hackfinn 15.08.06, 16:11 Od kiedy to Matterhorn lezy w Austrii? Czy naprawde tak trudno to sprawdzic przed napisaniem artykulu? Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekasinska Re: Smierc polskiej alpinistki w Austrii. 15.08.06, 16:19 masz racje.Ja tez bym sie pewnie wkurzyla ze tak profesjonalna gazeta podaje tak niewlasciwe wiadomosci,ale dzis to nie istotne.To byla moja bardzo dobra przyjaciolka,a nawet wiecej.I siedze tak od godziny i wierzyc mi sie w to nie chce ze jej juz nie ma.cuekam na to zeby sie okazalo ze to pomylka... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.facet Re: Smierc polskiej alpinistki w Austrii. 15.08.06, 16:27 Ja też wszedłem tutaj wkurzony tak koślawą informacją. Odpowiedz Link Zgłoś
julka.b Re: Smierc polskiej alpinistki w Austrii. 15.08.06, 16:29 no nie można się pomylić ;) ... od razu tak się czepiać - Austria, Szwajcaria co za różnica... gdzieś w Alpach w każdym razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tekas [*] 15.08.06, 16:38 Boże , taka tragedia... młoda , piękna dziewczyna, studentka dwóch fakultetów,kochana przez rodziców i przyjaciół,wesoła , towarzyska, ciekawa ludzi i świata...to nie jest sprawiedliwe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś