liber444 20.08.06, 08:38 No cóż, procesy o obrazę majestatu zawsze wybuchają, gdy tym majestatem są pajace. To za Nerona szalały takie procesy a nie za Marka Aureliusza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 08:40 I w ten prosty sposób Kaczorki mogą rozwiązać problem bezdomności w Polsce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Mnie ciekawi postawa tych policjantów… 20.08.06, 09:31 Wsadzanie bezdomnego za taką głupotę? Czyżby liczyli na "dyskretnie wsparty od góry" awansik? A może zwykła, buraczana nadgorliwość? Doświadczeni ludzie mawiają, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu… Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Mnie ciekawi postawa tych policjantów… 20.08.06, 09:36 Jakże wysoka jest społeczna szkodliwość tej zbrodni. 3 lata w pace za parę słów... W Polsce jest wolność wypowiedzi, w USA jest wolność PO wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
awm10 Re: Mnie ciekawi postawa tych policjantów… 20.08.06, 09:48 Ale przynajmniej bezdomny ze 3 lata sobie pomieszka. Przejrzał kart.. (o kurde, ale bym się wkopał), prezydenta i zrobił to celowo. Spryciula. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Stare polskie przysłowie mówi: Jak Kaczyński ukra 20.08.06, 10:03 ukraść krowę to dobrze, jak Kaczyńskiemu ulraść to kryminał i układ. Polakom gratulujemy IV RP z rewolucją moralnoą Kaczyńskich, Leppera, Giertycha, mianowanych "eksperów" do Polskiego Radia, siostry pani Gieni z Samoobrony, jej sórki, itd. itp. Ale to wszystko dla Poslski. A czy Bierut i Gomulka to dla Poslki nie robili? Też dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kawiarenka prezydenta z Krakowa (taki nick)! 20.08.06, 10:11 Kawiarenka prezydenta z Krakowa (taki nick)! Miał Kwaczyński Hakoskiego, lecz kupili pod nim jego. Ma teraz szuję Kuskiego, od bolszewika gorszego! Ma też Maryjopolaków, w Krakowie buraków, wszaków. Lecz nie cały jego Kraków, więc testuje w Nakle sobie, jak siąść ludziom na wątrobie. Już nie werhmacht dziadka Tuska, ale przeszłość jak od Ruska. To są specjaliści smrodu, do ogłupiania narodu. Gryź w aortę i szkaluj wroga, wykorzystuj nawet Boga! Im przyklepie głupi klecha, ma za friko, wszędzie krecha. Za potop i Arkę Noego do dzisiaj nagradzaj jego. „Spieprzaj dziadu, srał cię pies”, Ja tu rządzę „yes, yes, yes”! Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc A przecież Lechu powiedział ponad 3 lata temu... 20.08.06, 11:43 ....bezdomnemu "Spieprzaj dziadu!!!!" i jakoś do tej pory ani Policja, ani żaden prokurator palcem nie kiwnęli, by ukarać za to Lecha!!!:))))) Ale coż!;( Mamy pomrocznie jasno-ciemną IV RP!!!;((((( Mamy Prawie i Sprawiedliwie!!!;((((( Oczywiście Prawo i Sprawiedliwość musi być po stronie Prawa i Sprawiedliwości!!! Cały kaczoland w pełnym świetle jupiterów!!!!!;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
znudzilsiekalboj Re: A przecież Lechu powiedział ponad 3 lata temu 20.08.06, 11:54 hehe :) tu chodzi o instytucje głowy państwa. dobre, ciekawe ile byłoby procesów, gdyby ludzie w Polsce wszczynali sprawy masowo o spieprzaj i spier... niechęć do umiłowanego przesłania Ci percepcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa A ktoś sprawdził, czy to nie był TEN DZIAD 20.08.06, 13:37 którego LK kiedyś obrzucił wiązanką? Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier2 Faktycznie Kaczynski jest podobny do kartofla 20.08.06, 13:41 Ale ta niemiecka gazeta napisala prawde! Kaczynski jest podobny do kartofla. W sadzie adwokat gazety przedstawi zdjecie Kaczynskiego i zdjecie kartofla i Kaczynski sprawe przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
wissenwertes Nie kartofla, tylko ziemniaka. 20.08.06, 15:45 Jak by tyk przetlumaczyli to by ten spiety kurdupel zrozumial i sprawy by nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 zlosliwe jednojajeczne trolle 20.08.06, 17:26 jak ich odroznic : prezio to troll ze sraczką, a premio to troll, ktory zyje z mamusią Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: zlosliwe jednojajeczne trolle 20.08.06, 19:45 A kiedy ruszy proces znieważania przez głowę państwa, obywateli swym zachowaniem, zamykaniem się w toalecie, kompromitowaniem poza granicami naszego kraju??? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Rośnie nowa siła polityczna, będe za. 20.08.06, 11:57 Ale będzie chichot historii jak bliźniaków "dziady" wyrzuca za burtę, i powiedzą spieprzajcie na księżyc, che, che, che. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Rośnie nowa siła polityczna, będe za. 20.08.06, 13:10 Według Ciebie to kto to będzie prostował? Ile lat potrzeba na odbudowanie więzi politycznej? Przechyły! Za kartoflanego przeciera i prezydenko kartoflenko, Polsce samotność wręcz doskwiera, osiada, coraz bardziej miękko. Pochyla się groźnie budowla, już widać przechył i spękania, łżeelit, układów hodowla, dla twej czujności oszukania. Jak tam za PiSiORka czy stoi równo kolumna Zygmunta? Czy berłem w łeb PiSiORa łoi, że rozmiękły podstawy grunta? Odpowiedz Link Zgłoś
i.litzbarski Re: Rośnie nowa siła polityczna, będe za. 20.08.06, 14:14 mieszkam na stale w niemczech. jak sie czasem przylapuje na tym, ze zaczynam marudzic z powodu swojej "niedoli" w nad renem, wtedy kupuje na dworcu pierwsza lepsza gazete polska. no tak, juz naglowki sprowadzaja mnie na ziemie i w mig uswiadamiam sobie na nowo w jakim ja wlasciwie raju zyje... czekajcie, co ja wlasciwie chcialem przez to powiedziec? ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Rośnie nowa siła polityczna, będe za. 20.08.06, 15:30 Ja na "niedole" nad Renem nie narzekam, wystarczy ze otworze PC i poczytam GW i poslucham Rfm tok Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Mnie ciekawi postawa tych policjantów… 20.08.06, 09:38 i ta gorliwość prokuratury, tomy akt... ale żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
malike prokuratua 20.08.06, 09:52 w koncu nie ma nic lepszego do roboty... a ja proponuje zaczac uwazac co się wypisuje na forach, bo zamkna polowe z nas za obraze kart. Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Wolne wybory podzieli polaków na dwie grupy 20.08.06, 13:52 Pierwsza- dokonała ulubionych wyborów NOGAMI Druga - będzie siedzieć za głoszenie prawdy co myśli o demokratycznie wybranym kartoflu Polskie perspektywy- kacze dno Polacy wołają - Spieprzaj dziadu , wstydu polsce i Polakom oszczędź i miej Polskę w opiece przed kaczooszołomstwem Odpowiedz Link Zgłoś
konstant1 Gorliwość nie tyle prokuratury, co Gazety Wyborcze 20.08.06, 16:05 j Oczywiście na opisanie sytuacji autor używa sformułowań nieścisłych, a możliwie źle określających stronę "prezydencką". A ja, kiedyś zwolennik SLD, mam dużą Schadenfreude. To właśnie Państwo dziennikarze z Gazety Wyborczej, TOK-FM, stronnicy premiera Buzka, pozwalali sobie na drwiny z , bądź co bądź, prezydenta! Komentarze do plakatu wyborczego, na którym przeciwnicy przedstawili A.K. z twarzą świni, dowcipy na temat mało ważnego incdentu z jajeczkami, ustawiczny rechot nt. choroby goleni, drążenie "wakacji z agentem". Aż się prosiło, żeby ktoś państwa dziennikarzy pouczył, "co wolno wojewodzie..." . Teraz widzę, że im się zaczynają d...py marszczyć. Jeszcze może doczekam się, kiedy zaczną się marszczyć frantom, którzy szermowali "tonkimi alluziajmi" o moherowych beretach... Odpowiedz Link Zgłoś
erm_wro Re: Gorliwość nie tyle prokuratury, co Gazety Wyb 20.08.06, 16:34 jeszcze raz przeczytaj naglowek wiadomosci i wbij sobie do tego durnego PiSowskiego łba, ze ten tekst napisal PAP a Gazeta tylko go przedrukowuje aha i nie klam ze glosowales kiedys na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Mnie ciekawi postawa tych policjantów… 20.08.06, 10:32 tak to już jest że w Polsce zdesperowani policjanci patrioci muszą sie w jakiś sposób wykazać np wszczynając sprawę do sądu o znieważenie przez pijanego bezdomnego głowy państwa!!!!!! śmiech na sali! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 10:36 jedyna pociecha z tej glupoty z kraju kaczorlandu Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 10:38 Za jego przykładem pójdą inni bezdomni.... Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 11:48 veritas11 napisał: > Za jego przykładem pójdą inni bezdomni.... Chata, wikt i opierunek za darmo, to się wysoko cenią wszystkie lumpy!!! Ale dlaczego Lechu ma to zapewniać lumpom za nasze pieniądze???;(((( To przecież nasze podatki!!!;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 12:26 Może Głowa i lump mają układ, lump pisał na studiach prace za Głowę i teraz odbiera nagrodę w postaci darmowego utrzymania za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
i.litzbarski Re: bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 13:52 >i teraz odbiera nagrodę w postaci darmowego utrzymania za nasze pieniądze. o booosze, za wasze pieniadze! juz sie rozplakalem! jakis kurna neo-liberalista i faszysta tu sie odezwal! co tych bezdomnych i biednych na pastwe losu pozostawic? zdechnac maja zawszeni gdzies pod mostem? a gdzie sumienie i solidarnosc?! to, ze polska wpycha swe brudne paluchy do iraku przynosi pewnie same zyski dla skarbu panstwa. i taki splendor! ta wasza IV rzeczpospolita lezy gdzies w trzecim swiecie, obok slamsow w rio, kalkucie czy jochanesburgu. gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 12:18 veritas11 napisał: > Za jego przykładem pójdą inni bezdomni.... Ale wtedy to bedzie dobrze w Polsce! Nie bedzie bezdomnych za to przestępcy nie bedą mogli siedzieć w więzieniach. Będą odbywać karę na wolności! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: bezdomny bedzie mial dom 20.08.06, 15:57 malpa-z-paryza napisała: > jedyna pociecha z tej glupoty z kraju kaczorlandu Coś mi się wydaje że ci policjanci to byli PiS-dziecy albo zwyczajni pi..cy Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Mnie ciekawi postawa tych policjantów… 20.08.06, 15:56 Ci policjanci to pewnie byli PiS-dzielcy ? albo zwykli piżdzielcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum Nadgorliwi i tyle, już jesteśmy GW znów robi afere 20.08.06, 16:54 Mało to nadgorliwych ludzi w Polsce, choćby PAn Panie Szechter i pański "Wybiórczy " organ, panie Michnik wszyscy wiemy że nienawidzi Pan Kaczyńskich, ale Pan ciągle musi więcej i więcej, więc proszę też zrozumieć durnowatych policjantów którzy tak jak Pan chca więcej i więcej i w swej głupocie myśleli że awans dostaną. Pański brat - Szwedowicz ( Szechter ) UBek i morderca też był nadgorliwy i teraz musi siedzieć w Szwecji bo w polsce czeka na niego proces,u innych Pan paproch w oku widzi a u siebie ani ciut ciut. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 a co konkretnie zarzucasz Michnikowi? 20.08.06, 17:29 bo jakos niczego konkretnego w tych twoich wypocinach znalezc nie mozna same epitety tylko Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum Konkretnie zarzuty wobec Szechtera - Michnika 20.08.06, 20:03 borow4 napisał: > bo jakos niczego konkretnego w tych twoich wypocinach znalezc nie mozna > same epitety tylko Tych konkretów jest tyle że książke mozna by było napisać, ale jeśli naprawdę Cię to interesuje to zapaszam: www.polonica.net/czerwone-zyciorysy_Michnik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 nie czytam faszystowskiego chlamu 21.08.06, 19:58 a swoja droga to za szerzenie i gloryfikacje faszyzmu lub komunizmu nalezy zgodnie z konstytucja wszdzac do jaila Odpowiedz Link Zgłoś
pan_niemota W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 08:41 ciekawe kiedy imć mister presitent odpowie za słowa wypowiedziane w jeżeli nie tej samej, to podobnej sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
regis32 Co powiedział 20.08.06, 09:24 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3145575.html Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 jest w porządku. 20.08.06, 08:46 Pan Prezydent ma adwersarza na swoją miarę. Odpowiedz Link Zgłoś
znudzilsiekalboj Wolność i siła :) 20.08.06, 11:16 Nic nie rozumiesz. Odnowa moralna zaczyna się na samym dole. Bezdomnemu przywrócono podmiotowość polityczną. Teraz już wszyscy wiedzą, że każdy głos się liczy. Teraz nawet pojedynczy głos na dworcu ma swoją doniosłość. Dyskurs wreszcie ma dostatecznie szerokie ramy :). Tak jak tu w Internecie, każdy może dosięgnąć słowem każdego. Czy to nie wspaniałe? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 08:47 Niech wsadzą tego faceta na te trzy lata i zaraz zapanuje w tym kraju powszechny szacunek, miłość i uwielbienie dla wszystkich Kaczyńskich na tym świecie nie wyłączając Unabombera. Ciagle nie jest dla mnie jasne, czy ci prokuratorzy robią sobie jaja z Kaczyńskich, czy z prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
karwoj8 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 08:57 Nie wiem czy słowa "spieprzaj dziadu" nie noszą cech p-stwa znieważenia. Należałoby wrócić do tej sprawy z urzędu. Bo Kaczyśkim wolno jest obrażać, znieważać a zapadłe w swoich sprawach skazujące wyroki traktować jak papier toaletowy. I w tym miejscy widać wyłażącą słomę zbutów. Lepper to klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:14 Ciekawe ile grozi za spalenie dwóch kaczek z plastiku podczas legalnej demonstracji? Sąd musi stanąć na wysokości zadania i publikować listę epitetów obraźliwych dla dwóch głów państwowych. Kaczory chyba są dopuszczalne, bo sam ichni minister tak publicznie mówił i nic mu się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:26 haen1950 napisał:> Ciagle nie jest dla mnie jasne, czy ci prokuratorzy robią sobie jaja z > Kaczyńskich, czy z prawa. Prokuratorzy postępują racjonalnie. To jest instytucja hierarchiczna, muszą słuchać szefa, nie są niezawiśli. Ja tylko żałuję, że to będzie proces jakiegoś pijaczka, a nie kogoś kto stanąby przed sądem i wyjaśniał po kolei co miał na myśli używając takich, a nie innych słów. Może wtedy nasi rządcy zobaczyliby swoją śmieszność, może to przekłułoby ten nadęty balon ich wielkiej "godności". Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 10:05 A ja to sadzę, że sami prokuratorzy zapłacą temu facetowi te 500zł, za to, że dobrowolnie poddał się karze. W ten sposób unikną śmieszności na procesie i kwota za obrazę tego rezydenta pójdzie w Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 10:08 Zrobią zrzutkę na biedaka? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 10:16 Koszt niewielki, a awans i nagrody pewne jak w SKOKu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I słusznie, albowiem macki Układu wijące się wśród 20.08.06, 10:59 środowiska bezdomnych na Dworcu Centralnym władza w imieniu klasy robotniczej i chłopstwa pracującego odrąbać musi. haen1950 napisał: > Koszt niewielki, a awans i nagrody pewne jak w SKOKu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Dziennikarze zapomnieli o międzynarodowym liscie 20.08.06, 09:01 gończym za człowiekiem, który wyjawił tajemnicę państwową i stwierdził, że Kwaśniewski to pijak i złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
patman W końcu przejrzałeś na oczy 20.08.06, 09:29 Niemiłosiernie nam panują Aleksander Kwaśniewski zrujnował Polskę, rozdał ją mafii. Pisofile wierzyli, że Jarosław Kaczyński będzie lepiej sprawował władzę, wszędzie miała nastąpić powszechna szczęśliwość i sprawiedliwość, dzięki wspaniałej moralności nowego Prezydenta. Jakoś marnie idzie z wprowadzaniem haseł wyborczych, lecz dotąd pisofile twierdzili, że wszystko jest OK, a władza jest najlepsza na świecie. A tutaj niespodzianka - w końcu przejrzeli na oczka, i już sami stawiają Jaśnie Panującego w jednym szeregu z tym odrażając Kwaśniewskim. Zły Kwas ścigał obywateli, teraz to samo robi zły Kaczuch. Dobrze, że w końcu odzyskaliście wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: W końcu przejrzałeś na oczy 20.08.06, 09:38 patman napisał: ..... Zły Kwas ścigał obywateli, teraz to samo robi zły Kaczuch. Dobrze, że w końcu odzyskaliście wzrok. ---------------------------- Sorry, ale kogo ścigał Kwach? Może wymienisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: W końcu przejrzałeś na oczy 20.08.06, 09:54 Domniemywuję na podstawie tego, co napisał mój przedmówca. Nie jestem w stanie tego zweryfikować. >> Autor: nowytor3 Dziennikarze zapomnieli o międzynarodowym liscie gończym za człowiekiem, który wyjawił tajemnicę państwową i stwierdził, że Kwaśniewski to pijak i złodziej.<< Nie wnikam w to, czy jest to prawda, czy nie, o to niech się martwi nowotwór3, czy jak się tam zwał. To miłe, że pisofile już porównują swoją kaczkę do znienawidzonego przez nich Kwaśniewskiego. Pozdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: W końcu przejrzałeś na oczy 20.08.06, 16:57 scigal patmana pk polach az ten galoty zgubil Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: W końcu przejrzałeś na oczy 20.08.06, 09:43 "Niemiłosiernie nam panują Aleksander Kwaśniewski zrujnował Polskę, rozdał ją mafii." Nie żebym był jakimś wielkim zwolennikiem Kwaśniewskiego, ale nie zauważyłem, aby "zrujnował Polskę". Wprost przeciwnie, za jego prezydentury miałem wrażenie, że żyjemy w kraju mniej więcej normalnym. I jak stwoerdził niedawno jeden mój kolega - "co zrobić, że on nawet pijany gdzieś tam nam na Ukrainie prezentował się lepiej, niż ci dwa Kaczyńscy na trzeźwo". Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: W końcu przejrzałeś na oczy 20.08.06, 10:00 Ujmując rzecz w prost, nie jestem wielkim zwolennikiem byłego prezydenta, pamiętam mu weto ustawy liberalizującej system podatkowy, emerytury górnicze, i inne drobne grzeszki; tym nie mniej nie był złym prezydentem. Natomiast, żeby rozjaśnić ciemności - przedstawiam tylko sposób odbioru Kwaśniewskiego przez pisofilów. A skoro bronią swojego prezydenta (on moim na pewno nie jest) przez porównywnie go do najgorszego, w swoim mniemaniu, wroga narodu, żeby usprawiedliwić np. ściganie bezdomnych wyrażających swoje opinie, to znaczy iż ich prezydent zszedł już całkiem na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: Nie obrażaj psów!!!! 20.08.06, 19:58 Co Ci rasa psów zawiniła???? Bliźniaki przecież schodzą na kaczki!!!! I sami nawet z tym się nie kryją!:D Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: W końcu przejrzałeś na oczy ????? 20.08.06, 16:54 Niemiłosiernie nam panują Aleksander Kwaśniewski zrujnował Polskę, rozdał ją mafii. Pisofile wierzyli, że Jarosław Kaczyński będzie lepiej sprawował władzę, wszędzie miała nastąpić powszechna szczęśliwość i sprawiedliwość, dzięki wspaniałej moralności nowego Prezydenta. Jakoś marnie idzie z wprowadzaniem haseł wyborczych, lecz dotąd pisofile twierdzili, że wszystko jest OK, a władza jest najlepsza na świecie. A tutaj niespodzianka - w końcu przejrzeli na oczka, i już sami stawiają Jaśnie Panującego w jednym szeregu z tym odrażając Kwaśniewskim. Zły Kwas ścigał obywateli, teraz to samo robi zły Kaczuch. Dobrze, że w końcu odzyskaliście wzrok. Ty patman chyba ocipiales. Kwasniewski sam wzial i zrujnowal, a AWeSiaki tylko przygladaly sie? Odpowiedz Link Zgłoś
patman O co ci chodzi? 20.08.06, 18:28 Nie widzisz w moim tekście ironii? Poczytaj dokłanie odpowiedzi na wątpliwości, później możesz szarżować z takim tekstem. Żeby nie było wątpliwości - powiadam jeszcze raz: prześledziłem tok myślenia pisofila. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek78 Jak za Stalina 20.08.06, 09:06 Gdyby kaczka miała choć trochę szacunku dla demokracji, to osobiście zadzwonilaby do tego prokuratora mówiąc, że to drobiazg. Owszem, gdyby to było jakieś publiczne znieważenie czy cos... Ale każdy powienien mieć prawo do własnej opinii i krytyki władzy, w przeciwnym razie wrócimy do epoki stalinizmu. Ja np. uważam, że Kaczyński to pajac, taki jak ten w prawym górnym rogu, obok napisu "Kliknij w pajacyka". I co? Niech mnie za to zamkną. Zabarykaduję się to wezwą policję i wykurzą mnie gazem albo ostrą amunicją. Może wtedy ludzie zrozumieją, że nie ma żadnej różnicy w mentalności kaczek i komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Szacunek nie powstaje na podstawie................ 20.08.06, 09:21 werdyktów sądowych, nawet do pierwszych osób państwa, lecz na podstawie ich czynów. Oskarżenie bezdomnego ma zapewnić szacunek do głowy państwa...małym kosztem: żadne środowisko się wstawi za oskarżonym, więc tu bez obaw, ale jednocześnie pokaże karzącą dłoń prezydenta - wszak wywodzi się z Prawa i Sprawiedliwości...! Małostkowy człowieczek zajmuje się takowymi sprawami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: Szacunek nie powstaje na podstawie........... 