neiden liberalizm -epidemia w polsce! 06.08.06, 18:39 mamy powazny problem w polskim narodzie;liberalizm,pacyfizm,duzy segment polski jest powaznie chory psychicznie.ten problem musi byc rozwiazany jak najszybciej.to sa chwasty w polskim "ogrodzie" .narod nie morze funkcjonowac poprawnie w tak zachwaszczonym spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
danwar2 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 18:52 Zabawne to rozpisywanie się o kanapie dzielącej się na drobniejsze kanapki... Mało kogo obchodzą w ogóle jakieś partie, a takie jak pd.pl czy coś w tym stylu to już interesują samych aktywistów. Odpowiedz Link Zgłoś
somelikeit skoro tak nas olewacie, skąd to zainteresowanie:-) 06.08.06, 19:03 jestem członkiem PD i naprawdę martwi mnie to, że wszyscy Ci ironiści od kanapek i KPP marnują swój czas na posty dotyczące nas. A może nie jest jeszcze z nami tak źle skoro tyle ludzi obchodzimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: skoro tak nas olewacie, skąd to zainteresowan 06.08.06, 19:09 Zainteresowanie stąd, że gazeta.pl zawiesiła ten news na jedynce: www.gazeta.pl Agora zawsze silnie wspierała tę żałosną partyjkę o zerowym "poparciu". Odpowiedz Link Zgłoś
somelikeit nie takie zerowe to poparcie :-) 06.08.06, 19:42 t-800 napisał: > Zainteresowanie stąd, że gazeta.pl zawiesiła ten news na jedynce: > www.gazeta.pl > Agora zawsze silnie wspierała tę żałosną partyjkę o zerowym "poparciu". wiedz, ze interia i onet wczesniej zamiescily tą informację. a na przykład "dziennik" pisał dzień wcześniej o rozłamie niż "wyborcza". I nie takie zerowe to poparcie skoro 5 eurodeputowanych mamy :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: nie takie zerowe to poparcie.............. :-) 06.08.06, 20:06 Mamo chwalą nas....hi hi hi hi hi............. Odeszliście w niechlubną pamęć..a jak się okaże że Tadzio Piorun to "Delegat" zapiszecie się w historii jako wybitni "Polacy" vide głosowanie w sprawie polskiego antysemitniczyctwa i innych zbodniczych fobiii....dobrego samopoczucia życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: skoro tak nas olewacie, skąd to zainteresowan 06.08.06, 19:10 somelikeit napisał: > jestem członkiem PD i naprawdę martwi mnie to, że wszyscy Ci ironiści od > kanapek i KPP marnują swój czas na posty dotyczące nas. A może nie jest jeszcze > > z nami tak źle skoro tyle ludzi obchodzimy :-) **************************************** PD może się nawet rozwiązać, a i tak będzie budzić niezdrowe zainteresownie "Prawdziwych Polaków". PD po prostu pełni rolę czarownic, tak jak Żydzi, masoni, cykliści, układ itd. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: skoro tak nas olewacie, skąd to zainteresowan 06.08.06, 19:56 Przynajmniej jest z kogo się pośmiać. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: skoro tak nas ... 06.08.06, 20:09 Nieładnie..nie kopie się leżącego...... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: skoro tak nas olewacie, skąd to zainteresowan 07.08.06, 00:25 t-800 napisał: > Przynajmniej jest z kogo się pośmiać. :-) ********************************* Skąd więc irytacja w twoich postach? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: skoro tak nas olewacie, skąd to zainteresowan 08.08.06, 19:31 No bo piszą na jedynce o jakiejś śmiesznej partyjce. Przecież u nas tyle śmiesznych i żałosnych partyjek a piszą tylko o tej jednej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek ludzie lubia sobie powspominac Mumie Wolnosci 06.08.06, 19:35 somelikeit napisał: > jestem członkiem PD i naprawdę martwi mnie to, że wszyscy Ci ironiści od > kanapek i KPP marnują swój czas na posty dotyczące nas. A może nie jest > jeszcze z nami tak źle skoro tyle ludzi obchodzimy :-) Obchodzicie ludzi bo ludzie lubia sobie powspominac Mumie Wolnosci. Jest tez pewna nostalgia za PRLem, ale sie to nie wroci. moda Odpowiedz Link Zgłoś
janstrak Nie łudź się. Nie obchodzicie tylko rozśmieszacie 06.08.06, 21:21 > A może nie jest jeszcze > z nami tak źle skoro tyle ludzi obchodzimy :-) O Bublu było swego czasu jeszcze więcej komentarzy. Ludzie lubią takie śmieszne twory :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 19:40 Ludzie co Wy robicie .Partia licząca tyle członkow co u ciotki na imieninach jeszcze sie dzieli.Nie wierzcie w plotki że Frasyniuka zamkną,na razie prowadzone sa srawy w sprawie jego firm ale nie p-ko niemu.Razem jesteście silniejsi,a mimo tozycie pokazało że jesteście ślabi.wyststarczy popatrzec na paradę równości,pikiete p-ko ministrowi Giertychowi,zawsze na czele Onyszkiewicz i Swięcicki.To wsyd ale podobno wstyd w oczy nie gryzie.Pomyśleć że nie tak dawno jeden był ministrem a drugi prezydentem stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
exdziewica Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 19:59 Powiedz opiekunowi aby wybrał właściwy adres najbliższy miejscu zamieszkania i ruszajcie www.psychiatra.com.pl/katalog.html Odpowiedz Link Zgłoś
exdziewica Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 20:05 block-buster napisał: > Kanapa,malutka zreszta,dzieli sie na taborecik i fotelik.No i - co z tego? > Dopoki cala opozycja nie zrozumie,ze,aby odsunac kacze oszolomstwo od > wladzy,trzeba sie laczyc nawet z diablem - dopoty Pisdzielcy wraz z chamami i > liga rodzin patologicznych beda odsuwali Polke od Europy.Blizej Kuby i > Wenezueli... Powiedz opiekunowi aby wybrał właściwy adres najbliższy miejscu zamieszkania i ruszajcie www.psychiatra.com.pl/katalog.html Odpowiedz Link Zgłoś
sokol47 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 20:06 Ppoieram. PIS buduje nam RP IV kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
phun (((((( Biblioteka Liberala na Obrazku )))))))))))) 06.08.06, 20:16 Śledząc trendy wydawnicze doszliśmy do wniosku, że na polskim rynku wciąż brakuje odpowiednich książek, traktujących o tym jak nie pogubić się w skomplikowanym świecie demokracji wolnorynkowej. I wymyśliliśmy bibliotekę liberała, w której mogłyby się znaleźć następujące pozycje: Seria wydawnicza „Kulisy nowej gospodarki”: Artur Ząb-Czartoryski – „Praca bez płacy”; Jerzy Platfus – „Emeryt w pracy - drogą do rozwoju firmy?”; Juliusz Buldogiewicz, Maja Kornik – „Internet szansą dla bezdomnych”. Seria wydawnicza: „Inwestycje XXI wieku”: praca zbiorowa pod red. Aliny Stempel – „Czerwone czy czarne – wpływ podatku liniowego na zachowanie inwestorów w kasynach miejskich”; July Mass – „Jak wyciągnąć swoje pieniądze? Podatnik dla korzystających z bankomatu”; Karl Heine-Petruska – „Ukradłem pierwszy milion dolarów. Co dalej?”; Władysław Pyrkoć – „Inwestuj w siebie – styl zaczyna się od skarpetek”. Seria „Europa czeka za rogiem”: Jurgen Moshna – „Jak uzyskać dotację do farmy, której nie ma?”; ks. Kajetan Gruszka – „I Bóg był Europejczykiem”; Maciej Krewki – „Bykiem do Europy – polski wkład do europejskiej kultury knajpianej”. Seria wydawnictw albumowych: Anatol Karakan – „Rezydencje przywódców związkowych” cz. 1 „Zamczyska i pałacyki”, cz. 2 „Architektura willowa”; James La Palma – „The Prive Islands of Democratic Lest Alliance Activists”; Juliusz Robot – „Pola golfowe w Sieradzu”; Bernard Soap – „Wszystkie miny George’a W. Busha”; Andrzej Kozaczuk – „Sekretarki Baspromu 1999-2001”. Seria poradnikowa „1000 odpowiedzi na pytanie…”: Maciej Gęgacz – „1000 odpowiedzi na pytanie, dlaczego w deklaracji celnej nie wykazałeś całego ładunku”; Jan Pokorny – „1000 odpowiedzi na pytanie, z jakich pieniędzy sfinansowano powstanie Gazety Wyborczej”; Ryszard Nowomowa – „1000 odpowiedzi na pytanie, dlaczego o północy siedzisz w cudzym aucie bez dokumentów”; Juliusz Baka – „1000 odpowiedzi na pytanie, co się udało w Polsce po roku 1989”. Seria historyczna „Bez białych plam”: dr Jan Novak – „Emigracja zarobkowa pracowników byłych PGR-ów na Haiti w latach 90.”; dr Aniela Sowa – „W komucha przed leżakowaniem. Opozycja antykomunistyczna w przedszkolach dawnego woj. ciechanowskiego”; prof. Marcin Zatka – „Rola sierżanta MO Józefa Obucha w prześladowaniach prywatnych inwestorów walutowych na ulicach Warszawy:”; Monika Tannenbaum – „Agenci komunistycznej bezpieki w dziecięcych chórach kościelnych Poznania”; prof. Stefan Koń – „Na pasku Stalin. Rola komunistów w działalności polskiego ruchu wilkołackiego w latach trzydziestych”. Seria dla dzieci: „Mały kapitalista”: Juliusz Marchewka-Goldsmidt – „Jak prowadzić małą firmę w szatni szkolnej”; 2. Juliusz Marchewka-Goldsmidt – „Po lekcjach na bazar. Podręcznik handlu papierosami dla nieletnich”; Juliusz Marchewka-Goldsmidt – „Wesołe życie mrówki, czyli jak zarobić na wakacje w strefie przygranicznej”; Zenobiusz Kręgiel – „Jan Kulczyk – przyjaciel wszystkich przedszkolaków”; Stefania Harpun – „Zakładam szkolny second hand z ołówkami”; Anna Słodzińska – „Mój tata pije – ja zarabiam. Kompendium wiedzy o butelkach”; John Lee Baxford – „Pan Korporacja pomaga dzieciom” (komiks). ozostałe publikacje: Jerzy Zelówa – „Dresy i złote sedesy – studium image’u małego biznesu”; Maurycy Koniecpolski – „Ilustrowany podręcznik fechtunku dla dzieci baronów SLD i działaczy ludowych”; Maria Kucior – „Infiltracja Samoobrony przez arabskie grupy terrorystyczne w przededniu pierwszej blokady dróg”; Zofia von Rydzyk – „Jak hartował się bar. Wspomnienia restauratorki z Torunia”; dr Julian Pitera – „Iracki program podboju galaktyki i wynikające z tego zagrożenia dla ludności Radomia”. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: (((((( Biblioteka...................... 06.08.06, 20:26 Jakby ci się poprawiło..nie omieszkaj podziękować lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: (((((( Biblioteka...................... 06.08.06, 21:53 Wyobrażnia godna Nobla...ja pani Jellinek.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: (((((( Biblioteka Liberala na Obrazku ))))))) 06.08.06, 21:30 zajebista wyobraznia smieje sie jak glupi do sera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.barbarus wspaniały pomysł, moje gratulacje 06.08.06, 20:18 szanse lewicy dzięki temu niebotycznie wzrosną Odpowiedz Link Zgłoś
tpolar1 mini ---> mikro ----> nano ---- 06.08.06, 20:38 Mini partia rozpada się na dwie (może więcej?) mikro stronnictw. Te szybko się rozpadną na nano-stronnictwa itd. Droga długa, lecz pewna. Zwycięży partia która zgarnie jakieś 30% (może starczy już 25%?) głosół i w której nie organizuje się publicznej debaty nad pokrętną linią Wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyniek4914 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 20:40 block-buster napisał: > Kanapa,malutka zreszta,dzieli sie na taborecik i fotelik.No i - co z tego? > Dopoki cala opozycja nie zrozumie,ze,aby odsunac kacze oszolomstwo od > wladzy,trzeba sie laczyc nawet z diablem - dopoty Pisdzielcy wraz z chamami i > liga rodzin patologicznych beda odsuwali Polke od Europy.Blizej Kuby i > Wenezueli... Czego się boisz?że jak w Polsce odrodzi się socjalizm to cię oskubią z cudzych piórek? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 21:15 block-buster napisał: > Kanapa,malutka zreszta,dzieli sie na taborecik i fotelik.No i - co z tego? > Dopoki cala opozycja nie zrozumie,ze,aby odsunac kacze oszolomstwo od > wladzy,trzeba sie laczyc nawet z diablem - dopoty Pisdzielcy wraz z chamami i > liga rodzin patologicznych beda odsuwali Polke od Europy.Blizej Kuby i > Wenezueli... Ludzie, nie myślałem obudzony z potwornego snu, że będę przeżywał 'na-nowo' lekcje historii. Wygląda na to, że integrujemy się z Europą równolegle do pączkowania prawicy-lewizny-centruma, co zgodnie ze strategicznym planem PRL rozpieprzy Europę. Gdzei my się wtedy podziejemy? Zosatnie tylko matuszka Rosija, bo Amerykanie zupełnie zabarykadują się przed środowoeuropejskim imperium zła i nieuporządkowania. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Porabana i glupia ta cala "opozycja"; cieniasy i 06.08.06, 21:34 nic wiecej; najpierw cos truja o mozliwej koalicji PO-SLD, poten PD chowa sie pod skrzydla SLD (od razu widac, ze Frasyniuk i Onyszkiewicz oraz Litynski i Geremek to komusze nasienie: ciagnie wilka do lasu, a ich do komuny), a teraz PD sie dzieli; chyba rzeczywiscie Michnik jest tak chory, ze zupelnie stracil kontrole nad rozowo-czerwonym salonem; a zreszta: niech sie cieniasy gryza miedzy soba: przynajmniej jest sie z czego smiac; ciagnijcie dalej ten cyrk lewusy: ubaw mam przedni Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka margines 06.08.06, 21:41 PD - partia Żydopolaków i filosemitów wreszcie znalazła się tam, gdzie jej miejsce - na marginesie życia politycznego w Polsce. Niektórzy wyborcy pewnie będą jednak na nią głosować. Oczywiście szanujemy tych wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: margines 06.08.06, 22:31 hsawicka napisała: > PD - partia Żydopolaków i filosemitów wreszcie znalazła się tam, gdzie jej > miejsce - na marginesie życia politycznego w Polsce. Niektórzy wyborcy pewnie > będą jednak na nią głosować. Oczywiście szanujemy tych wyborców. Pis-Partia homofobów,debili wspomagających lpr które lubi sobie porzucać kamieniami nie ważne w kogo Kaczki to naprawde takie mądre zwierzęta że na nie głosujecie??moje gó.. jest przy nich profesorem Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: margines 06.08.06, 23:10 luke17 napisał: > Pis-Partia homofobów,debili wspomagających lpr które lubi sobie porzucać > kamieniami nie ważne w kogo Kaczki to naprawde takie mądre zwierzęta że na nie głosujecie?? Jakich homofobów? To termin - łatka wymyślony przez lewaków podobnie jak "parada równości". PiS nazywa rzeczy po imieniu. Homoseksualizm to wynaturzenie, którego nie należy penalizować, ale też nie należy afirmować, w szczególności na obscenicznych homoparadach. Uważa te skłonności za w najwyższym stopniu obrzydliwe i nie chce ich publicznego promowania. Oczywiście szanujemy obywateli o takich skłonnościach. A swoją drogą ciekawe, czy w Izraelu tolerowane są "parady równości", czy legalne są małżeństwa gejowskie i lesbijskie, czy prawo zezwala im na adoptowanie dzieci, czy oficjalnie funkcjonują lokale rozrywkowe mniejszości seksualnych, czy mają oni swoje wydawnictwa, czy w szkołach izraelskich dopuszcza się wykłady homoaktywistów o równorzędności pomiędzy miłoscią kobiety i mężczyzny a związkami homo? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 21:46 block-buster napisał: > Kanapa,malutka zreszta,dzieli sie na taborecik i fotelik.No i - co z tego? > Dopoki cala opozycja nie zrozumie,ze,aby odsunac kacze oszolomstwo od > wladzy,trzeba sie laczyc nawet z diablem - dopoty Pisdzielcy wraz z chamami i > liga rodzin patologicznych beda odsuwali Polke od Europy.Blizej Kuby i > Wenezueli... Durne bure osiołki.....liczycie że młodzież na "liberalizm"was kupi? No to dalej liczcie..fachmani od PR..a zlecenie nie wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 PeDe rasten?PeDe odpoczywa?Rasten=odpoczywać 06.08.06, 21:50 z niemieckiego! Ciężki humor, ale nie taki zły, co? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych60 Żałosny, typowo polski, brak politycznego 06.08.06, 21:51 pragmatyzmu. Faktycznie, kolejna kanapa. Odpowiedz Link Zgłoś
abgal PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 21:57 To bodaj jedyna partyjka tych rozmiarów, o której wciąż informują media (zwłaszcza "Wyborcza". To jakaś paranoja - wciąż oscylują około 1%, ale trzeba o nich gadac, bo tam jest Frasyniuk, Mazowiecki, Onyszkiewicz i jeszcze ktoś tam... Niedługo się może okazac, że społeczeństwo trzeba w jakiś sposób "ochrzanic", bo nie popiera tego kogo NALEŻY popierac. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 22:25 A co robi cały czas Nasz dziennik i Radio ma Ryja z ojcem rydzykantem na czele??? Odpowiedz Link Zgłoś
abgal Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 22:38 Chcesz przez to powiedziec, że "Wyborcza" osiągnęła poziom "Naszego Dziennika" i Radio Maryja? Byc może coś w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 22:49 luke17 napisał: > A co robi cały czas Nasz dziennik i Radio ma Ryja z ojcem rydzykantem na > czele??? A co robi? Bo nie czytam tej gazety ani nie słucham tego radia? Odpowiedz Link Zgłoś
bezlitosny Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 22:50 abgal napisał: > To bodaj jedyna partyjka tych rozmiarów, o której wciąż informują media Jak się pajac Korwin wycofał z polityki, to niestety została tylko PeDe :-). > (zwłaszcza "Wyborcza". To jakaś paranoja - wciąż oscylują około 1%, ale trzeba > o > nich gadac, bo tam jest Frasyniuk, Mazowiecki, Onyszkiewicz i jeszcze ktoś > tam... Niedługo się może okazac, że społeczeństwo trzeba w jakiś sposób > "ochrzanic", bo nie popiera tego kogo NALEŻY popierac. Nie twierdzę, że należy wybierać tych etosowo-kanapowych pajaców z PeDe, ale społeczeństwo powinno zebrać op...dol, bo wybiera złodziei, frustratów i fanatyków z innych partyjek z lepszym PiaRem. Mnie też się ten op...dol należy (w pewnym sensie) bo nie wybieram - uważam, że nie mam na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 22:51 Ale dobrze chociaż, że społeczeństwo nie wybiera tych żałosnych pajaców z PD. Odpowiedz Link Zgłoś
bezlitosny Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 23:00 t-800 napisał: > Ale dobrze chociaż, że społeczeństwo nie wybiera tych żałosnych pajaców z PD. A w czym oni gorsi od tych, których wybiera (poza gorszym PiaRem, rzecz jasna)? Wysokim mniemaniem o sobie pozbawionym realnych podstaw raczej nie przebiją Ich Wysokości Bliźniaków czy wicepremiera Oppalonego.... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: PD? A kogo to obchodzi? 06.08.06, 22:50 abgal napisał: > tam... Niedługo się może okazac, że społeczeństwo trzeba w jakiś sposób > "ochrzanic", bo nie popiera tego kogo NALEŻY popierac. Toż Geremek już dawno powiedział, jak UW się nie dostała do Sejmu, że "społeczeństwo nie dorosło do demokracji". Odpowiedz Link Zgłoś
o90 ostateczny pogrzeb Unii Demokratycznej 06.08.06, 22:02 nareszcie nie myslalem ze to bedzie za mojego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Pewnie mlodzi PeDerasci dowiedzieli sie, ze "zolw" 06.08.06, 22:03 Mazowiecki byl "Delegatem"; szybko weic z PD ucie3kli (jak szczury z tonacego okretu) Odpowiedz Link Zgłoś
olias wow! kulturą powiało wielką 06.08.06, 22:25 a kto tu niby oszołom? Nie malusie kanapki partyjne? Które co rusz nazwy zmieniają; Unia Wolności wnet do Księgi rekordów trafi. Twój język z rynsztoka wyzywający innych od chamów - czysta rozkosz. Już wam nie tylko nerwy - już wam i zwieracze puszczają. przeczytaj swój tekst. Na spokojnie. A potem sam sobie powiedz - azaliż ty jesteś owym wyśnionym niczym Mesjasz oczekiwanym "arbiter eleganiale"? więc to ty bedziesz uczył pospólstwo kultury i manier? śmieszne żałosne popłuczyny minionej epoki "pierwszego miliona". Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 22:44 ZAWSZE glosowalem ma UD, potem UW i w koncu PD. A na kogo mam teraz zaglosowac ? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
koneser8 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 22:49 Na PiS oczywiscie; jak wiekszosc zdroworozsadkowo myslacych Polakow mk72 napisał: > ZAWSZE glosowalem ma UD, potem UW i w koncu PD. A na kogo mam teraz > zaglosowac ? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bezlitosny Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 22:53 koneser8 napisał: > Na PiS oczywiscie; jak wiekszosc zdroworozsadkowo myslacych Polakow To taka "większość inaczej"? > mk72 napisał: > > > ZAWSZE glosowalem ma UD, potem UW i w koncu PD. A na kogo mam teraz > > zaglosowac ? :-( A na cholerę głosować ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 23:02 mk72 napisał: > ZAWSZE glosowalem ma UD, potem UW i w koncu PD. A na kogo mam teraz > zaglosowac ? :-( No jak to na kogo? Na SLD, na SdPl, APP Racja, UP, UL - spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 22:45 Celiński z PD? ,,Partia'' Celińskiego zarejestrowała sie jako demokraci.pl PD czyli partia demokratyczna to nazwa zarejestrowana przez Roberta Strąka czy innego ,,wszechpolaka''. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 23:00 ma.blox.pl/resource/Gieremek__Kiszczak.jpg ma.blox.pl/resource/Bujak_Kiszczak.jpg ma.blox.pl/resource/4.jpg ma.blox.pl/resource/7.jpg ma.blox.pl/resource/adam4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jorgu0 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 06.08.06, 23:49 Stanisław Lem powiedział niezbyt dawno temu, że gdyby nie internet to nigdy nie pomyślałby, że na świecie jest aż tylu idiotów. To zdanie dedykuję tutejszym idiotom (nie tylko przedmówcy)skutecznie uniemożliwiającym rozmowę internautom o IQ powyżej debila. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 08.08.06, 19:32 Fotki Ci się nie podobają? Co, panowie źle wyszli? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 07.08.06, 00:05 t-800 napisał: > ma.blox.pl/resource/Gieremek__Kiszczak.jpg > ma.blox.pl/resource/Bujak_Kiszczak.jpg > ma.blox.pl/resource/4.jpg > ma.blox.pl/resource/7.jpg > ma.blox.pl/resource/adam4.jpg zawsze mnie te fotki wzruszają... pili razem w latach 30 w kpp pili razem do 68 w pzpr pili razem przy okrągłym stole i teraz też piją:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 08.08.06, 19:33 Co racja, to racja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Komucholiberalizm-misterna robota Adasia M. 07.08.06, 08:57 Zastanawia mnie dlaczego przy takim zaangażowaniu Gazety,aw szczególnosci Adasia M.wszystkie te inicjatywy poczynając od Unii Demokratycznej kończąc na PD skonczyły sie fiaskiem.Jakie to bledy popelniły Adasie. Ile papieru zmarnowanego. A taki prostak Lepper i zacofańcy Kaczyńscy co to przynosza wstyd Polsce:),wbrew propagandzie - coraz lepiej sobie radzą. Może są prosci,ale po prostu UCZCIWI.... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Rozłam w PD: powstaje Forum Liberalne 08.08.06, 18:54 Szkoda. Ja nadal jakos nie moglem zrozumiec tak niskiego poparcia dla jedynego ugrupowania nie usilujacego udawac ze jest czyms czym nie jest. I z kazdym obrotem mlynka bylo tego poparcia mniej. I nazwa sluszna byla, i ludzie (po czesci) zasluzeni lub (po czesci) doswiadczeni. Niby idealny kandydat na demokratyczne centrum a mimo konsekwentnie to nie znajdujacy poparcia wsrod wyborcow. Teraz to chyba bedzie koniec tej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś