inthemood 08.09.06, 08:41 Bełchatów pisze się przez ch ("ceha") A całość to smutna historia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muszla77 Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:42 zawsze Bełchatów był pisany przez CH. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Ciekawe czy USA zazadaja ekstradycji mordercow... 08.09.06, 09:37 ...morderstwo obywatela USA za granica jest przestepstwem federalnym, za ktore grozi w USA kara smierci....i prawo nakazuje rzadowwi USA dolozyc wszelkich staran, aby mordercy staneli przed sadem w USA........ ....Wiadomo, ze Polska i EU nie chca wydawac swoich obywateli do krajow, gdzie jest kara smierci.....bedzie nastepny argument przeciw zniesieniu wiz... Odpowiedz Link Zgłoś
get.up.stand.up Re: Ciekawe czy USA zazadaja ekstradycji morderco 08.09.06, 10:07 Moim zdaniem wizy i tak jeszcze przez długi czas nie będą zniesione. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re:Na pewno USA zazadaja ekstradycji mordercow 08.09.06, 19:56 get.up.stand.up napisał: > Moim zdaniem wizy i tak jeszcze przez długi czas nie będą zniesione. Kara smierci dla zbrodniarzy!!! Do wyboru: komora gazowa, krzeslo elektryczne, zastrzyk trucizny. Te rodzaje wykonania kary smierci sa stosowane w USA, zaleznie od stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek może ZBRODniarze ... zaskwierczą ? 08.09.06, 21:21 Mam nadzieję, że zbrodniarzy Polska wyda do USA. A tam proces, krzesło elektrycznie i pierwsi zbrodniarze z Jewropejskowo Sojuza poniosą zasłużoną karę. Znając jednak życie lewicowa hołota zorganizuje cyrk obrony morderców i JA będę musiał na płacić za więzienie-sanatorium dla śmieci, za ich ciepłą celę, za ich żarcie przygotowywane pod nadzorem dietetyka, za darmową siłownię, bibliotekę i rekreację i za prawo zbrodniarzy do obijania się do końca życia i wylegiwania na pryczy, gdy tymczasem polskie zapracowane kobiety będą zmuszane wkrótce do pracy do 65 roku życia, a polscy zaharowani mężczyźni będą zmuszani do pracy do 67 roku życia. Jak długo jeszcze w Polsce będzie stosowane prawo(lewo) lewicowych szmat ? Odpowiedz Link Zgłoś
ksawery.jot Ortografia się kłania 08.09.06, 08:43 Bełchatów pisze się przez "ch", a nie przez "h"! Wstyd panie redaktorze! Przywrócić karę śmierci dla morderców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjot1972 Bełhatów czy Bełchatów? 08.09.06, 08:46 Nie na temat- wiem. Tragedia dla rodziny tego młodego chłopca. Współczuję. Czy autor nie popełnił błędu w pisowni nazwy miasta? Nie znam 'Bełhatowa', za to wiem, gdzie leży 'Bełchatów'. Odpowiedz Link Zgłoś
brouk Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:46 Od kiedy to Bełchatów nazywa się Bełhatów? Gazeto - stać Cię chyba na słownik ortograficzny??? Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 10:40 brouk napisał: > Od kiedy to Bełchatów nazywa się Bełhatów? Gazeto - stać Cię chyba na słownik > ortograficzny???... >>>> Błąd w pisowni nazwy miasta nie jest błędem ortograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
rambladelraval Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 10:49 a czy ktos zwrocil uwage na stwierdzenie ze NAWET mu grozi dozywocie¿? , oszukal, okradl, zamordowal to co ma mu grozic ¿? chyba nie publiczna nagana! Odpowiedz Link Zgłoś
maoz2 Zabójstwo studenta z USA w Warszawie - błędy 08.09.06, 08:47 W pierwszej wersji wiadomości były dwa błędy (amerykańskiego wielką literą) - teraz tylko jeden ale dwa razy... Czy to postęp? Odpowiedz Link Zgłoś
orskima Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:47 Czy Bełhatów to Bełchatów? Odpowiedz Link Zgłoś
mikus37 Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:49 "...Grzegorzowi K. postawiono już zarzuty pozbawienia wolności..."Co to znaczy że postawiono zarzuty pozbawienia wolności? Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:54 No zwyczajnie - zarzut pozbawienia wolnosci to zarzut stawiany komus, kto pozbawil inna osobe wolnosci. Oznacza to ze wiezlil kogos np. skrepowal i wsadzil do bagaznika, albo zakul w dyby i schowal kogos w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas4 Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 15:31 Art. 189 par.1 k.k. - kto pozbawia człowieka wolności podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat... jak zatrzymują człowieka to muszą m.in. mu powiedzieć pod jakim zarzutem jest zatrzymywany - jaki przepis k.k. wg prokuratury naruszył pozostając sceptycznym, co do wiedzy prawniczej dzinnikarzy GW należy domniemywać, że zanim go zamordowali to go jeszcze jakiś czas przetrzymywali... Odpowiedz Link Zgłoś
konradek10 Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:51 ....a zwłoki jego porzucili w lesie koło Bełhatowa.... ...nie w okolicach Bełhatowa, a pod Warszawą... Gdzie leży Bełhatów? A może Bełhatowo? Odpowiedz Link Zgłoś
tom-yum-goong Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:54 Co za wredni, pazerni idioci. Niech teraz swoje euro na pety przeliczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 10:09 Idioci maksymalni. I ...(nie będę sprzeczał się - przez samo, czy przez ch). Podejrzewam, że trzesą im się teraz spocone łapki, a strzyga skacze. Ciekawe, co papuga wymyśli. Pewnie zrobili to w obronie własnej i w zszoku, pouciekali. Wydać im Amerykanom. Czy polski podatnik ma utrzymywać kolejnych odszczepieńców? Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Uwaga Palanty! Czy w takiej smutnej sytuacji wypad 08.09.06, 08:59 Uwaga Palanty! Czy w takiej smutnej sytuacji wypada dyskutowac na temat; jak sie pisze Belchatow? Odpowiedz Link Zgłoś
dziun Re: Uwaga Palanty! Czy w takiej smutnej sytuacji 08.09.06, 10:14 ... to Polska wlasnie !!! Najwazniejsze zadanie dnia dla tych "palantow internetowych" sprowadza sie do oplucia innych uczestnikow forum. Po prostu takie typowe, polskie piekielko. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Uwaga Palanty! Czy w takiej smutnej sytuacji 08.09.06, 10:37 Zawsze mnie to wkurza-madrale elaboraty i wywody z ortografi robia-cholera przeciez wiadomo ze to pomylka! A tych mordercow to nalezy deportowac do USA!Po co maja sie meczyc w PL? Odpowiedz Link Zgłoś
cebartowski Re: Uwaga Palanty! Czy w takiej smutnej sytuacji 08.09.06, 11:16 Dokladnie, ludzie jak mozecie pisac uwagi o ortografii pod tekstem o morderstwie.Przeciez to po prostu rece opadaja.Polacy to chory narod Odpowiedz Link Zgłoś
mikus37 [...] 08.09.06, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:53 Czekam na akcję odwetową Amerykanów na Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 08:59 Przypomina mi sie jak kolega mial wypadek na motocyklu, a mial fajna maszyne. Wszyscy pytali sie "Co sie stalo z motorem?". No comment! Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 09:00 Dlaczego piszący artykuł dziennikarz nie podał ile ma lat.Wydaje się, że to teraz w Polsce najważniejsza informacja.Jeszcze przed opisem jakiegoś faktu podaje się wiek uczestników.To jest jak z tym "panowaniem". W Polsce niby wykształceni ludzie dodają do urzędu słowo -pan. Np. nie mówią minister rolnictwa /chodzi o nazwe urzędu/ , tylko pan minister rolnictwa.Słyszałem nawet o takim urzędzie w Polsce jak "pan były prezydent" /oczywiście nie wymieniono nazwiska/.Dziennikarze, do nauki, od nowa do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 09:04 nie podał też, że bylł to Afroamerykanin, czyli czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 09:04 a mnei ciekawi dlaczego jak opublikuja jakies zdjecie to nazwisko fotografa jest pisane wielkimi kobylami, a tytul zdjecia takimi malenkimi literkami, ze ich prawie nie mozna przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf koniec człowieczeństwa 08.09.06, 09:04 po tym świecie biegają same bestie, które dla kilku papierków pozbawiają życia.Ja nie chcę płacić za dozywotnią odsiadkę tych idiotów-morderców.Szkoda na nich pieniędzy :-( lepsza strona życia www.asiaq.pl wygraj szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkojedyne Re: koniec człowieczeństwa 08.09.06, 09:17 nie do wiary.. co za sku..synstwo! oczywiscie dostana 15 lat a po 5 wyjda za dobre sprawowanie. polacy to jednak kanalie dla pieniedzy zrobimy wszystko. smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi Re: koniec człowieczeństwa 08.09.06, 10:31 hej, hej mów za siebie. jeżeli dla pieniędzy zrobisz wszystko to pokutuj i staraj się zmienić: proponuję metodę małych kroków ale nie musisz wszystkich wciągać do swojego worka Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek ... to wina LEWICowej hołoty ... 08.09.06, 21:32 ciastkojedyne napisała: > nie do wiary.. co za sku..synstwo! oczywiscie dostana 15 lat a po 5 wyjda za > dobre sprawowanie. polacy to jednak kanalie dla pieniedzy zrobimy wszystko. > smutne to. Mów za siebie. Ja dla pieniędzy nie popełnię zbrodni. Ponieważ właśnie odraza dla zbrodni idzie zawsze w parze z najwyższą pogardą dla sprawców zbrodni, dlatego MUSI wrócic kara śmierci dla zbrodniarzy jako odstraszająca kara i jako wyraz najwyższej pogardy społeczeństwa okazanej śmieciom-zbrodniarzom. Lewica poprzez wyrozumiałość dla zbrodniarzy i poprzez ochronę życia zbrodniarzy, eliminuje u wielu ludzi odrazę dla zbrodni. A te skrajnie błędne działania lewicowych szmat ustawodawczych powodują, że wychowują się na tym następni naśladowcy zbrodni - nstępni zbrodniarze. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 To niestety taki nowy "Dlug". Tym razem z epoki 08.09.06, 09:25 rewolucji moralnje PiSu. Wszystko sie zmienia i nic sie nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Gdyby była kara śmierci to... 08.09.06, 09:25 morderca zastanowiłby się dwa razy... --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Kazimiera-Szczuka-przywalila-w-morde.html Odpowiedz Link Zgłoś
fidziaczek Re: *** Gdyby była kara śmierci to... 08.09.06, 09:43 kara śmierci nie jest żadną karą ponieważ wszyscy i tak umrzemy nikt z nas nie może nikogo zabić tak naprawdę możemy tylko tą smierć przyśpieszyć a nie spowodować jeśli jesteś wierzący to karę śmierci dostałeś od swojego Boga jeszczce przed osądzeniem Twoich win jeśli nie jesteś wierzący to śmierć jest dla Ciebie tylko prawem obowiązującym na tym świecie podobnie jak np grawitacja i zasada doboru naturalnego Odpowiedz Link Zgłoś
mikka07 Re: *** Gdyby była kara śmierci to... 08.09.06, 10:13 Jeszcze trochę i napiszesz (czemu nie teraz) to, co o i po śmierci podają Muzułmanie i z jakim przekonaniem likwidują "niewiernych" Odpowiedz Link Zgłoś
fidziaczek Re: *** Gdyby była kara śmierci to... 08.09.06, 10:35 mikka07 napisał: > Jeszcze trochę i napiszesz (czemu nie teraz) to, co o i po śmierci podają > Muzułmanie i z jakim przekonaniem likwidują "niewiernych" kompletnie nie wiem co miałeś na myśli (nie piszę tego złośliwie) w każdym razie w poprzednim poście przedstawiłem jak wygląda śmierć analizowana bez uczuć i emocji, nie wiem co to ma wspólnego z muzułmanami uważam że karą może byś strach, ból itp. śmierć (oddzielona od bólu i strachu) jest tylko końcem kary a nawet tym samym co sen bo czymże się różni sen od śmierci jeśli nie mamy gwarancji że serce nie stanie w nocy i się już nigdy nie obudzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: *** Gdyby była kara śmierci to... 08.09.06, 21:40 idziaczek napisał: > kara śmierci nie jest żadną karą ponieważ wszyscy i tak umrzemy > nikt z nas nie może nikogo zabić tak naprawdę Krótko: kara ma zadanie odstraszania od przestępstw - kara śmierci odstrasza naibardziej i dlatego jest najskuteczniejsza karą za zbrodnie. A Ty bredzisz, chłopie, i tak zabrnąłeś w ten swój idiotyczny załułek "rozumowania", że nawet nie dostrzegasz jakie brednie wypisujesz. Założę się, że nie wyskakujesz z balkonu 10-go piętra, nie przebiegasz przed pędzącym tramwajem, pociągiem czy autem, a wg Twoich żałosnych wypocin powinieneś to robic ot tak dla sprawdzenia wrażeń, bo śmierć nie jest dla Ciebie żadną karą. Nie ćpaj więcej - ćpanie nie jest karalne, ale za naroktyki w państwach prewencji prawnej możesz pójść do pierdla (dlatego ja wolę surową represję za faktyczne przestępstwa a nie prewencję) ! Odpowiedz Link Zgłoś
brite morderca się zastanawia? 08.09.06, 11:27 Morderca w ogóle nie myśli o byciu złapanym. Wierzy, że mu się uda. Gdyby był pewien, że czeka go wieloletnie więzienie i koniec normalnego życia, wtedy by się zastanowił. Mordercy powinni do końca życia pracować za darmo na rzecz rodziny ofiary/państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n rozumie popierasz przywrócenie kary smierci ? 08.09.06, 12:18 no to tu się zgadzamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Ciekawe czy USA zazadaja ekstradycji mordercow. 08.09.06, 09:38 ...morderstwo obywatela USA za granica jest przestepstwem federalnym, za ktore grozi w USA kara smierci....i prawo nakazuje rzadowwi USA dolozyc wszelkich staran, aby mordercy staneli przed sadem w USA........ ....Wiadomo, ze Polska i EU nie chca wydawac swoich obywateli do krajow, gdzie jest kara smierci.....bedzie nastepny argument przeciw zniesieniu wiz.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Ciekawe czy USA zazadaja ekstradycji morderco 08.09.06, 10:38 Jestem ZA-wyslac ich do USA! Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Ciekawe czy USA zazadaja ekstradycji morderco 08.09.06, 16:15 W ostatnich dniach weszła w życie zmiana konstytucji, która umożliwia ekstradycję obywatela RP. Nie czytałem jej jeszcze, ale jeśli tylko to możliwe, powinni wydać morderców Amerykanom. My nie chcemy u siebie tych zwyroli! A w USA za takie coś trafią do gazu. I bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
drakoniusz teraz pewnie USA wypowiedzą nam wojnę... 08.09.06, 09:44 ...w odwecie za ów akt międzynarodowego terroryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: teraz pewnie USA wypowiedzą nam wojnę... 08.09.06, 10:07 chyba nie, facet był Afroami. Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: teraz pewnie USA wypowiedzą nam wojnę... 08.09.06, 10:48 eva15 napisała: > chyba nie, facet był Afroami. skad takie info? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Ludzka głupota i pazerność... 08.09.06, 15:17 To po prostu tragiczna i smutna wiadomość. Z powodu 'głupich'pieniędzy nie żyje młody człowiek. Ot, ludzka głupota i pazernośc. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Człowiek bogaty nigdy nie zabije dla forsy. 08.09.06, 16:26 Chocby dlatego, że w razie ewentualnej wpadki za duzo ma do stracenia. Zabić dla głupich pieniędzy może tylko głupi biedak. Oczywiście zaraz odezwą się socjaliści, którzy powiedzą, że nie mam racji i jeszcze mnie zbluzgają. Ja jednak zdania nie zmienię. Biedni są źli. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Bzdura 08.09.06, 16:49 ppo napisał: > Chocby dlatego, że w razie ewentualnej wpadki za duzo ma do stracenia. Zabić > dla głupich pieniędzy może tylko głupi biedak. Oczywiście zaraz odezwą się > socjaliści, którzy powiedzą, że nie mam racji i jeszcze mnie zbluzgają. Ja > jednak zdania nie zmienię. Biedni są źli. Bogaty po prostu zabije dla większej forsy, bo zabijać dla takiej, jaka wystarczy do popełnienia morderstwa biednemu, po prostu mu się nie opłaca. Bogaty potrafi zabić również nie tylko dla forsy, ale także z obawy o utratę tej forsy, którą już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Jak kara 08.09.06, 09:57 Kolejni kandydaci do utrzymywania ich przez wiele, wiele lat przez państwo czyli przez nas wszystkich. Powinni być skazani na ciężkie roboty do końca swego życia. Zarobione pieniądze powinny pokrywać utrzymanie ich w więzieniu oraz pomoc rodzinie zamordowanego. Jeśli to się nie udaje to zwłoki ich powinny zostać sprzedane tym którzy będą chcieli je kupić. Nerki, serce, szpik to cenne narządy. Że, co? Że jesteśmy nie ludzccy? A ci bandyci wykazali się jakimiś ludzkimi odruchami ? To żyjątka, których nie można prównać do niczego w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Jak kara 08.09.06, 11:03 Tacy osobnicy winni byc eksterminowani ze wzgledu na oczyszczanie puli genowej z tego typu debili. Zabicie czlowieka dla 14.000 euro, w dodatku kogos, kto zapewne o swoich planach opowiedzial znajomym (kto kupuje samochod w tajemnicy?), to po prostu szczyt zezwierzecenia i glupoty. Nie sadze, by kara smierci mogla pelnic role prewencyjna, bo podobni osobnicy nie sa w stanie dokonac prostej analizy ryzyka, a co za tym idzie sa zbyt glupi, by nawet rozwazac mozliwosc bycia pochwyconym przed dokonaniem tego tepego czynu. Natomiast w przypadkach bezsprzecznej winy i wyjatkowo niskich pobudek winna byc stosowana ze wzgledow higienicznych, na tych samych prawach co deratyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Jak kara 08.09.06, 16:30 Też tak uważam, ale w "humanistycznej" EU to niemożliwe. Może oni w "starej unii" nie mają takich zwyroli? Takie morderstwa to domena biedoty, której w Polsce jest jeszcze wciąż relatywnie dużo. Tylko ktoś biedny może być na tyle głupi i na tyle potrzebować pieniędzy, aby dla nich zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
maverick.7 Re: Jak kara 08.09.06, 11:07 zgadzam sie poniewaz zabardzo nie obchodza mnie ich dalsze losy. ci ludzie to typowe polaczki, pomieszaly im sie priorytety i w dodatku maja kompleksy. zamiast samemu zapracowac na pieniadze - wola ukrasc i zamordowac. i tacy ludzie zostana w tym kraju za kilka lat. a tych madrych Polakow przestrzegam: z polaczkami sie nie zadawajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Jak kara 08.09.06, 16:34 Ja też odróżniam Polaków od polaczków. Ale ci akurat, to nawet nie polaczki. Zwykły polaczek owszem, ma kompleksy, jest biedny, kombinuje, pracuje na czarno, czasem coś ukradnie. Ale raczej nie morduje. Ci tutaj to prymitywne potwory, nawet nie zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n Gdyby były to by Judaszowa odrazu dała: 08.09.06, 12:21 "Morderstwo na tle rasowym w Polsce" a potem byłoby plucie na rząd i koalicje ... więc NIE był murzynem ... gdyby takim był GW nie przeoczyłąby takiej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Czy był murzynem? 08.09.06, 16:35 > Bo to zmienia postać rzeczy A w jaki sposób, jeśli można wiedzieć? Myślałem, że moda na rasizm już minęła. Nawet w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
xavier27 Zabójstwo źle zaplanowane. 08.09.06, 11:46 Co za brak klasy. Dla 14tyś. euro mordować. A zwłoki się zakopuje a nie "pożuca". Chociaż teraz to i tak niemodne. Trzeba kupić łopatę, dużo bechy się spala i wszystko psu w dupe. Za głupotę dożywocie, albo najlepiej ciężkie roboty w amerykańskich kamieniołomach. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: Zabójstwo źle zaplanowane. 08.09.06, 16:38 > Za głupotę dożywocie, albo najlepiej ciężkie roboty w ame > rykańskich kamieniołomach. Nie za to, że zabili, tylko za to, że dali się złapać? Lecz się, człowieku, albo przynajmniej siedź cicho. Za cynizm powinni zamykać w lochu i łamać kołem. Odpowiedz Link Zgłoś
stadox Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 12:56 błędy ortograficzne i błędy logiczne. Po co kamera termowizyjna do szukania zwłok (zimnych z definicji). Brak szacunku dla czytelników. A co do tych kanalii zwierzopodobnych to zwykłe więzienie to zbyt mała kara. Może sensownie byłoby stopniować karę więzienia i takich podlców wysyłać do pracy na mokradła gdzie dolstaliby wycisk. W normalnym pudle będą bohaterami. Odpowiedz Link Zgłoś
tatapsa Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 13:52 Sprawa tragiczna, ale tekst faktycznie niechlujny. www.takagaleria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Doucz się, tłuczku 08.09.06, 16:52 stadox napisał: > błędy ortograficzne i błędy logiczne. Po co kamera termowizyjna do szukania > zwłok (zimnych z definicji). Kamera termowizyjna potrafi pokazać miejsce ukrycia zwłok (wykopany grób, skrytka w murze itp.). Doucz się, matołku, a potem wymądrzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Tych kretynów powinno się wbić na pal! 08.09.06, 16:07 Generalnie jestem przeciwnikiem kary śmierci. Z jednym małym wyjątkiem: napad na cudzoziemca. To jest zachowanie antypolskie i powinno być karane jak zdrada stanu. Taki incydent w pewnych sytuacjach może nawet wywołac wojnę! Musi być jakiś bat na prymitywów, którzy szkodzą naszemu krajowi w tak ewidentny sposób. Zwykłe więzienie to widać za mało. Może perspektywa zdychania kilka dni z palem w dupie (najlepiej w ich rodzinnej wiosce) byłaby wystarczająca, by zmusić ich do wysiłku, jakim jest pomyślenie przez parę sekund zanim się coś zrobi. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to postulat nierealny. Tak więc pozostaje tylko czekać, aż biedacy dla forsy zabiją kogoś niewłaściwego (pozory mylą i nigdy nie wiadomo, kim jest taki cudzoziemiec). Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Zabójstwo studenta z USA w Warszawie 08.09.06, 16:48 Z tych pierwszych postów widzę, ze artykuł jest bardzo bełkotliwy i go raczej nie przeczytam. dz:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ciekawe czy Polaka by tak szukali 08.09.06, 20:57 5 heliopterów, mnóstwo ludzi, pomoc FBI... Ciekawe czy naszego obywatela by tak szukali. I ciekawe, czy jak Polaka zabiją w obcym kraju, to nasza policja wysyła swoją specgrupę na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś