magdateclaw 25.08.06, 12:32 PiS kompromituje Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsl Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 12:33 No to ciekawe co teraz Antos wymysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Rozumiem, że gdy Macierewicz mówił w TV Trwam, 25.08.06, 12:35 to nie ujawniał tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_wa Re: Rozumiem, że gdy Macierewicz mówił w TV Trwam 25.08.06, 12:39 nie ujawnial, bo przeciez nie ma zadnych dowodow na wspolprace. Ten babrdzo wywazony w slowach czlowiek tylko chlapal ozorem, a Jarek ma dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Czekamy na wyznania, albo na sciętą głowę M 25.08.06, 12:55 - najkrótsza kariera IV RP się szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus albo 25.08.06, 13:00 albo najwieksze zbiory agentow :) tak czy siak - bedzie niezle Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Włos mu z głowy nie spadnie, 25.08.06, 13:16 przecież swoich nie oskarżył. Dopiero jak coś chlapnie dajmy na to o Gosiewskim, to go wykopią. Wtedy założy nową partię (np. Prawda i Objawienie) i wygra następne wybory pod hasłem budowy następnej Rzeczypospolitej. W razie braku większości podeprze się głosami SDLP (czy jakośtam) i KPP V RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Włos mu z głowy nie spadnie, 25.08.06, 14:28 ten facet ma tak na..ane, że spokojnie z czymś na kartofle wyleci. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 14:37 albo czesc juz wyjechala. Macierewicz bedzie mial przyjemnosc jako pierwszy ujawnic prawde o sowieckich agentach. Im dluzej sie to odwleka, tym wieksze napiecie. Nawet Mihnik przycichl, kto wie, czy tez nie pakuje walizek. Odlicznie rozpoczete: 10, 9, 8. ... . Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 15:15 To chyba Macierewicz pakuje walizki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Eurokolchoz zapewni im fuchy w Brukseli 25.08.06, 16:07 asd616 napisał: > To chyba Macierewicz pakuje walizki. Mirmat: Maciarewocz nie pakowal sie po "Nocnej Zmianie", za PRL-owskiej okupacji i nie bedzie wyjezdzal nawet jezeli Eurokolchoz udzieli POstKomunie "bratniej pomocy". Ale wspolczesni targowiczanie nie wyjna zle na UKLADZIE. Czekaja na nich intratne posadki a Polski podatnik zaplaci za nie unijna skladka. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Eurokolchoz zapewni im fuchy w Brukseli 25.08.06, 16:09 > Mirmat: Maciarewocz nie pakowal sie po "Nocnej Zmianie", za PRL-owskiej > okupacji i nie bedzie wyjezdzal nawet jezeli Eurokolchoz udzieli > POstKomunie "bratniej pomocy". Ale wspolczesni targowiczanie nie wyjna zle na > UKLADZIE. Czekaja na nich intratne posadki a Polski podatnik zaplaci za nie > unijna skladka. Ale oczywiście na potwierdzenie tej twojej tezy żadnych dowodów nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Na TVN Niesiorowski i Miller zgodnie pluli... 25.08.06, 16:26 .... na Maciarewicza mimo, ze ZADNYCH DOWODOW NIE MIELI, ZE MACIaREWICZ NIE MOWIL PRAWDY. Acha wiem, oskarzenia wobec PostKomunistow trzeba wpierw udowodnic mimo, ze spalono tony domumentacji dzieki zapobiegliwosci sluzby SB jaka weglug takiego Komorowskiego niczym nie rozni sie od AK. Transkryp wypowiedzi w TVN dalem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=47318892 Chcialbym by mi ktos z PO albo ich milosnikow wytlumaczyl dlaczego wyslygiwanie dla UB czy SB nie bylo wyslugiwaniem sie dla NKWD czy KGB ? krychola napisał: > > > Mirmat: Maciarewocz nie pakowal sie po "Nocnej Zmianie", za PRL-owskiej > > okupacji i nie bedzie wyjezdzal nawet jezeli Eurokolchoz udzieli > > POstKomunie "bratniej pomocy". Ale wspolczesni targowiczanie nie wyjna zl > e na > > UKLADZIE. Czekaja na nich intratne posadki a Polski podatnik zaplaci za n > ie > > unijna skladka. > > Ale oczywiście na potwierdzenie tej twojej tezy żadnych dowodów nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Na TVN Niesiorowski i Miller zgodnie pluli... 25.08.06, 17:12 mirmat1, Ten artykuł nie dotyczy żadnego Maciarewocza ani Maciarewicza... Uspokój się, wytrzyj ślinę z brody, przeczytaj jeszcze raz... na spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Nie czuli sie dotknieci "polskimi obozami koncentr 25.08.06, 19:34 Agentura komusza z b. MSZ nie czula sie dotknieta uzywaniem okreslenia "polskie obozy koncentracyjne" powszechnie w mediach zachodnich i trzymala morde w kuble. Interes polski im dyndal. Tak agentom kazli i tak robili. Teraz pozwalaja im szczekac i szumowiny az sie zachlystuja. quosoo napisał: > mirmat1, > > Ten artykuł nie dotyczy żadnego Maciarewocza ani Maciarewicza... Uspokój się, > wytrzyj ślinę z brody, przeczytaj jeszcze raz... na spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Nie czuli sie dotknieci "polskimi obozami kon 25.08.06, 20:04 poszeklu napisał: > > Agentura komusza z b. MSZ nie czula sie dotknieta uzywaniem > okreslenia "polskie obozy koncentracyjne" powszechnie w mediach > zachodnich i trzymala morde w kuble. Interes polski im dyndal. > Tak agentom kazli i tak robili. Teraz pozwalaja im szczekac i > szumowiny az sie zachlystuja. > > > A wiesz na jaki ty temat napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony-wariat.z.tvn Czas Pokaże Że Antek M_i_a_ł__ R_a_c_j_ę ?!!!!!!!! 25.08.06, 20:19 Bezprzykładna paniczna nagonka postkomunistów i łżemediów to jeszcze jeden dowód na to, że Maciarewicz miał z bardzo dużym prawdopodobieństwem rację Odpowiedz Link Zgłoś
basiakrakow1 Co ich łączy - 25.08.06, 20:46 Kaczyńscy, Zawisza, Giertych, Ziobro - wszyscy są brzydcy, albo niscy, bardzo często posłowie PiSu i LPR-u mają nieudane życie towarzyskie, albo brak doświadczeń z kobietami. Ja myślę, że to coś oznacza... (Zawisza w wywiadzie powiedział kiedyś że przez szkołę średnią i studia żył w pół-celibacie, zastanawiałyśmy się z koleżanką z pracy czym się różni pół-celibat od celibatu, wniosków wolę nie pisać, chociaż są ciekawe, ale nie nadają się na oficjalne forum ;) ). Do czego jednak dążę: Wydaje mi się, że Ci wszyscy ludzie są bardzo zakompleksieni i dlatego starają się za pomocą swojego wizerunku przydać sobie pozycji, wartości. Dlatego ciągle zaznaczają swoje jednoznaczne decyzje, mają radykalne poglądy, boją się liberalizmu i wolności słowa. (NO i jeszcze ten katolicyzm - bo dla BOga wszyscy jesteśmy równi...) Takie jest moje zdanie - ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
soviecki.agent.z.pzpr Re: Czas Pokaże Że Antek M_i_a_ł__ R_a_c_j_ę ?!!!! 25.08.06, 20:54 zielony-wariat.z.tvn napisał: > Bezprzykładna paniczna > nagonka postkomunistów i łżemediów > > to jeszcze jeden dowód na to, że > Maciarewicz miał z bardzo > dużym prawdopodobieństwem rację Każdy pzpr-wiec był de facto agentem moskwy, a wyżsi funkcjonariusze pzpr musieli być agentami sowieckich służb specjalnych !!! to, że kiszczak spalił dużą część teczek agentów moskwy nie oznacza, że nie można znależć dowodów na sowieckich agentów specjalnych przyszłosć z pewnością potwierdzi prawdziwość słów Macierewicza ! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov "oj, psieplasiam, nie ciałem…" 25.08.06, 21:17 Noż ku.., szlag może człeka trafić. Gdyby ktoś z opozycji walnął coś takiego o kimś z PiSu, to po pięciu minutach dwudziestu prokuratorów latałoby w galopie. A kartofle aż by się zapluły z oburzenia. Nawet, gdyby to była prawda. Ale "łoni tu rzundzom" im wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam hhehehehehe 25.08.06, 21:47 www.michalkiewicz.pl/grafika/sytuacja.gif Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kaczyński pokazał, że wizerunek kraju ma w d...pie 26.08.06, 12:11 , zależy mu tylko na tym, by u władzy byli "jego" ludzie. Nieważne, że psychopaci, ważne, że wierni i oddani. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Czas Pokaże Że Antek M_i_a_ł__ R_a_c_j_ę ?!!! 26.08.06, 04:09 Zas spoleczenstwo jest winne, ze przez 50 lat pracowalo w PRL, zamiast masowo udac sie na emigracje. Ba, niektorzy nawet cytowali Lenina w swoich pracach doktorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ponętny niepełnosprawny, ale w bioderkach taki 26.08.06, 10:12 Ponętny niepełnosprawny, ale w bioderkach taki miód, cud. Ojejku deerektorku! www.youtube.com/watch?v=KxbGxYx54H8 Moja litania o rozum i zdrowie! Deerektor więcej mocy, bo Rokita cię zaskoczy! PiS ma coś ze stonogi, durny łeb i same nogi! Stolik brydżowy rządowy i obrusik moherkowy. Cztery rogi, cztery nogi. Centralnie cienka noga. Dalej nogi jak stonoga. Kiedyś belki i szczebelki! Teraz przyszedł okres trwogi. Zamiast wiedzy same nogi! Moherkowy obrusik i święte obrazki. Radio Marryja daje wiedzy łaski. Wiesz w komunie była stonka, a in vitro to mrożonka. Kondom albo lewatywa, drugie w ciapie lepiej pływa. Nowa Polska to Rydzolek, a z komuną, no to Bolek. Pozamykać duże sklepy, bo buraki mają leppy. Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem!!! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałam w nocy! Och Tyyy…))))) Ja się po mszy kłaniam nisko, tak natchniony zrobię wszystko…)))) A czy Taki się odkłoni, choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni? Stanął jak buddyjska stupa, zapatrzony na biskupa. Bo gdy chłop za chłopem goni , jako znak ma Dziennik w dłoni…)))) A gdy baba za nim goni , to do buzi i do dłoni…))) ta Naszdzieja dobrodzieja…))) Taaaaaaaaaak…???? To do buzi i do ręki może oddasz swoje wdzięki??? Ale najpierw duże datki zanim z siebie zdejmiesz szatki. W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiorki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? I urośli na ogóry, więc potrzebne im są rury! I iloczyn z wielorazu, więc dodali jeszcze gazu! Coś tam trzepie pod moherkiem, to głupota, jak ratlerkiem!!! Rydzol daje więcej mocy, aż polucje miałam w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Kaczyński udowodnił, że interes kraju ma w d..pie 26.08.06, 12:13 Nie ważne, że w rzadzie są psychopaci pokroju Macierewicza, ważne, że są to jego psychopaci, zawsze wierni i oddani. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Co ich łączy - 25.08.06, 22:35 basiakrakow1 napisała: > Kaczyńscy, Zawisza, Giertych, Ziobro - wszyscy są brzydcy, albo niscy, bardzo > często posłowie PiSu i LPR-u mają nieudane życie towarzyskie, albo brak > doświadczeń z kobietami. Ja myślę, że to coś oznacza... (Zawisza w wywiadzie > powiedział kiedyś że przez szkołę średnią i studia żył w pół-celibacie, > zastanawiałyśmy się z koleżanką z pracy czym się różni pół-celibat od celibatu, > wniosków wolę nie pisać, chociaż są ciekawe, ale nie nadają się na oficjalne > forum ;) ). Do czego jednak dążę: Wydaje mi się, że Ci wszyscy ludzie są bardzo > zakompleksieni i dlatego starają się za pomocą swojego wizerunku przydać sobie > pozycji, wartości. Dlatego ciągle zaznaczają swoje jednoznaczne decyzje, mają > radykalne poglądy, boją się liberalizmu i wolności słowa. (NO i jeszcze ten > katolicyzm - bo dla BOga wszyscy jesteśmy równi...) Takie jest moje zdanie - al > e > mogę > się mylić. WYJAŚNIAM: pólcelibat to jak się trzepie recznie ALE OD TEGO SA FRUSTRACJE cbdd. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakrakow1 Re: Co ich łączy - 26.08.06, 07:38 W sumie, nasze wnioski były te same. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Co ich łączy - 26.08.06, 12:20 polcelibat to jak sie dzieli z kolega Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Co ich łączy - 26.08.06, 06:04 Zawisza jak i ty nie macie pojecia co to jest celibat i dlatego pleciecie jakies bzdury o polocelibacie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakrakow1 Re: Co ich łączy - 26.08.06, 07:40 polonus3 napisał: > Zawisza jak i ty nie macie pojecia co to jest celibat i dlatego pleciecie jakie > s > bzdury o polocelibacie. Ja go cytuję, sama byłam zdziwiona tym terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
g1tzb1051 Re: Co ich łączy - 26.08.06, 06:21 > się mylić. Nie, nie mylisz sie. Juz dawno podejrzewalem ze to mali, zakompleksieni ludziki. Jeszcz niejednego dowodu dostarcza. g1tzb10 Odpowiedz Link Zgłoś
serwus.serwis Pop-corn analysis Basi z Krakowa 26.08.06, 11:40 basiakrakow1 napisała: > Kaczyńscy, Zawisza, Giertych, Ziobro - wszyscy są brzydcy, albo niscy, Popatrz, a taki Charles de Gaulle był i wysoki i brzydki (ten nos), Winston Churchill niski, gruby i niepiękny (jak zaniedbany Kwaśniewski). Natomiast spodobał by ci się mój sąsiad, fryzjer zawodu. Dość wysoki, uroda pasująca do zawodu. Musiałabyś tylko polubić jego koszule w żółte palmy. No i ten brzuch od nadużywania piwa. Poza tym spoko. Polecam. > bardzo > często posłowie PiSu i LPR-u mają nieudane życie towarzyskie, Wiesz coś o tym, prawda? Znasz ich nieźle (cześć Jarek, sie masz Romek, hello Zbyszek). >albo brak > doświadczeń z kobietami.Ja myślę, że to coś oznacza ... Nie hamuj się, napisz szczerze, jakie to wstrętne pedały są oni, ci z PiS-u. >Zawisza w wywiadzie > powiedział kiedyś że przez szkołę średnią i studia żył w pół-celibacie, > zastanawiałyśmy się z koleżanką z pracy czym się różni pół-celibat od celibatu, > wniosków wolę nie pisać, chociaż są ciekawe, ale nie nadają się na oficjalne > forum ;) ). Do czego jednak dążę: No właśnie??? To jest wstrętnym pedałem Zawisza czy nie jest, co ci podpowiada twoja liberalna i antyhomofobiczna wyobraźnia? > Wydaje mi się, że Ci wszyscy ludzie są bardzo > zakompleksieni Spójrz na swój niezdrany styl pisania, dowolne wypracowanie w liceum to przy twoich dyrdymałach arcydzieło. Nie wpędza cię to w kompleksy? Pownno. Ale nie przejmuj się, kompleksy rządzą światem. Kompensacja kompleksów jest, na szczęście, powodem aktywności ludzi. Zatem - do roboty, jak mawiał tow. premier M. Belka. >i dlatego starają się za pomocą swojego wizerunku przydać sobie > pozycji, wartości. Dlatego ciągle zaznaczają swoje jednoznaczne decyzje, Rozumiesz co piszesz? > radykalne poglądy, Dla mnie twoje poglądy są radykalne do granic absurdu. Chciałabyś aby premierem był mój sąsiad-fryzjer. Ewentualnie mogłabys nyc premierową, z takim analitycznym umusłem bułabyś lepsz niż Jolka Kwaśniewska. > boją się liberalizmu i wolności słowa. Tak, za to będą zamykać w Berezie Kartuskiej, noś przy sobie szczoteczkę do zębów, jeśli używasz. >(NO i jeszcze ten > katolicyzm - No właśnie, przecież to gorsze niz faszyzm. > bo dla BOga wszyscy jesteśmy równi...) W tym sensie, że każdy otrzymal rozum. Ale Bóg spodziewa się, że będzie się z niego robiło dobry użytek. >Takie jest moje zdanie - ale mogę się mylić. Jestem pod wrażeniem głębi tej ostatniej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Pop-corn analysis Basi z Krakowa 26.08.06, 12:22 > Popatrz, a taki Charles de Gaulle był i wysoki i brzydki (ten nos), Winston > Churchill niski, gruby i niepiękny (jak zaniedbany Kwaśniewski). Natomiast Bo byla zdrowa mieszanka, jakby Francuzi mieli rzad skladajacy sie z tysiaca Charlsow to by oznaczalo, ze cos jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Pop-corn analysis Basi z Krakowa 26.08.06, 12:23 > Nie hamuj się, napisz szczerze, jakie to wstrętne pedały są oni, ci z PiS-u. Nie zrozumiales Basi, pedal nie ma z reguly problemow z partnerami. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Co ich łączy - 26.08.06, 12:19 Masz racje, tak nieurodziwego rzadu Polska nie zasluzyla. Niestety pociaga to za soba rowniez te kompleksy, o ktorych piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja Buc kłamie jak bura suka 26.08.06, 20:52 Traf chciał, że akurat tego dnia, w czasie tej rozmowy, włączyłem TV Trwam. Ksiądz prowadzący zadał pytanie na temat LISTU 8 MINISTRÓW: czy to mogło być "działanie sterowane z zewnątrz". Macierewicz wyraźnie potwierdził i powiedział, że większość z nich to agenci. W żadnym momencie rozmowa nie dotyczyła PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_bralski Kiedy 8-miu Zagranicznych Przeprosi Prezydenta ??? 26.08.06, 02:34 List otwarty tych 8-miu bolszewików był 1000 razy szkodliwszy dla Polski niż uchylenia rąbka tajemnicy przez Macierewicza ! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: Kiedy 8-miu Zagranicznych Przeprosi Prezydent 26.08.06, 02:41 Dołączasz do Andrzeja i Waldka? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Re: Kiedy 8-miu Zagranicznych Przeprosi Prezydent 26.08.06, 04:13 Kiedy twoje dziecko stlucze sasiadce szybe, bedziesz wolal sam ukarac i skrytykowac dziecko, niz zeby to robili sasiedzi. Tak przynajmniej twoja rodzina wychodzi na porzadna i taka, w ktorej sa osoby szanujace cudza wlasnosc. Kiedy czytam blogi irakijczykow, ktorzy krytykuja obecna sytuacje w iraku, mysle sobie: kurcze, w tym kraju nie wszyscy sa terrorystami. Sa ludzi normalni. Kiedy ministrowie podpisali list osmiu, wielu europejczykow pomyslalo: sa w polsce normalni ludzie. To taki duzy skrot myslowy, zeby pokazac, ze czasem krytyka wychodzi na zdrowie. Jednomyslnosc jest bowiem tylko w systemach totalitarnych. Tam nawet bezdomni nie moga obrazac. emigrancik.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
usak Re: Kiedy 8-miu Zagranicznych Przeprosi Prezydent 26.08.06, 06:46 Zaprosisz dziecko na powazna rozmowe w cztery oczy w prywatnosci swojego mieszkania, czy nakrzyczysz na nie na podworku przy wszystkich, zeby "twoja rodzina wyszla na porzadna". Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Anty-PiSowscy wykazuja mentalnosc Jaruzela 26.08.06, 07:20 emigrancik napisał: > Kiedy twoje dziecko stlucze sasiadce szybe, bedziesz wolal sam ukarac i skrytykowac dziecko, niz zeby to robili sasiedzi. Mirmat: slysze echa generala w ciemnych okularach tlumaczacego, ze musial wypowiedziec wojne Narodowi bo inaczej by to zrobil za niego ktos inny > Tak przynajmniej twoja rodzina wychodzi na porzadna i taka, w ktorej sa osoby szanujace cudza wlasnosc. Mirmat: wlasnie !!! za kare, ze Polacy obalili komune kraje Eurokolchozu zarzadaly zwrotu dziesiatkow miliardow $$$ jakie daly na budowe komuny Gierkowi. A nasi MSZ-towcy III RP poslusznie zdzierali z Polakow ten haracz. > Kiedy czytam blogi irakijczykow, ktorzy krytykuja obecna sytuacje w iraku, mysle sobie: kurcze, w tym kraju nie wszyscy sa terrorystami. Sa ludzi normalni. M: ???? > Kiedy ministrowie podpisali list osmiu, wielu europejczykow pomyslalo: sa w polsce normalni ludzie. Mormat: no bo "normalny" Polak to taki co chodzi na kleczkach. Zajmie troche czasu reedukacja Eurokolchozowego lewactwa. > To taki duzy skrot myslowy, zeby pokazac, ze czasem krytyka wychodzi na zdrowie. Jednomyslnosc jest bowiem tylko w systemach totalitarnych. M: czy;o nasze Lze-media jednomyslnie plujace na WYBRANYCH w demokratycznych wyborach przywodcow to pozostalosc totalitarna ?!?!?! > Tam nawet bezdomni nie moga obrazac. M: Tam sie skazuje na wiezienie (Szwecja) pastora za cytowanie krytycznych wobec homosiow cytatow bibli, tam sie stosuje prokuratorski teror (Francja) wobec intelektualistow krytycznych wobec islamu, tam sie wyrzuca najpopularniejszych dzienikarzy W. Brytania - BBC, za brak politycznej poprawnosci. > Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Anty-PiSowscy wykazuja mentalnosc Jaruzela 26.08.06, 09:57 mirmat1 skończ jarać bo tracisz kontakt z rzeczywistością. mówisz jak A. Leppiej. Jak się pożycza kase to trzeba ją oddać - a może nie widzisz tu logiki? Z z dalszej części to już tylko Twoje kompleksy-giganty widać i szkoda komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Anty-PiSowscy wykazuja mentalnosc Jaruzela 26.08.06, 10:25 Mirmat, niestety, Twoja wypowiedź nie nadaje się na forum! - Choć formalnie nie łamie regulaminu. Po prostu: poziom nieodpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Lesew, a jak ty masz na imię?? 26.08.06, 10:43 Icek czy Srul? I kim jesteś aby oceniać poziom wypowiedzi? Byli tacy, którzyu segregowali ludzi w obozach zagłady, a zaczynali od oceniania poziomu wypowiedzi właśnie. I to nie były krasnoludki, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Lepper, Farfal, Macierewicz 26.08.06, 10:11 to tyle. Kazdy i tak wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar.sotomski P_O-K_o_m_u_c_h_y__z Esbolstwem Wściekli Się *** 26.08.06, 02:27 ....Poseł Kurski powiedział dziennikarzom, że przeprosiny "powinny na tym etapie zakończyć sprawę".... na tym etapie oczywiście tak ! bo dowodów ze względu na interes państwa pewnie nie opublikuje się za to Panikujące esbolstwo, PO-komuchy i sami zaiteresowani robią wszystko aby zlinczowac Macierewicza, którego panicznie sie boją ! Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: P_O-K_o_m_u_c_h_y__z Esbolstwem Wściekli Si 26.08.06, 02:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=47500098&wv.x=2&a=47510108https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=47500098&wv.x=2&a=47510108 To jak w końcu z Tobą jest? Waldek, Andrzej, Bielan czy Kamiński? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Macierewicz to agent 26.08.06, 10:12 a dowodow ze wzgledu na interes panstwa nie opublikuje sie. Waldemar Sotomski to pedofil ale dowody zostaly zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Na TVN Niesiorowski i Miller zgodnie pluli... 25.08.06, 17:41 Jezeli chcesz sie dowiedziec czegos na temat wspolpracy z SB, najlepiej zapytaj samych braci Kaczynskich, niewielu ma tak wielka wprawe i wiedze w tym jak oni, i nie lzyj ze tak nie jest PiSesbeku, bo teczki nie klamia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawcz02 Re: Na TVN Niesiorowski i Miller zgodnie pluli... 25.08.06, 18:51 mirmat1 ty PIS-ochwalco jak jestes taki spec od sluzb WIADOMYCH to musisz przyznac,ze Macierewicz jest ich nieodrodnym synem i nasladowca. Klamstwa,spreparowane dowody,prowokacja i falszywe nie poparte zadnymi dowodami oskarzenia oto metody ich dzialania. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle * * * yes yes yes!! * * * mam pomysł... 25.08.06, 19:33 Dajcie jeszcze Gabriela Janowskiego do kompletu na jakiegoś ministra! bo ubaw jest za mały z samym Antkiem, a te wszystkie Waserwanny i inni Zi0br0 jacyś mało weseli, chociaż usiłują... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Na TVN Niesiorowski i Miller zgodnie pluli... 25.08.06, 20:00 To jak widzisz Macierewicz jednak nie mówił prawdy. Jak mam komu wierzyć to komu uwierze. Ministrowi spraw zagranicznych (szt8) czy też jednemu Macierewiczowi? Zresztą Macierewicz już raz się wsławił oskarżając bezpodstawnie kilka osób Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Na TVN Niesiorowski i Miller zgodnie pluli... 25.08.06, 20:43 Świat w/g Macierewicza: każdy obywatel jest agentem wywiadu, pytanie na które trzeba sobie odpowiedzieć, jest jedno, którego - od tej strony już dał się poznać za czasów rządu Olszewszkiego, więc szkoda że pamięć jest u ludzi aż tak krótka, gdyż jego wypowiedź naprawdę nie jest zaskakująca:P Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Eurokolchoz zapewni im fuchy w Brukseli 25.08.06, 17:31 gdyby nie ten "Eurokołchoz" kmiotku to dopiero byś pierdział w stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
w21qazxs Re: Eurokolchoz zapewni im fuchy w Brukseli 25.08.06, 20:07 > > To chyba Macierewicz pakuje walizki. > Mirmat: Maciarewocz nie pakowal sie po "Nocnej Zmianie", za PRL-owskiej > okupacji i nie bedzie wyjezdzal nawet jezeli Eurokolchoz udzieli > POstKomunie "bratniej pomocy". Ale wspolczesni targowiczanie nie wyjna zle na > UKLADZIE. Czekaja na nich intratne posadki a Polski podatnik zaplaci za nie > unijna skladka. Czlowieku kimkolwiek jestes, i gdziekolwiek jestes, to juz zakrawa na oblakanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 16:03 poszeklu napisał: > albo czesc juz wyjechala. Macierewicz bedzie mial przyjemnosc > jako pierwszy ujawnic prawde o sowieckich agentach. > Im dluzej sie to odwleka, tym wieksze napiecie. > Nawet Mihnik przycichl, kto wie, czy tez nie pakuje walizek. > Odlicznie rozpoczete: 10, 9, 8. ... . Ale masz na te swoje słowa dowody czy też tak sobie mówić jak twój idol Antek? Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 19:41 poszeklu napisał: > albo czesc juz wyjechala. Macierewicz bedzie mial przyjemnosc > jako pierwszy ujawnic prawde o sowieckich agentach. > Im dluzej sie to odwleka, tym wieksze napiecie. > Nawet Mihnik przycichl, kto wie, czy tez nie pakuje walizek. > Odlicznie rozpoczete: 10, 9, 8. ... . Wieczorem Antoni Macierewicz oświadczył, że mówiąc o b. polskich ministrach spraw zagranicznych "użył niewłaściwego skrótu myślowego", a osoby urażone tą wypowiedzią przeprasza. I co teraz, obrzydliwy antysemito. Ile warte są uroszczenia tego pajaca, którego wybrałeś sobie na autorytet. Pewno inne jego opinie są tyle warte co ta - żadnych dowodów, jeno prawicowe rzygowiny. Nuże, utopcie się w nich! A swoją drogą, jeśli to ma być sprostowanie to ja dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 19:50 m_16 napisał: > A swoją drogą, jeśli to ma być sprostowanie to ja dziękuję... Nie, tego nie można uznać za spostowanie. Nadal nie wyjaśnił, na czym polegał błąd popełniony przez zastosowanie skrótu myślowego. Nadal nie wyjaśnił, co chciał powiedzieć. Nie sprostował, że ministrowie agentami sowieckimi nie byli, tylko jego wypowiedź poprzez niezręczne zastosowanie skrótu myślowego wywołała takie wrażenie. Nic się nie zmieniło, nadal czekamy na dowody, albo na dymisję!!! Lepper, bądź mężczyzną, nie odpuszczaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiecki Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 19:55 Skoro się zorientował, że popełnił niezręczny skrót myślowy i wywołał tym burzę polityczną, DLACZEGO NIE SPROSTOWAŁ TEGO OD RAZU??? DLACZEGO CZEKAŁ OD NIEDZIELI AŻ DO PIĄTKU??? W Polsce w tym czasie wrzało, a on sobie cicho siedział i zacierał kciuki! To wybitnie świadczy o jego złej woli!!! Dopiero naciski Leppera i pomruki o zerwaniu koalicji wymusiły postęp (maluśki, za maluśki) w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 21:15 jasiecki napisał: > Skoro się zorientował, że popełnił niezręczny skrót myślowy i wywołał tym burzę > > polityczną, DLACZEGO NIE SPROSTOWAŁ TEGO OD RAZU??? DLACZEGO CZEKAŁ OD > NIEDZIELI AŻ DO PIĄTKU??? W Polsce w tym czasie wrzało, a on sobie cicho > siedział i zacierał kciuki! To wybitnie świadczy o jego złej woli!!! Dopiero > naciski Leppera i pomruki o zerwaniu koalicji wymusiły postęp (maluśki, za > maluśki) w sprawie. Masz rację tak w tym, jak i w poprzednim poście. Jeno nie bardzo wierzyłbym w szczere intencje Leppera w tej kwestii. Chce coś ugrać od kaczki to wszystko, tak sądzę. Ale gdybym, się mylił w tej sprawie, to sam byłbym MILE zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
androsto Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 21:27 skoro kaczory mają dalej rządzić to wolę kaczora howarda a stolicę od razu przemianować na kaczyngton. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 22:45 Intencje Leppera sa jasne. On sie obawia lustracji i tego wariata na stanowisku, bo wlasnie on, jego ludzie i jego partia ma najbardziej czego sie obawiac. Wie ze bedzie szantazowany przez Kaczki. Zreszta to smieszne, ze PiS ktory niby walczy z komunistami brata sie z partia, najbardziej obecnie zwiazana z PZPR i nawet do obecnych czasow majacej poglady rodem z PZPR... Smiac sie czy plakac? Chyba jednak plakac juz.. nad Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 20:44 > poszeklu napisał: > > > albo czesc juz wyjechala. Macierewicz bedzie mial przyjemnosc > > jako pierwszy ujawnic prawde o sowieckich agentach. > > Im dluzej sie to odwleka, tym wieksze napiecie. > > Nawet Mihnik przycichl, kto wie, czy tez nie pakuje walizek. > > Odlicznie rozpoczete: 10, 9, 8. ... . Odpisał m_16 napisał: > Wieczorem Antoni Macierewicz oświadczył, że mówiąc o b. polskich ministrach > spraw zagranicznych "użył niewłaściwego skrótu myślowego", a osoby urażone tą > wypowiedzią przeprasza. > > I co teraz, obrzydliwy antysemito. Ile warte są uroszczenia tego pajaca, > którego wybrałeś sobie na autorytet. Pewno inne jego opinie są tyle warte co > ta - żadnych dowodów, jeno prawicowe rzygowiny. Nuże, utopcie się w nich! > > A swoją drogą, jeśli to ma być sprostowanie to ja dziękuję... Odpowiada almagus: Lecz niestety mohery słuchają tylko RM i oglądają TV SSram. Podobnie uczynili Kaczyńscy poprzez Kurskiego! To będzie dokończone, będzie atak na ewentualnego koalicjanta PO lub na Olechowskiego! Rzygowiny to najlepsze określenie! *S_Z_T_A_M_0_0_B_R_0_N_A ** Pechu sztama, no nie! Zadowolony SamooPiS w Radiu Maryja to jest syndrom krzykacza, zawistnika takiego, że gdy należało powiedzieć nie, zawalczyć, to pisał o Leninie, marksistowskiej dialektyce, o centralizmie demokratycznym. Ustawiali SamooPiSy te swoje komuszo-kościelne kariery w ramach inteligencji, która w zaciszu domu była sobą, na ulicach, w strajkach ich nie było. Nie oddawali krwi na intencję powrotu do zdrowia postrzelonego Wielkiego Polaka Papieża! Nie załapali się , wszyscy wiedzą , że ich przy tym nie było, nie było ich na lewicy, nie byli u demokratów, więc krzyczą z Rydzykiem te swoje bzdury i z burakami łapać banki, wywalać profesorów. To paranoja halucynogennych grzybów przemian! Zajadły ich wróg Balcerowicz miał niestety odwagę rozmontowywać strukturę własności socjalistycznej na spółdzielczą, aby następnie powiedzieć gospodarka rynkowa i liberalna. On tak ma i oni tak mają, a po fermencie dopiero ma, że mu się ojcowie mylą! Dyszy katolik pełen zawiści, gdzie „łżeelity”, gdzie ateiści? Krótkie spodenki trzymają szelki, Żydów, komuchów ja na plasterki! Brat ma konika, inaczej świra, a ja polityk co łże, nie tyra. Jesce s podfórka doszli chłopaki, wsystkich pobijem, wsadzim do paki. Wszystkiemu winne są Wałęsiaki, my solidarni, oni wapniaki! Z SamooPiSa kawałek zucha, prawie jak Rydyk i Burczymucha, wypatrzy w chlebie Żyda, komucha, żyto, „żydniego” ma dla nich ducha. Woj SamooPiS wypatrzy Żyda, gdzie, w oponencie, czysta ohyda! Dorzuci jemu jeszcze komucha, niech „ciemny moher” tego posłucha! Jak dobrze mi rzygnąć jest przez er zet, na „żydnie”, na żet życie jak klozet! Nie przyjmę chleba od oszołoma, który kojarzy, że chleba kroma, chleba żytniego i powszedniego, ma coś z „żydnią” macą wspólnego! Jakbym był mądry i skończyłbym jakoś KUL, to zmądrzałbym i przerwałbym jakoś ten ból! Będzie dobrze jak ten bunt przeminie i zaznam błogiego spokoju oraz satysfakcji z bycia Polakiem. Prymas: jak ksiądz chodził z kapownikiem po kolędzie, a następnie po zmianie parafii następny przychodził z tymi samymi danymi, to komu one służyły? Proszę nie czarować o małej szkodliwości czynu, a kościelny, a reszta moherów nie donosili? Mogli poczytać, mógł celowo mimochodem ksiądz paplnąć! Kto nam ustawiał rządy p[rzez ostanie lata wolności, kto aborcja i konkordatem napędzał głosów złodziejom. Kto wykorzystał ludzi naiwność do budowy imperium Rydyka? Itd. , Itp. Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 20:33 Witam szanownego mocherka-berecik nie uciska? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Niektorzy siedza juz na walizkach 25.08.06, 22:31 poszeklu napisał: [...] bzdetów nie cytuję bo pisze je dureń. jak odliczysz to zacznij od nowa i tak w kółko staczy Ci do zejścia... Odpowiedz Link Zgłoś
basiakrakow1 Re: Włos mu z głowy nie spadnie, 25.08.06, 20:49 jwojnar napisał: > przecież swoich nie oskarżył. Dopiero jak coś chlapnie dajmy na to o > Gosiewskim, to go wykopią. Wtedy założy nową partię (np. Prawda i Objawienie) i > > wygra następne wybory pod hasłem budowy następnej Rzeczypospolitej. W razie > braku większości podeprze się głosami SDLP (czy jakośtam) i KPP V RP. Po 1 - SDPL ;) Po 2 - i tak bedzie mógł w nieskończoność, bo liczby ciągną się w nieskończoność, IV RP, V RP, VI.... Odpowiedz Link Zgłoś
genocidezionism Re:czy maciarewicz sie pomylił ? chyba raczej nie! 26.08.06, 10:37 MSZ polskie było do niedawna nadreprezentatywnie zażydzone.to nie ulega najmniejszym watpliwością jeżeli poczytac na temat mianowanych do polskich ambasad. to jest horro. wiadomo także od dawna ,że w ramach dawnego judeo- komunizma rozwijanego jako światowa rewolucja syjonistyczna było w polsce silne lobby żydowskie powiązane z syjonistamiw w służbach specjalnych rosji. bez zadnych wątpliwości śledząc głosowania polskich reperezentanów o syjonistycznym rodowodzie na forach międzynarodowych widać że takie silne powiązania z syjonizmem i sovietzkimi służbami specjalnymi były. nawet bezpośrednio przez rodzinne koligacje i uczestników polskiego MSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Czekamy na wyznania, albo na sciętą głowę M 25.08.06, 16:01 Raczej mało wątpliwa ta krótka kariera. Znajac życie to mu się upiecze. Juz teraz rzecznik wiceministra stwierdził że mówiąc sowieckie służby miał na myśli PRLowskie. W poniedziałek stwierdzą że nie chodziło Macierewiczowi o służby specjalne tylko o szkoły. A który z tym pomówionych ministrów nie ukończył szkoły w PRLu? Odpowiedz Link Zgłoś
sternsternhard Re: Czekamy na wyznania, albo na sciętą głowę M 25.08.06, 18:12 memhos napisał: > - najkrótsza kariera IV RP się szykuje. mnie się jeszcze skojarzył Krzysztof Orszagh - Wielki obrońca uciśnionych. Też poleciał po tygodniu chyba. Tak to jest jak sie krzykacze biorą za rządzenie. Ale aż dziw bierze jak Lepper szybko zrozumiał reguły gry. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Rozumiem, że gdy Macierewicz mówił w TV Trwam 25.08.06, 17:24 > Ten babrdzo wywazony w slowach czlowiek Hahaha, najśmieszniejsza rzecz jaką ostatnio przeczytałem. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Rozumiem, że gdy Macierewicz mówił w TV Trwam 26.08.06, 06:00 Rosjanie sa narodem szanujacym swoich agentow i wogole nie ma mowy aby kogokolwiek ze swoich agentow ujawnili jak zrobiono to w Polsce. Cokolwiek by mowic o NKWD, czy KGB to nigdy sie te organizacje nie skur..ly publikujac nazwiska swoich agentow. Antoni M. nie powinien mierzyc innych swoja miarka! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu *****Otrzymał dyspensę od Rydzyka**** 25.08.06, 12:41 Zapominasz, że w Polsce prawo nie dotyczy Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus bedzie jazda 25.08.06, 12:59 albo bedzie zaraz najwieksza afera polityczna wolnej RP albo najwieksza kompromitacja PiS nie bede mowil na co mam nadzieje - ale mellera nigdy nie lubilem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: bedzie jazda - wreszcie Cie zrozumiałem, 25.08.06, 16:11 normalny człowiek, obywatel, niezaleznie od sympatii politycznych ma nadzieje, że to co mówił Maciarewicz vel pomyleniec jest nieprawda ze wzgledu na dobro Polski (w przeciwnym razie to byłaby tragedia, informacja, że polskim MSZ-em kierował szpieg obcego państwa). Natomiast wam - tutejszym szczekaczom, nie zależy ani na Polsce, ani tak naprawdę na ujawnieniu agentów. W tym przypadku nie wiemy byli - czy nie byli, ale wy wolicie, żeby jednak okazało sie, że byli, powtarzam nie zależy wam żeby ujawnic agentów, ale żeby okazało się, że nimi byli. Żałośni jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: bedzie jazda - wreszcie Cie zrozumiałem, 25.08.06, 17:04 Gdyby Macier mowil prawde i mial dowody to bylaby tragedia dla Polski a gdyby klapal jezorem z takiego powodu ze sowieccy agenci -wg niego oczywiscie-to ci co np.byli czlonkami pzpr i mieli kumpli w ambasadzie rosji to bylaby kompromitacja polskiego rzadu i mam nadzieje koniec kariery paranoika! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala przyniesie żółte papiery od jarka k. 25.08.06, 13:21 A ten pokaże mu swoje. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 czy ja mogę popełnić podobny skrót myślowy wobec.. 25.08.06, 19:35 .. miłościwie panujących Dwu Braci? też będę bezkarny? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: przyniesie żółte papiery od jarka k. 25.08.06, 22:45 mario.osh napisał: > czyżby Jarek dawał mu swoje ?? ciekawa sugestia. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 12:42 dsl napisał: > No to ciekawe co teraz Antos wymysli.... A co może wymyślić taki SATYR...? , jak nie nawymyslać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:45 Polemika !!!!!! Antoś to typ chorego Czereśniaka na zawiść !!!! Tego typu osobniki tak mają w normie jak za młodu są niedopieszczone - może następny chory na zawiść i ambicję to sprawdzi - a warto !!! Old Hors. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Wstyd dla Polski - agenci w MSZ 25.08.06, 14:19 Taki wstyd dla Polski, agenci w MSZ... No Macierewicz wyciagaj karty i konczymy z tymi szujami. Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Wstyd dla Polski - agenci w MSZ 25.08.06, 16:07 geralt9 napisał: > Taki wstyd dla Polski, agenci w MSZ... No Macierewicz wyciagaj karty i konczymy > z tymi szujami. Tylko co w takim razie wszystkie dotychczasowe służby specjalne(polskie!) robiły skoro nie potrafiły znaleźć na tak wysokim szczeglu agentów? To też byłby wstyd dla tych służb. Na szczęście skończy się na tym że M. zamilknie Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Spadek po Okraglym Stole 25.08.06, 16:37 krychola napisał: > Tylko co w takim razie wszystkie dotychczasowe służby specjalne(polskie!) > robiły skoro nie potrafiły znaleźć na tak wysokim szczeglu agentów? To też > byłby wstyd dla tych służb. Na szczęście skończy się na tym że M. zamilknie M: Pytanie chyba retoryczne bo wszystkie wroble dawno cwierkaja, ze w zgnilym kompromisie Okraglego Stolu, zdrajcom zapewniono bezkarnosc. No a jak sie okazalo Targowiczanie szybko znalezli sobie nowa caryce Katarzyne w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Spadek po Okraglym Stole 25.08.06, 17:10 mirmat1 napisał: > krychola napisał: > > Tylko co w takim razie wszystkie dotychczasowe służby specjalne(polskie! > ) > > robiły skoro nie potrafiły znaleźć na tak wysokim szczeglu agentów? To te > ż > > byłby wstyd dla tych służb. Na szczęście skończy się na tym że M. zamilkn > ie > M: Pytanie chyba retoryczne bo wszystkie wroble dawno cwierkaja, ze w zgnilym > kompromisie Okraglego Stolu, zdrajcom zapewniono bezkarnosc. No a jak sie > okazalo Targowiczanie szybko znalezli sobie nowa caryce Katarzyne w Brukseli. Tak jest, slawne sa slowa Kuronia: nie zamyka sie tych z ktorymi sie rozmawia... Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Spadek po Okraglym Stole 25.08.06, 20:09 > M: Pytanie chyba retoryczne bo wszystkie wroble dawno cwierkaja, ze w zgnilym > kompromisie Okraglego Stolu, zdrajcom zapewniono bezkarnosc. No a jak sie > okazalo Targowiczanie szybko znalezli sobie nowa caryce Katarzyne w Brukseli. Jakoś niezbyt dużo tych wróbli ćwierkało. Najczęściej tylko te co widziały dziejową teorie spiskową. A może wiesz w jaki sposób nastąpiło przejęcie władzy w Hiszpanii po śmierci Franko? Tam dopiero miałbys gdzie się wyżyć! Ale oczywiście pewnie nie wiesz jak tam to się odbyło Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Franko rzadzil suwerennym krajem, Jaruzel kolonia 26.08.06, 06:19 krychola napisał: > Jakoś niezbyt dużo tych wróbli ćwierkało. Najczęściej tylko te co widziały > dziejową teorie spiskową. A może wiesz w jaki sposób nastąpiło przejęcie władzy w Hiszpanii po śmierci Franko? Tam dopiero miałbys gdzie się wyżyć! Ale > oczywiście pewnie nie wiesz jak tam to się odbyło Mirmat: Twoje porownanie przypomina mi analogie jaka wyklula sie we lbie Komorowskiego kiedy wypowiadal sie w TVN 24: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=47318892 Dla niego nie bylo roznicy miedzy wspolpraca AK z wywiadem brytyjskim a wspolpraca UB z NKWD czy SB z KGB. Przejecie wladzy przez system parlamentarny od autorytatywnych rzadow Franko jest kompletnie inny niz obalenie kolonialnej zaleznosci Polski od wladcow Kremla. Franko nikogo nie zdradzil bu jego kraj nie byl pod obca okupacja. Odpowiedz Link Zgłoś
juhasniebaca Re: Franko rzadzil suwerennym krajem, Jaruzel kol 26.08.06, 06:55 Masz w pewnym stopniu rację. Do Franco można by z komunistycznych władców porównać Fidela Castro. (no może Kima też). On też rządzi swym krajem niezależnie. Tylko dlaczego cały świat się go czepia i prześladuje cały naród kubański? A tak na marginesie, to nie jestem do końca przekonany, że Jaruzelski rządził kolonią, trochę pamietam i mam kontranalogię jak np. Grecja, gdzie władza po wojnie też została ustanowiona poprzez siły zewnętrzne i jakoś cicho-sza. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Franko rzadzil suwerennym krajem, Jaruzel kol 26.08.06, 07:03 juhasniebaca napisał: > Masz w pewnym stopniu rację. Do Franco można by z komunistycznych władców > porównać Fidela Castro. (no może Kima też). On też rządzi swym krajem > niezależnie. Tylko dlaczego cały świat się go czepia i prześladuje cały naród > kubański? Mirmat:zapytaj sie o to milionowa spolecznosc Kubanczykow w Miami to ci odpowiedza. Embargo na Castro jest wynikiem tego, ze jako sojusznik Kremla wysylal kubanskich najemnikow by w Chile, Angoli, Grenadzie czy Nikaragule wyslugiwali sie interesom Moskwy. Oczywiscie wielu z tych najemnikow robila ta brudna robote z wlasnych checi. > A tak na marginesie, to nie jestem do końca przekonany, że Jaruzelski > rządził kolonią, Mirmat: alez Jaruzelski sam o tym mowi twierdzac, ze musial wypowiedziec wojne Polakom bo inaczej zrobiliby to sowieci. > trochę pamietam i mam kontranalogię jak np. Grecja, gdzie > władza po wojnie też została ustanowiona poprzez siły zewnętrzne i jakoś cicho-sza. M: nie slyszalem by ktos dokonal lub grozil inwazja Grecji ?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
juhasniebaca Re: Franko rzadzil suwerennym krajem, Jaruzel kol 26.08.06, 07:09 Nie groził, tylko dokonał inwazji! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Takiej samej jak w Normandii w 1944 26.08.06, 07:34 juhasniebaca napisał: > Nie groził, tylko dokonał inwazji! Amerykanie byli w Grecji bo wypedzili z tamtad Hitlerowcow. W zadnym kraju zolnierz Amerykanski nie obalal demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
juhasniebaca Re: Takiej samej jak w Normandii w 1944 26.08.06, 07:58 Nie wiesz o czym mówisz w sprawie Grecji. Związek Radziecki też wyzwolił Polskę spod okupacji hitlerowskiej i umozliwił tylko przejęcie władzy sił "prawdziwie demokratycznym" dziwnym trafem sprzyjającym mu. Nie bądź naiwny, że w przypadku amerykańskich wyzwoleń jest do końca inaczej. Amerykanie akceptują tylko te reżymy , które im sprzyjają. Fidela nie mogli ścierpieć od początku, nawet gdy nie był jeszcze w objęciach ZSRR. Teraz podobnie jest z Chavezem, przedtem z Panamą i Nikaraguą. Nie chodzi o żadną wolność i demokrację, a tylko o interesy USA. U nas, czy gdziekolwiek na świecie mógłby byś i faszyzm (oczywiście bez antysemityzmu) i byle by nie był przeciwko USA, to te by go akceptowały. Zresztą jest parę ładnych reżymów, które Stanom nie przeszkadzają np. Arabia Saudyjska, Pakistan, Uzbekistan (sic!). Trochę nie pasuje tu Pakistan, ale też ładna demokracja i wolność jednostki, a szczególnie płci odmiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: Wstyd dla Polski - agenci w MSZ 25.08.06, 22:48 Zmien sobie nick, bo Geralt Sapkowskiego nie byl takim kompletnym durniem jak Ty - jestes przeciwnoscia tej postaci.. Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex Re: Macierewicz wyjawi tajemnice syjonistów 25.08.06, 16:41 z judeo-komuny ,których korzenie tkwią w rosji sovietzkiej gdzie rozwijali judeo-komunizm w ramach światowej rewolucji syjonistycznej a przedstawiciele tej antypolskiej ideologi działali jako polscy ministrowie spraw zagranicznych realizując cele syjonizmu w ramach sovietzkiego aparatu wywiadowczego. Odpowiedz Link Zgłoś
qujo5 Re: Macierewicz wyjawi tajemnice syjonistów 25.08.06, 17:10 Ach, wyrocznio delficka, może opowiesz nam jeszcze o innych sprawach, np.: gdzie ukrywają się kosmici, albo twój wujek Adolf, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kita1979 paranoik i tyle 25.08.06, 20:37 ta twarz zdradza wiele, a resztę jego wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
pendykmim Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 26.08.06, 09:51 macierewicz - gó..arz premier kaczyński - gó..arz prezydent kaczyński - gó..arz a wszyscy bez odrobiny honoru Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Oczywiście Radek Sikorski zachowa się honorowo? 25.08.06, 12:35 i poda do dymisji, jeżeli Antoni pozostanie na stanowisku? (żartuję oczywiście, w PiS to się nie zdarza...) Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Oczywiście Radek Sikorski zachowa się honorow 25.08.06, 12:38 elfhelm napisał: > i poda do dymisji, jeżeli Antoni pozostanie na stanowisku? > > (żartuję oczywiście, w PiS to się nie zdarza...) Gdzie się zdarza? Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: Oczywiście Radek Sikorski zachowa się honorow 25.08.06, 16:11 bravor napisał: > elfhelm napisał: > > > i poda do dymisji, jeżeli Antoni pozostanie na stanowisku? > > > > (żartuję oczywiście, w PiS to się nie zdarza...) > > Gdzie się zdarza? Ostatnio właśnie MeLLer stwierdził że z przestępcą nie bedzie siedział w rządzie i podał się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
danzig74 Re: Oczywiście Radek Sikorski zachowa się honorow 25.08.06, 20:29 krychola napisał: > Ostatnio właśnie MeLLer stwierdził że z przestępcą nie bedzie siedział w > rządzie i podał się do dymisji TW MeLGibson? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab SLD,Oleksy na nalegania m.in.P Kaczyńskich podał 26.08.06, 08:28 się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
lmark Upodlająca Polskę mafia Piśniętych 25.08.06, 12:46 Ta organizacja ludków wspólnego interesu swoich i łączenia stanowisk doprowadziła do ...zawładnięcia Polską wbrew woli Narodu . Fałsz i obłuda ma...krótkie nóżki a długie łapy Im dłużej działają tym społeczeństwo bardziej ma ich dość... Każda ich działalność wywołuje torsje....społeczne a oni udają że wszystko jest demokratycznie i coraz głębiej sięgają do kieszeni statystycznego Kowalskiego no bo im się należy a Kowalskiemu nie, Polska sprawiedliwa.... Hasło tych spod PiS Obłuda ni Fałsz , a lepier lata do swego gospodarstwa za pieniądze Kowalskiego by spotkać się w sprawach Kowalskich czyli ...służbowo. Sługusy wszystkich PiS łączcie się .... Pamiętacie Historia powinna uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_wa Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 12:37 Sikorski chodzil wsciekly, ze go zmusili do Macierewicza, a tu gratka nadarzyla sie sama do przyp... Ciekawe, co na to powie Kaczynski, bo teraz ciezej bedzie ukrecic lba sprawie. Hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Antek plecie trzy po trzy****** 25.08.06, 12:39 Zwolnienie z jakiej tajemnicy???!!!! Antek zastosował starą metodę. Rzucić g....m, a może coś się przyklei. Nie ma co Antka przesłuchiwać tylko won... Może sie potem wypłakać na współczującej piersi Ojca Dyrektora. Wszak są sobie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamcy111 [...] 25.08.06, 13:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Jak zostałem UBekiem****** 25.08.06, 13:33 gw_klamcy111 napisała: > świetnego polityka, ale GW i ubecja tylko to potrafi, ale to za mało. O Matko..Zostałem UBekiem!!!Jeszcze ze mnie kosmopolitę zrobią!! Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: ****Jak zostałem UBekiem****** 25.08.06, 13:34 milet_z_sedesu napisał: > gw_klamcy111 napisała: > > > świetnego polityka, ale GW i ubecja tylko to potrafi, ale to za mało. > O Matko..Zostałem UBekiem!!!Jeszcze ze mnie kosmopolitę zrobią!! pamietaj - mogl w Ciebie rzucic lumpeninteligencja! i co wowczas? pewnie nic... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qujo5 Re: ****Stare ubeckie metody ośmieszania****** 25.08.06, 17:22 Uspokój się, oddychaj głęboko i weź lit, to pomaga na głowę i złagodzi objawy schizofrenii. I nie martw się, wujek Jarek i wujek Lechu do spółki z dziadziem Tadziem napewno przyznają ci jakiś grant za pianę toczoną na tym forum. No i oczywiście za wyznawanie jedynej słusznej ideologi oraz wędrówkę ścieżką ideową partii rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
robin_hd Re: ****Stare ubeckie metody ośmieszania****** 25.08.06, 18:22 Macierewicz Antoni to "pierwszy kaftan bezpieczeństwa" IV RP, ty swoją wypowiedzią zasłużyłeś na zaszczytne miano "drugiego" :)GRATULACJE ! Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 "świetny polityk"... o lice nieskalanym żadną... 25.08.06, 19:39 ... głębszą myślą... Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 12:43 Pluj żabie w oczy a ona i tak powie że deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Jakże pięknie Antoś wyszedł na zdjęciu, 25.08.06, 12:44 ciekawe, czy podejmując pracę jako wiceminister, dopełnił obowiązku i odbył badania lekarskie ? Czy wogóle skierowano go na nie ? Szkoda, że nie są wymagane opinie niektórych specjalistów. Ale się rozmarzyłem...... . Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Czy jest na forum lekarz ? 25.08.06, 12:46 Macierewicz będzie wymagal szybkiej terapii gdy znajdzie się na posiedzeniu komisji sejmowej. Z braćmi Kaczyńskimi, swoimi mocodawcami, z Sejmu zostanie odwieziony wprost do szpitala - na bardzo dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: Czy jest na forum lekarz ? 25.08.06, 12:50 To jest jedyne rozwiązanie tego problemu. Ale przy nim powstanie drugi problem: Kto powołał na stanowisko WCministra wariata? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Czy jest na forum lekarz ? 25.08.06, 13:24 Jestemn, ale od śledzenia biegu wypadków w tym psychiatryku tracę zdolność myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
erudyta Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 12:47 zwróćcie uwagę na oczy Pana Macierewicza...On ma w nich wypisany obłęd.Pamiętacie : Wysoka izbo, ojcze dyrektorze? Niech się wyprowadzi do Torunia i tam pisze pod dyktando Ojca... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 no, to Antek jest załatwiony!.. teraz musi udowod 25.08.06, 12:51 udowodnić swoje chore kłamstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
nadziezda_krupskaja Re: no, to Antek jest załatwiony!.. teraz musi u 25.08.06, 12:54 pierot6 napisał: > udowodnić swoje chore kłamstwa! Raczej to jemu udowodnią chorobę wreszcie ! Potem otrzyma niezłą emeryturkę i sprawa ucichnie. Tylko wstyd zostanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
eques Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 12:52 Fotkę z artykułu powieszę cichaczem w kurniku sąsiada. A niech mu kury (i kaczki) przestaną się nieść. A co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapit79 ciekawe czy to konsultował gdzie trzeba... 25.08.06, 12:54 "Minister obrony narodowej zwolnił Antoniego Macierewicza z obowiązku zachowania tajemnicy" a już wkrótce: "...Prime minister zwolnił ministra obrony narodowej z obowiązku stawiania się w pracy..." Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 12:54 Tylko w Polsce możliwe jest abu człowiek niezrównoważony psychicznie został ministrem. Popatrzcie w te obłąkane oczęta - u mnie na oddziale takich pełno Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:00 Czytając to forum i te wasze posty dochodzę do wniosku,że piszą je albo małolaty albo dewianci.Co wy możecie wiedzieć i powiedzieć o materiałach wywiadu i kontrwywiadu-wiecie na ten temat gó...Więc spadajcie z tego forum nieuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkos50 Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:21 A czy Ty coś wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:39 eszek993 napisał: > Czytając to forum i te wasze posty dochodzę do wniosku,że piszą je albo małolat > y > albo dewianci.Co wy możecie wiedzieć i powiedzieć o materiałach wywiadu i > kontrwywiadu-wiecie na ten temat gó...Więc spadajcie z tego forum nieuk ---- Najwyraźniej chcesz zostać sam... Załóż sobie własne forum i tam ćwicz demokrację inaczej...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:41 leszek993 napisał: > Czytając to forum i te wasze posty dochodzę do wniosku,że piszą je albo małolat > y > albo dewianci.Co wy możecie wiedzieć i powiedzieć o materiałach wywiadu i > kontrwywiadu-wiecie na ten temat gó...Więc spadajcie z tego forum nieuki. no! i zebyscie zapamietali! g***o wiecie! i nigdy wiecej nie nalezy juz pisac zle o macierewiczu! to jest nasz ostatni sprawiedliwy! no ... poza jarkiem! no to po jarku to nasz ostatni sprawiedliwy! a Wy nic nie rozumiecie! bo jestescie lumpeninteligencja! jak smiecie sie w ogole odzywac? opodatkujemy Wam oddychanie za takie czyny! a w ogole to dzisiaj jest b. wesoly dzien na forum ;) piatek w dobrym humorze - czy mozna chciec czegos wiecej na poczatek weekendu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:48 Można chcieć ciut więcej normalności od niektórych polityków...;) Odpowiedz Link Zgłoś
qujo5 Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 17:29 Toć to pewnie sam Antoni zaszczycił nas swą wielce szanowną obecnością, a koleżanki i koledzy zaraz tacy jacyś niemili dla niego. Przecie on najlepiej wie co w trawie PiSzczy, więc chyba ma najświętszą rację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamcy111 Macierewicz wspaniały mąż stanu, ubecja i GW drżą 25.08.06, 13:03 przed nim, bardzo dobrze. Nie mogą znieść uczciwego i bezkompromisowego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu *****Nie dyskutuję z idiotą***** 25.08.06, 13:07 Nie dyskutuję z idiotą. Najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, a nastepnie pokona dođwiadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamcy111 [...] 25.08.06, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Przepraszam**** 25.08.06, 13:23 Przepraszam i mam żal tylko do Ciebie. Przecież jak wrzuciłem granat do szamba to nie moge miec do nikogo prentensji, że mnie opryskało. Taka jest natura szamba, że śmierdzi. Ot, taki efekt estetyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 spoko to tylko poseł sld . ci młodzi zupełnie nie 25.08.06, 13:24 kontaktują . ich rozumowanie jest na poziomie klientów Media Markt na wyprzedaży od godz.7 rano wraz z wybiciem szyb i zadeptaniem na śmierć niedoszłego posiadacza myszki za 7zł(po przecenie 1.5zł)... Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: spoko to tylko poseł sld . ci młodzi zupełnie 25.08.06, 13:51 weteran3 napisała: > kontaktują . ich rozumowanie jest na poziomie klientów Media Markt na wyprzedaż > y > od godz.7 rano wraz z wybiciem szyb i zadeptaniem na śmierć niedoszłego > posiadacza myszki za 7zł(po przecenie 1.5zł)... Czy opowiadasz o swoim gorzkiem doświadczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
linfan [...] 25.08.06, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: buahahahaha 25.08.06, 13:29 Może jeszcze coś dowiem sie o sobie? Co prawda mój adwersarz nie posiadł sztuki argumentacji, ale trochę mnie to smieszy. Może mi się gust wypaczył? Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: buahahahaha 25.08.06, 13:32 milet_z_sedesu napisał: > Może jeszcze coś dowiem sie o sobie? Co prawda mój adwersarz nie posiadł sztuki > > argumentacji, ale trochę mnie to smieszy. Może mi się gust wypaczył? tylko dal pewnosci: sprawdziles na czyj post odpisywalem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: buahahahaha 25.08.06, 13:33 linfan napisał: > tylko dal pewnosci: sprawdziles na czyj post odpisywalem? ;) no tak... to chyba jednak ja nie zrozumialem malej satyry :)))))) ps. powinienes sie dowiedziec, ze jestes w ukladzie. nie ma znaczenia w jakim - jestes i juz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: buahahahaha 25.08.06, 13:37 No pewnie że gw_klamcy111. A co uładu. W czasie studiów w Krakowie w latach 80- tych należalem do Klubu Cyklistów "ZRYW". To mnie pogrąża ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: buahahahaha 25.08.06, 13:42 milet_z_sedesu napisał: > należalem do Klubu Cyklistów "ZRYW". To mnie pogrąża ostatecznie. :( wspolczuje... nie bedzie litosci dla Ciebie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: buahahahaha 25.08.06, 13:44 CHolera, ja na studiach grałem dużo w kart a jak grałem to je układałem. Czy też jestem w układzie? Pomóżcie, zdejmijcie to piętno! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: buahahahaha 25.08.06, 14:37 > należalem do Klubu Cyklistów "ZRYW". To mnie pogrąża ostatecznie. A trzeba było należeć do klubu notocyklistów "Chlup w ten głupi dziób" i mógłbyś zostać trenerem piłkarskiam a może nawet posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Macierewicz wspaniały mąż stanu, ubecja i GW 25.08.06, 13:46 gw_klamcy111 napisała: > przed nim, bardzo dobrze. Nie mogą znieść uczciwego i bezkompromisowego człowie > ka. Bezkompromisowość spowodowana obsesją przestaje nią być i staje się chorobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Macierewicz wspaniały mąż stanu, ubecja i GW 25.08.06, 15:42 gw_klamcy111 napisała: > przed nim, bardzo dobrze. Nie mogą znieść uczciwego i bezkompromisowego człowie > ka. A kto ciebie uczciwości uczył?Mnie mama przestrzegała,że nie wolno rzucać oszczerstw bez dowodów.Ja mamy słuchałam i do dziś tego przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 w normalnym kraju ten "mąż stanu" miałby 3 wyjścia 25.08.06, 19:45 - strzelić sobie w łeb, - zgłosić do zakładu zamkniętego na długie leczenie, - albo iść do pierdla. A ja założe się, że kolesie poproszą to indywiduum o pozostanie na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Maciorowicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 13:07 W oficjalnej telewizji dzisiejszej koalicji Maciorowicz wrzucil elity polityki zagranicznej na dno bagna,co ciekawsze ze,klamiac wyglosil swoje mysli na znanej z prawdomownej telewizji Judy Radzyka.Bog jest dumny z tej przyslugi niesienia klamstwa,falszu i darmowego cwaniactwa,ciekawe kiedy ktorys z arystokratow KK wybuduje swiatynie w tej intencji-o pieniadze sie nie musi martwic bo III 0,5(trzecia i pol) Rzeczpospolita Paranoiczna jest bogata pomimo ze,co drugi czlowiek gloduje.Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzab27 Re: Maciorowicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:23 alleluja i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Maciorowicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 15:46 renebenay napisał: > W oficjalnej telewizji dzisiejszej koalicji Maciorowicz wrzucil elity polityki > zagranicznej na dno bagna,co ciekawsze ze,klamiac wyglosil swoje mysli na znane > j > z prawdomownej telewizji Judy Radzyka.Bog jest dumny z tej przyslugi niesienia > klamstwa,falszu i darmowego cwaniactwa,ciekawe kiedy ktorys z arystokratow KK > wybuduje swiatynie w tej intencji-o pieniadze sie nie musi martwic bo III > 0,5(trzecia i pol) Rzeczpospolita Paranoiczna jest bogata pomimo ze,co drugi > czlowiek gloduje.Alleluja. Sprzedadzą moherowe berety i wspomoga Ojca Dyrektora.A na zimę główki im przemarzną. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Pokaże jakieś ksero na ministSZ od Jaruckopodobnej 25.08.06, 13:14 I wyjdzie dumny jak paw. To ksero będzie mówiło o którymś ministrze, w domyśle Cimoszka. Śledztwo będzie utajnione i bardzo długie. I możecie sobie pisać na Berdyczów. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 panie Antoni odsłoń tych ,,porządnych,,do końca... 25.08.06, 13:14 udają porządnych i jedzą za pieniądze zdradzonej Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jan To ja, wasz wesoły sanitariusz 25.08.06, 13:16 Nie sądzicie, że tak właśnie powinien brzmieć podpis pod tym zdjęciem? Ciężar tajemnic przygniatających tą strudzoną twarz musi być porażający. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 siostro! basen! 25.08.06, 20:07 dr_jan napisał: > Nie sądzicie, że tak właśnie powinien brzmieć podpis pod tym zdjęciem? > Ciężar tajemnic przygniatających tą strudzoną twarz musi być porażający. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: siostro! basen! 25.08.06, 23:03 fobia15 napisała: > dr_jan napisał: > > > Nie sądzicie, że tak właśnie powinien brzmieć podpis pod tym zdjęciem? > > Ciężar tajemnic przygniatających tą strudzoną twarz musi być porażający. ************** Juz, kochani lecę...Prawda, nieco się spóźniłam, ale to dlatego, że drugi etat mam zagranicą... no i te samoloty, odprawy.. To basen, czy kaftan? Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie Antek! Alleluja i do przodu! A co z szefami MON ? 25.08.06, 13:17 a potem Premierzy i zdrajcy-szefowie UKIE; a w kolejce czekaja ci od finansów! a PRYWATYZACJA? a gospodarka? a zdrowie? a porazki na MS w piłce kopanej to przypadek - sport tez podejzany! Antek! Alleluja i do przodu! Panie Zenku pan poluzni kaftan bo sie Antek dusi... Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Antek! Alleluja i do przodu! A co z szefami MON 25.08.06, 13:27 guyritchie napisał: > a potem Premierzy i zdrajcy-szefowie UKIE; > a w kolejce czekaja ci od finansów! > a PRYWATYZACJA? a gospodarka? a zdrowie? > a porazki na MS w piłce kopanej to przypadek - sport tez podejzany! > Antek! Alleluja i do przodu! > Panie Zenku pan poluzni kaftan bo sie Antek dusi... > tych osłania NATO, pREMIER i jego brat pREZYDENT Zenek nie poluuźniej Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 od kiedy jestes z nim per ty? 25.08.06, 20:07 guyritchie napisał: > a potem Premierzy i zdrajcy-szefowie UKIE; > a w kolejce czekaja ci od finansów! > a PRYWATYZACJA? a gospodarka? a zdrowie? > a porazki na MS w piłce kopanej to przypadek - sport tez podejzany! > Antek! Alleluja i do przodu! > > Panie Zenku pan poluzni kaftan bo sie Antek dusi... > Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Ziobro to załgany patryjniak PIS! 25.08.06, 20:12 użyłem, oczywiście skrótu myślowego!.. to jak panie Ziobro, osoby publiczne, które są pomawiane, nie są chronione ze stopy urzędowej,tylko muszą prywatnie dochodzić prawdy?..a sprawa Kaczyńskich,Wassermana i innych polityków PIS-u?.. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 uważaj na Ziobro, bo on jest 'aktualna osoba publi 25.08.06, 20:28 czna'. a pomówionych nic nie chroni Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 13:19 Być psycholem to żadna hańba Odpowiedz Link Zgłoś
1martina Re: Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów 25.08.06, 15:49 piskoala napisał: > > Być psycholem to żadna hańba Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Wstyd i hańba. Co za oszołomy w tej IV RP 25.08.06, 13:27 Od dzisiaj przestaję przyznawać się za granicą, że jestem Polakiem.To nie przynosi zaszczytu tylko współczucie. Za komuny Anglicy mi współczuli, że władza mnie uciska, a teraz współczują, że władza jest głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
a123m czy szefowie MON moga miec zwiazki z innymi 25.08.06, 13:28 mocarstwami,niekoniecznie z Rosja? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3572638.html Odpowiedz Link Zgłoś
akami Re: mala propozycja... 25.08.06, 13:37 > zanim napiszesz cos na forum, odstaw leki na dwa dni, a podczas wpisywania > komentarza - pomysl jeszcze. tak ze dwa razy ;) Nie karz mu odstawiać leków - on właśnie to zrobił. Póki regularnie przyjmuje to pluje jadem tylko w domu na najbliższych. Jak odstawi to łap[ie za kompa i g...wno wypłaywa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 Byli aparatczycy z PZPR byli automatycznie powiaza 25.08.06, 13:39 Byli aparatczycy z PZPR mieli scisle kontakty nie tylko z ambasada ZSRR ale bezposrednio z NKWD (np: Ałganow). Co tu udawac, NKWD nie zapomina o starych agentach. Czytelnicy GW luba PZPR-kanalie, TW, UBekow, agentow - bo to strzy kumple. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 pracownicy MSZ byli w 100% w służbach.... 25.08.06, 13:47 w tym dyplomaci w wywiadzie...dzieci piszące tu skąd mogą to wiedzieć..dziadek ubek nie pochwali się przecież.. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: pracownicy MSZ byli w 100% w służbach.... 25.08.06, 14:42 Wystarczy, że Ty się dzielisz swoją, nawiasem niepokojąco rozległą, wiedzą. PS. Służba bezpieczeństwa, wywiad, kontrwywiad - to chyba nie jedno i to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 jasne. cieć był informatorem dzielnicowego... 25.08.06, 16:05 sekretarki informatorkami SB , dyplomaci wraz z młodszym inwentarzem pracownikami wywiadu. akurat ten temat mam opcykany bo mój serdeczny przyjaciel od piaskownicy do zupełnie dorosłego życia pracował tam , będąc dziennikarzem a potem na placówkach francuskojęzycznych .ponieważ byłem po drugiej stronie barykady dokładnie wykorzystałem tę znajomość. a spotkałem go na parkingu MSW i nie miał żadnego wytłumaczenia tam obecności. na tym forum nie będę opisywał szczegółów. pan Antoni ma jednak autentyczną rację. gruba kreska uchroniła zdrajców przed odkryciem ich hańby.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Dla Komorowskiego AKowiec UBek wsio ryba 25.08.06, 16:18 weteran3 napisała: > sekretarki informatorkami SB , dyplomaci wraz z młodszym inwentarzem > pracownikami wywiadu. akurat ten temat mam opcykany bo mój serdeczny przyjaciel od piaskownicy > do zupełnie dorosłego życia pracował tam , będąc dziennikarzem a potem na > placówkach francuskojęzycznych .ponieważ byłem po drugiej stronie barykady > dokładnie wykorzystałem tę znajomość. a spotkałem go na parkingu MSW i nie miał żadnego wytłumaczenia tam obecności. na tym forum nie będę opisywał szczegółów. Mirmat: problem w tym, ze ci "okraglostolowego" ukladu nie widza zadnej roznicy miedzy patriotyzmem a zdrada. Na przyklad, stwierdzenie Macierewicza o powiazaniach POstKomunistycznych ministrow spraw zagranicznych z sluzbami PRL a co sie za tym kryje z KGB wywolalo ciekawa reakcje drugiego po Niesiolowskim propagandzisty PO - Komorowskiego. Otoz sugestie, ze sluzby specjalne PRL pracowaly dla Kremla okreslil on jako "pokretnosc na miare sowieckiego paragrafu" przyrownujac wspolprace UB-NKWD czy SB-KGB do wspolpracy Armii Krajowej z wywiadem Brytyjskim !!!!!!!!! Cytuje z nagrania wideo z TVN-24: Komorowski ....to jest na prawde, to jest pokretctwo na miare sowieckiego paragrafu. Wie pan, w mojej rodzinie, moja ciotke skazano jako agentke brytyjska, za to, ze pracowala w komendzie okregu Wilenskiej Armii Krajowej. Porownywanie bylo podobne, no bo skoro pracowala dla AK, ktore bylo zwiazane z Londynem to znaczy ona byla agentka brytyjska, za co zostala skazana na 12 lat katorgi..... bronie logiki ......bronie logiki.........bronie logiki...." Nie logiki broni Komorowski ale komuny no ale czego sie mozna by spodziewac po posle z POstPRL-owskie Platformy agenta Olechowskiego. A czy ladnie tak ublizac wlasnej ciotce porownujac jej sluzbe w AK do sluzby w PRL-owskich bandach ? > pan Antoni ma jednak autentyczną rację. gruba kreska uchroniła zdrajców przed > odkryciem ich hańby.... Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 relatywizm i zaokrąglanie historii dla polityki... 25.08.06, 16:32 to cechuje oponentów pana Antoniego... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Macierewicz zwolniony z tajemnicy ws. szefów MSZ 25.08.06, 14:01 Jesus Maria niemożliwe. Teraz to wypowie wojnę Białorusi i koniec z nami. Nie prościej zamknąć w tworkach? Autor: Agent Genetyczny Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ale będą jaja jak Antek ma dowody? 25.08.06, 14:14 Tyle ,,autorytetów'' upadło niedawno.Nawet księży.A powtórki z ,,obalania Olszewskiego''byle nie ujawnić spraw ,,do bólu''już sie zrobić nie da.Nie cieszcie sie przeciwnicy PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
m_16 Re: Ale będą jaja jak Antek ma dowody? 25.08.06, 20:12 amanasunta53 napisał: > Tyle ,,autorytetów'' upadło niedawno.Nawet księży.A powtórki z ,,obalania > Olszewskiego''byle nie ujawnić spraw ,,do bólu''już sie zrobić nie da.Nie > cieszcie sie przeciwnicy PiS! (Już po publikacji oświadczenia Macierewicza) HA, Ha,Ha,hA ( uczciwie muszę przyznać, że i ja się trochę bałem, ale teraz widzę że to robienie wody z mózgu) nie dajmy sobie wmówić pajacom, że każdy lewicowy prominent to agent. Cała ideologia IV RP to zbiór ładnie skonstruowanych kłamstw, co najwyżej tylko stwarzających pozryy prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś