Dodaj do ulubionych

Elton John odebrał "Złotego Słowika"

02.09.06, 23:22
Jak ladnie powiedzial... szkoda ze oprocz Walesy nie bylo i urzedujacego
prezydenta ;-)
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ja Wielki Elton! 02.09.06, 23:23
      Gratuluję Eltonie!!
      • euro67 Elton? 03.09.06, 00:35
        Dlamnie ten caly Elton to maly zalosny zadufany w swoja wielkosc czlowieczek -
        albo jak kto woli sodomita a do tego ze szlacheckim tytulem...
        Dziwie sie tym co przyszli go ogladac z rownie zalosnym Walesa na czele.
        • lze_elita.71 A ty jestes idiota BEZ szlacheckiego tytulu. I co? 03.09.06, 03:47
          nawet takie cos jak ty ma prawo do zycia, a wiec niech tam sobie zyje...Tylko
          dzioba niech glupio nie rozdziawia:)
          • krasnov Zaraz Giertych zawnioskuje, żeby mu Słowika zabrać 03.09.06, 09:15
            A bliźniaki przyklasną, "bedzie se na polskij scenie jakie parady urzondzoł? Co to to nie!"
            • leszek-wroblewski Bolek Był Kochankiem Eltona ?:)))))))))))))))))))) 03.09.06, 22:22
              podobno przy dawaniu słowika ;)
              całowali się
              z języczkiem :)

ps
              bolek i elton !
              nic w tym złego nie było !
              Bolek musiał dla dobra sprawy !
              Kuroń mu to zlecił !
              • kentucky.schreit.ficken masz problemy z meskoscia? 03.09.06, 23:15
          • odette Na szczęście minęły czasy,gdy polski prezydent 03.09.06, 13:01
            robił z siebie pajaca (i np. czekał godzinę na Michela J.).

Elton jest na pewno nr 1 na świecie, ale tylko piosenkarzem!!!(niewatpliwie
            jest to gej , jakiego można polubić - nie zieje nienawiścią).

"Polak najwyzsza forma nadecia sie" Jerzy Urban-cenny cytat KLASYKA KLOAKI?
            A co z Żydami, ruskimi, Niemcami itd. KSENOFOBIE ?

• shedows1969 Re: Elton? 03.09.06, 07:21
          euro67 no ty napewno nie jesteś żałosny jak siedzisz przed kompem w "gaciach" i
          z zazdrości głupoty wypisujesz. Wyjdz z domu zrób to co Wałęsa i Elton to
          będziesz wielki
          • pc486 Re: Elton? 03.09.06, 09:09
            nie nadazasz z czasem, teraz zeby cos wielkiego zrobic nie musisz wychodzic z
            domu, a tym bardziej odchodzic od komputera. Co do Walesy, jezeli zglosza sie
            do kolegi sluzby specjalne z propozycja zrobienia z niego "bochatera" to wtedy
            sie pewnie zastanowi.
            • cezareko Re: Elton? 03.09.06, 11:27
              Kolego czasem trzeba odejść od komputera. Ty "Bochaterze", choćby po to by
              popatrzeć do słownika.
              Jeśli nie podoba Ci się muzuka tego Pana to przełącz kanał.
        • frant3 Re: Elton? 03.09.06, 07:59
          Ja tam nie oglądałem pierdzioszka, ale moja sąsiadka emerytka bardo głośno słuchała i jeszcze skała i klaskała, aż sie ściany trzęsły.

--
          Notatki ze Sopot Festiwal 2006
        • roland_x Re: Elton? 03.09.06, 14:17
          euro67 napisał:

> Dlamnie ten caly Elton to maly zalosny zadufany w swoja wielkosc czlowieczek -

> albo jak kto woli sodomita a do tego ze szlacheckim tytulem...
          > Dziwie sie tym co przyszli go ogladac z rownie zalosnym Walesa na czele.

zascianku nie dziw sie tak bardzo bo ci tak zostanie jeszcze
      • uwolnic_cyce Re: Wielki Elton! 03.09.06, 01:17
        tadeusz_ja napisał:

> Gratuluję Eltonie!!

Wstydziłbyś się gratulować takiego największego grajdoła w Europie. Elton był
        fajnym kolsiem, ale po co przyjechał do Badziewiowa IV ? Czy jest z nim aż tak
        źle?

• trudny99 Re: Wielki Elton! 03.09.06, 18:43
          uwolnic_cyce napisał:

> Wstydziłbyś się gratulować takiego największego grajdoła w Europie. Elton był
          > fajnym kolsiem, ale po co przyjechał do Badziewiowa IV ? Czy jest z nim aż tak
          > źle?
          >
          Ty sobie uwolnij_mózg !
      • historykii Re: Wielki Elton! 03.09.06, 07:26
        Moje gratulacje i naszej ferajny ur. w latach '54-56.
        Oglądalismy Go wczoraj i bylismy dumni.
        Łezka się kreci, szczególnie na myśl, ze Oni( niektórych już nie ma wsród nas -
        jak Fredy...) już " schodzą ze sceny".
        To piekne przeżycie. Byłem w 2001 r na występach PROCOL HARUM w Operze Leśnej:
        wczoraj tylko przed "szkalnym ekranem"
        :
        PS
        Bułat Okudżawa w jednej ze swoich przepieknych ballad śpiewał o tym, jaki
        " zal, że po Moskwie nie suną już sanie..."
        mnie żal, że "Eltonów" coraz mniej i niestety nie mogą już tak wyciągać (...)
        jak 20-30 lat temu(...):))))))))))))))
        • winka53 Re: Wielki Elton! 03.09.06, 11:46
          <Racja...tak..to byly CZASY...
          a dzis-KICZ...w nieskonczonosc...
          "dino"-TAK TRZYMAC !!!!!!!!!!!pozdro.
          • historykii Re: Wielki Elton! 03.09.06, 13:17
            Mozna wiedzieć - który rocznik i w jakim landzie się bawiliście?
            Może w Poznaniu? No, no!
      • hajka.grundbaum.02 Urzędującego Prezydenta chłopcy nie kręcą ;-] 03.09.06, 11:18
        Poza tym nie oczekujmy od Kaczyńskiego że bedzie pajacem pokroju pijaka
        Kwaśniewskiego, owszem Elton nie jest pierwszym lepszym gejem ale mimo wszystko
        to za mało żeby do niego prezydent mojego kraju biegał, popieram stanowsiko
        obecnego Prezydenta.
        • filut69 prezydenta może nie ale premiera to na pewno tak 03.09.06, 13:16
          Haju jak tak ludwiczek dornbaum się czuje? Widzę u was w rządzie sami swoi ?
      • scolopetarius Sir Elton to zboczeniec i ma małego ptaszka 03.09.06, 14:25
        bursztynowego słowika na pocieszenie
        • helmut.berlin Dlugo pracowalas nad tym wypracowaniem? 03.09.06, 14:29
          jestesmy wdzieczni za to niemalze naukowe odkrycie.
        • roland_x czyzby mierzyl ci temperature? 03.09.06, 14:34
          ...swoim malym termometrem (nie pod pacha)
    • aba1 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:26
      czy nawet festiwal nie moze byc wolny od polityki ?????
      bardzo sie zawiodlam ....... bo jednak NIE moze być....
      • jmcfee Nie marudź! 02.09.06, 23:29
        Powinnaś im podziękować za ten wymowny gest!
      • szczypiorkowski Gejowska deklaracja Eltona 02.09.06, 23:34
        W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest gejem po
        czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele
        agresji wobec gejów, a tak potrzebujemy miłości bo nienawiści jest dosyć na
        świecie".
        Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje gejów,
        nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych?
        • adas_michnik Re: Gejowska deklaracja Eltona 02.09.06, 23:44
          szczypiorkowski zdradzisz nam gdzie jest to piekne miejsce o ktorym piszesz?
          a moze zyjesz w jakiejs innej Polsce... wymyslonej przez siebie?
        • tadeusz_ja Re: Gejowska deklaracja Eltona 02.09.06, 23:50
          Elton zachowal się tak jak na europejczyka przystalo,stanąl w obronie
          przesladowanej mnieszości!!!!!!!!!!!
          • kawa_i znaczna większość Polaków to rozumie.... 03.09.06, 00:15
            i z tej większości jestem dumny. PiSowskiej reszty mogłoby nie być, dla mnie się
            nie liczy.
          • sigact1 Re: Gejowska deklaracja Eltona 03.09.06, 00:24
            tadeusz_ja napisał:

> Elton zachowal się tak jak na europejczyka przystalo,stanąl w obronie
            > przesladowanej mnieszości!!!!!!!!!!!

Jak na człowieka przystało.
        • euro67 somia 03.09.06, 00:43
          Najwyrazniej ten typek chce wmowic Polakom ze ze sodomia juz nie jest
          niehigieniczna, nieapetyczna, nieetyczna, niemoralna i nienormalna. No coz
          kazda sroczka swoj tyleczek chwali.
          A co do parad, owszem jestem za parade zoo i pedofili (to sie ich latwiej
          wylapie - zanim kaza nam uznac ze to tez jest norma).
          Poza tym mozne byc parada dumy onanistow - tylko pytam po co?
          • kentucky.schreit.ficken masz problemy z kobietami? 03.09.06, 00:54
            • lze_elita.71 Widac ma - tylko wsadzanie od zakrystii jak w 03.09.06, 03:50
              zakrystii mu po glowie chodzi:) Zdeprawowany ministrant, jak sadzisz?
          • kraout Re: somia 03.09.06, 23:05
            euro67 napisał:

> Najwyrazniej ten typek chce wmowic Polakom ze ze sodomia juz nie jest
            > niehigieniczna, nieapetyczna, nieetyczna, niemoralna i nienormalna. No coz
            > kazda sroczka swoj tyleczek chwali.
            > A co do parad, owszem jestem za parade zoo i pedofili (to sie ich latwiej
            > wylapie - zanim kaza nam uznac ze to tez jest norma).
            > Poza tym mozne byc parada dumy onanistow - tylko pytam po co?

ten "typek" znaczy Elton niczego Plakom nie wmawia, bo Polacy świetnie wiedzą co
            należy i gdzie sa granice! w przeciwieństwie do odmóżdżonego elektoratu, którym
            po drodze z samoligą i w pis.du!.. z wami!
        • lze_elita.71 Gejowska? A co? Do Jarka Kaczynskiego sie 03.09.06, 03:49
          przystawial czy tez Jarek do niego?
        • mmaly Re: Gejowska deklaracja Eltona 03.09.06, 09:22
          Bardzo zabawny dysonans między dwoma częściami tego zdania.
          Porównaj z czymś takim: nikt nie prześladuje katolików, nie ma jednak zgody na
          to, by nosili krzyże na szyjach i robili procesje na Boże Ciało.
        • hajka.grundbaum.02 Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic ująć. 03.09.06, 11:19
          szczypiorkowski napisał:

> W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest gejem po
          > czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele
          > agresji wobec gejów, a tak potrzebujemy miłości bo nienawiści jest dosyć na
          > świecie".
          > Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje gejów,
          > nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych?

DOKŁADNIE TAK !
          • trudny99 Re: Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic 03.09.06, 19:46
            hajka.grundbaum.02 napisała:
            > szczypiorkowski napisał:
            > > W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest geje
            > m po
            > > czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele
            > > agresji wobec gejów...
            > > Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje g
            > ejów,
            > > nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych?
            >
            > DOKŁADNIE TAK !

DOKŁADNIE TAK !
            Ponadto po Eltonie powinien wystąpić np. Piasek i poprosić o tolerancję
            ...dla hetero !..
            Ciekaw jestem czy kochający inaczej ,,szlachcic'' zrozumiałby aluzję ?!..
            ;-(
            • kraout Re: Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic 03.09.06, 23:18
              Re: Szczypiorkowski - 100% racji - nic dodać nic
              Przeczytaj komentowany artykuł »
              trudny99 03.09.06, 19:46 + odpowiedz

hajka.grundbaum.02 napisała:
              > szczypiorkowski napisał:
              > > W czułym wyznaniu przed publicznością sopocką Elton przyznał że jest geje
              > m po
              > > czym zaapelował o tolerancję i miłość, bo słyszał że "w Polsce jest wiele
              > > agresji wobec gejów...
              > > Czy nikt nie mógł mu przedtem wyjaśnić że nikt w Polsce nie prześladuje g
              > ejów,
              > > nie ma tylko zgody na afirmację i defilady gejów w miejscach publicznych?
              >
              > DOKŁADNIE TAK !

DOKŁADNIE TAK !
              Ponadto po Eltonie powinien wystąpić np. Piasek i poprosić o tolerancję
              ...dla hetero !..
              Ciekaw jestem czy kochający inaczej ,,szlachcic'' zrozumiałby aluzję ?!..
              ;-(
              ---------------------
              jakie to q.wa żenujące! czy wszystko musi sie wam z dupą kojarzyć?!
              Elton chciał po prostu zaśpiewać, a nie dupczyć!
              I ch. j mnie obchodzi z kim i jak sypia Elton, on mnie nie agituje, On zaspakaja
              moje estetyczne zmysły! won, pisdzielcy od mojego życia!
      • trudny99 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:38

,,Nie było to pierwsze spotkanie Wałęsy i muzyka. Prezydent spotkał się z
        Eltonem Johnem w 1984 roku, kiedy artysta koncertował w Gdańsku...''

Mozna wybaczyć..
        Elton był wówczas jeszcze ,,kawalerem''..
        ;-(
        • trudny99 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:43

Że Słowik został ułaskawiony to jeszcze nie powód aby go nazywać ,,Złotym'' !..
          ;-(
    • slawlos Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:31
      A ktoś wie za co dostał tego Złotego słonika ?
      Sopot to porażka. Ktoś to w ogóle ogląda?
      Naściagali jakiś emerytów i się z nimi fotografują jakby to był nie wiadomo jaki
      szoł. A już Wałęsa na tej imprezie to tak jakby hydraulik wreczał oscary.
      Współczuje obdarowanym.
      • x01 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:33
        gupi jesteś i tyle !
      • knowos Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:38
        yow yow, jak chcesz posłuchać swoj muzyczki jedz do jarocina, palancie
        poza tym ... eeeeeeeeeee, i tak nie zrozumiesz
      • wikal Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 14:34
        Widać po ty poście, że radomaryjna propaganda ma swoje sukcesy. Wałęsa ma wady
        i wszyscy Polacy dobrze je znają. Ale dla świata to wciąż jest KTOŚ, człowiek,
        który walczył o wolność, symbol XX wieku i postać historyczna. I tego nawet
        ojciec Rydzyk, Kaczyńscy i cała ich sfora nie zmienią, bo akurat ich świat
        postrzega bardzo kiepsko i w ogóle się z nimi nie liczy. Dlatego dla Eltona
        Johna i wielu ludzi, którzy twoim idolom ręki by nie podali albo nawet o nich w
        ogóle nie słyszeli, odebranie nagrody z rąk Lecha Wałęsy jest zaszczytem. I tak
        już pozostanie choćby dwaj najbardziej "prawdomówni" ludzie w kraju czyli
        Kurski do spółki z Rydzykiem napisali polską historię najnowszą od nowa i jej
        wykładnię ogłosili na wigilijnym plenum Nowej Siły Przewodniej. Swoją drogą to
        Elton powinien być im bliski - on jest "kochający inaczej" oni "prawdomówni
        inaczej". To zawsze jakiś początek, prawda? Twojej oceny artystycznych dokonań
        Eltona komentować nie będę, bo zdaje się, że twoi idole to też "muzycznie
        uzdolnieni inaczej". Ale ważne, że nie emeryci. Pewnie wybitne szarpidruty.
        • helmut.berlin dobry komentarz 03.09.06, 14:37
        • kraout Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 23:30
          brawo, brawo, wikal! ale nie wierzę, że dotrze to o czym piszesz do tych
          przygłupów! oni już zdecydowali, co najlepsze dla nas, poza nami! wciskając
          ciemnote ludowi, wierząc że lud tak samo głupi! Nie pomoze żadna logika, nie
          pomoze tłumaczenie... orzesz w mordę!
      • skrzynkajagi Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 15:56
        Festiwal sopocki nie jest festiwalem Szopenowskim i jak komus sie nie podoba,
        to wlacza sobie polskie radio program drugi albo eske rock. Elton i Kate Melua
        to przyjemne granie przed telewizor i naprawde bywalo gorzej.
        Bo Elton fajny gosc jest, i kilka naprawde ladnych piosenek napisal. I slowik
        za dokonania muzyczne mu sie nalezy. Moim zdaniem w kazdym razie.

Co do Walesy to chyba zapominacie, co ten gosc dla Polski zrobil. Ze prosty
        czlowiek jest to kazdy wie, ale ze dzieki niemu mozemy sobie niecenzuralne
        teksty na forach wypisywac i w wolnych wyborach wybierac (kogo wybieramy, to
        juz o naszej, nie jego, glupocie swiadczy) warto pamietac. I nadety nie jest,
        jak niektorzy inni politycy, bo potrafi rozdzielic muzyke od tego, z kim Elton
        spi.

A ze Elton przesadzil ze swoim nawracaniem Polakow na tolerancje to juz inna
        sprawa. Ale i tak go lubie.
    • amanasunta53 Dobry koncert ,,tylko zakończenie fatalne. 02.09.06, 23:38
      Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właścicieli
      TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kolacji
      śmiedzący deser!
      • knowos Re: Dobry koncert ,,tylko zakończenie fatalne. 02.09.06, 23:40
        ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali, buuuuuuuuuuuuu
        • amanasunta53 ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 02.09.06, 23:45
          knowos napisał:

> ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali, buuuuuuuuuuuuu
          Mogliście sypnąć wiecej kasy ,to może Elton powiedział by coś o PO!Przecież on o
          Polsce wie tyle ,że wolnośc wywalczył Wałęsa i biją tu gejów!Spoko mogła TVN mu
          to wcinąć.Kasy zabrakło!Żenada i tyle.
          • knowos Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 02.09.06, 23:52
            a co to jest, pozwalaja wam wchodzic na portal gejowsko-masonskiej-zydowskiej
            wybiórczej ?? obrzydlistwo, fuj, a co na to wasz ojciec dyrektor ?? oj nie
            bedzie zadowolony, nie bedzie
          • ozrabal Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 00:05
            A czyja to zasługa, że Polska stoi w świecie nietolreancją i zaściankowością?
            Właśnie prezysenta i premiera, którzy swoim zachowaniem dają pożywkę twórcom
            polish-jokes, wicepremiera którego bojówki chca wskrzesić holocaust dla innych
            orientacji i poglądów. Wstyd mi.
            • trudny99 Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 17:51
              ozrabal napisał:

> A czyja to zasługa, że Polska stoi w świecie nietolreancją i zaściankowością?
              > Właśnie prezysenta i premiera, którzy swoim zachowaniem dają pożywkę twórcom
              > polish-jokes, wicepremiera którego bojówki chca wskrzesić holocaust dla innych
              > orientacji i poglądów. Wstyd mi.

Polska jest krajem jak każdy inny.
              Zaścianek to robią z Polski PEjsate media !
              Przedstawiają ponadto wyjątkowo tolerancyjny polski naród jako siedlisko
              ..nietolerancji, ksenofobii,homofobii, antysemityzmu, wręcz faszyzmu !!..

Jeśli chcecie zobaczyć i doznać na własnej skórze nietolerancji i wszystkiego
              co powyżej - jedżcie do Izraela !..
              To nie są puste i rzucone ,,dla odbicia piłki'' słowa..;
              - to są fakty !!..

Co do holokaustu, czas najwyższy na ujawnienie prawdy..
              W szczególności ustalenie i odtajnienie roli odegranej w nim
              przez ...Żydów !

To tylko jeden z przykładów :
              www.kansaspress.ku.edu/righitpix.html
          • kentucky.schreit.ficken Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 02:32
            > Polsce wie tyle ,że wolnośc wywalczył Wałęsa i biją tu gejów!

nie tylko on, to pierwsze (wolnosc) juz tak w swiecie zostanie, to drugie nie
            • odette Stereotyp "mohera" jakby go Urban wyp....dział! 03.09.06, 13:14
              Jestem zwolenniczką Kaczynskich etc. i szanuję Eltona za profesjonalizm. Jako
              kobiecie trudno mi sie wznieść na wyżyny "europejskości" z uwielbieniem i
              potakiwaniem we wszystkim gejom, ale Elton akurat jest jedną z osób, gdzie ta
              orientacja nie ma znaczenia.
              Jest oszołomem - owszem . Ma do tego prawo. Jest wielkim artystą , jakiego my
              niestety nie mamy. Albo, nie było do tej pory nie było u nas szans dla
              jakiegoś talentu.

kentucky.schreit.ficken napisała:

> > Polsce wie tyle ,że wolnośc wywalczył Wałęsa i biją tu gejów!
              >
              > nie tylko on, to pierwsze (wolnosc) juz tak w swiecie zostanie, to drugie nie
              • michalng Re: Stereotyp "mohera" jakby go Urban wyp....dzia 03.09.06, 15:52
                odette napisała:

> Jest oszołomem - owszem . Ma do tego prawo. Jest wielkim artystą , jakiego my
                > niestety nie mamy. Albo, nie było do tej pory nie było u nas szans dla
                > jakiegoś talentu.

Tylko ze on był oszołomem zanim został wielkim artysta. A my takiego wielkiego
                artysty nie mamy bo nawet jak Elton urodził by sie w Polsce to by go
                "zadziobali" bo to przeciez pedał i oszołom.Kariery by u nas nie zrobił.
            • trudny99 Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 18:52

....ajaj aj waj pejsy rejwach czynią !..
          • we_dance_like_marionettes Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 13:53
            niestety, Elton mial racje. Homoseksualisci w tym kraju maja naprawde ciezko.
            Sama bylam za swoja orientacje 2 razy wyrzucona z domu (tak, tak- jestem
            lesbijką), a poczatki liceum byly dla mnie koszmarem- czesto doswiadczalam na
            wlasnej skorze, co znaczy nietolerancja i nienawisc. W pewnym momencie skonczylo
            sie pobiciem, mialam zlamane 2 zebra. Gnojki poszly siedziec, a ja zmienilam
            szkole. Mimo ze te najgorsze czasy juz minely, wciaz zdarzy mi sie zostac
            wyzwana od najgorszych przez moherowa sasiadke z wnukiem wszechpolakiem, albo
            znalezc na drzwiach mieszkania wypisane 'pedaly do gazu'.
            • hsawicka Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 14:19
              we_dance_like_marionettes napisała:

> niestety, Elton mial racje. Homoseksualisci w tym kraju maja naprawde ciezko.
              > Sama bylam za swoja orientacje 2 razy wyrzucona z domu (tak, tak- jestem
              > lesbijką), a poczatki liceum byly dla mnie koszmarem- czesto doswiadczalam na
              > wlasnej skorze, co znaczy nietolerancja i nienawisc. W pewnym momencie
              skonczyl
              > o
              > sie pobiciem, mialam zlamane 2 zebra. Gnojki poszly siedziec, a ja zmienilam
              > szkole. Mimo ze te najgorsze czasy juz minely, wciaz zdarzy mi sie zostac
              > wyzwana od najgorszych przez moherowa sasiadke z wnukiem wszechpolakiem, albo
              > znalezc na drzwiach mieszkania wypisane 'pedaly do gazu'.

To słusznie, że za pobicie gnojki siedzą. W społeczeństwie znajdują się też
              prymitywy w rodzaju Twojej sąsiadki i wypisujące jeszcze gorsze rzeczy.
              Jednak musisz mieć świadomość, że homoseksualizm to wynaturzenie, które przez
              znakomitą wiekszość jest odbierane jako coś obrzydliwego. Dlatego w dobrze
              pojętym własnym interesie nie obnoś się ze swoimi skłonnościami, nie chodź na
              homoparady, nie prowokuj. Nie przekonuj naokoło, że seks kobiety z kobietą i
              mężczyzny z mężczyzną jest równie naturalny jak seks kobiety z mężczyzną. Nigdy
              nie był, nie jest i mimo aktywności środowiska gejowskiego nigdy nie będzie.

Tak już ten świat jest urządzony. Jest normalność i wynaturzenia. Jedne, jak
              homoseksualizm są tolerowane (nie znaczy afirmowane), a inne jak np. pedofilia
              penalizowane.
              • we_dance_like_marionettes Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 15:30
                > Jednak musisz mieć świadomość, że homoseksualizm to wynaturzenie,

homoseksualizm to nie wynaturzenie, czy chwilowy kaprys, bo 'taka jest moda'.
                Zachowania homoseksualne zaobserwowano u ponad 400 gatunkow zwierzat, a wsrod
                ludzi znany jest od czasow antycznej Grecji

>które przez
                >znakomitą wiekszość jest odbierane jako coś obrzydliwego.

A dla mnie np. wasik u kobiet jest obrzydliwy. Ale to nie powod, zebym miala
                pobic kobiete za jej wasik, czy kazac jej go ukrywac, czy robic jej z tego
                powodu nieprzyjemnosci. nie jej wina. (sorry, wiem ze porownanie dziwne, ale mam
                kilkuminutowa przerwe :) )

> Dlatego w dobrze
                > pojętym własnym interesie nie obnoś się ze swoimi skłonnościami,

Czyli co, mam udawac heteroseksualna? Dzialalo gdzies do konca podstawowki,
                tylko ze bylo kilka skutkow ubocznych- depresja, uczucie alienacji i
                'nieczystosci'...

> nie chodź na
                > homoparady, nie prowokuj.

Przepraszam bardzo, a jak mamy zwrocic uwage spoleczenstwa w legalny sposob, ze
                my istniejemy, i domagamy sie swoich praw? Dzieki paradom ludzie przyzwyczajaja
                sie do homoseksualistow, widza, ze tacy ludzie sa na tym swiecie. Gdy
                spoleczenstwo demokratycznego panstwa chce zwrocic uwage innych obywateli oraz
                wladz na dany problem, organizuje manifestacje, marsze, demonstracje lub
                pikiety. Pewnie ktos stwierdzi, ze "mam prawa, starczy mi i mam siedziec cicho".
                Ale niestety, nie moge wziac slubu z moja partnerka, nie mozemy zalegalizowac
                zwiazku, wiec w przypadku smierci jednego z partnerow prawo spadku mnie nie
                obowiazuje, bo z punktu widzenia prawa jestem osoba obca, a wszystko, na co
                razem pracowalismy przez lata, dostanie jakis pociotek. Wiecej przykladow nie
                bede wymieniac, ale jesli problem istnieje, to wg mnie lepiej jest mu zaradzic,
                a nie udawac, ze nie istnieje.

> Nie przekonuj naokoło, że seks kobiety z kobietą i
                > mężczyzny z mężczyzną jest równie naturalny jak seks kobiety z mężczyzną.

Ale to prawda! seks kobiety i kobiety czy mezczyzny z mezczyzna jest rownie
                naturalny, co seks heterykow. To nie ja mam problem, to ksenofobiczne
                spoleczenstwo ma uprzedzenia.

> Tak już ten świat jest urządzony. Jest normalność i wynaturzenia. Jedne, jak
                > homoseksualizm są tolerowane (nie znaczy afirmowane), a inne jak np. pedofilia
                > penalizowane.

Oz, madrosc wielka nam sie objawila, madrzejsza niz Swiatowa Organizacja
                Zdrowia, ludzie, powiadam wam! ;)

"Homoseksualizm był dawniej uważany za dewiację seksualną, lecz według
                najnowszej klasyfikacji zaburzeń i chorób, opracowanej w 1991 roku przez
                Światową Organizację Zdrowia, żadna orientacja seksualna sama w sobie nie
                powinna być traktowana jako zaburzenie.

Z orientacją seksualną, czyli zarówno z heteroseksualną, homoseksualną jak i
                biseksualną - mogą się wiązać rozmaite zaburzenia, głównie wynikające z
                problemów rozwojowych i akceptacji własnej seksualności (źródło: Wikipedia)"
                • hsawicka Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 17:14
                  Każdemu człowiekowi należny jest szacunek wynikający z samego faktu bycia
                  istotą ludzką. Każdemu obywatelowi przysługują prawa obywatelskie (w tym do
                  napisania testamentu eliminującego z dziedziczenia pociotków). Ale do licha,
                  nie wymagajcie, żeby akceptować gejowskie poglądy o naturalności Waszych
                  kontaktów. Powtarzam, akt męsko-męski to coś obrzydliwego, widok całujących się
                  facetów budzi odrazę, podobnie jak obsceniczne obrazki z homoparady. Znakomita
                  większość nie życzy sobie ani tego oglądać, ani przyzwyczajać się, ani, żeby
                  coś tak obrzydliwego oglądały ich dzieci. I w imię demokracji ta większość ma
                  do tego prawo.

• helmut.berlin Re: ...ajaj ojoj pisowczyki mohery sie odezwali 03.09.06, 17:25
                    > Powtarzam, akt męsko-męski to coś obrzydliwego,

Dlaczego tylko mesko-meski? Szanujemy, ze dla ciebie obrzydliwy ale nie mow za
                    caly swiat, w swoim imieniu.
      • cyklista Dobry koncert , a zakończenie jeszcze lepsze 03.09.06, 00:04
        amanasunta53 napisała:
        > Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właścicieli
        > TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kolacji
        > śmiedzący deser!
        Nie męcz się bidulo, kto ci każe oglądać paskudne TVN i cierpieć na portalu
        Wybiórczej. No chyba że wodzuś kazał i na dyżurze jesteś.
        • sigact1 Re: Dobry koncert , a zakończenie jeszcze lepsze 03.09.06, 00:23
          cyklista napisała:
          > Nie męcz się bidulo, kto ci każe oglądać paskudne TVN i cierpieć na portalu
          > Wybiórczej. No chyba że wodzuś kazał i na dyżurze jesteś.

:-)))
        • amanasunta53 Na Eltona Johna ma mają wyłaczność POwcy? 03.09.06, 00:23
          Znam POwców lubiących Rosiewicza.A on ostatnio na Trwam.Nazwisk nie podam ,bo
          ich Tusk, po twoim donosie, z PO wyrzuci.
          cyklista napisała:

> amanasunta53 napisała:
          > > Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właści
          > cieli
          > > TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kol
          > acji
          > > śmiedzący deser!
          • cyklista Re: Na Eltona Johna ma mają wyłaczność POwcy? 03.09.06, 00:40
            amanasunta53 napisała:
            > Znam POwców lubiących Rosiewicza.A on ostatnio na Trwam.Nazwisk nie podam ,bo
            Wyciągnąć Rosiewicza przy dyskusji o Eltonie to ..... Zenek-bluuus.

Może nie pamiętasz, ale Lechu i Elton znają się ze starych lat. Elton był
            zafascynowany Walesą i kedyś go pod nosem bezpieki własnym samochodem na koncert
            zawiózł. A więc Wałęsa wcale nieźle tu pasował.
            • amanasunta53 Dla mnie Elton John to wyższa półka niż Rosiewicz, 03.09.06, 00:47
              którego osobiscie nie lubię.Mnie Wałęsa bardzo podpadł za SWOJE WYSKOKI NA TEMAT
              GRASSA.Wiesniackie,jak mawia wielu moich znajomych.I ostatnie cyrki z
              uroczystościami pod Pomnikiem Poległych 1970.Krótko: Eltona Johna lubię a Wałęsy
              nie.To tyle.
              cyklista napisała:

> amanasunta53 napisała:
              > > Znam POwców lubiących Rosiewicza.A on ostatnio na Trwam.Nazwisk nie podam
              > ,bo
              > Wyciągnąć Rosiewicza przy dyskusji o Eltonie to ..... Zenek-bluuus.
              >
              > Może nie pamiętasz, ale Lechu i Elton znają się ze starych lat. Elton był
              > zafascynowany Walesą i kedyś go pod nosem bezpieki własnym samochodem na koncer
              > t
              > zawiózł. A więc Wałęsa wcale nieźle tu pasował.
        • amanasunta53 I takich Powców co lubią Pietrzaka! 03.09.06, 00:31
          Ci to dopiero mają u was przechlapane!
          cyklista napisała:

> amanasunta53 napisała:
          > > Wałęsa na scenie popsuł mi całkowicie wrażenia.Sympatie polityczne właści
          > cieli
          > > TVN zna cała Polska.Ale dziś wieczór mogli sobie odpuścić.PO świetnej kol
          > acji
          > > śmiedzący deser!
    • janusz112 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 02.09.06, 23:47
      to naprawdę nie ma znaczenia czy facet to gay lub nie, to nie wazne czy Wałęsa
      wręczł jakiś medal czy nie, istotne,że człowiek zagrał dobry koncert. Absolutnie
      standardowy, ale dobry.I to jest ważne.
      • onyx_70 Brawo Elton!!!! 02.09.06, 23:59

Bravo Elton and thank you;)
      • cyklista Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 00:21
        > to naprawdę nie ma znaczenia czy facet to gay lub nie, to nie wazne czy Wałęsa
        > ... istotne,że człowiek zagrał dobry koncert. Absolutnie
        > standardowy, ale dobry.
        Dobry? rewelacyjny! Pewnie że standardowy, alo to jest standard z najwyższej półki.
    • b.6.1966 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 00:20
      Jestem ZBUDOWANA!!
    • marzena_jaworska Brawo! 03.09.06, 00:24
      Muzyka Eltona jest ze mną od zawsze. Dzisiaj dodatkowo zaimponował mi tym, co
      powiedział ze sceny. Krótko, zwięźle i na temat. Chapeaux bas :-)))
    • jestem-z-ukladu Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 00:27
      I co z tego - za te słowa o gejach LPR mu zabierze tego słowika. Tak jak order
      Orła Białego dwaj młodzi posłowie zabiorą Kuroniowi, bo ich zdradził gdy mieli
      po 10 lat

-----------------------------
      to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło:
      www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A
      • formozus1 Prezydencie ty słyszysz i nie grzmisz i nie wstaje 03.09.06, 00:49
        sz i szablą nie wiwijasz??
        jestem-z-ukladu napisał:

> I co z tego - za te słowa o gejach LPR mu zabierze tego słowika. Tak jak order
        > Orła Białego dwaj młodzi posłowie zabiorą Kuroniowi, bo ich zdradził gdy mieli
        > po 10 lat
        >
        >
        > -----------------------------
        > to wszystko już było i niektórych nic nie nauczyło:
        > www.youtube.com/watch?v=mbfKYvZ348A
    • amanasunta53 Brawo Elton ! 03.09.06, 00:28
      Czy szanowni moi krytycy pozwolą mi łaskawie to napisać?
      • trudny99 Re: Brawo Elton ! 03.09.06, 18:38
        amanasunta53 napisała:

> Czy szanowni moi krytycy pozwolą mi łaskawie to napisać?

Szanowna Pani.
        Dawno nie spotkałem sie z tak zwięzłym, a mimo to tak wielowątkowym pytaniem !..
        Jako, że nigdy i nikomu(!) nie odbierałem prawa do swobodnej i zgodnej
        z prawdą(!) wypowiedzi, skupię się na innym wątku..

Elton John..
        Gej, pedał...- nieistotne !
        W przypadku tego CZŁOWIEKA jedynym właściwym ,,epitetem'' jest- WIELKI ARTYSTA !
        I dlatego powtórzę za Panią : ,,Brawo Elton !''
        Co do jego ,,inności'' to sprawa jest oczywista :
        - Elton, tak jak każdy gej, będzie aprobowany i traktowany normalnie, bez
        sansacji - dopóki ON SAM będzie traktował swoją inność jako rzecz normalną !
        I myślę, że każdy prawdziwy Polak zgodzi sie ze mną !

I tak jak każdy prawdziwy Polak będę się sprzeciwiał postawie śmierdzących
        pejsatych mediów, które nawet wizytę w Polsce tak wielkiego artysty wykorzystują
        aby opluć Polskę i Polaków !

Dlatego czasem zazdroszczę Białorusinom Łukaszenki !..
        On by wiedział jak pozamykać owe kłakliwe, szkalujące m..dy !
        • charybdis Re: Brawo Elton ! 03.09.06, 22:38
          trudny99 napisał:
          Dlatego czasem zazdroszczę Białorusinom Łukaszenki !..
          On by wiedział jak pozamykać owe kłakliwe, szkalujące m..dy !
          No taaa. Tacy są ci wielbiciele PiSu. Czasami im się wymsknie, że chętnie
          zamieniliby Polskę w Białoruś...
    • gangaba piękny apel Eltona 03.09.06, 00:30
      i żal mi tych PiSuarów którzy wycierają tu gęby;
      czyżby Kaczor im płacił za obsiadywanie tego forum?
      • amanasunta53 Wyborca PiS nie ma prawa oglądać Eltona Johna? 03.09.06, 00:39
        Mnie sie nie podobał Wałęsa.Propaganda liberalnych mediów i sterowanych przez
        nich korespondetów zachodnich gazet oraz ,,wojujących ''środowisk gejów i lewicy
        sprawiła to wystapienie sir Eltona Johna o tolerancji.To nie krytyka Eltona.Po
        prostu przykre i tyle.

> i żal mi tych PiSuarów którzy wycierają tu gęby;
        > czyżby Kaczor im płacił za obsiadywanie tego forum?
        • speedy Re: Wyborca PiS nie ma prawa oglądać Eltona Johna 03.09.06, 00:59
          Brak słów. Co za zaścianek Europy. Kurcze, nie mogą z tje IV RP wydzielić
          Torunia dla moheru i zaścianki - polski B i Polski A - dla tej europejskiej
          więksości.
          Proponuje przeprowadzic reformę administracyjną. Dzielimy polskę na dwa. Polska
          Be - ze stolicą Warszawą i prymasem Tadeuszem R w Toruniu oraz Polski A - ze
          stolicą w Krakowie i prymasem - Peatzem ???
          • amanasunta53 Jeszcze kolonia na księzycu..dla Ciebie! 03.09.06, 01:27
            speedy napisał:

> Brak słów. Co za zaścianek Europy. Kurcze, nie mogą z tje IV RP wydzielić
            > Torunia dla moheru i zaścianki - polski B i Polski A - dla tej europejskiej
            > więksości.
            > Proponuje przeprowadzic reformę administracyjną. Dzielimy polskę na dwa. Polska
            >
            > Be - ze stolicą Warszawą i prymasem Tadeuszem R w Toruniu oraz Polski A - ze
            > stolicą w Krakowie i prymasem - Peatzem ???
        • kentucky.schreit.ficken Co Eltona Johns rozczarowal? 03.09.06, 01:14
          Taki wielki artysta,a Eriki Steinbach nie zaatakowal?
          • amanasunta53 Napisałam coś o rozczarowaniu? 03.09.06, 01:27

> Taki wielki artysta,a Eriki Steinbach nie zaatakowal?
            Za to ,,Lechu'' zaatakował Grassa.I to było bardzo głupie!
            • kentucky.schreit.ficken Re: Napisałam coś o rozczarowaniu? 03.09.06, 02:28
              > Za to ,,Lechu'' zaatakował Grassa.I to było bardzo głupie!

ale sie spryciarz elegancko wykrecil, bylo glupie czesto nie mysli i wpada w
              mentorski ton, w tym nie jest jednak wyjatkiem
    • wy [...] 03.09.06, 01:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kentucky.schreit.ficken > Biedny człowiek 03.09.06, 01:15
        mowisz o sobie? Nie mow za Eltona, bo oprocz bycia "pedalem", jest wspanialym
        artysta, no i nie jest biedny (w odroznieniu od ciebie).
        • carlitos35 Cudzysłów ! 03.09.06, 07:08

> mowisz o sobie? Nie mow za Eltona, bo oprocz bycia "pedalem", jest wspanialym
          > artysta, no i nie jest biedny (w odroznieniu od ciebie).

Tak. Cudzysłów był na miejscu.
          :-)))))!
      • carlitos35 A... "wy"-ście biedni !....:-(((( 03.09.06, 07:07

• sarmata Re: Pedał odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 07:58
        Hmm, na pewno ciebie móglby kupić. I jeszcze by mu dużo zostało w portfelu.
    • silesius.monachijski0 Walesa kocha inaczej ??????? 03.09.06, 01:14
      wow!!!
      • kentucky.schreit.ficken to mial byc dowcip? 03.09.06, 01:17
        uwazaj bo jak sie niektorzy w Monachium dowiedza jak ty sie tutaj wypowiadasz,
        to nie zaprosza wiecej na darmowy
      • carlitos35 Silo ! Stare niewyleczone uczulenia...? 03.09.06, 07:09
        ???
      • hen.wlo Re: Walesa kocha inaczej ??????? 03.09.06, 11:27
        w ostatnim Przekroju /31.08/,w wywiadzie udzielonym red.K.Kolendzie-Zalewsliej
        Walesa wypowiada sie o Kaczynskich: "Juz niedlugo bedamusieli uciekac i prosic
        o azyl w innym kraju". Takie sa rokowania i marzenia b. prezydenta R.P. i mu
        podobnych.
      • vvet3 Sil zawiodlem sie na tobie! 04.09.06, 02:10
    • ssssssm Zenujący wykonawca, tvn to żenująca stacja, a so- 03.09.06, 01:38
      pot to żenujący festiwal

• we_dance_like_marionettes Re: Zenujący wykonawca, tvn to żenująca stacja, a 03.09.06, 13:59
        nie znasz sie. Elton jeszcze sie trzyma, potrafi swietnie zaspiewac mimo swojego
        wieku :) Ten pan to praktycznie legenda, az dziw, ze chcialo mu sie na takie
        zadupie jak IV Rzesz... znaczy, IV Rzeczpospolita. :)
      • charybdis Re: Zenujący wykonawca, tvn to żenująca stacja, a 03.09.06, 22:48
        ssssssm napisał:

> pot to żenujący festiwal
        Sam jesteś żenujący. Idź lepiej do laryngologa, bo pewnie masz problemy ze
        słuchem. :) Elton to jedna z największych gwiazd popu w historii, a to, że jest
        homosiem, nie ma znaczenia dla jego wielkości.
        TVN to najlepsza w Polsce prywatna stacja telewizyjna i całe szczęście, że nie
        jesteśmy "skazani" na TVP i TV "Trwam".
    • tott Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 01:40
      W kontekscie tego co powiedzial Elton John, to tego Ptaszka powinien mu wreczyc
      sam premier Kaczynski. Moze tez by go usciskal?...
    • brynk czy Elton przyjechał z mężem ? 03.09.06, 01:42
      ...bo nie widziałem...
      • carlitos35 Czy wyprałeś skarpetki przed wejściem tutaj ? 03.09.06, 07:10
        brynk napisał:

> ...bo nie widziałem...
        • sodoma33 Re: Czy wyprałeś skarpetki przed wejściem tutaj ? 03.09.06, 15:31
          Alez ten Elton strasznie wyglada. Slini sie na tym zdjeciu jakby byl chory na
          homoseksualizm. Skore ma sina jak u topielca a spojrzenie przypomina syndrom
          Downa. Czy on przypadkiem nie jest pedalem?
          • sodoma33 Carlitos expertem w sprawach homosexualizmu 03.09.06, 16:03
            Carlitos, ze wzgledu na twoja wiedze o dezORIENTACJI pozwolisz ze zapytam:
            czy wszyscy dewianci wygladaja tak odpychajaco? I czy wszyscy chodza tak
            smiesznie jak ten zawodzacy smutnym glosem piosenkarz?

• trudny99 Re: czy Elton przyjechał z mężem ? 03.09.06, 18:48
        brynk napisał:

> ...bo nie widziałem...

..bo to była żona !..;-)
    • brynk Mołek - kompromitacja jak cholera.... 03.09.06, 01:57
      Wałęsa przyszedł wręczyć temu "śpiewakowi" medal przyznany przez prezydenta
      Gdańska, a Mołkowa zabrała ten medal Wałęsie i dała mu w łapy jakiegoś
      słowika, zeby on wręczył temu śpiewakowi.Hahahahahahaha..... To był najlepszy
      "nr" tego tzw. "festiwalu". Mołkowa i Wałęsa - dajcie sobie spokój, wasz czas
      minął.
      • amanasunta53 Marzenia...90%mediów lansuje Wałęsę! 03.09.06, 02:01
        Każda wypowiedz tego kmiota i już bębnia od TVN i Polsatu po GW i Rzepę.
        brynk napisał:

> Wałęsa przyszedł wręczyć temu "śpiewakowi" medal przyznany przez prezydenta
        > Gdańska, a Mołkowa zabrała ten medal Wałęsie i dała mu w łapy jakiegoś
        > słowika, zeby on wręczył temu śpiewakowi.Hahahahahahaha..... To był najlepszy
        > "nr" tego tzw. "festiwalu". Mołkowa i Wałęsa - dajcie sobie spokój, wasz czas
        > minął.
        • halfliner On jest prostym człowiekiem, ale na świecie 03.09.06, 09:29
          pozdr
          • halfliner ci dwaj Kurduple nie podskoczą mu nawet do kostek. 03.09.06, 09:35
            pozdr
            • odette "nie podskoczą mu"-mówisz o tym wieśniaku , 03.09.06, 13:17

nieuku i agencie?
              halfliner napisał:

> pozdr
          • odette Re: On jest prostym człowiekiem - jak Dyzma ! 03.09.06, 13:21
            Politologu z Koziej Wólki.
            Nie rozumiesz mechanizmu, jak marionetka staje sie symbolem?
            • trudny99 Re: On jest prostym człowiekiem - jak Dyzma ! 03.09.06, 19:33
              odette napisała:

> Politologu z Koziej Wólki.
              > Nie rozumiesz mechanizmu, jak marionetka staje sie symbolem?

No własnie..
              Niech nie obrażają Dyzmy (!)..;
              - on sam doszedł na szczyty !..
    • wolf_27 Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 01:59
      Kaczor nie przyjechał, bo bał się zarazić HOMOSEKSUALIZMEM, tfu!
      • we_dance_like_marionettes Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 14:01
        homoseksualizm to nie grypa (kacza). Nie zarazilby sie na pewno.
    • brynk "festiwal" - KICHA ! /kiszka kaszanka we flaku/ 03.09.06, 02:01
      Kicha jak ta stacja, jak Pochanke, jak Walter, jak reszta tvn.
      • hajka.grundbaum.02 Kicha ! - tak samo ja Top Trendy Polsatu - żenada 03.09.06, 11:28
        Zanizyli progi sprzedanych płyt bo by nikt pltyny i zlot nie dostał !
      • wikal Re: "festiwal" - KICHA ! /kiszka kaszanka we fla 03.09.06, 15:13
        Nie musisz oglądać! Masz przecież tvp1 i tvp2, telewizję Trwam, pana
        Pospieszalskiego, panią Gawryluk, braci Karnowskich, że już o Wildsteinie nie
        wspomnę. A pani Luft to niedługo chyba świętą zostanie! Rzeczywiście na tvn
        szkoda twojego czasu. Tylko skoro jest tak wiele "odpowiednich" stacji,
        dlaczego przeszkadza wam biedny tvn?
    • a84 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 03:00
      Dobry gest, w przeciwieństwie do moherowych oszołomów
    • wojtek2784 Czy z Lechem pocałował się na niedźwiedzia ? 03.09.06, 03:27
      To jest interesujące spotkanie dwu szołmenów.
      • trudny99 Re: Czy z Lechem pocałował się na niedźwiedzia ? 03.09.06, 18:53

Na niedzwiedzia owszem.., ale bez całowania..
    • kawozuka Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 06:16
      dzieki Bogu nie było urzędującego prezydenta
    • samon3 Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 07:02
      Pieknie powiedział faktycznie :)
      szkoda ze inny prezydent nie wręczał...;)
      dobrze zeby to przetłumaczyli bo nie kazdy chyba zrozumił przekaz dość ten
      jasny ;)
    • ciagciulaciag Elton John przelecial Poznanskie Słowiki 03.09.06, 08:53
      Wales caly czas uwazal, zeby sie nie schylic!
    • piskoala Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 10:26
      adas_michnik napisał:
      > Jak ladnie powiedzial... szkoda ze oprocz Walesy nie bylo i urzedujacego
      > prezydenta ;-)

Wyjątkowo niesmaczne towarzystwo.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
      • zofanna Re: Elton John odebrał "Złotego Słowika" 03.09.06, 15:30
        Myślę ,że przesadą by było, żeby słowika musiał aż wręczać sam urzędujący
        prezydent Polski ,gdzie na świecie aż tak honorują piosenkarzy ?
        • helmut.berlin Honorowanie to jedna sprawa 03.09.06, 15:37
          Publicity to druga. Glowy panstw bardzo chetnie pokazuaj sie z gwiazdami, czesto
          neizupalnie za darmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka