mcel1 11.08.06, 08:10 Jedyna droga to wymuszenie na bankach ujawniania i blokowania kont osób podejrzanych o terroryzm. Bez kasy to i B. Laden mógłby tylko pogrzebać sobie palcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asp420 Blokowac konta podejrzanych? 11.08.06, 08:38 Blokowac konta podejrzanych? Hehe, znajac urzednicza machine wkrotce zablokowane bylyby wszystkie konta. Prokurator podejrzewa, ze zona ma romans? Buch, zablokowac konta wszystkich potencjalnych kochankow... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: No prosze tam wystarczy podejrzenie i policja 11.08.06, 09:12 dziala a u nas jak jest podejrzenie w sprawie mafii pruszkowskiej to zaraz rozpoczyna sie polajanka dziennikarzy na min. Ziobro. I jak ten czlowiek ma zwalczac korupcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ryback Brytole sa terrorystami !!! 11.08.06, 11:28 i nieoszukujmy sie ,to brytole pakistanskiego pochodzenia wychowani w uk islamisci.plegna sie na potege ,przejma nas ! tzn europe od srodka i wyrzna 'bialasow' jak za rewolucji francuskiej szlachte bo wkrotce bedziemy mniejszoscia.'BRYTYJCZYK' hehehe juz teraz w nie ktorych miastach uk to pakistan lub czarnulek ,np Luton ,wsch londyn itd a wy dalej tylko nowiuski samochodzik telefonik itp ,rznac sie i rozmnazac to wojna o przetrwanie a przyroda nie lubi prozni debile... Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Islam i jego srajcy won z naszego świata 11.08.06, 11:49 Francuski dziennik jest zdania, że "ułudą jest myślenie, iż aresztowanie Osamy bin Ladena, wycofanie się Amerykanów z Iraku, czy przywrócenie pokoju na Bliskim wschodzie zakończy ten dżihad".(PAP) cyk/ kan/ Świat bez islamu to świat pokoju. Islamistom odebrać wszelkie prawa w tym prawo do przemieszczania się do naszych państw. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Oczy MYdLa 11.08.06, 12:38 Czy nikogo nie dziwi fakt, ze sprawa wyplynela teraz, ze aresztowano podejrzanych wczoraj? Zreszta nie aresztowano wszystkich, co nosi znamiona pospiesznie wykonanego zadania. Czy zauwazyliscie, ze Liban zniknal z czolowek gazet? Teraz gdy odwrocone sa od niego oczy swiata, Izrael bedzie mogl dokonczyc to co zaczal. A jaka jeszcze maja swietna wymowke! Taki szum wywolany podejrzeniami o konstrukcje bomb ma ludzi zastraszyc i zamknac im usta w sprawie Libanu. Jakaz cenna to dla Izraela , UK i USA sensacja. Takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
fruchtzwerg to wszystko polsrodki 11.08.06, 08:42 nalezy zdelegalizowac islam, a jego zwolennikow deportowac, wzgl. internowac Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia to wszystko ZYD-US-GB działania w celu odwrócenia 11.08.06, 08:50 uwagi od problemu libańskiego żydzi mordują arabów Odpowiedz Link Zgłoś
berberus Idź jeszcze więcej sluchaj wiadomości z ambony 11.08.06, 08:59 Może będziesz jeszcze mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Islamiści winni wszelkich zbrodni 11.08.06, 11:52 Francuski dziennik jest zdania, że "ułudą jest myślenie, iż aresztowanie Osamy bin Ladena, wycofanie się Amerykanów z Iraku, czy przywrócenie pokoju na Bliskim wschodzie zakończy ten dżihad".(PAP) cyk/ kan/ Świat bez islamu to świat pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
herbat Abdulah Wishimulacha to główny podejrzany! 11.08.06, 08:55 mieszkał w akademiku na Wittiga... Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Brawo Anglicy!!! Ścigać islamosadystów nawet... 11.08.06, 09:04 ...w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
ryback Re: Brawo Anglicy!!! Ścigać islamosadystów nawet. 11.08.06, 12:30 synu... ale ci terrorysci aresztowani to ANGLICY ,takich angoli juz niedlugo bedzie ponad polowa ,mieszanka pakistancow czarnulkow i ch.. wie czego jeszcze ANGLICY ! ,FRANCUZI NIEMCY WLOSI HISZPANIE TO jest juz smietnisko ktore gnije od srodka narazie sieto jeszcze trzyma ale stopniowo wladze zaczna przejmowac a wtedy ...REWOLUCJA FRANCUSKA BIS 'biali pod gilotyne' Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ** Okradają Biednych Terrorystów ** 11.08.06, 09:22 Do moderatora: proszę o nie kasowanie wątku :-) A wracając do tematu: pochylmy się nad losem biednych, uciemiężonych terrorystów... --- religiapokoju.blox.pl/2006/08/Zdjecie-na-dzisiaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re:...chodzi by gonic kroliczka 11.08.06, 09:26 Tu nie idzie oto by zlapac kroliczka, tylko by gonic go, cala zabawa z Bin Ladenem, teraz z domniemanymi atakami ma tylko na celu odwrocic opinie swiata od tego co wyprawia Izrael w Libanie i usprawiedliwic te jak rowniez poprzednie zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ale smieszne!! 11.08.06, 09:33 przeciez oni mieli po 16-19 lat...rzeczywiscie mieli majatki:)))) no chyba, ze dzieki temu mozna by bylo sprawdzic skad wplywaly tam pieniadze. ja bym za takie cos, wyrzucial cale ich rodziny, krewnych, siostry i braci z kraju. wyslal do pakistanu. Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Re: ale smieszne!! Puszczać ich wolno z twardym 11.08.06, 12:00 lądowaniem ...bez spadochronów z kilometra z płynną mierzwą świńską w ryju i koranikiem w dupie ma luksusowe miejsce w hadesie srajallaszka. Francuski dziennik jest zdania, że "ułudą jest myślenie, iż aresztowanie Osamy bin Ladena, wycofanie się Amerykanów z Iraku, czy przywrócenie pokoju na Bliskim wschodzie zakończy ten dżihad".(PAP) cyk/ kan/ Świat bez islamu to świat pokoju. Kto pozwolił przebywać islamistom w naszych krajach, poznawać nasze tajemnice kto ich faszerował meczetami i pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: ale smieszne!! Puszczać ich wolno z twardym 11.08.06, 12:29 wez sie opanuj.twoj post jest obrazliwy dla wyznawcow islamu...nie dla tych oszolomow z dzihadem w oczach, ale dla wielu innych, NORMALNYCH ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 du.......a, i bezprawie! 11.08.06, 09:35 juz widze te komentarze,ze bronie mordercow!Po pierwsze nie doszlo do zamachu a po drugie oni sa jak na razie tylko podejrzani o probe dokonania zamachu a wiec dlaczego ujawnia sie ich dane a co jesli podejrzenia tak jak w wielu innych takich sprawach nie potwierdza sie?Jesli sa winni to OK-czapa ale jesli nie sa?Ot,zasrana dup......a,kiedy ktos zamorduje to sie go chroni jak skarb i wtedy ma wszystkie prawa bo czlowiek a jesli sprawa "rzadowa"a wiec i propagandowa to zasady nie istnieja !!!a moze to taki sam "zamach"jak 9/11 kiedy rzad USA wymordowal kilka tysiecy a potem wywolal kilka wojen? Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Czegoś tu nie rozumiem..... 11.08.06, 09:42 Mam wrażenie że wszystkie państwa popierają terroryzm - tak popierają bo gdyby chcieli rozprawić się z terroryzmem (przynajmniej w swoim państwie) to wszelkiej maści islamistów (religia pokoju heheh -dobre) wygnali do swoich łojczyzn i po sprawie!!!! Całkowity zakaz powrotu. !! A to że ucierpią niewinni ? no cóż na wojnie też giną cywile!!! >Polak starający sie o wizę do USA ma robioną lobotomię - byle brudas leżacy na ropie i machjący plikiem zielonych wjeżdza do USA jak król!!!!! Islam religią pokoju ??? Tą sektę powinno się zdelegalizować we wszystkich krajach !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Re: Czegoś tu nie rozumiem..... 11.08.06, 11:53 Francuski dziennik jest zdania, że "ułudą jest myślenie, iż aresztowanie Osamy bin Ladena, wycofanie się Amerykanów z Iraku, czy przywrócenie pokoju na Bliskim wschodzie zakończy ten dżihad".(PAP) cyk/ kan/ Świat bez islamu to świat pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: Czegoś tu nie rozumiem..... 11.08.06, 12:03 Oczywiscie, ze nie zakonczy. Dla nich to jest wojna cywilizacji. A ze wiedza, ze na Zachodzie Europy trzeba sie przedstawiac jako ofiary i wtedy ma sie bezwarunkowe poparcie lewicy to robia z siebie ofiary i coraz to nowe powody. a to wojna w Iraku a to swoboda wypowiedzi na zachodzi ich krzywdzi a to palestynczycy (ktorch maja w dooooopie i ktorzy w bratniej Jordanii juz 2gie pokolenie zyja w obozach dla uchodzcow, bo bracia ich nie chca przyjac) itd powod do bycia ofiara zawsze bedzie chocby wysadzili caly Londek atomowka Odpowiedz Link Zgłoś
ren.ka Re: Czegoś tu nie rozumiem..... 11.08.06, 12:09 Twoje wrażenia chyba z toalety wyssane? Wyrzucić muzułmanów z krajów europejskich i zabronic wjazdu? no mysl, ze pacanku troche jaki to by wywołało konflikt.Pojecia o terroryzmie i wlace z owym nie masz żadnego , wiec daruj sobie takie pseudointelektualne pierdnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Re: Czegoś tu nie rozumiem..... 11.08.06, 12:24 Wiem ze to obecnie trudne i prawie niemożliwe zadanie ale weż pod uwagę że wyznawcy islamu nie szanują naszej cewilizacji i nas samych !!!!!!! więc jedynie izolacja może nas uchronić przed wojnami i terroryzmem z tymi wyznawcami wojny!! PS. sięgnij do historii to zoboczysz to samo oblicze muzułmanów co teraz - zmieniły się tylko narzędzia walki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Chyba nie rozumiesz wiecej niz Ci sie wydaje. 11.08.06, 13:06 A jesli mowa o historii i poszanowaniu innych kultur to co powiesz na wojny krzyzowe i swieta inkwizycje? Odpowiedz Link Zgłoś
daflippi Re: Czegoś tu nie rozumiem..... 11.08.06, 13:44 Chyba musze przeczytac koran i dowiedziec sie jak to jest z ta "religia pokoju". Pytanie tylko do was - czemu tak byliscie oburzeni za wysadzenie wszystkich Polakow z samolotu Qantasa a tutaj jednym gestem chcecie wywalic wszystkich islamistow z Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 [...] 11.08.06, 09:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf bo patrzyc po nazwiskach nie wolno 11.08.06, 11:58 , bo jeszcze by sie okazao ze same Pakisy, Banglasy i Arabusy. A przeciez ludzie nie maja rasy ani narodowosci ani spaczonych religii. Wszyscy sa dobrzy, pochodza z rownowartosciowych kultur, maja ten sam mindset (a przynajmniej rownowartosciowe mindsety) i tak naprawde pragna komunizmu, tylko wiekszosc tego nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
andyl Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 09:57 Wpierw byla paranoja na obcinaczki do paznokci teraz na napoje i pastę do zębów co dalej? Proponuje aby wszyscy pasazerowie lecieli nago, bagaze niech wysla pocztą... To napewno sprawi ze poczujemy sie bardziej bezpiecznie andy 702 Odpowiedz Link Zgłoś
mayor.cut Amerykańska lista "zablokowanych" wrogów wolności 11.08.06, 10:01 Jest tutaj: www.ustreas.gov/offices/enforcement/ofac/sdn/sdnlist.txt Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Może by tak u nas??? 11.08.06, 10:03 Rzucić podejrzenia na posiadaczy i dobrać się do ich gotówki. Gdy po dkilku latach sprawa się wyjaśni będzie rządzić inna opcja i oni zapłacą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 11:01 A mnie, nie tyle interesują nazwiska sprawców, bo wiem, że to wyłącznie różne Mohamedy. Natomiast jestem bardzo ciekaw, nazwiska imama, który ich nauczał i dalszych losów tego dżentelmena, który oczywiście, też ma obywatelstwo brytyjskie. Uczcie się od tow.Stalina. Polecam "Oczyszczenie" tow. Suworowa wydane w pierwszej wersji w języku, o dziwo angielskim.Czytać, o wy Angole! Autor: Wielbiciel literatury Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 11:33 To juz teraz nie bede mogl kupic wodeczki i perfum w wolnoclowym? Tj. kupie, ale bede musial wypic na lotnisku. Perfumy, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
archivario Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:21 extrafresh napisał: > To juz teraz nie bede mogl kupic wodeczki i perfum w wolnoclowym? > Tj. kupie, ale bede musial wypic na lotnisku. > > Perfumy, oczywiscie. Kupisz,kupisz nie martw sie ! oczywiscie ,ze kupisz w marzeniach jak dotychczas :)) Odpowiedz Link Zgłoś
watford1 Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:30 Myślę że masz sporo racji w tym co piszesz,moim zdaniem Wlk.Brytanii jest potrzebny ktoś na miarę M.Tatcher,która miała odwagę podejmować trudne decyzje.Jestem zdania że miliony brytyjczyków pochodzenia głównie pakistańskiego winno być deportowanych i to jak najszybciej z kraju o najstarszej demokracji.To jest wojna cywilizacji wojna religii,jakakolwiek zwłoka to przyznawanie się do słabości,dająca przewagę tym prymitywnym dzikusom! Odpowiedz Link Zgłoś
chris.moltasanti muzulmanskie nazwiska ? ? ? ? ... belkot.. 11.08.06, 11:29 jak mozna miec muzulmanskie nazwisko? Chyba poeta mial na mysli "arabskie" albo moze jeszcze jakos inaczej powinno sie to okreslic, ale na pewno nie muzulmanskie... Ludzie... w czasie wakacji w gazecie pisza studenci? oops... przepraszam studentow Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf Re: muzulmanskie nazwiska ? ? ? ? ... belkot.. 11.08.06, 11:59 skort myslowy. Zamiast pisac bangladeskie, pakistanskie, arabskie itd. walnal muzumanskie Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Islam sekta do delegalizacji!!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 12:09 i było by po kłopocie z tymi wyznawcami "religi pokoju" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi brylant1 do delegalizacji!!!!!!!!!!!!! 11.08.06, 13:15 Co to wogole za opinia? My krzyczmy islam do delegalizacji, oni niech krzycza precz z chrzescijanami, zgotujmy sobie pieklo!!! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: brylant świeci najjaśniej... 11.08.06, 13:20 co ty kufa wiesz o teologii? Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssm Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:22 ja mam odpowiedz jedna na to www.lepszyswiat.org.pl alterglobalizm zjednoczy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
misioo4 Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:28 ssssssm 11.08.06, 12:22 + odpowiedz ja mam odpowiedz jedna na to www.lepszyswiat.org.pl alterglobalizm zjednoczy wszystkich A ja mam pytanie: kiedy gowniarstwo zaczyna szkoly,bo juz mnie nudzi zalew netu przez infantylnych debili !! Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssm Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:50 mnie tez, dlatego polecam nasza stronke :-) Chyba z madry jestes kolego Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:26 Szit! znalezli mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gozal Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 12:29 Do tej pory byłam bardzo tolerancyjna. Kolor skóry nie ma znaczenia, religia też, wszyscy jesteśmy ludźmi, równymi obywatelami świata. Ale to, że obywatele Zjednoczonego Królestwa pochodzący z jakiejś innej kultury próbują bardziej lub mniej skutecznie zabijać swoich gospodarzy, skłania mnie ku radykalnemu rozwiązaniu. Wygnałabym wszystkich, których korzenie sięgają islamu. Wiem, że byłoby to niesprawiedliwe dla tych normalnych, ale to ochrona dla całego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek702 Jedyna metoda to obcinać jaja razem z członkiem 11.08.06, 13:05 ...i wypuszczać na wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 zobacz twarz terrorysty!! 11.08.06, 13:07 video.google.pl/videoplay?docid=-1450915772177922792&q=coca+cola to-alkud i jego 1000 bomb Odpowiedz Link Zgłoś
darl ochrona danych osobowych gdzie jest 11.08.06, 13:19 domagam się europejskich standardów! Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Brytyjski bank ujawnił nazwiska 19 podejrzany 11.08.06, 13:20 Ja też jestem młody, wykształcony i z dobrego domu. Nie mogę się doczekać, kiedy BePeH zablokuje mi konto. :D Odpowiedz Link Zgłoś