Dodaj do ulubionych

Senator Samoobrony kradł prąd?

10.08.06, 09:52
Czy ktoś jest zaskoczony?
Obserwuj wątek
    • jorn Senator Samoobrony kradł prąd? Pewnie tak. 10.08.06, 09:53
      Co w tym dziwnego? Dlaczego akurat Adamczak miałby być jedynym uczciwym w tej
      bandzie złodziei?
      • hiob102 Premier ogłosi, że układ sfabrykował dowody. 10.08.06, 10:01
        • jwojnar Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 10:11
          Wziął kredyt eklektryczny, pożyczał 230V, a oddać chciał z odsetkami 400V 3
          fazy. A tu zaraz "ZŁODZIEJ!!!". Balcerowiczem się zajmijcie i tymi jego pseudo-
          łże-rezerwami, których nie chce oddać narodowi.
          • kszynka Re: Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 10:25
            jwojnar napisał:

> Wziął kredyt eklektryczny, pożyczał 230V, a oddać chciał z odsetkami 400V 3
            > fazy. A tu zaraz "ZŁODZIEJ!!!". Balcerowiczem się zajmijcie i tymi jego
            pseudo-
            > łże-rezerwami, których nie chce oddać narodowi.

polać wódki temu panu, dobrze gada
            ;-)
            • trewas Gratuluję PISowi koalicjanta. 10.08.06, 10:54
              • jimmyjazz Prąd jest w układzie i sam sie ukradł 10.08.06, 11:23
                a to wszystko po to by pogrążyć uczciwego polityka SO.

Czy w SO jest ktoś bez wyroku, procesu lub komornika?
                • kolargolo Re: Prąd jest w układzie i sam sie ukradł 10.08.06, 13:10
                  slyszalem ze nawet Jola z Dywit miala jakis wyrok.
                  • plmlp Czy w Samoobronie są jacyś nie-przestępcy? 10.08.06, 13:28
                    • karibu4 ******Akcja STOP histerii - co wy na to???????? 10.08.06, 13:30
                      ******Akcja STOP histerii - co wy na to??????

stop-histerii.blog.onet.pl/
                      • plmlp Poparcie Busha w Stanach też wynosiło 90% teraz 30 10.08.06, 13:43
                        Po trzech latach smrodzenia w Iraku Amerykanie zrozumieli, że są kompletnymi debilami nadstawiającymi dupe za cwaniaków i szykują się do wycofania zostawiając dużą śmierdzącą kupę. My tez sie teraz gapimy z rozdziawionymi mordami na becwałów u władzy. Choć w naszym społeczeństwie (jak w kazdym) większość stanowią bęcwały (rozkład Gaussa) nie znaczy to że mamy potakiwać tym bęcwałom w ich bęcwalstwach. Możesz to sobie nazwać histerią i powiesić kilka ślicznych chamskich ryjów z Samoobrony nad łózkiem. Dla dowcipu również zdjęcie buciorów Przewodniczącego Kartofla. Bardzo szykowne.
                      • zenutek Re: ******Akcja STOP histerii - co wy na to?????? 11.08.06, 14:10
                        Cytat z Twojego blogu:

"Retoryka wielu wpływowych środowisk pozapolitycznych, stała się niemal
                        identyczna z retoryką opozycji politycznej. Można śmiało stwierdzić, że od
                        jesieni ubiegłego roku bardzo dużo znanych i poważanych osób (dziennikarzy,
                        naukowców, ludzi kultury, a nawet sędziów), do tej pory nie związanych
                        bezpośrednio z żadną partią, zaczęło bardzo intensywnie uprawiać politykę."

Ciężko się myśli, prawda....ciężej jest jeszcze być obiektywnym i nie
                        wprowadzać ludzi w błąd. Zapomniałeś, czy specjalnie nie napisałeś jednego, że
                        reakcję "retoryczną wielu wpływowych środowisk pozapolitycznych..." sprowokował
                        w bardzo ordynarny sposób, polityczny nowator haseł przez ciebie głoszonych...
                        Wygodna, ale czy skuteczna, to taktyka, najprzód sprowokować, a później
                        narzekać na wywołaną reakcję....
                        Akcja STOP wariatom politycznym - co Ty na to???
                  • ambl Re: Prąd jest w układzie i sam sie ukradł 10.08.06, 15:09
                    kolargolo:bo wjechała rowerem do kościoła
          • soulworm ROTFL :) 10.08.06, 10:25

• myweb Re: Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 10:51
            jwojnar napisał:

> Wziął kredyt eklektryczny, pożyczał 230V, a oddać chciał z odsetkami 400V 3
            > fazy. A tu zaraz "ZŁODZIEJ!!!". Balcerowiczem się zajmijcie i tymi jego pseudo-
            > łże-rezerwami, których nie chce oddać narodowi.

:))))))))))))))))))))))))))
            o LOL
            dobre...
            czekam teraz na jolke z dywit... niech wklei tu swoje wypociny ;))))))))))))))
            • obywatelrp3 Re: Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 11:05
              Chwila- moment! To ktoś z Ukladu mu te przewody podłączył przed licznikiem...i
              wcale on tam nie mieszka... a bojler i kuchenka są niewykorzystywane od lat...
      • nurnii a gdzie jest jola_z_dywit...? 11.08.06, 07:05
        nie broni złodzieja/senatora?
    • misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 09:55
      to ja jestem delegatem zaleski i tak mi nic nie zrobisz bo jestem
      chlopakiemojca dyrektora
      • obywatelrp3 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:11
        Ciekawe... A dlaczego kradł? Czy uważa, że prąd jest za drogi.... Czy z
        przyzwyczajenia...?
    • 123zly Przewody poprzełanczały myszy bez zgody właścicie 10.08.06, 09:55

• 123zly Re: Przewody poprzełanczały myszy bez zgody właśc 10.08.06, 09:57
        on się Samoobronił przed zakładem energetycznym i rachunkami za prąd
    • jerzy.kosecki Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 09:56
      przecież wiadomo, że SO to azyl dla złodzieji !
    • okr2 Dokladnie to. Gdyby sie okazalo ze tego nie robil 10.08.06, 09:57
      bylby to news dnia.Co nadzwyczajnego w tym zdarzeniu w przypadku partii ktora oparta jest w podstawach na przeswiadczeniu ze budzet jest worem bez dna i to w koncu stamtad pojda wszelkie koszta pokrycia interesow ludu - z jednej strony za nic nie placic z drugiej ukrasc ile sie da.
    • misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 09:57
      przeciez temu zlodziejowi i tak nic nie zrobia zero juz wszystko zalatwi bo
      andrzejek jeszcze z koalicji wyjdzie albo da w pape
    • bio.mum Wielkie mi halo 10.08.06, 09:59
      W Ciechanowie proboszcz przez kilka lat kradł prąd na oczach całego miasta. W
      końcu dostał upomnienie od komendanta i przestał. Prądu nie zwrócił.
      • jerzy.kosecki Re: Wielkie mi halo 10.08.06, 10:24
        proboszcz, proboszcz to co innego - wiadomo, że kradł na chwałę bożą !
        • soulworm ba! i nie kradl, jeno bral, co pan bog stworzyl. 10.08.06, 10:27

• muzg_na_patyku Re: ba! i nie kradl, jeno bral, co pan bog stworz 10.08.06, 16:16
            Hehehe, zaraz będą jęczeć jaka to susza w tym roku i bida aż piszczy. Senatora nie stać na prąd do maszyn rolniczych.
      • koham.mihnika to jakis swiatly proboszcz??? 10.08.06, 10:30
        bio.mum napisała:

> W Ciechanowie proboszcz przez kilka lat kradł prąd na oczach całego miasta. W
        > końcu dostał upomnienie od komendanta i przestał. Prądu nie zwrócił.
      • myweb Re: Wielkie mi halo 10.08.06, 10:54
        bio.mum napisała:

> W Ciechanowie proboszcz przez kilka lat kradł prąd na oczach całego miasta. W
        > końcu dostał upomnienie od komendanta i przestał. Prądu nie zwrócił.

Bo to jest ŚWIĘTY CZŁOWIEK!!!

"Folwark zwierzęcy" mi się przypomina ;))))))))))) Dlatego jestem za pełną
        lustracją księży (niech wszystko na ławę rzucą... to co jest na każdego...
        chwila krzyku i można iść dalej do przodu a nei brnąć w bagnie następnych 50 lat)
      • helmut.berlin powinien zwrócić 10.08.06, 11:56
        ja uważam, że senator powinien prąd "zwrócić".
        • jarsson Re: powinien zwrócić 10.08.06, 12:51
          helmut.berlin napisał:
          > ja uważam, że senator powinien prąd "zwrócić".

Powinien w areszcie tak dlugo pedalowac na takim rowerku z dynamem,
          az zwroci skradziona ilosc pradu do sieci.
          Na dluzsza chwile bylby w ten sposob z nim spokoj.

Jar
          • helmut.berlin Re: powinien zwrócić 10.08.06, 13:28
            To jeden dobry wariant, jeszcze lepiej by zwrócił "własnoręcznie" np. jako
            "przewodnik" tego prądu;)
    • misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:01
      przeciez no normalne w tym katolandzie u mnie w miejsowosci proboscz wyludzil
      od szkoly podstawowej 20 000 zl pracowal tam 3 miesiace i dostal choroby
      zawodowej hehehehhehe i oskarzyl szkole dyrektor byl pewnie w zmowie bo kazdy
      sad pracy by oskrzenie pscyhopaty odrzucil
      • myweb Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:56
        misza36 napisał:

> przeciez no normalne w tym katolandzie u mnie w miejsowosci proboscz wyludzil
        > od szkoly podstawowej 20 000 zl pracowal tam 3 miesiace i dostal choroby
        > zawodowej hehehehhehe i oskarzyl szkole dyrektor byl pewnie w zmowie bo kazdy
        > sad pracy by oskrzenie pscyhopaty odrzucil

dyrektor się obsrał z wrażenia... że ekskomunikę na niego nałoży z ambony...
        dlatego nei fikał... ;))))))))))))))))))))))))))))))
    • patman Też mi sensacja. 10.08.06, 10:06
      Wiadomością dnia byłoby, gdyby ktoś z Samoobrony nie kradł.
      • zgodnik1 następny ujawniony przestępca z SB-Samoobrony ! 10.08.06, 10:08
        • brwinoff Re: następny ujawniony przestępca z SB-Samoobron 10.08.06, 10:11
          oj czepiacie się !
          zwykłe oddolne wcielanie projektu dywersyfikacji dostaw energii. program
          pilotażowy: do bojlera.
          pozdrawiam,
          brwinoff
          brwinoff.blox.pl
    • alex-alexander Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:14
      anonymous.coward napisał:

> Czy ktoś jest zaskoczony?

Ot nowina, w zlodziejskim kraju jakas wzmianka o kradziezy. Nawiasem mowiac
      kradziez pradu nie jest kradzieza. Jest to szalbierstwo. Podobnie jak
      zamowienie tortu w cukierni i jego nieodebranie. Narazenie kogos na strate
      zysku.
      • myweb Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:58
        alex-alexander napisał:

> anonymous.coward napisał:
        >
        > > Czy ktoś jest zaskoczony?
        >
        > Ot nowina, w zlodziejskim kraju jakas wzmianka o kradziezy. Nawiasem mowiac
        > kradziez pradu nie jest kradzieza. Jest to szalbierstwo. Podobnie jak
        > zamowienie tortu w cukierni i jego nieodebranie. Narazenie kogos na strate
        > zysku.

hmmm... tort nie kosztuje 20 kawałków... a ten przydupas jest właśnie o to
        oskarżony... Jak znam życie to wyciągnął duuużo więcej... niż 20... ale tyle mu
        udowodnili...
    • pitbul48 jola broń swoich -są w opałach !!!! 10.08.06, 10:16
      • obywatelrp3 Re: jola broń swoich -są w opałach !!!! 10.08.06, 11:14
        Jola przygotowuje referat na temat Izraela....i takimi drobiazgami się nie
        zajmuje...;)
    • szasza7 Też mi przestępstwo.Wybrańcy Samoobrony nie takie 10.08.06, 10:20
      "grzeszki "mają na sumieniu i wódz ich rozgrzesza.Wodza nie obchodzą
      tysiące ,jego obchodzą miliony.Jakieś niedorajdy z tych lepperowców.Dość,że
      kradną gdzie się da to jeszcze w kasie SEjmu są wszyscy zadłużeni.Jak tacy mogą
      dobrze rządzić.Dość,że złodzieje to jeszcze niedorajdy.Wstyd!
    • koham.mihnika sprawdzilem kilka razy, ale Joli_z Chlewa nie ma 10.08.06, 10:28
      oczywiscie, NIKT sie nie dziwi, przeciez to partia genetycznie zlodziejska.

anonymous.coward napisał:

> Czy ktoś jest zaskoczony?
    • mpkaras Kara obiektywna 10.08.06, 10:49
      Jaka to świnia chamowata. Nie dość, że na łasce obywateli taki się pasie, to
      jeszcze złodziejskie nasienie. Jestem zwolennikiem kary subiektywnej dla takich
      chamów. Podłączyłby takiego chama pod 230V i trzymał tak długo pod napięciem,
      jak długo ciągnął na lewo.
    • a.k.traper żSamoobrony? niemożliwe, gdyby z PO to owszem 10.08.06, 10:55
    • ford.prefect koalicjanty 10.08.06, 10:56
      "A jeżeli chodzi o te nieustanne ataki ze strony Samoobrony, to my się z tego cieszymy, bo wiemy, że dzięki temu rozgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą jak wy." (J. Kaczyński z trybuny sejmowej o swoim obecnym koalicjancie, 13.06.2003)

"Proszę państwa, zwracam się teraz do opinii publicznej: tam rechocze i nawołuje do znajomości Pisma Świętego jakiś poseł z Samoobrony. To ja temu posłowi z Samoobrony przypominam dekalog: Nie kradnij!" (L. Dorn z trybuny sejmowej do swojego obecnego koalicjanta, 28.04.2004)
    • misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:06
      niedosc ze tucznik pasie sie na pieniadzach polakow itylko szkodzi polsce jak
      cala sama brona to jeszcze swini malo coza bydle
    • kozaczek3 To standardy w koalicji !!!!!!!! 10.08.06, 11:09
      Taka odnowa moralna, którą zasiał o Tadeusz.
      Przecież ten senaror to prawiczek.
    • przemyslaw.rokicki Pewnie należy do układu, ja tez do niego nalezę 10.08.06, 11:16
      www.zbigniewziobro.org
    • michalparadowski Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:18
      Ci panowie, to kradną nie tylko prąd, bo co gorsze, miejsca w
      parlamencie,robiąc nieuzasadnione nadzieje rodakom.
      Ale nic poradzimy, jaki Narodek taki i Sejm i o zgrozo Senat!
      Autor:
      Wyborca
    • t_r_h Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:19
      Zemsta !! dobre :P
    • tomcio76 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:34
      Obywatel IV Rzeczpospolitej.
      Co to się dziwić?
    • venus99 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:41
      a czy jest ktoś w samoobronie kto nie kradnie?
    • jolkak11 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:44
      "tylko" prąd!!!Niewierzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka