basia ha!ha! 28.07.06, 15:36 jak sie okaze za chwile, alebo jutro, ze owsiak poiera propozycje giertycha, to co, to bedzie oznaczac, ze Owsiak brunatnieje? cymesik...gazeto, cymesik Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:37 Nie rozumiem, Panie Ministrze, po co ta prohibicja. Przecież młodzież poniżej 18. roku życia i tak nie kupi alkoholu, bo nie wolno im go sprzedawać. Więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin To teraz nie kupią i ci powyżej, więc nikt nie 28.07.06, 15:50 wypije 2 śmiertelne ofiary Brudstoku i 500 w szpitalach w skutek "odwodnienia organizmu" czyli poprostu opili się w sztok ... alkohol powoduje odwodnienie organizmu wystarczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
sanddra Re: To teraz nie kupią i ci powyżej, więc nikt ni 28.07.06, 18:32 500 osobom udzielono pomocy. Dosc interesujacy tok rozumowania ze kazdemu komu udzieli sie pomocy to obowiazkowo trawia do szpitala. To po pierwsze. A po drugie rozumiem ze na wlasnym przykladzie wiesz ze jedynym powodem odwodnienia organizmu jest zachlanie. Do odwodnienia organizmu dochodzi rowniez w trakcie dluzszego przebywania na sloncu. Pomysl czasem zanim nabredzisz. Wielka impreza na otwartej przestrzeni pod palacym sloncem i dzieciaki ktore zapominaja o zalozeniu okrycia na glowe i piciu wody. Pomysl z prohibicja chybiony jak zawsze u ministra. Koncesje juz dawno zatwierdzone, a co do sprzedazy alkoholu to ponizej 18 rz go nie sprzedaja. Pomijam juz taki problem jak to ze alkohol jak ktos chce kupic w tym kraju to kupi, a przy prohibicji bedzie pil zapewne w zamknietym namiocie. Przy takim sloncu nic glupszego nie mozna chyba wymyslec, chociaz .... do odwaznych swiat nalezy.... Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:40 Panie Ministrze, to nie sprawa prohibicji, tylko edukacji. Przypadki odwodnień wskazują na to, że ludzie nawet wody pić nie potrafią, a co dopiero mówić o alkoholu! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 15:49 i moze jeszcze obowiazkowe uczestnictwo we mszy swietej? i dawanie na tace? giertych, ty wez sie moze do roboty za jaka ci place z moich podatkow a nie pieprz takich glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
sanddra Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 18:36 Na co liczysz? Facet nie ma przygotowania na ten stolek a wywalczyl sobie go tupaniem nozka. Teraz zastanawia sie jak Mlodzieza Wszechpolska zastapic nauczycieli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
veritas4 Re: czyli są typowymi Brudstokowiczami :) 28.07.06, 16:24 A Łojciec Maryjanin nie rekrutuje do swojej szkółki na kanoniczno - gospodarcze? Nowa rzeczywistośc - nowe kierunki w prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Misterstwo Edukacji wprowadza prohibicję? 28.07.06, 15:52 i bedzie sie zajmowac listą pedofili w polsce? a ja sie łudziłem że ministerstwo edukacji bedzie sie zajmowac edukacja... no coz, pieniedzy nie ma, a dzieciaki tylko te trzydziesci pare godzin spedzaja w szkole w ciagu roku szkolnego, takze ministerstwo musi im zorganizowac zycie poza zajeciami. brawo! brawo! to sie nazywa panstwo opiekuncze. czekamy na dalsze plany ... Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Niektorzy tutaj to beton rodem z PISuaroLPRu!!! 28.07.06, 15:51 Sluchajac niektorych tutaj to tak jak sluchac betonu z PISuaru i LPR. Jak kobyla z klapkami na oczach!!! Czyz na codzien nie umieraja ludzie z powodu udaru slonecznego, zapicia sie czy zacpania czy tez po prostu bo tak bylo im przez pana Boga pisane?? Oczywiscie lepiej sprzedaje sie zawsze historia czyjes smierci jesli towarzyszy jej jakas wielka impreza... i oczywiscie najlepiej zwalic na kogos innego... na Owsiaka... niz na samego siebie. A co do kuzwy nedzy taki 19 latek nie ma swojego rozumu?! Chyba juz czas najwyzszy!!! A jaka bylaby reakcja ogolu gdyby zmarl 30-40-latek na przystanku autobusowym?? Pewni zupelnie odmienna i pewnie taka informacja zostala by olana cieplym moczem. To tak samo jak ktos sie rozwali autem to nikt nawet nie zauwazy. Ale jak samolot spadnie to wszyscy maja temat do wyolbrzymiania i naglasniania sprawy. A suma sumarum jazda autem jesto wiele bardziej niebezpieczna niz podrozowanie samolotem. Hihi... a wiec tak rozumujac Panicz Giertych powinien wszystkim 19- 20 latkom zakazac kierowania samochodem... bo to niebezpieczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Do pana Giertycha Romana... 28.07.06, 15:52 Panie wice-ministrze (sic!) Giertychu Romanie... ...a może Pan tak wprowadzi prohibicję w stosunku do siebie...? Toż to niemożliwe, aby takie głupoty wymyślać na trzeźwo... (Ciągle czakam na odpowiedź do poprzedniego mojego zapytania...) Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:02 To sie robi paranoiczne- prohibicja forma nacisku na spoleczenstwo. No ludu moj ludu, jak bedziesz niegrzeczny to ci przykrecimy kurek. Czemu jakis zombie ma za mnie decydowac czy zaleje pale do nieprzytomnosci czy nie? A moze chce sie tylko napic winka, albo walnac setke po obiedzie? Na wiejskiej gnoje nie mieliscie prohibicji, caly narod o tym wie. A M.Jurek dalej trzyma sie obietnicy??? Nikt sie nie dowie zaklamani alkoholicy. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:13 el_p napisał: > nie? A moze chce sie tylko napic winka, albo walnac setke po obiedzie? Na > wiejskiej gnoje nie mieliscie prohibicji, caly narod o tym wie. A M.Jurek dalej > trzyma sie obietnicy??? Nikt sie nie dowie zaklamani alkoholicy. obawiam sie, ze bedziesz musial isc po pozwolenie do lekarza a wodka bedzie na kartki ******************* Kiedys kolega prawie plakal, ze nie moze sie oduczyc podawac gorzale. Drugi pyta dlaczego nie mozesz odstawic, przeciez to proste. Tamten na to, ze mu szkoda wodki, bo jest tania, dlatego pije. albo wprowadzic reglamentacje, nie 5 litrow/rok/mieszkanca, ale np: 50 g/osobe/z okazji wazniejszych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:17 Nie podawaj glupich pomyslow bo pozalujemy wszyscy... Ja tego nie rozumiem, cale szczescie Wroclaw ominely w tym roku wszelkie nieszczescia i plagi egipskie typu Woodsztok czy inne B16 i zaraz bede sie mogl naprac ile dusza zapragnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:20 el_p napisał: > Nie podawaj glupich pomyslow bo pozalujemy wszyscy... > > Ja tego nie rozumiem, cale szczescie Wroclaw ominely w tym roku wszelkie > nieszczescia i plagi egipskie typu Woodsztok czy inne B16 i zaraz bede sie mogl > naprac ile dusza zapragnie:P dobrze, ze tego chyba sam nie czyta, bo faktycznie sam podpisze na siebie wyrok. Reglamentacja, ciezkie by to bylo, ale na szczescie nikomu nie udalo sie jezcze zniszczyc premyslu bimbrowniczego. Ha, podziemie gora. Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:22 Bedzie jak za okupacji panie, ale duch (ten lacinski) w Narodzie nigdy nie zginie Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:25 el_p napisał: > Bedzie jak za okupacji panie, ale duch (ten lacinski) w Narodzie nigdy nie zgin > ie szykuje sie na trzeci rzut, bo ani hitler, ani stalin nie dali rady z bimbrem to konskiej twarzy moze sie wreszcie uda, zniszczyc gen pijanstwa w narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 ciekkawe czy G.ych wa..il kiedys korbole 28.07.06, 16:08 ciekazwe czy G. wa...il kiedys korbole i dlaczego o tym zapomnial Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Roman zrób porządek z tym bydłem! 28.07.06, 16:11 no nie muuuuuuuuuuuuuuuuuu my male krowki szukamy dobrego buhaja Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Następny głupek......Trolle won !! 28.07.06, 16:14 mangold napisał: > przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin siebie głupkiem nazywać ? Goldbaum nie podejrzewał 28.07.06, 16:52 cie o taką szczerość :) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Film o Brudstoku 28.07.06, 17:16 www.youtube.com/watch?v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
veritas4 Re: Roman zrób porządek z tym bydłem! 28.07.06, 16:20 Tak jest Romek!! wyjdź i zaspiewaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jeszcze wolska nie zgineła.... 28.07.06, 16:24 veritas4 napisał: > Tak jest Romek!! wyjdź i zaspiewaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin na bydło z Brudstoku zakaz sprzedaży alkoholu i 28.07.06, 16:51 ściganie dilerów jest najlepsze, jeszcze Wsiaka z TVP na komuszy ryj wyrzucić i będzie to koniec Wsiaka, WOŚP i Brudstoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:14 "Apel resortu edukacji spowodowany jest upałem." co prawda, to fakt. innymi słowami: pogrzało ich ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mdzj Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:15 "Ministerstwo Edukacji Narodowej (MEN) zwróciło się do wojewody lubuskiego o wprowadzenie całkowitej prohibicji na obszarze, gdzie odbywa się..." Jestem za, ale pod jednym warunkiem: Niech najpierw wprowadzą bezwzględną prohibicję na na obszarze, gdzie odbywają się posiedzenia Sejmu. ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:16 mdzj napisał: > "Ministerstwo Edukacji Narodowej (MEN) zwróciło się do wojewody lubuskiego o > wprowadzenie całkowitej prohibicji na obszarze, gdzie odbywa się..." > > Jestem za, ale pod jednym warunkiem: > Niech najpierw wprowadzą bezwzględną prohibicję na na obszarze, gdzie odbywają > się posiedzenia Sejmu. ;-> > proponuje otoczyc teren imprezy szczelnym kordonem, przeszukac wszystkich i jeszcze sprawdzic wykrywaczami, czy czego nie zakopali Odpowiedz Link Zgłoś
el_p Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:19 dezodoranty pozabierac bo wychlejo swinie jedne.... Proste zasady matematyki, nie bedzie wina wiecej sprobuje marihuany i LSD Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 16:23 el_p napisał: > dezodoranty pozabierac bo wychlejo swinie jedne.... > > Proste zasady matematyki, nie bedzie wina wiecej sprobuje marihuany i LSD jak dezynfekcja, to dezynfekcja pozabieraja znaczki , dlugopisy , wszelkie ostre przedmioty , napoje, zeby sie nie sfermentowaly,.... a nawet zabiora skarpetki, bo to jabky nie patrzyl srodki odurzajace Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Jestem za prohibijcją w Sejmie, a przynajmniej 28.07.06, 16:54 organiczeniami w dostępie do alkoholu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
meleme Prawda o świętym Romku. 28.07.06, 16:30 Jak Pan Bóg nie dał rozumu, to chociaż wzrostem wynagrodził. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: Prawda o świętym Romku. 28.07.06, 16:33 meleme napisał: > Jak Pan Bóg nie dał rozumu, to chociaż wzrostem wynagrodził. wiesz moze cos wiecej, czy on taki od urodzenia, czy mial jakies urazy w dziecinstwie? moze jakas choroba, albo alkoholizm? czy kolo jego domu nie bylo jakiejs remizy albo stadionu? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold koledzy go popychali .... :-) 28.07.06, 16:35 simpson.50 napisał: > meleme napisał: > > > Jak Pan Bóg nie dał rozumu, to chociaż wzrostem wynagrodził. > > wiesz moze cos wiecej, czy on taki od urodzenia, czy mial jakies urazy w > dziecinstwie? > > moze jakas choroba, albo alkoholizm? czy kolo jego domu nie bylo jakiejs remizy > albo stadionu? Odpowiedz Link Zgłoś
simpson.50 Re: koledzy go popychali .... :-) 28.07.06, 16:36 znaczy podawal mydlo? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold chodziło mi raczej o kuksańce .. :-DDDD 28.07.06, 16:37 simpson.50 napisał: > znaczy podawal mydlo? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix666 Re: koledzy go popychali .... :-) 28.07.06, 16:40 mangold napisał: raczej dotykli patykiem albo zasadzali glana ...bo reka sie kazdy brzydził tego frankensteina dotknac.. Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Pewnie!Zasieki i Młodzież Wszechpolska z psami 28.07.06, 17:01 Na wieżyczkach LPR-y z CKM-ami,a wszystko pod prąd. Jak ktoś będzie chciał się napić to i tak sobie poradzi,a stworzy się możliwość nielegalnego handlu i obrotu alkoholem niewiadomego pochodzenia który jest o wiele bardziej grożny niż upał.Może LPR ma jakiś prywatny interes w tego typu akcjach,a może chce w ten mało elegancki sposób pozbyć się tej gorszej młodzieży, tej mniej polskiej,łże-polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
baha3d Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 17:11 przecież zawsze była prohibicja na Łudstoku!!!! też mi wynalazek! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Prawda o Brudstoku 28.07.06, 17:15 www.youtube.com/watch?v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Prawda o Brudstoku 28.07.06, 17:21 Człowieku juz sie nie udzielaj. Skoro jestes tak słaby, ze musiałeś iść na ATK to znaczy, że naprawde b. niewiele soba reprezentujesz. Zawsze była taka gradacja UW dzienne - UW zaoczne - najsłabsi na ATK. Musisz byc b. cienki koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Dzienne prawo to słabo ? 28.07.06, 17:27 Prawda o Brudstoku: www.youtube.com/watch? v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Człowieku, przestań sie ośmieszać, 28.07.06, 17:43 są dwie możliwości : - przeczytałeś gdzieś o ATK i myslisz, że tą nazwą kogos olśnisz - pochodziś z jakiejś zabitej dechami dziury i jakis klecha naopowiadał ci banialuków o rzekomym poziomie na ATK, a ty jak to wiejski chłopaczyna posłuchałeś, niestety prawda jest taka, że ATK zawsze była przytuliskiem dla tych słabszych i nic tego nie zmieni. Każdy myslący, który nie chce być obśmiany przy składaniu papierów do jakiejkolwiek kancelarii wybiera UW (nawet zaoczne jest o wiele lepsze, przynajmniej tak nam mówili wykładowcy, sam kończyłem dzienne). Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Ja nie chce byc adwokatem a politykiem, a z 28.07.06, 18:39 zawodów prawniczych to notariuszem. Nic dziwnego zawsze szkaluje się konkurencyjną Uczelnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Ja nie chce byc adwokatem a politykiem, a z 28.07.06, 19:03 coraz bardziej mnie utwierdzasz w przekonaniu, że nawet ATK to tylko twoje pobozne życzenia, nawet kandydat na przyszłego prawnika powinien wiedziec, ze takze aplikacja notarialna odbywa sie w kancelarii tyle, ze notarialnej, a takie bzdury o jakis tam konkurencyjnych uczelniach to możesz opowiadac na zebraniu koła nie jest zadną konkurencją dla UW. Prawda jest taka, że ATK jest dla słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: Ja nie chce byc adwokatem a politykiem, a z 28.07.06, 19:06 coraz bardziej mnie utwierdzasz w przekonaniu, że nawet ATK to tylko twoje pobozne życzenia, nawet kandydat na przyszłego prawnika powinien wiedziec, ze takze aplikacja notarialna odbywa sie w kancelarii tyle, ze notarialnej, a takie bzdury o jakis tam konkurencyjnych uczelniach to możesz opowiadac na zebraniu koła młodzieży wiejskiej. ATK nie jest zadną konkurencją dla UW. Prawda jest taka, że ATK jest dla słabszych. Ale musze ci powiedzieć, że teraz zaczyna wyłaniac sie twój obraz, dzięki któremu stajesz się trochę sympatyczniejszy. Wygląda na to, ze nie jesteś łysym zakapiorem, tylko małym, zakompleksionym chłoptasiem, marzacym o lepszym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Nie ATK tylko UKSW... ja nie ide na teologie ! I 28.07.06, 20:01 bardziej niż zostanie notariuszem interesuje mnie polityka, i to być może będzie mój właściwy zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin A wiesz, że ma być otwarcie zawodów prawniczych ? 28.07.06, 19:59 A bardziej chciałbym być politykiem, to mnie bardziej pociąga. Odpowiedz Link Zgłoś
sgogacz Porównanie z Love parade 28.07.06, 17:22 Powiedzcie mi proszę dlaczego na Love Parade do Berlina przyjeżdża ponad milion młodych osób a bójek jest zero? I dlaczego władze w niemczech nie protestują, że młodzież ćpa i się seksi po krzakach?? Wiecie dlaczego na 2 lata odwołano paradę?? Bo zwierzęta były płoszone i trawa deptana! Tam to jest święto wolności i miłości.. jeden dzień w roku kiedy człowiek staje się naprawdę wolny. Jeśli chce może przebrać się, wypić piwo, spalić jointa, pobawić się przy dobrej muzyce i iść do domu by od następnego dnia wrócić do szarej rzeczywistości. Jakby ktoś pytał to: tak byłem i widziałem to na żywo. A u nas? Pełna abstynencja? Potepienie? Masonska impreza? Dajcie młodym ludziom spokój, nikt nie stanie się szatanem przez jeden zakichany Woodstock, kilka piw i dwa dni muzyki, a nawet przez trzy skrety z marihuana. Na woodstock prawie nikt sie nie bije, prawie nikt nie kradnie, nawet jak sie za przeproszeniem nachleje. Co wam do tego panowie w garniturach, u ktorych spedzanie wolnego czasu ogranicza sie do bankietow i niemoznosci zaspokojenia wlasnej malzonki od nadmiaru cholesterolu. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Prawda o Brudstoku: 28.07.06, 17:31 www.youtube.com/watch?v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 a wystrarczyłoby co innego -prosta sprawa 28.07.06, 17:27 by mianowicie ten pan sam na trzeżwego wygladał, bo jak dla mnie jest jakby trochę nieprzytomny. Kręci mi się prawie w głowie jak go widzę, -i kilku innych. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Woodstock - droga do piekła ! Obejrz fikm, który 28.07.06, 17:32 obraził Wsiaka ! www.youtube.com/watch?v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce Oto przyszły bolszewicki prawnik! 28.07.06, 17:50 superrrrrrrrrrrr!!!!! A jaka morlanosc! no to erpe04 - MIODZIO! Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Wódstok w Sejmie ma się dobrze. 28.07.06, 17:32 A i zachowanie niektórych trąci utratą kontaktu z rzeczywistością.Na zdrowie p osłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Prawda o Brudstoku - zobacz Sam: 28.07.06, 17:32 www.youtube.com/watch?v=Ww01YlcCo9g&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 17:47 Żaden brunatny koń nie obrzydzi nam Przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 17:52 ja bym wprowadzil zkaz rzadzenia dla oszlomow chorych psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 17:56 Ja jestem za pełną prohibicja Giertycha! Polska naprawde brunatnieje... a może głupieje... ponoć kogo Bóg chce pokarać temu rozum odbiera. QW każdym razie atmosfera robi się duszna i to nie tylko przez upały... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Prohibicja w okolicach Kostrzyna 28.07.06, 18:01 Czy p.Owsiak wypłaci rekompensaty sklepom monopolowym ?... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 18:05 terence napisał: > Polska naprawde brunatnieje... a może głupieje... Grupka oszołomów takich jak Ty - to jeszcze nie Polska... > ponoć kogo Bóg chce pokarać > temu rozum odbiera. O, to,to !...)) >W każdym razie atmosfera robi się duszna i to nie tylko > przez upały... Bez piwka ani rusz, nie?...)) Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin Oj to źle jeszcze komuno - bolszewia nam się 28.07.06, 18:42 wydusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Tak, tak: prohibicja = nazizm... 28.07.06, 18:08 z_pokolenia_mp3 napisała: > Polska brunatnieje :-( A Twój mózg gąbczeje...)) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Film powinien w zupelnosci wystarczyc! 28.07.06, 18:16 Zakazac tego swinstwa. Giertych ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Film?Tendencyjne,szmatławe coś oczami fanatyk 29.07.06, 01:13 Pewnie, ze szmatlawe!!! Jesli uwazasz, ze ogladanie 12-letniego bubka chlajacego piwo oraz innych schlanych i lezacych na ziemi jest w porzadku - to stuknij sie porzadnie w dekiel! Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Re:wet3 29.07.06, 09:12 Patologie zdażają dię wszędzie a eksponowanie takich przypadków świadczy tylko o tendencyjności danej produkcji.Zapewniam cie iz takie przypadki miały miejsce również na pielgrzymkach tylko nikt nie jest na tyle bezczelny co TV ojca dyrektora.Na tej zasaczie powinno się zabronić młodzieży udziału we wszystkich imprezach masowych więc to ty stuknij się w dekiel i pomyśl chilę w obiektywny i nie zaślepiony propagandą wiadomego radia sposób Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Giertych za pełną prohibicją na Woodstocku 28.07.06, 18:21 Romuś, twierdzisz że samogon jest mniej szkodliwy od piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
dvoryanin to już druga ofiara Brudstoku i Jurka Wsiaka w 28.07.06, 18:41 ostatnim czasie ! Ile krwii ma on na rękach ? Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Dvoryanin ty chyba nie masz dziecka z rakiem nie? 28.07.06, 18:54 Zastanów się co piszesz,jaka krew,gó..arz sam sobie jest winien.Owsiak mu wlewał do gardła?A takiej ilości dzieci ilu Jurek uratowałżycie dzieki swoim akcjom ty pewnie w całym swoim życiu nie ujrzysz.Przeszkadza że jest niezależny co?Że nie liże dupy czarnym i PISiorom to zły deprawator od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 a moze prohibicja na spotkaniach MW? 28.07.06, 23:54 tak, tych gdzie członkowie witają się hitlerowskim gestem Odpowiedz Link Zgłoś