kfaker Re: Gratulacje i najlepsze życzenia Panie Stanisł 01.09.06, 15:23 Jeden Wildstein wiosny nie czyni. WIdać że jesteś typkiem pokroju galby, wyszydzającego rodziny żydowskie których bliscy zginęli w piecach krematoryjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Gratulacje i najlepsze życzenia Panie Stanisł 01.09.06, 15:48 Chrzanisz kocopoly i pomawiasz. Nic sensownego nie masz do powiedzenia. Jakbys mial wieksze pojecie o sprawie to przypomnialbys sobie publikacje Sz. Weissa z Rzepy z komentarzem B. Wildsteina sprzed ok. 2 lat. Wedlug tej twojej pokretnej logiki B. Wildstein tez wysmiewal bo zdystansowal sie od ksiezycowych tez Weissa. Odpowiedz Link Zgłoś
2507r Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 15:30 LUDZIE!!!! Nie niszczcie Polskiego Radia!!!! Od blisko 50 lat słucham radia, zwłaszcza I programu, które potrafiło sie oprzec zakusom maksymalnego upolitycznienia. Tam przeciez przez tyle lat spotykałem najlepszy teatr - teatr PR, tam przez dziesięciolecia trwaja tak wspaniałe audycje jak "Muzyka i aktualności", magazyn informacyjny "Z kraju i ze świata", "kronika sportowa", nieco krócej blok pn. "lato z radiem", Największym atutem były fantastyczne głosy Krzysztofa Jasińskiego, Jerzego Rosołowskiego, Erazma Fetke, Ireny Dziedzic, Sławomira Szofa, BOHDANA TOMASZEWSKIEGO, Bogdana Tuszyńskiego, Lesława Skondera czy Tadeusza Sznuka. Niewiele popularnych twarzy TVP ma głosy "radiowe" - zapowiadane zmiany to jak przeniesienie redakcji "Przekroju" z Krakowa do Warszawy. Jednak bez L. Kerna, Z Lengrena itd itp to czasopismo przestało być "tym" Przekrojem. Michałkiewicz w PR ?!!!! Czołówka TVP w PR ?!!! To chyba jednak koniec PR. PROTESTUJĘ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 2507r 01.09.06, 15:39 Jak sluchasz 50 lat, to pewnie przemalowali cie na czerwono - co mozna latwo osiagnac, zwlaszcza gdy ktos nie uzywa prawidlowo mozgu! Odpowiedz Link Zgłoś
mirkojak Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 15:31 Czy to nie jest kolejny argument "zachęcający" do ... płacenia abonamentu? Takich "autorytetów" u nas nie ma zbyt wielu! Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Uczciwie trzeba przyznać, iż to poniekąd zasługa 01.09.06, 15:38 także waszej, baranki z Jidysze Cajtung, promocji p. Stanisława :-) Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 15:39 To jakiś kretyn decydent obecny w PR wpuszcza tam tych drani, dzięki za informację, po TVP odstawiam PR i radze to wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 15:45 Trzeba przyznac kariera jak sie patrzy.Od pucybuta do milionera czyli od publicysty sieci sklepow "Zabka" do jednego z wazniejszych gegaczy IVrp. A tak scislej to dla mnie jest to zupelnie obojetne kto tam w pr daje glos.Od paru miesiecy nie slucham.Jak bede chcial sie posmiac to wlacze uorgan sekty torunskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Masz, głupku - poczytaj sobie 01.09.06, 15:47 www.michalkiewicz.pl/zyciorys.php Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Masz, głupku - poczytaj sobie 01.09.06, 15:55 lux_et_veritas napisał: > www.michalkiewicz.pl/zyciorys.php "W tym okresie Michalkiewicz podejmuje dodatkową pracę tłumacza w warszawskim oddziale Agencji Prasowej „Nowosti”" No i teraz jest wszystko jasne... Czekamy tylko na teczuszkę pana redaktorka - ach, co to będzie za lektura, sam miodzio... Koledze światło-prawda dziekujemy za obywatelską postawę i (narodow)socjalistyczna czujność. W ten sposób został zdemaskowany kolejny agent, niszczący jak kornik Naszą Umęczoną Układem Ojczyznę (w skrócie NUUO). Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Może całym zdaniem, towarzyszu? 01.09.06, 15:59 "W tym okresie Michalkiewicz podejmuje dodatkową pracę tłumacza w warszawskim oddziale Agencji Prasowej „Nowosti" i wszystkie zarobione tam pieniądze przeznacza na finansowanie druku „Gospodarza"." > No i teraz jest wszystko jasne... Czekamy tylko na teczuszkę pana redaktorka - > ach, co to będzie za lektura, sam miodzio... Teczuszkę już pan redaktorek pokazał, jakieś 3 lata temu. Was niestety trzeba będzie do tego zmuszać. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Może całym zdaniem, towarzyszu? 01.09.06, 16:07 > Teczuszkę już pan redaktorek pokazał, jakieś 3 lata temu. Trzy lata temu, he, he, he... Tak jak komisja Szechtera w 1990. Czekamy na całość materiałów, także uzupełnionych z teczek osób, na które pan redaktorek dzielnie donosił swojemu idolowi (podobnie jak Korwin kocha się bez pamięci w Jaruzelu - "silnym człowieku", który o mały włos nie zrobił z Polski Singapuru, ale przeszkodzili mu w tym zbożnym dziele trockiści z "S" i KSS KOR). Teraz jest już pan Pompoński i Cenckiewicz i oni wypompują i wycyckają do ostatniej kropelki historyjki o orgietkach naszego Stasia-szpiegasia. Was niestety trzeba > będzie do tego zmuszać. Towarzyszu nazisto, mnie jest jeden, więc możecie się powstrzymać od formy na "wy". Ponieważ urodziłem się w latach 70., więc jeśli chodzi o donoszenie, to tylko udało mi się donieść w ostatniej chwili nocnik do sedesu w czerwcu 1976... Natomiast Stasinek-szpieżynek wtedy kablował równo na wszystkich znajomych. Nie słyszałeś, że właśnie zaczynamy weryfikację "ałtorytetów"? Oj spadnie ryży włosek, spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Łżecie jak bura suka, towarzyszu :-) 01.09.06, 16:21 eryk2 napisał: > > Teczuszkę już pan redaktorek pokazał, jakieś 3 lata temu. > > Trzy lata temu, he, he, he... Tak jak komisja Szechtera w 1990. Poprzestańmy jednak na "komisji Michnika". Ja wiem, kruszyno od Bubla, że cię te żydki nielicho uwierają, że Bronek w TVP i że nawet widzisz ich tam gdzie ich nie ma (Wassermann), ale przynajmniej na agorowym portalu wyluzuj, bo ci jeszcze gotowi bana na IP założyć. A w ogóle to co w związku z tą komisją? > Czekamy na > całość materiałów, także uzupełnionych z teczek osób, na które pan redaktorek > dzielnie donosił swojemu idolowi (podobnie jak Korwin kocha się bez pamięci w > Jaruzelu - "silnym człowieku", Łżecie. No chyba, że na powyższe znajdziecie cytaty. Jeśli nie, to miejcież choć kapkę honoru i grzecznie odszczekajcie. > > Was niestety trzeba > > będzie do tego zmuszać. > > Towarzyszu nazisto, mnie jest jeden, więc możecie się powstrzymać od formy > na "wy". Ponieważ urodziłem się w latach 70., Taaa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zabolało, oj tak ma boleć tu Polacy odzyskują głos 01.09.06, 16:25 Goje górą, Prawda jest naszą tarczą i nasza patronka Matka Boska. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Zabolało, oj tak ma boleć tu Polacy odzyskują 01.09.06, 16:27 > Goje górą, Prawda jest naszą tarczą i nasza patronka Matka Boska. :)))))))))))))))0 na żarty czy na poważnie ta "Matka Boska"? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ciekawe gdzie ta matka była jak nas niemcy gnoili 01.09.06, 16:27 scolopetarius napisał: > Goje górą, Prawda jest naszą tarczą i nasza patronka Matka Boska. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius PRL to krótki epizod przyszłość jest jasna 01.09.06, 16:32 Z Michalkiewiczem i wiarą wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold chyba viagrą miało być ?? :-)) 01.09.06, 16:33 scolopetarius napisał: > Z Michalkiewiczem i wiarą wygramy. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wigoru mamy dość na sklerotyków 01.09.06, 16:34 Zawistników, my młodzi do boju gotowi w imię polskiej racji stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Wigoru mamy dość na sklerotyków 01.09.06, 16:38 scolopetarius napisał: > Zawistników, my młodzi do boju gotowi w imię polskiej racji stanu. Proponuję wam hasełka: "Niemcy powstańcie! Żydzi zdychajcie!", "Cała polska młodzież z towarzyszem Stalinem!". Jak znalazł dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Tolerancja zawsze w Polsce była 01.09.06, 16:40 .. ale się skończyła jak czerwone żydostwo zasiadło u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Tolerancja zawsze w Polsce była 01.09.06, 16:46 > .. ale się skończyła jak czerwone żydostwo zasiadło u władzy. Mówisz o Lutku Dornie i Bronku Wildsteinie, synach przedwojennych KPP-owców? A może jeszcze o prawym potomku pana Kryże albo PZPR-owcu Wolskim? Zapoznaj nas z przepastnymi głębinami twych przmeyśleń... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zawistnicy nie chcą zrozumieć że Prawda zwycięża 01.09.06, 17:19 kłamstwo, a Dobro zwycięża zło. Czym dla was jest Polska? Żerowiskiem, postawem skuna czy dobrem najwyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Łżecie jak bura suka, towarzyszu :-) 01.09.06, 16:26 widzisz ich tam gdzie ich > nie ma (Wassermann) Nie wiesz, co napisał "Haarec" po zaprzysiężeniu rządu Marionetkiewicza? Że "jest tam dwóch naszych". Szmulek D. to jeden, a drugi... Zgadnij, naziolku. ale przynajmniej na agorowym portalu wyluzuj, bo ci jeszcz > e > gotowi bana na IP założyć Wiem, że kategoria ironii jest ci nieznana, jak każdemu prymitywowi, więc nawet nie komentuję, naziolku. eryk2: Ponieważ urodziłem się w latach 70. naziolek: Taaa... :-) eryk2: Łżesz, nie wierząc mym słowom. No chyba, że na powyższe znajdziesz cytaty. Jeśli nie, to miej choć kapkę honoru i grzecznie odszczekaj, naziolku. I jeszcze - mimo konekwentnej maniery, wyniesionej przez ciebie (jak i przez twego idola, B16) z Hitlerjugend czy NSDAP, nie będę się do ciebie zwracał per "wy", Parteigenosse naziolku. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas LOL :-) 01.09.06, 16:46 eryk2 napisał: > widzisz ich tam gdzie ich > > nie ma (Wassermann) > > Nie wiesz, co napisał "Haarec" po zaprzysiężeniu rządu Marionetkiewicza? > Że "jest tam dwóch naszych". > Szmulek D. to jeden A któż to zacz, towarzyszu? > , a drugi... Zgadnij, naziolku. No oświeć mnie, który, bublowy przygłupie :-) > > ale przynajmniej na agorowym portalu wyluzuj, bo ci jeszcz > > e > > gotowi bana na IP założyć > > Wiem, że kategoria ironii jest ci nieznana, jak każdemu prymitywowi, więc nawet > > nie komentuję, naziolku. Z ironią tego sortu wyskakuj sobie do swoich towarzyszy z PPN, sirotko. > > eryk2: Ponieważ urodziłem się w latach 70. > > naziolek: Taaa... :-) > > eryk2: Łżesz, nie wierząc mym słowom. No chyba, że na powyższe znajdziesz > cytaty. Jeśli nie, to miej choć kapkę honoru i grzecznie odszczekaj, naziolku. Ale to wyście, towarzyszu esbeku, pedofilu i złodzieju (trzymajmy się jeszcze przez chwilę towarzysza metodologii ustalania faktów), pierwsi w tym wątku wywęszyli agenturalność p. Michalkieiwicza nie mając na swoje twierdzenia żadnego dowodu. Ja tylko do owego poziomu się chwilowo przystosowałem, w naiwnym przeświadczeniu, iż wykażę towarzyszowi, iż swoich esbeckich metod się nie wyzbył do dzisiaj. Więc jeśli wy, towarzyszu, odszczekacie pierwsi coście wyżej naskrobali to i ja zobaczę co się da zrobić :-) > I jeszcze - mimo konekwentnej maniery, wyniesionej przez ciebie (jak i przez > twego idola, B16) z Hitlerjugend czy NSDAP, nie będę się do ciebie zwracał > per "wy", Parteigenosse naziolku. > Bo też i ja się waszymi esbeckimi metodami nie posługuję. Najwłaściwej będzie po prostu "Proszę Pana", towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: LOL :-) 01.09.06, 16:56 > > Nie wiesz, co napisał "Haarec" po zaprzysiężeniu rządu Marionetkiewicza? > > Że "jest tam dwóch naszych". > > > Szmulek D. to jeden > > A któż to zacz, towarzyszu? Nie znasz Szmulka D. czy jak to tam twoja rozgłośnia, naziolku, lubi mówić słowami Jerzego Roberta Nowaka "syn sowieckiego agenta, członka KPP, wielokrotny rozwodnik, żyjący w chwili obecnej z kobieta młodszą od siebie co najmniej o połowę, wicepremier, niestety, w najbardziej patriotycznym rządzie w dziejach Rzplitej"? A drugi to... aż strach pomysleć. No przecież nie Radek Sikorski (obrzezał się dla żony, ale sam jest gojem), i nie Religa (pije jak smok, a Żydzi z takimi nie trzymają). Maciorewicza i Pardy jeszcze wtedy w rządzie nie było, więc wypadło, bęc, na Wasserwannę. Ale to wyście, towarzyszu esbeku, pedofilu i złodzieju (trzymajmy się jeszcze > przez chwilę towarzysza metodologii ustalania faktów), pierwsi w tym wątku > wywęszyli agenturalność p. Michalkieiwicza nie mając na swoje twierdzenia > żadnego dowodu. Ja posługuję się obecnie obowiązująca logiką twoich przyjaciół politycznych, naziolku. Jeśli Kuroń i Herbert rozmawiali z ubolami - to byli donosicielami. Jeśli Stasinek-taki-synek pracował w agencji "Nowosti", to musiał być sowieckim szpiegiem. QED > Bo też i ja się waszymi esbeckimi metodami nie posługuję. Najwłaściwej będzie p > o > prostu "Proszę Pana", towarzyszu. Jeśli zwracasz się do mnie na "wy" i per "towarzyszu", to, powtarzam ci, naziolku, że nie byłem z tobą ani w NSDAP, ani ND, ani PZPR czy w Hitlerjugend. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wynajęci polakożerczy forumowicze za szekle 01.09.06, 16:59 Przeczytajcie o tym w Najwyższym Czasie tam sam korespondent z ichniego kraju o tym pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Wynajęci polakożerczy forumowicze za ruble 01.09.06, 17:03 To o tobie - o ile nie jesteś głupszy od buta, to pewnie wiesz, jak to rusofil Michalkiewicz płakał w Najwyższym Czasie, gdy Polska weszła do NATO, a następnie Unii Europejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polska kocha Michalkiewicza i wszystkie Polki 01.09.06, 17:05 Pocałuj psa w łańcuch i skamlaj razem z nim Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Rosja kocha Michalkiewicza i wszystkie Rosjanki 01.09.06, 17:12 Nie psa, tylko mówiąc jezykiem przyjaciół Michalkiewicza - sabaku. I pażałsta, piszicie pa ruski, tawariszcz Michalkiewiczowyj priżopnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zawistnicy za szekle szkalują Michalkiewicza 01.09.06, 17:15 ..a to prawy człowiek i prawnik więc im gul skacze, że miał racje i odsłonił machinacje. Teraz polakożercom wstyd i nawet przepraszam nie powiedzieli jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Zawistnicy za szekle szkalują Michalkiewicza 01.09.06, 17:17 Czy ty naprawdę nie widzisz, że to rusofil (i to jeszcze z czasów PRL)? I po co ten antysemicki zjadliwy ton? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Zawistnicy za szekle szkalują Michalkiewicza 01.09.06, 17:21 Toleruję każdą nację ale polska racja stanu tu w Polsce ma pierwszeństwo przed każdą inną. Dzięki temu jesteśmy my Polacy dumni,że nie byliśmy nigdy katem żadnego z narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Zawistnicy za szekle szkalują Michalkiewicza 01.09.06, 17:27 scolopetarius napisał: Dzięki temu jesteśmy my Polacy dumni,że nie byliśmy nigdy katem > żadnego z narodów. Rozmawiałes o tym z Ukraińcami? Polecam ci szczególnie postaci Stefana Czarnieckiego, wojewody kijowskiego, Mikołaja Potockiego, starosty kaniowskiego, i Józefa Stempkowskiego, regimentarza (ten odpowiedzialny odpowiadal za obcinanie uszu i rąk wszystkim złapanym dorosłym mężczyznom w 1768 po upadku koliszczyzny). Pogadaj też z Wieletami, Obodrzycami i Prusami oraz Jaćwingami - jak ich znajdziesz, to daj znać. Obawiam się jednak, że tamten holocaust został lepiej wykonany niż ten w XX wieku, po całych ludach śladu nie zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Zawistnicy za szekle szkalują Michalkiewicza 01.09.06, 17:34 Zapomniałeś jeszcze o dobrym księciu Jaremie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Zawistnicy za szekle szkalują Michalkiewicza 01.09.06, 17:36 zaciekawiony4 napisał: > Zapomniałeś jeszcze o dobrym księciu Jaremie :)) Rzekłeś. Włos się jeży nawet etnicznemu Polakowi, co ten pan wyprawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Rosja kocha Michalkiewicza 01.09.06, 17:18 O KTÓRYCH MACHINACJACH PISZESZ? Może piszesz o felietonie Michalkiewicza z Zielonego Sztandaru, w którym odsłaniał machinacje kułaków i wrogów klasowych komunizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja koreczek77 01.09.06, 17:22 Poważnie tak pisal?? Czy możesz podać mi link?? Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Rosja kocha Michalkiewicza 01.09.06, 17:27 Gdy Michalkiewicz był komunistyczną tubą Zielonego Sztandaru, jeszcze nie było internetu, zatem prośba o link jest poniewczasie. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zawistnicy zalewa ich żółć i gryzą pazury 01.09.06, 17:31 włosy wyrywają i szkalują, tak jak to u towarzyszy w nawyku bywało Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Zawistnika Michalkiewicza zalewa żółć 01.09.06, 17:36 > włosy wyrywają i szkalują, tak jak to u towarzyszy w nawyku bywało Hehe, dobre to - pięknie opisujesz działanie postkomunisty z Zielonego Sztandaru Michalkiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Tow. zawistnik wije się w mękach. 01.09.06, 18:08 Oj zaczytywali się towarzysze w młodości to i pamiętają. Michalkiewicz im nie w smak, odsłania kulisy intryg przeciwko Polsce. Nie w smak. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polacy kochają Rosjan, Putin musi to zrozumieć 01.09.06, 17:24 Tolerancja Polaków jest ogromna ale nie jest niewyczerpana, zatem spokojnie nie nadużywajcie naszej gościnności i cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas A przytoczże ów felieton, kruszyno 01.09.06, 17:31 > O KTÓRYCH MACHINACJACH PISZESZ? > Może piszesz o felietonie Michalkiewicza z Zielonego Sztandaru, w którym > odsłaniał machinacje kułaków i wrogów klasowych komunizmu? Bo wedle moich informacji takowego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: A przytoczże ów felieton, kruszyno 01.09.06, 17:39 Nie było, robaczku? To o czym pisał? O podorywkach? Choć z pochodzenia małorolny z zapadłej podlubelskiej wsi, to Michalkiewicz o rolnictwie pojęcia nie miał... Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Nie było, doktorku 01.09.06, 17:45 Przestanie więc marudzić i się na dokładkę niepotrzebnie frustrować. I przyjmie do wiadomości fakt, iż byle łajzy o przerośniętym ego do radia nie wezmą i że będzie dalej musiał wyszczekiwać się na forach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Hehe :-) 01.09.06, 17:29 eryk2 napisał: > > > Nie wiesz, co napisał "Haarec" po zaprzysiężeniu rządu Marionetkiew > icza? > > > Że "jest tam dwóch naszych". > > > > > Szmulek D. to jeden > > > > A któż to zacz, towarzyszu? > > Nie znasz Szmulka D. Wyobraźcie sobie, że nie znam, towarzyszu i nie orientuję się kogóż wasz wujek Tejkowski owym Szmulkiem nazywa. czy jak to tam twoja rozgłośnia, naziolku, lubi mówić > słowami Jerzego Roberta Nowaka "syn sowieckiego agenta, członka KPP, > wielokrotny rozwodnik, żyjący w chwili obecnej z kobieta młodszą od siebie co > najmniej o połowę, wicepremier, niestety, w najbardziej patriotycznym rządzie w > > dziejach Rzplitej"? A może, szanowna esbeczyno, przestaniesz w końcu wysysać te bzdety ze swojego brudnego palucha i zaczniesz posługiwać się faktami? Zdradźże nam więc kim jest ów Szmulek i przytocz jakąś istniejącą o nim opinię Nowaka. > > A drugi to... aż strach pomysleć. No przecież nie Radek Sikorski (obrzezał się > dla żony, ale sam jest gojem), i nie Religa (pije jak smok, a Żydzi z takimi > nie trzymają). Maciorewicza i Pardy jeszcze wtedy w rządzie nie było, więc > wypadło, bęc, na Wasserwannę. Znaczy się rząd Marcinkiewicza był sześcioosobowy, głupku? :-) > > Ale to wyście, towarzyszu esbeku, pedofilu i złodzieju (trzymajmy się jeszcze > > przez chwilę towarzysza metodologii ustalania faktów), pierwsi w tym wątk > u > > wywęszyli agenturalność p. Michalkieiwicza nie mając na swoje twierdzenia > > żadnego dowodu. > > Ja posługuję się obecnie obowiązująca logiką twoich przyjaciół politycznych, > naziolku. A kim są moi przyjaciele polityczni, towarzyszu? Przestancież choc na sekundę zmyślać i mi ich wymieńcie. Jak już to zrobicie to wskażcie, który z nich twierdził np. to: > Jeśli Kuroń i Herbert rozmawiali z ubolami - to byli donosicielami. > Jeśli Stasinek-taki-synek pracował w agencji "Nowosti", to musiał być sowieckim > > szpiegiem. QED Raz jeszcze pójdę wam na rękę, towarzyszu i założę, iż nie jesteście szmatą bez honoru i że swoje łgarstwa jesteście w stanie odszczekać. > > > Bo też i ja się waszymi esbeckimi metodami nie posługuję. Najwłaściwej bę > dzie > p > > o > > prostu "Proszę Pana", towarzyszu. > > Jeśli zwracasz się do mnie na "wy" i per "towarzyszu", to, powtarzam ci, > naziolku, że nie byłem z tobą ani w NSDAP, ani ND, ani PZPR czy w Hitlerjugend. No bo być nie mogliście, towarzyszu od Bubla, bo ja z powyższymi nic wspólnego nie miałem. Wy za to, co wnoszę po waszych esbeckich dowodach oraz nsdapowskiej czujności w węszeniu Żyda, bardzo wiele. > Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski koniec przyzwoitości w Polskim Radio 01.09.06, 15:49 Jak się ma Michalkiewicz i inni redaktorzy radia, do którego pasuje dużo bardziej niż do Polskiego Radia można przeczytać i posłuchać w www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/ Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Więcej Polski w Polskim Radio 01.09.06, 16:49 Tak trzymać i nie dopuszczać kłamców Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Więcej Polski w Polskim Radio mniej Michalkiewicza 01.09.06, 16:54 > Tak trzymać i nie dopuszczać kłamców Słusznie - nie dopuszczać Michalkiewicza, kompromitującego razem z Januszem Mikke idee wolnorynkowe bełkotem szpiegomanii i antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polakożerców oszczerców z radia gnać 01.09.06, 16:57 Michalkiewicz słusznie zauważył próbę wyłudzenia od Polski nienależnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Rusofilnego oszczercę Michalkiewicza z radia gnać 01.09.06, 17:09 Michalkiewicz skłamał - pisał o tym, że nowojorscy Żydzi chcą wyłudzić od polskiego rządu nienależne 60 miliardów dolarów. Po pierwsze dużo mniej, a po drugie większość roszczeń jest słusznych - ograbieni przez komunistyczny rząd właściciele domagają sie słusznie zwrotu swych majatków. Postkomunista Michalkiewicz pozuje teraz na "liberała" - lecz sola w oku mu stoi domaganie się reprywatyzacji skradzionego majatku. Wyłazi z Michalkiewicza KOMUCH, WYŁAZI... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Prawda w oczy kole a szekle cieszą kieszeń 01.09.06, 17:11 Poczytaj najpierw co pisze Kataw Zar w Najwyższym Czasie, a potem jak w Polsce źle to możesz wrócić do swojej ojczyzny. Płakać za tobą nikt tu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Rusofilnego oszczercę Michalkiewicza z radia 01.09.06, 17:12 Michalkiewicz skłamał - pisał o tym, że nowojorscy Żydzi chcą wyłudzić od > polskiego rządu nienależne 60 miliardów dolarów. Tydzień temu w Radyju niejaka Krupa wyliczyła, że na Centrum Osocza poszło 15 milionów dolarów czyli ...61 milionów złotych. Oni tam mają zajefajne przeliczniki (liczydła?) wew tym Radyju. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kto rąbnął kasę z osocza? 01.09.06, 17:26 Sugerujesz, że oni te miliony już wzięli? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kto rąbnął kasę z osocza? 01.09.06, 17:31 scolopetarius napisał: > Sugerujesz, że oni te miliony już wzięli? Nieuważnie czytasz, naziolku. Do tego stopnia, że pozajączkowały ci się w tej antysemickiej główce miliony z miliardami. Pisałem o fantastycznych przelicznikach i księżycowej ekonomii Radyja - dolar po 4 złote, gdzie oni to widzieli... W dodatku jako ich flagowy felietonista skrajny liberał, Michalkiewicz (eks-komuch i ruski szpieg), podczas gdy słuchają go milinoy ludzi w wieku poprodukcyjnym, nędza pegieerowska, dla której on ma tylko wędkę i bacik w postaci likwidacji jakichkolwiek podatków (to z czego oni będą żyli - wiocha, emerycja, inwalidzi, rodziny wielodzietne)? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Kto rąbnął kasę z osocza? 01.09.06, 17:36 Jestem sobie herbu Polak z tym niziołkiem mi tu nie wyjeżdżaj. Antysemitą zostanę jak tak dalej będą polakożecze artykułu i ekscesy się pojawiały. Kasę z ZUS rąbły komuchy - nie wiedziałeś? Michalkiewicz kością w gardle ci stoi zatem mnie to cieszy, bo znam większość jego tekstów i znam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kto rąbnął kasę z osocza? 01.09.06, 17:47 > Jestem sobie herbu Polak Był taki herb? Naprawdę? Gdzie? Wśród szlachty jerozolimskiej? tym niziołkiem mi tu nie wyjeżdżaj Pisałem już, naziolku, że masz kłopoty z czytaniem. Prostata się na oczka rzuciła? > Kasę z ZUS rąbły komuchy - nie wiedziałeś? Nie pisałem o ZUS-ie, ale to już stały fragment gry: ja o chlebie, ty o niebie... > Michalkiewicz kością w gardle ci stoi zatem mnie to cieszy, bo znam większość > jego tekstów i znam osobiście Mnie by nie cieszyło, że ktoś ma poważne zastrzeżenia do znanej mi osoby, raczej smuciło albo niepokoiło, aby to wyjaśnić. A że jesteście zaprzyjaźnienie, to mnie nie dziwi - ten facet ma taką siłę rażenia, że sądząc z twoich postów, operacja lobotomii została przeprowadzona już dawno i teraz tylko ugruntowuje cię w swoich idiotyzmach... Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Rusofilnego oszczercę Michalkiewicza z radia gnać 01.09.06, 17:30 Pytanie - czy w RM takie matoły, czy też ta radiostacja reprezentuje interesy nie tylko watykańskie, ale i ruskie? Roi się tam od PZPRowców... Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Narodowe Polskie Radio Maryja w Koronie z Orlem 01.09.06, 15:57 ale fajnie, znow cos takiego wymyslili w Polsce, czego na swiecie nie ma. Znow pierwsi! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Izraelskie środowiska ogłoszą żałobę narodową 01.09.06, 16:55 .. aż mi ich żal, już musieli pozew wycofać, a co to dalej będzie się działo? Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Spokojnie Junkier. Nie denerwuj się bo coś z 01.09.06, 15:57 sercem ci się stanie i nie będziemy mieli historycznej szansy poczytać twoich wielkich patriotycznych mądrości. A to jest takie wesołe. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wykpiwanie patriotyzmu! Skandal po prostu 01.09.06, 16:08 Wykpiwanie patriotyzmu! Skandal po prostu. Rozumiem ze ty tez, podobnie jak ta krolewna z "Inicjatywy Unczniowskiej", okreslasz sie bez zenady jako kosmopolita... Ale w sumie, to niesistotne. Ugrupowania propolskie i propatriotyczne trwale umocnily sie w systemie politycznym i medialnym, a kosmopolityzm i jawny ateizm nie maja w Polsce szans. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Akurat jestem patriotą i to co ty wypisuje 01.09.06, 16:10 sz o Polakach jest dramatem. Problem w tym, że nigdy nie zrozumiesz czym jest patriotyzm. junkier napisał: > Wykpiwanie patriotyzmu! Skandal po prostu. Rozumiem ze ty tez, podobnie jak ta > krolewna z "Inicjatywy Unczniowskiej", okreslasz sie bez zenady jako > kosmopolita... Ale w sumie, to niesistotne. Ugrupowania propolskie i > propatriotyczne trwale umocnily sie w systemie politycznym i medialnym, a > kosmopolityzm i jawny ateizm nie maja w Polsce szans. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Nie ty mnie bedziesz patriotyzmu uczyc. Sam raczej 01.09.06, 16:12 Nie ty mnie bedziesz patriotyzmu uczyc. Sam raczej powinienes zalapac sie na korepetycje, i to solidne! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold u jarka czy u lecha ?? a może u romka ?? 01.09.06, 16:16 junkier napisał: > Nie ty mnie bedziesz patriotyzmu uczyc. Sam raczej powinienes zalapac sie na > korepetycje, i to solidne! Odpowiedz Link Zgłoś
asia628 Re: Nie ty mnie bedziesz patriotyzmu uczyc. Sam r 01.09.06, 16:16 junkier napisał: > Nie ty mnie bedziesz patriotyzmu uczyc. Sam raczej powinienes zalapac sie na > korepetycje, i to solidne! Az Ty w ciemie bity, wylazło szydło z wora - patriora się znalazł, do roboty a nie do szczekania Odpowiedz Link Zgłoś
pandada pomyliles nacjonalizm z patriotyzmem 01.09.06, 16:31 bardziej nienawidzisz innych niz kochasz swoich. Tej milosci to ja u ciebie wyczytac nie moge. Tylko rzygowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wiesz co, junkier?? powiem krótko..... 01.09.06, 16:14 pierol sie i juz przestań sie błaźnić..wiesz gdzie ja mam patriotyzm a'la IV RP ?? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Z calym szunkiem dla Twej Wybitnej Osoby, ale nie 01.09.06, 16:17 Z calym szunkiem dla Twej Wybitnej Osoby, ale nie sadzisz chyba ze projekt IV RP jest robiony specjalnie pod Twoje i innych wyborcow UW/PeDe preferencje... Raczej w radykalnej do nich opozycji. Co zas twojej pogardy dla patriotyzmu - zero zdziwien. Nihilisci sa jednak w Polsce w mniejszosci. Na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Projekt IV RP jest dla jednej partii, która miała 01.09.06, 16:19 ok. 24% poparcia przy frekwencji 40%. Policz ile to jest. Planktonu w postaci LPR nie liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Niecałe 3 mln, bunkier :-))))) 01.09.06, 16:20 arjuna1 napisał: > ok. 24% poparcia przy frekwencji 40%. Policz ile to jest. Planktonu w postaci > LPR nie liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 A co z pozostałymi 37 mlnami????? 01.09.06, 16:23 mangold napisał: > arjuna1 napisał: > > > ok. 24% poparcia przy frekwencji 40%. Policz ile to jest. Planktonu w pos > taci > > LPR nie liczę. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Według bunkra maja sie dostosować..a jak nie 01.09.06, 16:26 to sie teczki dodrukuje i geby im zamknie pomówieniami :P Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 I to jest Prawo i Sprawiedliwość dla 3 mln ludzi 01.09.06, 16:34 I tak wygląda dialog w naszym parlamencie. Prawo, zmiany, stanowiska dla tak liczebnej grupy. I to są patriotyczne działania? Tak wygląda demokracja? Np. Samorządowcy nie mają prawa nawet wygłosić przed zmianą ustawy swoich poglądów!! Taką IV RP wiesz gdzie mam.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius IV RP będzie demokratyczna większość ma rację 01.09.06, 16:35 .. a mniejszość niech się nie wychyla za bardzo bo przeciągi szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: IV RP będzie demokratyczna większość ma rację 01.09.06, 16:36 Większość? 11 PROCENT?! WIĘKSZOŚĆ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polacy stanowią większość w Polsce 01.09.06, 16:39 Będą mówić własnym głosem, a mniejszość niech nie fika Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Polacy stanowią większość w Polsce 01.09.06, 16:43 Re: Polacy stanowią większość w Polsce Może nie zauważyłeś, ale musisz przyjąć tę bolesna prawdę (polecam seanse u psychoanalityka, pomoże ci znieść ten ból): większość w Polsce to NIE SĄ wyborcy PiSdziorów, niezależnie od składu etnicznego. A ciągłe pisanie o mniejszościach, straszenie wyjazdami robi fatalny klimat: wy się tutaj, PiSuary trochę powyzywacie na mniejszościach, a tymczasem Bush nie spotka się z preziem, UE przestanie sypać pieniędzmi, Niemcy się obrażą na amen, Czechy i Litwa się odetną, a wtedy zostanie już tylko ewakuacja na Białoruś - błękitnooką i aryjską jak sam Łukasz... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Polacy stanowią większość w Polsce 01.09.06, 18:39 Spoko to tylko manewry Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Re: Wykpiwanie patriotyzmu! Skandal po prostu 01.09.06, 16:14 Nie wykpiwam patriotyzmu lecz "stan twojego umusłu", który trudno nazwać patriotyzmem a który wg ciebie nim jest. Sens zdania czasami jest między słowami...rozumiesz to? junkier napisał: > Wykpiwanie patriotyzmu! Skandal po prostu. Rozumiem ze ty tez, podobnie jak ta > krolewna z "Inicjatywy Unczniowskiej", okreslasz sie bez zenady jako > kosmopolita... Ale w sumie, to niesistotne. Ugrupowania propolskie i > propatriotyczne trwale umocnily sie w systemie politycznym i medialnym, a > kosmopolityzm i jawny ateizm nie maja w Polsce szans. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Michałkiewicz ma im zwabić słuchaczy z… 01.09.06, 16:00 wyższym wykształceniem i inteligentnych? ROTFL^2 Pluralizm? Szerokie spektrum? Szerokie spektrum to będzie, jak obok Michałkiewicza posadzą felietonistę z Faktów i Mitów (najlepiej samego Kotlińskiego), a nie Ogórka. Na razie to jest parodia. Do tego czasu przestaję słuchaż PR1. Jedynym prawicowym felietonistą, który ma coś mądrego do przekazania, jest Lech Jęczmyk (choć światopoglądowo się z nim nie zgadzam, to w najwyższym stopniu szanuję i opważam). No, ciekawie mówią Ziemkiewicz i Korwin-Mikke, ale obaj mądre spostrzeżenia przeplatają z największymi bzdurami. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Najsłynniejszy felietonista IV Rzeczypospolitej 01.09.06, 16:09 Zawistnicy już skamlą, a na pohybel im. Zawsze mogą wyemigrować do swojej ojczyzny, ja za nimi płakać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
rathol ale dlaczego nie lubicie SM? 01.09.06, 16:27 przecież on jest liberałem z krwi i kości. Wystarczy poczytać jego książki. to nie zaden lepper czy giertych.polecam "Chorobe czerwonych oczu" Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kochamy Stanisława Michalkiewicza 01.09.06, 16:29 Jest naszym najlepszym, sztandarowym pisarzem wielkiego formatu. Wszystko co najlepsze dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kochamy Stanisława Michalkiewicza 01.09.06, 16:31 scolopetarius napisał: > Jest naszym najlepszym, sztandarowym pisarzem wielkiego formatu. Wszystko co > najlepsze dla Polski. Przemówił prawdziwy patriota. Widać, słychać i czuć... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Co tak smierdzi ?? 01.09.06, 16:32 eryk2 napisał: > scolopetarius napisał: > > > Jest naszym najlepszym, sztandarowym pisarzem wielkiego formatu. Wszystko > co > > najlepsze dla Polski. > > Przemówił prawdziwy patriota. Widać, słychać i czuć... > Odpowiedz Link Zgłoś
rathol Re: Kochamy Stanisława Michalkiewicza 01.09.06, 16:40 no to rozumiem! ale kochac nie trzeba..kult jednostki to dawne czasy. A że partia w której się udzielał głosi chęć rozwalenia socjalizmu, to rzeczywiście czerwonym, brunatnym, kuprowym, solariumowym moze sie nie podobac.. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius UPR i Michalkiewicz mają rację koryto się wam śni 01.09.06, 16:41 Koryto się skończy. Jeszcze trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: UPR i Michalkiewicz mają rację koryto się wam 01.09.06, 16:44 scolopetarius napisał: > Koryto się skończy. Jeszcze trochę... Dwója z logiki, słonko. Koryto się zaczyna. Dla Michalkiewicza i jego przydupasów z UPR (Ziemkiewicz et consortes). Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Brawo Michalkiewicz! 01.09.06, 16:05 Serce mądrego zwraca się ku prawej stronie, a głupca ku lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Marcin Wolski sekretarz PZPR w PR3 w latach 70' 01.09.06, 16:17 Nie wierzycie - poczytajcie wywiad w Przekroju. I ktoś tu kogoś nazywa czerwonym - smiech na sali w zywe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia628 Re: Raczej nuza twoje blazenady bo dowcip siada c 01.09.06, 16:10 Ty Junkier vel Witold - no wreszcie wiemy z kim mamy do czynienia, wylazłeś z podziemia. Pewnie zaraz jak ten cichociemny zmienisz NICK. Tak mysłałam. Nie macie nic innego do roboty tylko albo pitolicie na mownicach albo na forach. Do roboty gowniarze Odpowiedz Link Zgłoś
aaronbund Tylu antysemitów na tym forum -działalność Michal 01.09.06, 16:30 zrobiła swoje. Dlaczego Ogórek nie bojkotuje tej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Chyba zacznę słuchać Polskiego Radia... 01.09.06, 16:41 Michalkiewicz, Ziemkiewicz, Rybiński - zapowiada się ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Górą nasi, hurra Prawda, zwycięstwo dobra 01.09.06, 16:44 nad zawiścią Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polakożercy spadajcie na wybiórcze tereny 01.09.06, 16:50 Polskie Radio z Michalkiewiczem - gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Postkomunistyczny felietonista Michalkiewicz 01.09.06, 16:44 Teraz robi za "prawicowca", lecz zaczynał jako tuba propagandowa "Zielonego Sztandaru" - dla młodszych lub mniej obytych w historii - był to oficjalny organ prasowy komunistycznej partii ZSL - chłopskiej przybudówki PZPR. I tak to postkomunista Michnik pokazowo drze koty z postkomunistą Michalkiewiczem, aż czerwona jak marksistowski sztandar jucha z obu leci, głupki się tym emocjonują - a to tylko spór między "trockistami" a "moczarowcami";) Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zawstnicy gryzą pazury i zalewa ich żółć. 01.09.06, 16:45 Uczta się uczta jak pisze się felietony może się czegoś jeszcze w życiu nauczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Postkomunistyczny fepietonista Michalkiewicz 01.09.06, 16:50 > > Uczta się uczta jak pisze się felietony Ale o które felietony Michalkiewicza chodzi? Obecne "prawicowe"? Czy dawne, socjalistyczne, wychwalajace kołchozy i planową gospodarkę w rolnictwie? Zresztą i obecne roją się od nie tylko przekłamań, ale i pospolitych błędów, więc uczyć się nie ma od kogo Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Na naukę u Michalkiewicza nie jest za późno. 01.09.06, 16:53 Trzeba czerpać z dobrego wzorca najlepiej czytaj w Najwyższym Czasie, sam miód na serce Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Postkomunistyczny felietonista Michalkiewicz 01.09.06, 16:58 Oto streszczenie wszystkich feletonów Michalkiewicza z brukowca Najwyższy Czas!: Żydzi, lichwiarze, lustracja, Życiński, Kłoczowski, Żydzi, lichwiarze, lustracja, Życiński, Kłoczowski, Żydzi, lichwiarze, lustracja, Życiński, Kłoczowski, Żydzi, lichwiarze, lustracja, Życiński, Kłoczowski - i tak do usranej śmierci. Dno. Już lepiej mu szło, gdy pisał o dobrodziejstwie kołchozów w Zielonym Sztandarze;) Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wspaniały felietonista Michalkiewicz 01.09.06, 17:04 Zawistnicy niech się zółcią zalewają. Może parę szekli dorobią Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Dobła, dobła, teła będzie sełio 01.09.06, 17:08 scolopetarius napisał: > Zawistnicy niech się zółcią zalewają. Może parę szekli dorobią Zadałem ci w tym wątku parę pytań, ale na żadne nie odpowiedziałeś. To jeszcze ostatnie (bo nie da się rozmawiać z mantrującym kretynem): dlaczego wy, zwolennicy IV RP, Kaczorów, PiSdziorów, Michalkiewiczów-od-Zielonego-Sztandaru- i-Najwyższego-Czasu, Korwinów i UPR-ów ZAWSZE musicie być antysemitami, a wasi wrogowie objawiają wam się ZAWSZE jako żydowskie marionetki? No dlaczego? I dlaczego macie pretensję, gdy wam się to uświadamia - że macie jakąś obsesję na punkcie Żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Dobła, dobła, teła będzie sełio 01.09.06, 17:16 Małe sprostowanie: Proszę nie deprecjonować pięknego herbu "Korwin" - znany pod tym pseudonimem postkomunista Janusz Mikke herb ten przybrał do naziska "Mikke", gdy postanowił udawać arystokratę. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wsadź sobie koreczek z zawiści w żyć 01.09.06, 17:17 i pazury gryź Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Michalkiewicz wielkim człowiekiem jest 01.09.06, 18:32 fepietonista cóż to za pisownia ? Odpowiedz Link Zgłoś
rathol Re: Gratulacje i najlepsze życzenia Panie Stanisł 01.09.06, 16:45 żydofobem? jakoś jak Friedman przyjechał do Polski to i Korwin z nim rozmawiał i Michalkiewicz..a Może to Michalkiewicz ogolił Miltona na łyso zachodząc Go od tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Michalkiewicz to osobowość i odwaga 01.09.06, 16:45 To bardzo cenny nabytek dla Polskiego Radia. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Michalkiewicz to kłamstwo, hucpa i chorągiewka 01.09.06, 16:46 Poczytajcie sobie jego wychwalające komunizm i socjalizm artykuły w Zielonym Sztandarze z czasów komuny, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Michalkiewicz ma stronę tam się dopiero czyta 01.09.06, 16:52 Sam miód na serce Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Zawistnicy szkalownicy zalewa ich żółć 01.09.06, 18:31 Czy hucpa to nie jest to co robił w archiwach IPN Adaś M. Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Michalkiewicz to kłamstwo, hucpa i chorągiewk 02.09.06, 02:26 Z chęcią, sa gdzieś może dostępne? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Michalkiewicz to osobowość i odwaga 01.09.06, 17:00 wojtek2784 napisał: > To bardzo cenny nabytek dla Polskiego Radia. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 16:49 O jak pan Michalkiewicz będzie w PRI miał felietony to na pewno będzie to radio pluralistyczne i z "misją" anytysemicką. Dla wzmocnienia pluralizmu dodał bym jeszcze Bubla, Urbana i Macieja Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 18:33 Adam M. już się nam znudził on jest monotematyczny a do tego słuchać go nie sposób Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 16:55 ciekawe, co inni publicyści na to..;) Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 18:27 Tolerancja jest tylko dla tych ustalonych przy okrągłym stole. Teraz ten układ się zmienia i oto nadchodzi Najwyższy Czas na Prawdę o najnowszej historii Polski Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 16:57 Bedzie czytal "Protokoly medrcow Syjonu" w odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Re: I przepis ma macę z krwią niemowląt :) 01.09.06, 17:01 koreczek77 napisał: hehe i pelne obłudy te ich talmudy Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: I przepis ma macę z kłamstwa i obłudy 01.09.06, 17:03 Tym się karmią polakożercy forumowicze Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 17:02 majster_g napisał: > Bedzie czytal "Protokoly medrcow Syjonu" w odcinkach. A jak skończy, to zacznie "Mein Kampf" w tłumaczeniu Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Patologiczny antysemita 'Zaszedl Polaków od tylu" 01.09.06, 17:05 Brawo Polacy,ten zdeklarowany ksenofob antysemista, dopelni zapewne dziela spustoszenia w polskich glówkach.Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale ostatnie mięsięce coraz bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu "że ktos za tym stoi" Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzić 01.09.06, 17:10 ...z demokracją, że większość woli Michalkiewicza, a dla mniejszości pozostaje Michnik. Poczytajecie co pisał za komuny brrr to dopiero horror Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:11 Sluchaj rydzyku!!!!!! Wasze dni są policzone!!! Pamiętajcie o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:14 scolopetarius napisał: > ...z demokracją, że większość woli Michalkiewicza, Skad to wiadomo? > a dla mniejszości pozostaje > Michnik. Poczytajecie co pisał za komuny brrr to dopiero horror Ciekawe gdzie czytales to co Michnik pisal za komuny? Czy Ty w ogole odpowiadasz za swoje slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:15 scolopetarius napisał: > ...z demokracją, że większość woli Michalkiewicza, a dla mniejszości pozostaje > Michnik. Poczytajecie co pisał za komuny brrr to dopiero horror W ani jednym tekście pisanym za komuny Michnik nie napisał takich bzdur, jakie wtedy produkował w masowym (państwowym) nakładzie Michalkiewicz. Czemu bronisz gnidy, zmieniającej front, aby tylko być przy korycie (pardon, powinienem był napisać: przy ... ale nie, to byłoby wulgarne, i tak wszyscy wiedzą, z czego żyje menda i jej gnidy)? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:22 Dziękuję za wyrazy uznania. Z przykrością zauważam tylko jak Brahms, wpisujący do sztambucha córek Johannesa Straussa pierwsze takty "Nad pięknym, modrym Dunajem": niestety, nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:24 Posluchaj "Trzeciej Brahmsa" to pomoże przeżyć ten horror. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:28 tadeusz_ja napisał: > Posluchaj "Trzeciej Brahmsa" to pomoże przeżyć ten horror Dzięki, zaraz wrzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:22 tadeusz_ja napisał: Tadeusz, widac, zesmy razem na to grzybobranie sie wybrali :-) Same trujace, tylko gdzie-niegdzie jakis prawdziwek. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:17 eryk2 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Patologiczni polakożercy nie mogą się pogodzi 01.09.06, 17:23 Dziękuję za uznanie. Z przykrością jednak zauważam jak Brahms, wpisujący do sztambucha córek Johannesa Straussa pierwsze takty "Nad pięknym, modrym Dunajem": niestety, nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
ab255 Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 17:07 na szczęście jest RmF FM i "zetka"!!. Przykro, "jedynka" to było moje radio. Tyle lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Apeluje do ludzi myslących, skoro nie możecie 01.09.06, 17:10 wyjechać z tego antysemickiego piekla, to przestańcie chociaż placić abonament!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Uciekajcie do Izraela tam nie ma antysemityzmu 01.09.06, 17:13 .. tylko tęsknota za tą piekną tolerancyjną Polską, w której można było nawet popyskować do gościnnego Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkiewicz 01.09.06, 17:16 Za komuny mnie tak samo staszyli i co.. już po komunie Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkie 01.09.06, 17:18 Nie konserwatywny, a tylko polski faszysta! Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Jestem liberałem - Michalkiewicz mój wróg 01.09.06, 17:26 Jestem nienawidzącym socjalizmu liberałem - i dlatego nie cierpię Michalkiewicza, który kompromituje liberalizm w lipnej postkomunistycznej partyjce UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Górą Michalkiewicz 01.09.06, 17:28 Zawistników trafia szlag. Nie myl liberalizmu z socjalizmem, którego przedstawicielem są środowiska GazWyb. Eurosocjalizm to dalej czerowna zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 jestem liberałem - Michalkiewicz mój wróg 01.09.06, 17:33 A kto ci powiedział bezmyślny klakierze postkomunisty Michalkiewicza, że kocham GazWyb i eurosocjalizm? Michalkiwicz i Mikke to dwaj komuniści, którym dano za zadanie ośmieszanie liberalizmu - i trzeba przyznać, że robią to znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Tolerancja jest na świecie 01.09.06, 18:21 kochaj kogo chcesz , a Prawdy nie gwałć. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Tolerancja jest na świecie??? 01.09.06, 18:40 A co jest nieprawdą? Że Mikke i Michalkiewicz to są postkomuniści? Prawda...... Albo że oŚmieszają liberalizm? To się spytaj pierwszego z brzegu przechodnia czy chce mieć niŻsze podatki. Gdy odpowie, że tak - to zaproponuj, by głosowali na Mikkego i Michalkiewicza. Wiesz, co ci większość odpowie? "NA TYCH PAJACÓW?????" Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Michalkiewicz wytłumaczy kto nas robił w bambuko 01.09.06, 18:43 o to się nie martw. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Wynik ośmieszania liberalizmu - 1,87% 01.09.06, 18:50 Chłopie - nie wiesz, jaki był wynik UPR w ostatnich wyborach? 1,87% Tylko - czyli grubo poniżej progu wyborczego. To działanie celowe - gdy Mikke kilkanaście lat temu miał w sondażach 7% poparcia - natychmiast pieprznął, że emeryci powinni płacić za swe leczenie 100%. Mikke i Michalkiewicz ZAWSZE pierdzielą przed wyborami teksty zniechęcające elektorat - bo ich lipna postkomunistyczna partyjka UPR ma za zadanie ośmieszać liberalizm i marnować głosy liberalnych frajerów. Takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Wynik okrągłego stołu 5 mln emigracji za chlebem 01.09.06, 18:51 Myślenie nie boli ale trzeba trochę potrenować Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Wynik okrągłego stołu a powstanie UPR 01.09.06, 18:58 Ty chłopie nie tylko myśl, ale ucz się. Wiesz niemoto, kiedy UPR uzyskał osobowość prawną? DWA DNI PO ZAKOŃCZENIU OBRAD OKRĄGŁEGO STOŁU. Tak, tak, koledzy postkomuniści zalegalizowali postkomunistom Michalkiewiczowi i Mikkemu UPR w ekspresowym tempie. Wiadomo - kto pierwszy, ten lepszy. Dla potkomuchów ważne było, by zalegalizować błyskawicznie lipę, bo a nuż powstanie autentyczna partia liberalna? A ty głosuj na nich frajerze, niech ośmieszają liberalizm dalej. Głosujac na UPR marnujesz głos na komuszą podpuchę i popierasz eurokołchoz oraz socjalizm. Brawo, głupcze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Pocałuj Kisiela w kisiel 01.09.06, 19:08 a świstak siedzi i zawija w sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Pocałuj Kisiela w kisiel 01.09.06, 19:15 Nic nie wiesz - a wymądrzasz się. Wiesz kiedy Kisiel zmarł? Przypadek - czy też komuś zależało, by posłami UPR byli skandalisci Michalkiewicz i Mikke - a nie Kisiel? Mikke - którego jedyną zasługą w Sejmie było rozpieprzenie prawicowego rządu Olszewskiego przez rozpętanie lustracyjnej nagonki, a następnie umożliwienie pezetpeerowcom przedwczesnego powrotu do władzy, gdy odmówił udzielenia poparcia rządowi Suchockiej? Komuchy mają Mikkemu i Michalkiewiczowi za co dziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius UPR zlikwiduje koryto obstalowane okrągłostołowo 01.09.06, 19:12 Wiemy jak działał ten system, teraz IV RP posprząta stajnie i oborę Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: UPR - komunistyczny puzzel Okrągłego Stołu 01.09.06, 19:18 Wyjaśniłem w innym miejscu - nie będę się powtarzał. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius KLD+UD zohydziło liberalizm 01.09.06, 18:23 Podszywali się pod hasełka, a robili eurosocjalizm w porozumieniu z międzynarodówką socjalistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: KLD+UD zohydziło liberalizm, UPR ośmieszyło 01.09.06, 18:44 A UPR ośmieszyło na zlecenie postkomunistów Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: KLD+UD zohydziło liberalizm, UPR wywali koryto 01.09.06, 18:45 już się kłócą o to kto sprzedał Polskę przy okrągłym stole. Poczytamy w IPN Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: KLD+UD zohydziło liberalizm, UPR ośmieszyło 01.09.06, 19:07 Powiec mi mędrcze - jak może "wywalić koryto" partia, której jedynym sukcesem było zneutralizowanie przy kazdych wyborach kilku procent liberalnych głosów? Przed każdymi wyborami Mikke i Michalkiewicz chrzanili takie głupoty, że aż mi było za nich wstyd - wtedy, gdy jeszcze w UPR byłem, nie znajac historii tej politycznej podpuchy. Życzę i tobie, byś przestał bezmyślnie piać na cześć tych cynicznych postkomunistycznych skandalistów i pomyslał - czemu UPR ZAWSZE miała takie marne wyniki - nawet wtedy, gdy w sondazach poparcie siegało 7%. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Re: Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkie 01.09.06, 17:28 tadeusz_ja napisał: > Nie konserwatywny, a tylko polski faszysta! takie jak ty ścierwo żyduubeckie to jest komusze i zdradzieckie Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkie 01.09.06, 17:33 takie jak ty ścierwo żyduubeckie to jest komusze i zdradzieckie to slowa obywatela 4 -tej Kaczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Re: Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkie 01.09.06, 17:38 tadeusz_ja napisał: > takie jak ty ścierwo żyduubeckie > to jest komusze i zdradzieckie to slowa obywatela 4 -tej Kaczej!!! przeinaczanie nazwisk to jest takie typowo żydoubeckie Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkie 01.09.06, 17:41 nie.lze.elita napisała: > przeinaczanie nazwisk to jest takie typowo żydoubeckie Napisz o tym koniecznie do Michalkiewicza - to podstawowy chwyt w jego, pożal się Boże, "felietonach"... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Jestem konserwatywnym liberałem jak Michalkie 01.09.06, 18:30 Nawet nie wiesz co to słowo znaczy tylko podniecasz niezdrowo sie dźwiękiem własnej zawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: scolopetarius wasze dni są policzone 01.09.06, 17:29 Ps. mówienie "wasze" zostało Ci w nawyku z czasów komuny towarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: scolopetarius wasze dni są policzone 01.09.06, 19:59 Nie lubisz komuny? To czemu lubisz postkomunistę Michalkiewicza z Zielonego Sztandaru i postkomunistę Mikkego z PZPRowskiej przybudówki "Stronnictwo Demokratyczne"? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Pocałujcie mnie w tolerancję i antysemityzm 01.09.06, 20:15 Jestm u siebie w Polsce,a wy na 'gościnnych' występach. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Pocałujcie mnie w tolerancję i antysemityzm 01.09.06, 20:28 Proszę per "wy" mówić do postkomunistów, takich jak Michalkiewicz lub Mikke. I nie odbierzesz mi reprezentujący ruskie interesy postkomuchu mojego kraju, Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Pocałujcie mnie w tolerancję i antysemityzm 01.09.06, 20:54 taaak? Prosze mi nie kalać Polski polakożerczymi opiniami, i tfurczością semicką Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Re: Apeluje do ludzi myslących, skoro nie możecie 01.09.06, 17:26 tadeusz_ja napisał: > wyjechać z tego antysemickiego piekla, to przestańcie chociaż placić > abonament!!!!! a zjeżdżaj do kibucu ty zydoUbecki bucu Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Apeluje do ludzi myslących, skoro nie możecie 01.09.06, 17:31 "a zjeżdżaj do kibucu ty zydoUbecki bucu" Podobno "kartofel" nr 2 mówil w Brukseli że w Polsce nie ma antysemityzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Czy nie ma konca w tym szalenstwie???? 01.09.06, 17:12 Nie ma dnia, zeby nie zdazaly sie "nowe rewelacje" odkad kaczory dorwaly sie do wladzy. Czy to sie kiedys skonczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Czy nie ma konca w tym szalenstwie???? 01.09.06, 17:13 Spokojnie juz nie dlugo się skończy!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Czy nie ma konca w tym szalenstwie???? 01.09.06, 17:39 Nie wiem czemu wszyscy tego żałują. Przecież ten człowiek to idiota, zaraz znów na Żydów najedzie a jak pójdzie na żywo w I PR to kaczki nie będą mogły udawać że nie ma problemu bo je Zachód zeżre w buraczkach. A niech gada nawet codziennie i jeszcze audycję w TVP ma. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Czego sie boją polakożercy? Michalkiewicza! 01.09.06, 17:43 Polacy zaczną się zastanawiać dlaczego Polska nie może mówić własnym głosem tylko ma koniecznie oglądać się czy pozowoli jej mniejszość narodowa. Jak demokracja to zdanie większości ma być realizowane, a mniejszość może być tolerowana pod warunkiem,że nie uzurpuje sobie prawa większości. Co? Za trudne? Powtórzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Czego sie boją polakożercy? Michalkiewicza! 01.09.06, 17:45 Bo jest biedna jakl "mysz kościelna" i potrzebuje pomocy finansowej, której bez przerwy udzielają Niemcy, antysemito!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kocham Antysemitów, poniżają ich bez powodu 01.09.06, 17:46 Tylko dlatego,że mają inne zdanie niż polakożercy Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kocham Antysemitów, poniżają ich bez powodu 01.09.06, 17:50 >Kocham Antysemitów, poniżają ich bez powodu Powtórzyłbyś to w Norymberdze przed Trybunałem Międzynarodowym? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Kocham Antysemitów, poniżają ich bez powodu 01.09.06, 17:52 Pewnie powiedziałby, fanatycy niczego się nie nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Kocham Antysemitów, poniżają ich bez powodu 01.09.06, 18:00 Obecnie znaczenie słowa "antysemita" jest używane w odniesieniu do osób o innych poglądach niż żydowskie. Nie ma nic wspólnego z pierwotnym znaczeniem, postarali się o to sami Żydzi, którzy w Polsce maja tolerancji ful wypas. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.lze.elita Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 17:23 to dla nas super wiadomość bo Ubecj dowala ten jegomość Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Drżyjcie Judejczykowie! RadyoMarya nadchodzi! 01.09.06, 17:34 jak w temacie, --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
alkud aj waj 01.09.06, 17:38 jak w temacie, --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx28 zamieszkaj w boroparku albo na williamsburgu.... 01.09.06, 17:44 ...to bedziesz ze swoimi Odpowiedz Link Zgłoś
alkud antysemityzm tuczony naszymi pieniędzmi 01.09.06, 17:46 jak w temacie, --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx28 zapytaj kazdego polaka w NY to ci odpowie.. 01.09.06, 17:48 ..i wcale nie jestem tuczony przez ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: zapytaj kazdego polaka w NY to ci odpowie.. 01.09.06, 17:56 Większość Polaków w NY zrywa azbest ze ścian. A ci którzy tego nie robią, nie trzymają z resztą bo im wstyd przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx28 ten azbest to juz ci mozg przezarł a do tematu to 01.09.06, 18:09 masz tyle do dodania co kot napłakał,daleko ci do rozumienia wielu rzeczy oj daleko Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Nieładnie Panie Stanisławie!!!! 01.09.06, 17:43 Trzymać polska stronę, a nie ruską - więc przestańcie tow. Michalkiewicz ośmieszać Polskę i Polaków za rubelki... Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Zawistnikowi Michalkiewiczowi gul skacze 01.09.06, 17:55 Zamiast jak bezmyślna papuga pieprzyć gierkowskie hasełka "górą nasi" - powiedz michalkiewiczowy przypupasku, jak można pogodzić "program" UPR do którego chorągiewka Michalkiewicz znów się niedawno zapisał z niechęcią oddawania zagrabioengo przez komunistów mienia? Polakowi trzeba oddać, ale Żyd - dawny polski obywatel - to już jest "podczłowiek"??? Twórca liberalizmu von Mises (z pochodzenia Żyd) na Michalkiewicza BY SPLUNĄŁ Z OBRZYDZENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Liberalizmu nie mylić z eurosocjalizmem 01.09.06, 18:04 To dwie różne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Zawistnikowi Michalkiewiczowi gul skacze 02.09.06, 02:48 A, dzięki za ten post. Już zacząłem się zastanawiać nad tym ośmieszaniem liberalizmu przez UPR. A Ty właśnie teraz rozwiałeś moje wątpliwości nieznajomością poglądów tej partii na roszczenia żydowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofzchojnic Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 17:35 Coz mozna na to powiedziec? W ramach odnowy moralnej w IV RP, zatrudnia sie w Publicznym Radiu czlowieka ktory zaslynal powiedzeniem: "Portki w dol i zobaczymy kto jest kto." Takie czasy przyszly... Za pieniadze z naszych abonamentow Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 17:37 Nie plaćcie abonamentu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Kto następny? Neonaziści? *** 01.09.06, 17:39 a może maości z Nepalu? --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: *** Kto następny? Neonaziści? *** 01.09.06, 17:40 Neonaziści już są, zapominasz o Farfale. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Re: *** Kto następny? Neonaziści? *** 01.09.06, 17:43 > Neonaziści już są, zapominasz o Farfale. fakt, ale zawsze może być ich więcej :))) --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: *** Kto następny? Neonaziści? *** 01.09.06, 17:45 Jak Grass popełnił błąd w młodości to dobrze jak Farfał to faszysta. Wsadź sobie petardę w zad z taką talmudyczną logiką. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: *** Kto następny? Neonaziści? *** 01.09.06, 17:54 Grass spędził młodość w totalitarnym państwie otoczony propogandą. Farfał dorastał w demokracji i dla niego wytłumaczenia nie ma za faszystowskie ciągotki. Zrozumiał kolega antysemita czy za trudne. A wyzywanie mnie od Żydów mnie śmieszy kmiocie, mój pradziad po takich polaczkach jak ty na konia siadał. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: *** Kto następny? Neonaziści? *** 01.09.06, 17:58 Jak mój pradziad kazał mu z pola siano zwozić to i pozwolił na koniu pojeździć, wszak na kozie było nie sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 17:40 Dlaczego w Sejmie jest nadreprezentacja tej mniejszości narodowej? Czy w Izraelu obowiązuje na zasadzie wzajemności taka sama zasada? Dlaczego ta mniejszość ma mieć decydujące zdanie w kwestiach polskiej racji stanu? Czy w Izraelu na zasadzie wzajemności Polacy mogą decydować o ważnych kwestiach. Pocałuj psa w łańcuch i szczekaj razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Michalkiewicz został felietonistą Polskiego R 01.09.06, 17:43 Ty glupi antysemitOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Klamiesz. Ale czemu sie dziwic, jakie autorytety, 01.09.06, 17:42 Klamiesz. Ale czemu sie dziwic, jakie autorytety, takie zachowanie. red. Michalkiewicz zostal pomowiony i oglosil publiczne dementi w tej sprawie. Te slowa "wlozyl mu w usta" czolowy manipulator, ba, ideolog, calej III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polakożercy wszystkich od antysemitów wyzywają 01.09.06, 17:50 Mamy was w pogardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Ku Klux Klan w radiu? *** 01.09.06, 17:48 zapraszamy! :))) niech także dorobią sobie :))) --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Polakożercy popierają mordowanie murzynów? 01.09.06, 17:51 ciekaweeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 "Liberał" Michalkiewicz bierze kasę z podatków:-)) 01.09.06, 17:48 W ramach odnowy moralnej w IV RP, zatrudnia sie w > Publicznym Radiu czlowieka ktory zaslynal powiedzeniem: "Portki w dol i > zobaczymy kto jest kto." Takie czasy przyszly... Za pieniadze z naszych > abonamentow Już mniejsza o ten antysemityzm - ale Michalkiewicz od czasu jak porzucił wysługiwanie się komunistom w Zielonym Sztandarze udaje wolnorynkowca - co nie będzie mu bynajmniej przeszkadzało brać teraz kasy wymuszonej z naszych podatków i przymusowego, socjalistycznego abonamentu... Wyłazi z Michalkiewicza socjalista i postkomuch, wyłazi... Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Kasa na obronę Polski przed polakożercami 01.09.06, 17:52 Zbożny cel, warto dać kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Judejczykowie w polskim Radiu??? *** 01.09.06, 17:56 żeby ośmieszyć cudowny antysemityzm??? --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Powtarzasz się bezmyślnie 01.09.06, 18:00 Zamiast tego powiedz michalkiewiczowy przypupasku, jak można pogodzić "program" UPR do którego chorągiewka Michalkiewicz znów się niedawno zapisał z niechęcią oddawania zagrabioengo przez komunistów mienia? Polakowi trzeba oddać, ale Żyd - dawny polski obywatel - to już jest "podczłowiek"??? Twórca liberalizmu von Mises (z pochodzenia Żyd) na Michalkiewicza BY SPLUNĄŁ Z OBRZYDZENIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Powatarzać trzeba aż zrozumieją 01.09.06, 18:03 W świetle kodesu cywilnego spadkobiercą po obywatelu polskim (bez względu na nację), który nie pozostawił prawnych spadkobierców jest Skarb Państwa. Za trudne do zrozumienia ? Jeżeli środowiska żydowskie chcą by narodowość znaczyła coś więcej niż obywatelstwo to chcą złamać prawo. QED Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Powatarzać trzeba antysemitom aż zrozumieją 01.09.06, 18:09 W świetle np. "ustawy warszawskiej" podpisanej przez Bieruta wszystkie warszawskie grunty ukradziono właścicielom. I co, "liberał" Michalkiewicz wraz z "liberałem" scolopetariusem posłusznie bedą wypełniali stalinowskie prawo, hę??? Chłopie - złodziejstwo jest złodziejstwem. Jak "prawo" jest złodziejskie (czyli socjalistyczne) - trzeba przeciwko temu protestować. Protestują spadkobiercy warszawskich gruntów - i Polacy i Żydzi - a postkomuniści jak ty i Michalkiewicz chcą stalinowskie bezprawie przestrzegać. Von Mises, twórca liberalizmu (z pochodzenia Żyd) na ciebie i Michalkieiwicza tylko by splunął z obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Powatarzać trzeba antysemitom aż zrozumieją 01.09.06, 18:15 Michalkiewicz popiera prywatną własność i zawsze opowiadał sie w swoich felietonach za poszanowaniem prawa własności. Nie buduj swoich wpisów na szkalujących go opiniach sięgnij do źródła. Dzięki Misesowi poznałem Michalkiewicza, który jest spadkobiercą wspaniałych zasad. Pisz o faktach nie o pomówieniach . Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Powtarzać trzeba antysemitom aż zrozumieją 01.09.06, 18:19 > Michalkiewicz popiera prywatną własność Ale prywatną własność żydowską już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka pojedynek polsko-żydowski 01.09.06, 18:40 Zaraz zacznie się pojedynek polsko-żydowski. Na nowojorskich kortach US Open spotkają się nasz Łukasz Kubot z Noamem Okunem z Izraela. Stawką jest II runda. Kto wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: pojedynek polsko-żydowski 01.09.06, 21:09 hsawicka napisała: > Zaraz zacznie się pojedynek polsko-żydowski. Na nowojorskich kortach US Open > spotkają się nasz Łukasz Kubot z Noamem Okunem z Izraela. Stawką jest II runda. > > Kto wygra? Idzie nieźle, Polak górą. W setach 2:0 (7:6, 6:4). Oczywiście stawką jest III runda. Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: pojedynek polsko-żydowski 01.09.06, 23:18 hsawicka napisała: > hsawicka napisała: > > > Zaraz zacznie się pojedynek polsko-żydowski. Na nowojorskich kortach US O > pen > > spotkają się nasz Łukasz Kubot z Noamem Okunem z Izraela. Stawką jest II > runda. > > > > Kto wygra? > > Idzie nieźle, Polak górą. W setach 2:0 (7:6, 6:4). > Oczywiście stawką jest III runda. Brawo Łukasz Kubot. Polak górą. Co prawda stracił trzeciego i czwartego seta, ale skoncentrował się w piątym i pokonał Żyda. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Powtarzasz się bezmyślnie 01.09.06, 18:03 I jeszcze powiedz, jak mozna pogodzić "program" UPR, który mówi, że wszystkie media powinny być prywatne - z braniem przez Michalkiewicza kasy z radia publicznego, opłacanego z podatków? Nie widzisz, że ten twój idol Michalkiewicz to zakłamany skandalista, nic wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Powtarzać do bólu aż zrozumią w czym rzecz 01.09.06, 18:12 Na wszystkie pytania odpowiedzi nie znajdziesz w GazWyb, sięgnij po Najwyższy Czas, posłuchaj Michalkiewicza, poczytaj Opcję na Prawo, wtedy zrozumiesz. Program UPR jest na stronie www. jeszcze prościej wyłożył go Korwin na stronie swojej platformy. Posłuż się logiką, czy to potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Powtarzać do bólu Michalkiewiczowym przypupasom 01.09.06, 18:17 Chłopcze, do kogo ta mowa? Czytam dla śmiechu tę antyliberalną szmatę NCzas - rozumowałem jak i ty do czasu, aż nie poznałem lepiej historii UPR - tej postkomunistycznej podpuchy dla naiwnych, skonstruowanej dla ośmieszenia liberalizmu i służenia moskiewskim interesom. Gadasz propagandowe dyrdymały do dawnego członka UPR, ty bezmyślny naiwniaczku, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Re: Powtarzać do bólu Michalkiewiczowym przypupa 01.09.06, 18:18 Czyżby to był GC ? Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Powtarzać do bólu Michalkiewiczowym przypupa 01.09.06, 18:21 Nieważne kto - ważne co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
maks82 Michalkiewicz został felietonistą Polskiego Radia 01.09.06, 17:44 I bardzo słusznie że Pan Michałkiewicz został felietonistą PR Po tylu latach nachalnej i bezczelnej propagandy, po dominacji Radia Zet ,RMF FM, TOK FM (brrr) i innych lokalnych rozgłośni z tej samej "stajni", nareszcie coś się zmienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Idzie ku lepszemu to będzie słychać Polska 01.09.06, 18:17 wstaje z kolan po łżesolidaruchach którzy zaprzedali Polskę komuchom. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Idzie ku gorszemu 01.09.06, 18:25 Idzie ku gorszemu, bo ci, którzy zawłaszczyli sobie idee wolnosciowe - osmieszją je skandalizowaniem. Wielu ludzi chciało by mieć mniej urzędników, mniejsze podatki - ale jak słyszą to z ust skandalistów takich jak Mikke (z ukradzionym herbem "Korwin") czy paranoiczny antysemita Michalkiewicz - to głosują na eurokołchoźników. Na zasadzie - lepszy złodziej niż oszołom. Ciekawe, ile postkomunistom Mikkemu i Michalkiewiczowi za to skandalizowanie postkomuniści płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Eurosocjalizmem zaczadzeni słuchajcie Radia 01.09.06, 18:48 Michalkiewicz wam opowie jak sprzedano polską rację stanu za przywileje na salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: Eurosocjalizmem zaczadzeni słuchajcie Radia 01.09.06, 19:22 A może opowie też postkomunista z Zielonego Sztandaru Michalkiewicz, jak to komuniści w ekspresowym tempie (tylko dwa dni po Okrągłym Stole) zalegalizowali jego partię UPR? I czemu tak się komuchy spieszyły? Dlaczego UPR czekała na legalizację tylko dwa dni, a np. "Solidarność" kilkanaście???? Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Eurosocjalizmem zaczadzeni słuchajcie Radia 02.09.06, 02:55 A może wiedzieli że Solidarność to wielka siła, a UPR nie musieli się przejmować? Po co było szkalować UPR? A „S” to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Eurosocjalizmem zaczadzeni słuchajcie Radia 02.09.06, 03:19 "Michalkiewicz w radiu". A co? Dziwota? Pospieszalski w TV (zanim nastało nowe). nie oglądam i nie słucham, bo nie muszę. Głupi naród kupuje. Byleby zostało, że wiemy kto to jeden i drugi i nie oglądamy, nie słuchamy. Byleby tylko nikt nie wku..ł się tak bardzo, żeby zrobił tu krwawą rewolucję. Ja osobiście jestem pacyfistą. Mówię tylko jako ja. Mam poważne wątpliwości, czyby się ktoś inny na tę wiadomość nie poczuł osobiście dotknięty. A od tego do czynu - bardzo krótka droga. konkluzja nikomu niepotrzebna - PR jako PR rządu. te ściery (michalkiewicz w radiu, pospoieszalski w TV) przeć chcą zarobić pieniądze, robiąc rządowi dobrze. Dość. appendix: jak traktujemy ścierę? Odpowiedz Link Zgłoś
gildarius Re: Idzie ku gorszemu 02.09.06, 03:06 Ty, jakie skandale? Gdzie nagłośniane skandale JKM? I jakie? A że niby „Judejczykowie”to skandal? Może i pan Michalkiewicz mógł przewidzieć że zrobi się z tego taka afera, ale to tylko pokazuje że nie jest najlepiej jak za takie coś wytacza się najcięższe armaty. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Redaktorzy z Der Sturmer *** 01.09.06, 18:09 pilnie poszukiwani do pracy w IV RP! --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html Odpowiedz Link Zgłoś
koreczek77 Re: *** Redaktorzy z Der Sturmer *** 01.09.06, 18:11 Oraz Volkischer Beobachter :) Odpowiedz Link Zgłoś