amanasunta53 Tak trzymać.Koniec ze swiętymi ...''chociażby najb 30.08.06, 13:55 ardziej zasłuzonymi.Tempora mutandur et nos mutamur....Pana zasługi nie wystarczą ,zęby usprawiedliwić bezmyślne dzialania-szkodzące Polsce.Cóż wiek ...ale inni zrobili to z premedytacją np. Rossatti(czy jak tam sie na prawdę nazywa?). Odpowiedz Link Zgłoś
pdppdp Re: Tak trzymać.Koniec ze swiętymi ...''chociażby 30.08.06, 14:01 A jednak wyszło szydło z worka, wielce szanowna Pani Badaczko Czystości Świętej Rasy Polskiej. Gratuluję i proponuję dalszą dogłębną egzegezę Protokołów Mędrców Syjonu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tak trzymać.Koniec ze swiętymi ...''chociażby 30.08.06, 14:03 > Protokołów Mędrców Syjonu. (c) Ochrana, przełom XIX i XX wieku. Ciekawe swoją drogą czy WCzeKa odziedziczyła po niej prawa autorskie... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 To była prowokacja...dla Ciebie!Czekałam do czego 30.08.06, 14:05 sie ktoś pierwszy przyczepi:czy do tekstu ,czy do nawiasu.Badanie potwierdza,że fobie mają przewszeństwo nad meritum. pdppdp napisał: > A jednak wyszło szydło z worka, wielce szanowna Pani Badaczko Czystości Świętej > > Rasy Polskiej. Gratuluję i proponuję dalszą dogłębną egzegezę Protokołów > Mędrców Syjonu. Odpowiedz Link Zgłoś
pdppdp Re: To była prowokacja...dla Ciebie!Czekałam do c 30.08.06, 14:17 Meritum jest takie, że ta nieszczęsna Twoja partia i jej wybitni przywódcy panicznie się boją wszystkiego, co choć o milimetr wystaje poza przez nich tylko rozumianą Najjaśniejszą Naszą Naszość. I dalsze meritum polega na tym, że Ty się doskonale w to wpisujesz. I rozumiem, że technik tej jakże sprytnej prowokacji to nauczyli Cię na tych obozach kondycyjnych NOP-u, na które niechcący się załapałaś, myśląc, że to warsztaty intelektualne otwartych, tolerancyjnych i twórczych chłopaków z Młodzieży Wszechpolskiej. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Na tym obozie NOP byłam 2 dni. I nie mam zamiaru 30.08.06, 14:34 sie z tego tłumaczyć.Mnie to nie pasiło ,bo było faszystowskie i tyle.MW to też nie moja bajka.Pojechałam tam w grupie znajomych i wszyscy mieliśmy takie zdanie. ,,Prowokację''powiedziała mi koleżanka siedząca obok,zaciekła liberałka.Może i nie jesteśmy takie strasznie mądre jak ty i robimy błedy w pisowni łacińskiej.i co z tego. Trochę dystansu. Stanowczo jestem przeciwko działaniom szkodzącym Polsce czy to ze strony PO,SLD,PiS czy kogo tam jeszcze.A ocena co jest szkodliwe jest moja.I tyle. pdppdp napisał: > Meritum jest takie, że ta nieszczęsna Twoja partia i jej wybitni przywódcy > panicznie się boją wszystkiego, co choć o milimetr wystaje poza przez nich > tylko rozumianą Najjaśniejszą Naszą Naszość. I dalsze meritum polega na tym, że > > Ty się doskonale w to wpisujesz. I rozumiem, że technik tej jakże sprytnej > prowokacji to nauczyli Cię na tych obozach kondycyjnych NOP-u, na które > niechcący się załapałaś, myśląc, że to warsztaty intelektualne otwartych, > tolerancyjnych i twórczych chłopaków z Młodzieży Wszechpolskiej. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: To była prowokacja...dla Ciebie!Czekałam do c 30.08.06, 14:24 Można się jeszcze doczepic do twojej rzekomej łaciny. "Mutandur"... O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tak trzymać.Koniec ze swiętymi ...''chociażby 30.08.06, 14:30 amanasunta53 napisał: > ardziej zasłuzonymi.Tempora mutandur et nos mutamur....Pana zasługi nie > wystarczą ,zęby usprawiedliwić bezmyślne dzialania-szkodzące Polsce.Cóż wiek > ...ale inni zrobili to z premedytacją np. Rossatti(czy jak tam sie na prawdę > nazywa?). .... sdignum temporis :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Co znaczy sdignum?Chyba signum,jak się mylę to 30.08.06, 19:26 popraw.Nie jestem w łacinie biegła. sclavus napisał: > amanasunta53 napisał: > > > ardziej zasłuzonymi.Tempora mutandur et nos mutamur....Pana zasługi nie > > wystarczą ,zęby usprawiedliwić bezmyślne dzialania-szkodzące Polsce.Cóż w > iek > > ...ale inni zrobili to z premedytacją np. Rossatti(czy jak tam sie na pra > wdę > > nazywa?). > > .... sdignum temporis :)) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Otóż to, koniec z kartoflanymi pobożnisiami ! = 30.08.06, 15:31 DOŚĆ dykatury kołtuństwa, nacjonalistycznych fetyszystów, zakompleksionych i pozbawionych klasy gnomów, uczepionych czarnych kiecek dewotów i innego oszołomstwa oddającego cześć "świętym" malowidłom. Dość celebry, bałwochwalstwa i szowinizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I precz z preczem niech zyje precz a ty biedaku 30.08.06, 19:25 idz sie lecz! honeyr napisał: > DOŚĆ dykatury kołtuństwa, nacjonalistycznych fetyszystów, zakompleksionych i > pozbawionych klasy gnomów, uczepionych czarnych kiecek dewotów i innego > oszołomstwa oddającego cześć "świętym" malowidłom. > > Dość celebry, bałwochwalstwa i szowinizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
blanigral Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartosze.. 30.08.06, 13:55 Proszę, tak właśnie Prezydent uczy mściwości. co za wredne zachowanie, bartoszewskiemu do pięt nie dorasta (w przenośni i w rzeczywistosci). sami powiedzcie jak wam sie słucha wypowiedzi bartoszewskiego - to sama przyjemność, a kaczyńskiego - to męka. Odpowiedz Link Zgłoś
pdppdp Obcych w naszej piaskownicy nie potrzebujemy! 30.08.06, 13:57 I bardzo dobrze, że Młodszy Brat Gospodarza doszedł do tego wniosku nawet pod nieobecność samego Gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
iulius Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartosze.. 30.08.06, 13:57 "Wciąż żyją ludzie wielcy, wciąż rządzą ludzie mali" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Czlowieku, wstydu oszczedz i... odejdz! 30.08.06, 14:03 Jezeli jestes takim Polakiem i patriota za jakiego sie uwazasz, to zrob cos dla Polski i zloz urzad! Mniejsza bedzie kompromitacja. Zerknij czlowieku na sondaze i nic ci to nie mowi??? Walesa cie wyprzedzil, nie mowiac juz o Kwachu????? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: iulius 30.08.06, 15:05 iulius napisał: > "Wciąż żyją ludzie wielcy, wciąż rządzą ludzie mali" "Wielcy" ludzie nie podpisuja sia pod takim swinstwem jak list 9 ministrow do prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: iulius 30.08.06, 15:15 wet3 napisał: > iulius napisał: > > > "Wciąż żyją ludzie wielcy, wciąż rządzą ludzie mali" > > "Wielcy" ludzie nie podpisuja sia pod takim swinstwem jak list 9 ministrow do > prezydenta! Tak wet, wielcy ludzie maja siedziec cicho i ze strachu przed kurduplem trzasc porami, tak? Ej glupcze, glupcze... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Słyszłem dzwon... 30.08.06, 15:48 wet3 napisał: > > "Wielcy" ludzie nie podpisuja sia pod takim swinstwem jak list 9 ministrow do > prezydenta! Ministrów było ośmiu. Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_hubba Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartosze.. 30.08.06, 14:01 Ojej. Crimen laese maiestatis. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartos 30.08.06, 14:02 Coraz bardziej śmierdzi to k a c z e g ó w n o ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartos 30.08.06, 14:02 mazur_ep napisał: > "Nie będę namawiał nikogo, kto był sygnatariuszem "listu ośmiu", do powrotu > do pracy w dyplomacji" > > OJ ZAPRAWDE MAAAAALY JESTES KACZORZE !!! Wlasnie tak: maly sfrustrowany czlowieczek zapatrzony w swojego malego sfrustrowanego ale cwaniutkiego braciszka Jareczka. NiePiS Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartos 30.08.06, 14:02 Kurdupel i pokraka. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartos 30.08.06, 14:06 zadaniem Macierewicza jet - było - będzie dokumnetne rozpierpzenie wszystkiego od WSI poprzez co popadnie az do IV RP. Potem kacze gnomy powiedzą jak Gierek: chciałem dobrze, ale mi nie wyszło. Jakieś kacze fatum wisi nad Polską. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Najjaśniejszy ? IV RP 30.08.06, 16:12 Czy powiedziałbyś to stojąc w twarz z człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
j_mat Re: Najjaśniejszy ? IV RP 30.08.06, 16:49 scolopetarius napisał: > Czy powiedziałbyś to stojąc w twarz z człowiekiem? Bez wahania. Bo "palant" to nie obraźliwy epitet, ale termin antropologiczny, nazwa pewnego gatunku (czy też podgatunku) człowieka. Mógłbym jeszcze powiedzieć, używając definicji rozszerzonej: prezydent wszystkich palantów IV R.P. Odpowiedz Link Zgłoś
dalecooper Jakiś powód dla którego WC Kaczka zasługuje na 30.08.06, 23:19 szacunek? Wstydzę się, że taki człowieczek jest moim prezydentem. Nasz kraj niestety nie ma szczęścia do prezydentów... Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartosze.. 30.08.06, 14:11 Mały, mierny, kiepski polityk i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
nms5 Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartosze.. 30.08.06, 14:13 No, coz. Tak sie objawiaja kompleksy malutkich ludzi. I nie o wzrost mi tu chodzi. Nalezy pozbyc sie postaci, ktorym sie do piet nie dorasta. Zwlaszcza jesli wazyli sie skrytykowac. Pozbywaja sie blizniacy postaci o duzej kulturze politycznej i osobistej. I tak zdobeda poczucie wlasnej "wielkosci". Zalosne!!! I ty, narodzie, stoisz i bezmyslnie tylko na to patrzysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynski show. 30.08.06, 14:15 Jakie prawo ma Lech Kaczynski mowic Bartoszewski ?. To brak wychowania u naszego Prezydenta. Prezydenta nie mozna obrazac, ale podac fakt o Jego braku wychowania trzeba. To wstyd. Takiego Prezydenta nie obaze, ale go nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykm3 Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartosze.. 30.08.06, 14:16 Kaczyński też ma teczkę dlaczego IPN nie dochodzi do agenturalnych powiązań jak w przypadku Gilowskiej.Jak na tym ma polegać umacnianie Polski /zastraszeniu i braniu za "pysk"/ to prezydent 3 mln Polaków -tyle głosowało na niego- , czy jest potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekag Re: Kartofle przerobic na puree 30.08.06, 14:23 nie mogę uwierzyć... Jak małym i zakompleksionym trzeba być człowiekiem, aby tak mówić o prof. Bartoszewskim.... Kaczory, jesteście dla mnie nikim. Zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh i słusznie. Bartoszewski nie robi z geby cholewy, 30.08.06, 14:18 jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh ...no i ta niziołkowatość moralna która zionie 30.08.06, 14:23 juz z poczatku artukułu: 'nie bede...' bleeeeeeeee... obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Pana Prezydentuszka też nie będziemy namawiali 30.08.06, 14:19 do powrotów. Żegnamy! Odpowiedz Link Zgłoś
herrkumut Nowa genetyka - kartofle to buraki 30.08.06, 14:21 i kto temu zaprzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Nowa genetyka - kartofle to buraki 30.08.06, 14:46 pilnuj się chłopie bo Ci zaraz buraki wynajdą dziadka w Wermachcie! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofstefanski Re: Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartos 30.08.06, 14:19 Mali ludzie zmuszeni są otaczać się jeszcze większymi miernotami, byle posłusznymi. Mądrzejszych nie toleruje ich mizerne ego, po prostu nie. I jak teraz w szkole mówić o autorytetach, skoro Macierewicz jest ważniejszy od Bartoszewskiego, Geremka, Rosatiego itd. itp....... Może podjąć wreszcie uchwałę, że jedyną krynicą mądrości są kaczyńscy... tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Re: Prezydent Kaczyński: Nie będę namawiał Bartos 30.08.06, 15:33 > Może podjąć wreszcie > uchwałę, że jedyną krynicą mądrości są kaczyńscy... tfu. Chyba raczej "kryniczanką"?? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo buhahahahaha, male zawistne antypolskie 30.08.06, 14:20 az trudno uwierzyc ze wizerunek Polski pogarsza sie z dnia na dzien z powodu osobistych urazow i zawisci Jego Wysokosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: buhahahahaha, male zawistne antypolskie 30.08.06, 14:22 naprawde swietnie to rozegral Bartoszewski, pokazal jaka slome w butach nosi Prezydent RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekag Re: buhahahahaha, male zawistne antypolskie 30.08.06, 14:27 a jaśnie oświecony prezydent zrobił dokladnie to samo, co człowiek w autobusie, o którym mówił prof. Bartoszewski. Obrzygał. I jest problem. Ale tylko estetyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Re: buhahahahaha, male zawistne antypolskie 30.08.06, 14:23 A co Ty wiesz o wizerunku Polski? Bartoszewski byl wstydem Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: buhahahahaha, male zawistne antypolskie 30.08.06, 14:35 lepiej nie mowmy o wstydzie osiolku. Odpowiedz Link Zgłoś
jezzi nie zniese tego tumana i jego brata 30.08.06, 14:21 kiedy ich ktos w koncu odjebie? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkumut Oby tak dalej, wybory coraz blizej 30.08.06, 14:23 ludziom, ktorzy zawlaszczyli urzedy - NIE Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Lektura wypowiedzi internautów nie dotrze do K&K 30.08.06, 14:22 Obawiam się, że K2 nie są w stanie zaznajomić się z lekturą na ich temat, bo sito cenzorskie działa. Pozatym wątpię czy kumają w internecie. Może konstruktor Minikomputera K202 ( pierwszy polski komputer zbudowany z użyciem układów scalonych , skonstruowany przez Jacka Karpińskiego )weźmie ich na przeszkolenie. Już w czasie szkolenia informatycznego prowadzonego kiedyś w NIK'u za czasów Pana K1, dało się zauważyć butę i arogancję władzy. Buta im z buta wyłazi jak Lepperowi. Proponuję powołać komisję w celu zidentyfikowania autora nieniejszego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkumut Daj spokoj. Lepper przy kartoflach to Harwardczyk 30.08.06, 14:25 Dosc Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Polityka IV RP ma byc ustawiana pod Wyborcza? Woln 30.08.06, 15:18 Polityka IV RP ma byc ustawiana pod Wyborcza i jej lewackie forum? Wolne zarty. Trydno zeby bracia Kaczynscy czytali ten belkot skladajacy sie w przewazajacej czesci z prymitywanych, lewackich antyPiS-owskich bluzgow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Polityka IV RP ma byc ustawiana pod Wyborcza? 30.08.06, 15:22 junkier napisał: > Polityka IV RP ma byc ustawiana pod Wyborcza i jej lewackie forum? Wolne zarty. > > Trydno zeby bracia Kaczynscy czytali ten belkot skladajacy sie w przewazajacej > czesci z prymitywanych, lewackich antyPiS-owskich bluzgow. Bracia kaczynscy od dziecinstwa czytaja tylko dziela Lenina i nic wiecej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Polityka IV RP ma byc ustawiana pod Wyborcza? 30.08.06, 16:30 Jakby je jeszcze rozumieli... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Demokratycznie Kaczyńscy mają RACJĘ 30.08.06, 16:09 Większość opowiedziała się za wartościami jakie oni reprezentują a nie POrąbańcy i her Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Co to jest racja demokratyczna? 30.08.06, 16:33 Racja jest czymś obiektywnym. Chyba że masz na myśli racje żywnościowe. > her Donald. Co to jest her? Po angielsku to "jej". Całkiem nie pasuje do zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Demokratycznie Kaczyńscy mają RACJĘ 30.08.06, 20:59 scolopetarius napisał: > Większość opowiedziała się za wartościami jakie oni reprezentują a nie > POrąbańcy i her Donald. No jaka byla ta wiekszosc glupcze? Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Re: wyzywanki wyzywankami 30.08.06, 14:23 marcus_crassus napisał: > .. mimo rykow i plakow juz gdzies to slyszelismy... aha, "i zadne 'ryki i plaki' nie przekonaja nas ze czarne jest czarne, a biale jest biale" Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: wyzywanki wyzywankami 30.08.06, 16:08 Demokratycznie to Kaczyński ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Re: wyzywanki wyzywankami 30.08.06, 17:03 co nie zmienia faktu, ze jest idiota i zakompleksionym malym czlowieczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus "pan prezydęt" 30.08.06, 14:25 ...się obraził... Pan prezydęt jest obrażony.... I nie ma takiej siły, która zmusiłaby go do przyznania, że białe...itd. ... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 14:26 NIKT z tzw.,,świata''poza brukowcami nie komentował tego ,że ,,spotakanie trójkąta''nie doszło do skutku.Krytyka wyszła z ...Polski.I podpisał ją ,wraz z komuchami,Prof.Bartoszewski.Mnie to bardzo zmartwiło.Człowiek dużego formatu i DYPLOMATA nie rozumie ,że jedno wyrwane słowo lub gest może być odczytany przez wrogów Polski ( a jest ich wieeeeelu)jako ,,woda na młyn''. Ja i inni na forum GW możemy sobie pisać co nam się chce.Ale ludzie formatu Wł.Bartoszewskiego muszą umieć ważyć słowo.I to towarzystwo z którym razem się znalazł.Mnie by było wstyd,chociaż mama 60 lat mniej. Stanowisko Prezydenta to nie uraza tylko dorosłe podejście do sprawy.Tylko komuchy mają we krwi mówienie, gdy ktoś na nich pluje,że ,,deszcz pada''.Ludzie do okulisty,wzrok was zawodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
herrkumut Spadaj buraku i nie myl Prezydenta z kartoflem, kt 30.08.06, 14:27 ktory zajmuje ten urzad Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Znasz jeszcze inne warzywa? 30.08.06, 14:41 Kiedy ci sie zbiorniczek jadowy opróżni? Odpowiedz Link Zgłoś
herrkumut Wiecej niz ty PISowy PZPRowcu 30.08.06, 16:30 jeszcze troche waszych rzadow i bedziemy jesc tylko zgnile kartofle i buraki na kartki Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 14:28 amanasunta53 napisał: > NIKT z tzw.,,świata''poza brukowcami nie komentował tego ,że ,,spotakanie > trójkąta''nie doszło do skutku.Krytyka wyszła z ...Polski.I podpisał ją ,wraz > z > komuchami,Prof.Bartoszewski.Mnie to bardzo zmartwiło.Człowiek dużego formatu i > DYPLOMATA nie rozumie ,że jedno wyrwane słowo lub gest może być odczytany przez > wrogów Polski ( a jest ich wieeeeelu)jako ,,woda na młyn''. > Ja i inni na forum GW możemy sobie pisać co nam się chce.Ale ludzie formatu > Wł.Bartoszewskiego muszą umieć ważyć słowo.I to towarzystwo z którym razem się > znalazł.Mnie by było wstyd,chociaż mama 60 lat mniej. > Stanowisko Prezydenta to nie uraza tylko dorosłe podejście do sprawy.Tylko > komuchy mają we krwi mówienie, gdy ktoś na nich pluje,że ,,deszcz pada''.Ludzie > do okulisty,wzrok was zawodzi! Eee!!! Mała!!! Zdejmij ciemne okulary.... przeszkadzaja ci widzieć rzeczywistość... Chyba, że ty - patrz sygnaturka!!! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekag Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 14:29 ty wierzysz w to co piszesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bhehehehehe polecam Ci stronke. 30.08.06, 14:31 www.socjalizm.info/pliki/plakaty/img93.htm Twoje wypowiedzi wpisuja sie pieknie w tematyke tych plakatow hehehehehe. Kto by pomyslal, ze komunistyczne resentymenty "wrogow ludowej ojczyzny" tak gleboko tkwia w swiadomosci tego narodu... Kto by pomyslal.... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 14:31 > NIKT z tzw.,,świata''poza brukowcami nie komentował tego ,że ,,spotakanie > trójkąta''nie doszło do skutku I co z tego, że nie komentował? O wiele poważniejszym problemem jest to, jak odwołanie tego spotkania zostało odebrane w Weimarze. Podejrzewam, że fatalnie. Zresztą nasi rządzący mają fantastyczne podejście: Kaczyńskiego bolał brzuszek więc został w domciu, a dziennikarzom się żalił, że nie może jeść tyle ile chce (Miller, czego by o nim nie mówić latał na spotkania z pzretrąconym kręgosłupem). Dla Marcinkiewicza ważniejsze od wizyty w Chorwacji było zebranie partyjne (fajna hierarchia, państwo dla premiera jest mniej istotne niż partia...). Odpowiedz Link Zgłoś
baretto dorosły to on nigdy nie bedzie, tym bardziej jego 30.08.06, 14:37 podejście - chyba podskok, nie zrobisz z buraka surówki. wczoraj czytąłem art. który się ukazał w rosyjskiej gazecie i mają racje, przez tych kudrupli i wicepremierów Polska stała się pośmieliskie na całym świecie, nikt w tak krótkim czasie tak nie popsuł wizerunku naszego kraju. chyba czas kopnąć w ten kaczuy pkuper i zrobić nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
pdppdp Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 14:41 Słuchaj, ujawnij tych parszywych wrogów Polski, czyhających na jej cnotę. Bo zaczynam się straszliwie bać. Ale jak już tych wrogów poznamy i się wszyscy zjednoczymy, to zbudujemy wielkie dyby i tych wrogów w te dyby zakujemy. I wtedy pójdzie im w pięty, że aż. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Do tych powyżej........................ 30.08.06, 14:45 Nie ulęknę się.Umiem pływać i nurkować,do 30 m).Nawet w gnojowicy którą na mnie wylewacie.Ja wam odpuszczam niech Pan Bóg wam odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
pdppdp Re: Do tych powyżej........................ 30.08.06, 14:46 Odetchnąłem, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Dzięki za słowa otuchy.A teraz o tychwrogach.... 30.08.06, 14:54 Numer jeden to my sami i nasze pieniactwo.Dalej to .............(długa lista)takich z którymi sobie poradzimy, gdy wyzbędziemy się pieniactwa. pdppdp napisał: > Odetchnąłem, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Dzięki za słowa otuchy.A teraz o tych wrogach.... 30.08.06, 14:54 Numer jeden to my sami i nasze pieniactwo.Dalej to .............(długa lista)takich z którymi sobie poradzimy, gdy wyzbędziemy się pieniactwa. pdppdp napisał: > Odetchnąłem, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
herrkumut masz licencje - nie martw sie PIS ci zabierze 30.08.06, 16:31 ty PZPRowsko-PISowska gnido Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 16:12 Bartoszewski ma prawo do demencji starczej z racji wieku, ale kto go podpuścił do napisania tego listu szkalującego polskiego prezydenta. Osłabianie autorytetu głowy państwa na arenie międzynarodowej tylko dlatego że przegrały siły, które w socjalistycznej łunii mają większość to nie znaczy, że w Polsce też ma wygrać socjalizm z liberalną twarzą.Socjalizmu mieliśmy aż nadto i więcej nam nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
josemir Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 20:28 Autorytetowi może zaszkodzić tylko krytyka zasadna...a więc obrońcy cnoty prezydenta podświadomie (lub świadomie uznają), że Lech Aleksander popełnił błąd odwołując spotkanie z błahego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy krytycy Prezydenta naprawdę oślepli?.. 30.08.06, 21:01 amanasunta53 napisał: > NIKT z tzw.,,świata''poza brukowcami nie komentował tego ,że ,,spotakanie > trójkąta''nie doszło do skutku.Krytyka wyszła z ...Polski.I podpisał ją ,wraz Czy ty matolku niedorozwiniety, wiesz co piszesz?Krytyka byla bardzo glosna w calej Unii Europejskiej, mowily o tym wszystkie kanaly telewizyne, radiowe, wszystkie gazety i uwierz mi zakamany PiSdzielcu ton krytyki byl naprawde bardzo ostry. Odpowiedz Link Zgłoś