anonymous.coward 10.08.06, 09:52 Czy ktoś jest zaskoczony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorn Senator Samoobrony kradł prąd? Pewnie tak. 10.08.06, 09:53 Co w tym dziwnego? Dlaczego akurat Adamczak miałby być jedynym uczciwym w tej bandzie złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 10:11 Wziął kredyt eklektryczny, pożyczał 230V, a oddać chciał z odsetkami 400V 3 fazy. A tu zaraz "ZŁODZIEJ!!!". Balcerowiczem się zajmijcie i tymi jego pseudo- łże-rezerwami, których nie chce oddać narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 10:25 jwojnar napisał: > Wziął kredyt eklektryczny, pożyczał 230V, a oddać chciał z odsetkami 400V 3 > fazy. A tu zaraz "ZŁODZIEJ!!!". Balcerowiczem się zajmijcie i tymi jego pseudo- > łże-rezerwami, których nie chce oddać narodowi. polać wódki temu panu, dobrze gada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Prąd jest w układzie i sam sie ukradł 10.08.06, 11:23 a to wszystko po to by pogrążyć uczciwego polityka SO. Czy w SO jest ktoś bez wyroku, procesu lub komornika? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Prąd jest w układzie i sam sie ukradł 10.08.06, 13:10 slyszalem ze nawet Jola z Dywit miala jakis wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
karibu4 ******Akcja STOP histerii - co wy na to???????? 10.08.06, 13:30 ******Akcja STOP histerii - co wy na to?????? stop-histerii.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Poparcie Busha w Stanach też wynosiło 90% teraz 30 10.08.06, 13:43 Po trzech latach smrodzenia w Iraku Amerykanie zrozumieli, że są kompletnymi debilami nadstawiającymi dupe za cwaniaków i szykują się do wycofania zostawiając dużą śmierdzącą kupę. My tez sie teraz gapimy z rozdziawionymi mordami na becwałów u władzy. Choć w naszym społeczeństwie (jak w kazdym) większość stanowią bęcwały (rozkład Gaussa) nie znaczy to że mamy potakiwać tym bęcwałom w ich bęcwalstwach. Możesz to sobie nazwać histerią i powiesić kilka ślicznych chamskich ryjów z Samoobrony nad łózkiem. Dla dowcipu również zdjęcie buciorów Przewodniczącego Kartofla. Bardzo szykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: ******Akcja STOP histerii - co wy na to?????? 11.08.06, 14:10 Cytat z Twojego blogu: "Retoryka wielu wpływowych środowisk pozapolitycznych, stała się niemal identyczna z retoryką opozycji politycznej. Można śmiało stwierdzić, że od jesieni ubiegłego roku bardzo dużo znanych i poważanych osób (dziennikarzy, naukowców, ludzi kultury, a nawet sędziów), do tej pory nie związanych bezpośrednio z żadną partią, zaczęło bardzo intensywnie uprawiać politykę." Ciężko się myśli, prawda....ciężej jest jeszcze być obiektywnym i nie wprowadzać ludzi w błąd. Zapomniałeś, czy specjalnie nie napisałeś jednego, że reakcję "retoryczną wielu wpływowych środowisk pozapolitycznych..." sprowokował w bardzo ordynarny sposób, polityczny nowator haseł przez ciebie głoszonych... Wygodna, ale czy skuteczna, to taktyka, najprzód sprowokować, a później narzekać na wywołaną reakcję.... Akcja STOP wariatom politycznym - co Ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Prąd jest w układzie i sam sie ukradł 10.08.06, 15:09 kolargolo:bo wjechała rowerem do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 10:51 jwojnar napisał: > Wziął kredyt eklektryczny, pożyczał 230V, a oddać chciał z odsetkami 400V 3 > fazy. A tu zaraz "ZŁODZIEJ!!!". Balcerowiczem się zajmijcie i tymi jego pseudo- > łże-rezerwami, których nie chce oddać narodowi. :)))))))))))))))))))))))))) o LOL dobre... czekam teraz na jolke z dywit... niech wklei tu swoje wypociny ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Nie kradł, tylko pożyczał! 10.08.06, 11:05 Chwila- moment! To ktoś z Ukladu mu te przewody podłączył przed licznikiem...i wcale on tam nie mieszka... a bojler i kuchenka są niewykorzystywane od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii a gdzie jest jola_z_dywit...? 11.08.06, 07:05 nie broni złodzieja/senatora? Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 09:55 to ja jestem delegatem zaleski i tak mi nic nie zrobisz bo jestem chlopakiemojca dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:11 Ciekawe... A dlaczego kradł? Czy uważa, że prąd jest za drogi.... Czy z przyzwyczajenia...? Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Przewody poprzełanczały myszy bez zgody właśc 10.08.06, 09:57 on się Samoobronił przed zakładem energetycznym i rachunkami za prąd Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 09:56 przecież wiadomo, że SO to azyl dla złodzieji ! Odpowiedz Link Zgłoś
okr2 Dokladnie to. Gdyby sie okazalo ze tego nie robil 10.08.06, 09:57 bylby to news dnia.Co nadzwyczajnego w tym zdarzeniu w przypadku partii ktora oparta jest w podstawach na przeswiadczeniu ze budzet jest worem bez dna i to w koncu stamtad pojda wszelkie koszta pokrycia interesow ludu - z jednej strony za nic nie placic z drugiej ukrasc ile sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 09:57 przeciez temu zlodziejowi i tak nic nie zrobia zero juz wszystko zalatwi bo andrzejek jeszcze z koalicji wyjdzie albo da w pape Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Wielkie mi halo 10.08.06, 09:59 W Ciechanowie proboszcz przez kilka lat kradł prąd na oczach całego miasta. W końcu dostał upomnienie od komendanta i przestał. Prądu nie zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Wielkie mi halo 10.08.06, 10:24 proboszcz, proboszcz to co innego - wiadomo, że kradł na chwałę bożą ! Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Re: ba! i nie kradl, jeno bral, co pan bog stworz 10.08.06, 16:16 Hehehe, zaraz będą jęczeć jaka to susza w tym roku i bida aż piszczy. Senatora nie stać na prąd do maszyn rolniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika to jakis swiatly proboszcz??? 10.08.06, 10:30 bio.mum napisała: > W Ciechanowie proboszcz przez kilka lat kradł prąd na oczach całego miasta. W > końcu dostał upomnienie od komendanta i przestał. Prądu nie zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Wielkie mi halo 10.08.06, 10:54 bio.mum napisała: > W Ciechanowie proboszcz przez kilka lat kradł prąd na oczach całego miasta. W > końcu dostał upomnienie od komendanta i przestał. Prądu nie zwrócił. Bo to jest ŚWIĘTY CZŁOWIEK!!! "Folwark zwierzęcy" mi się przypomina ;))))))))))) Dlatego jestem za pełną lustracją księży (niech wszystko na ławę rzucą... to co jest na każdego... chwila krzyku i można iść dalej do przodu a nei brnąć w bagnie następnych 50 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin powinien zwrócić 10.08.06, 11:56 ja uważam, że senator powinien prąd "zwrócić". Odpowiedz Link Zgłoś
jarsson Re: powinien zwrócić 10.08.06, 12:51 helmut.berlin napisał: > ja uważam, że senator powinien prąd "zwrócić". Powinien w areszcie tak dlugo pedalowac na takim rowerku z dynamem, az zwroci skradziona ilosc pradu do sieci. Na dluzsza chwile bylby w ten sposob z nim spokoj. Jar Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: powinien zwrócić 10.08.06, 13:28 To jeden dobry wariant, jeszcze lepiej by zwrócił "własnoręcznie" np. jako "przewodnik" tego prądu;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:01 przeciez no normalne w tym katolandzie u mnie w miejsowosci proboscz wyludzil od szkoly podstawowej 20 000 zl pracowal tam 3 miesiace i dostal choroby zawodowej hehehehhehe i oskarzyl szkole dyrektor byl pewnie w zmowie bo kazdy sad pracy by oskrzenie pscyhopaty odrzucil Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:56 misza36 napisał: > przeciez no normalne w tym katolandzie u mnie w miejsowosci proboscz wyludzil > od szkoly podstawowej 20 000 zl pracowal tam 3 miesiace i dostal choroby > zawodowej hehehehhehe i oskarzyl szkole dyrektor byl pewnie w zmowie bo kazdy > sad pracy by oskrzenie pscyhopaty odrzucil dyrektor się obsrał z wrażenia... że ekskomunikę na niego nałoży z ambony... dlatego nei fikał... ;)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patman Też mi sensacja. 10.08.06, 10:06 Wiadomością dnia byłoby, gdyby ktoś z Samoobrony nie kradł. Odpowiedz Link Zgłoś
brwinoff Re: następny ujawniony przestępca z SB-Samoobron 10.08.06, 10:11 oj czepiacie się ! zwykłe oddolne wcielanie projektu dywersyfikacji dostaw energii. program pilotażowy: do bojlera. pozdrawiam, brwinoff brwinoff.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:14 anonymous.coward napisał: > Czy ktoś jest zaskoczony? Ot nowina, w zlodziejskim kraju jakas wzmianka o kradziezy. Nawiasem mowiac kradziez pradu nie jest kradzieza. Jest to szalbierstwo. Podobnie jak zamowienie tortu w cukierni i jego nieodebranie. Narazenie kogos na strate zysku. Odpowiedz Link Zgłoś
myweb Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 10:58 alex-alexander napisał: > anonymous.coward napisał: > > > Czy ktoś jest zaskoczony? > > Ot nowina, w zlodziejskim kraju jakas wzmianka o kradziezy. Nawiasem mowiac > kradziez pradu nie jest kradzieza. Jest to szalbierstwo. Podobnie jak > zamowienie tortu w cukierni i jego nieodebranie. Narazenie kogos na strate > zysku. hmmm... tort nie kosztuje 20 kawałków... a ten przydupas jest właśnie o to oskarżony... Jak znam życie to wyciągnął duuużo więcej... niż 20... ale tyle mu udowodnili... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelrp3 Re: jola broń swoich -są w opałach !!!! 10.08.06, 11:14 Jola przygotowuje referat na temat Izraela....i takimi drobiazgami się nie zajmuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Też mi przestępstwo.Wybrańcy Samoobrony nie takie 10.08.06, 10:20 "grzeszki "mają na sumieniu i wódz ich rozgrzesza.Wodza nie obchodzą tysiące ,jego obchodzą miliony.Jakieś niedorajdy z tych lepperowców.Dość,że kradną gdzie się da to jeszcze w kasie SEjmu są wszyscy zadłużeni.Jak tacy mogą dobrze rządzić.Dość,że złodzieje to jeszcze niedorajdy.Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika sprawdzilem kilka razy, ale Joli_z Chlewa nie ma 10.08.06, 10:28 oczywiscie, NIKT sie nie dziwi, przeciez to partia genetycznie zlodziejska. anonymous.coward napisał: > Czy ktoś jest zaskoczony? Odpowiedz Link Zgłoś
mpkaras Kara obiektywna 10.08.06, 10:49 Jaka to świnia chamowata. Nie dość, że na łasce obywateli taki się pasie, to jeszcze złodziejskie nasienie. Jestem zwolennikiem kary subiektywnej dla takich chamów. Podłączyłby takiego chama pod 230V i trzymał tak długo pod napięciem, jak długo ciągnął na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
ford.prefect koalicjanty 10.08.06, 10:56 "A jeżeli chodzi o te nieustanne ataki ze strony Samoobrony, to my się z tego cieszymy, bo wiemy, że dzięki temu rozgarnięci Polacy wiedzą, kto jest w Polsce uczciwy, a kto jest bandą jak wy." (J. Kaczyński z trybuny sejmowej o swoim obecnym koalicjancie, 13.06.2003) "Proszę państwa, zwracam się teraz do opinii publicznej: tam rechocze i nawołuje do znajomości Pisma Świętego jakiś poseł z Samoobrony. To ja temu posłowi z Samoobrony przypominam dekalog: Nie kradnij!" (L. Dorn z trybuny sejmowej do swojego obecnego koalicjanta, 28.04.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:06 niedosc ze tucznik pasie sie na pieniadzach polakow itylko szkodzi polsce jak cala sama brona to jeszcze swini malo coza bydle Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 To standardy w koalicji !!!!!!!! 10.08.06, 11:09 Taka odnowa moralna, którą zasiał o Tadeusz. Przecież ten senaror to prawiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki Pewnie należy do układu, ja tez do niego nalezę 10.08.06, 11:16 www.zbigniewziobro.org Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:18 Ci panowie, to kradną nie tylko prąd, bo co gorsze, miejsca w parlamencie,robiąc nieuzasadnione nadzieje rodakom. Ale nic poradzimy, jaki Narodek taki i Sejm i o zgrozo Senat! Autor: Wyborca Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio76 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:34 Obywatel IV Rzeczpospolitej. Co to się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:41 a czy jest ktoś w samoobronie kto nie kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Re: Senator Samoobrony kradł prąd? 10.08.06, 11:44 "tylko" prąd!!!Niewierzę! Odpowiedz Link Zgłoś