20.08.06, 09:34 Sąd może ...... poprowadzić proces, analizując m.in. znaczenie inkryminowanych słów Huberta H. Jak widać, nasze sądy wciąż mają za mało spraw. Sprawa żadna, lecz dzialania wokół niej są wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz666 Re: Jak za Stalina 20.08.06, 09:37 Akurat zadzwonić do prokuratorów mu nie wolno, ale niewykluczone, że to zrobi, jako że nie unika ręcznego sterowania. Nadgorliwość niektórych nie wzięła się znikąd, wszak ryba psuje się od głowy, bo to właśnie Kaczyńscy okazują największą pogardę dla prawa i sprawiedliwości, tych niepartyjnych, z małej litery. Ludzie! Kogoście nam wybrali?! Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: Jak za Stalina 20.08.06, 10:04 Ciekawe, czy ci policjanci awansowali? Przecież wykryli przestępstwo wagi państwowej ("głowy") ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Jak za Stalina 20.08.06, 12:38 Wszyscy mundurowi to kretyni, oprócz strażaków. Posłów i inne nasze sługi (urzędnicy),nasze czyli podatników, można uznać za mundurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Zz "pijaka i kłamcę" już 5 lat ściga prokurator 20.08.06, 12:43 człowieka i to w całej Europie. Gdzie jesteście obrońcy demokracji. Przeciez to w imeniu Kwaśniewskiego tak prześladuje się ludzi. megasceptyk napisał: > Wszyscy mundurowi to kretyni, oprócz strażaków. Posłów i inne nasze sługi (urzę > dnicy),nasze czyli podatników, można uznać za mundurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
diefenbaker Re: Zz "pijaka i kłamcę" już 5 lat ściga prokurat 20.08.06, 15:26 > [...] Przeciez to w imeniu Kwaśniewskiego [...] Zadziwiające jest to jak wielu zwolenników obecnego prezia cierpi na kompleks Kwaśniewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: Jak za Stalina 20.08.06, 16:57 Akurat stwierdzenie, że wszyscy mundurowi to kretyni to rażące nadużycie... Bez urazy, ale szanowny megasceptyku takie teksty to przystoją dzieciakowi słuchającego najtańszego hip - hopu. Chyba że nim jesteś,to przepraszam:) Nie jestem zwolennikiem policji itp, ale myśle że ocena pracy wszystkich po wpadkach i błedach kilku to niesprawiedliwość. Nie wiem, gdzie byś mógł być, gdyby naprawde mundurowi byli kretynami... Ale co to polityków to się zgadzam:) Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: Jak za Stalina 20.08.06, 13:13 I teraz na "prawie" będzie można napisać pracę magisterską lub rozprawę doktorską na temat: 1." Pozytywne kreowanie wizerunku prezydenta RP na podstawie prawomocnych wyroków sądów o znieważenie głowy państwa"; 2." Wpływ kłamstw kurskiego na ukrywanie i odwracanie uwagi od spraw ważnych, o których społeczeństwo nie powinno wiedzieć"; 3." Wpływ wanny wasermana na rozwój budownictwa w RP"; 4." Wpły sraczki prezydenta na rozwój stosunków międzynarodowych". Myślę, że dalsza kadencja podsunie nowe tematy prac np. o znajomości hymnu, Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Rozumiem że proces za obrazę Kwasniewskiego 20.08.06, 12:41 Ci nie przeszkadzał. To nie był stalinizm ciulu. Prokuratura ponad pięć lat prześladuje człowieka za znieważenie Kwasniewskiego i jakoś to takim jak Ty i mediom nie przeszkadza. A człowiek powiedział tylko prawdę o Kwasniewskim "pijak im kłamca". Przeciezkłamca jest i pijak również na co dał dowody wielokrotnymi międzynarodowymi występami w stanie upojenia alkoholowego. zdrowy_rozsadek78 napisał: > Gdyby kaczka miała choć trochę szacunku dla demokracji, to osobiście > zadzwonilaby do tego prokuratora mówiąc, że to drobiazg. Owszem, gdyby to było > jakieś publiczne znieważenie czy cos... Ale każdy powienien mieć prawo do > własnej opinii i krytyki władzy, w przeciwnym razie wrócimy do epoki stalinizmu > . > Ja np. uważam, że Kaczyński to pajac, taki jak ten w prawym górnym rogu, obok > napisu "Kliknij w pajacyka". I co? Niech mnie za to zamkną. Zabarykaduję się to > > wezwą policję i wykurzą mnie gazem albo ostrą amunicją. Może wtedy ludzie > zrozumieją, że nie ma żadnej różnicy w mentalności kaczek i komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek78 Re: Rozumiem że proces za obrazę Kwasniewskiego 22.08.06, 21:59 A co za różnica, czy to Kwaśniewski czy Kaczyński??? Po prostu w tej chwili robi to Kaczyński. Nawet gdyby to był sam Papież to też uważałbym to za naruszenie podstawowych praw demokracji, prawa do krytyki. Wyjątkiem jest tutaj zwyzywanie kogoś publicznie, np. w TV, bo jeśli taki Lepper mówi w sejmie że ten to ch... a tamten to złodziej, to bez przesady, nie jest w pubie. Dlaczego zakładasz, że skoro jestem przeciwny temu, co robi PiS, to jestem zwolennikiem Kwaśniewskiego czy komunistów ? Ja nie jestem przeciwnikiem PiS, ja jestem przeciwny temu, co PiS ROBI. I dlaczego mnie wyzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Miłościwie nam panujący, Panie Prezydencie! 20.08.06, 09:06 My wszyscy na tym forum bardzo Pana Prezydenta kochamy; życzymy naszemu Słońcu Tatr jak najdłuższego władania swymi poddanymi, kolejnych wspaniałych sukcesów, zarówno na polu polityki zagraniczej jak i wewnętrznej. Prowadź nas Jaśnie Oświecony aż tam, gdzie normalnie słoneczko nie dochodzi. Do d**y. Odpowiedz Link Zgłoś
kosiba2 Re: Miłościwie nam panujący, Panie Prezydencie! 20.08.06, 10:11 patman-Ty raczysz sobie żartować!?Zapominasz o trzech rzeczach: ujscie o krórym piszesz w zakonczeniu postu znajduje się na tej wysokosci,że inaczej niż na kleczkach dokonać tego nie można. ten narząd nie ma już tego przeznaczenia z uwagi na noszenie go wyżej niż następuje wypróżnianie U miłosciwie panującego zaliczny jest do rudymentarnych narządów co w połączeniu z nietrzymanie stolca,czyni ten zabieg wchodzenia do....prawie niemożliwym z uwagi na odrzut. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Kwasniewski i fakty ukrywane przez "wolne" media 20.08.06, 12:25 Poniewaz media kłamią to przypominam wszystkimlewackim i pseudoliberalnym ciołkom z forum kłamliwej gazety: dotyczy Aleksandra Kwasniewskiego "Przypomnijmy, słupska prokuratura w styczniu 2001 roku oskarżyła Jerzego I. o znieważenie prezydenta RP. Lider Polskiej Partii Biednych miał nazwać głowę państwa pijakiem i kłamcą. " I teraz te wszystkie obelgi i epitety rozumiemże odnoszą sie również do Kwaśniewskiego. patman napisał: > My wszyscy na tym forum bardzo Pana Prezydenta kochamy; życzymy naszemu Słońcu > Tatr jak najdłuższego władania swymi poddanymi, kolejnych wspaniałych sukcesów, > zarówno na polu polityki zagraniczej jak i wewnętrznej. Prowadź nas Jaśnie Ośw > iecony aż tam, gdzie normalnie słoneczko nie dochodzi. Do d**y. > > Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa 5 lat ściga prokuratura za obrazę Kwasnieskiego 20.08.06, 12:34 EUROPEJSKI NAKAZ ARESZTOWANIA. NIECH GO UNIA ŚCIGA. Jerzego I. nie udało się złapać w Polsce. Słupska prokuratura chce, by sąd wydał za nim Europejski Nakaz Aresztowania. [ Europejski Nakaz Aresztowania to list gończy, nakaz zatrzymania i aresztowania oraz uproszczona ekstradycja jednocześnie. Podejrzani, oskarżeni lub skazani, którzy uciekają za granicę przed więzieniem, od razu po zatrzymaniu zostają aresztowani, a po decyzji sądu, przekazani państwu, które się o nich ubiega. Od 1 maja 2004 roku, czyli wejścia Polski do Unii, do końca ubiegłego roku słupski Sąd Okręgowy wydał siedem ENA, a z sądów zagranicznych do Słupska dotarło sześć takich wniosków. ] Prokuratura chce ścigać Europejskim Nakazem Aresztowania Jerzego L. Były radny powiatowy, działacz i prezenter radiowy, kilka lat temu uciekł przed sprawiedliwoscią za granicę. W kwietniu 2000 roku w gmachu ratusza podczas sesji rady miejskiej Jerzy I. nazwał ówczesnego wiceprezydenta Słupska Andrzeja Gazickiego „pezetperowskim kocmołuchem” i kazał mu, „wskakiwać do kotła”. Kilka miesięcy póżniej przed budynkiem starostwa Jerzy I. nazwał prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego „pijakiem, kłamcą i oszustem”. Po tym wyzywał od „zlodziei” zatrzymującego go policjanta. Podczas dochodzenia radny nie przyznał się do zarzuconych czynów. Wyjaśnił, że Aleksandra Kwaśniewskiego określił „prywatnie” i nie znieważył urzędu Prezydenta RP. W grudniu 2001 roku Jerzy I. stanął za to przed sądem. Proces zaczął się toczyć za zamkniętymi drzwiami. W sprawie miało zeznawać około 40 świadków. Ale oskarżony zniknął. W czerwcu 2002 roku sąd wysłał za nim list gończy. Jednak poszukiwania w Polsce okazaly sie bezskuteczne. – Mamy informacje, ze poszukiwany przebywa na terenie państw Unii Europejskiej, najprawdopodobniej w Wielkiej Brytanii – mówi prokurator Mieczysław Buksa z Prokuratury Okręgowej w Słupsku. – Dlatego zwróciliśmy się do sądu z wnioskiem o wydanie Europejskiego Nakazu Aresztowania. premier.z.krakowa napisała: > Poniewaz media kłamią to przypominam wszystkimlewackim i pseudoliberalnym ciołk > om z forum kłamliwej gazety: > > dotyczy Aleksandra Kwasniewskiego > > "Przypomnijmy, słupska prokuratura w styczniu 2001 roku oskarżyła Jerzego I. o > znieważenie prezydenta RP. Lider Polskiej Partii Biednych miał nazwać głowę pań > stwa pijakiem i kłamcą. " > > I teraz te wszystkie obelgi i epitety rozumiemże odnoszą sie również do Kwaśnie > wskiego. > > > > > > patman napisał: > > > My wszyscy na tym forum bardzo Pana Prezydenta kochamy; życzymy naszemu S > łońcu > > Tatr jak najdłuższego władania swymi poddanymi, kolejnych wspaniałych suk > cesów, > > zarówno na polu polityki zagraniczej jak i wewnętrznej. Prowadź nas Jaśn > ie Ośw > > iecony aż tam, gdzie normalnie słoneczko nie dochodzi. Do d**y. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
peperro W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:12 niedługo wszyscy będziemy siedzieć, a może i wisieć Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:19 Pan Prezydent (lub Pan Premier-dlaczogo Oni mi sie ciaglemyla ??)czesto obrazal glowy Panstwa Polskiego. Obrazal Panow Gierka, Jaruzelskiego, Walese i szczegolnie Kwasniewskiego. To co, On moze a jego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Jego Niskość LechKaczyński!.. prezio PISokomuny! 20.08.06, 09:24 żeby go.... Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:22 To sobie na procesie pogadają jak równy z równym . A tak przy okazji , Kaczorek uważa się za wielkiego polityka i reformatora , wiec powinien być ponad takie małostki . Widać , że tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
ponuractwo Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:34 Tak! To taki kompleks na kompleksie Ci "nasi" bliźniacy. Ambicje, jak napisał Niemiec, rządzić światem, a równolegle przerosty ambicjonalne i zadufanie tak wielkie, że winno się ich już dziś koronować! I czołem bić jak władcom conajmniej Europy! Świta taka sama. Edgar, Cymańscy, Wierzejscy, długo jeszcze można wymieniać. I budujemy szybciutko państwo klerykalno-prawicowe, chore, trawione od początku nieuczciwością, manipulacją wszelkiego rodzaju, hipokryzją niebotyczną wprost i nieuctwem. Cóż, jakie społeczeństwo, taka waaaadza! Tylko jak tu żyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Spieprzaj dziadu ta obelga mowi sama za siebie 20.08.06, 09:35 dlaczego prokurator krajowy nie wszczol dochodzenia za obraze i szkalowanie osob prywatnych? Bo osoba prywatna to smiec ?? A jak to z tym obrazeniem Wachowskiego za ktore to musial kartofel przeprosic i tego nie zrobil mimo ze dostal wyrok. Ot i mami w 4 PRL rownych i rowniejszych. LEPPER na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
herbat Kaczka Dziwaczka 20.08.06, 09:27 Szacunek co coś na co trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: Kaczka Dziwaczka 20.08.06, 09:51 "Wy, kmioty Kaczyńskiego..." - takim sformułowaniem i innymi dosadnymi ..."przekleństwami o braciach Kaczyńskich bezdomny Hubert H. przywitał policjantów podczas legitymowania na Dworcu Centralnym w Warszawie".(cytat) Biedak nie wiedział: a)że wyzywając policjantów uderzy w naj-naj-naj-mniejszą głowę (jak na razie) państwa; b) że policjanci są nadgorliwi i wolą wsadzić za kratki bezdomnego, niż ścigać przestępsów; c)że już nie ma wolności słowa a ni przed, a ni po ich powiedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wxwx Re: Kaczka Dziwaczka 20.08.06, 10:41 Zazwyczaj bronię na forum prokuratury , bowiem to urząd , który cudnie nadaje sie na chłopca do bicia i przydałby mu się jakiś adwokat , ale tym razem to przesadzili...Bo stwierdzenie kmioty od Kaczynskiego , to obraza Policjantów , a nie Kaczyńskiego i tu elementarna logika wystarczy....No , chyba , że szanowny podsaądny był uprzejmy umaić swą wypowiedź czymś jeszcze...To wtedy rzecz jasna mają rację...Z formalnego punktu widzenia...Bo liczy się jeszcze ten element społecznej szkodliwości...Ileż z nas obdarza na codzien rządzących różnymi epitetami , zaraz po włączeniu TV...??? Śmiem przypuszczać , że miliony...Jakież piękne perspektywy dla więziennictwa w RP.... Odpowiedz Link Zgłoś
diefenbaker Re: Kaczka Dziwaczka 20.08.06, 12:00 A ja myślę, że przydałby się przepis w drugą stronę... mianowicie znieważenie obywateli przez władzę... bo jak inaczej określić słowa 'spieprzaj dziadu', eufemizmy w stylu 'łże-elita' czy 'lumpen-liberał'. Poza tym, jak słusznie zauważono "kmioty Kaczyńskiego" jest jeśli już, to obrazą funkcjonariuszy, a nie miłościwie nam panującego (obojętnie którego). Ale jak ktoś ma kompleksy, to go byle g... boli. Granie na tych kompleksach jest lepszym narzędziem nacisku na prezia, niż rzekome teczki na Kwaśniewskiego w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk No to czeka nas kilka milionów takich procesów... 20.08.06, 09:30 A czy wiecie dlaczego miedzy Kaczyńskim, a sztandarem w dniu 15 sierpnia stał borowiec z tarczą w teczce? Otóż dlatego, że Kaczyński orła panicznie się boi. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas11 Re: No to czeka nas kilka milionów takich procesó 20.08.06, 09:55 Bezdomnych też....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i.litzbarski Re: No to czeka nas kilka milionów takich procesó 20.08.06, 14:03 :)))))))) dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
jojop Ty jednojajowy kartoflu, obrazasz mnie za kazdym 20.08.06, 09:30 gdy sie pokazujesz i odzywasz publicznie. Kiedys buraku ciebie i twoich przydupkow historia rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
janciowy Re: Ty jednojajowy kartoflu, obrazasz mnie za kaz 20.08.06, 09:36 i to jest wielki ból, czy zna lub ma ktoś program antyspam kaczkowy, jest mi bardzo potrzebny - wywala mi sie pecek jak tylko stwierdzi obecność kaczogonów ,,,, o znowu, spaaaadam Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d niech zyje L. Kaczuchenka! 20.08.06, 09:31 Nich zyje wolan Bialopolska i nasz prezydent Lech Kaczuchenka!!! :) wszystkim Polakom gratuluje nowych otwartych perspektyw w panstwie milicyjnym Kaczuchenki! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: niech zyje L. Kaczuchenka! 20.08.06, 11:56 Nie Lech Kaczuchenka, ale lech ALEKSANDER Kaczenko. Odpowiedz Link Zgłoś
zerownik Budowa autorytetu?? 20.08.06, 09:31 Wątpie, by komuś udało się zyskać autorytet poprzez nakazy i zakazy, albo kary. Jak sobie ten Ktoś może to sobie wyobrażać? Co - "..kochaj mnie, wygłaszaj pochwały, szanuj i uwielbiaj, bo inaczej pójdziesz do pierdla"? N a i w n i a k!! Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Wzieli sie za nas.Szczoteczki w dłoń drodzy forumo 20.08.06, 09:35 Skoro ściga sie pijanego żula z Centralnego...Drodzy państwo radzę spakować najpotrzebniejsze przedmioty i spokojnie oczekiwać na swoją kolej.A może sami powinniśmy sgłosić się do prokuratury.Tak to będzie najlepsze wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Mały człowiek do dużych interesów i ma krótkie 20.08.06, 09:38 nóżki jak zwykle u kaczuszki.Kaczuszki są nie duże i tak już w życiu jest.Kaczki dostały sraczki i poszły w krzaczki,bo to były kaczki-dziwaczki.Na strusia się obraziły niebogie,bo ma dłuższe od nich nogi.Będą miały głupią minę,jak zrobimy z nich czarninę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 "Wy, kmioty Kaczynskiego"-on obrazil Prezydenta? 20.08.06, 09:38 "Czysta paranoja - mówi Andrzej, na Dworcu Centralnym mieszka od 11 lat. - Bez sensu czepiają się chłopaka, bo powiedział szczerze, co myśli. Taka jest ta IV Rzeczpospolita. Albo myślisz, jak chcą, albo morda w kubeł". Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza Na szafot z Hubertem H.Rewolucja ma swoją cenę 20.08.06, 09:41 Niech wiedzą że Wielkiego Obywatela IV RP można tylko wielbić i składać mu podzięki za wyrwanie nas z jarzma korupcji,afer i dołów moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: Na szafot z Hubertem H.Rewolucja ma swoją cen 20.08.06, 17:25 Albowiem Wódz jest zaiste wielki i mądry on jest! Herr Kaczor nieomylnym będąc i pięknym a jakże, wielbionym być powinien i wysławianym. Czekam tylko aż w szkołach będą jego portrety wisiały, razem z Głąbem Andriejem i Wielkim Faszystą R. Bom Patriota, tom kocham ojców Narodu. (a tak serio to żeby szczezli!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:44 Nadgorliwi urzednicy i prokuratorzy swim wazeliniarstwem i włazi... osmieszają Urząd Prezydencki. OCZYWIŚCIE że "Hubert H" powinien zostać ukarany - za włóczenie sie w stanie opilstwa i wykrzykiwanie wulgarności a nie za "obrazę prezydenta". Bowiem to jest społecznie uciązliwe - wulgarnych pijaków mamy az nadto i powinno obowiązywać "zero tolerancji" z tego powodu a nie temu że ktoś raczył zwyzywać akurat Prezydenta. Powinna wystarczyc kara grzywny + odpracowanie pare godzin na rzecz dobra wspólnego (ulice sa zaniedbane), bez rozglosu w prasie i bicia piany. A tak mamy pokazowkę "w obronie prezydenta". Pogięło kogoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
odo3 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:55 Oczywiście, że ośmieszają się tą nadgorliwością tym bardziej, że chodzi o pijanego i bezdomnego, który nawet nie będzie się mógł bronić. Polskę roskradają, afery na wielką skalę i tym prokuratury i sądy się nie zajmują, a mając przed sobą bezdomnego będą chcieli udowodnić jakie to wspaniałe prawo mamy i ich przedstawicieli. Tak na marginesie sprawy to proponowałbym na każdej stacji kolejowej powiesić portret naszego prezydenta i premiera jak to było za czasów Władysław i każdy wtedy wiedziałby, że to są osoby na które nie pożna powiedzieć złego słowa bo inaczej więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
elartur Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 10:19 Na każdym kroku widzimy jak marnotrawione są publiczne pieniądze, jak ludzka energia spala się w absurdalnych, nikomu nie służącycych działaniach. To działania Policji i Prokuratury wykazują wysoką szkodliwość społeczną gdyż godzą w dobro publiczne jakim jest rozsądne gospodarowanie pieniędzmi i czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Re: W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 11:13 O to to jest to. Zgadzam się całkowicie. A poza tym brawo Policja i Prokuratura za "rewolucyjną czujność". Odpowiedz Link Zgłoś
heyoza W imię Boga Wszechmogącego Niech żyje Prezyd 20.08.06, 09:52 Pora skończyć z tymi naszymi narodowymi przywarami.Nareszcie mamy Wielkiego(no może nie zupełnie ale czy to ważne) Przywódcę!Jeśli kto tego nie widzi ten ślepy i umrzeć musi.On przywróci ład i porządk,On da nadzieję i otrze łzę biedy z oczu dziatek naszych.ON wreszcie uderzy pięścią w stół i powie aferzystom i szabrownikom NIE!333 razy NIE!ON ostoja spokoju i autorytet moralny,potrafiący jednak komunikować się z prostym człowiekiem-"Spiepraj dziadu"-Tak,tak SPieprzaj dziadu powtarzamy za nim!My ucieśnione dziatki matki Polski, rozmodlone pod krzyżem proszące o łaskę i odmianę.Nareszcie doczekaliśmy się.Jest!Jest!ON nas poprowadzi,On nas powiedzie do Ziemi Obiecanej, do IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: W imię Boga Wszechmogącego Niech żyje Prezyd 20.08.06, 17:26 Człowieku, jestem Twoim fanem:) Heyoza rulez:) Odpowiedz Link Zgłoś
rudoolf W czwartek proces o znieważenie prezydenta RP 20.08.06, 09:52 PiS normy stalinowskie wypowiedzi przeciwko rządowi i wiodacej roli partii mój dziadek przypłacił odsiadką w więzieniu. teraz mamy Prezdenta który swoje rządy chce upodobnić do norm panujących na białorusi. Kogo sobie wybraliśmy takie normy mamy i mamy Państwo Prawa i Sprawiedliwości dziadka Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś