adas_michnik 02.09.06, 23:22 Jak ladnie powiedzial... szkoda ze oprocz Walesy nie bylo i urzedujacego prezydenta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro67 Elton? 03.09.06, 00:35 Dlamnie ten caly Elton to maly zalosny zadufany w swoja wielkosc czlowieczek - albo jak kto woli sodomita a do tego ze szlacheckim tytulem... Dziwie sie tym co przyszli go ogladac z rownie zalosnym Walesa na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 A ty jestes idiota BEZ szlacheckiego tytulu. I co? 03.09.06, 03:47 nawet takie cos jak ty ma prawo do zycia, a wiec niech tam sobie zyje...Tylko dzioba niech glupio nie rozdziawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Zaraz Giertych zawnioskuje, żeby mu Słowika zabrać 03.09.06, 09:15 A bliźniaki przyklasną, "bedzie se na polskij scenie jakie parady urzondzoł? Co to to nie!" Odpowiedz Link Zgłoś
leszek-wroblewski Bolek Był Kochankiem Eltona ?:)))))))))))))))))))) 03.09.06, 22:22 podobno przy dawaniu słowika ;) całowali się z języczkiem :) ps bolek i elton ! nic w tym złego nie było ! Bolek musiał dla dobra sprawy ! Kuroń mu to zlecił ! Odpowiedz Link Zgłoś
odette Na szczęście minęły czasy,gdy polski prezydent 03.09.06, 13:01 robił z siebie pajaca (i np. czekał godzinę na Michela J.). Elton jest na pewno nr 1 na świecie, ale tylko piosenkarzem!!!(niewatpliwie jest to gej , jakiego można polubić - nie zieje nienawiścią). "Polak najwyzsza forma nadecia sie" Jerzy Urban-cenny cytat KLASYKA KLOAKI? A co z Żydami, ruskimi, Niemcami itd. KSENOFOBIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Elton? 03.09.06, 07:21 euro67 no ty napewno nie jesteś żałosny jak siedzisz przed kompem w "gaciach" i z zazdrości głupoty wypisujesz. Wyjdz z domu zrób to co Wałęsa i Elton to będziesz wielki Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: Elton? 03.09.06, 09:09 nie nadazasz z czasem, teraz zeby cos wielkiego zrobic nie musisz wychodzic z domu, a tym bardziej odchodzic od komputera. Co do Walesy, jezeli zglosza sie do kolegi sluzby specjalne z propozycja zrobienia z niego "bochatera" to wtedy sie pewnie zastanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cezareko Re: Elton? 03.09.06, 11:27 Kolego czasem trzeba odejść od komputera. Ty "Bochaterze", choćby po to by popatrzeć do słownika. Jeśli nie podoba Ci się muzuka tego Pana to przełącz kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Elton? 03.09.06, 07:59 Ja tam nie oglądałem pierdzioszka, ale moja sąsiadka emerytka bardo głośno słuchała i jeszcze skała i klaskała, aż sie ściany trzęsły. -- Notatki ze Sopot Festiwal 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: Elton? 03.09.06, 14:17 euro67 napisał: > Dlamnie ten caly Elton to maly zalosny zadufany w swoja wielkosc czlowieczek - > albo jak kto woli sodomita a do tego ze szlacheckim tytulem... > Dziwie sie tym co przyszli go ogladac z rownie zalosnym Walesa na czele. zascianku nie dziw sie tak bardzo bo ci tak zostanie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Wielki Elton! 03.09.06, 01:17 tadeusz_ja napisał: > Gratuluję Eltonie!! Wstydziłbyś się gratulować takiego największego grajdoła w Europie. Elton był fajnym kolsiem, ale po co przyjechał do Badziewiowa IV ? Czy jest z nim aż tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Wielki Elton! 03.09.06, 18:43 uwolnic_cyce napisał: > Wstydziłbyś się gratulować takiego największego grajdoła w Europie. Elton był > fajnym kolsiem, ale po co przyjechał do Badziewiowa IV ? Czy jest z nim aż tak > źle? > Ty sobie uwolnij_mózg ! Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Wielki Elton! 03.09.06, 07:26 Moje gratulacje i naszej ferajny ur. w latach '54-56. Oglądalismy Go wczoraj i bylismy dumni. Łezka się kreci, szczególnie na myśl, ze Oni( niektórych już nie ma wsród nas - jak Fredy...) już " schodzą ze sceny". To piekne przeżycie. Byłem w 2001 r na występach PROCOL HARUM w Operze Leśnej: wczoraj tylko przed "szkalnym ekranem" : PS Bułat Okudżawa w jednej ze swoich przepieknych ballad śpiewał o tym, jaki " zal, że po Moskwie nie suną już sanie..." mnie żal, że "Eltonów" coraz mniej i niestety nie mogą już tak wyciągać (...) jak 20-30 lat temu(...):)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Re: Wielki Elton! 03.09.06, 11:46 <Racja...tak..to byly CZASY... a dzis-KICZ...w nieskonczonosc... "dino"-TAK TRZYMAC !!!!!!!!!!!pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Wielki Elton! 03.09.06, 13:17 Mozna wiedzieć - który rocznik i w jakim landzie się bawiliście? Może w Poznaniu? No, no! Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Urzędującego Prezydenta chłopcy nie kręcą ;-] 03.09.06, 11:18 Poza tym nie oczekujmy od Kaczyńskiego że bedzie pajacem pokroju pijaka Kwaśniewskiego, owszem Elton nie jest pierwszym lepszym gejem ale mimo wszystko to za mało żeby do niego prezydent mojego kraju biegał, popieram stanowsiko obecnego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 prezydenta może nie ale premiera to na pewno tak 03.09.06, 13:16 Haju jak tak ludwiczek dornbaum się czuje? Widzę u was w rządzie sami swoi ? Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Sir Elton to zboczeniec i ma małego ptaszka 03.09.06, 14:25 bursztynowego słowika na pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Dlugo pracowalas nad tym wypracowaniem? 03.09.06, 14:29 jestesmy wdzieczni za to niemalze naukowe odkrycie. Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x czyzby mierzyl ci temperature? 03.09.06, 14:34 ...swoim malym termometrem (nie pod pacha) Odpowiedz Link Zgłoś
aba1 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:26 czy nawet festiwal nie moze byc wolny od polityki ????? bardzo sie zawiodlam ....... bo jednak NIE moze być.... Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Gejowska deklaracja Eltona 02.09.06, 23:34 W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest gejem po czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele agresji wobec gejów, a tak potrzebujemy miłości bo nienawiści jest dosyć na świecie". Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje gejów, nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
adas_michnik Re: Gejowska deklaracja Eltona 02.09.06, 23:44 szczypiorkowski zdradzisz nam gdzie jest to piekne miejsce o ktorym piszesz? a moze zyjesz w jakiejs innej Polsce... wymyslonej przez siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Gejowska deklaracja Eltona 02.09.06, 23:50 Elton zachowal się tak jak na europejczyka przystalo,stanąl w obronie przesladowanej mnieszości!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i znaczna większość Polaków to rozumie.... 03.09.06, 00:15 i z tej większości jestem dumny. PiSowskiej reszty mogłoby nie być, dla mnie się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Gejowska deklaracja Eltona 03.09.06, 00:24 tadeusz_ja napisał: > Elton zachowal się tak jak na europejczyka przystalo,stanąl w obronie > przesladowanej mnieszości!!!!!!!!!!! Jak na człowieka przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 somia 03.09.06, 00:43 Najwyrazniej ten typek chce wmowic Polakom ze ze sodomia juz nie jest niehigieniczna, nieapetyczna, nieetyczna, niemoralna i nienormalna. No coz kazda sroczka swoj tyleczek chwali. A co do parad, owszem jestem za parade zoo i pedofili (to sie ich latwiej wylapie - zanim kaza nam uznac ze to tez jest norma). Poza tym mozne byc parada dumy onanistow - tylko pytam po co? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Widac ma - tylko wsadzanie od zakrystii jak w 03.09.06, 03:50 zakrystii mu po glowie chodzi:) Zdeprawowany ministrant, jak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kraout Re: somia 03.09.06, 23:05 euro67 napisał: > Najwyrazniej ten typek chce wmowic Polakom ze ze sodomia juz nie jest > niehigieniczna, nieapetyczna, nieetyczna, niemoralna i nienormalna. No coz > kazda sroczka swoj tyleczek chwali. > A co do parad, owszem jestem za parade zoo i pedofili (to sie ich latwiej > wylapie - zanim kaza nam uznac ze to tez jest norma). > Poza tym mozne byc parada dumy onanistow - tylko pytam po co? ten "typek" znaczy Elton niczego Plakom nie wmawia, bo Polacy świetnie wiedzą co należy i gdzie sa granice! w przeciwieństwie do odmóżdżonego elektoratu, którym po drodze z samoligą i w pis.du!.. z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.71 Gejowska? A co? Do Jarka Kaczynskiego sie 03.09.06, 03:49 przystawial czy tez Jarek do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Gejowska deklaracja Eltona 03.09.06, 09:22 Bardzo zabawny dysonans między dwoma częściami tego zdania. Porównaj z czymś takim: nikt nie prześladuje katolików, nie ma jednak zgody na to, by nosili krzyże na szyjach i robili procesje na Boże Ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic ująć. 03.09.06, 11:19 szczypiorkowski napisał: > W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest gejem po > czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele > agresji wobec gejów, a tak potrzebujemy miłości bo nienawiści jest dosyć na > świecie". > Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje gejów, > nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych? DOKŁADNIE TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic 03.09.06, 19:46 hajka.grundbaum.02 napisała: > szczypiorkowski napisał: > > W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest geje > m po > > czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele > > agresji wobec gejów... > > Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje g > ejów, > > nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych? > > DOKŁADNIE TAK ! DOKŁADNIE TAK ! Ponadto po Eltonie powinien wystąpić np. Piasek i poprosić o tolerancję ...dla hetero !.. Ciekaw jestem czy kochający inaczej ,,szlachcic'' zrozumiałby aluzję ?!.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kraout Re: Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic 03.09.06, 23:18 Re: Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic Przeczytaj komentowany artykuł » trudny99 03.09.06, 19:46 + odpowiedz hajka.grundbaum.02 napisała: > szczypiorkowski napisał: > > W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest geje > m po > > czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele > > agresji wobec gejów... > > Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje g > ejów, > > nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych? > > DOKŁADNIE TAK ! DOKŁADNIE TAK ! Ponadto po Eltonie powinien wystąpić np. Piasek i poprosić o tolerancję ...dla hetero !.. Ciekaw jestem czy kochający inaczej ,,szlachcic'' zrozumiałby aluzję ?!.. ;-( --------------------- jakie to q.wa żenujące! czy wszystko musi sie wam z dupą kojarzyć?! Elton chciał po prostu zaśpiewać, a nie dupczyć! I ch. j mnie obchodzi z kim i jak sypia Elton, on mnie nie agituje, On zaspakaja moje estetyczne zmysły! won, pisdzielcy od mojego życia! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:38 ,,Nie było to pierwsze spotkanie Wałęsy i muzyka. Prezydent spotkał się z Eltonem Johnem w 1984 roku, kiedy artysta koncertował w Gdańsku...'' Mozna wybaczyć.. Elton był wówczas jeszcze ,,kawalerem''.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:43 Że Słowik został ułaskawiony to jeszcze nie powód aby go nazywać ,,Złotym'' !.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
slawlos Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:31 A ktoś wie za co dostał tego Złotego słonika ? Sopot to porażka. Ktoś to w ogóle ogląda? Naściagali jakiś emerytów i się z nimi fotografują jakby to był nie wiadomo jaki szoł. A już Wałęsa na tej imprezie to tak jakby hydraulik wreczał oscary. Współczuje obdarowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
x01 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:33 gupi jesteś i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
knowos Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:38 yow yow, jak chcesz posłuchać swoj muzyczki jedz do jarocina, palancie poza tym ... eeeeeeeeeee, i tak nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 14:34 Widać po ty poście, że radomaryjna propaganda ma swoje sukcesy. Wałęsa ma wady i wszyscy Polacy dobrze je znają. Ale dla świata to wciąż jest KTOŚ, człowiek, który walczył o wolność, symbol XX wieku i postać historyczna. I tego nawet ojciec Rydzyk, Kaczyńscy i cała ich sfora nie zmienią, bo akurat ich świat postrzega bardzo kiepsko i w ogóle się z nimi nie liczy. Dlatego dla Eltona Johna i wielu ludzi, którzy twoim idolom ręki by nie podali albo nawet o nich w ogóle nie słyszeli, odebranie nagrody z rąk Lecha Wałęsy jest zaszczytem. I tak już pozostanie choćby dwaj najbardziej "prawdomówni" ludzie w kraju czyli Kurski do spółki z Rydzykiem napisali polską historię najnowszą od nowa i jej wykładnię ogłosili na wigilijnym plenum Nowej Siły Przewodniej. Swoją drogą to Elton powinien być im bliski - on jest "kochający inaczej" oni "prawdomówni inaczej". To zawsze jakiś początek, prawda? Twojej oceny artystycznych dokonań Eltona komentować nie będę, bo zdaje się, że twoi idole to też "muzycznie uzdolnieni inaczej". Ale ważne, że nie emeryci. Pewnie wybitne szarpidruty. Odpowiedz Link Zgłoś
kraout Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 23:30 brawo, brawo, wikal! ale nie wierzę, że dotrze to o czym piszesz do tych przygłupów! oni już zdecydowali, co najlepsze dla nas, poza nami! wciskając ciemnote ludowi, wierząc że lud tak samo głupi! Nie pomoze żadna logika, nie pomoze tłumaczenie... orzesz w mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynkajagi Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 15:56 Festiwal sopocki nie jest festiwalem Szopenowskim i jak komus sie nie podoba, to wlacza sobie polskie radio program drugi albo eske rock. Elton i Kate Melua to przyjemne granie przed telewizor i naprawde bywalo gorzej. Bo Elton fajny gosc jest, i kilka naprawde ladnych piosenek napisal. I slowik za dokonania muzyczne mu sie nalezy. Moim zdaniem w kazdym razie. Co do Walesy to chyba zapominacie, co ten gosc dla Polski zrobil. Ze prosty czlowiek jest to kazdy wie, ale ze dzieki niemu mozemy sobie niecenzuralne teksty na forach wypisywac i w wolnych wyborach wybierac (kogo wybieramy, to juz o naszej, nie jego, glupocie swiadczy) warto pamietac. I nadety nie jest, jak niektorzy inni politycy, bo potrafi rozdzielic muzyke od tego, z kim Elton spi. A ze Elton przesadzil ze swoim nawracaniem Polakow na tolerancje to juz inna sprawa. Ale i tak go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Dobry koncert ,,tylko zakończenie fatalne. 02.09.06, 23:38 Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właścicieli TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kolacji śmiedzący deser! Odpowiedz Link Zgłoś
knowos Re: Dobry koncert ,,tylko zakończenie fatalne. 02.09.06, 23:40 ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali, buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 02.09.06, 23:45 knowos napisał: > ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali, buuuuuuuuuuuuu Mogliście sypnąć wiecej kasy ,to może Elton powiedział by coś o PO!Przecież on o Polsce wie tyle ,że wolnośc wywalczył Wałęsa i biją tu gejów!Spoko mogła TVN mu to wcinąć.Kasy zabrakło!Żenada i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
knowos Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 02.09.06, 23:52 a co to jest, pozwalaja wam wchodzic na portal gejowsko-masonskiej-zydowskiej wybiórczej ?? obrzydlistwo, fuj, a co na to wasz ojciec dyrektor ?? oj nie bedzie zadowolony, nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ozrabal Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 00:05 A czyja to zasługa, że Polska stoi w świecie nietolreancją i zaściankowością? Właśnie prezysenta i premiera, którzy swoim zachowaniem dają pożywkę twórcom polish-jokes, wicepremiera którego bojówki chca wskrzesić holocaust dla innych orientacji i poglądów. Wstyd mi. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 17:51 ozrabal napisał: > A czyja to zasługa, że Polska stoi w świecie nietolreancją i zaściankowością? > Właśnie prezysenta i premiera, którzy swoim zachowaniem dają pożywkę twórcom > polish-jokes, wicepremiera którego bojówki chca wskrzesić holocaust dla innych > orientacji i poglądów. Wstyd mi. Polska jest krajem jak każdy inny. Zaścianek to robią z Polski PEjsate media ! Przedstawiają ponadto wyjątkowo tolerancyjny polski naród jako siedlisko ..nietolerancji, ksenofobii,homofobii, antysemityzmu, wręcz faszyzmu !!.. Jeśli chcecie zobaczyć i doznać na własnej skórze nietolerancji i wszystkiego co powyżej - jedżcie do Izraela !.. To nie są puste i rzucone ,,dla odbicia piłki'' słowa..; - to są fakty !!.. Co do holokaustu, czas najwyższy na ujawnienie prawdy.. W szczególności ustalenie i odtajnienie roli odegranej w nim przez ...Żydów ! To tylko jeden z przykładów : www.kansaspress.ku.edu/righitpix.html Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 02:32 > Polsce wie tyle ,że wolnośc wywalczył Wałęsa i biją tu gejów! nie tylko on, to pierwsze (wolnosc) juz tak w swiecie zostanie, to drugie nie Odpowiedz Link Zgłoś
odette Stereotyp "mohera" jakby go Urban wyp....dział! 03.09.06, 13:14 Jestem zwolenniczką Kaczynskich etc. i szanuję Eltona za profesjonalizm. Jako kobiecie trudno mi sie wznieść na wyżyny "europejskości" z uwielbieniem i potakiwaniem we wszystkim gejom, ale Elton akurat jest jedną z osób, gdzie ta orientacja nie ma znaczenia. Jest oszołomem - owszem . Ma do tego prawo. Jest wielkim artystą , jakiego my niestety nie mamy. Albo, nie było do tej pory nie było u nas szans dla jakiegoś talentu. kentucky.schreit.ficken napisała: > > Polsce wie tyle ,że wolnośc wywalczył Wałęsa i biją tu gejów! > > nie tylko on, to pierwsze (wolnosc) juz tak w swiecie zostanie, to drugie nie Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Stereotyp "mohera" jakby go Urban wyp....dzia 03.09.06, 15:52 odette napisała: > Jest oszołomem - owszem . Ma do tego prawo. Jest wielkim artystą , jakiego my > niestety nie mamy. Albo, nie było do tej pory nie było u nas szans dla > jakiegoś talentu. Tylko ze on był oszołomem zanim został wielkim artysta. A my takiego wielkiego artysty nie mamy bo nawet jak Elton urodził by sie w Polsce to by go "zadziobali" bo to przeciez pedał i oszołom.Kariery by u nas nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 18:52 ....ajaj aj waj pejsy rejwach czynią !.. Odpowiedz Link Zgłoś
we_dance_like_marionettes Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 13:53 niestety, Elton mial racje. Homoseksualisci w tym kraju maja naprawde ciezko. Sama bylam za swoja orientacje 2 razy wyrzucona z domu (tak, tak- jestem lesbijką), a poczatki liceum byly dla mnie koszmarem- czesto doswiadczalam na wlasnej skorze, co znaczy nietolerancja i nienawisc. W pewnym momencie skonczylo sie pobiciem, mialam zlamane 2 zebra. Gnojki poszly siedziec, a ja zmienilam szkole. Mimo ze te najgorsze czasy juz minely, wciaz zdarzy mi sie zostac wyzwana od najgorszych przez moherowa sasiadke z wnukiem wszechpolakiem, albo znalezc na drzwiach mieszkania wypisane 'pedaly do gazu'. Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 14:19 we_dance_like_marionettes napisała: > niestety, Elton mial racje. Homoseksualisci w tym kraju maja naprawde ciezko. > Sama bylam za swoja orientacje 2 razy wyrzucona z domu (tak, tak- jestem > lesbijką), a poczatki liceum byly dla mnie koszmarem- czesto doswiadczalam na > wlasnej skorze, co znaczy nietolerancja i nienawisc. W pewnym momencie skonczyl > o > sie pobiciem, mialam zlamane 2 zebra. Gnojki poszly siedziec, a ja zmienilam > szkole. Mimo ze te najgorsze czasy juz minely, wciaz zdarzy mi sie zostac > wyzwana od najgorszych przez moherowa sasiadke z wnukiem wszechpolakiem, albo > znalezc na drzwiach mieszkania wypisane 'pedaly do gazu'. To słusznie, że za pobicie gnojki siedzą. W społeczeństwie znajdują się też prymitywy w rodzaju Twojej sąsiadki i wypisujące jeszcze gorsze rzeczy. Jednak musisz mieć świadomość, że homoseksualizm to wynaturzenie, które przez znakomitą wiekszość jest odbierane jako coś obrzydliwego. Dlatego w dobrze pojętym własnym interesie nie obnoś się ze swoimi skłonnościami, nie chodź na homoparady, nie prowokuj. Nie przekonuj naokoło, że seks kobiety z kobietą i mężczyzny z mężczyzną jest równie naturalny jak seks kobiety z mężczyzną. Nigdy nie był, nie jest i mimo aktywności środowiska gejowskiego nigdy nie będzie. Tak już ten świat jest urządzony. Jest normalność i wynaturzenia. Jedne, jak homoseksualizm są tolerowane (nie znaczy afirmowane), a inne jak np. pedofilia penalizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
we_dance_like_marionettes Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 15:30 > Jednak musisz mieć świadomość, że homoseksualizm to wynaturzenie, homoseksualizm to nie wynaturzenie, czy chwilowy kaprys, bo 'taka jest moda'. Zachowania homoseksualne zaobserwowano u ponad 400 gatunkow zwierzat, a wsrod ludzi znany jest od czasow antycznej Grecji >które przez >znakomitą wiekszość jest odbierane jako coś obrzydliwego. A dla mnie np. wasik u kobiet jest obrzydliwy. Ale to nie powod, zebym miala pobic kobiete za jej wasik, czy kazac jej go ukrywac, czy robic jej z tego powodu nieprzyjemnosci. nie jej wina. (sorry, wiem ze porownanie dziwne, ale mam kilkuminutowa przerwe :) ) > Dlatego w dobrze > pojętym własnym interesie nie obnoś się ze swoimi skłonnościami, Czyli co, mam udawac heteroseksualna? Dzialalo gdzies do konca podstawowki, tylko ze bylo kilka skutkow ubocznych- depresja, uczucie alienacji i 'nieczystosci'... > nie chodź na > homoparady, nie prowokuj. Przepraszam bardzo, a jak mamy zwrocic uwage spoleczenstwa w legalny sposob, ze my istniejemy, i domagamy sie swoich praw? Dzieki paradom ludzie przyzwyczajaja sie do homoseksualistow, widza, ze tacy ludzie sa na tym swiecie. Gdy spoleczenstwo demokratycznego panstwa chce zwrocic uwage innych obywateli oraz wladz na dany problem, organizuje manifestacje, marsze, demonstracje lub pikiety. Pewnie ktos stwierdzi, ze "mam prawa, starczy mi i mam siedziec cicho". Ale niestety, nie moge wziac slubu z moja partnerka, nie mozemy zalegalizowac zwiazku, wiec w przypadku smierci jednego z partnerow prawo spadku mnie nie obowiazuje, bo z punktu widzenia prawa jestem osoba obca, a wszystko, na co razem pracowalismy przez lata, dostanie jakis pociotek. Wiecej przykladow nie bede wymieniac, ale jesli problem istnieje, to wg mnie lepiej jest mu zaradzic, a nie udawac, ze nie istnieje. > Nie przekonuj naokoło, że seks kobiety z kobietą i > mężczyzny z mężczyzną jest równie naturalny jak seks kobiety z mężczyzną. Ale to prawda! seks kobiety i kobiety czy mezczyzny z mezczyzna jest rownie naturalny, co seks heterykow. To nie ja mam problem, to ksenofobiczne spoleczenstwo ma uprzedzenia. > Tak już ten świat jest urządzony. Jest normalność i wynaturzenia. Jedne, jak > homoseksualizm są tolerowane (nie znaczy afirmowane), a inne jak np. pedofilia > penalizowane. Oz, madrosc wielka nam sie objawila, madrzejsza niz Swiatowa Organizacja Zdrowia, ludzie, powiadam wam! ;) "Homoseksualizm był dawniej uważany za dewiację seksualną, lecz według najnowszej klasyfikacji zaburzeń i chorób, opracowanej w 1991 roku przez Światową Organizację Zdrowia, żadna orientacja seksualna sama w sobie nie powinna być traktowana jako zaburzenie. Z orientacją seksualną, czyli zarówno z heteroseksualną, homoseksualną jak i biseksualną - mogą się wiązać rozmaite zaburzenia, głównie wynikające z problemów rozwojowych i akceptacji własnej seksualności (źródło: Wikipedia)" Odpowiedz Link Zgłoś
hsawicka Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 17:14 Każdemu człowiekowi należny jest szacunek wynikający z samego faktu bycia istotą ludzką. Każdemu obywatelowi przysługują prawa obywatelskie (w tym do napisania testamentu eliminującego z dziedziczenia pociotków). Ale do licha, nie wymagajcie, żeby akceptować gejowskie poglądy o naturalności Waszych kontaktów. Powtarzam, akt męsko-męski to coś obrzydliwego, widok całujących się facetów budzi odrazę, podobnie jak obsceniczne obrazki z homoparady. Znakomita większość nie życzy sobie ani tego oglądać, ani przyzwyczajać się, ani, żeby coś tak obrzydliwego oglądały ich dzieci. I w imię demokracji ta większość ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 17:25 > Powtarzam, akt męsko-męski to coś obrzydliwego, Dlaczego tylko mesko-meski? Szanujemy, ze dla ciebie obrzydliwy ale nie mow za caly swiat, w swoim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Dobry koncert , a zakończenie jeszcze lepsze 03.09.06, 00:04 amanasunta53 napisała: > Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właścicieli > TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kolacji > śmiedzący deser! Nie męcz się bidulo, kto ci każe oglądać paskudne TVN i cierpieć na portalu Wybiórczej. No chyba że wodzuś kazał i na dyżurze jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Dobry koncert , a zakończenie jeszcze lepsze 03.09.06, 00:23 cyklista napisała: > Nie męcz się bidulo, kto ci każe oglądać paskudne TVN i cierpieć na portalu > Wybiórczej. No chyba że wodzuś kazał i na dyżurze jesteś. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Na Eltona Johna ma mają wyłaczność POwcy? 03.09.06, 00:23 Znam POwców lubiących Rosiewicza.A on ostatnio na Trwam.Nazwisk nie podam ,bo ich Tusk, po twoim donosie, z PO wyrzuci. cyklista napisała: > amanasunta53 napisała: > > Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właści > cieli > > TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kol > acji > > śmiedzący deser! > Nie męcz się bidulo, kto ci każe oglądać paskudne TVN i cierpieć na portalu > Wybiórczej. No chyba że wodzuś kazał i na dyżurze jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Na Eltona Johna ma mają wyłaczność POwcy? 03.09.06, 00:40 amanasunta53 napisała: > Znam POwców lubiących Rosiewicza.A on ostatnio na Trwam.Nazwisk nie podam ,bo Wyciągnąć Rosiewicza przy dyskusji o Eltonie to ..... Zenek-bluuus. Może nie pamiętasz, ale Lechu i Elton znają się ze starych lat. Elton był zafascynowany Walesą i kedyś go pod nosem bezpieki własnym samochodem na koncert zawiózł. A więc Wałęsa wcale nieźle tu pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Dla mnie Elton John to wyższa półka niż Rosiewicz, 03.09.06, 00:47 którego osobiscie nie lubię.Mnie Wałęsa bardzo podpadł za SWOJE WYSKOKI NA TEMAT GRASSA.Wiesniackie,jak mawia wielu moich znajomych.I ostatnie cyrki z uroczystościami pod Pomnikiem Poległych 1970.Krótko: Eltona Johna lubię a Wałęsy nie.To tyle. cyklista napisała: > amanasunta53 napisała: > > Znam POwców lubiących Rosiewicza.A on ostatnio na Trwam.Nazwisk nie podam > ,bo > Wyciągnąć Rosiewicza przy dyskusji o Eltonie to ..... Zenek-bluuus. > > Może nie pamiętasz, ale Lechu i Elton znają się ze starych lat. Elton był > zafascynowany Walesą i kedyś go pod nosem bezpieki własnym samochodem na koncer > t > zawiózł. A więc Wałęsa wcale nieźle tu pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 I takich Powców co lubią Pietrzaka! 03.09.06, 00:31 Ci to dopiero mają u was przechlapane! cyklista napisała: > amanasunta53 napisała: > > Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właści > cieli > > TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kol > acji > > śmiedzący deser! > Nie męcz się bidulo, kto ci każe oglądać paskudne TVN i cierpieć na portalu > Wybiórczej. No chyba że wodzuś kazał i na dyżurze jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz112 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:47 to naprawdę nie ma znaczenia czy facet to gay lub nie, to nie wazne czy Wałęsa wręczł jakiś medal czy nie, istotne,że człowiek zagrał dobry koncert. Absolutnie standardowy, ale dobry.I to jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 00:21 > to naprawdę nie ma znaczenia czy facet to gay lub nie, to nie wazne czy Wałęsa > ... istotne,że człowiek zagrał dobry koncert. Absolutnie > standardowy, ale dobry. Dobry? rewelacyjny! Pewnie że standardowy, alo to jest standard z najwyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 00:20 Jestem ZBUDOWANA!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_jaworska Brawo! 03.09.06, 00:24 Muzyka Eltona jest ze mną od zawsze. Dzisiaj dodatkowo zaimponował mi tym, co powiedział ze sceny. Krótko, zwięźle i na temat. Chapeaux bas :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 00:27 I co z tego - za te słowa o gejach LPR mu zabierze tego słowika. Tak jak order Orła Białego dwaj młodzi posłowie zabiorą Kuroniowi, bo ich zdradził gdy mieli po 10 lat ----------------------------- to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Prezydencie ty słyszysz i nie grzmisz i nie wstaje 03.09.06, 00:49 sz i szablą nie wiwijasz?? jestem-z-ukladu napisał: > I co z tego - za te słowa o gejach LPR mu zabierze tego słowika. Tak jak order > Orła Białego dwaj młodzi posłowie zabiorą Kuroniowi, bo ich zdradził gdy mieli > po 10 lat > > > ----------------------------- > to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło: > www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Brawo Elton ! 03.09.06, 00:28 Czy szanowni moi krytycy pozwolą mi łaskawie to napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Brawo Elton ! 03.09.06, 18:38 amanasunta53 napisała: > Czy szanowni moi krytycy pozwolą mi łaskawie to napisać? Szanowna Pani. Dawno nie spotkałem sie z tak zwięzłym, a mimo to tak wielowątkowym pytaniem !.. Jako, że nigdy i nikomu(!) nie odbierałem prawa do swobodnej i zgodnej z prawdą(!) wypowiedzi, skupię się na innym wątku.. Elton John.. Gej, pedał...- nieistotne ! W przypadku tego CZŁOWIEKA jedynym właściwym ,,epitetem'' jest- WIELKI ARTYSTA ! I dlatego powtórzę za Panią : ,,Brawo Elton !'' Co do jego ,,inności'' to sprawa jest oczywista : - Elton, tak jak każdy gej, będzie aprobowany i traktowany normalnie, bez sansacji - dopóki ON SAM będzie traktował swoją inność jako rzecz normalną ! I myślę, że każdy prawdziwy Polak zgodzi sie ze mną ! I tak jak każdy prawdziwy Polak będę się sprzeciwiał postawie śmierdzących pejsatych mediów, które nawet wizytę w Polsce tak wielkiego artysty wykorzystują aby opluć Polskę i Polaków ! Dlatego czasem zazdroszczę Białorusinom Łukaszenki !.. On by wiedział jak pozamykać owe kłakliwe, szkalujące m..dy ! Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Re: Brawo Elton ! 03.09.06, 22:38 trudny99 napisał: Dlatego czasem zazdroszczę Białorusinom Łukaszenki !.. On by wiedział jak pozamykać owe kłakliwe, szkalujące m..dy ! **************************************************************** No taaa. Tacy są ci wielbiciele PiSu. Czasami im się wymsknie, że chętnie zamieniliby Polskę w Białoruś... Odpowiedz Link Zgłoś
gangaba piękny apel Eltona 03.09.06, 00:30 i żal mi tych PiSuarów którzy wycierają tu gęby; czyżby Kaczor im płacił za obsiadywanie tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Wyborca PiS nie ma prawa oglądać Eltona Johna? 03.09.06, 00:39 Mnie sie nie podobał Wałęsa.Propaganda liberalnych mediów i sterowanych przez nich korespondetów zachodnich gazet oraz ,,wojujących ''środowisk gejów i lewicy sprawiła to wystapienie sir Eltona Johna o tolerancji.To nie krytyka Eltona.Po prostu przykre i tyle. > i żal mi tych PiSuarów którzy wycierają tu gęby; > czyżby Kaczor im płacił za obsiadywanie tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
speedy Re: Wyborca PiS nie ma prawa oglądać Eltona Johna 03.09.06, 00:59 Brak słów. Co za zaścianek Europy. Kurcze, nie mogą z tje IV RP wydzielić Torunia dla moheru i zaścianki - polski B i Polski A - dla tej europejskiej więksości. Proponuje przeprowadzic reformę administracyjną. Dzielimy polskę na dwa. Polska Be - ze stolicą Warszawą i prymasem Tadeuszem R w Toruniu oraz Polski A - ze stolicą w Krakowie i prymasem - Peatzem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Jeszcze kolonia na księzycu..dla Ciebie! 03.09.06, 01:27 speedy napisał: > Brak słów. Co za zaścianek Europy. Kurcze, nie mogą z tje IV RP wydzielić > Torunia dla moheru i zaścianki - polski B i Polski A - dla tej europejskiej > więksości. > Proponuje przeprowadzic reformę administracyjną. Dzielimy polskę na dwa. Polska > > Be - ze stolicą Warszawą i prymasem Tadeuszem R w Toruniu oraz Polski A - ze > stolicą w Krakowie i prymasem - Peatzem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Co Eltona Johns rozczarowal? 03.09.06, 01:14 Taki wielki artysta,a Eriki Steinbach nie zaatakowal? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Napisałam coś o rozczarowaniu? 03.09.06, 01:27 kentucky.schreit.ficken napisała: > Taki wielki artysta,a Eriki Steinbach nie zaatakowal? Za to ,,Lechu'' zaatakował Grassa.I to było bardzo głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: Napisałam coś o rozczarowaniu? 03.09.06, 02:28 > Za to ,,Lechu'' zaatakował Grassa.I to było bardzo głupie! ale sie spryciarz elegancko wykrecil, bylo glupie czesto nie mysli i wpada w mentorski ton, w tym nie jest jednak wyjatkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wy [...] 03.09.06, 01:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken > Biedny człowiek 03.09.06, 01:15 mowisz o sobie? Nie mow za Eltona, bo oprocz bycia "pedalem", jest wspanialym artysta, no i nie jest biedny (w odroznieniu od ciebie). Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Cudzysłów ! 03.09.06, 07:08 kentucky.schreit.ficken napisała: > mowisz o sobie? Nie mow za Eltona, bo oprocz bycia "pedalem", jest wspanialym > artysta, no i nie jest biedny (w odroznieniu od ciebie). Tak. Cudzysłów był na miejscu. :-)))))! Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Pedał odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 07:58 Hmm, na pewno ciebie móglby kupić. I jeszcze by mu dużo zostało w portfelu. Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken to mial byc dowcip? 03.09.06, 01:17 uwazaj bo jak sie niektorzy w Monachium dowiedza jak ty sie tutaj wypowiadasz, to nie zaprosza wiecej na darmowy Odpowiedz Link Zgłoś
hen.wlo Re: Walesa kocha inaczej ??????? 03.09.06, 11:27 w ostatnim Przekroju /31.08/,w wywiadzie udzielonym red.K.Kolendzie-Zalewsliej Walesa wypowiada sie o Kaczynskich: "Juz niedlugo bedamusieli uciekac i prosic o azyl w innym kraju". Takie sa rokowania i marzenia b. prezydenta R.P. i mu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ssssssm Zenujący wykonawca, tvn to żenująca stacja, a so- 03.09.06, 01:38 pot to żenujący festiwal Odpowiedz Link Zgłoś
we_dance_like_marionettes Re: Zenujący wykonawca, tvn to żenująca stacja, a 03.09.06, 13:59 nie znasz sie. Elton jeszcze sie trzyma, potrafi swietnie zaspiewac mimo swojego wieku :) Ten pan to praktycznie legenda, az dziw, ze chcialo mu sie na takie zadupie jak IV Rzesz... znaczy, IV Rzeczpospolita. :) Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Re: Zenujący wykonawca, tvn to żenująca stacja, a 03.09.06, 22:48 ssssssm napisał: > pot to żenujący festiwal ************************************* Sam jesteś żenujący. Idź lepiej do laryngologa, bo pewnie masz problemy ze słuchem. :) Elton to jedna z największych gwiazd popu w historii, a to, że jest homosiem, nie ma znaczenia dla jego wielkości. TVN to najlepsza w Polsce prywatna stacja telewizyjna i całe szczęście, że nie jesteśmy "skazani" na TVP i TV "Trwam". Odpowiedz Link Zgłoś
tott Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 01:40 W kontekscie tego co powiedzial Elton John, to tego Ptaszka powinien mu wreczyc sam premier Kaczynski. Moze tez by go usciskal?... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Czy wyprałeś skarpetki przed wejściem tutaj ? 03.09.06, 07:10 brynk napisał: > ...bo nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Re: Czy wyprałeś skarpetki przed wejściem tutaj ? 03.09.06, 15:31 Alez ten Elton strasznie wyglada. Slini sie na tym zdjeciu jakby byl chory na homoseksualizm. Skore ma sina jak u topielca a spojrzenie przypomina syndrom Downa. Czy on przypadkiem nie jest pedalem? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Carlitos expertem w sprawach homosexualizmu 03.09.06, 16:03 Carlitos, ze wzgledu na twoja wiedze o dezORIENTACJI pozwolisz ze zapytam: czy wszyscy dewianci wygladaja tak odpychajaco? I czy wszyscy chodza tak smiesznie jak ten zawodzacy smutnym glosem piosenkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: czy Elton przyjechał z mężem ? 03.09.06, 18:48 brynk napisał: > ...bo nie widziałem... ..bo to była żona !..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Mołek - kompromitacja jak cholera.... 03.09.06, 01:57 Wałęsa przyszedł wręczyć temu "śpiewakowi" medal przyznany przez prezydenta Gdańska, a Mołkowa zabrała ten medal Wałęsie i dała mu w łapy jakiegoś słowika, zeby on wręczył temu śpiewakowi.Hahahahahahaha..... To był najlepszy "nr" tego tzw. "festiwalu". Mołkowa i Wałęsa - dajcie sobie spokój, wasz czas minął. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Marzenia...90%mediów lansuje Wałęsę! 03.09.06, 02:01 Każda wypowiedz tego kmiota i już bębnia od TVN i Polsatu po GW i Rzepę. brynk napisał: > Wałęsa przyszedł wręczyć temu "śpiewakowi" medal przyznany przez prezydenta > Gdańska, a Mołkowa zabrała ten medal Wałęsie i dała mu w łapy jakiegoś > słowika, zeby on wręczył temu śpiewakowi.Hahahahahahaha..... To był najlepszy > "nr" tego tzw. "festiwalu". Mołkowa i Wałęsa - dajcie sobie spokój, wasz czas > minął. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner ci dwaj Kurduple nie podskoczą mu nawet do kostek. 03.09.06, 09:35 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
odette "nie podskoczą mu"-mówisz o tym wieśniaku , 03.09.06, 13:17 nieuku i agencie? halfliner napisał: > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
odette Re: On jest prostym człowiekiem - jak Dyzma ! 03.09.06, 13:21 Politologu z Koziej Wólki. Nie rozumiesz mechanizmu, jak marionetka staje sie symbolem? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: On jest prostym człowiekiem - jak Dyzma ! 03.09.06, 19:33 odette napisała: > Politologu z Koziej Wólki. > Nie rozumiesz mechanizmu, jak marionetka staje sie symbolem? No własnie.. Niech nie obrażają Dyzmy (!)..; - on sam doszedł na szczyty !.. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf_27 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 01:59 Kaczor nie przyjechał, bo bał się zarazić HOMOSEKSUALIZMEM, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
we_dance_like_marionettes Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 14:01 homoseksualizm to nie grypa (kacza). Nie zarazilby sie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk "festiwal" - KICHA ! /kiszka kaszanka we flaku/ 03.09.06, 02:01 Kicha jak ta stacja, jak Pochanke, jak Walter, jak reszta tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Kicha ! - tak samo ja Top Trendy Polsatu - żenada 03.09.06, 11:28 Zanizyli progi sprzedanych płyt bo by nikt pltyny i zlot nie dostał ! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: "festiwal" - KICHA ! /kiszka kaszanka we fla 03.09.06, 15:13 Nie musisz oglądać! Masz przecież tvp1 i tvp2, telewizję Trwam, pana Pospieszalskiego, panią Gawryluk, braci Karnowskich, że już o Wildsteinie nie wspomnę. A pani Luft to niedługo chyba świętą zostanie! Rzeczywiście na tvn szkoda twojego czasu. Tylko skoro jest tak wiele "odpowiednich" stacji, dlaczego przeszkadza wam biedny tvn? Odpowiedz Link Zgłoś
a84 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 03:00 Dobry gest, w przeciwieństwie do moherowych oszołomów Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Czy z Lechem pocałował się na niedźwiedzia ? 03.09.06, 03:27 To jest interesujące spotkanie dwu szołmenów. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Czy z Lechem pocałował się na niedźwiedzia ? 03.09.06, 18:53 Na niedzwiedzia owszem.., ale bez całowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
kawozuka Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 06:16 dzieki Bogu nie było urzędującego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
samon3 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 07:02 Pieknie powiedział faktycznie :) szkoda ze inny prezydent nie wręczał...;) dobrze zeby to przetłumaczyli bo nie kazdy chyba zrozumił przekaz dość ten jasny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Elton John przelecial Poznanskie Słowiki 03.09.06, 08:53 Wales caly czas uwazal, zeby sie nie schylic! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 10:26 adas_michnik napisał: > Jak ladnie powiedzial... szkoda ze oprocz Walesy nie bylo i urzedujacego > prezydenta ;-) Wyjątkowo niesmaczne towarzystwo. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
zofanna Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 15:30 Myślę ,że przesadą by było, żeby słowika musiał aż wręczać sam urzędujący prezydent Polski ,gdzie na świecie aż tak honorują piosenkarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Honorowanie to jedna sprawa 03.09.06, 15:37 Publicity to druga. Glowy panstw bardzo chetnie pokazuaj sie z gwiazdami, czesto neizupalnie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś