apoplaws Jeżeli ktoś miał wątpliwości co do 11.09.06, 17:26 antydemokratycznej natury sił, które w Polsce dziś rządzą, to ma kolejne przykłady. Ten cyrk który obserwujemy to po prostu brutalna walka o władzę, jak najwięcej władzy. Dla niektórych dla władzy samej w sobie, dla fanatyków - by wprowadzać w życie swoje chore utopie, dla mściwych by odegrać się za prawdziwe lub urojone winy. Z mieszanki katolickiego fanatyzmu, tępego nacjonalizmu, czerwonej populistycznej papki i jawnie faszystowskich poglądów powstała brunatna hydra. Odpowiedz Link Zgłoś
samopisek ''Czerwona lista'' wrogów Polski 11.09.06, 17:28 A na niej członkowie LPR, PiS i Samoobrony! CZemu coś takiego nie powstaje! Należałoby przystapić do czyszczenia brudu, ktry nagromadził się od wyborów! Odpowiedz Link Zgłoś
gw_ubecja44 Polska popiera wspaniałą inicjatywę LPR 11.09.06, 17:36 a czerwoni mordercy przy wtórze pienia TW i GW są przeciwni, ależ zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Polska popiera wspaniałą inicjatywę LPR 11.09.06, 17:38 Ja mieszkam poza tym biednym Krajem, w ktorym kazdego dnia demokracja staje sie zoraz bardziej pustym frazesem. Za PRL do zadnej partii nie nalezalem. Nie sprawia mi to zadnej satysfakcji, ze jestem daleko. Przeciwnie, boleje nad tym, jak daleko zaszly zmiany w ostatnim roku, zeirzajace do wykluczenia wszystkich spoza rzadzacej grupy. Jest to chore. Niestety, duzo ludzi, w tym wszystkie mohery temu przyklaskuja. Zrozumieja dopiero, jak pieniadz sie stoczy i sami beda uderzeni po kieszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
gru645 wszyscy w okół nas zrobili DAWNO dekomunizacje 11.09.06, 18:07 czesi, Niemcy itd. A u nas czerwone basiory mają się jak najlepiej. Jak siedzisz daleko od Polski to np. nie wiesz jakie emerytury pobieraja byli SB-ecy. Średnia jest 1200 a oni maja 4 razy tyle. A bezrobotny, po pół roku najmizerniejszego zasiłku - nie dostanie grosza. Zmiany MUSZĄ być ! Odpowiedz Link Zgłoś
sqwind ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 17:38 Ciekawa historia,bo gdyby nie układy z komuną,Giertych po z trudem ukończonej postawówce wylądowałby jako robotnik niewykwalifikowany,moze jakis zawód zdobyłby podczas zasadniczej służby wojskowej,a o liceum i maturze to raczej powinien był zapomnieć.A tu nagle facet z miernie zdaną maturą(otarcie się o pałę z matmy)nagle dostaje się na studia prawnicze(z tego co pamietam-był to cholernie elitarny,zamknięty kierunek studiów za moich czasów).I kolejny cud- mimo ewidentnej ociężałości umysłowej(otarcie się o pałę z matmy)studia te ukończył.Ciekawe,skąd zerżnął pracę magisterską,albo kto mu napisał,bo ja nie wierzę,że tego pokroju facet jest w stanie ukończyć studia i zyskać tytuł magistra.Chyba,że tatuś miał wtyczki w KC,albo sam do KC należał. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowyekspert Czyli powrót do żródeł.Taki sługa jaki pan Vatykan 11.09.06, 17:40 Z mieczem w ręku Techniki Inkwizycji Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowyekspert Czyli powrót do żródeł.Taki sługa jaki pan Vatykan 11.09.06, 17:48 Z mieczem w ręku www.rumburak.website.pl/artykuly/historia_rel/15-miecz.html Techniki Inkwizycji www.rumburak.website.pl/artykuly/histor_spol/techniki_inkwizycji.html Narzędzia niewyobrażalnych tortur www.rumburak.website.pl/artykuly/obluda/narzedzia.html Jak chrześcijaństwo zaczęło należeć do świata ? www.rumburak.website.pl/artykuly/histor_spol/chrzescijanstwo.html Wywiad z Apostołem Pawłem www.rumburak.website.pl/artykuly/obluda/szawel.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek503 Wyremontowac Bereze Kartuska.. 11.09.06, 17:59 Nalezy wyremontowac Bereze Kartuska i przywrocic w niej oboz koncentracyjny dla komunistow.Przyda sie dla Kaczorow i Straka za rok lub dwa, kiedy wjada tam na taczkach kierowanych przez tych, ktorzy im dzisiaj klaszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
gru645 ale ona tera...na Białorusi chyba ;) 11.09.06, 18:10 pisz do baćki. Ja bym im zrobił rezerwat niedaleko zakładów Stokłosy jak pisał na forum "ubu66". Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 wiadomo ze na tych faszystow nie glosowac 11.09.06, 18:09 w najblizszych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 18:10 Natychmiast nalezy tych autorow pomyslu z czerwona lista zamknac w szpitalu wariatow bezterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: jakis ty emeryt ? pewnie mundurowy ;) 11.09.06, 18:37 gru645 napisał: > sbek ? a ty z głębokich dołów Wszypolskiej ?? Przydupas Wierzejskiego czy Bosaka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: emeryt21 11.09.06, 18:49 Tys z pewmnoscia mundurowy i swoja wysoka emeryture zawdzieczasz z pewnoscia Bolkowi-Walesie. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Komuniści i postkomuniści opanowali ten kraj 11.09.06, 18:14 przez lata krwiopijcy wyssali wszystko. Pobudowali wille, pokupowali samochody, teraz się uwłaszczyli, biorą tysiące na emeryturach. A prosty człowiek musi żyć za 600 zł emerytury, na którą pracował 40 lat !. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Komuniści i postkomuniści opanowali ten kraj 11.09.06, 18:30 signal napisał: > teraz się uwłaszczyli, a prosty człowiek musi żyć za 600 zł emerytury I nawet nie może zaprotestować, jak uwłaszczają się następni? Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Komuniści i postkomuniści opanowali ten kraj 11.09.06, 18:35 signal napisał: > przez lata krwiopijcy wyssali wszystko. Pobudowali wille, pokupowali samochody, > teraz się uwłaszczyli, biorą tysiące na emeryturach. A prosty człowiek musi żyć > za 600 zł emerytury, na którą pracował 40 lat !. .... a krasnoludki maszerują już na pałac.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: replique 11.09.06, 18:52 replique napisał: > signal napisał: > > > przez lata krwiopijcy wyssali wszystko. Pobudowali wille, pokupowali > samochody, > > teraz się uwłaszczyli, biorą tysiące na emeryturach. A prosty człowiek mu > si > żyć > > za 600 zł emerytury, na którą pracował 40 lat !. > > .... a krasnoludki maszerują już na pałac.... :(( A ty jestes jednym z nich! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Komuniści i postkomuniści opanowali ten kraj 11.09.06, 18:51 signal napisał: > przez lata krwiopijcy wyssali wszystko. Pobudowali wille, pokupowali samochody, > teraz się uwłaszczyli, biorą tysiące na emeryturach. A prosty człowiek musi żyć > za 600 zł emerytury, na którą pracował 40 lat !. Teraz przyszedl czas aby ich wywlaszczyc z tego co nakradli! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 19:27 Postawić tamę faszyzmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
tatapsa ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 19:32 LPR nie bardzo mnie interesuje. Jeżeli Ciebie też nie, odwiedź moją stronę www.takagaleria.com.pl/ i może kup coś... Pomożesz mi w ten sposób. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Pójdźmy dalej! Niech zapłoną stosy!! 11.09.06, 20:04 Wszystkich wrogów LPR (domniemanych i prawdziwych) na stos! A ich rodziny na Syberię albo do Guantanamo! Albo jeszcze lepiej - niech przekopią ten kanał przez Mierzeję Wiślaną! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Dzielenia ludzi ciag dalszy 11.09.06, 20:17 Po raz kolejny, przedstawiciele rzadzacej koalicj chca dzielic ludzi na lepszych i gorszych. Straszny artykul! Rozumiem, zwalniac wyzszych funkcjonariuszy SLD, ale zeby ludzi bezpartyjnych ?! Zreszta kto to mowi? Posel Strak we wlasnej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
y43 ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 20:23 Doczekalismy czasów gdzie połgłowki rządzą i nie mogą zniesc by w szkole uczyli ludzie swiatli i mądrzy , mam nadzieje że szybko miną czasy tępych LPR Odpowiedz Link Zgłoś
a84 ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 20:38 Stalin i Hitler gdy już się trochę rozkręcili też zaczeli czyścić. Jak tak dalej pójdzie, to pozwalniają wszystkich ateistów oraz wyznawców innych wyznań i religii obsadzając miejsca po nich stu procentowymi katolikami z czystej polskiej krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
ubudubu4 ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 21:33 SLD wywalało wszystkich to niech nie liczy teraz na miłosierdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
encyklopedysta ''Czerwona lista'' wrogów LPR 11.09.06, 21:58 no tak z ta czerwona lista i wogole z dzialaniami naszych wielmoznie panujacych to troche jak za pzpr-u, niewygodny to do kosza.ciekawe kiedy beda na studia tylko odpowiednio partyjnych przyjmowac a tych z innej opcji do gulagow jako wrogow ludu wysylac...ehhh..rece opadaja.zyje w tym kraju i zastanawiam sie po co bo jak widze wasnie w rzadzie to jakos mi sie nie bardzo nasuwa wniosek ze to ludzie swiecacy przykladem skoro fachowcow za poglady polityczne a nie brak kompetencji na bruk wywalaja.biedna nasza polska jak minister od nauczania tak bedzie nauczal polskosci... Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Strąk to ten sam facet, który... 11.09.06, 22:24 ...pobił swojego współpracownika. Chodziły słuchy, że po pijanemu... Tenże Strąk obrażony w knajpie przez innego konsumenta - wezwał policję i złożył doniesienie! Jarosław K. wie o wszystkim i aprobuje te czystki, gdyż posłanka Szczypińska konsultuje się z nim na bieżąco. Mogą odwołać ze stanowiska, nie mają prawa zwolnić z pracy za lewicowe poglądy, nie mówiąc już o pokrewieństwie... Odszkodowania zapłaci oczywiście Skarb Państwa... Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Strąk to ten sam facet, który... 12.09.06, 01:10 Najgorsze jest to, ze nie czyszcza tylko z czlonkow SLD (zasade lupow wyborczych jeszcze bylbym w stanie zrozumiec) ale wystarczy miec jakiegokolwiek krewnego zwiazanego z SLD a juz nie daj boze glosowalo sie na ta partie i wylatuje sie z pracy. Dobrze przewidywalem, ze za kilka lat moge miec klopoty, bo przeciez rocznik taki, ze wspol[prace z SB spokojnie da mi sie w papiery wpisac. A poza tym mam dziadka - oficera w LWP - to juz pewnie dla LPR bylby powod zeby mnie odstrzelic. Im dluzej slucham co sie dzieje w kaju, tym mniejsza mam ochote do niego wracac. Odpowiedz Link Zgłoś
gole_cyce_dody Profesor - zrob mi wyklad 12.09.06, 05:59 Profesor, powiedz cos jeszcze tak sie dobrze ciebie slucha ... Odpowiedz Link Zgłoś
tatapsa ''Czerwona lista'' wrogów LPR 12.09.06, 08:56 Trzy pokolenia miną zanim ten kraj znormalnieje. Dobrze, że tego nie dożyję... --- Chwila przerwy - zobacz www.takagaleria.com.pl/ i pomóż bliźniemu w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf polskie państwo bez mądrej polityki 12.09.06, 11:15 jak myślicie, czy polski kraj dałoby sobie radę bez naszych głupich polityków wszystkich frakcji...?myśle, że nic naszemu państwu nie może zaszkodzić bardziej, niż wybrani przez nas samych :-( tzw przedstawicieli rządowych. kolorowa strona życia www.asiaq.pl wygraj szkolenie na www.grupa-kreatywna.pl Odpowiedz Link Zgłoś