Gość: imeh IP: 80.51.243.* 03.03.04, 22:50 Czy soter i anaiss to naczynia połączone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: dylemat 04.03.04, 14:03 hm... ciekawe pytanie imeh soter i ja jesteśmy raczej skazani na siebie na tym forum :-) jak w miarę reguralnie piszą trzy osoby, to trudno na siebie nie wpaść pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: dylemat 04.03.04, 15:13 ciekawe porownanie bacznego pewnie obserwatora tego forum dolacz do Nas a bedziesz naczyniem dołączonym:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: dylemat 04.03.04, 22:30 my tu mamy Towarzystwo Wzajemnej Adoracji :-)) tak jakoś mi się skojarzyło ;-) mały trójkącik :-) ale jesteśmy otwarci na nowe figury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: dylemat 04.03.04, 22:36 ja mysle ze na forum jest wiele obserwatorow i bardzo dobrze ze padlo takie stwierdzenie, tzn. "dylemat". hmm nowe figury? czemu nie - byle nie kola! :) marowit Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: dylemat 05.03.04, 11:42 o, to ja chyba będę musiała bardziej uważać na to co piszę, bo czasami zapominam, że ktoś oprócz tu piszących może jeszcze mnie czytać a. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: dylemat 05.03.04, 18:18 obstaję przy kołach, nikt przynajmniej nie bedzie sie chował po katach:-))) Odpowiedz Link Zgłoś