red.a.michnik to jest lepsze! 05.08.06, 10:02 to jest jeszcze lepsze! img86.imageshack.us/my.php?image=poriselervq1.swf mam tylko jedno pytanie moze ktos wie kto i co spiewa w podkladzie to tego filmiku - strasznie wkreca ta pioseneczka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kappaa Re: to jest lepsze! 05.08.06, 10:26 Loituma. Popatrz tutaj: wiecek.biz/loituma-ievas_polka.html Odpowiedz Link Zgłoś
jagro Re: to jest lepsze! 05.08.06, 10:29 Było kiedyś na funiaste.net, mam to chyba na dysku moge posłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A oto jak PO opuszczają jej członkowie! Zobaczcie! 05.08.06, 10:10 GW czepia się PiSu, a o problemach PO w regionach delikatnie, subtelnie, tak, by nie rozbić... kolosa na glinianych nogach! Zobaczcie co dzieje się w PO: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,61085,3529819.html Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: A oto jak PO opuszczają jej członkowie! Zobac 05.08.06, 10:29 stary,zapraszam do lektury innych gazet ,tam włos z głowy nie spadnie czy to PIS czy SLD.Gazeta nie kryje od dawna że pis to nie ich faworyci. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A oto jak PO opuszczają jej członkowie! Zobac 05.08.06, 10:49 Czytuję prawie wszystkie większe dzienniki i tygodniki, bo lubię mieć wiedzę pełną! Faworytem GW była najpierw Partia Demokratyczna i jej 15% poparcie w sondażach GW - skończyło się na 1%, a pani Bochniarz - kandydatka PD na prezydenta - miała poparcie wielkości ...błędu statystycznego, ha, ha! GW pisała o tym dzisiaj, ale ta informacja szybko zniknęła, jednak zdążyłem zapisać adres - zobacz sam: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3529826.html Później faworytem została PO, a i ta tonie! Akcje GW na giełdzie lecą na pysk: w czwartek straciły na wartości 11% (około 200 mln zlp) a w piątek dalsze 5% - niedługo plajta! TO SIĘ NAZYWAJĄ DOBRE WIADOMOŚCI, CO? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Dziękuj Giertychowi-może i ciebie obejmie amnestia 05.08.06, 10:25 maturalna, choć z taką wiedzą pracy nie znajdziesz! No, chyba jako goniec w redakcji GW! Odpowiedz Link Zgłoś
magia34 Re: A...pstro!Kolejne niedouczone czerwone indywi 05.08.06, 11:57 czerwonych szaleńców masz u władzy daltonisto Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A...pstro!Kolejne niedouczone czerwone indywi 05.08.06, 11:58 Czerwony Nieuk jednak zawsze pozostanie nieukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
magia34 Re: A...pstro!Kolejne niedouczone czerwone indywi 05.08.06, 14:56 miło mi ze sie do nich zaliczasz Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: A...pstro!Kolejne niedouczone czerwone indywi 05.08.06, 12:02 odezwala sie wnuczka tow. Grudnia Zdzislawa magia34 napisała: > czerwonych szaleńców masz u władzy daltonisto Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Pisowcy 05.08.06, 14:25 magia34 napisała: > to potomkowie stalina i berii Chyba tylko ideowi, bo oni mieli niewiele własnych dzieci. A zresztą syn Berii napisał książkę wjęzyku francuskim :"Beria, mon pere". Wyszła również w języku polskim, polecam przeczytanie, chociaż należy ją czytać z dużą dozą rezerwy i krytycyzmu. Nie wszyscy mogą ją więc czytać be uszczerbku. Odpowiedz Link Zgłoś
magia34 Niekoniecznie ideowi 05.08.06, 15:55 skoro ludność tej planety pochodzi od adasia i ewci (oni byli kolorowi w kratkę oczywiscie) to pisowcy chciał czy nie maja w geny stalinowców. Odpowiedz Link Zgłoś
kappaa Nie zdobywa, tylko odzyskuje 05.08.06, 10:27 Wiadomo, był pochłonięty przez układową bezpartyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
grain1 Re: Nie zdobywa, tylko odzyskuje 05.08.06, 12:03 Uszok nie jest hanysem, dlatego się waha. Pewnie jakiś łemek, albo inny 'polak' z kresów. Hanystwo zawsze było partyjne. Czy to NSDAP lub PZPR. Wywalić buca na zbity pysk!! Niech ślunsk bydzie w końcu ślunski. Ryhtyk, ja? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Odwalilo ci gorolu? 05.08.06, 12:15 Przeciez gdyby Slazacy - tacy jak Uszok - mogli sami sie rzadzic na Slasku, toby to calkiem inaczej wygladalo; to dzierki naplywowwym Slask jest tak bardzo zchacharzony; o tym nawet przedszkolaki wiedza grain1 napisała: > Uszok nie jest hanysem, dlatego się waha. > Pewnie jakiś łemek, albo inny 'polak' z kresów. > Hanystwo zawsze było partyjne. > Czy to NSDAP lub PZPR. > Wywalić buca na zbity pysk!! > Niech ślunsk bydzie w końcu ślunski. > Ryhtyk, ja? Odpowiedz Link Zgłoś
grain1 Re: Odwalilo ci gorolu? 05.08.06, 13:49 silesius.monachijski0 napisał: > Przeciez gdyby Slazacy - tacy jak Uszok - mogli sami sie rzadzic na Slasku, > toby to calkiem inaczej wygladalo; to dzierki naplywowwym Slask jest tak bardzo > > zchacharzony; o tym nawet przedszkolaki wiedza > > grain1 napisała: > > > Uszok nie jest hanysem, dlatego się waha. > > Pewnie jakiś łemek, albo inny 'polak' z kresów. > > Hanystwo zawsze było partyjne. > > Czy to NSDAP lub PZPR. > > Wywalić buca na zbity pysk!! > > Niech ślunsk bydzie w końcu ślunski. > > Ryhtyk, ja? z Cebie sil taki ślązak jak z koźiej końcówki odbytu puzon!!! Gnój jesteś i volksdeutch, gorol podupcony z Monachium. Idź się paść z razem z twoimi szkopskimi dobroczyńcami. Dawaj dalej dupy za DM. Fachowcu od kopania rowów i zbierania wiśni u herr Bauera... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Odwalilo ci gorolu? 05.08.06, 14:30 silesius.monachijski0 napisał: > Przeciez gdyby Slazacy - tacy jak Uszok - mogli sami sie rzadzic na Slasku, > toby to calkiem inaczej wygladalo; to dzierki naplywowwym Slask jest tak bardzo > > zchacharzony; o tym nawet przedszkolaki wiedza > > grain1 napisała: > > > Uszok nie jest hanysem, dlatego się waha. > > Pewnie jakiś łemek, albo inny 'polak' z kresów. > > Hanystwo zawsze było partyjne. > > Czy to NSDAP lub PZPR. > > Wywalić buca na zbity pysk!! > > Niech ślunsk bydzie w końcu ślunski. > > Ryhtyk, ja? W latach 70-tych popularny był na Śląsku wic: "Co to jest: Nie je, nie pije, a chodzi i bije?" Odpowiedź: Werbus przed wypłatą". (Dla niezorientowanych: "Werbusami" nazywano nie-Ślązaków, "zwerbowanych" do pracy w kopalniach i innych dużych zakładach spoza Śląska i kwaterowano w hotelach robotniczych). Odpowiedz Link Zgłoś
grain1 Re: Odwalilo ci gorolu? 05.08.06, 14:54 Czyli co? Sil to werbus czy zwykłe niedouczone bydlątko? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Odwalilo ci gorolu? 05.08.06, 14:56 brawo! lepiej bym tego nigdy nie ujal; werbus alias moje klony (taki "silesuis" np) eti.gda napisał: > W latach 70-tych popularny był na Śląsku wic: "Co to jest: Nie je, nie pije, a > chodzi i bije?" Odpowiedź: Werbus przed wypłatą". > (Dla niezorientowanych: "Werbusami" nazywano nie-Ślązaków, "zwerbowanych" do > pracy w kopalniach i innych dużych zakładach spoza Śląska i kwaterowano w > hotelach robotniczych). Odpowiedz Link Zgłoś
marekzy Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 10:30 Parafrazując słowa Kaczmarskiego można napisać "Kto sam ten nasz największy wróg! A śpiewak (Uszok) także był sam" historia zatoczyła koło - szkoda ze takie małe :( Odpowiedz Link Zgłoś
constance27 Re: nie dyskutujcie z talesem1 - to **P_S_Y_C_H_ 05.08.06, 10:35 Wiemy, wiemy. Dlatego traktujemy z wyrozumiałością:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszyiostatni Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 10:41 Do ojca tadeusza miałem 3 zdania... do Kaczyńskich mam dwa - SPIEPRZAĆ DZIADY. Dzioby precz od Śląska. Prezydent Uszok powinien mimo pewnych niedociągnięć pełnić 3 kadencję funkcje Prezydenta pod szyldem Forum Samorządowego. Jakby nie patrzeć jest gwarancją dokończenia ważnych inwestycji i stabilizacji rozwoju miasta. Gierki polityczne w wykonaniu PIS zakrawają już o pomste do nieba Pozdrawiam AO Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 10:44 Ale to już było Chcesz robić karierę zapisz się do PZPR teraz jest zapisz się do PiS Partia która krzyczy o odnowie moralnej demoralizuje społeczeństwo w taki sam sposób jak robili to poprzednicy jedynie słusznej linii. To teraz jest moment w którym trzeba będzie się wykazać odwagą Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A to ten przyglup Kutz jeszcze zyje? 05.08.06, 10:45 Pewnie tak, bo znow swoje brednie opowiada; na Slasku juz tak go maja dosc, ze musial sie pozegnac z "Dziennikiem Zachodnim", gdzie pisal te sowje - pozal sie Boze - "feleitony"; przygarnela go katowicka GW; to nie dziwi; GW przygarnie kazde g...; zas co do prezydenta Uszoka, to wcle bym sie nie zdziwil, gdyby przyjal propozycje PiS-u (i to nie zasadzie szantazu); z tego co wiem, to jest b.p prawicowym politykiem, zas srodowisko PO i bylej UW ma - od dawien dawna - w "bardzo glebokim powazaniu" Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Re: A to ten przyglup Kutz jeszcze zyje? 05.08.06, 10:49 pewnie żyje, chodzi i się ślini objawy typowe dla czerwonej świni Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi "Śmierć jak kromka chleba" 05.08.06, 10:56 nie.lze.elita napisała: > pewnie żyje, chodzi i się ślini > objawy typowe dla czerwonej świni "Śmierć jak kromka chleba" Taki prosty, ale i piękny film nakręcił Kazimierz Kutz o górnikach, którzy zginęli w kopalni "Wujek"... Kto tu jest czerwoną świnią? On czy Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: "Śmierć jak kromka chleba" 05.08.06, 11:08 film byl od poczatku kontrowersyjny (wywolal protesty wsrod gornikoiw z Wujka); Kutz byl za Gierka bardzo holubiony, i nigdy z zadna opozycja nie mial nic wspolnego; ostatnio zaslynal tym, ze wyzywal J. Kaczynskiego od Hitlera; na Slasku tego durnia nikt juz nie bierze na powaznie moherowe_stringi napisał: > nie.lze.elita napisała: > > > pewnie żyje, chodzi i się ślini > > objawy typowe dla czerwonej świni > > > "Śmierć jak kromka chleba" > Taki prosty, ale i piękny film nakręcił Kazimierz Kutz o górnikach, którzy > zginęli w kopalni "Wujek"... > > Kto tu jest czerwoną świnią? On czy Ty? > > Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala A to ten przyglup Kutz jeszcze zyje? 05.08.06, 13:29 silesius.monachijski0 napisał: > Pewnie tak, bo znow swoje brednie opowiada; na Slasku juz tak go maja dosc, ze >musial sie pozegnac z "Dziennikiem Zachodnim", gdzie pisal te sowje - pozal sie ... Rewia przygłupów monachijskich? ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 10:47 Rządy PiS'u wraz z przyległościami to hąńba dla Polski. A stosowane przez tą partię UB'eckie metody napuszczania czy kłamstwa (Kurski) to podwójna hańba. Panie prezydencie Uszok trzymam za pana kciuki. Niech pan będzie ponad tych ... Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 10:58 Panie Prezydencie Katowic prosze sie nie dac namowic !To wstyd byc zwiazanym w jakikolwiek sposob z PIS -em.JESTEM PEWNA ,ze sprobuja wszystkich swoich podlych sztuczek,prosze niech sie Pan nie poddaje,niech PAN NIE REPREZENTUJE PARTII TYCH OBLUDNIKOW.CHYBA PAN WIDZI ,ZE Z POLSKI URZADZILI SOBIE SWOJ WLASNY FPLWARK ! WSTYD I HANBA ,ZE PREMIER DEKLARUJE ,ZE TAKIEMU CZLOWIEKOWI JAK KURSKI GLOS Z GLOWY NIE SPADNIE.ROKITA,NIESIOLOWSKI,TUSK BARDZO SIE PRZYSLUZYLI POLSCE! KURSKI TO DNO MORALNE Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS i koalicja 05.08.06, 10:51 Czy mozna pozwolić na dalsze psucie Polski ?. Przecież PiS i Kaczyńscy jak co dobre to niszczą a złe wprowadzają. Świat to widzi. Czy mamy zostać z Afryką ?. Wizerunku nie poprawią lepszym zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
xavier27 Poznałem Pana Uszoka osobiście... 05.08.06, 10:56 Spoko facet. Rzetelny i konkretny. To ma być do cholery demokracja. Toż to w państwo jedno partyjne się zmienia. Krew mnie zalewa! Dlaczego nic nie robimy!!! Dlaczego lud nie protestuje! Dlaczego PIEPRZONY PREZYDENT 4 RP działa w tak zacofany sposób??? Dlaczego UE nie reaguje?? Dlaczego nikt nic nie robi??? Pie......niebawem i tak wyjeżdżam...na stałe na szczęście. Nie chcę już mieszkać w tej buraczano-górniczej prowincji europy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 frustracja i niemoc krzyczą w tobie jak wyjec 05.08.06, 11:01 w azjatyckiej dzungli Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: frustracja i niemoc krzyczą w tobie jak wyjec 05.08.06, 14:14 tales1 napisał: > w azjatyckiej dzungli ja myślałem że ty się zgrywasz a ty jestęś skończonym idiotą ! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: frustracja i niemoc krzyczą w tobie jak wyjec 05.08.06, 14:38 tales1 napisał: > frustracja i niemoc krzyczą w tobie jak wyjec > w azjatyckiej dzungli Wyjce (Alouattinae) - małpy szerokonose, zamieszkują wilgotne lasy Ameryki Południowej. Reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
piskradnie Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:05 W Krakowie wykoszą kandydatow prokuratorem a w Katowicach szantażem. Oto IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
kmarek8 Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:08 wiemy natomiast, gdyby miał startować w barwach PO to wtedy było by ok. prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:38 Gdyby PO rządziła i szantażowała bezpartyjnego kandydata byłoby to tak samo skandaliczne i ohydne jak to, co robi PiS. P.S.: Warszawa miała prezydenta z PiS, niejakiego Lecha Kaczyńskiego. I sami warszawiacy najlkepiej wiedzą, jakiego dziadostwa narobił - jego osiagnięcia to muzeum, zastój w inwestycjach i jeszcze większa biurokracja. Nie chce, chyba większośc moich krajan nie chce, by Katowice powtórzyły warszawski scenariusz. A dziś ten zakompleksiony facecik jest prezydentem kraju - stresuje się spotkaniami z ludźmi za granicą (sraka weimarska) i w kraju (Irasiad). Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:42 a co? lepszy ten buc Kutz, ktory Zientkowi kryke ukrodl i nia w mediach wywija (jak tym cepem)? Kaczynski mi na Slasku nie przeszkadza, ale ten buc Kutz tak swoboda_t napisał: > Gdyby PO rządziła i szantażowała bezpartyjnego kandydata byłoby to tak samo > skandaliczne i ohydne jak to, co robi PiS. > > P.S.: Warszawa miała prezydenta z PiS, niejakiego Lecha Kaczyńskiego. I sami > warszawiacy najlkepiej wiedzą, jakiego dziadostwa narobił - jego osiagnięcia to > > muzeum, zastój w inwestycjach i jeszcze większa biurokracja. Nie chce, chyba > większośc moich krajan nie chce, by Katowice powtórzyły warszawski scenariusz. > A dziś ten zakompleksiony facecik jest prezydentem kraju - stresuje się > spotkaniami z ludźmi za granicą (sraka weimarska) i w kraju (Irasiad). Wstyd. > Odpowiedz Link Zgłoś
grzbert Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 12:29 silesius.monachijski0 napisał: > a co? lepszy ten buc Kutz, ktory Zientkowi kryke ukrodl i nia w mediach wywija > (jak tym cepem)? Kaczynski mi na Slasku nie przeszkadza, ale ten buc Kutz A co ma Kutz wspólnego z prezydenturą Katowic. Miałeś kretynie okazję mordę potrzymać krótko, ale jej nie wykorzystałeś.Wal się,ćwoku, od Katowic. Jak się nudzisz, to pomarszcz sobie freda. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 14:43 grzbert napisał: > > A co ma Kutz wspólnego z prezydenturą Katowic. Miałeś kretynie okazję mordę > potrzymać krótko, ale jej nie wykorzystałeś.Wal się,ćwoku, od Katowic. Jak się > nudzisz, to pomarszcz sobie freda. "Pomarszczyć freda.." ha, ha, pierwsze słyszę takie powiedzonko. Ale ja też mam coś z tej dziedziny: Emil Zegadłowicz używał terminu: "wypuścić ślimoka". ("Zmory") > Odpowiedz Link Zgłoś
prykisocjotechniki Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 13:09 Z ciebie taki Slazak jak z koziej d... trabka.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszyiostatni Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 13:21 silesius.monachijski0 napisał: > a co? lepszy ten buc Kutz, ktory Zientkowi kryke ukrodl i nia w mediach wywija > (jak tym cepem)? Kaczynski mi na Slasku nie przeszkadza, ale ten buc Kutz tak Suchej. Godać o problymach Katowic i trzimac zadek w monachium to niejeden potrafi, ale przyjechac i odczuc je na własnej skórze to już żaden, bo wielki polski amerykon z niemiec jak to was zwie moja babka wyżej sro niż zadek mo. Więc ni mosz prawa godać co ci sie tu podoba a co nie, nie mieszkając tutaj. Trzimej sie gryfnie na tym reichu i nie wracej do Katowic Pozdrowienia AO Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Słabo ci idzie ta stylizacja. 05.08.06, 13:58 Myślisz, że jak poudajesz śląską gwarę, to ci ktoś uwierzy, żeś jedyny i słuszny reprezentant tej ziemi? Nawet podróba ci kiepsko wyszła fałszerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Słabo ci idzie ta stylizacja. 05.08.06, 14:02 garin to je taki gupek z hasioka; tam go rodzicielka podciepla a gamon znolozl niestaly_czytelnik napisał: > Myślisz, że jak poudajesz śląską gwarę, to ci ktoś uwierzy, żeś jedyny i > słuszny reprezentant tej ziemi? Nawet podróba ci kiepsko wyszła fałszerzu. > Odpowiedz Link Zgłoś
marekzy Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 13:02 tu nie chodzi o namawianie do startowania z czyjejś listy ciołku tylko o stosowaniu szantażu i to wyjatkowo obrzydliwego - plujacego i szydzącego z dwóch bardzo bliskich wielu ludziom słów, a jakie zawłaszczono sobie jako nazwę partii. Odpowiedz Link Zgłoś
himhith Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:13 Zenada to malo powiedziane. To jest @#$%^^$ w czystej postaci! Takimi zagrywkami powinna zajmowac sie prokuratura! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:14 Jak to??? Chce być prezydentem, a unika poparcia PIS-u - SKANDAL! Musi co, to najpewniej jakiś facet z UKŁADU! Autor: Podejrzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
jojop PZPR wraca! 05.08.06, 11:16 Zmiencie w koncu konstytucje. Wprowadzic system jednopartyjny - koscielno - moherowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i PZPK 05.08.06, 11:22 Polska Zjednoczona Partia Katolicka - jedyna słuszna, prawa i sprawiedliwa. poglądy niezrzeszonych się nie liczą. swoją drogą spójrzcie na to wszystko z dystansu. porównajcie sobie Polskę z Unią i zobaczycie, że z demokracji skonsolidowanej przechodzimy do nieskonsolidowanej, czyli cofamy się do tyłu. dla nas to na pewno nie jest dobre i jeśli nie pokażemy naszej niechęci do PZPK w przyszłych wyborach samorządowych to będzie kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: PZPK 05.08.06, 14:45 kawa_i napisał: > Polska Zjednoczona Partia Katolicka - jedyna słuszna, prawa i sprawiedliwa. > poglądy niezrzeszonych się nie liczą. > > swoją drogą spójrzcie na to wszystko z dystansu. porównajcie sobie Polskę z Uni > ą > i zobaczycie, że z demokracji skonsolidowanej przechodzimy do > nieskonsolidowanej, czyli cofamy się do tyłu. dla nas to na pewno nie jest dobr > e > i jeśli nie pokażemy naszej niechęci do PZPK w przyszłych wyborach samorządowyc > h > to będzie kiepsko. A może lepiej "Chrześcijańska Unia Jedności?" Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: PZPK 05.08.06, 14:56 haha, piękna, nowa nazwa dla tej zacnej partii która skrótowo aczkolwiek bardzo trafnie ją charakteryzuje! Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Kaczyńscy wygrali wybory oszustwem,pomówieniem 05.08.06, 11:24 nabrali uczciwych wyborców, obiecując prawo i śprawiedliwość!.. nie dotrzymali żadnej obietnicy, wręcz odwrotnie!.. zawarli koalicje z przestępcami,faszystami, byłymi SB-kamii złodziejami!.. w rządzie jego niskości JKaczyńskiego, obok Lepera-przestępcy, zasiadaja byli pracownicy aparatu partyjnego PZPR!... do tego Kaczyńscy ochraniają przestępców,jak Kurski,Rydzyk i inni... tak wygląda odnowa moralna wg. Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Nie upowszechniać byków "mądrusiu" 05.08.06, 12:44 Ale po "wg" = według, to kropki debilku niedouczony nie dajemy. Zapisałbyś się też lepiej na "spacjologię stosowaną" niż pisał te bzdury i dyrdymały, w których tyle mądrości co wiedzy z języka polskiego. Leper-przestępca to kto zacz, bo nie znam... Za upowszechnianie byków masz u mnie rok "w zawiasach" (na razie), panie przestępco i nienawistniku anormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Nie upowszechniać byków "mądrusiu" 05.08.06, 13:38 Prawdziwym chamstwem jest czepianie się błędów ortograficznych i stylistycznych na forum internetowym. A używanie przy tym wyzwisk ewidentnie kompromituje autora takich słów. Żałosny post, niegodzien mojego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Prawdziwym chamstwem... 05.08.06, 14:06 > Prawdziwym chamstwem jest czepianie się błędów ortograficznych i stylistycznych > > na forum internetowym. A używanie przy tym wyzwisk ewidentnie kompromituje > autora takich słów. Żałosny post, niegodzien mojego komentarza... Prawdziwym chamstwem jest kalanie mowy ojczystej - przecież ortografia jest wyuczalna (za wyjątkiem dysortografików - ich można rozpoznać na podst. charakteru błędów i ich umiejscowienia). Szczególnie śmieszne i żenujące jest jak ciołek spod znaku PO czy GW szydzi z pozycji "wyższego wykształecenia" z "mieszkańców małych miejscowości i z niskim wykształceniem" robiąc przy tym tonę "byków". Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Prawdziwym chamstwem... 05.08.06, 14:51 a ja jórz na niedłógo bede miał wyrzsze wykształcenie i szczeże pisząc nie interesóje mnie fakt niepoprawnej pisowni poniewarz dla mnie liczy się treść pżekazu a nie jego forma natomiast dla zwolenikuw piisu odwrotnie. dlatego tacy ludzie zawsze bedą nikim. chociaż oczywiście łatwiej jest w życiu, kiedy posiada się umiejętność poprawnego, ortograficznie i stylistycznie, pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Nie robić z forum szamba... 05.08.06, 21:37 Aha, to ja przepraszam, bo nie wiedziałem, że tutaj można popisywać się swoją ignorancją i analfabetyzmem zwyczajnym. Mimo wszystko uważam to za wykroczenie, które powinno być karalne. Upowszechnia bowiem nie tylko złe obyczaje, ale i powoduje zamęt i mętlik w głowach, czego konsekwencją jest wtórny analfabetyzm innych. Kto nie potrafi, nie powinien się "rwać" do pisania, szczególnie do pisania bzdur i oszczerstw karalnych w normalnym kraju. "Tles01" należy do wyjątkowych ignorantów języka polskiego, a jednocześnie do chamów pospolitych pisujących na tym forum, co łatwo sprawdzić czytając jego dotychczasowe posty, w których aż kipi od nienawiści do innych. Łatwo mu to przychodzi czując się anonimo i będąc pewnym swojej bezkarności w obrzucaniu błotem i epitetowaniu. Wyrażę się jeszcze jaśniej. Jak ktoś chce rozmawiać, to powinien zadbać o to aby z ust mu nie zalatywało jak z szamba. Jak ktoś chce pisać, to powinien zadbać o poprawność formalną, bo stanowi to minimum przyzwoitości i szacunku dla innych. Powinien też dołożyć staranności i zadbać o sens i odpowiedzialność za meritum swej wypowiedzi. "Tles01" swoją dotychczasową "twórczością" na forum dowiódł, że te zasady są mu całkowicie obce. Z przykrością wielką, ale apelację odrzucam w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 jama314...brak argumentów? 05.08.06, 17:11 prawda boli?.. wykaż w moim poscie nieprawdę!.. czepiasz sie, idiotko, bo co innego możesz?..popatrz na swoją polszcyznę...piszesz;"paniprzestępco i nienawistniku anormalny.. skoro przestępca,nienawistnik, to jest anormalne z definicji!.. to tak, jak cofać sie do tyłu... masz u mnie kopa, bez zawiasów! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: "Śmierć jak kromka chleba" 05.08.06, 11:24 nie przecze, ze paru nadwornych glupkow (vidse: maaac) zawsze sie kutzowego "mantla" bedzie trzymalo; to taki folklor maaac napisał: > "Śląsk" to taki klub dla lewicujących gastarbaiterów z Polski w Monachium? Bo > chyba tylko tam Ty i twoi koledzy nie bierzecie go poważnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "Śmierć jak kromka chleba" 05.08.06, 11:50 :) każdy mierzy miarą siebie. Skoro Ty musisz ciągle trzymać się czyjegoś 'mantla' nie musisz podejrzewać o to i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: "Śmierć jak kromka chleba" 05.08.06, 11:52 dowodem na to, ze sie nie trzymam jest to, ze mam "glebokow powazaniu" takie "autorytety" jak genosse Kutz maaac napisał: > :) każdy mierzy miarą siebie. Skoro Ty musisz ciągle trzymać się > czyjegoś 'mantla' nie musisz podejrzewać o to i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "Śmierć jak kromka chleba" 05.08.06, 12:46 O i jeszcze masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu napisanego albo z logiką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mjp1021 Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:27 W lodzi w wyborach parlamentarnych wygrala Po i mamy teraz prz... Dostaniemy najmniej ze wszystkich w ramach europejskich progrow regionalnych, drogi ekspresowe i obwodnice, ktore mialy przechodzic obok Lodzi nagla sa planowane gdzie indziej. Mam jednak nadzieje, ze sie Pan nie oprze tym szantazystom a Pis- u!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xavier27 Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:28 Spokojnie obywatele. Dajmy temu zacofanemu układowi jeszcze kilka miesięcy. To samo padnie. Będą nowe wybory. To wszystko runie na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 11:35 runie ale tylko wtedy kiedy nie będzie poparcia społeczeństwa tych rządów. dlatego dobitnym symbolem braku tego poparcia będzie nie głosowanie na reprezentantów PiS w wyborach samorządowych. proszę Was, nie popierajmy zakompleksionych, niekulturalnych, niemądrych i nieżyciowych ludzi. jeśli tylko ta mądrzejsza(i większa mam nadzieję) część Narodu da im do zrozumienia, że nie mają czego szukać na wiejskiej to rzeczywiście - układ się rozpadnie. a Pan Prezydent Katowic moim zdaniem się nie podda. bo mądrzy i konkretni ludzie nie trzymają z burakami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Nie spełnię tej prośby. 05.08.06, 14:14 > proszę Was, nie popierajmy zakompleksionych, niekulturalnych, niemądrych i > nieżyciowych ludzi. Będę popierać Prawo i Sprawiedliwość w każdych następnych wyborach. W poprzednich udało mi się przekonać paru przyjaciół, a teraz będę przekonywać następnych. Powodzenia na śmietniku historii - możesz żyć ze sprzedaży pustych puszek po Pandorze. See you ... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i tak jak dziecko odmrozi sobie uszy na złość mamie 05.08.06, 14:45 i co Ty nazywasz historią? PiS to właśnie współczesna historia, nacjonalizm, tradycjonalizm i katolicyzm. jak nie widzisz w tym podobieństwa do faszyzmu to już wiem coś o Twoim wykształceniu(a raczej jego braku) i nie dziwi mnie, że głosujesz na tą partie. no chyba że, tak jak dla Giertycha seniora autorytetem dla Ciebie jest gen. Francno a demokrację uważasz za przeżytek. poza tym, jeśli Twoi znajomi dali się przekonać to oznacza, że nie mają swoich poglądów na politykę(najistotniejszą dziedzinę życia dla demokratycznego społeczeństwa) i prawdopodobnie nie mają pojęcia o podstawowych zasadach ekonomii, ustrojach politycznych i podstawach stosunków międzynarodowych. reasumując, Ty, Twoi znajomi jak i nasz rząd jesteście słabi, niemądrzy i zakompleksieni. mimo wszystko życzę powodzenia i radzę trochę poczytać, myślenie nie boli kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Odpowiadam uprzejmie. 05.08.06, 14:54 > już wiem coś o Twoim wykształceniu(a raczej jego braku) Nie zamierzam niczego udowadniać i podawać swojego tytułu naukowego. > poza tym, jeśli Twoi znajomi dali się przekonać to oznacza, że nie mają swoich > poglądów na politykę Istotnie, nie mają (a raczej nie mieli) - są fachowcami w swoich dziedzinach i to im wystarczy. Po prostu wiedzą do kogo się zgłosić z pytaniem: "Na kogo mam głosować?" > reasumując, Ty, Twoi znajomi jak i nasz rząd jesteście słabi, niemądrzy i > zakompleksieni. Sądząc z tonu wypowiedzi, mogę jedynie odpowiedzieć: I kto to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Odpowiadam uprzejmie. 05.08.06, 15:08 niestaly_czytelnik napisał: > > już wiem coś o Twoim wykształceniu(a raczej jego braku) > > Nie zamierzam niczego udowadniać i podawać swojego tytułu naukowego. nie można czegoś udowodnić skoro nie ma się dowodów. także masz problem z głowy. > > > poza tym, jeśli Twoi znajomi dali się przekonać to oznacza, że nie mają s > woich > > poglądów na politykę > > Istotnie, nie mają (a raczej nie mieli) - są fachowcami w swoich dziedzinach i > to im wystarczy. Po prostu wiedzą do kogo się zgłosić z pytaniem: "Na kogo mam > głosować?" moje gratulacje dla znajomych. również znam kilku murarzy, tynkarzy i hydraulików, będących fachowcami oczywiście, którzy jak najbardziej obiektywną wiedzę o poprawności poszczególnych nurtów politycznych czerpią z kościoła lub od innych znajomych. > > > reasumując, Ty, Twoi znajomi jak i nasz rząd jesteście słabi, niemądrzy i > > zakompleksieni. > > Sądząc z tonu wypowiedzi, mogę jedynie odpowiedzieć: I kto to mówi? człowiek spoglądający na Ciebie i innych ludzi żyjących przeszłością z dystansu, widzący zachodnią cywilizację(i jej wartości oczywiście), do której odwracacie się plecami, na którą jesteście obrażeni bo nie dała Wam takiego dobrobytu jaki chcieliście dostać. obrażeni na komumę bo nie dała wam wolności. znajdujących ukojenie w swoim ciemnogrodzie i dalekich od rzeczywistości, idealistycznych przekonaniach. to właśnie Wy. ale możecie się jeszcze zmienić. trzeba tylko chcieć. > Odpowiedz Link Zgłoś
lexis2 Prezydent USZOK nie potrzebuje wsparcia PiS do wyg 05.08.06, 11:44 rania wyborów. Te zadufane ciemniaki z PiSu zapomniały że on ma swoje Forum Samorządowe i Piotr USZOK, które od dawna go popiera i lobbuje. Jako jego podwładna mam czelność stwierdzić bez obawy że PiS może mu tylko pogrozić palcem bo On i tak wygra. Wiem coś o tym, a że u niego pracuję to wiem jak bardzo mieszkańcy go szanują. To pracowity chłop i bardzo liczący się ze zdaniem innych.Trzymam kciuki. Nie ma sobie równych.Za jego kadencji z Katowic robi się metropolia a nie zaściankowa stolica przemysłowego śląska... PiS-aki z warszawy pewnie mu zazdroszczą i jego sukces wyborczy chcą sobie przypisać... Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka a co na to Ziobro, co na to,jego niszczarka? 05.08.06, 12:00 wiadomo, białe jest białe...czarne jest,..ech, te pierdoły Jareczka! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A co na Tusk? paraduje w galowym mundurze? 05.08.06, 12:03 czarytka napisała: > wiadomo, białe jest białe...czarne jest,..ech, te pierdoły Jareczka! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: silesius.. o czym ty piszesz? 05.08.06, 12:21 dobrze to ujelas: "o czym?"; czasami pisze o Twoim idolu, Tusku Donaldzie, zamieszkalym w Sopocie czarytka napisała: > na co ty cierpisz?.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: silesius.. o czym ty piszesz? 05.08.06, 12:26 lista schorzen tego typa jest dluga ,a wszystko to bierze sie z tego ze w mlodosci molestowal go jako ministranta jego proboszcz !! wiec uciekl do niemiec tam robi to samo ze swoimi ministrantami Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 Jestem Ministrem w Rzadzie RFN, liczcie sie z tym! 05.08.06, 13:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=38917014&a=38943545 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 "Jestem glupim klonem", liczcie sie z tym 05.08.06, 13:25 a moj nick (prosze zapamietac) to: "silesuis.monachijski0" Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski0 No, moze klonem, ale klonem Bundesministra! Ha! 05.08.06, 13:28 niestety inteligencja klona nie przewyzsza tej oryginala. Rzeczywiscie mam tutaj pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
robbinhuck Re: "Jestem glupim klonem", liczcie sie z tym 05.08.06, 13:29 Dlaczego aż tylu PiS-dzielczych matołów używa nicku silesius monachijski lub podobnego??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Bo "silesuis" i "gamon" to twoi koledzy, POszolomy 05.08.06, 13:36 probuja - jak zawsze nieudolnie - sie pode mnie podszywac; juz na tym przykladzie widac golym okiem, jak madry jest PiS, i jak glupie jest PO robbinhuck napisała: > Dlaczego aż tylu PiS-dzielczych matołów używa nicku silesius monachijski lub > podobnego??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Mam taką obserwację 05.08.06, 14:36 Wydaje mi się, że przyrodzone złodziejstwo ludzi z UW, PO, SLD przekłada się na złodziejstwo w świecie wirtualnym - widać, kto nagminnie kradnie (podrabia) nicki na tym forum - tylko lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Mam taką obserwację-> co prawda, to prawda 05.08.06, 14:57 niestaly_czytelnik napisał: > Wydaje mi się, że przyrodzone złodziejstwo ludzi z UW, PO, SLD przekłada się na > > złodziejstwo w świecie wirtualnym - widać, kto nagminnie kradnie (podrabia) > nicki na tym forum - tylko lewactwo. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Bundesministrze, czy masz nowa recepte na Prozac? 05.08.06, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
odchamimy.silesiusa Taka z PiSu prawica jak z kaczej dupy pepesza. 05.08.06, 14:58 Najgorsze jest nie to ze kradna ale co i komu kradna. Zaobserwuj kogo podrabiaja. Samych oszolomow i dziwakow! Wez takiego talesa, silesiusa i paru jeszcze innych zakompleksiencow. To jest w twoich oczach zaplecze PiSu? A moze niezalezni intelektualisci? Pod co tu sie podszywac? Give me a break... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Co nie wiesz? "Atakuja klony, beda nas miliony"... 05.08.06, 13:39 Ten prawdziwy psychol to silesius.monachijski, silesius.monachijski1 i silesius.monachijski0. Zmienial nicka bo go admin probuje splawic. To ten bezzebny tuskozerca. Bagno. Gnoj. Udaje ze mieszka w Niemczech podczas gdy mieszka z matka gdzies pod Rybnikiem i szwabskie TiRy myje. Mitoman, prawdopodobnie nie leczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzbert Re: Prezydent USZOK nie potrzebuje wsparcia PiS d 05.08.06, 12:22 Bardzo dobry fachowiec, ale bezpartyjny.Zgodnie z naukami Feliksa Zygmuntowicza bez "rekomendacji" jedynie słusznej, przewodniej siły narodu ,pod wodzą nieomylnego taschenfuehrera nie może być nawet portierem w "odzyskanych" Katowicach. Sieg qua!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grain1 Uszok to menda!!!!!!! 05.08.06, 12:14 Uszok nie jest hanysem, dlatego się waha. Pewnie jakiś łemek, albo inny 'polak' z kresów. Hanystwo zawsze było partyjne. Czy to NSDAP lub PZPR. Wywalić buca na zbity pysk!! Niech ślunsk bydzie w końcu ślunski. Ryhtyk, ja? Dać mu kresło... ale elekstryczne, niech się buc podupcony potelepie!!! Menda bezpartyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 Czy SB-cki nie wiadomo, na pewno PiSdecki 05.08.06, 12:18 To ciekawe dośc bydlę, narodowy volksdojcz, ot taki ni pis, ni wydra coś na kształt świdra, taka kaczka dziwaczka symbol ichnich aspiracji i możliwości. Na takiego ich stać to takiego pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Lisie Tomaszu! 05.08.06, 14:40 tles01 napisał: > ty bydlaku SB-cki-monachijski! Tomaszu Lisie, mało ci tej nienawiści, którą serwujesz w TV, radio i gazetach, mało ci, że straciłeś pracę w TVN, a teraz tracisz ją w Polsacie? Zbastuj koleś nieco, bo na chleb ci nie starczy i na prezenty dla córek podczas widzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Lisie Tomaszu! 05.08.06, 14:53 Twoje riposty są niezwykle kiepskie. lepiej daj sobie już z tym spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Lisie Tomaszu! 05.08.06, 15:00 Frustarcja POszolomstwa nie zna granic; stad i te bluzgi niestaly_czytelnik napisał: > tles01 napisał: > > > ty bydlaku SB-cki-monachijski! > > Tomaszu Lisie, mało ci tej nienawiści, którą serwujesz w TV, radio i gazetach, > mało ci, że straciłeś pracę w TVN, a teraz tracisz ją w Polsacie? Zbastuj koleś > > nieco, bo na chleb ci nie starczy i na prezenty dla córek podczas widzeń. > Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Tesknisz silek za czasa czasami Grzesia Wozniaka, 05.08.06, 15:03 PRLowski komuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Re: Lisie Tomaszu! 05.08.06, 15:12 chodziło mi o riposty niestałego_czytelnika Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 sądy są wasze to macie szansę na delegalizację 05.08.06, 12:47 A ty broetje masz czkawkę czy się zapowietrzyłeś(łaś)? Bo to teraz nic niewiadomo facet czy kobita. Weźmy takiego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Po co pod sąd? 05.08.06, 14:46 broetje napisał: > i zwyczajne pomówienie: GW pod sąd!! Po co pod sąd - wystarczy, że inwestorzy już WYDALI WYROK na Agorę: gospodarka.gazeta.pl/gielda/0,49607.html?xxsp=57 w ciągu dwóch dni spadek cen akcji o 16%, a od początku roku o ponad połowę! Poczekajmy, a niedługo padnie pod ciężarem wolnego rynku ta podła instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Czy moglbys troche bardziej niestale pisywac, 05.08.06, 15:05 wasza przewielebnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
fotomena Re: Jak PiS zdobywa prezydenta Katowic 05.08.06, 12:49 A co z Gliwicami? Tam jest problem. Tak bowiem wygladaja rzady w Gliwicach: fotomena.blog.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś