Dodaj do ulubionych

Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ

• giuseppe53 Przestępcy i Szumowiny 25.08.06, 23:16
      .
      • amanasunta53 Polacy Otumanieni,tez dobre. 25.08.06, 23:18
        giuseppe53 napisał:

> Przestępcy i Szumowiny
        • jserkis Co na to Lepper? 25.08.06, 23:20
          Ostatnia deska ratunku ( ludzie... ja tak o Endriu?)
          • amanasunta53 Dla PO to deska ale klozetowa pokajaj sie 25.08.06, 23:24
            przed Rokitą.
            jserkis napisał:

> Ostatnia deska ratunku ( ludzie... ja tak o Endriu?)
            • jserkis Re: Dla PO to deska ale klozetowa pokajaj sie 25.08.06, 23:27
              amanasunta53 napisał:

> przed Rokitą.
              > jserkis napisał:
              >
              > > Ostatnia deska ratunku ( ludzie... ja tak o Endriu?)
              Ostatnia deska ratunku, że odwoła Macie....cza
              • amanasunta53 To i SLD sie pokumacie?c.b.d.u. 25.08.06, 23:32
                jserkis napisał:

> amanasunta53 napisał:
                >
                > > przed Rokitą.
                > > jserkis napisał:
                > >
                > > > Ostatnia deska ratunku ( ludzie... ja tak o Endriu?)
                > Ostatnia deska ratunku, że odwoła Macie....cza
          • lesew Re: Co na to Lepper? 26.08.06, 12:10
            Zapomniałeś juz o Klewkach?
    • czak777 Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 23:22
      Kaczynski to Ch..!!! Jakby co to "niefortunny" skrót myślowy!
    • brynk Ministrowie Spraw Zagr. - nie wygłupiajcie się ! 25.08.06, 23:27
      A kim wy jesteście , jakimiś nadludzmi ! Więcej pokory by sie wam przydało, a
      moze i uderzenia w piersi ...
      • siostra_tlenu Re: Ministrowie Spraw Zagr. - nie wygłupiajcie si 25.08.06, 23:36
        brynk napisał:

> A kim wy jesteście , jakimiś nadludzmi ! Więcej pokory by sie wam przydało, a
        > moze i uderzenia w piersi ...
        Można wiedzieć z jakiego powodu?
      • weteran3 oczywiście że nadludzie...jeden taki nadludź to .. 25.08.06, 23:37
        bierze trzy pensje - rektora,byłego ministra,eurodeputowanego nie wiem czy to
        jest wszystko...no nie nadludź ?
        • amanasunta53 Ale córka ładna, nie w tatusia. 25.08.06, 23:44
          weteran3 napisała:

> bierze trzy pensje - rektora,byłego ministra,eurodeputowanego nie wiem czy to
          > jest wszystko...no nie nadludź ?
          • weteran3 sexfriend ? 25.08.06, 23:45
            nauczyłem się paru słów od młodzierzy...
            • amanasunta53 Młodzież(rz) pozdrawia. 25.08.06, 23:46
              weteran3 napisała:

> nauczyłem się paru słów od młodzierzy...
              • weteran3 interwencyjny skup młodzierzy rzeźnej - za komuny 25.08.06, 23:51
                w dzienniku telewizyjnym usłyszane zaraz po wiadomości że jak co roku zabrakło
                sznurka do snopowiązałek żniwiarzom na odcinku...
                • uu1 Re: interwencyjny skup młodzierzy rzeźnej - za ko 25.08.06, 23:54
                  A słyszałeś może kto zabił Jerzego Makowieckiego, szefa Wydziału Informacji BIP?
                  • weteran3 wiem- młodzież ...nie orientuję się w białoruskich 26.08.06, 00:01
                    służbach specjalnych...
                    • uu1 Re: wiem- młodzież ...nie orientuję się w białoru 26.08.06, 00:09
                      Wygląda na to, że rzeczywiście mało się orientujesz, pomimo zapewnień. Chodziło
                      o morderstwo na osobie szefa wydział KG Armii Krajowej. Ciekawe, prawda?
                      • weteran3 brawo ! czytasz coś ciekawego o tym? 26.08.06, 00:15
                        dobrze...a kto to był Joachim Lelhoffel ? i gdzie zmarł ?
                        jak odpowiesz to wysyłam ci na dowolny adres fajną flaszkę !
                        • uu1 Re: brawo ! czytasz coś ciekawego o tym? 26.08.06, 00:20
                          Nie mam pojęcia. A za flaszkę dziękuję. Nie piję.
                          • weteran3 Joachim Lelewel zmarł na emigracji.... 26.08.06, 00:29
                            Lelhoffel to jego prawdziwe nazwisko jako że jego przodkowie pochodzili ze
                            Szwajcarii..Lelewel to nazwisko przyjęte po uzyskaniu polskiego indygienatu..
                            tragiczna postać..emigrant po powstaniu listopadowym.zmarł w nędzy jak to polscy
                            emigranci mają w zwyczaju..
    • kaczkiprecz Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 23:32
      przeprasza? jednak dobrze jest na stolku...
      • amanasunta53 Przecież gdyby sprawa poszła pod jakąś tam... 25.08.06, 23:39
        komisję to NATO by nam dało popalić!Takie sprawy załatwia sie po cichu.W Polsce
        USA Rosji Izraelu Nepalu...wszędzie.A Antek ma niewypażony jęzor i tyle.
        Jeden agent sowiecki ,albo służb podległych sowietom,to Olechowski.I tu Antek
        Ameryki nie odkrył.Ale to sprawa znana od lat.
        W 1992 też za dużo paplał i pozwolił agenturze na skuteczną obronę.Nawet Lechu
        zdążył zrobić gardę!
        kaczkiprecz napisał:

> przeprasza? jednak dobrze jest na stolku...
        • siostra_tlenu Re: Przecież gdyby sprawa poszła pod jakąś tam.. 25.08.06, 23:46
          amanasunta53 napisał:

> komisję to NATO by nam dało popalić!Takie sprawy załatwia sie po cichu.W Polsce
          > USA Rosji Izraelu Nepalu...wszędzie.A Antek ma niewypażony jęzor i tyle.
          > Jeden agent sowiecki ,albo służb podległych sowietom,to Olechowski.I tu Antek
          > Ameryki nie odkrył.Ale to sprawa znana od lat.
          > W 1992 też za dużo paplał i pozwolił agenturze na skuteczną obronę.Nawet Lechu
          > zdążył zrobić gardę!
          Naiwny? Czy myślisz, ze NATO jeszcze o niczym nie wie????
          To przecież oni pierwsi wyrazili zaniepokojenie tym Macierewicza.
          • amanasunta53 Ale to sie załatwia po ciemku nie we fleszach!.. 25.08.06, 23:49
            siostra_tlenu napisała:

> amanasunta53 napisał:
            >
            > > komisję to NATO by nam dało popalić!Takie sprawy załatwia sie po cichu.W
            > Polsce
            > > USA Rosji Izraelu Nepalu...wszędzie.A Antek ma niewypażony jęzor i tyle.
            > > Jeden agent sowiecki ,albo służb podległych sowietom,to Olechowski.I tu A
            > ntek
            > > Ameryki nie odkrył.Ale to sprawa znana od lat.
            > > W 1992 też za dużo paplał i pozwolił agenturze na skuteczną obronę.Nawet
            > Lechu
            > > zdążył zrobić gardę!
            > *************
            > Naiwny? Czy myślisz, ze NATO jeszcze o niczym nie wie????
            > To przecież oni pierwsi wyrazili zaniepokojenie tym Macierewicza.
    • senior53 Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 23:43
      obawiam się że ze zdrowiem psychicznym Maciarewicz ma problemy. Lekarza!!!!!
      • amanasunta53 To stan umysłu tylko mielenie ozorem,juz nie wyros 25.08.06, 23:46
        nie z tego.Tego siepewnie premier najbardziej obawial.I stało sie ,niestety.
        senior53 napisał:

> obawiam się że ze zdrowiem psychicznym Maciarewicz ma problemy. Lekarza!!!!!
        • siostra_tlenu Re: To stan umysłu tylko mielenie ozorem,juz nie 25.08.06, 23:52
          Mam wątpliwości, czy premier nie wymyslił tego całego przedstawienia sam? Tylko
          w ostatnim akcie niespodziewanie dekoracja spadła ;)
      • bogalfa Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 25.08.06, 23:46
        obecne władze, i powinien być natychmiast zdymisjonowany.
        • uu1 Re: Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 25.08.06, 23:56
          A ten co go mianował?
          • siostra_tlenu Re: Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 26.08.06, 00:01
            uu1 napisała:

> A ten co go mianował?
            a...TEN? ten udaje świ....staka ;)
            • uu1 Re: Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 26.08.06, 00:10
              Świstak siedzi bo sreberka były kradzione.
              • lehoo Re: Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 26.08.06, 00:16
                Świstak siedzi, bo wiewiórka byłą nieletnia.
                • uu1 Re: Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 26.08.06, 00:21
                  No, to się doigrał. Z dwóch paragrafów.
                  • sawawa1 Re: Macierewicz skompromitował siebie, Polskę i 26.08.06, 01:06
                    maciarewicz powinien powiedziec - panie prezesie, zadanie wykonane. jestem
                    bardzo zdwiona opinia p. romaszewskiego, ze jest zadowolony z przeprosin - tez
                    chcialabym wiedziec kogo maciarewicz przeprosil, bo obrazil bylych ministrow
                    MSZ, a ze ma blogoslawienstwo rzadu RZ, to jasne i to podwojne, juz nic mnie tak
                    dawno nie rozbawili, do lez, ta wiadomosc o odbytej meskiej rozmowie, kto z kim
                    mial to zrobic, bo zadna ze stron sie do tego nie kwalifikuje. no coz mamy
                    brunaty komunizm, rzadu niekontrolowane, rozmowy i opinie tak, juz chyba pzpr
                    mialo wiecej przyzwoitosci niz pis,
          • weteran3 też chciałbyć być Napoleonem , przyznaj się... 26.08.06, 00:05
            a może Napoleonką ?
            • uu1 Re: też chciałbyć być Napoleonem , przyznaj się.. 26.08.06, 00:11
              Nie wchodź do piaskownicy, proszę.
              • weteran3 no właśnie..nie wchodźmy tam... 26.08.06, 00:17
                dziękuję...
      • siostra_tlenu Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 23:48
        senior53 napisał:

> obawiam się że ze zdrowiem psychicznym Maciarewicz ma problemy. Lekarza!!!!!
        Już prosiłam Pana doktora, ale on mówi, że za dużo ma pacjentow z podobnymi
        objawami...;)))
        • amanasunta53 Oczywiście wszyscy są z PiS. 25.08.06, 23:50
          siostra_tlenu napisała:

> senior53 napisał:
          >
          > > obawiam się że ze zdrowiem psychicznym Maciarewicz ma problemy. Lekarza!!
          > !!!
          > *******
          > Już prosiłam Pana doktora, ale on mówi, że za dużo ma pacjentow z podobnymi
          > objawami...;)))
          • siostra_tlenu Re: Oczywiście wszyscy są z PiS. 25.08.06, 23:54
            Tego akurat nie wiem, ale skoro tak mówisz... Może masz rację...
        • weteran3 oj wielu tu pacjentów - prześladują ich bliźniaki. 26.08.06, 00:07
          słyszą ich głosy i góralską muzykę...
    • doktorkupa Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 23:54
      Nawet paranoicy mają realnych wrogów.
    • msvip Lech Wałęsa miał rację co do kaczorów.. 26.08.06, 00:00
      Kaczory to-że użyję skrótu myślowego-małpy z żyletkami........
    • kakonek Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 00:02
      To raczej cala banda politykow, ktoorzy nie wiedza co do nich nalezy
      lapia za slowka. To oni kompromituja kraj rozduchujac sprawe, ktora
      jest sprawa malostkowa w porownaniu z probleami jaki powinni rozwazywac
      kazdego dnia. Wyciagnijce mowy lecha i leszka B i innych poslkuchajcie
      czy nie ma sie do czego przyczepic i postawic delikwetow
      pod pregirzem. Komus zalezy zeby bylo tak dobrze jak bylo wiec robi
      zadyme a reszta bezmyslnych klakierow pokrzykuje podrzuceone frazy
      Kak

• siostra_tlenu Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 00:07
        Można prosić o skrót myślowy?
        • uu1 Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 00:23
          Albo o rozwinięcie.
    • lehoo Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 00:15
      Sorki Antek !
      Stanowisko jakie piastujesz nie upoważnia Cię do chlapania jęzorem jak popadnie
      i bez pomyślunku. Do odstrzału, choćby i po to, by Twoi następcy gryźli się w
      język ze strachu na samą myśl o tym, że mogliby powiedzieć publicznie coś
      nieprzemyślanego. Jak powiedział Konfucjusz : "Wieszając jednego uspokajasz parę
      setek". Pakuj zatem brachu manatki, może dostaniesz coś w przyszłej kadencji.
      Panu na razie już dziękujemy !
    • formozus1 Jaki premier tacy ministrowie!!!! 26.08.06, 00:20
      Alle luja i dno mamy coraz wyżej.

Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
    • olsza00 Jak zwykle buahahahaha... 26.08.06, 00:41
      GW ma temacik !. Droga GW! Porządny, no! taki "GW-honorowy" agencik by sie po
      prostu przyznał..Przecierz tak cenisz "prawde"...wprawdzie rozumiesz ją po
      swojemu, no ale....taka już twoja i twojego Ober...(wiesz co mam na
      myśli) "uroda". A propos ! Powodzenia w wojnie z Dziennikiem (życzenia
      oczywiscie dla Dziennika), pzdr
    • fiszek2 Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 00:42
      sam sie kompromitujesz! nie znasz historii i tyle! zobacz sobie "nocną zmianę"
      może choć troche przejrzysz na oczy w jakiej rzeczywistości żyjesz
    • patthecat Maciuś, nie przejmuj się, Tworki czekają.... :D 26.08.06, 00:43

• fiszek2 Geremek niech lepiej nic nie mówi ...ja widziałem 26.08.06, 00:47
      ludzie historii nie znają a potem głupoty wypisuja na tych forach, POLACY DO
      NAUKI!!!! a najpierw na otrzeźwienie "nocna zmiana"
      • patthecat Krowiego placa na własnym polu widziałeś... 26.08.06, 01:18
        A nocną zmianę to ty odpierd.... teraz w pracy, bo taka jest wartość tego
        filmu... Perd.... oszołomy głosujące na piss są gorsi niż dżuma...
        • fiszek2 Re: Krowiego placa na własnym polu widziałeś... 26.08.06, 08:42
          wypowiedx buraka:)
      • lesew Re: Geremek niech lepiej nic nie mówi ...ja widzi 26.08.06, 12:23
        Oj fiszek, fiszek, a mogłbyś tak nam wytłumaczyć, skad u Ciebie takie
        uwielbienie dla "nocnej zmiany"?
        • fiszek2 Re: Geremek niech lepiej nic nie mówi ...ja widzi 26.08.06, 12:31
          dociekam prawdy po prostu
    • cadyk_z_sedesu Rejwach kapusi na forum 26.08.06, 01:16
      Paweł Wroński skonstatował, że ostatnio na forum jest zbyt dużu pro PIS-owskich forumowiczów. Ja wprawdzie widziałem zupełnie coś innego, ale widać "Organ" wysupłał dodatkowe szekle i dzisiaj "jedynie słuszne idee" są propagowane w większości. Nic to, że z chamstwa i stylu widać mocodawców. Ważna jest ilość. Towarzysze! Do boju! Bo jak wykryją, że jesteśmy kapusiami pójdziemu do gnoju! Ale Polacy zaczynają powoli, bo powoli ale otwierać oczy i widzieć antypolskie działania tak bywszych ministrow innostrannych dz'ieł, jak i innych notabli wiadomej prowienencji. Bój to jest wasz ostatni V kolumno. A ilość chamstwa, bluzgów, was ścierwojadów, tym bardziej utwierdza ludzi, że jesteście w mniejszości.
      • patthecat Zostań na sedesie ze swoim kacykiem intelektualnym 26.08.06, 01:21
        Z wami nie ma co rozmawiać, was trzeba k.... tępić, bo jak z ludzmi się nie
        pogada.... Doprowadzacie ten kraj do gnoju totalnego i myślicie, że jest
        super... Niedojeb.... katofaszyści pierd.... Idź załóż syrence szarfę na cyce...

cadyk_z_sedesu napisał:

> Paweł Wroński skonstatował, że ostatnio na forum jest zbyt dużu pro PIS-owskich
        > forumowiczów. Ja wprawdzie widziałem zupełnie coś innego, ale widać "Organ" wy
        > supłał dodatkowe szekle i dzisiaj "jedynie słuszne idee" są propagowane w więks
        > zości. Nic to, że z chamstwa i stylu widać mocodawców. Ważna jest ilość. Towarz
        > ysze! Do boju! Bo jak wykryją, że jesteśmy kapusiami pójdziemu do gnoju! Ale Po
        > lacy zaczynają powoli, bo powoli ale otwierać oczy i widzieć antypolskie działa
        > nia tak bywszych ministrow innostrannych dz'ieł, jak i innych notabli wiadomej
        > prowienencji. Bój to jest wasz ostatni V kolumno. A ilość chamstwa, bluzgów, wa
        > s ścierwojadów, tym bardziej utwierdza ludzi, że jesteście w mniejszości.
        • cadyk_z_sedesu Styl pysk parchaty nazisto 26.08.06, 01:50
          Widać od razu, że pochodzisz z plemienia nazistów - "tępić". Kończą się wasze żydokomusze interesy i szlag was trafia. Pokazaliście w Libanie co potraficie. Trybunał w Hadze was nie minie.
          • apoplaws Hehehe 26.08.06, 02:08
            Bawie się serdecznie, macie tyle komisji, biur, 2 mld wiecej wpieniędzy na swoją
            administrację i dalej musicie zmyślać? A jak wam głupio to odwoływać się do
            inwektyw? Brawo moralny rewolucjonisto! Albo mała faszystowska szujo (idąc za
            waszą retoryką) powinienem powiedzieć?
            • cadyk_z_sedesu Następny "agorkowy zawodowiec" 26.08.06, 07:11
              Swoim postem udowadniasz moje twierdzenie o inspirowanej nagonce przeciw oczyszczeniu państwa ze złodzieji i zdrajców. "Zawodowstwo" zdradza cię w pisaniu per "wy". To takie stare przyzwyczanienie: "wicie, rozumicie towarzyszu". Gratyfikację pobierasz w szeklach czy rublach?
    • adamowski1 Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 01:58
      Tak nie do końca doczytałem,ale skoro coś gościu chlapnął niewyparzonym ozorem(nie po raz pierwszy),to według cywilizowanych standartów już od kilku dni nie powinien pełnić swojej funkcji,ale w naszym kraju obowiązują standarty PIS-owskie,niestety.
      • sawawa1 Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 02:03
        kogo ty posadzasz o znajmosc cywilizowanych zasad? mam rozumiec, ze pis? szkoda
        mi bardzo senatora romaszewskiego, bo wydawalo sie, ze zachowal odrobine
        rozsadku i przyzwoitosci, ale po dzisiejszej rozmowie widze, ze tez go podtruli,
        zaczyna spiewac tak jak reszta gwardii
        • sawawa1 Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 02:07
          osobiscie uwazam, ze za mianowanie maciarewicza wiceministrem jest tylko i
          wylacznie odpowiedzialny jan maria rokita. tak blagal prezydenta aby on tego
          nie robil, ze trudno bylo sie spodziewac, ze stanie sie inaczej. szkoda,ze w
          tym wszystkim siedzi sikorski, myslalam ze majac okazje pracy z profesorem
          geremkem, pozwoli mu nie wchodzic do tego bajora
    • cyndyndanda kaczor dal szalencowi brzytwe do reki - ani sie 26.08.06, 02:53
      nie obejrzy jak antos ciachnie go po oczach - szuka hakow na kaczory.
    • robertwww1 Panie Komorowski.... 26.08.06, 03:27
      po pierwsze jesteś pan zwykły cham i nie masz pan pojęcia o honorze, wiec sobie
      nim gęby nie wycieraj. Po drugie, gdybyś pan miał jakiekolwiek pojęcie, to ze
      względu na straty jakie poniosła Polska jako całość za kadancji pana i innych
      zdrajców, powinieneś pan sobie w łeb strzelić.
    • beatlemarek Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 05:33
      Dymisja i odpowiedzialność karna min.Macierewicza-innego dobrego rozwiązania nie ma.
    • shoovar Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 05:43
      dupa maciarewicz (niech macierewicz udowodni ze nie jest dupa) ma odwge
      osobiscie zniewazyc ale nie ma odwagi zeby osobiscie przeprosic - tchorzliwy
      karzel pisu...
      • obywatelrp3 To była II Pomroczność Jasna...... 26.08.06, 09:02
        shoovar napisał:

> dupa maciarewicz (niech macierewicz udowodni ze nie jest dupa) ma odwge
        > osobiscie zniewazyc ale nie ma odwagi zeby osobiscie przeprosic - tchorzliwy
        > karzel pisu...

To tak, w dużym skrócie myślowym...
    • kolona tajemniczy skrót myślowy??? 26.08.06, 05:49
      jaki cham taki kram, trzeba było zwolnić gościa z tajemnicy państwowej, żeby
      powiedział ,że to skrót myślowy?? I to byla jego tajemnica?? A ta męska rozmowa
      przeprowadzona z Jarkiem? Też skrót????
      • 1europejczyk ! 26.08.06, 11:33
        .
    • koliber57 Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 06:36
      Napsałbym coś krytycznego, ale się boję.
      Od czasu kiedy "Prezydent gania bezdomnych" po dworcach całego kraju, internauta
      może iść siedzieć za rysunki kaczki, które przesłał znajomemu to nie wiadomo jak
      się zachować.
      Miłościwie panujący nam bliźniacy zatracili ostatnie okrychy samokrytycyzmu i
      poczucia humoru - zachowują sie jak...
      W tym miejscu należy (zgodnie z cenzurą)wznieść okrzyk
      "WIWAT RZECZYPOSPOLITA OBOJGA ... BLIźNIAKóW"
    • juhasniebaca Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 06:42
      Oj panowie ministrowie przeginają! Powinni się cieszyć tym co otrzymali, bo na
      nic więcej w tum guście ze strony pana Antoniego nie powinni liczyć. Jak będą
      marudzić, to i nagonki medialnej się doczekają. Ze strony publicznych środków
      mają ją jak w banku. Może i Polsat się przyłączy, jeżeli pan Solorz uzna, że
      pomoże mu to w byznesach, może i inni. Kto wie?
    • rowan_bean Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 07:25
      Dokładnie tak!!!!!!!!!!!
      Jełop Antoni jest niepłatnym agentem związanym ze środowiskami upośledzonych
      umysłowo.
      Jak ciągle ma jakieś paranoje to do Tworek go i niech tam oskarża niewinnych, na
      przykład Napoleona o knucie z brytyjczykami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • kichnij Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 26.08.06, 08:04
      Służalczy "list ośmiu" mógł świadczyć o fakcie, że ministrowie są lub byli
      agentami. Okazuje się, że tylko trzech z nich było agentami. Jest coś na rzeczy.
      Maciarewicz nazwał sprawę po imieniu, a pozostałym sygnatariuszom listu nawet
      nie drgnęła ręka gdy podpisywali się pod "listem ośmiu" ?, weszli razem z
      agentami do jednego worka - tak zadecydowali.
      • cymber.gaj Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 08:30
        kichnij napisał:

> Służalczy "list ośmiu" mógł świadczyć o fakcie, że ministrowie są lub byli
        > agentami.

Durna wypowiedź wiceministra obrony może świadczyć o fakcie, że jest on lub był niepełnosprawny umysłowo.

> Maciarewicz nazwał sprawę po imieniu...

Szkoda, że nie wymienił nazwisk. Samo imię sprawy to za mało.

> weszli razem z agentami do jednego worka - tak zadecydowali.

Otóż to! W dodatku worek jest grubymi nićmi szyty. A dzięki Macierewiczowi wyszło z niego przysłowiowe szydło, czyż nie?

Na pochyłym złodzieju kozom się ucho nie urwie, ale gore! I każdy myślący człowiek to widzi.

Może kichnij?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka