Dodaj do ulubionych

OŚWIADCZENIE

09.09.06, 05:58
"Swoją wypowiedzią na temat działalności i osoby pana Jacka Kuronia Roman Giertych udowodnił, że nie jest osobą godną zajmowanego stanowiska. Co więcej, swoją wypowiedzią zbezcześcił pamięć o Wielkim Człowieku, którego zasług dla rozwoju demokracji w Polsce żaden obywatel tego kraju nie śmiałby negować."

A kto śmiałby nań podnieść rękę, to Gazeta mu tę rękę odrąbie!
Obserwuj wątek
    • janul1 Ostatnie poddrygi konającej ubecji rodem z GW 09.09.06, 09:34
      Maleszka,TW Bolek, Ks. Czajkowski, Kuroń, kto następny z tej łże-elYty?
      • podpisany Re: Selekcyjna pamiec populistow polskich 09.09.06, 10:12
        Dzieki Panie Rafale, ze odwarzyl sie Pan napisac otwarty list na temat
        P.Gietrycha.
        Duza odwaga i mam nadzieje, ze nie zastosuja w stowunku do ana znanych szykan.
        Jestem dobrym polakiem, patriota - przynajmniej tak myslalem. W dniu
        dzisiejszym jestem zazenowany i smutny obserwujac to wyrabiaja wybrane przez
        Polakow wladze. Paranoja. Nic nie jest uszanowane, historia, kultura, a juz o
        tych "sztucznych" maturach - to nawet nie warto wspominac. W imie czego ?
        pozyskania glosow: TAK w wyborach?

Pozdrowienia dla Pana Rafala.
        • adam.2x Rowniez podpisuje sie pod listem Rafala 10.09.06, 15:57

Giertych to zywa obraza wizerunku polskiego szkolnictwa
    • gw_ubecja44 Żenujące listy sterowane przez GW 09.09.06, 11:35
      podburzają gó..arzy z podstawówek do manifestacji przeciw Giertychowi, jak
      ministrem byli comoszące lewaki z PZPR (SLD) tow.Wiatr czy tow. Łybacka to piali
      z zachwytu. A juz organizowanie tych listów podpisywanych zawsze przez te same
      kanalie to już jest żałosne. Teraz skaptowali jakiegoś młodego magistra i to
      samo, kraj śmieje się już z tych akcji rodem z Ubekistanu. A jak wypisywali
      listy w obronie ks. Czajkowskiego to był dopiero ubaw.
    • japolak bez gier i tycha... 10.09.06, 07:20
      Oczywiscie poza klanami Giertychów i Kaczyńskich wszyscy byli płatnymi
      zdrajcami i pachołkami...
      Ja, ty, oni, my...
      Osobiście mam żal do Adama Michnika, iż zamiast wyciągnąć nastepną flaszkę w
      czasie rozmowy z Rywinem, z pijackich opowieści wyprodukował spisek osób ponoć
      zagrażających rozwojowi jego koncernu.
      I "otworzył puszkę z Pandorą", a wlaściwie ściek z szamba w którym g...a
      zbierały się latami. "Polityczne osobliwości" z naszego folkloru stały się
      osobistościami.
      Ten wielki perszeron mi nie przeszkadzał, dopóki nie stał się wicepremierem i
      ministrem, żeby smieszniej było, edukacji. Nawet olewałem, gdy
      wcześniej "uchwalał", że jego zona ma zdać egzamin, ale gdy stwierdza, iz
      pechowi lub niedouczeni maturzyści zdali, choć nie zdali - to nawet kościół
      ogłasza, iz takich "prawych" (a moze lewych) świadectw nie uzna.
      Podobnie z tymi dwoma kucykami (czy na bliźniaki można mówić "deble"?)
      Gdy koledzy zastanawiali się, dlaczego nasz ofermowaty kolega spłodził
      bliźnięta - wytłumaczyłem ze to dlatego, iż gdy sie zdenerwuje, zaczyna się
      jąkać
      Więc i Adam Michnik "spłodził" obecną RP z magiczną dwójką (nie tylko braci,
      2x2=IV RP). I jak, panie Adamie, w krainie dwóch zer? Trochę chyba śmierdzi?
    • tadzio.ka Oświadczenie 10.09.06, 15:37
      Podpisuję się pod postulatem odwołanie Giertycha z urzędu. Zastanawiam się, co
      jeszcze musi zrobić ten polityk, żeby premier, który sam gładko przełyka obelgi
      Leppera, zrozumiał, że to konieczność.
    • maria-anna Brawa dla p.Rafała 10.09.06, 21:15
      To bardzo dobre oswiadczenie.
    • alter82 Oświadczenie 12.09.06, 13:41
      Postawe Giertcha powinno się z pogardą pominąć milczeniem. Są pewne sytuacje w
      życiu, kiedy człowiek nie powinien się zniżać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka