baby1 24.08.06, 10:01 A co jada? Rosyjski kawior i popija najlepszym szampanem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 A jola wczoraj napisała... 24.08.06, 10:48 Mylicie się wszyscy ! Jola zaraz sie zaloguje i wodza oczyści ! Wczoraj napisała: "To nastepny bojownik narodowy na rowni z Tito, Miliosewiczem, machtmą Gandim,Martinem luterem Kingiem postrach europejskich globalo-liberalow. Jego sila polityczna i determinacja w walce o polskosc, doprowadzila go tam, gdzie teraz jest, do stanowiska wice-premiera Polski." Postanowiłem uwiecznić to dla potomności na moim skromnym blogu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Andrew... 24.08.06, 10:55 Coż on mógł zjeść, żeby przez nie całą godzinę wyszło ponad 1000zł? Interesuje mnie jeszcze jedno czy na tych imprezach był jako wicepremier Andrzej Lepper czy może jako lansujący się Andrzej Lepper. Gdybyśmy mieszkali w Szwecji czy Finlandii to w tej chwili pan Andrzej Lepper odchodziłby w polityczny niebyt i nikt by za nim nawet łzy nie uronił. No ale mamy IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Zadajemy złe pytania 24.08.06, 11:09 Przed chwilą sobie to uświadomiłęm. Nie jest ważne co Lepper podjadał w samolocie bo wiadomo że nie da się zjeść za 1000zł tylko czyim znajomym jest właściciel firmy cateringowej obsługującej ten i podobne loty. Przecież przekręt widać jak na dłoni. Zawyżona rachunki, a kto za to zapłaci? Ten pan zapłaci, ta pani zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Zadajemy złe pytania 24.08.06, 13:01 ja płacę, Ty placisz i ta reszta chołoty, która na niego glosowała Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zadajemy złe pytania 24.08.06, 22:10 el_bigos napisał: > ja płacę, Ty placisz i ta reszta chołoty, która na niego glosowała Niestety,nie masz racji; płacimy i my, którzyśmy na niego nie głosowali. Może nawet i więcej, niż - przynajmniej - co poniektórzy ze wspomnianej przez Ciebie chołoty, bo wśród tej chołoty jest na pewno wielu takich, którzy nie płacą... podatków (bezrobotni, często pracujący na czarno). Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Andrew... 24.08.06, 11:59 Jola tyle razy wklejała tekst o głodujących dzieciach, a tutaj jej idol na jeden posiłek wydaje ponad tysiąc złotych. Za te pieniądze mozna przygotować posiłki dla kilkuset dzieci, prawda Jolu? A za cenę paliwa to już idzie w tysiące dzieci. Prawda hipokryci i krętacze z moherowej koalicji? Odpowiedz Link Zgłoś
puree.ze.smalcem Re: Andrew... 24.08.06, 13:12 Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochudzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
puree.ze.smalcem Re: Andrew... 24.08.06, 13:14 To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Przeciez po to został wicepremierem!!! 24.08.06, 13:20 Co się dziwicie! Miejcie pretensje do PiS. Jak się np. krowę wpuszcza do salonu, to nie można mieć potem pretensji, że nasrała na dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
darkvenom Czekajcie na wywody Jolci!!!! 24.08.06, 11:09 fraglesi67 napisał: > Mylicie się wszyscy ! Jola zaraz sie zaloguje i wodza oczyści ! Oczywiście!! Papcio Lepcio jest bogiem dla jolci!! A wszystko przeciw jest tylko propagandą przeciw Lepciowi! A tak po ludzku: Świnai dorwała się do koryta i żre... aby nachapać się... Powiedzcie czy w normalnym kraju taki burak tak wysoko by zaszedł?? NIE!!! To tylko w polsce takie jak Jola debile wybrały takiego buraka!!! Ale cuż... zaradni, inteligętni uciekają z tego kraju... BO TU niedługo będzie PRL jak za Gomułki! I zamykać będą za "wypowiedzi niezgodne z naczelną myślą partii"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kot.prezesa Joli to nie przeszkadza 24.08.06, 11:52 Joli by nie przeszkadzało,nawet gdyby Wódz gwałcił małe dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
mariasz77 Re: Benedykt Hertz napisał 24.08.06, 12:00 Koryto było jedno, a osób gromada, kwik, tumult, sąsiad pcha się na sąsiada. każdy chce zdobyć miejsce jak najlepsze, Zwyczajnie wieprze ... dwa knury i coś pięć najtęższych macior stanęło rzędem przy krypie żre, mlaszcze, chlipie, a słysząc te lube dźwięki młodsze karmniki znoszą istne męki kręcą się, wiercą,... szukają miejsca, proszą o względy, lecz do koryta gdzie rząd tęższych osób przedostać się ani sposób. Aż knur jeden znudzony kwikiem plepsu "żryć" pysk jadłem uwalany oparł na korycie i mlaskając smakowicie rzekł: motłochu wstydź się wstydź, alboż w naszym życiu całym tylko żarcie ideałem? Czyż nigdy was nie wzrusza, żadna myśl wznioślejsza? Czyż głodu cielesnego, duchowy nie zmniejsza - wierzaj mi brać młodsza, nie dla jadła żyjem. Tu urwał i w korycie znów zatonął ryjem. Poczekajmy "nażrą się". Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 "Nie latałem prywatnie, tylko służbowo na imprezy" 24.08.06, 10:46 No wlasnie, zostawcie chlopaka, jakos musial wrocic do Warszawy z tych imprez. Mnie to kumple prowadza pieszo po imprezie, ale jemu nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 We łbie się chłopkowi poprzewracało. 24.08.06, 10:50 Nawet na salonach cham będzie chamem.Nie pomoże mu fryzura , markowe garnitury ani opalenizna.Pozdrawiam gorąco tych co na niego oddali głos a sami nie mają co do garnka włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanskaewa Re: We łbie się chłopkowi poprzewracało. 24.08.06, 11:32 Zgoda, chłopak przesadza. Powinien dostać rządowego URSUSA z klimą i rura. Ale to nie pierwszy taki wybryk naszej władzy i to która by nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 ciekawe ceny 24.08.06, 12:08 Jestem ciekaw czy ja tez moge za 5 tysiecy polatac rzadowym czy to tylko cena dla ubogich poslow. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolompolski Tanie państwo! Kryminalista nie tylko Prawy i ... 24.08.06, 10:03 Sprawiedliwy, ale i niedrogi dla obywatela. Oby tak dalej, to kartoflisko czeka świetlana przyszłość! oszolompolski.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Tanie państwo! Kryminalista nie tylko Prawy i 24.08.06, 10:24 Byłam ciekawa jak długo Andrju wytrzyma w narzuconej sobie roli, zacnego i dobrotliwego polityka, który istnieje tylko po to, aby ojcowskim ramieniem objąć jakiegoś pokrzywdzonego biedaka na oczach kamer, ewentualnie pokiwać paluszkiem PiS-owi, od czasu do czasu, grożąc rozwiązaniem koalicji. Widać jednak, że ta rola jest zbyt ciężka dla Lepcia i zaczęło wychodzić szydło z przysłowiowego worka. Vivat Andrju, oby więcej takich numerów, to może ludzie w końcu nie wytrzymają i pogonią to towarzystwo wzajemnej adoracji. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Tanie państwo! Kryminalista nie tylko Prawy i 24.08.06, 10:45 Polemika !!!!!!! Było takie przysłowie ludowe jeszcze przedwojenne nadal nic nie zmieniło mentalności polskiego nawet Kołchożnika ! Zacytuję W ORYGINALE /BIABA DLA ZWYCZAJNYCH JAK PANISKO ZROBI SIĘ Z DZIADA !!!!/Wypisz wymaluj Andrju L. Old Hors. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:07 A co Jolka z Dywit na to? Jeszcze sie wiesniaczka nie obudzile, zeby bronic swego wodza? Heil Lepper!a bedzie jeszcze weselej... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo IV RP ma twarz Leppera i Farfala 24.08.06, 10:10 kryminalista i neonazista. Dream team. Odpowiedz Link Zgłoś
tikor78 Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:07 -------------------------------------------------------------------------------- A niech se lata... Ostatnio samoloty porywają... i jak by tak później taki samolot sruuuuu na ten bajzel na Wiejskiej albo sruuuu na Pałacyk na Krakowskim albo sruuuuu na Rozgłośnię w Toruniu... albo wszystko na raz SRUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:09 jedyna nadzieja w tym, ze za trzy lata daaaaaleko odleci razem z innym ptactwem... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:08 Tez jestem ciekaw co lud polski ustami pana Leppera zjadl za 1000 zl!Mysle ze wyborcy Samoobrony sa najbardziej ciekawi! Natomiast co do latania samolotami-wicepremier rzadu RP moze sobie latac po kraju jak chce i gdzie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
ala544 Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:09 Z chama na "pana" i oto chodzi w tym cyrku a głupi patrzą w niego jak w obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_miasta Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:09 Matko!!! a jakie on imprezy objął swoim patronatem? niech "endrju" dokładnie powie czemu tak patronował?? A z rowerem to BARDZO DOBRY POMYSŁ ... przecież Endrju z zamiłowaniem pozuje do zdjęć z rowerkiem stacjonarnym - to może choć raz zrobi jakiś pokazowy przejazd w rodzinne strony ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziun Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:10 Mniejsze zlo - jak lata samolotem to nie przynajmniej rozwala wagonow ze zbozem. Jedno jest pewne - taki ryjek ciezko bedzie odsunac od zlobu. Najwazniejsze, ze mamy tanie panstwo a pieniadze podatnika ida na szczytne cele. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A Jolka z Dywit dalej spi... 24.08.06, 10:12 i nie broni swojego wodza?!Jolka obudz sie!!! Czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:13 Ciekawe że na tak krótkiej trasie trzeba żreć. I to za 1000 PLN? Tanie państwo. Brawo Pisuary i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:14 a d..... mu sie roztyla , ze hej! Odpowiedz Link Zgłoś
marczello_mastroiiani Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:13 A jakimż to imprezom on patronuje? Przecież dożynki zaczynają się we wrześniu! Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: bez patrona leppera IV RP się nie pozbiera 24.08.06, 10:16 Teraz niech Ci z warmińsko-mazurskiegoi dalej gapia się jak w obrazek. Może im tez się oczy otworzą. ciekawe ile z tej kasy wożonej w teczce ląduje w kieszeni tego buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
peacy Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:15 To może w Tour de Polone niech wystartuje, jak chce rowerkiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:19 peacy napisał: > To może w Tour de Polone niech wystartuje, jak chce rowerkiem : na prawdziwy rowerek to nie wsiądzie z obawy oby krawacik w łańcuch się nie wkręcił bo upadnie na buzię i sobie ryja potłucze. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ma się stołować w barach mlecznych i jeżdzić kolej 24.08.06, 10:23 ą do Darłowa(tzn do Sławna a dalej PKS).Borowcy ( 2szt )też.Najlepiej aby nie było miejsc siedzących i żeby stali na korytarzu. W którym barze mlecznym w Warszawie stołują sie Tusk z Rokitą?Mam ksiązeczkę na autografy i miedzy mleczną a ,,ruskie raz ''może im podetkam do podpisu. baby1 napisała: > A co jada? Rosyjski kawior i popija najlepszym szampanem? Odpowiedz Link Zgłoś
broonek Re: Ma się stołować w barach mlecznych i jeżdzić 24.08.06, 10:46 A co musi samolotem latac, ma samochody sluzbowe. I ciekawe co to za wazne sprawy zalatwial w czasie tych "sluzbowych wyjazdow" A zeby bylo sprawiedliwie to wy wyborcy pisu,so i lpr placcie za Lepera, Girtycha ze swita i kaczki a my zaplacimy za Tuska i Rokite. Gdzie to wasze tanie panstwo? 3mln mieszkan? no gdzie ja sie pytam ... w PISdu z wami Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ale kultura,szczególnie ta końcówka.Wszyscy Po-wcy 24.08.06, 11:10 z,,z dołów partyjnych''są tacy elokwentni?Bo takie chamstwo Tuskowi czy Rokicie a nawet HGW przez gardło by nie przeszło. Poczekaj co Lepper powie o tej publikacji. broonek napisał: > A co musi samolotem latac, ma samochody sluzbowe. I ciekawe co to za wazne > sprawy zalatwial w czasie tych "sluzbowych wyjazdow" > A zeby bylo sprawiedliwie to wy wyborcy pisu,so i lpr placcie za Lepera, > Girtycha ze swita i kaczki a my zaplacimy za Tuska i Rokite. > Gdzie to wasze tanie panstwo? 3mln mieszkan? no gdzie ja sie pytam ... w PISdu > z > wami Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Ma się stołować w barach mlecznych i jeżdzić 24.08.06, 11:05 amanasunta53 napisał: > W którym barze mlecznym w Warszawie stołują sie Tusk z Rokitą? Gdziekolwiek i cokolwiek jedzą to jedzą ZA SWOJE - w przeciwieństwie do tego pożal się Boże wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Masz 100%pewności że za michę w samolocie .. 24.08.06, 11:16 zapłaciło np.Ministerstwo Rolnictwo?Z artykułu tego nie wyczytasz.Poczekaj na reakcję Leppera.Jak bedzie ,że to wszystko z ,,państwowych''to sama bedę to piętnować.I PiS też,gwarantuję! bardu napisała: > amanasunta53 napisał: > > W którym barze mlecznym w Warszawie stołują sie Tusk z Rokitą? > Gdziekolwiek i cokolwiek jedzą to jedzą ZA SWOJE - w przeciwieństwie do tego > pożal się Boże wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Masz 100%pewności że za michę w samolocie .. 24.08.06, 12:10 amanasunta53 napisał: > Jak bedzie ,że to wszystko z ,,państwowych''to sama bedę to > piętnować.I PiS też,gwarantuję! Trzymamy za słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Tak wygląda "tanie państwo" wg PiS. 24.08.06, 10:23 Tanie, ale dla rządzących, bo mają wszystko za darmochę. Do następnych wyborów, panowie. A potem na latarnie was..... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Jak będzie rządzić PO to wyjdzie ustawa żeby :: 24.08.06, 10:32 -rzadzący od burmistrza w górę (do prezydenta RP)stołowali sie publicznie w barach mlecznych lub w w gotowali sobie sami na butli gazowej w przerwach(dotyczy Sejmu), -przemieszczli sie po kraju i zagranicą swoimi samochodami na własny koszt ,ew.koleją ale tylko osobowymi. I obowiazkowa,,składka''na PO jak to w Warszawie ustaliła pani reżyserowa Kidawa Błońska,niezależnie od przynależności partyjnej. Jak Pani Kaczyńska zrobiłą mężowi kanapki to też było żle. Najważniejsze dowalić Kaczorom(albo koalicjantom Kaczorów) i kropka. jacek.69 napisał: > Tanie, ale dla rządzących, bo mają wszystko za darmochę. Do następnych wyborów, > > panowie. A potem na latarnie was..... Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 amanasunta53.. dyżurny idiota SB-ków! 24.08.06, 10:54 pracujesz w parze z Jolką z Dywit? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Odpowiem Ci krótko..Cham chamem na wieki .. 24.08.06, 11:02 wieków amen''. A o tym SB to kretyńskie w stosunku do mnie, która w 1990 miałam 6 lat! Preferuję ,,pary ''mieszane w życiu i w pracy.Z chłopami sie lepiej pracuje(pomijająć chamów i buraków-to nie o Lepperze ,zgadnij o kim dziubasku). tles01 napisał: > pracujesz w parze z Jolką z Dywit? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 amanasunta53.. bolszewizm masz po tatusiu? 24.08.06, 11:41 czy po mamusi?.. ty może i miałeś{mialaś} 6 lat, ale twoi starzy dali ci dobre,bolszewickie wykształcenie!.. poszukaj SB-ków w rodzinie...znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Ty jesteś od Macierewicza? 24.08.06, 12:07 Wszędzie węszysz SB?Czy może sam jesteś emerytowanym UB-kiem? Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Odpowiem Ci krótko..Cham chamem na wieki .. 24.08.06, 11:43 amanasunta53 napisał: Z chłopami sie lepiej pracuje(pomijająć chamów i buraków-to nie o Lepperze ,zgadnij o kim dziubasku). z tego co piszesz to wnioskuję że pracujesz na wsi Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Jak będzie rządzić PO to wyjdzie ustawa żeby 24.08.06, 12:07 Od kilku miesięcy ten sam schemat. Jeżeli pojawiają się jakieś wstrętne fakty z działalności moherowej koalicji, to mohery od razu zbaczają z tematu. Jeżeli coś się zarzuca jedenj z trzech partii, to reakcja jest natychmiastowa: a PO to, a SLD tamto. Jeżeli dyskutujemy o Lepperze i o faktach, to mało mnie obchodzą gdybania na temat PO. Co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Janosik, ale z klasą 24.08.06, 10:24 Ostatnio takie dwa fakty naszły na siebie niemal równocześnie : 1/ Działacze Samoobrony w wielką pompą objeżdżają rejony dotknięte powodzią i rozdają poszkodowanym po 1500zł 2/ Spółka Lewiatan której prezesem i głównym udziałowcem jest poseł Samoobrony Waldemar Nowakowski wyłudza produkty rolne od rolników. Teraz prosty rachunek : ilu powodzian można obdarować po 1500 zł ukradłszy najpierw innemu rolnikowi jabłka za 25 tys. zł? Ano, spokojnie starczy na jakich piętnastu. Oczywiście to janosikowe działanie jest w zupełności usprawiedliwione pod względem moralnym - powodzianie to biedni i zdesperowani ludzie, a chłop co ma jabłka za 25tys. jest przecież bogaty (a w każdym razie był). Niemniej, w kontekście dzisiejszego artykułu, trzeba przyznać Lepperowi, że jest od Janosika o klasę wyżej - on rozdawał wszystko to co ukradł, a Lepper odlicza należną mu marżę. W końcu trudno, by janosikował charytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Miales Chamie Zloty Rog.... 24.08.06, 10:28 w normalnym panstwie media by go rozniosly i musialby sie podac do dymisji. w normalnym panstwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilt5 Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:25 ch*j ci w kakałko, lepper. Przyjedz do mojego miasta a cie chetnie poczestuje lokalnym caterringiem, np zgnile pomidory? preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ludzie, no co wy tak? 24.08.06, 10:26 Przecież oprócz Leppera muszą latać borowiki, asystenci i inni, i tez są głodni. Sam tego kawioru nie żre:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekem Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:26 Jaki kraj taki Berlusconi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola9915 Re:do m.malone 24.08.06, 10:41 Gratuluje podjecia takiej decycji.Wartosc czlowieka poznaje sie takze po podejsciu do zwierzat.Ja mam jednego malego pieska ,ktory ma od pieciu lat sparalizowane tylnie lapkii nie wyobrazam sobie abym mogla uspic.Namawiano mnie na to,bo przy takim jest troche pracy ,zupelnie jak przy chorym czlowieku. Ja wolalam przemeblowac mieszkanie i kupic mu wozek wspomagajacy tylne lapki. Pieski sa sliczne na tych zdjeciach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szklany_klosz Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:31 Tanie państwo.... Ciekawe, co trzeba zjeść, żeby w ciągu tak krótkiego lotu koszt cateringu wyniósl ponad 1000 zł. A może by nasz wicepremir sprobowal za ten tysiąc zł przezyć miesiąc jak jego wyborcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz-kaznowski Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:33 Do tej pory ten pan miał zawsze jedną śpiewkę "myśmy nie rządzili". Teraz już się tym nie wymiga. A jola_z_dywit, o którą tak prosicie to już chyba nic nie powie. Po zdemaskowaniu znikła. Tak samo jak pan_pndzelek. Nie tęskno Wam tak za nim, swoją drogą? ------------------------------- ♪♪♪ moje kompozycje: tomasz-kaznowski.net ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Lepper lata rządowym samolotem do domu 24.08.06, 10:50 A Jolka z D.... nie odzywa się bo może z nim latac. Z wybrzeża pod Olsztyn bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 to jest program Kaczyńskich,"Tania Polska" 24.08.06, 10:53 Kryminalista Leper rozbija sie samolotami,żyje w luksusie za pieniądze społeczeństwa, a kto mu to dał ?...Kaczyńscy! Odpowiedz Link Zgłoś
xyzpawel Nie dość, że podatków jako rolnik nie płacił, to.. 24.08.06, 10:49 teraz się samolotami rozbija (nomen, omen ;) za nasze podatki !!! Nóz się w kieszeni otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Brak informacji o : 24.08.06, 10:57 1.Czy Lepper zapłacił za cattering z kieszeni(tak wynika z artykułu)? 2.Czy zapłacił za samolot i czy, jest jako wicepremier,ma prawo do korzystania z samolotu rządowego? Zresztą co tam.Tusk i Rokita stołuja siew barach mlecznych i jeżdzą do domu koleją(2 klasa osobowy).Sorry,Rokita to już ,,warszawianin'',Tusk moze też. ......................................... Dowalić kaczorom i tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zandalf Re: Brak informacji o : 24.08.06, 11:21 Chyba czytać nie potrafisz "Według gazety tylko na trzy lipcowe loty wydał z publicznych pieniędzy prawie 17 tys. zł. Podczas tych krótkich podróży Lepper zjadł i wypił za prawie 2 tys.(...)oty odbyły się: 1, 22 i 25 lipca. Każdy z nich kosztował średnio ponad 5 tys. zł. Największe koszty to, oczywiście, paliwo do samolotu, ale Lepper zamawiał również catering. Podczas ostatniego lotu tylko za poczęstunek na pokładzie zapłacił 1100 złotych. Wcześniej na posiłki wydał odpowiednio 521 i 306 złotych." Czy słowa "wydał z publicznych pieniędzy" nic Ci nie mówią? Jakiej informacji brakuje? Może wicepremier Andrzej Lepper może latać po kraju samolotem za publiczne pieniądze ale obywatel Andrzej Lepper już nie. A on poleciał min do domu czyli prywatnie. W Szwecji czy Finlandii właśnie odchodziłby w polityczny niebyt (przypomnę tylko dymisję minister która podwiozła do sklepu męża samochodem służbowym). Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Brak informacji o : 24.08.06, 15:05 Tusk i Rokita to moga jezdzic nawet I-sza klasa bo jako poslowie sa zwolnieni z oplat za podróż koleją. I nie musza sie opowiadac czy jezdza sluzbowo czy prywatnie. Bo taki jest regulamin PKP, ktory poslom i senatorom przyznaje bezplatne przejazdy. Tak jak znizki uczniowskie - nikt nie pyta czy jedzie do szkoly czy na piwo do kolegi... Jesli wicepremier ma prawo korzystac w celach prywatnych z samolotu rzadowego to kto mu broni? Po co robic fikcje "mozliwosc jest ale nie wypada korzystac"? Odpowiedz Link Zgłoś
watford1 Re: Brak informacji o : 24.08.06, 15:59 paero123 napisał: > Tusk i Rokita to moga jezdzic nawet I-sza klasa bo jako poslowie sa zwolnieni z > oplat za podróż koleją. I nie musza sie opowiadac czy jezdza sluzbowo czy > prywatnie. Bo taki jest regulamin PKP, ktory poslom i senatorom przyznaje > bezplatne przejazdy. Tak jak znizki uczniowskie - nikt nie pyta czy jedzie do > szkoly czy na piwo do kolegi... > Jesli wicepremier ma prawo korzystac w celach prywatnych z samolotu rzadowego t > o > kto mu broni? Po co robic fikcje "mozliwosc jest ale nie wypada korzystac"? Odpowiedz Link Zgłoś
airdawid do rakiety go.... 24.08.06, 10:59 A ja zamiast do samolotu, to do rakiety go i cala ferajne i na najdalej oddalona planete! A ksiezy na ksiezyc! Odpowiedz Link Zgłoś
knik Trwoni pieniądze podatników i to trzeba ścigać 24.08.06, 11:02 a nie bezdomnego, który po pijaku coś powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
dd02 Re: Trwoni pieniądze podatników i to trzeba ściga 24.08.06, 11:09 darmozjad jeden! Sloma z butow wyszla, bylo do przewidzenia, ludzie sie nie zmieniaja, a jaz na bank nie buraki ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś