, że to dla pani żadna
      strata)..Nie uwierzę, że nikt z Pisu nie maczał w tym palców. Mysle, że
      nigdzie, na całym świecie(;;)) nie ma tylu zawistnych, małych, nędznych
      donosicieli ("bolszewikow"?;) - zwał jak zwał)) niż w tej partii.

Nie znam się na ekonomii. Widzę w Pani człowieka, który przez mocodawców został
      wpuszczony do klatki z lwami. Stała się pani gwiazdą socjometryczna
      współczesnych polskich igrzysk, czyli lustracji.

Czuję do pani sympatię, życzę wyjaśnienia sprawy. Ale jesli pani po raz długi
      podłozy się temu kipiącemu nienawiscią człowiekowi (J.Kaczynskiemu*)- będę
      panią nękać na forach;))))

hoghw!!

:))

* - wszyscy normalni wiedzą, że jego ostatnie expose to blew. Pani
      Staniszkis..ech... załosne jest to Pani zadowolenie ze słów i tonu expose
      premiera.
    • maria10344 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 19:23
      Obecne ekscesy "kartofli"wskazują,że Pani sprawa to był początek czystki i
      zamachu stanu.
    • silesius.monachijski0 Ale Palikot musi byc wnerwiony 21.07.06, 19:28
      Wyszlo szydlo z worka: on - czolowy POszolom - wiedzial o nagonce Olszewskiego
      na Gilowska juz w styczniu. I to on byl wielkim zwolennikiem koalicji SLD-PO.
      Prawda, ze te puzzle sie niezle skladaja? Palikot grozi nawet procesem tym,
      ktorzy te jego wypowiedzi o Gilowskiej nagrali; czyli POszolomstwo tapla sie
      dalej w blocku agentury; najpierw Miodowicz z Brochwiczem "ustrzelili"
      Cimoszewicza, zas terza Palikot ze zwiazanym z SLD Olszewskim
      probowali "ustrzelic" Gilowska; tylko, ze pani Zyta nie chciala sie poddac; i
      Palikotowi puszczaja nerwy
    • uu1 Re: Do pewnego forumowicza z Monachium 21.07.06, 19:34
      i jego popleczników.
      Poźdjawiam Was siśtkich, ciule. Nie musicie dziękować.
      • silesius.monachijski0 Re: Do pewnego forumowicza z Monachium 21.07.06, 19:36
        znamy juz do dawna twoje lewackie rozumienie "coltory"; nie musisz sie powtarzac

uu1 napisała:

> i jego popleczników.
        > Poźdjawiam Was siśtkich, ciule. Nie musicie dziękować.
        • jestem.przekonany Re: Do pewnego forumowicza z Monachium 21.07.06, 21:03
          jestes beznadziejnie glupi silosie
          • silesius.monachijski0 Re: Do pewnego forumowicza z Monachium 21.07.06, 21:10
            typowy "argument" lewaka, czyli inwektywa

jestem.przekonany napisała:

> jestes beznadziejnie glupi silosie
            • linfan Re: Do pewnego forumowicza z Monachium 22.07.06, 11:10
              silesius.monachijski0 napisał:

> typowy "argument" lewaka, czyli inwektywa

znowu 'lewak'? :/ a jak reagujesz na slowa: gej, cyklista, lumpeninteligencja?
              rownie ... debilnie?
    • trudny99 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 21:32

Nadal nie rozumiem jej odejścia,
      a obecnie jej reakcji !
      Jeżeli była ,,czysta'', to chyba nie spodziewała się
      niczego innego prócz ,,świstków'' ?!..

--
      Tylko właściwe założenia prowadzą
      do właściwych wniosków !
      t.
    • neiden Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 21:40
      od kiedy zmiana kilku ministrow nazywa sie zamachem stanu? pozatym za kilka
      miesiecy mam nadzieje, ze sprawa szpicli sie wyjasni.
    • pethate Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 22:00
      Kaczynscy podobno tez mieli teczki w UB pod haslem"dupki krajcowe".
    • jaza01 I po co wchodzilas do tego rzadu? 21.07.06, 22:04
      Bylo wiadomo,ze Kaczory ja podkusza a pozniej dadza kopa.Zreszta w tym rzadzie
      niewiele bylo polotu Pani Zyty.Szkoda ze dala sie wciagnac w ta machine.
      • sawawa1 Re: I po co wchodzilas do tego rzadu? 21.07.06, 23:31
        jaza01 napisała:

> Bylo wiadomo,ze Kaczory ja podkusza a pozniej dadza kopa.Zreszta w tym rzadzie
        > niewiele bylo polotu Pani Zyty.Szkoda ze dala sie wciagnac w ta machine.

i tak nic nie rozumie i tylko zwieksza stezenie co2 gadajc bez zastanowienia
        glupoty jaby ciagle pis jej za to placil. biedna, chora kobieta, pani zyto, a
        moze czas na wakacje albo jakas psychoterapie, .... dobre sobie...zamach
        stanu... ... zamach to jest na zdrowy rozsadek i interes kraju od kiedy
        kwalesie zostali wybrani. rzeczywiscie kwalasek: psychopaci, kryminalisci,
        oszolomy i maciarewicz.... czy moze byc weselej?
      • pulemiot37 Re: I po co wchodzilas do tego rzadu? 21.07.06, 23:37
        Ludzie..! Przecież bredzicie ! Nie wiem, czemu Pani Zyta - sztandarowa
        'ekonomistka" PO dała sie wciągnąc do tego rzadu .. pewnie przez chęć zemsty na
        dawnych kolesiach co to niby za nepotyzm Ją wywalili... Ale o jakim polocie tu
        piszecie??? . To nie znana w swiecie profesor ekonomii z prowincjonalnego
        uniwerku.. i tyle! A że cwana to inna para kaloszy. Myślę, że jednak kapowała..
        ale w swoim cwaniactwie sądziła, ze z koleżanką Urszulą i jej mężem.. jakoś to
        zagmatwają.. Mam nadzieję, że guzik z tego wyjdzie.. i Pani Zyta wyląduje tam
        gdzie jej miejsce czyli na śmietniku historii.. Może wreszcie cwaniactwo i
        bezczelność przestaną popłacać ????
        • sawawa1 Re: I po co wchodzilas do tego rzadu? 21.07.06, 23:47
          pulemiot37 napisał:

> Ludzie..! Przecież bredzicie ! Nie wiem, czemu Pani Zyta - sztandarowa
          > 'ekonomistka" PO dała sie wciągnąc do tego rzadu .. pewnie przez chęć zemsty na
          > dawnych kolesiach co to niby za nepotyzm Ją wywalili... Ale o jakim polocie tu
          > piszecie??? . To nie znana w swiecie profesor ekonomii z prowincjonalnego
          > uniwerku.. i tyle! A że cwana to inna para kaloszy. Myślę, że jednak kapowała..
          > ale w swoim cwaniactwie sądziła, ze z koleżanką Urszulą i jej mężem.. jakoś to
          > zagmatwają.. Mam nadzieję, że guzik z tego wyjdzie.. i Pani Zyta wyląduje tam
          > gdzie jej miejsce czyli na śmietniku historii.. Może wreszcie cwaniactwo i
          > bezczelność przestaną popłacać ????

pani zyta jest specjalistka od finansowania samorzadow, gmin, czy czegos tam
          podobnego, wiec jej wiedza jest w tej chwili niezwykle cenna aby zagmatwac i
          oszukiwac w wyborach samorzadowych - scentalizowac wladze, jak to powiedzial
          j.kaczynski, juz nie musial dodawac ze w rekach pis, bo wtedy bedzie lepiej
          • pulemiot37 Re: I po co wchodzilas do tego rzadu? 22.07.06, 00:02
            Sawawo 1 ! Zlituj się.. jaka specjalistką - chyba od blyskawicznego zmieniania
            poglądow / na zawołanie/. W Polsce jest kilkaset wyższych uczelni a w nich kilka
            tysięcy nikomu nie znannych /przynajmniej z dorobku naukowego/ specjalistów.. No
            ale kazdy z nich ma jakies poglądy.. a nie kazdy / mam nadzieję/ jest gotow
            zmienić je z dnia na dzień dla stołka... Zamach stanu!! Koń by sie
            usmiał..Przecież to tylko jakś falka w dość brudnej sadzawce !
    • kotek06 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 22:13
      Czy to nie jest wystarczajace ostrzezenie, jak bedzie wygladala tzw. lustracja
      (czytaj - czystka) na podstawie nowej ustawy?
      • sawawa1 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 23:04
        kotek06 napisał:

> Czy to nie jest wystarczajace ostrzezenie, jak bedzie wygladala tzw. lustracja
        > (czytaj - czystka) na podstawie nowej ustawy?

beda promowani swoi kapusie i kryminalisci a niszczeni ci o ktorych ktos 30 lat
        temu cos tam napisal. ciekawi mnie ta lista SB, ciekawe jakie kryteria beda
        przyjete do okreslenia kto byl a kto nie byk SB.
    • hannah55 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 22:54
      No to wracaj PIPO do tego rzadu...poniewieraj sie dalej!!!!
    • hannah55 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 22:57
      Zalosna pani Gilowska... lepiej niech juz nie dyryguje krajem...Sa bardziej
      kompetentni ale odeszli, - tez.
    • sawawa1 Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 23:00
      rozczarowala mnie pani, pani gilowska i teraz juz wiem dlaczego pobratala sie
      pani z PiS. Myslalm, ze zachowa pani troche powagi i przerwie ten slinotok, ale
      jak widze, profesjalizm jest pani zupelnie obcy> na pani miejscu
      przeanalizowalabym co kiedy i komu moglo to wszystko sluzyc, bo nie rzecznikowi
      interesu publicznego, mysle, ze raczej pani kolegom z pis, a szczegolnie slynnej
      parze aby pani sie pozbyc, chyba jednak mieli racje, a pani jeszcze sie ludzi,
      ze mogloby byc inaczej. groteska
    • lomginus Re: Gilowska o teczce: świstki dokonały zamachu s 21.07.06, 23:20
      Zyta (proszę wybaczyć formę) nie dziw się, nie wchodzi się do obory by mieć
      czyste nogi i sumienie. Pis to ta obora co Cię wykończyła. Remember.
    • frank_drebin Bez przesady. Zamach stanu ? Panstwo to ja ? ;) 22.07.06, 00:04

• b.6.1966 Re: Gilowska to jak Cimoszewicz lub Tusk, 22.07.06, 00:19
      z lekka zeszmaceni za darmo, a przepraszam nie padlo!
      To nowa METODA na sukces slynnego blizniaka, jarka z waskimi wargami.
      jareczku, kruszyno, poczekam, bo mam zapasy cierpliwosci, kiedy POPLYNIESz jak
      pomyje, a ja wzniose dobrze schlodzonego whiskacza!Tak trzymac!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka