polski_murzyn 28.07.06, 09:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstochowy. 28.07.06, 09:32 Tam się ginie po dwanaście osób. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_junak szkoda chłopaka 28.07.06, 09:41 szkoda młodego chłopaka, ale coś mi sie wydaje, że był pijany do nieprzytomności, zaczął wymiotować no i się zakrztusił i udusił wymiocinami.. przykre ale mocno prawdopodobne.. Odpowiedz Link Zgłoś
susanoo25 Re: szkoda chłopaka 28.07.06, 10:27 A skąd wniosek, że był pijany? Myślę, że jeżeli ktoś wypił tyle, że wymiotuje to raczej od niego "czuć" i dość łatwo zorientować się jaka jest przyczyna. O tym nie ma jednak ani słowa w tekscie. Jest natomiast wzmianka o udarze słonecznym. Być może nie wiesz, że jego objawami mogą być także nudności, wymioty czy utrata przytomności. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:30 Doktorki wydają coraz śmieszniejsze orzeczenia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
falo-chron Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:34 Polecam najpierw lekturę o udarach, a potem wypowiadanie się w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:37 Przy udarze "paw" jest praktycznie od razu, a nie dopiero w nocy :/ po paru godzinach... Marnie z twoja wiedzą obrońco Owsika :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist był to zgon z przyczyn naturalnych 28.07.06, 10:44 ROTFL Myslalem ze padne ze smiechu :D 19latek zmarl z przyczyn naturalnych :P Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Nawet jesli to udar 28.07.06, 10:47 To gratulacje dla Owsika za zabezpieczenie medyczne imprezy :/ Nieprzytomnego chłopaka kumple pewnie zanieśli i ciepnęli w namiocie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 ►►► Statystyka rozum spotyka◄◄◄ 28.07.06, 13:11 Nie potrafili ludzie myśleć w makroskali Dlatego kary boskiej wiecznie tak się bali Ileż ofiar upałów po wsiach jest pod płotem Ileż ofiar obżarstwa wszędy znać pokotem Ileż w drodze z kościoła wpadnie pod samochód Bardziej tu liczą brutto narodowy dochód Ileż grzechów popełnią i wypiją wódki Statystyki nie kłamią: lud ma rozum krótki Teraz zamiast mandatów rozdają obrazki Licząc że pedał gazu obdarzą cne łaski Na miliony kierowców większość kartoflików Nijak wciąż się dorobić nie może wyników Brygady policyjne zasilają księża Jednakoż brak umiaru nadal nas zwycięża Umarł jeden? Zbyt wiele na setki tysięcy! Czarno będą więc krakać przez wiele miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Polskę. 28.07.06, 13:31 To juz druga smiertelna ofiara na oltarzu Jurka Owsiaka. Jurek Owsiak: - Jestem wk...y na świat, na Polskę. Jest mi wstyd za Polskę. I nie powiem więcej. To paszol won na Wschod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 13:39 Kiedy on to powiedział? Po tym wypadku? Czy jeszcze przed? Bo jeśli po to jest totalną szmatą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
matemax [...] 28.07.06, 13:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 13:56 Czy wielbiciele Owsiaka to banda prymitywnych chamów? :// Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:00 wredna_jedza napisała: > Czy wielbiciele Owsiaka to banda prymitywnych chamów? :// > A czy wielbiciele Rydzyka to banda homofonów nie potrafiąca myśleć niezależnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:05 Jak nie popieram Woodstock to od razu wielbiciel Rydza? Kiedy sie prostaki wreszcie nauczycie, że to nie jest prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:16 A kto zaczął kogo wyżywać od szmat ?? Ja czy ty ?? Mi się wydaje że ty sprowokował tą sytuacje. Po drugie jest taka dobra zasada że jak się na dany temat nie wie nic lub niewiele to się nie wypowiada. Ja się staram stosować do tej zasady jednak niekiedy reaguje w taki sposób jak wyżej ponieważ głupota ludzka mnie przeraża. Właściwie to samo wyzywanie od szmat mi nie przeszkadza ale przeszkadza mi to marne gadanie o tym jakie to śmieszne są te orzeczenia lekarskie. Zastanów się potem pisz a nie na odwrót. Jeżeli jesteś przeciwniczka tego koncertu, to napisz ja że nią jesteś i że już zaczynają się wypadki które potwierdzają twoja teorie. Nie pisz natomiast że ktoś się urżnął i zmarł albo jakieś inne równie śmieszne historyjki rodem z telewizji i radia owego śmiesznego pana tytułującego się ojcem (co zresztą uważam za żenujące). Jak już ktoś wcześniej napisał nie produkuj się durna babo. - Jedyna taka historia: www.wrs.mojeforum.net Gra PRPG w realiach XX-lecia międzywojennego Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:22 > Jeżeli jesteś przeciwniczka tego koncertu, to napisz ja że nią jesteś i że już > zaczynają się wypadki które potwierdzają twoja teorie. Nie pisz natomiast że kt > oś się urżnął i zmarł albo jakieś inne równie śmieszne historyjki rodem z telew > izji i radia owego śmiesznego pana tytułującego się ojcem Czy ty sam rozumiesz, co piszesz? Chyba nie bardzo :/ Czy o tym, że ten chłopak zmarł, donosi Radio i TV o. Grzyba???? Jednak wielbiciele Owsika to bezmózgowcy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: durna baba to bezmuzgowiec ? 28.07.06, 14:26 wredna_jedza napisała: > > Jeżeli jesteś przeciwniczka tego koncertu, to napisz ja że nią jesteś i ż > e już > > zaczynają się wypadki które potwierdzają twoja teorie. Nie pisz natomiast > że kt > > oś się urżnął i zmarł albo jakieś inne równie śmieszne historyjki rodem z > telew > > izji i radia owego śmiesznego pana tytułującego się ojcem > Czy ty sam rozumiesz, co piszesz? Chyba nie bardzo :/ > Czy o tym, że ten chłopak zmarł, donosi Radio i TV o. Grzyba???? > Jednak wielbiciele Owsika to bezmózgowcy :/ > Z tego co wiem to w związku z tym nawet swego czasu odbyła się rozprawa która Owsiak wygrał więc nie pogrążaj się i zmień forum. Tu takich śmiesznych ludzi nie potrzebujemy. Na onecie jest dużo osób z twoim poziomem iq wić tam może kogoś przekonasz. Durna babo. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Wielbiciel Owsiaka = tępy prymityw? 28.07.06, 14:30 I nie rozumie, że można nie trawić ani Woodstocku, ani Rydza???? Za trudne do zrozumienia? Zapal kolejnego jointa... :P Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Wielbiciel Owsiaka = tępy prymityw? 28.07.06, 14:35 wredna_jedza napisała: > I nie rozumie, że można nie trawić ani Woodstocku, ani Rydza???? > Za trudne do zrozumienia? > Zapal kolejnego jointa... :P > samemu nie palę zapraszam do mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: durna baba to bezmózgowiec ? 28.07.06, 14:26 wredna_jedza napisała: > > Jeżeli jesteś przeciwniczka tego koncertu, to napisz ja że nią jesteś i ż > e już > > zaczynają się wypadki które potwierdzają twoja teorie. Nie pisz natomiast > że kt > > oś się urżnął i zmarł albo jakieś inne równie śmieszne historyjki rodem z > telew > > izji i radia owego śmiesznego pana tytułującego się ojcem > Czy ty sam rozumiesz, co piszesz? Chyba nie bardzo :/ > Czy o tym, że ten chłopak zmarł, donosi Radio i TV o. Grzyba???? > Jednak wielbiciele Owsika to bezmózgowcy :/ > Z tego co wiem to w związku z tym nawet swego czasu odbyła się rozprawa która Owsiak wygrał więc nie pogrążaj się i zmień forum. Tu takich śmiesznych ludzi nie potrzebujemy. Na onecie jest dużo osób z twoim poziomem iq wić tam może kogoś przekonasz. Durna babo. Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 29.07.06, 15:55 wredna_jedza napisała: > Jednak wielbiciele Owsika to bezmózgowcy :/ I znów wyzywasz. Chyba masz jakies kompleksy, nie wiem... W każdym bądź razie jędzo, powiem Ci, że inteligentny człowiek nie argumentuje swoich wypowiedzi wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 29.07.06, 15:51 wredna_jedza napisała: > Jak nie popieram Woodstock to od razu wielbiciel Rydza? No niekoniecznie. Ale używasz podobnej retoryki. Przemiawia przez Ciebie totalny brak tolerancji, wynajdujesz wyłącznie negatywy, byle tylko utwierdzić się w swoich przekonaniach, z którymi ja się nie zgadzam, ale je szanuję. Bo staram się nie być zamknięty w puszce własnej roboty, gdzie duszę się w sosie swoich własnych 'jedynie słusznych' idei, które wyznawać winni wszyscy, bo tak i już. > Kiedy sie prostaki wreszcie nauczycie, że to nie jest prawda? Musisz wszystkich wyzywać? Znasz mnie choć trochę, by móc stwierdzić, czy jestem w Twoim mniemaniu prostakiem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:38 wredna_jedza napisała: > Czy wielbiciele Owsiaka to banda prymitywnych chamów? :// > A kim ty jesteś wyzywając od "totalnych szmat" za to tylko, że komuś nie podoba się ten kraj. A to, że jedna osoba zmarla z tych tysięcy, ktore przyjechały nie jest w istocie niczym niezwyklym. Nieszczęśliwe wypadki czasem się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:40 Jeśli PO TYM WYPADKU Owsiak gada że mu sie Polska nie podoba, to raczej nie jest powód do dumy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Owsiak i jego zadyma: - Jest mi wstyd za Pols 28.07.06, 14:56 wredna_jedza napisała: > Jeśli PO TYM WYPADKU Owsiak gada że mu sie Polska nie podoba, to raczej nie jes > t > powód do dumy :/ Nie widzę związku, ani szczególnego powodu bye oburzać. Bo czym innym konkretna tragedia, a czym innym polityczno-społeczne oceny. Może można sądzić, że powinna być ogłoszona jakaś żałoba w ramach festiwalu, ale nie wiem czy jest jakiś powód do oburzania się. Policja stwierdziła, że doszło do udaru, objawy tego schorzenia mogą pojawic się z opóźnieniem, chłopak udławił się własnymi wymiocinami. Tyle smutne. Ale gdy gromadzi się tak wiele osób, nie sposób naad wszystkim zapanować. Piszą że były służby medyczne, ze ostrzegano przed upałem. Co jeszcze miałby, do cholery, uczynić Owsiak by uniknąć kretyńskich oskarżeń że jest winny śmierci chłopaka. Gdyby odmówic mu prawa do tych imprez to ,logicznie rzecz biorąc, naeżałoby zakazać i innych imprez masowych, ale to nie na tym polega, by nic nie robić, w ogóle się nie spotykać. Nauczmy sie wreszcie oceniać sprawiedliwie ipowstrzymywac się od wyrazania głupich uprzedzeń w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
aldente2 Re: Nie wierze 28.07.06, 21:42 Nikt w wieku 19 lat nie umiera tak sobie bo sie za mocno opalil. Tam chyba poszedl w ruch jakis narkotyk razem z alkoholem i do tego dopiero dodalabym upal. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:24 to ciekawe że właśnie przeszedłem udar cieplny razem z córką i także wymiotowaliśmy w nocy...ale pewnie wredna jędza ma swój własny , oryginalny "udar" Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:45 Nawet nie przyczyna zgonu jest tu problemem [choć na zwalić na udar będzie najłatwiej], tylko to, że NIKT nie zauważył co sie dzieje z chłopakiem. Że aż dopiero brat go znalazł sztywnego w namiocie... Myślenie boli? Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:49 no nie zajęli się nim bo tam mają mnóstwo takich klientów, co przedawkują coś i mają kłopoty lub nachlają się do nieprzytomności (zazanaczam że nie zakładam w 100% że w tym przypadku tak było). temu służy ten festiwal żeby przyćpać, zachlać i szczęśliwie wrócić (ew. nie wrócić) do domu. Jakby Owsiak myślał już dawno zlikwidował by tą denną imprezę deprawującą młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:25 A byłeś chociaż na jednej z imprez, skoro uzurpujesz sobie prawo do oceny? Czy widziałeś tylko film produkcji Telewizji Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:58 wredna_jedza napisała: > Nawet nie przyczyna zgonu jest tu problemem [choć na zwalić na udar będzie > najłatwiej], tylko to, że NIKT nie zauważył co sie dzieje z chłopakiem. Że aż > dopiero brat go znalazł sztywnego w namiocie... > Myślenie boli? Właściwie to tobie powinno się zadać to pytanie. Jak myślisz dlaczego nikt nie zagląda do namiotów innych? Bo tam w przeciwieństwie do pielgrzymek na górę głupców szanuje się prawo do prywatności i do posiadania czegoś. Tam nikt nie chodzi po namiotach i ni sprawdza czy coś by mu się przydało. Dlatego nikt przez noc do namiotu nie zaglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
g.marx Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:35 Niezły z ciebie idiota. Objawy udaru bardzo często nasilają się właśnie w nocy,a często pojawiają się dopiero po kilku godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:36 Po kilku godzinach prażenia sie na słońcu udaru można dopiero dostać w nocy :))))))))))))))))))))))))) Sorry, ale takie kity to pociskaj swoim dzieciom :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:50 Nie pitol bo sam to miałem. Objawów dostałem właśnie wieczorem,a nie od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:52 Nawet jeśli to udar [ w co wątpię] to gdzie opieka medyczna tej pożal sie Boże imprezki???? Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 10:59 wydaje mi się że słuzby medyczne tam raczej były, coby jedze nie mówiły to Owsik mocno zaangażował się w szkolenia paramedyków/ratowników medycznych. Ale co tam... wreszczie TOLERANCYJNI LUDZIE znalezli pretekst żeby dokopać człowiekowi który zrobił więcej dobrego niż ktokolwiek inny w tym kraju. cieszcie się, wasze modły się spełniły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:02 Jakoś nikt nie potrafi mi pare postów niżej odpowiedzieć na pytanie - czy są karetki/punkty medyczne na Woodstock? Teraz stawiam drugie pytanie - gdzież są zatem ci ratownicy Owsiaka? Bo wychodzi, że koledzy zanieśli nieprzytomnego chłopaka do namiotu i koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:10 To może 'wina' kolegów, że nie rozejżeli się za charakterystycznymi kamizeleczkami w żarówiastych kolorach i nie poprosili o pomoc. Przecież w telewizji wciąż powratzają: 'jak jest gorąca i zrobi ci się słabo, POSZUKAJ CIENIA!!!'. Więc pomyśleli że jak zaniosą kolegę do cienia to mi się poprawi. Rozumiem że następne Twoje pytanie, będzie bardziej stwierdzeniem, Za mało tych ratowników. Może faktycznie lepiej by było zorganizować imprezę tak, aby 50% obecnych stanowili ratownicy (jeden imprezowicz i jeden ratownik), ale Owsik został okrzyknięty oszołomem i zabroniono mu wstepu do szkół z programem Ratownictwa medycznego.... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:12 Ja sie obawiam, że jego koledzy nie mieli sie za kim rozglądać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:13 > Rozumiem że następne Twoje pytanie, będzie bardziej stwierdzeniem, Za mało tych > ratowników. Może faktycznie lepiej by było zorganizować imprezę tak, aby 50% o > becnych stanowili ratownicy (jeden imprezowicz i jeden ratownik Przyjedź w maju na Skałkę do Krakowa i sie rozejrzyj. To sie zdeka zdziwisz ile jest patroli maltańskich :P Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:24 To bardzo dobrze i nalezy to pochwalić !!! A teraz odpowiedz szczerze, czy wszyscy zachowują się tam odpowiedzialnie. Bo wydaje mi się że na tak masowych imprezach zawsze znajdzie się jakiś gamoń który zrobi krzywdę sobie lub komuś innemu. Jeśli ten 19-to latek umarł na własną 'prośbę', niech mu ziemia lekką będzie, jesli to nieszczęśliwy wypadek, to straszna tragedia (czysta hipokryzja wychodzi z mojej kalwiatury, co?), ALE NIE POTĘPIAJCIE IMPREZY NA KTÓREJ BAWIĄ SIĘ TYSIĄCE NIRMALNEJ MŁODZIEŻY!!! A przy nagłośnieniu Przystanku W. myślę że było dużo służb ratowniczych, wystarczyło się rozejżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:29 Mnie nauczyli jednego, jak ktoś mdleje obok ciebie, to próbujesz mu pomóc... Albo wzywasz pomoc... Mam wrażenie, że na Woodstock, mimo słów Owsika absolutnie nikt nie zwraca uwagi na to, czy ktoś obok ciebie nie ma problemów ze zdrowiem... Zwłaszcza, że na Woodstock jeździ sie grupkami... Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:37 Jesteś bardzo dobrze wykształcona, gratuluję. Czy wszystkim pomagasz?? Jak widzisz kogoś leżącego na chodniku lub ławce to sprawdzasz co mu jest? Czy jeśli taki osobnik śmierdzi alkoholem, to próbujesz dociec czy tylko nawalony jak patefon, czy może napił się i zasłabł? odpowiedz mi szczerze, bo ja przyznam się że, niestety tylko raz, zimą zadzwoniłem do policmajstrów coby zgarnęli pijaczka z chdnika zanim zamarznie. W lecie tak nie postepuję i jest mi czasami wstyd, że tego nie robię. Czemu oskarżasz Owsika, że zaniedbał, że mówił, a jednak nie posłuchali. Ludzie są ludźmi i czasem, a nawet bardzo często, nie robią tego o co się ich prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:46 Jak śmierdzi wódą to sie dzwoni po policję lub Straż Miejską, jak nie śmierdzi - po Pogotowie... Zwłaszcza jak starsza osoba... Kilka razy już wzywałam... W lecie tak nie postepuję i jest mi czasami wstyd, że > tego nie robię W lecie nikt doopy nie ruszy, zaręczam :D Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:21 Ale się produkujesz prymitywna babo. Odpowiedz Link Zgłoś
pindolpindol Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:52 > Mnie nauczyli jednego, jak ktoś mdleje obok ciebie, to próbujesz mu pomóc... > Albo wzywasz pomoc... > Mam wrażenie, że na Woodstock, mimo słów Owsika absolutnie nikt nie zwraca uwag Po pierwsze, to "oficjalnie" przystanek sie jeszcze nie rozpoczal. Nie bylem na miejscu i nie wiem czy "male" zespoly graja teraz na scenach Przystanku. Jest wielce mozliwe, ze tak wlasnie jest. A teraz wyobraz sobie uparta babo taka sytuacje: jedziesz pociagiem z Krakowa. W dzien. Upal. Przyjezdzasz na Przystanek i do poznego wieczora spedzasz czas z grupa swoich znajomych - moze sie krecisz po polu namiotowym, moze idziesz na jakies koncerty. Pozna noca wracacie wszyscy do namiotu. Spicie. W nocy umierasz ze wzgledu na udar cieply. Prosze wytlumacz mi, gdzie w tej historyjce jest miejsce na to, zeby ktokolwiek mogl sie zorientowac, ze jest z Toba cos nie tak? Bo ja tam miejsca nie widze, a scenariusz jest bardzo prawdopodobny. Poza tym nie znizaj sie do takiego poziomu i jezeli jestes przeciwniczka pana Owsiaka (ciekawe co bys zrobila, gdyby Twoj szef zlosliwie przekrecal Twoje nazwisko) to zupelnie wystarczy jak powiesz "jestem przeciwniczka wszelkich imprez p. Owsiaka" - a nie musisz zaraz zlosliwie wykorzystywac jednej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Udar słoneczny czy cieplny 28.07.06, 13:09 Śpiący, jak zaczyna wymiotować, to sie budzi - chyba że jest zachlany/naćpany :P Bo najpierw w arcie był bełkot o sekcji, a teraz, że to policja stwierdziła udar cieplny - buahahaha, żałosne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Udar słoneczny czy cieplny 28.07.06, 13:29 wredna_jedza napisała: > Śpiący, jak zaczyna wymiotować, to sie budzi - chyba że jest zachlany/naćpany : > P > Bo najpierw w arcie był bełkot o sekcji, a teraz, że to policja stwierdziła uda > r > cieplny - buahahaha, żałosne :/ Ale za to ty wiesz najlepiej jak było. Owszem - można się domyślać, że do zgonu przyczyniło się upojenie alk. lub odurzenie narkotykami. Jednak nawet jeśli tak było organizatorzy za to, czy ktoś się upije, czy też nie i co robi ze swoim zdrowiem i organizmem nie odpowiadają. Owsiak organizuje koncert... nie zajmuje się sprzedażą narkotyków i alkoholu! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Udar słoneczny czy cieplny 28.07.06, 13:39 ale opowiada, że na koncercie nikt nei sprzedaje wódy i dragów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Udar słoneczny czy cieplny 28.07.06, 14:04 wredna_jedza napisała: > ale opowiada, że na koncercie nikt nei sprzedaje wódy i dragów :/ tak? może jakieś źródło tych rewelacji? z tego co ja wiem to z dilerami na przystanku walczą patrole zorganizowane przez fundację, policja etc. w minionych latach Jurek ze sceny informował o złapaniu dilerów i nawoływał do współpracy z organizatorami w celu zwalczenia tego zjawiska. wracając do tematu... udar właściwy następuje czasami długo po ustaniu działania wywołujących go czynników. moja tż poczuła się gorzej w nocy, a na słońcu przebywaliśmy w godzinach 10-15 i to był zdaje się kwiecień z niższymi niż teraz temperaturami. pogooglaj wyrażeń 'udar cieplny' i 'udar słoneczny'... przestaniesz się dziwić, że ktoś mógł niczego nie zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Udar słoneczny czy cieplny 28.07.06, 14:22 wredna_jedza napisała: > Śpiący, jak zaczyna wymiotować, to sie budzi - chyba że jest zachlany/naćpany : > P > Bo najpierw w arcie był bełkot o sekcji, a teraz, że to policja stwierdziła uda > r > cieplny - buahahaha, żałosne :/ > Po raz kolejny się pogrążasz Udar cieplny - rzadko spotykany stan chorobowy charakteryzujący się nagłą utratą przytomności z wysoką gorączką 41-43°C oraz utratą potliwości. Główną przyczyną jest zbyt intensywne działanie promienni słonecznych na organizm ludzki. Szybciej dochodzi do udaru cieplnego u osób w podeszłym wieku, zmęczonych, wyczerpanych, nadużywających alkoholu i ogólnie słabych. W wyniku wysokiej temperatury dochodzi do zaburzenia funkcji ośrodka termoregulacyjnego znajdującego się w rdzeniu przedłużonym (część mózgowia) którego funkcja polega na regulacji temperatury w organizmie. Tak więc jeden z objawów to utrata przytomności czyli jak się rzyga to się nie obudzi. A żenująca to jesteś ty swoimi marnymi dowodami na ta teorie (spiskową komuno masonów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba jędza 'ma wrażenie', 'myśli' i 'jest przekonana'.. 28.07.06, 12:58 ...jakby jeszcze coś WIEDZIAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Policja orzeka o przyczynie zgonu???? 28.07.06, 13:31 wredna_jedza napisała: > ale informować może Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba trzynastolatka zmarła na koloniach 28.07.06, 13:36 wiadomosci.onet.pl/1360533,11,1,1,,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: trzynastolatka zmarła na koloniach 28.07.06, 13:40 bo miała guza, geniuszu :/ daruj sobie prymitywne porównania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
micwa Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:48 wredna jedzo mam do Ciebie pytanie ile Ty razy tam byłaś by wydawać takie sądy i opinie. Strasznie mnie drażni to że osoba nie mająca zielonego pojęcia wypowiada się na taki temat. Sam osobiście 4 razy byłem uczestnikiem tej jak to jest określane demoralizującej imprezy i nie zgodzę się z tym że nikt nie reaguje na to co dzieje się wokół niego. A propo nie jestem małolatem wpatrzonym w Owsiaka jak w obrazek, a osobą która szanuje jego dokonania i która próbuje coś zrobić w tym naszym ukochanym kraju. Więc moja propozycja dla Ciebei pojedź zobacz przeżyj to co tam się odbywa i wtedy wróć i pisz na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
giluuu Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:27 > Przyjedź w maju na Skałkę do Krakowa i sie rozejrzyj. To sie zdeka zdziwisz ile > jest patroli maltańskich :P A ty przyjedź na Woodtock i zobacz ile jest ludzi od pomocy medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:30 I jakoś nikt nie zauważył co sie dzieje? Baju baju baju... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.frankowski Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:10 A nie przyszlo Ci do wszechwiedzacej glowy, ze chlopak mógl zostawic towarzystwo znajomych i pojsc do namiotu sam? Czujac sie slabo? Moze po prostu nie chcial nikomu psuc zabawy i zbagatelizowal sprawe? Ta sytuacja mogla miec kilka plaszczyzn, Ty od razu zakladasz, ze zostal nieprzytomny zostawiony w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:28 Przeczytaj komentowany artykuł... W trakcie imprezy ktoś odłącza sie od towarzystwa i nikogo to nie interesuje? :P Pewnie, show must go on :/ Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 14:24 > Przeczytaj komentowany artykuł... > W trakcie imprezy ktoś odłącza sie od towarzystwa i nikogo to nie interesuje? : > P > Pewnie, show must go on :/ Jezu, jak dobrze, że nei mam takich znajomych jak ty, którzy by łazili za mną i dopytywali czemu chce iść do namiotu. Mówię, że się źle czuje i ide spać. Tyle. Nie będę żądała od reszty towarzystwa, żeby leźli za mną i pilnowali mnie jak dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
antypatos Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:02 HA!Wiedziałem że to jakaś menta z oazy albo z MW za krytykę się wzieła Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:28 Oaza :p Lata świetlne wstecz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
werkaa Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:03 owszem, na Woodstocku sa karetki, sa tez qady GOPR i sa patrole piesze, ktore przez cala dobe chodza po terenie obozowiska.. sa tez szpitale i punkty medyczne.. patrac na ta impreze obiektywnie, i nie wdajac sie w sympatie i antypatie do organiatorow - to jest zbiorowisko kilkunastu, kilkudziesieci, jesli nie kilkuset tysiecy osob, przelozmy to na spolecznosc jakiegos miasta i sprawdzmy statystyki z tygodnia od wszelkich sluzb - strazy pozarnej, pogotowia, policji, strazy miejskiej. oszacujmy ile jeszcze jest takich zdarzen, ktore dzieja sie sa betonowymi scianami mieszkan, a o ktorych wiedza tylko bezposredni uczestnicy. napewno zdarzaja sie libacje, imprezy, wypadki.. w fali upalow sa zaslabniecia i udary.. podobnie na tej imprezie - tylko ze tam wszystko lepiej widac, bo sciany namiotow sa cienkie. i ludzie jada z nastawieniem zabawy, przez niektorych rozumianych jako tance pod scena i slychanie muzyki, przez innych jako upicie sie do nieprzytomnosci na sloneczku.. ale to sa osoby pelnoletnie, ktore powinny posiadac swiadomosc swoich czynow, i wiedziec ze ponosi sie za nie konsekwencje. jakie sa warunki na "polu biwakowym" wiadomo nie od wczoraj, jakie sa prognozy pogody tez. mozna wiec latwo sie domyslec, ze bedzie goraca, ze udar moze sie zdarzyc - bierzemy wiec krem z filtrem, nakrycie glowy, wode.. a jak nie bierzemy, to swiadczy to o naszej nieodpowiedzialnosci lub wrecz glupocie - i wedy cierp cialo cos chcialo nie chce sie rozwodzic nad przyczynami zgony tego mlodego czlowieka - to pokaze sekcja zwlok. chce tylko odciac sie od tego emocjonalnego rozwazania problemu, bo faktycznie kazdego zycia szkoda, zwlaszcza mlodego, ale za brak rozsadku sie placi, czasem najwy zsza cene pisze o tym, bo sama jestem ratownikiem medycznyym i na Woodstocku BYLAM OSOBISCIE jako zabezpieczenie. chodzilam miedzy sektorami w nocy, rozmawialam z ludzmi, patrzylam. jedni przybiegna po pomoc, inni schowaja znajomego, z nadzieja ze mu do rana przejdzie, a moze nie przejsc. kiedys o 4 rano dostalismy polecenie przejsc przez caly oboz i wylapac tych, ktorzy spia bez zadnego przykrycia poza namiotami - mialy przyjsc w nocy niskie temperatury i bylo ryzyko zaistnienia hipotermii latwo jest dyskutowac o tym wszystkim sprzed monitorow komputera, na podstawie opinii mediow i przez pryzmat wlasnych sympatii i atypatii.. ale zeby moc cos naprawde powiedziec, to trzeba to przezyc, zobaczyc na wlasne oczy, dotknac osobiscie.. i wtedy dopiero zabierac glos [`] dla tego mlodego czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba przecież jędza jest tu na służbie... 28.07.06, 13:12 ...i dlatego udaje, że nie wie, że na Haltestelle Woodstock są nie tylko polscy, ale i niemieccy policjanci. Są profesjonalne służby ratownicze polskie i niemieckie. Jest kilkuset przeszkolonych wolontariuszy. A nieszczęśliwe wypadki się niestety zdarzają. Wszędzie. Jędzy to nie interesuje, bo ona jest tutaj w pracy i ma konkretne zadanie - piee..ć jak potłuczona. Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: przecież jędza jest tu na służbie... 28.07.06, 14:34 Podobno PiS płaci 30 gr. za wpis na forach internetowych kilku gazet, partii i różnych większych forach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: przecież jędza jest tu na służbie... 28.07.06, 14:36 Jakoś nie widze tej fortuny na swoim koncie ;) PUUDŁOO! Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:28 redna_jedza napisała: > Jakoś nikt nie potrafi mi pare postów niżej odpowiedzieć na pytanie - czy są > karetki/punkty medyczne na Woodstock? jeżeli masz jakieś zastrzeżenia co do funkcjonowania pomocy medycznej na przystanku to na tobie ciąży obowiązek udowodnienia, że coś jest nie tak. o onus probandi słyszałaś? w ogóle cała twoja argumentacja ogranicza się do używania sofizmatów wszelkiej maści. nie ma imprez zabezpieczonych w 100%. Owsiak robi więcej niż wymagają od niego przepisy o organizacji imprez masowych. mimo wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 12:36 Jakoś nie przypominam sobie aby po katolickich imprezach znaleziono kogoś martwego w namiocie :P Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:23 Odwracanie kota ogonem. Jeżeli zgłaszasz zastrzeżenia to muszą być one uzasadnione. O sprawie wiesz mało: nie wiesz, czy śmierć była spowodowana zaniedbaniem organizatorów, lekkomyślnością ofiary, czy jej znajomych, czy też powody były zupełnie inne. Nie wyrokuj więc proszę i nie rzucaj oskarżeniami, które nie mają podstaw innych niż domysły. Odpowiedz Link Zgłoś
genek8 Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 14:41 i nikt ci nie zabrania jezdzic na katolickie imprezy, wiec ty tez nikomu nie zabraniaj jezdzic na woodstock i tam umrzec prawdopodobnie z wlasnej glupoty i nieodpowiedzialnosci kolegow. skad owsiak mogl wiedziec co sie dzieje z chlopakiem w namiocie, jak sluzby medyczne mogly przewidziec ze w tym oto namiocie umiera mlody chlopak. Szkoda ze umarl, przykra rzecz ale nie oskarzaj skoro nic dokladnie nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 14:10 Tak, są karetki i to lepiej wyposażone niż w niejednej mieścinie. Chłopak zmarł w nocy, poszedł spać i tyle. Jak człowiek śpi, to się nie szturcha go zo 15 minut, żeby sprawdzić czy śpi czy umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 15:09 Oczywiscie ze karetki/punkty medyczne sa. Na kazdej imprezie masowej musza być. Prawo jednoznacznie nakłada na organizatora obowiazek zabezpieczenia medycznego imprezy. Jesli koledzy zaniesli nieprzytomnego do namiotu i nie powiadomili ratownikow/medyków to skąd ci mieli by o tym wiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:04 Oczywiscie,ze to niekoniecznie musiał być udar.Mój kolega lekarz został raz wezwany do dziewczyny która zasłabła w szkole w toalecie. wszyscy myśleli - narkotyki.Nie, otóż nie. Miała tętniaka w mózgu, nie dało się jej uratować. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:06 Ale pomoc w przypadku słabnącej czy nieprzytomnej osoby nie sprowadza sie do odniesienia jej do namiotu!!! Tylko wzywa sie lekarza lub ratownika medycznego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tenfour Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:22 wredna_jedza napisała: > Ale pomoc w przypadku słabnącej czy nieprzytomnej osoby nie sprowadza sie do > odniesienia jej do namiotu!!! > Tylko wzywa sie lekarza lub ratownika medycznego!!!! A gdzies Ty wyczytala, ze go zaniesli do namiotu? Bo ja juz trzeci raz czytam artykul i nie moge tego znalezc. Nie przyszlo Ci do glowy, ze sam polozyl sie w namiocie? Bo to z medycznego punktu widzenia jest bardziej prawdopodobne. A tak na marginesie, to o ile jestes osoba wierzaca, bardziej chyba blizszy jest Ci Stary Testament, bo Nowy uczy innego podejscia do bliznich niz Ty prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:26 Sam położył sie w namiocie? Nikogo wokół nie było????? Nikt nie zauważył, że z chłopakiem jest "coś nie tak"? Przeciez wg słów Owsika to wszyscy tam zwracają uwage na to, co sie dookoła nich dzieje i jest suuuuper-bezpiecznie... > A tak na marginesie, to o ile jestes osoba wierzaca, bardziej chyba blizszy > jest Ci Stary Testament, bo Nowy uczy innego podejscia do bliznich niz Ty > prezentujesz. ???? Co ma piernik do wiatraka??? Miałam tam pojechac i go do lekarza zawieźć. Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:13 bo na twoich imprezach każdy każdego śledzi, obserwuje i donosi do o. dyr. jak tylko ktoś zasłabnie to szaty jego dzielą miedzy siebie a resztę zjadają. i udowodnij proszę wszech wiedząca wredna jędzo, że tak nie jest! :P zdaje sie że na masowych pielgrzymkach też dochodziło do śmierci i nikt ich organizatorów nie opluwa. każdy kto idzie na impreze to idzie na własna odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:25 zwłaszcza na pielgrzymkach dochodzi do śmierci z powodu zachłyśnięcia zawartością żołądka... Żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 14:01 Znam wiele osób, które na pielgrzymkach zapaliły pierwszego papierosa, pierwszy raz się upiły, czy też pierwszy raz poszły z kimś do łóżka albo gdzie indziej.. Tak więc Twoja argumentacja jest śmieszna. Może Ty na inne pielgrzymki chodziłaś? Tamte były do Częstochowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
aldente2 Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 21:53 Nie wazne kiedy i kto objawow udaru dostal. Wazne ze wszyscy tu wypowiadajacy sie , co przeszli udar , zyja a chlopak nie zyje , bo u niego prawdopodobnie to nie byl tylko udar.Dlatego nalezaloby zbadac glebiej te sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
epime Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 11:36 Miałaś kiedyś udar słoneczny? Chyba nie....Skutki udaru często odczuwa sie dopiero wieczorem, więc nie mędź, bo to co piszesz jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:49 wredna_jedza napisała: > Doktorki wydają coraz śmieszniejsze orzeczenia :/ Buhaha, niee, nie ma, co lekarz z ciebie, na pewno dwa fakultety masz kieszeni a i za Każdym razem zastanawiają się czy Nobla Ci nie dać (jednak masz poważnego konkurenta o. Tadeusza), Ale co tam ty udar dostajesz od razu i nic ci nie jest. Ale to wszystko przez ojca Tuska i w ogóle przez PO. Ale tak trzymać, humor trzeba mieć, bo co nam pozostaje jak się śmiać (w sumie można jeszcze płakać, ale nie polecam. -------------------------------- I niech ktoś powie, że kiedyś KAZIK nie śpiewał, że tak będzie, że Rydyk (vel. Muchomor polskiego społeczeństwa) zostanie głównym autorytetem dla ogłupiałego społeczeństwa. Ja proponowałbym wprowadzenie czegoś takiego, że glosować można tylko w tedy, gdy do budżetu państwa więcej się wpłaca niż z niego wyciąga. Wtedy wszelkiego rodzaju Dewotki, ludzie, którzy nie radzą sobie w życiu nie będą mogli glosować. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Zmarł W NOCY z powodu udaru 28.07.06, 13:55 Jak dostajesz udar, to kiedy tracisz przytomność/wymiotujesz? Po paru godzinach, jak cie do cienia wyniosą [ewentualnie sam sie doczołgasz poki masz siłe]... A teraz - po zmianie treści artykułu jest jeszcze śmieszniej - to nie doktorki orzekały o udarze, tylko policaje :))))) No oni są najbardziej kompetentni <lol>... Odpowiedz Link Zgłoś
stalkon Re: szkoda chłopaka 28.07.06, 10:36 > O tym nie ma jednak ani słowa w tekscie. Ciekawe czemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: szkoda chłopaka 28.07.06, 12:12 pewnie tak bylo. zreszta w podobny sposob zmarl pawel szczota.udusil sie wlasnymi wymiocinami. i jeszcze lezal na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: szkoda chłopaka 28.07.06, 14:29 Wiesz, akurat ze Szczotą to trochę inna historia była... Ale fakt, bezpośrednią przyczyną zgonu było bodajże uduszenie się gumą do żucia. Albo wymiocinami, jak piszesz, nie pamiętam już dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
plazma_128 Re: Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstoch 28.07.06, 10:25 Trafiłeś w dziesiątkę bracie...ciekawe co na to mohery? Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstoch 28.07.06, 10:59 Cóż, to prawda,że na pielgrzymce zdarzały się wypadki, ale bez przesady! Byłam pięć razy i żyję do dzisiaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstoch 28.07.06, 11:00 a ile było przystanków W. i nic się nie działo. Z tego co wiem to pierwszy przypadek (mogę się mylić, nie przeczę) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstoch 28.07.06, 10:53 Jak po drodze ich rozjedzie jakiś wariat :/ Czy na imprezce Owsika są karetki/punkty medyczne??? Bo na mszach papieskich czy spotkaniach w Częstochowie - są!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstoch 28.07.06, 11:53 "Tam się ginie po dwanaście osób".Durniu,należy pisać -Tam ginie dwanaście osób- ciekawe dane masz durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Dobrze że to nie była pielgrzymka do Częstoch 28.07.06, 12:11 spił się. Już Rydzyk doskonale wykorzysta to zdarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: zmień nick na "obraza rozumu"... 28.07.06, 13:12 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Tam się ginie po dwanaście osób. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 09:34 A cóż tu komentować. Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Moze Bóg się nad nim zlituje .... i nie pośle do 28.07.06, 09:54 Piekłą ... do Królestwa Belzebuba ... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.frankowski Re: Moze Bóg się nad nim zlituje .... i nie pośle 28.07.06, 12:15 A moze nad Toba sie Bóg zmiluje i odesle do Tworek, królestwa prozacu. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba 13 latka zmarła na koloniach 28.07.06, 13:25 wiadomosci.onet.pl/1360533,11,1,1,,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: 13 latka zmarła na koloniach 28.07.06, 13:38 Nie wycieraj sobie gęby jej tragedią, bo dziewczynka miała guza mózgu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba a co wiesz durna cipo... 28.07.06, 13:39 ...o rzeczywistych przyczynach śmierci młodego ludzia w Kostrzyniu. Bo spamujesz tu, jakbyś osobiście sekcję zwłok już przeprowadziła Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: a co wiesz durna cipo... 28.07.06, 13:41 Czy obrońcy Owsika to prymitywne chamy? Zachłyśnięcie treścią żołądka... to niby co? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostbuster1 To nieodpowiedzialoność... 28.07.06, 09:35 ...w takich esktremalnych warunkach pogodowych zgodzić się na taką imporezę. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 marzenie wyborcow pis: najlepiej zamknac mlodiez 28.07.06, 09:44 w obozach pod kuratela kleru: mundurki i matura od jego ekscelencji romcia za codzienne modly, pielgrzymki...opornym obozy pracy na polach lepera i jego towarzyszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
libryk Re: marzenie wyborcow pis: najlepiej zamknac mlod 28.07.06, 09:58 ...oddalbym pol swojego zycia, by wlasnie takich jak ty spotkal los w obozach przez ciebie opisywanych Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub twoj post ocieka milosierdziem i zrozumieniem.. 28.07.06, 10:00 ..milo poczytac.. malo na swiecie madrych, wyrozumialych ludzi.. klaniam sie gleboko Odpowiedz Link Zgłoś
gaiaa Re: To nieodpowiedzialoność... 28.07.06, 09:44 ghostbuster1 napisał: > ...w takich esktremalnych warunkach pogodowych zgodzić się na taką imporezę. I co, zakazać organizowania imprez z powodu upałów? Równie dobrze można wprowadzić zakaz wychodzenia z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: To nieodpowiedzialoność... 28.07.06, 10:33 > I co, zakazać organizowania imprez z powodu upałów? Równie dobrze można > wprowadzić zakaz wychodzenia z domu. Zalecane dla dzieci, osób starszych, lub mających kłopoty z krążeniem :P Jakich wiadomości ty słuchasz/czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
genek8 Re: To nieodpowiedzialoność... 28.07.06, 14:46 a czy byl przymus jazdy na woodstock chyba nie chcial pojechal umarl szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin On nie od Słońca zmarł, a z przedawkowania 28.07.06, 09:49 dragów, przeciez śmier poprzedziły wymity, ewentualnie z powodu delitum alkoholowego ... ale stawiam na dragi ... na Brudstock to śmierć z przyczyn naturlanych, wcześniej czy póxniej każdy z Brudstoka na to zemrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: On nie od Słońca zmarł, a z przedawkowania 28.07.06, 11:01 tak, prędzej, czy później umrzemy wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: To nieodpowiedzialoność... 28.07.06, 09:57 > ...w takich esktremalnych warunkach pogodowych zgodzić się na taką imporezę. A ruchome blokady dróg zwane pielgrzymkami ruszają jak co roku... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: To nieodpowiedzialoność... 28.07.06, 10:46 > A ruchome blokady dróg zwane pielgrzymkami ruszają jak co roku... Ruchome blokady dróg zwane pielgrzymkami nie stoją przez cały czas w jednym miejscu :P jak wyznawcy Owsika... Odpowiedz Link Zgłoś
basia naturalnych? 28.07.06, 09:45 "Wstępnie przyjęto, że był to zgon z przyczyn naturalnych" tak, wymioty sa naturalne, nienaturalne moga byc ich przyczyny. Gramy dalej, orkiestro... Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Tam zażywanie dragów to norma, a ten poporostu 28.07.06, 09:48 przedawkował Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi On bierze dragi w domu, nie musi jeździć 28.07.06, 10:18 Poczytaj jego posty, bez "wspomagaczy" nikt takich kretyństw nie wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 masz tu racje :) ale sodoma jest glownym cpaczem 28.07.06, 11:08 na naszym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
jawor1986 Re: Kolejny wyborca PO- SLD przedawkował dragi :) 28.07.06, 10:00 chyba twoi rodzice przedawkowali dragi i wyszło to co wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
libryk Re: Kolejny wyborca PO- SLD przedawkował dragi :) 28.07.06, 10:05 ...kurcze! A moze wprowadzic nakaz spozywania tego swinstwa przez wszystkich czlonkow PO-SLD. Przynajmniej zaklady pogrzebowe mialy by ruch w interesie i nie musialy by szukac klientow na sposob "lodzki" Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 dvoryanin..to forum dla ludzi ! .. 28.07.06, 10:22 ty jesteś faszystowskie ścierwo,bydle.. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Zapewne alkohol i utrata przytomnosci ... 28.07.06, 09:49 .. w innych okolicznosciach trudno udusic sie wlasnymi wymiocinami. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 09:51 podobnie jak z przedawkowania dragów. Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub zal mi Ciebie kolego 28.07.06, 09:56 ... rysujesz dzialania Owsiaka jako demoralizujace mlodziez.. tak, jakby Owsiak organizowal swoje Przystanki po to wlasnie, zeby wszystcy mogli sie upijac i narkotyzowac.. co za bzdura.. doskonale wiesz, ze cel tych spotkan jest zupelnie inny.. i doskonale wiedza to tez przeciwni mu ultrakatolicy itd. Chlopak zmarl.. zapewne upil sie i udusil wlasnymi wymiocinami.. jak i tysiace ludzi przed nim na tym swiecie, slawne nazwiska podac? Wkurza mnie jednak takie rysowanie Przystanku, jakie prezentujesz.. Zaloze sie, ze w czasie lykendu w Polsce w wyniku "zabawy" w klubach umiera kilka osob.. Proponuje wiec pozamykac knajpy i puby! Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: zal mi Ciebie kolego 28.07.06, 12:17 Chcesz zobaczyć prawdziwe bezeceństwa (przemoc, dragi, szybki seks nie zawsze za obopólną zgodą, rajdy po pijaku) to podjedź do każdej większej wiochy albo miasteczka na sobotnią balangę zwaną dyskoteką.... Tyle, że to jest "naturalna" więc oswojona kontynuacja zabaw w remizie ( wówczas - sztachety, samogon i wueski), a po jednych i drugch młódź zasuwa na niedzielną sumę. Na tych "radycyjnych"imprezach trup i gwałt ściele się 100 razy częściej niż na imprezach typu owsiakowisko, no ale nikt tam podważa fundamentu ludowego światopogladu który określony jest sumą dwóch stwierdzeń - "jest tak, jak powinno być" i "powinno być tak jak jest". Pozornym nie poptrawnym politycznie anty - konformistom desykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A kto ci powiedział, że ja w takie miejsca chodze 28.07.06, 15:06 ... tam chodzą ci których amnestyja maturalna obejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 09:57 Nikt z nas nie wie, jak bylo naprawde, ale to, co piszesz, ze ten czlowiek byl wyborca ps-sld (i to jest rzekomo normalne dla wyborcow tych partii) czy tez przedawkowal dragi, jest po prostu chamstwem i brakiem jakiejkolwiek kultury. czlowiek nie zyje, i cokolwiek bylo przyczyna jego smierci, wymaga pewnego szacunku. Ja moglbym napisac, ze masz uszkodzenie mozgu, bo w mlodosci wacikiem w pupke dawkowales sobie c2h5oh - jakbys sie wtedy czul? przepraszam za uzywanie zdan wielokrotnie zlozonych, gdybys sie gubil w tekscie, bardzo chetnie odpowiem w prostszej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
2xb Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 10:01 bravo knockaut. może Twoja wypowiedź otrzeźwi towarzystwo. głupców. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja napisałem iż na Brudstok dragi i alkohol to 28.07.06, 10:09 rzecz normalna wiec i smierc z przedawkowania owych lub delirum alkoholwego może tam uchodzić zaśmierc z przyczyna naturalnych. I widzisz on napewno wyborcą prawicy nie był. Żal mi go, mógł jeszcze podjąć odwyk, ale winni sa rodzice że pozwolili mu jechac na Brudstok. Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 co ty pierozysz? jakim prawem wyrażasz sie tak cyn 28.07.06, 10:18 jakim prawem wyrazasz sie tak cynicznie o cudzej smierci?Ciebie rodzice nie wychowali , nie feruj wyroków przed fachowcami i mysl o wlasnych dzieciach jesli kiedykolwiek bedziesz je miał Odpowiedz Link Zgłoś
knockout Re: Ja napisałem iż na Brudstok dragi i alkohol t 28.07.06, 10:21 hmmm mysle, ze nie do konca masz racje, bo: 1. to, ze na takiej impreze leje sie piwo to rzecz raczej oczywista, tak samo jak na plazy w Gdansku, nad Wisla w Wwie itp itd. To, ze sa inne uzywki, znajac zycie, tez jest mozliwe, chociaz wiadomo, ze Owsiak to zwalcza aktywnie i z duzymi sukcesami, patrzac na liczbe handlarzy zatrzymanych w latach poprzednich. 2. Nie wiesz na 100%, ze ten czlowiek byl narkomanem, wiec dlaczego piszesz, ze "mogl jeszcze podjac odwyk"? Wiesz czegos, czego my nie wiemy? 3. To byl czlowiek dziewietnastoletni, wiec dlaczego mialby pytac rodzicow o pozwolenie na wyjazd? I niby dlaczego oni sa winni jego smierci? Czy mialbys tyle odwagi, zeby powiedziec matce tego czlowieka, ze to jej wina, ze jej syn zmarl? 4. Nie wiesz rowniez, czy nie byl wyborca prawicy. A moze wlasnie byl! I chcial odreagowac presje stworzona przez, moim zdaniem bezsensowne, zakazy i nakazy pseudoetyczne narzucane przez partie prawicowe? I widzisz jak to jest sugerowac rozne niesprawdzone rzeczy? Podsumowujac, stosujesz strategie Gosia i innych malenkich Goebbelsikow prawicy, czyli manipulowanie sugestiami oraz niesprawdzonymi informacjami majace na celu oczernienie osob o innych pogladach. Chcialbym kiedys doczekac czasow, w ktorych polemika bedzie oparta na faktach a nie na polprawdach i manipulacjach. Moze to moje szczurzokorporacyjne zboczenie, ale wole jednak rozmawiac o faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Ja napisałem iż na Brudstok dragi i alkohol t 28.07.06, 11:39 k...ale bym cię spoliczkował ...umarł człowiek...ale oczywiście wyborca pisu już wie że był narkomanem alkoholikiem i czym tam jeszcze...na takich jak ty to już nie ma zakładów resocjalizacyjnych..chamie Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 13:57 > ale to, co piszesz, ze ten czlowiek byl > wyborca ps-sld (i to jest rzekomo normalne dla wyborcow tych partii) czy tez > przedawkowal dragi, jest po prostu chamstwem i brakiem jakiejkolwiek kultury. niekoniecznie - to logika; a) 19ście lat - uprwaniony do głosowania - potencjalny wyborca b) zniewolony wyborca moherowej koalicji nie jeździ na Łudstok.... c) nawet jak nie głosował znaczy do moherowej koalicji nie należał - ta była zdyscyplinowana całkiem uprawniony wniosek.... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Owszem, ale to za wysokie progi dla ciebie... 28.07.06, 16:01 ...takie moherowe barahło jak ty może najwyżej poszczekać sobie forum, myślenie to dla ciebie zbyt duże wyzwanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 10:01 Joj, jaki ty gamoń jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
plazma_128 Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 10:17 Na Woodstock zmarł jeden chłopak, a w Libanie kilkaset razy więcej ludzi ...i to przez kogo? Tutaj przynajmniej mamy namacalnego sprawcę, ktory ma milczące światowe poparcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 11:36 Niestety coraz większe i coraz mniej milczące. Członkowie Rady Bezpieczeństwa ONZ wyrazili szok, ale Izraela nie potępili. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: To na Brudstok śmierć z przyczyn nautrlanych, 28.07.06, 11:34 kretynie...nie gram na przystanku mimo że jestem znanym muzykiem...wiesz dlaczego? bo palę trawkę i się z tym nie ukrywam (ale też nie gloryfikuję, nałóg jak każdy inny)....i z tego to powodu Jurek mnie nigdy nie zaprosi choć ceni i lubi moją twórczość..i tyle w temacie Woodstock , narkotyków i podejścia Owsiaka do tego tematu... życzę wszystkim mniej zażartej nienawiści a w szczególności starej.jędzy bo wydaje się byc mimo swego płomiennego ultrakatolicyzmu osobą inteligentną. Niech doda jeszcze trochę przwdziwego serca a może będą z niej ludzie...:D Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 Sie ma? 28.07.06, 10:14 Pogoda nie sprzyja organizowaniu takich imprez. Owsiak nie powinien udawać, że nic się nie stało, gdyż ta śmierć obciąża jego konto. Temperatury po 50 C w słońcu utrzymujące się przez miesiąc czasu nie są póki co normalne dla tej części Europy. To jedynie kwestia czasu, a ofiar udaru + picia alkoholu będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Jeden zgon wśród 200 tysięcy osób? 28.07.06, 10:17 Statystycznie możliwe. Więc po co bić pianę? Odpowiedz Link Zgłoś
grzbert Re: Jeden zgon wśród 200 tysięcy osób? 28.07.06, 10:32 Chyba jesteś korespondencyjnym uczestnikiem,skoro nie potrafisz zliczyć do dwóch i rozmnożyłeś uczestników. Życzę miłego spotkania z Jimmy Hendriksem, koszącym złote łany. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Jeden zgon wśród 100 tysięcy to też normalka 28.07.06, 11:08 Weź gazetę z dowolnego stutysięcznego miasta i poczytaj nekrologi. I nie ekscytuj się tak czyjąś śmiercią. Sam też możesz zaliczyć ją w każdym momencie nawet leżąc na wyrze w domu. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:19 jarek9620 napisał: > PRZEDAWKOWAŁ DRAGI, ZAPIŁ ALKOHOLEM I SKONAŁ. KOLEJNY WYBORCA SLD-PO > PRZEDAWKOWAŁ DRAGI. SLD I PO STRACĄ W SONDAŻACH Wiem co Wam KUALICJANTY chodzi po głowie: dobry wyborca PO lub SLD, to martwy wyborca. Dalszy komentarz jest zbyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg "Nie placze po ofiarach Woodstocku"-nowy T-Shirt 28.07.06, 10:25 wolnosci w stylu Szczuki i jej kolezanek. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 wyznawcy sekty Rydzyka!.. wy też umrzecie! 28.07.06, 10:27 tylko w gorszym stylu... do piekła, za Rydzykiem...marsz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: wyznawcy sekty Rydzyka!.. wy też umrzecie! 28.07.06, 10:29 Zle trafiles-Rydzyk nijak nie jest moim idolem.Popieram WOSP,ale nie Woodstock i szczegolnie jego finansowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool Re: wyznawcy sekty Rydzyka!.. wy też umrzecie! 28.07.06, 14:01 opisz mi gorszy styl niz zadławienie się własną rzygowina? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:30 ['] ['] ['] ['] ['] P.S. Udar słoneczny też prowadzi do rzutów pawiem!!! Jeśli przyjęto udar, to chyba nie był aż tak w sztok zalany - sprawdzić promile nawet na trupie dość łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:32 Owszem, tylko że "pawik" jest przy udarze od razu, a nie po paru godzinach :/ A kolo ponoć zmarł w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
tenfour Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:59 wredna_jedza napisała: > "pawik" jest przy udarze od razu, a nie po paru godzinach :/ Powtarzasz to juz chyba po raz trzeci, a wcale z tego powodu stwierdzenie takie prawda sie nie stanie. Moze i jestes Baba Jaga, ale z wiedza medyczna nie masz nic wspolnego. Wysoka goraczka, utrata przytomnosci i mozliwe wymioty moga wystapic wiele godzin po przegrzaniu ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 11:03 Owsik angażował sie w szkolenie ratowników... Jakoś na Woodstock tych ratowników nie było???? Nawet jesli przyjmiemy, że to był udar - to chyba pomoc nie sprowadza sie do zaniesienia nieprzytomnego chłopaka do namiotu? Odpowiedz Link Zgłoś
odra77 Ale ty tępa jesteś jędza 28.07.06, 12:15 na pohybel czarnym moherowym debilom. KATOTALIBY durne. Co ma piernik do wiatraka twój Bóg tak chciał i go wezwał do siebie( tak to sie u was tłumaczy prawda??)pleciesz żeby pleść jesteś żałosna Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Ja tępa a ty prymitywny :P 28.07.06, 12:27 Jak nie popieram Woodstock to od razu jestem moherem :/ Dragi i wóda ci rzeczywiście przeżarły mózg, że tylko tyle potrafisz wymyśleć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Do Jurka garną tylko grzeczne dzieci 28.07.06, 12:53 Niepodobieństwem jest, żeby na Brudstocku spożywano alkohol albo zażywano narkotyki. Jakiekolwiek insynuacje w tym kierunku, a już szczególnie takie, które sugerują, że grzeczni ludzie UMIERAJĄ tam, bo się nachlali na upale są wyssane z palca! Oświadczenie Jerzego O. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia zgodnie z hasłem owsika róbta co chceta... 28.07.06, 10:34 chłopak posłuchał swojego guru, na.. się i zarzygał na śmierć bravo owsik Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Jeb....łby cię pies, ale to by był mezalians..... 28.07.06, 12:29 wisnia napisał: > chłopak posłuchał swojego guru, na.. się i zarzygał na śmierć > > bravo owsik Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Jeb....łby cię pies, ale to by był mezalians. 28.07.06, 12:47 coś się mój cytacik Tuwima zapomniało... Coś się koledze pokręciło. 4 wqersów spamiętać nie umiesz? Sprawdź w książce.Wstyd kolego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
variath83 Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:39 ciekawe co bral Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:48 Może komunię od kolegów z Przystanku Jezus ? Jak wiadomo szatan reaguje na nia alergicznie. Rydzol bedzie miał pożywkę, pewnie az zaciera rece z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:56 Jego kumple już to robią. Admin powinien ze względu na szacunek dla zmarłego chłopaka i jego rodziny w ogóle usunąc dyskusję pod tym artykułem. Odpowiedz Link Zgłoś
plazma_128 Re: 19-latek zmarł na Przystanku Woodstock 28.07.06, 10:44 czuje, że od tej gadki i dyskusji sam puszcze pawia...z wiśniami Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 ►►► Ofiary Propagandy◄◄◄ 28.07.06, 10:50 Nie potrafili ludzie myśleć w makroskali Dlatego kary boskiej wiecznie tak się bali Ileż ofiar upałów po wsiach jest pod płotem Ileż ofiar obżarstwa wszędy znać pokotem Ileż w drodze z kościoła wpadnie pod samochód Bardziej się liczy brutto narodowy dochód Ileż grzechów popełnią i wypiją wódki Statystyki nie kłamią: lud ma rozum krótki Teraz zamiast mandatów rozdają obrazki Licząc że pedał gazu obdarzą cne łaski Na miliony kierowców większość kartoflików Nijak wciąż się dorobić nie może wyników Brygady policyjne zasilają księża Jednakoż brak umiaru nadal nas zwycięża Umarł jeden? Zbyt wiele na setki tysięcy! Czarno będą więc krakać przez wiele miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: ►►► Ofiary Propagandyφ 28.07.06, 11:02 Umarl jeden z 5 potencjalnych wyborcow twojej mikro-partyjki??? Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: ►►► Ofiary Propagandyφ 28.07.06, 11:44 ale debilny wierszyk... nijak nie pasuje do tematu artykułu... weź koleś pomyśl troche a nie popisuj sie pseudotwórczością Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 10:52 Nawet jeśli przyjmiemy że to był udar, to gratuluję panu zadowolenia, że na pańskiej imprezce jest "bezpiecznie". Okrąglutkie zero zabezpieczenia medycznego - wygląda to tak, jakby nieprzytomnego chłopaka kumple zanieśli i położyli w namiocie... Są karetki/punkty medyczne na pańskiej imprezie panie Owsik [jak na papieskich mszach i reszcie katolickich "spędów"]???? Słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 10:56 w kosciele tez ludzie umieraja . Zdarza sie nawet podczas sluvhania blogiego glosu o. Dyrektora .Tylko czy temu jest winny papiez ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:00 Ale nikt nei trąbi, przyjeżdżajcie, bo jest bezpiecznie... Wiadomo, że osoba chora na serce, na pieszą pielgrzymke idzie na własną odpowiedzialność... Natomiast tutaj z tej całej historii wynika, że nieprzytomnego chłopaka [z powodu udaru, czy może czegoś innego] koledzy zanieśli i położyli w namiocie. Nikt nie ma odwagi mi odpowiedziec na pytanie - są karetki i punkty medyczne na Przystanku Woodstock???? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:05 kazdego roku byly karetki (znam z autopsji), w tym tez pewnie sa . Ciekawe jak czyjas smierc moze luczi cieszyc . Jak hieny . Odpowiedz Link Zgłoś
everyyou666 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:06 wredna_jedza napisała: >są karetki i punkty medyczne na > Przystanku Woodstock???? > wlasnie do takiego punktu zglosil sie jego brat. punkty takie maja za zadanie dopilnowac osoby zagrozonej az do przybycia karetki. natomiast na imprezach masowych przepisowo musza byc karetki,w innym przypadku miasto nie pozwala na organizacje takiej duzej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:08 Brat poleciał do punktu jak chłopak był już sztywny... A wcześniej pewnie nieprzytomnego zanieśli do namiotu? Chyba że jest jeszcze jedna opcja - nie było kogo wezwać [lekarza/ratownika].... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:10 cieszsz sie - Masz okazje do napisania kilkuset postow . Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:11 argumentów zabrakło? to zaczynamy "ad personam"... Żałosne i prostackie... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:14 prostakiem to ty jestes . typek smiejacy sie na pogrzebach . Tego cie uczyli na pielgrzymkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:15 I znowu "ad personam"... Juz widze żałobne modły uczestników Woodstocka :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:19 wredna_jedza napisała: > :))))))))) jednak sie nie mylilem . Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:23 Tylko prymityw myśli, że jeśli ktoś nie popiera Woodstock, to od razu jest moherem z RM :P Czekam na relację z Woodstock, jak imprezowicze uczcili pamięć chłopaka minutą ciszy :P Gdyby Owsik miał troche honoru, to po tej tragedii by skończył imporezę... PS - przypomnij sobie dyskusje po tragedii w KAtowicach z pytaniem, czy należało robić konkurs skoków w niedzielę... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:28 dlaczego nie wprowadzic zaloby narodowej ? . O ile pamietam po "katowicach" byla . Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:32 Byłam na weselu, gdzie w czasie imprezy gościu zmarł na atak serca. Jak go karetka zabrała, to sie wszyscy rozleźli do domów, jakoś nikt nie miał ochoty na zabawę... :/ Ale dla Woodstockowiczów ważniejsze są sex, drugs and rockandroll - nieważne że tam ktoś zmarł w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:34 Dwa lata temu w darlowie (moja wies) , zmarla babka podczas procesji bozego ciala . Przyjechala karetka , zabrala delikwentke , a procesja poszla dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:38 Sorki chłopie, ale jestes pustakiem :/ Czy na procesji Bożego Ciała ktoś tańczy i sie bawi? Jak na weselu czy właśnie na Woodstock... Masz troche niesmaczne porównania... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:55 fakt , procesja byla niesmaczna , nawet nie wpadli na "minute ciszy" . Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 12:08 Nie popisuj sie nieznajomością katolickich obrzędów żałosny ignorancie... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:43 wredna_jedza napisała: > Byłam na weselu, gdzie w czasie imprezy gościu zmarł na atak serca. > Jak go karetka zabrała, to sie wszyscy rozleźli do domów, jakoś nikt nie miał > ochoty na zabawę... :/ > Ale dla Woodstockowiczów ważniejsze są sex, drugs and rockandroll - nieważne że > tam ktoś zmarł w namiocie. drazni mnie juz twoj debilizm. Popros Boga, zeby dal ci weicej tolerancji. To, ze nie rozumiesz innej muzyki, niz mandaryna, to nie znaczy, ze masz sie czepiac , ze inni sie przy niej (tej muzyce, a nie mandarynce) bawia. a co powiesz o tym, ze w Polsce z glodu umieraja ludzie, a miedzy innymi ty nie robisz z tego powodu zaloby? i przechodzisz z tym do porzadku dziennego napisz zazalenie do Stworcy, ze bronisz "wartosci chrzescijanskich", ale dekalogu nie przestrzegasz - patrz punkt 9, bo dal ci nietolerancje. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:48 > drazni mnie juz twoj debilizm. Popros Boga, zeby dal ci weicej tolerancji. To, > ze nie rozumiesz innej muzyki, niz mandaryna, to nie znaczy, ze masz sie czepia Każdy, kto jest przeciw Woodstockowi to słuchacz Rydza, albo gustuje w muzyce Mandaryny... Brakło argumentów kmiocie, to od razu "ad personam"? Tak najprościej, tyle że najprymitywniej... Odpowiedz Link Zgłoś
bikeaction Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 12:15 Rozumiem, że w twoim mniemaniu nazywanie kogoś kmiotem nie jest "ad personam" i prymitywne? Znasz powiedzenie o Kalim, i wiesz ci Goebbels mówił o wielokrotnie powtarzanym kłamstwie? To coś dla takich jak ty - od razu mówię że jest to "ad personam", żebyś się nie wysilała na kolejne kłamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 12:29 Akcja i reakcja... Przeczytaj jak mnie najpierw nazwano :P Odpowiedz Link Zgłoś
bikeaction Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 12:45 Ale przecież ty uważasz argumenty "ad personam" za prymitywne czyli używając takich argumentów sama w swoim mniemaniu stajesz się prymitywna. Biorac pod uwagę, że jesteś trollem [to "ad personam"] i w dodatku w kółko powtarzasz te same idiotyczne [znowu "ad personam] argumenty [o nich nie dyskutuję z trollami] można cię nazwać PRYMITYWNYM AUTOMATYCZNYM TROLLEM [to oczywiście też "ad personam"]. I jeszcze raz "ad personam" - bez szacunku! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 12:52 Przy Woodstock chyba działa jakaś kafeja internetowa, bo tego bełkotu nie da sie czytać :/ Każdy, kto jest przeciw Woodstockowi, to Wyznawca Rydza, moher, automatyczny troll :/ Naprawde, niektórzy mają nieźle zryte czachy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bikeaction Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:08 jak widać jednak się da czytać - czy czujesz się preśladowaną męczenniczką przez tych którzy cię atakują "ad pesonam" [uwielbiam to określenie],co to znaczy że ma się "zrytą czachę" - nie rozumiem tego woodstokowego slangu, a może to ty piszesz z kafeji internetowej an Woodstoku, bo ja na pewno nie. I znowu ci się kobiecino [to oczywiście moje ulubione "ad personam"] automat włączył. Naprawdę kłamstwo powtarzane tysiąc razy nie staje się prawdą - chociaż jakbyś nie wiem jak się starała! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:18 No tym razem bełkot :)))) Teraz z twoich bzdetów wyszło, że ja na Woodstock siedze - buahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bikeaction Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:27 czyli wcześniej nie było bełkotu - cóż za urocza niekonsekwencja [znów "ad personam"] do wniosku o tym że jasteś na Woodstoku doprowadziło mnie używanie przez ciebie młodzieżowego określenia "zryta czacha" - na jakiej pielgrzymce to usłyszałaś - aha - co to są bzdety - twoje koleżanki z pielgrzymki? ładnie się nazywają - no i jeszcze raz ulubione "ad personam" - a co tam też se poautomacę Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:28 wredna_jedza napisała: > No tym razem bełkot :)))) > Teraz z twoich bzdetów wyszło, że ja na Woodstock siedze - buahahahahahaha > wredna... co jest dla ciebie najwazniejsze w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:30 No na pewno nie sex, drugs and rock'and'roll Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:33 wredna_jedza napisała: > No na pewno nie sex, drugs and rock'and'roll > a dlaczego nie rock'and'roll? co w tym zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:35 > a dlaczego nie rock'and'roll? co w tym zlego? Nie wszystkei kapele nadaja sie w ogóle do słuchania :) I bynajmniej alternatywa dla nich to niekoniecznie Doda cy Zielonowłosy :P Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:37 wredna_jedza napisała: > > a dlaczego nie rock'and'roll? co w tym zlego? > Nie wszystkei kapele nadaja sie w ogóle do słuchania :) > I bynajmniej alternatywa dla nich to niekoniecznie Doda cy Zielonowłosy :P > znasz jakies, ktorych nie da sie sluchac? Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:55 masz rację. na tym tzw. 'festiwalu" promuje się tylko złe nawyki (w tym gł. narkotyki) i nie ma żadnego poszanowania godności człowieka. Wstyd dla takiego Owsiaka co się chwali jak to nie pomaga ludziom swoją orkiesrtą (i tu ma rację), a sam organizuje imprezę wyniszczającą ludzkie organizmy (tu wychodzi jego drugie oblicze) Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:27 2aigel napisał: > nie ma żadnego poszanowania godności człowieka. katolicki rzad tez nie szanuje ludzi i pozwala im umierac w szpitalach....ha, ha, ha Wstyd dla takiego > Owsiaka co się chwali jak to nie pomaga ludziom swoją orkiesrtą (i tu ma > rację), a sam organizuje imprezę wyniszczającą ludzkie organizmy (tu wychodzi > jego drugie oblicze) racja, bo lepiej za...ac 100 kilometrow spiewajac jak to sie kocha Pana, a tydzien pozniej bluznic (punkt 9 regulaminu Mojzesza) na bliznich.. Fakt, to mniej wyniszcza, za to przybliza do zbawienia... w kotle. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:29 do szpitali nie idą zdrowi ludzie, na Woodstock jadą zdrowi... Porównanko troszke bez sensu :p Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:32 wredna_jedza napisała: > do szpitali nie idą zdrowi ludzie, na Woodstock jadą zdrowi... > Porównanko troszke bez sensu :p > spytam jeszcze raz, czy na pewno wiesz, ze masz 100% zdrowia i nie dostaniesz, np: wylewu na przystanku? powiedz prosze, za co tak nie lubisz owsiaka i woodstocku? tak spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:48 > spytam jeszcze raz, czy na pewno wiesz, ze masz 100% zdrowia i nie dostaniesz, > np: wylewu na przystanku? Wyniki badań - osoba z niskim ciśnieniem nigdy wylewu nie dostanie :D > powiedz prosze, za co tak nie lubisz owsiaka i woodstocku? tak spokojnie Woodstock miał być imprezą dla wolontariuszy, co pomagają w zbierani pieniędzy na finale. Zrobił sie spęd ćpunów, pijoków i wszelkiej maści "elementu"... Jak wyglądają wagony po powrocie Woodstockowiczów? - tak jak po wizycie kiboli... Albo jeszcze gorzej... W okolicach sceny to może są i patrole, i punkty medyczne, i policja... Ale im dalej, to tym gorzej, kolega wrócił "w majtkach", koleżanki mało nie zgwałcili - normalne, że na Woodstock już nie pojechali... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:56 wredna_jedza napisała: > Wyniki badań - osoba z niskim ciśnieniem nigdy wylewu nie dostanie :D moze za to kojfnac na nowotwów lub choróbe płuc, z tym zedzie sie dluuugo meczyl www.resmedica.pl/zdinfo200.html > > Woodstock miał być imprezą dla wolontariuszy, co pomagają w zbierani pieniędzy > na finale. Zrobił sie spęd ćpunów, pijoków i wszelkiej maści "elementu"... > Jak wyglądają wagony po powrocie Woodstockowiczów? - tak jak po wizycie > kiboli... Albo jeszcze gorzej... > W okolicach sceny to może są i patrole, i punkty medyczne, i policja... > Ale im dalej, to tym gorzej, kolega wrócił "w majtkach", koleżanki mało nie > zgwałcili - normalne, że na Woodstock już nie pojechali... jak wyglada dworzec centralny? owsiakowcy, czy cpuni i beje (pijaki)? jak wygladaja pociagi w polsce? owsiakowcy czy hiphopowcy? czy hiphop na przyklad jest bez sexu, marihuany, piwa, dziewczynek? czy hiphopowcy nie wybijaja szyb, dewastuja przystankow? czy dresy nie bija ludzi? czy bezdomni nie s...a na dworcach? ale oni nie maja znienawidzonego przywodcy - owsiaka, wiec sa nieszkodliwi Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:47 a nie pomyślałaś że w nocy mógł nikt tego nie zauważyć ? Położył się inni też w swoich namiotach a chłopak zmarł..rano gdy to odkryli było już za późno..tak trudno pomyśleć? odwołuję to co napisałem kilka postów temu...nie jesteś jędzo inteligętna tylko zwyczjnie upierdliwa...sorry Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:50 > a nie pomyślałaś że w nocy mógł nikt tego nie zauważyć ? Położył się inni też w > swoich namiotach a chłopak zmarł..rano gdy to odkryli było już za późno.. Przeczytaj komentowany artykuł... Wynika, że brat go znalazł w nocy w namiocie... [przyszedł do namiotu jak sie skończył koncert]... Tylko, że w tym problem, że na imprezie nie byli tylko oni dwaj, tylko cały tłum, w tym [rzekomo] ratownicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:43 Pamiętasz ostatnią śmierć dziewczynki na koloniach. To też wina barku służb medycznych i koleżanek z pokoju że nikt nie zauważył że umarła w nocy? widzę tu dużą analogię > Brat poleciał do punktu jak chłopak był już sztywny... Koleżanka wezwała opiekuna jak nie mogła obudzić martwej dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 12:09 Dziewczynka miała guza mózgu... I zmarła jak wszyscy poszli spać. Tutaj brat znalazł delikwenta, jak dotarł do namiotu [po koncertach?]... Odpowiedz Link Zgłoś
sztapla Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 21:39 Nie ma mnie tam w tym roku wiec nie wiem czy sa; lecz w zeszlym byly na pewno. ps. to takie zabawne badz hardkorowe przekrecac nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
malinarak1 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 11:00 13 latka zmarła na koloni.Po północy poszła spać , a rano zlaleźli ją martwą Poszła spać zdrowa i ninigdy nie chorowała. Śmierć nie wybiera.Tak,ze uwazaj wredna_jedza, jutro może wybrac ciebie, albo i ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 11:16 ta 13-latka zmarła, bo miała guza mózgu :/ Ludzie, jak wy newsy czytacie????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 11:47 A czemu zakładasz że chłopak umarł z przepicia, przedawkowania? byłaś tam? Może dziewczynka też nie była święta? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 12:31 miała guza mózgu - już to dawno temu podano :/ Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 13:33 wredna_jedza napisała: > miała guza mózgu - już to dawno temu podano :/ zanim zmarla, czy po? a skad mogla to wiedziec? czy ty wiesz o 100% swojego zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 13:44 wredna_jedza napisała: > ta 13-latka zmarła, bo miała guza mózgu :/ > Ludzie, jak wy newsy czytacie????????????????? > a to nie smierc? jakis inny rodzaj zejscia? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock? 28.07.06, 11:05 Miała guza mózgu :P Więc daruj sobie żałosne porównania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pj78 Opamiętajcie się 28.07.06, 11:13 Umarł młody człowiek. Może ciut szacunku dla Jego i rodziny. Ta dyskusja jest jałowa, na niskim poziomi i bezcelowa. Apeluje - Nie róbcie z tragedi ludzkiej tematu do wycierania sobie gęby. Proponuje zamknąć temat. Śpij w spokoju. Katolikom proponuje pomodlić się za duszę chłopaka, rockfanom zaśpiewać "Zapal świeczkę" zespołu Dżem. Ufam, że normalni (a wbrew pozorom to 95% Polaków) uczyni jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Opamiętajcie się 28.07.06, 13:30 pj78 napisał: > Umarł młody człowiek. Może ciut szacunku dla Jego i rodziny. Ta dyskusja jest > jałowa, na niskim poziomi i bezcelowa. Apeluje - Nie róbcie z tragedi ludzkiej > tematu do wycierania sobie gęby. Proponuje zamknąć temat. > > Śpij w spokoju. Katolikom proponuje pomodlić się za duszę chłopaka, rockfanom > zaśpiewać "Zapal świeczkę" zespołu Dżem. > wieczny odpoczynek... tylko, ze niestety pare osob dalej na czyjejs smierci buduje grob dla ludzi o odmiennych pogladach (rock-manow), podpierajac sie wiara katolicka... > Ufam, że normalni (a wbrew pozorom to 95% Polaków) uczyni jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali ! 28.07.06, 11:06 niebezpiecznie należeć do sekty Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:10 Nie należę do sekty Rydzyka... Na pielgrzymkach umierali, jak jakiś kretyn wjechał samochodem w maszerującą grupę... A osoba chora na serce idzie na pieszą pielgrzymkę na własną odpowiedzialność... PS - w maju na Skałce [gdzie Rydzyk nigdy nie przyjeżdża - chyba cie zmartwię, hehe] jest zawsze full patroli maltańskich :P Jakoś nie słyszałam by ktoś umarł :/ Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:12 wredna_jedza napisała: > Nie należę do sekty Rydzyka... > Na pielgrzymkach umierali, jak jakiś kretyn wjechał samochodem w maszerującą > grupę... Czyli nie jest zbyt bezpiecznie . Nie przypominam sobie by na woodstock ktos w kogos wiechal . Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:14 Zaczynasz sie wykręcać, bo argumentów brakuje :/ Na Woodstock idą na piechty zwarte grupy jak na pieszą pielgrzymke? Nie przypominam sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:18 to tobie brakuje argumentow . Teksty typu "jezeli to byl udar - to ja jestem ksiadz" . Byles , widziales - czy masz najnowsze wiesci z RM ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:21 Pomoc nieprzytomnemu [niezależnie od przyczyny] nie polega na zaniesieniu do namiotu i zostawieniu samemu sobie... Dopiero potem brat go znajduje - niestety już sztywnego :/ Z tym argumentem nie potrafisz dyskutować... I przestań z tym RM :P Bo jesli ktoś nei popiera Woodstock, to od razu słucha RM. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:26 To po cholere piszesz "owsik jest winny" , glupie gadanie "nie bylo karetek" , "czy na woodstock jest bezpiecznie" . Co ma organizacja imprezy do tego co zrobilo lub nie kilku malolatow ? serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34209,1621171.html tam tez pewnie owsiak zawinil ? A moze to wina francuzkich lewakow ? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:33 > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34209,1621171.html > tam tez pewnie owsiak zawinil ? A moze to wina francuzkich lewakow ? Nie mówimy o upałach, tylko o organizacji masowej imprezy... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 13:17 a ja myslalem ze mowimy o smierci czlowieka . Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:53 pierniczysz bez sensu i wykorzystujesz czyjas smierc do wlasnych, malych, gierek. W szpitalach tez umieraja ludzie, chociaz medykow cala masa. Ostatnio na koloniach umarla dziewczyna i tez zauwazono rano (chociaz kolezanki spaly obok). Na kilkadziesiat tysiecy ludzi musi sie zdarzyc kilka nieszczesliwych wypadkow. Zwykle prawa statystyki. A uzywanie tego zeby dokopac Owsiakowi jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 11:55 1. Do szpitala nie przychodzi nikt zdrowy :P Na Woodstock jadą ciężko chorzy? 2. Dziewczynka miała guza móżgu :/ Więc kto pierniczy bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 13:23 wredna_jedza napisała: > 1. Do szpitala nie przychodzi nikt zdrowy :P Na Woodstock jadą ciężko chorzy? > 2. Dziewczynka miała guza móżgu :/ > Więc kto pierniczy bez sensu? a skad wiesz, czy na pewno jestes zdrowa/y? i czy nie przewrocisz sie na ulicy. co ci owsiak zawinil, bo zbiera pieniadze na szpitale, podczas gdy katolicy sie kloca o wladze, bo organizuje koncerty, zeby ludzie nie opetani masowka maddaryn, diod, wisniewskich (i innych) mogli sobie poskakac? z tego co wiem, to broniac katolickich korzeni, czy ktos inny oprocz Caritasu organizuje zbiorki dla biedniejszych od siebie? a gdzie ida pieniazki dawane na tace, ponoc ksieza dostaja pieniadze z kurii? wiec, jak to jest z tymi zbiorkami? plucie na owsiaka, zeby zakryc wlasne winy? a moze owsiak jest osoba, ktora jest bezposrednim organem wykonawczym samego Najwyzszego (tak jak judasz, przez ktorego katolicy maja swoja wiare, a pomimo to sa obludni, bo traktuja go jak smiecia, a gdyby nie on to teraz wierzyli by w islam). z tego co widze, to islam i katolicyzm, ktory reprezentuje wredna_jedza to ta sama religia, zaciekle walczy z "innoscia" kim dla ciebie sa homoseksualisci? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 13:34 > co ci owsiak zawinil, bo zbiera pieniadze na szpitale, podczas gdy katolicy sie > kloca o wladze, bo organizuje koncerty, zeby ludzie nie opetani masowka > maddaryn, diod, wisniewskich (i innych) mogli sobie poskakac? Nie tylko są dody, mandaryny... I niekoniecznie koncerty Owsiaka muszą być dla nich alternatywą :D > z tego co wiem, to broniac katolickich korzeni, czy ktos inny oprocz Caritasu > organizuje zbiorki dla biedniejszych od siebie? > a gdzie ida pieniazki dawane na tace, ponoc ksieza dostaja pieniadze z kurii? > wiec, jak to jest z tymi zbiorkami? plucie na owsiaka, zeby zakryc wlasne winy? Nie tylko Caritas, również wiele zakonów organizuje akcje charytatywne [pomijam Rydza, bo do niego to sie wstyd przyznawać] :P > a moze owsiak jest osoba, ktora jest bezposrednim organem wykonawczym samego > Najwyzszego (tak jak judasz, przez ktorego katolicy maja swoja wiare, a pomimo > to sa obludni, bo traktuja go jak smiecia, a gdyby nie on to teraz wierzyli by > w > islam). > > z tego co widze, to islam i katolicyzm, ktory reprezentuje wredna_jedza to ta > sama religia, zaciekle walczy z "innoscia" > > kim dla ciebie sa homoseksualisci? Homo mi nie przeszkadza, byleby nie organizował parad, bo ja swojego łóżka na ulicę nei wystawiam i guzik mnie obchodzi kto z kim sypia. nie widze powodu by sie tym chwalić :P Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 13:42 wredna_jedza napisała: > Nie tylko są dody, mandaryny... > I niekoniecznie koncerty Owsiaka muszą być dla nich alternatywą :D dlaczego alternatywa? dlaczego kos ma swiecic d.a na scenie za pieniadze i to w telewizorze, a inny nie moze poswiecic d..a w szczetym polu i to za darmo? a kto jeszcze jest na polskim rynku muzycznym? > Nie tylko Caritas, również wiele zakonów organizuje akcje charytatywne [pomijam > Rydza, bo do niego to sie wstyd przyznawać] :P wiele zakonow, ktore? ktore zbieraja pieniadze? > > Homo mi nie przeszkadza, byleby nie organizował parad, bo ja swojego łóżka na > ulicę nei wystawiam i guzik mnie obchodzi kto z kim sypia. nie widze powodu by > sie tym chwalić :P a gdybys sie urodzil/a homoseksualista i pokazywaliby cie palcami, to co bys zrobil/a? glowa w piasek? leczenie wstydem? > Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 13:59 > a kto jeszcze jest na polskim rynku muzycznym? Jakoś festiwale w TVP wygrywa Rubik, w Polsacie i TVN Doda z Mandaryną :P Oglądałeś Top trendy - kto sprzedał najwięcej :) Ciekawe... > a gdybys sie urodzil/a homoseksualista i pokazywaliby cie palcami, to co bys > zrobil/a? glowa w piasek? leczenie wstydem? no na pewno nie łaziłabym w koszulce z napisem "jestem lesba" :P Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 14:03 wredna_jedza napisała: > Oglądałeś Top trendy - kto sprzedał najwięcej :) muzyki sie slucha, czy sie ja kupuje? mam sluchac tego co jest trendy, tylko dlatego ze jest na topie? a dlaczego? > Ciekawe... > > a gdybys sie urodzil/a homoseksualista i pokazywaliby cie palcami, to co > bys > > zrobil/a? glowa w piasek? leczenie wstydem? > no na pewno nie łaziłabym w koszulce z napisem "jestem lesba" :P > ile takich koszulek widzialas na miescie? no tak w jeden dzien? albo tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: wredna_jedza.. na pilgrzymce RM, też umierali 28.07.06, 14:00 wredna_jedza napisała: > Zaczynasz sie wykręcać, bo argumentów brakuje :/ > Na Woodstock idą na piechty zwarte grupy jak na pieszą pielgrzymke? > Nie przypominam sobie... > na pielgrzynki tez sie jezdzi pociagiem/autobusem , a przynajmniej z nich wraca przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:32 Kobieto, opamietaj sie, prosze. nie wiesz czemu zmarl. nie wiesz czy pil i czy cpal. czy jak czlowiek slucha muzyki INNEJ (rock reggae czy cokolwiek innego tem bedzie gralo) to od razu jest zly? jest narkomanem i pijakiem? otoz powiem Ci, ze nie! nie wiem czy slyszalas o ruchu straight edge, ale zdarzaja sie przypadki(calkiem czeste) ze tzw brudasy nie siegaja po uzywki. co do organizacji medycznej - jezeli tam nigdy nie bylas, to nie masz prawa oskarzac o brak odpowiedniego przygotowania imprezy. a jak juz ktos Ci napisal - bez punktow medycznych woodstock nie moglby sie odbyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:41 Udar czy alkohol - nawet nie o to chodzi... Było tyle punktów medycznych powiadasz... Jakoś nikt nie zwrócił uwagi, że chłopakowi sie coś dzieje, dopiero brat go znalazł w namiocie - niestety sztywnego. No pewnie, dla woodstockowiczów ważnejsze są sex, drugs and rockanddroll, nieważne że ktoś obok w namiocie właśnie umiera... Byłam na weselu, gdzie koleś zmarł na atak serca. Jak go zabrała karetka, od razu wszyscy sie rozeszli do domów. Nikt nie miał ochoty na dalszą zabawę. Już widze jak Woodstock będzie odwołane :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:49 nie wiem czy bylo tyle czy mniej puntow medycznych, ale sadze ze nie mozna zarzucac zlego przygotowania imprezy. poza tym, moze chlopak byl sam w namiocie bo np. odlaczyl sie od reszty mowaic ze zle sie czuje i idzie spac. czy za kazdym razem jak komus jest zle to powinnismy wzywac pogotowie? nie sadze. i nie. woodstockowicze to wbrew pozorom bardzo wartosciowi ludzie (w wiekszosci) - wiem co mowie bo gro moich znajomych tam teraz jest lub pojedzie. nie sadze zebym impreza musiala byc odwolywana, bo jednak juz sie rozpoczela "show must go on"? tak. tylko widzisz wykonawcy czy organizatorzy moga w jakis sposob uczcic pamiec chlopaka. a to porownania do wesela... sorry, ale mnie to nie przekonuje. na weselu znasz 99% ludzi, a na woodstoku jesli znasz 0,1% to i tak duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:52 "show must go on" :/ A po tragedii w Katowicach był wielki wrzask na forach, że należało odwołać skoki w Zakopcu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 11:55 ja nie krzyczalam. zycie jest zyciem. kazdego dnia ktos umiera. i trzeba sie z tym pogodzic. a po tragedii w Katowicach tlumy ludzi rzucilo sie do rckik. a teraz co? pustki. i nie ma kto krwi oddawac. tak wyglada polskie miloscierdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 13:37 w katowicach zgineli ludzie przez zaniedbanie, zarzad nie sprzatal sniegu z dachu. a tu byl wypadek. czy gdyby chlopak zmarl w toalecie, to tez posadzalabys kogos, ze go nie pilnowali? Odpowiedz Link Zgłoś
igawer Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 14:33 Sznowni Państwo, Uszanujmy człowieka, umarł, nie ma go, najmniej jest wiec teraz istotne z jakiej przyczyny. Może udar, a może zwyczajnie zalał pałę. Wszyscy tacy święci, nikt z państwa się nigdy do nieprzytomności nie upił? Zadziwia mnie zajadła nagonka na osobę Owsiaka. Może powinien osobiście nadzorować każdego imprezowicza? A może zgodnie z zasadą, na której podstawie atakowany jest Owsiak zakazać wiejskich dyskotek, bo to po nich młodzież pijana nad ranem rozbija się w samochodach na drzewach okolicznych? No trochę rozwagi.... Ile osób z państwa tak głośno krytykujących poziom opieki medycznej na tej imprezie jest w stanie rzetelnie ocenić jej jakość? Na przystanku Woodstok byłam nie raz, raz miałam wątpliwą przyjemność chorować i to dosyć groźnie i boleśnie. Jakoś nie miałam problemu ani ze znalezieniem pomocy (pokojowy patrol, jest ich na prawdę mnóstwo), ani z fachową i miłą opieką medyczną (nadzwyczaj błyskawiczną), ani też z szybkim transportem do szpitala. Rozumiem, że sprawa jest drażliwa, ale szukanie winnego na siłe to praktyka conajmniej prymitywna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Bezpiecznie jest na Woodstock panie Owsik? 28.07.06, 14:54 igawer napisała: > Sznowni Państwo, > Uszanujmy człowieka, umarł, nie ma go, najmniej jest wiec teraz istotne z > jakiej przyczyny. Może udar, a może zwyczajnie zalał pałę. Wszyscy tacy święci, > > nikt z państwa się nigdy do nieprzytomności nie upił? Zadziwia mnie zajadła > nagonka na osobę Owsiaka. Może powinien osobiście nadzorować każdego > imprezowicza? A może zgodnie z zasadą, na której podstawie atakowany jest > Owsiak zakazać wiejskich dyskotek, bo to po nich młodzież pijana nad ranem > rozbija się w samochodach na drzewach okolicznych? No trochę rozwagi.... > Ile osób z państwa tak głośno krytykujących poziom opieki medycznej na tej > imprezie jest w stanie rzetelnie ocenić jej jakość? > Na przystanku Woodstok byłam nie raz, raz miałam wątpliwą przyjemność chorować > i to dosyć groźnie i boleśnie. Jakoś nie miałam problemu ani ze znalezieniem > pomocy (pokojowy patrol, jest ich na prawdę mnóstwo), ani z fachową i miłą > opieką medyczną (nadzwyczaj błyskawiczną), ani też z szybkim transportem do > szpitala. > Rozumiem, że sprawa jest drażliwa, ale szukanie winnego na siłe to praktyka > conajmniej prymitywna. > Pozdrawiam swieta racja Gdyby nie obroncy, to na tym forum zostaliby sami przeciwnicy, a potem opinia publiczna mialaby gotowy bat. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Naturalnie,że "naturalna śmierć", miał już 19 lat 28.07.06, 11:23 Miał w końcu już 19 lat, wziął pewnie tylko dwie działki amfy i popił zaledwie czterema butelkami piwa. W końcu wszyscy owsiakowcy to biorą. Tak, ta śmierć była jak najbardziej naturalna, tak jak i wypadnięcie z pociągu dzień wcześniej i śmierć innego owsiakowca na torach, przecież wszyscy wypadają z pędzących pociągów, każdemu to się przydaża co najmniej raz w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Naturalnie,że "naturalna śmierć", miał już 19 28.07.06, 11:42 a jesli Ci powiem, ze ja Owsiaka szanuje a na woodstock nie pojechalam tylko z przyczyn pienieznych... i ze nigdy nie bralam? a pije tylko okazyjnie, najczesciej czerwone wino do obiadu? i ze nie pale? to co, na woodstocku tez bym umarla? Ludzie! nie uogolniejcie tak! kazdy czlowiek jest inny i wielu ludzi "normalnych inaczej"-"alternatywnych" umie i chce sie bawic bez wspomagaczy! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Naturalnie,że "naturalna śmierć", miał już 19 28.07.06, 13:51 talking_head napisał: > Miał w końcu już 19 lat, wziął pewnie tylko dwie działki > amfy i popił zaledwie czterema butelkami piwa. W końcu > wszyscy owsiakowcy to biorą. Tak, ta śmierć była jak > najbardziej naturalna, tak jak i wypadnięcie z pociągu > dzień wcześniej i śmierć innego owsiakowca na torach, > przecież wszyscy wypadają z pędzących pociągów, każdemu to > się przydaża co najmniej raz w życiu. dobry czarny humor, jako komentarz szkoda, ze niektorzy odbieraja to jako prawde, chyba ze to naprawde prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Hauhauhau 28.07.06, 11:32 Wszyscy juz oskarzyli, osadzili i czas powiesci Owsiaka, bo tak zadecydowalo drogie polactwo podkrecajac sumiastego wasa. To, ze chlopak przy 32 stopniach mogl dostac udaru juz wam sie nie miesci w glowie? To, ze nie wypil odpowiedniej ilosci wody, tylko np kilka browarow tez niemozliwe? Nie, dla was to Owsiak wkradl sie w nocy do namiotu i nazygal mu do gardla. Bo tak drodzy ciemnogrodzianie, Owsiak czyha na wasze dzieci, lapie je i robi z nich mace. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Hauhauhau 28.07.06, 11:35 To, ze chlopak przy 32 stopniach mogl dostac udaru juz wam sie nie miesci w glo > wie? > To, ze nie wypil odpowiedniej ilosci wody, tylko np kilka browarow tez niemozli > we? W czasie upałów nie pije sie alkoholu :P Nie chodzi nawet o sam udar, tylko o brak opieki... NIKT nie zauważył, co sie z chłopakiem dzieje, aż brat go znalazł sztywnego w namiocie? To jest twoim zdaniem "w porządku"? Bo moim - nie! Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: Hauhauhau 28.07.06, 11:42 Alkoholu sie nie pije przy upalach? Powiec to 70% albo i wiecej % Polaków. A skoro alkoholu nie pije sie, według Ciebie, w czaszie upałów to tak samo nie chodzi się po drogach gdy jest duży ruch. I to i to niebezpieczne, i to i to legalne, i to i to robi dużo osób ( z tym że na szczęscie na pielgrzymki chodzi mniej :)Pozdrawiam wredna_jedzę i wszystkich jej pokroju ludzi którzy sprawiają że Anglia jest coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Hauhauhau 28.07.06, 11:54 > w czaszie upałów to tak samo nie chod > zi się po drogach gdy jest duży ruch. Nie tylko pielgrzymka idzie... Czasem też kolumna wojska na poligon :P Albo wycieczka turystyczna... Góry nie zaczynają sie tuż za peronem w Zakopcu :P Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Hauhauhau 28.07.06, 11:45 No ja doskonale wiem o tym, ale niestety nie wszyscy zdaja sobie sprawe. Zreszta spora role odgrywaja tu producenci piwa wmawiajac jakie to dobre na upaly. Rybcia, to nie przedszkole, maja chodzic po namiotach co 30min i sprawdzac czy wszyscy zyja? Rownie dobrze mogl umrzec w samym centrum miasta, glowe daje ze nikt nie zwrocilby uwagi na lezacego czlowieka. Sluzby medyczne pojawily sie na wezwanie, wiec chyba nie bylo tak zle. O winie organizatora moznaby mowic gdyby od wezwania do pojawienia sie minal jakis dluzszy okres czasu. Stala sie tragedia, ale obarczanie wina Owsiaka jest conajmniej smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Hauhauhau 28.07.06, 11:57 Opieki? On mial 19 lat. Trudno, zeby wlazic ludziom do namiotow i sprawdzac, czy dobrze sie czuja. Widac Ciebie tam zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Hauhauhau 28.07.06, 13:49 yeellow napisał: > Opieki? On mial 19 lat. Trudno, zeby wlazic ludziom do namiotow i sprawdzac, > czy dobrze sie czuja. Widac Ciebie tam zabraklo. no, i jak na koloniach sprawdzac czy w majtkach nie spia bo gumka uweira w brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Hauhauhau 28.07.06, 13:48 wredna_jedza napisała: > > Nie chodzi nawet o sam udar, tylko o brak opieki... czy w ramach opieki mamusia za toba wchodzi do kibelka i spi z toba w lozku? > NIKT nie zauważył, co sie z chłopakiem dzieje, aż brat go znalazł sztywnego w > namiocie? a jakby na weselu, o ktorym wspominasz znalezli kogos sztywnego na sianie, albo w lazience, bo poszedl sie seksic i dostal zawalu? Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne ... 28.07.06, 11:47 jasnie oswieconego Jerzego Owsiaka koncza sie na liceum ekonomicznym, ktore z reguly koncza panienki od parzenia kawki swojemu szefowi. Kiedy Owsiak zdawal na ASP egzaminatorzy zanosili sie smiechem. Ty synus tez sie ucz zanim komus nawyzywasz od ciemnogrodu, bo od czubkow wlosow az po brudne paluchy od nog tez jestes polaczkiem, a twoja mamusia, tatus (jezeli go znales), babka i reszta, ktora sie zrzucila na tak marny efekt potomstwa w twojej postaci, tez byli polactwem. Polactwo to tez rodzina jakaly. No niestety synus chcialoby sie urodzic nad Hudsonem a tak musisz wachac smrodek polackiej krainy. Woodstock to polackie malolaty, polactwo w wieku podszczywania w wyrko, glupsze nawet od Agatki Mlynarskiej (tak, to mozliwe), ktorym sie zdaje, ze odkryli w swoim pokoleniu woodstock. Smiaszne siksy i siusiumajtki trzesace spodniami przed komisja wojskowa, zarobek dla wytworcow pieluch z koncowki poprzedniego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 11:52 pl2512 napisał: > jasnie oswieconego Jerzego Owsiaka koncza sie na liceum ekonomicznym, ktore z > reguly koncza panienki od parzenia kawki swojemu szefowi. Kiedy Owsiak zdawal > na ASP egzaminatorzy zanosili sie smiechem. > Ty synus tez sie ucz zanim komus nawyzywasz od ciemnogrodu, bo od czubkow > wlosow az po brudne paluchy od nog tez jestes polaczkiem, a twoja mamusia, > tatus (jezeli go znales), babka i reszta, ktora sie zrzucila na tak marny efekt > > potomstwa w twojej postaci, tez byli polactwem. Polactwo to tez rodzina jakaly. > > No niestety synus chcialoby sie urodzic nad Hudsonem a tak musisz wachac > smrodek polackiej krainy. Woodstock to polackie malolaty, polactwo w wieku > podszczywania w wyrko, glupsze nawet od Agatki Mlynarskiej (tak, to mozliwe), > ktorym sie zdaje, ze odkryli w swoim pokoleniu woodstock. Smiaszne siksy i > siusiumajtki trzesace spodniami przed komisja wojskowa, zarobek dla wytworcow > pieluch z koncowki poprzedniego wieku. a w styczniu jak nakazyje tradycje wychodzac po 3 godzinach w kosciolku, obgadaniu calej okolicznej mlodziezy wrzucisz zlotowke do skarbownki wospu i przez 3 tygodnie bedziesz nosil naklejke na kurtce. tak! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 12:01 > a w styczniu jak nakazyje tradycje wychodzac po 3 godzinach w kosciolku, > obgadaniu calej okolicznej mlodziezy wrzucisz zlotowke do skarbownki wospu i > przez 3 tygodnie bedziesz nosil naklejke na kurtce. Z tego, co mi wiadomo, to katolicka Msza św. trwa max godzinę :P Tą "złotówką" nie musisz mnie obrażać :P No chyba, że mówisz ile ty dajesz, to przepraszam :P Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 12:08 tak, ale Prawdziwy Katolik musi sie obnosic ze swoja religijnoscia i przed i po mszy Musi jeszcze sie pomodlic.... nie, ja zlotowki nie daje. nie wazne ile, to moja sprawa i nie mam ochoty sie z tym afiszowac. i w zaden spodob nie obrazalam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 11:56 Uderz w stol... Wyluzuj bo ci zylka peknie. Polactwo nie rowna sie Polacy, to po pierwsze wiec nie obrazaj mnie. Polactwo to 87 gosci wywalonych z samolotu, to smiec ktory pobil murzyna... Jesli tak nienawidzisz woodstock to po co czytasz o tym, ogladasz? Masochista? Wez 3 glebokie wdechy, napij sie zimnej wody i pomysl o czyms przyjemnym, narazie traktuje twoje ujadanie jako cos zabawnego. Pamietaj tylko od bycia zabawnym latwo "awansowac" do bycia zalosnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 12:04 WOŚP jest naprawde czymś wspaniałym, czego nei da sie powiedzieć o Woodstock :/ To miała być impreza dla wolontariuszy, pomagających zbierać kase podczas styczniowego finału. Czym sie stał? Spędem dla ćpunów, alkoholików i wszelkiej maści mętów. Kolega wrócił z Woodstock w majtkach, koleżanki pare lat temu o mało co nie zgwałcili :/ - Już tam nie jeżdża :P Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer a co na to powie wredna jedza? 28.07.06, 12:07 Mężczyzna zginął, wychylając się z pociągu PAP 28-07-2006, ostatnia aktualizacja 28-07-2006 11:06 25-letni mężczyzna poniósł śmierć na miejscu w Krakowie, gdy wychylając się przez okno jadącego pociągu uderzył głową w słup trakcyjny - poinformowała w piątek Katarzyna Padło z zespołu prasowego małopolskiej policji. Do tragicznego wypadku doszło w nocy z czwartku na piątek w pociągu jadącym z Zakopanego do Gdyni, na odcinku pomiędzy Krakowem a Batowicami. Zginął mieszkaniec województwa warmińsko-mazurskiego, który wraz z grupą znajomych wracał z wakacyjnego wypoczynku. Policja wstępnie wykluczyła udział osób trzecich w zdarzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: a co na to powie wredna jedza? 28.07.06, 12:39 Kiedyś w pociągach pod każdym oknem wisiała tabliczka zakazująca wychylania :P Nikt co ma równo pod czachą nie wpadnie na taki pomysł, by wystawiac łeb z pędzącego pociągu - to chyba logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 12:10 To sa wszystko Wasze dzieci. Pija na wodstock, pala jointy na urodzinak koleznaki, zreja xtc na impreach w klubach, wciagaja amfe przed maturami, jedza rozne wynalazki w wakacje... Niewazne gdzie, to wszystko sa Wasze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 12:42 A Twoje nie? Więc dlaczego zakładasz, że moje pojechało na Woodstock? A skoro "nasze" - to dobrze, bo mnie interesuje, co robią "nasze" dzieci :P I czy są bezpieczne... Jak widac - nie są - mimo różnych patroli, rzekomo zapewniających bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 12:49 Bogudzieki nie mam dzieci. Gdzie napisalem ze twoje pojechaly? Napisalem ogolna notke o dzisiejszej mlodzierzy. Nie zdajecie sobie nawet sprawy z glebi tego zjawiska. Ale ja nie o tym. Co niby te patrole mialy robic w tym konkretnym przypadku? Gosc lezal w namiocie, wyobrazasz sobie ze patrole beda chodzic od namiotu do namiotu i badac puls? Powiedz mi gdzie stosuje sie tego typu metody. Gosc mial 19 lat wiec byl juz za siebie odpowiedzialny, sory organizator nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 13:59 wredna_jedza napisała: > A Twoje nie? Więc dlaczego zakładasz, że moje pojechało na Woodstock? > A skoro "nasze" - to dobrze, bo mnie interesuje, co robią "nasze" dzieci :P I > czy są bezpieczne... > Jak widac - nie są - mimo różnych patroli, rzekomo zapewniających bezpieczeństw > o. mozesz zawsze z nimi jechac, zagladac do kibelka, spac z nimi, towarzyszyc dzieciom podczas nocy poslubnej, zeby sobie krzywdy nie zrobily..... chodzic z nimi do szkoly, do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Ciemnogrod? Synek, osiagniecia intelektualne 28.07.06, 14:05 wredna_jedza napisała: > WOŚP jest naprawde czymś wspaniałym, czego nei da sie powiedzieć o Woodstock :/ > To miała być impreza dla wolontariuszy, pomagających zbierać kase podczas > styczniowego finału. Czym sie stał? > Spędem dla ćpunów, alkoholików i wszelkiej maści mętów. > Kolega wrócił z Woodstock w majtkach, koleżanki pare lat temu o mało co nie > zgwałcili :/ - Już tam nie jeżdża :P dziwne, to czym byl Jarocin? nagroda za stan wojenny? czy wyganianie zydow z polski? czy moze za Dziady w teatrze? wrocil w gaciach, bo jak dal sobie m...e obic, albo ciuchy zhandlowal, to jesgo sprawa. szczesliwy wrocil? > Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Jąkała ma zly rok!Najpierw mu Bronek ben Wildstein 28.07.06, 11:33 skasowal show a'la pajac, a teraz chlopak umiera z ,,przyczyn naturalnych". Pewnie ze wzgledu na zaawansowany wiek. Teraz chetnie obejrze jąkałe w TV jak się tluuuumaczyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Jąkała ma zly rok!Najpierw mu Bronek ben Wild 28.07.06, 11:53 podaj mi swój adres.proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 11:56 Sluchajcie, jej sie płyta zacieła, przeczytałem wszystkie posty, po kolei wszystkie jej tezy i insynuacje sa obalane. Najpierw było czy są punkty i karetki, później że narkotyki i alkohol, a ciągle że prerwać impreze bo wesela przerywają jak ktos umiera, no i że ad personam ad personam (wszystko bierzemy do siebie? dziecko...). Może mały bojkocik, bo ręce, uszy, nogi, fajki z gęby, jointy, i butelki z piwskiem opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 12:06 Koleś umarł w trakcie imprezy... Ale to nic, show must go on... Tylko czy jesteśmy jeszcze ludźmi??? > fajki z gęby, jointy, i > butelki z piwskiem opadają... Poziom Woodstockowicza :/ Żenada :/ Zwierzę? Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 12:17 To już mój ostatni post do wrednej jędzy bo walenie głową w mur nie jest przyjemne. Z jointami i piwskiem to była ironia, której niestety twoja rozległa wiedza oczytanie i dobroć nie pozwoliła ci zauważyć, odczytać. Jestem takim samym zwierzęciem jak ty, tylko odrobine inteligentniejszym. I polecam fora Radia Maryja i tym podobnych, tam nie będziesz musiała walczyć z całym światem (oprócz kościoła oczywiście)ale niestety nie będziesz taką gwiazdeczką dyskusji jak tutaj. Ż-E-N-U-J-Ą-C-E. Pozdrawiam większość na forum, dzięki Wam Anglia jeszcze nie nadeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 12:45 Jointy i wóda ci mózg całkiem przeżarły - widac po ortografii :P I dalej argumentów brakuje, tylko gadki o Radiu Maryja :/ Prymitywny jestes synku, oj prymitywny... Każdy kto nie jest "za" Woodstockiem" to od razu moher z Radia MAryja - tylko tyle potrafisz prymitywny człeczku??? Na cóż ci czytanie zachodniej literatury, rozumiesz z tego coś, czy tylko czytasz, by potem przyszpanowac w towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Łup Łup Łup 28.07.06, 12:48 Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Ahhh! Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Ahhh! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Buahahaha 28.07.06, 12:54 Tylko na tyle cie stac prymitywie? I na co ci czytanie literatury? Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: Buahahaha 28.07.06, 12:57 Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup Łup... Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 12:20 wredna_jedza napisała: (...) > Tylko czy jesteśmy jeszcze ludźmi??? nie trzbe oglaszac zaloby narodowej. bo po co? codzinnie ktos umiera. od przepicai, drugow, czy, obecnie, od upalow. ja czlowiekiem jestem i dlatego umiem sie z tym pogodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 12:55 Ja mam jedno pytanie - wiadomo jaka jest pogoda, czy jest sens organizacji takiej imprezy w tych warunkach? Odpowiedz Link Zgłoś
zasuszonaroza Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 13:06 impreza ta nie zaczela byc organizowana w lipcu, tylko o wiele wczesniej. i gdy wszystko jest gotowe nie ma sensy wszystkiego odwolywac. a z wlasnego przypadku wiem ze nawet w taki upal mozna sie bardzo dobrze baweic na koncercie. nie dalej niz 3 tygodnie temu byl reggaeland w plocku - upal byl nie mniejszy, ale jakos dalo sie przezyc. wiec nie mozna wszystkiego zwalac na pogode. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 13:11 Zreszta co to jest 30 stopni, pojedz sobie do Grecji, Egiptu, tam jakos ludzie zyja. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 14:09 wredna_jedza napisała: > Ja mam jedno pytanie - wiadomo jaka jest pogoda, czy jest sens organizacji > takiej imprezy w tych warunkach? > dlaczego pielgrzymi ida w sierpniu pomimo upalu, a nie wybiora sobie chlodniejszego miesiaca na swieto? w sumie mozna robic imprezy w styczniu, w koncu mrozy u nas slabsze niz w moskwie Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Juz Wiem! Wredna Jedza to Automat! 28.07.06, 14:08 wredna_jedza napisała: > Koleś umarł w trakcie imprezy... > Ale to nic, show must go on... > Tylko czy jesteśmy jeszcze ludźmi??? > > > fajki z gęby, jointy, i > > butelki z piwskiem opadają... > Poziom Woodstockowicza :/ > Żenada :/ > Zwierzę? no, umieraja co dzien z glowu, a w telewizji show must gon on = kaczynscy winners, a wczesniej kwasniewski winners a wczesniej walesa winners a winny jest jak zwykle owsiak Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Do trart1: 28.07.06, 12:11 Słuchaj kolego, nie możesz uważać że wszyscy, którzy mają odmienne zdanie od Twojego są głupcami. Akurat wiele tez wypowiedzianych przez osobę o nicku wredna_jedza są zgodne z prawdą i ze sposobem myślenia zdroworozsądkowego (nie koniecznie katolika) człowieka. A ty się zaparłeś i uważasz że za ludzi mądrych trzeba uważać tych, którzy myślą tak jak Ty. Trzeba wieć tupet. Posłuchaj też trochę innych, być może mądrzejszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Do trart1: 28.07.06, 12:26 na ten pościk widzę, że zabrakło argumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
z0sia Re: Do trart1: 28.07.06, 12:47 Stanę w obronie kolegi, który jak już wyżej napisał, więcej nie będzie sie w tej dyskusji udzielał. I wcale mu się nie dziwię, bo rónież przebrnęłam przez wszystkie, w większości niewiele nowego wnoszące posty. A wredna_jędza faktycznie mocno się powtarza i zadaje wciąż te same pytania, na które odpowiedzi po parę razy otrzymała. I obraża ludzi, tylko dlatego, że biorą udział w Woodstocku. Ja sama miałam niewątpliwą przyjemność uczestniczenia w nim parę razy, bez picia i ćpania, szokująco!, żeby posłuchać muzyki, którą lubię. I, o zgrozo! jestem wierząca i praktykująca a jakimś cudem podobał mi się pobyt w tym gnieździe grzechu i rozpusty. Droga wredna_jędzo, nie oskarżaj ludzi, że szufladkują przeciwników Woodstocku jako "katoli", bo sama robisz dokładnie to samo, twierdząc, ze każdy uczestnik Woodstocku to ćpun i pijak. A pomocy medycznej na Woodstocku nie brakuje, wyobraź sobie, ze moze ratownicy nie chodzą w nocy od namiotu do namiotu budząc każdego śpiącego, zeby sprawdzić czy żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: do z0sia 28.07.06, 13:00 cenię Twoje zdanie, ale znów jest napisane nie tu, gdzie potrzeba. Nie wcinaj się w cudze posty na forach. Mówię Ci. Zresztą na moje odpowiedzi nie masz tu co liczyć. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner ten nasz biedny kraj 28.07.06, 11:57 z takimi wrednymi-jędzami innymi trzeba niestety zaorac by posiac dobrych ludzi na nowo. niestety! zamilknijcie juz - chlopak nie zyje - zamilknijcie juz! Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: ten nasz biedny kraj 28.07.06, 12:03 Chłopak nie żyje. Przykro mi. Co dziennie umiera mnóstwo osób w tragicznych wypadkach i mam przez to milczeć? Jego śmierć wywołała dyskusję (wprawdzie dość jałową) ale lepsze to niż obojętność i milczenie po tragicznej śmierć setek tysięcy ludzi... Niech jego śmierć chociaż czemuś się pszysłuży Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Znów do trart1: 28.07.06, 12:14 aha, i podszlifuj język ojczysty. Bo takim "pszysłyży" to widać że do analfabetyzmu to nie jest Ci tak daleko i rzeczywiście chyba tylko Woodstock Ci zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:18 Uwaga!!! Automaty sie mnożą!!! Że zacytuję "zabrakło ci argumentów"... Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:25 przygłupku, ja nie zajmuję stanowiska w sprawie tylko wypowiadam się na temat Twojej znajomości języka polskiego. Warto może by coś przeczytać, a nie gapić się w TV, co? Przyznaj się, kiedy miałeś jakąś książkę w ręku ostatni raz, he?? Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:31 własnie czytam: Jean Baudrillard " Il Sistema Degli Oggetti" Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:33 heh, to skąd te błędy ortograficzne w postach (na poziomie szkoły podstawowej)? Czyżby te "Twoje" książki też z błędami pisali? Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:36 Czytam prawie wyłącznie po włosku i angielsku. A na forach sie spiesze... A ty co czytasz i kiedy ostatni raz czytałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:53 "Chłopak nie żyje. Przykro mi. Co dziennie umiera mnóstwo osób w tragicznych wypadkach i mam przez to milczeć? Jego śmierć wywołała dyskusję (wprawdzie dość jałową) ale lepsze to niż obojętność i milczenie po tragicznej śmierć setek tysięcy ludzi... Niech jego śmierć chociaż czemuś się pszysłuży" a więc: 1. Co dziennie (!!!) 2. po tragicznej śmierć 3. pszysłuży (!!!!!!!!!) To są błędy wynikające z pośpiechu? Hahahahahaha!!! Rewelacja!!!!!!!!!!! Niestety kolego, są to błędy wynikające z braku znajomości elementarnych zasad ortografii i gramatyki języka polskiego. Pszysłuży przez "sz"!!!!!!!!! Ale numer!!!!!!!!!!! Czytam "Traumatologię Sportową" (to w odpowiedzi za Twoje pytanie). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
z0sia Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:51 Litości! Twierdzisz, że ktoś robi błedy ortograficzne (nota bene, nie odróżniając błędu ortograficznego od literówki), a sam rozpoczynasz zdania z małej litery? Uważaj na tę belkę w swoim oku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Znów do trart1: 28.07.06, 12:57 po pierwsze, na forach niekoniecznie używa się wielkich liter (koleżanka pirewszy raz na forum?). nawet w nazwach włąsnych nie trzeba używać na forach wielkich liter. Nie przestrzega się też odstępów. takie są niepisane zasady forów. A po drugie jest zasada kolejna, że jak post jest ewidentnie adresowany do konkretnego forumowicza to się do tego nie wtrąca. więc zejdź z tego tematu i się nie wcinaj, bo to świadczy o braku kultury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: ten nasz biedny kraj 28.07.06, 12:06 > zamilknijcie juz - chlopak nie zyje - zamilknijcie juz! Idźmy sie bawić, czas na kolejnego jointa... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ten nasz biedny kraj 28.07.06, 12:07 sadzac z Twoich postow bierzesz cos mocniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: ten nasz biedny kraj 28.07.06, 12:19 Jakby palila jointy, to nie bylaby taka betonowa i nieprzemakalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kalowa_gazeta DVORYan To Troll - Nie karmic trolla!!! 28.07.06, 11:58 Ignorujcie to scierwo - niech sobie blubra... Odpowiedz Link Zgłoś
egoista-j wredna)jedza 28.07.06, 12:08 Z przykrością stwierdzam, że nie ma sensu dyskutować z osoba podpisującą się jako wredna_jedza. Ma tylko trzy argumenty: 1. chłopak był pijany/naćpany 2. nie było służb medycznych 3. ktos powinien cały czas chodzić i sprawdzać czy wszyscy się dobrze czują. Bardzo smutno, że ktoś prezentuje tak ograniczone widzenie świata oraz z góry osądza wszystkich, nie znając faktów. Kondolencje dla rodziny chłopaka, nie zależnie od przyczyny śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Show must go on??? - czekam na reakcję... 28.07.06, 12:10 Czekam na zakończenie imprezy panie Owsik! Miej troche godności człowieku!!! Chyba żeś już nie człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tenfour Re: Show must go on??? - czekam na reakcję... 28.07.06, 12:21 "W czwartek na polu namiotowym Przystanku zmarł młody mężczyzna. Służby medyczne zostały wezwane do nie dającego oznak życia 19-latka. Mimo natychmiastowej interwencji ratowników Pokojowego Patrolu, nie zdołano go uratować." Jaka religia jedzo wredna daje Ci prawo szargac dobre imie zmarlego, jego rodziny i uczestnikow tej imprezy? Swoje wywody opierasz na wymyslach i przypuszczeniach, powodowana urojona nienawiscia do Owsiaka. Nie kazdy z tych mlodych ludzi to wcielone zlo, a nawet i w takim przypadku powinnas ich milowac a nie oczerniac. Stala sie tragedia wiec zamilcz i zmow modlitwe za jego dusze, w ten sposob lepiej obronisz wartosci chrzescjanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Show must go on??? - czekam na reakcję... 28.07.06, 12:31 słuchaj, pewnie że szkoda chłopaka, ale ona nie szarga jego imienia. Wypowiada jedynie swoje zdanie że festiwal winien zostać przerwany. I z tym zdaniem możesz się zgadzać lub nie. Ja uważam, że ogranizowanie takiej imprezy, na której rokrocznie wiadomo co się dzieje (od picia bez umiaru po ostre dragi, czego się nie uniknie) w taką pogodę,(największe upały od ponad 200 lat!!!) jest absolutnie niedopuszczalne. Owsiakowi zabrakło po prostu wyobraźni. Mam nadzieję, że z powodu mojego zdania na ten temat nie będziessz mniue obrażać... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Show must go on??? - czekam na reakcję... 28.07.06, 12:33 Wkleiłeś już ZMIENIONY tekst, w pierwotnej wersji artykułu było coś innego :P Że to brat go znalazł martwego w nocy... Ale łykaj zmanipulowaną papke dalej, łykaj... Mam zamilknąć i nie pytac o odpowiedzialność? Żeby znów ktoś zginął w ten sam sposób??? Jakie to wygodne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
liman Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 12:35 Troll o nicku wredna jędza w swoich kilkunastu postach: - oskarżył publicznie, bez wiedzy na ten temat, zmarłego chłopaka o pijaństwo i narkomanię - oskarżył publicznie Owsiaka o pośrednie spowodowanie śmierci tego chłopaka - oskarżył publicznie, bez wiedzy na ten temat, uczestników przystanku o masową narkomanię i pijaństwo Znalazłoby się pewnie kilka innych zarzutów. Wszystkie te zarzuty kwalifikują się do sądu. Nie wiem, czy niektóre nie do prokuratury. Dla admina zidentyfikowanie tego trolla nie powinno być problemem... Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 12:44 Kolego, chociaż tro nie o moje posty Ci chodzi, to: - nikt nie osakrżał nikogo o nic; są to jedynie hipotezy wysnute na podstawie doświadczenia z poprzednich festiwali, na których te sprawy były nagminne - podzielam zdanioe że Owsiakowi zupełnie zabrakło wyobraźni w organizowaniu tej imprezy w tak skrajnych warunkach pogodowych. Dlatego być może (podkreślam być może) może się czuć współodpowiedzialny za wszelkie nieszczęścia, k\tóre się zdarzą na Woodstocku. Tak samo jak w sytuacji, gdy w knajpie wybuchnie awantura i ktoś zostanie dźgnięty nożem. Normalny właściciel zastanowi się, czy temu wypadkowi nie mógł jakoiś wcześniej zapobiec? Czy wyczerpał wszelkie możliwości, żeby nie doszło do tej awantury. - wiedza na temat pijaństwa i narkomanii na Woodstockach jest powszechnie dostępna w mediach (zarówno tych prawicowych, jak i lewicowych), czyli w prasie, w radiu, w telewizji. Stąd pochodzi wiedza forumowiczów na temat festiwalów Woodstock. Pozdrawiam. iman napisał: > Troll o nicku wredna jędza w swoich kilkunastu postach: > - oskarżył publicznie, bez wiedzy na ten temat, zmarłego chłopaka o pijaństwo i > narkomanię > - oskarżył publicznie Owsiaka o pośrednie spowodowanie śmierci tego chłopaka > - oskarżył publicznie, bez wiedzy na ten temat, uczestników przystanku o masową > narkomanię i pijaństwo > > Znalazłoby się pewnie kilka innych zarzutów. > > Wszystkie te zarzuty kwalifikują się do sądu. Nie wiem, czy niektóre nie do > prokuratury. > Dla admina zidentyfikowanie tego trolla nie powinno być problemem... > Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... gazeta .. 28.07.06, 12:49 .. wciska ciemnote. Mlody czlowiek nie umiera dlawiac sie wlasnymi wymiocinami. Musial byc wczesniej nieprzytomny z powodu alkoholu lub narkotykow. Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:06 Możliwe, że na przystanku, jak na każdym duzym koncercie, obecne sa jakieś dragi, lub marycha. Nikt jeszcze nie wymyslił metody, by przy tego rodzaju zgromadzenich tego uniknąć. Problem w tym, że Owsiak otwarcie i czynnie stara się z tym walczyć, w przciwieństwie do innych oragnizatorów imprez masowych. Dowcip polega na tym, ze z informacji prasowej wcale nie wynika, by ktoś czegos zaniedbał. Nie wynika też, że chłopak zmarł z przedawkowania. Wygląda, że był rzeczywiście ofiarą udaru słonecznego. Bez sensu odwoływać impreze, bo jest gorąco. Nie byłoby zresztą wtedy oryginalnego np Woodstock i np. słynnego "wejscia błociarzy". Trzeba zapewnić dostep do napojów, opieki lekarskiej itd. Problem z trollem (wredna jędzą) polega na tym, że sprzedaje tu ewidentnie insynuacje połączone ze złą wolą. Ta premedytacja ma wyrażnie na celu zniszczenie dobrego imienia nie tylko Owsiaka ale całej grupy młodych ludzi, którzy jada na przystanek. Znam kilka osób, które tam pojechały (sam jestem już zgredem) i wiem, ze nie ćpają, nie palą, piją czasem piwo...Pojechały posłuchac muzyki, spędzić czas w wielkiej grupie rówieśników itd. Wredna jędza właśnie zmieszała ich z błotem. Ciekaw jestem, czy osmieliłaby sie to zrobic pod własnym nazwiskiem. Internet nie zapewnia wcale bezkarności. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 12:48 Najłatwiej do jednego piszącego sie przyczepić, choć inni pisza to samo :/ Zjeżdzaj prymitywny kmiocie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 12:51 wredna_jedza napisała: > Najłatwiej do jednego piszącego sie przyczepić, choć inni pisza to samo :/ > Zjeżdzaj prymitywny kmiocie :/ > Podasz mi swój adres? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Zjeżdzaj 28.07.06, 12:58 Od tego jest czerwony kosz na forum pajacu :/ Jak ci sie moje posty nie podobają :/ Przeczytaj regulamin domorosły prawniku od siedmiu boleści :/ Odezwał sie "praworządny regulaminowy knebel z PiS" czy może z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
2aigel Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:03 A po co ci jej adres? To podejrzane... Gwałty, kradzieże, te sprawy?? Nieładnie... liman napisał: > wredna_jedza napisała: > > > Najłatwiej do jednego piszącego sie przyczepić, choć inni pisza to samo : > / > > Zjeżdzaj prymitywny kmiocie :/ > > > Podasz mi swój adres? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:04 To są groźby karalne śmieciu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:09 Żebym wiedział, gdzie wysłac pozew. Odważysz się smieciu? Czy jak kazdy tchórz schowasz się za nicka Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:12 Buahahahahahaha Od kiedy to mam obowiązek podawać publicznie swój adres? Śmieszny dzieciak jestes, a nie prawnik :P Spadaj, bo szkoda mi czasu na dyskusje z kretynem, co nie potrafi zrozumieć nawet regulaminu forum :/ Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:19 wredna_jedza napisała: > Buahahahahahaha > Od kiedy to mam obowiązek podawać publicznie swój adres? > Śmieszny dzieciak jestes, a nie prawnik :P > Spadaj, bo szkoda mi czasu na dyskusje z kretynem, co nie potrafi zrozumieć > nawet regulaminu forum :/ > Nie jestem prawnikiem Jestem zgredem nie dzieciakiem. Zostawiłem na tym forum kilkaset postów, gdy mniej tu było śmierdzących trolli. Znam więc regulamin. Nie masz obowiązku nic podawać. Tak jak nie masz obowiązku się myć. Chodzi i zwykła cywilną odwagę i honor. Wykraczasz poza netykietę. Jestes więc chwastem Chwasty pozbawione honoru i odwagi należy stosownie traktować. Chowasz się za regulaminem, bo nie ośmieliłbys się swoich inwektyw powiedzieć wprost bojąc się konsekwencji. Jestes tchórzem Jacek Jadczak/ Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:23 > Chodzi i zwykła cywilną odwagę i honor. > Chowasz się za regulaminem, bo nie ośmieliłbys się swoich inwektyw powiedzieć > wprost bojąc się konsekwencji. Mailem "w 4 oczy" brakuje odwagi cwaniaku? Więc nie pitol o honorze śmieciu :/ Żegnam PS - gdybym naruszała regulamin i netykiete, to moje posty by już daaaawno zniknęły :P Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:38 Wysłanie maila nie wymaga odwagi. Odwagi wymaga pokazanie twarzy publiczne. Na to cię nie stać. No cóż, mam chwilę czasu poszukam twoich postów i zabawimy się we flamy A regulamin i netykieta to dwie zupełnie różne rzeczy. Widac, że jestes cienka w tych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:44 > Wysłanie maila nie wymaga odwagi. > Odwagi wymaga pokazanie twarzy publiczne. Ty też wieszasz swój adres na każdym słupie? > No cóż, mam chwilę czasu poszukam twoich postów i zabawimy się we flamy No i zobaczymy ile wytną :))))) Ale cóż, wielbicieli Owsika tylko na tyle stać, na wycinanie postów przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 13:46 Dżiiizes, tyś jest całkiem zielona kobito. Ja nie wycinam, jak coś mam do kogos, sam załatwiam. A co to jest flame - to sobie może wyguglaj i nie kompromituj się Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:02 flama żart. sympatia; osoba (zwł. kobieta) będąca przedmiotem miłostki, amorów, flirtu, (przelotnego) romansu. Etym. - łac. flamma 'płomień; pochodnia; zapęd; miłość'. [Kopaliński] :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:04 Szukaj dalej Na razie całkiem zimno. Polecam słownik terminologii internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:19 O to ci chodzi???? flame, flejm | ang. płomień, ogień | Awantura. Na ogół dotyczy tematu kontrowersyjnego. Flame'y są bardzo | niepożądanym zjawiskiem, gdyż ich uczestnicy prędzej czy później zaczynają | obrażać siebie nawzajem. Flame'y często są prowokowane przez trolle. | Jeżeli wiele osób zarzuca Ci flejmowanie, najprawdopodobniej Twoje | wypowiedzi są odbierane jako obraźliwe lub prowokujące. Tylko, że troll pisze prowokacje, a potem nie odpowiada, i nie dyskutuje z nikim :P Tylko ma niezłą polewke z tego, ze tylu idiotów dało sie wkręcić :P Marne masz jednak pojęcie o necie :P Zresztą ktoś tu mi zarzucił spamowanie - buahahahah, jednak poziom netowej edukacji w narodzie jest przerażający :P Zgodnei z definicją, to całą naszą dyskusje pod tym artem by należało zakwalifikować jako flame i wyłączyć komentarze :P Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:28 No, już trochę lepiej. Ale nad wnioskami musisz jeszcz trochę popracować. 1. Flame bywa reakcją na trolla - zgadza się, tak cię nazwałem i tak cię traktuję 2. Twoje odpowiedzi sa typowo trollowe, ctrl-c , ctrl-v z jednego postu. 3. Moje flamy są łagodne 4. Uczciwie sobie zasłużyłaś na dużo wieksze bęcki, ale mam słabość do naburmuszonych panienek. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:31 > No, już trochę lepiej. > Ale nad wnioskami musisz jeszcz trochę popracować. > > 1. Flame bywa reakcją na trolla - zgadza się, tak cię nazwałem i tak cię trakt > uję > 2. Twoje odpowiedzi sa typowo trollowe, ctrl-c , ctrl-v z jednego postu. Niezbyt dokładnie czytasz :P Widać :P > 3. Moje flamy są łagodne > 4. Uczciwie sobie zasłużyłaś na dużo wieksze bęcki, ale mam słabość do > naburmuszonych panienek. > > I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:32 > 4. Uczciwie sobie zasłużyłaś na dużo wieksze bęcki, ale mam słabość do > naburmuszonych panienek. > > I tyle. Się zdecyduj, jestem moher od Rydza czy naburmuszona panienka :D Odpowiedz Link Zgłoś
liman Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:50 wredna_jedza napisała: > > 4. Uczciwie sobie zasłużyłaś na dużo wieksze bęcki, ale mam słabość do > > naburmuszonych panienek. > > > > I tyle. > Się zdecyduj, jestem moher od Rydza czy naburmuszona panienka :D > Naburmuszony junior moher z klubu techno. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Chyba się z lekka wkurzyłem... 28.07.06, 14:14 wredna_jedza napisała: > Ale cóż, wielbicieli Owsika tylko na tyle stać, na wycinanie postów przeciwnika > . no nie, co za narod. ale jakos nie wpadlo im do glowy, zeby zrobic reportaz co sie dzieje na pielgrzymkach, albo jak sie wiernym anteny satelitarne "rozdaje", widocznie sa jeszcze za mlodzi, zeby tepic innych Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza spływaj 28.07.06, 13:15 Jak takiś odważny - jak widac - jestem logowana :P W "4 oczy" mailem już odwagi zabrakło palancie? Spadaj, bo szkoda mi czasu na durne dyskusje śmieciu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trart1 Re: spływaj 28.07.06, 13:18 ŁUUUUUUUUUUUUP ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP. Kurde, z rozbiegu też nie da radę... Może ktoś zadzwoni po młot pneumatyczny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
prazdroj duże ilości płynów 28.07.06, 12:47 Owsiak przypomina by "pić duże ilości płynów". No, to będą dzieciaki piły. I bedą się krztusiły "wydzieliną z żołądka" Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Nachlał się,zasnął na słońcu i zakrztusił rzygami. 28.07.06, 12:51 Czytaj: "dostał udaru i zakrztusił się wydzieliną żołądkową". Żałosna banda brudasów sępiących o żarcie.Jesteście tak samo chorzy umysłowo jak skinheadzi. Powinni was zamknąć, wytłuklibyście się wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Nawet policja chodzi na smyczy Owsiaka... 28.07.06, 13:00 "Przyczyną zgonu udar słoneczny"... Udar nocny?... Normalnie, gdy człowiek wymiotuje, to budzi sie ze snu - no chyba ,że jest mocno 'nawalony/naćpany'... Odpowiedz Link Zgłoś