Dodaj do ulubionych

Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca ...

12.09.06, 23:08
a na imię miałas własnie Beata ....
Obserwuj wątek
    • izrafel Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca ... 12.09.06, 23:08
      Jes, jes, jes!!!!!! :)
      • almagus Re: Kaczyński nie radzi sobie i sekretarka nie wie 12.09.06, 23:18
        Parazytologia rządowa.
        Prawo i Sprawiedliwość, i gospodarka,
        która toczy się, para-Zyta Gilowska.
        Niewiele może premier i sekretarka,
        tak ma się parazytologia PiSowska.

Parazyta gilowska pewnie choroba,
        co zaatakuje przewód pokarmowy,
        obżartucha, złodzieja, osła nieroba,
        choćby od dolnej połowy był rządowy.

Władzunia się głowi, bo finansów słupki,
        parazytą gilowską zainfekowane
        im wciąż wychodzą jak soliter z pupki
        takie cieniutkie i kawałkowane.

Tak w podebranej wadzy terminologii,
        dobro zależne od parazytologii,
        czyli prościej, tyle wam ciemniaki damy,
        co my wadza wam w życie nasr…

Widzę koryto i jest tak blisko.
        Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko
        choć smród w salonie,
        byle do władzy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.
        Mam dużą zdolność krycia.
        Jak członek w pozycji bojowej
        chcę służyć Czwartej Ludowej!

• vice_versa Kaczyński stawia Zytę pod ścianą 13.09.06, 00:31
          Kaczyński już podjął decyzję za Zytę i postanowił się tym podzielić z
          dziennikarzami w Islandii. Wszystko to w sytuacji gdy wiadomo, że jeszcze przez
          tydzień jednocześnie prezydenta i premiera w kraju nie będzie. W dodatku
          orzeczenie jeszcze nie jest prawomocne.

Ciekawe o co chodzi Kaczyńskiemu, bo chyba tylko o to, by Zyta do rządu nie
          weszła. Zyta jest politycznie cieniutka, ona nadal nie wie kto ją tak urządził
          i nadal ma apetyt na funkcję MF. To jej Kaczyński dał do zrozumienia ile będzie
          miała do powiedzenia- tyle samo co w kwestii własnej decyzji o przyjęciu
          funkcji. Ciekawe czy Zyta przyjmie tę posadę pozwalając Kaczorowi na taką grę.
          • krzych.korab Jeżeli nie pada na nią nawet cień podejrzenia, 13.09.06, 06:38
            jezeli ma pewność że to nie komuniści nią sterują ? jeżeli.....?
            • znajomy_jennifer_lopez Czy Balcerowczi wszedłby do rządu z Lepperem? 13.09.06, 07:28
              Wszystkim zachwyconym Zytą radzę "przetrzejcie oczy"
              • ojciec_rereredaktor +++++++++ Witamy panią profesor ++++++++++ 13.09.06, 08:52
                Leszek B. przy pani to lama;)
                • znajomy_jennifer_lopez Re: +++++++++ Witamy panią profesor ++++++++++ 13.09.06, 10:00
                  Tak tak, PiS wita. Dzieki temu premieruncio będzie mógl grać dobrego wujka któremu Zyta nie dała (tzn nie pozwoliła podwyższyc emerytur itp itd)
                  • borow4 OZI na premiera 13.09.06, 12:47
                    ale bedzie rzad
                    nie tylko viceministrowie i ministrowie ale i wicepremier to tw ozi
                • ciumcia Re: +++++++++ Witamy panią profesor ++++++++++ 13.09.06, 10:11
                  Dobre :) Prawda jest taka, że Zyta ma się tak do Balcerowicza jak okręgówka
                  do pierwszej ligi.
                • borow4 nie byl ozi , wiec jak moze rownac 13.09.06, 12:48
                  n
              • vertigo.seb Re: Czy Balcerowczi wszedłby do rządu z Lepperem? 13.09.06, 09:49
                znajomy_jennifer_lopez napisał:

> Wszystkim zachwyconym Zytą radzę "przetrzejcie oczy"

Zachwyconych ubywa, ale PiSowski rząd jest tak kiepski, że nawet towarzyszkę
                Beatę są gotowi przyjąć.
              • critic Gilowska znowu się zeszmaciła. 13.09.06, 11:51
                Szkoda.

Ale to już przestaje mnie dziwić.
              • dybko2 Re: Czy Balcerowczi wszedłby do rządu z Lepperem? 13.09.06, 12:33
                Władza jest bardzo słodka ,zbyt słodka .Z mądrej kobiety robi się...
                • stanislawcz02 Re: Czy Balcerowczi wszedłby do rządu z Lepperem? 13.09.06, 13:22
                  Jak sie okazuje Gilowska to zadna tam zelazna dama z zasadami, czlowiek z
                  charakterem. Okazala sie poprostu malutkim czlowieczkiem bez zasad i
                  honoru.Charakter i etyke pani Gilowskiej moglismy poznac juz w chwili usuniecia
                  jej z PO. Ale do PIS-owskiego rzadu pasuje jak ulal.Niech rzadzi na zdrowie!!!!
          • sumienie.lk Głupia jest Zyta. Zreszta nigdy nie była mądra 13.09.06, 09:42
            Bo jakby była deko mądrzejsza to nie byłoby całego tego procesu. Wszak w
            tamtych czasach każdy myślący człowiek wiedział, że kontaktowanie się z ludźmi
            powiązanymi z milicją grozi kłopotami, a już normą było nie utrzymywanie takich
            kontaktów przez ludzi związanych z kościołem. A Zyta? Nie wiedziała... Jaka ona
            biedna, ta Zyta...
          • perski_dziadzio Kaczyński "podjeł" decyzję 14.09.06, 14:58
            vice_versa napisał:
            > Kaczyński już podjął decyzję...

Nieprawda, że podjął. Na własne uszy słyszałem, kiedy powiedział "decyzję
            podjełem"!
      • blue911 Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 02:50
        Strasznie naiwna kobieta - az mi jej zal!
      • page62 ośmieszyła się i wykazała brak honoru ostatecznie 13.09.06, 04:15
        przed całym tym cyrkiem dawałem jej 3,5/6. mimo wszystko.
        jeśli po tej całej akcji wróci, to znaczy że jest na poziomie
        Antoniego-skróconegoumysłowo-Maciarewicza.
        Pani Zyto - WSTYD to mało powiedziane... jest Pani ze...brem
        Ż E N U J Ą C E
        • a.k.traper Nie słyszałem by to potwierdziła 13.09.06, 07:46
          To gierka "wielkiego" prezesa
      • everyyou666 Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 09:38
        Zyta zrob z nimi porzadek. Zyta na prezydentio! :}
    • babcia.norfolk Zyta go home! 12.09.06, 23:08
      No pięknie. TW i OŹI będzie ministrą finansów! Judaszom mówimy nie!
    • msvip a na imię miałas własnie Beata , a-a 12.09.06, 23:09
      .
    • monster1972 to zły pomysł 12.09.06, 23:09
      Oj, Pani profesor... szkoda...

Będzie Pani swoją osobą maskowac durne posuniecia drobiu...

szkoda... uzyją Pani jako straszaka na Leppieja i pieknego Romusia

a jak im sie znudzi, to znow pogrzebią w teczkach i BYE BYE

tak dzialają kaczuszki

przykro sie robi
      • xarp Re: to zły pomysł 12.09.06, 23:26
        pani prof. już wystarczająco obnażyła swą histerię wypowiedziami wobec sądu.
        Jej osoba pasuje idealnie do timu jarka, andiego, romcia. dodać
        rozhisteryzowaną babę do tego pożaru w b. i efekt bedzie piękny.

aha, i założe się że znajdzie dla andiego brakujące miliony, optymizując
        prognozę przychodów.

boć przecież ducki postawiły naszą gospodarkę na nogi, nie? no to się coś
        należy.
    • st1111 Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca ... 12.09.06, 23:09
      Nieważny program ważne jest mieć stanowisko.
      • tepetoja st1111 masz racje ...nieważna płeć - ważne uczucie 12.09.06, 23:17
    • oszolompolski To jak z tą obniżką podatków? 12.09.06, 23:10
      Pewnie ją prześle do przegłosowania w Sejmie zaraz pierwszego dnia. Bo chyba
      nie może być tak, że się okaże, iż Kartofel na temat podatków kłamał, mówiąc
      parlamentarnie, jak bura suka i wcale nie chce ich obniżyć?
    • silezius.monachijski tydzień bez zmiany ministra tygodniem straconym 12.09.06, 23:11
      nie będzie nudno w IV Republice

Zadanie z giertychowej matury:

Kumitet Centralny PiS ma 10000 członków a do obsadzenia jest 1000 stanowisk
      adm. centralnej i 100 rządowych. Ile jest możliwych kombinacji?
      • vice_versa Zamiast IV RP - Republika Archiwów X 13.09.06, 00:40
        W działalności braci wyraźnie widać inspirację serialem Archiwum X. I teraz
        mamy nowy polityczny show Rzeczpospolita Archiwów X. Widać kradzież Księżyca
        braci przerosła. Postanowili sobie Rzeczpospolitą ukraść (a w poetyce TKM-
        zapie..ć).
      • eti.gda Re: tydzień bez zmiany ministra tygodniem stracon 13.09.06, 13:16
        silezius.monachijski napisał:

> nie będzie nudno w IV Republice
        >
        > Zadanie z giertychowej matury:
        >
        > Kumitet Centralny PiS ma 10000 członków a do obsadzenia jest 1000 stanowisk
        > adm. centralnej i 100 rządowych. Ile jest możliwych kombinacji?

Zdaje się, że to jest 10000!/((1100!(10000-1100)!) Próbowałem obliczyć, ale nie
        starczyło miejsc.
    • isa.stern Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:11
      Towarzyszka Beata, znana także jako OZI...;)))
      • qawsedrftg ależ Wodzu co Wódz! 12.09.06, 23:15
        Kaczy Kabaret przedstawia: Jarosław klaszcze i wtedy ministrowie zamieniają się
        miejscami
      • michalng Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 07:10
        Całe to OZI tos smiech na sali :) Za ozi moze byc uznany kazdy kto figuruje w
        dokumentach SB. Jesli ekspedientka z miesnego udzieliła SB-jowi informacji ze
        "szynki niema" :) a ten sporządził z tego notatke ekspedientka moze byc uznana
        za OZI :P
        • wojtekmt Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 08:42
          Może i smiech na sali , ale spowodowany przez pisuarów : w końcu to pis wypocił
          taka durna ustawę. I co -nagle okazuje sie ,że maja byc równi i równiejsi ?
          PRAWO OBOWIĄZUJE WSZYSTKICH
        • vertigo.seb Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 09:51
          michalng napisał:

> Całe to OZI tos smiech na sali :) Za ozi moze byc uznany kazdy kto figuruje w
          > dokumentach SB. Jesli ekspedientka z miesnego udzieliła SB-jowi informacji ze
          > "szynki niema" :) a ten sporządził z tego notatke ekspedientka moze byc uznana
          > za OZI :P

OZI to wymysł kaczych móżdżków, więc musi być i śmieszno, i straszno.
      • vertigo.seb Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 09:54
        isa.stern napisała:

> Towarzyszka Beata, znana także jako OZI...;)))

... vel Prusaczka. Ale jeśli jest to Pisowska Prusaczka, to nie można kręcić
        nosem.
        Witam śliczną Panią.
      • khkw Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 10:04
        isa.stern napisała:
        > Towarzyszka Beata, znana także jako OZI...;)))

albo OCHUIa jak napisała Senyszyn :)
    • mavro Zyta, przegryź kaczce gardlo zanim 12.09.06, 23:12
      on przgryzie Tobie!

i... powodzenia!

• alterpars sprzedajna zyta 12.09.06, 23:14
        wraca tam gdzie jej podlozono swinie.....wstyd.
        • szaq3 Re: sprzedajna zyta 12.09.06, 23:23
          Rzeczywiscie , ta kobieta nie ma za nic honoru
          Wstyd
          tom1
        • vice_versa Re: Wstyd? 13.09.06, 00:44
          alterpars napisał:

> wraca tam gdzie jej podlozono swinie.....wstyd.

Czy Ty czasem nie mylisz decyzji Zyty z decyzjami podejmowanymi przez
          Kaczyńskiego za Zytę? Czemu Zyta ma się wstydzić za to co o niej premier bredzi?
    • ksaweryl pierwszy! 12.09.06, 23:14
      i znowu sie zlotowka umocni :-( a mam dolary do sprzedania... Licze juz tylko
      na Andrzeja i Romka... :-)
      • r0b0l ostatni ;)) 12.09.06, 23:17
        w Rumunii był obowiązek oddawania waluty na przechowanie państwu i trzeba było jeszcze płacić za tę przysługę.
        Obawiam się że jako kułak, burżuj i cinkciarz zostaniesz słusznie oddelegowany do kopania rowów na Żuławy.
        Albo też będziesz budować 3 miliony mieszkań w ramach resocjalizacji
    • kedzier44 Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:14
      zabawa a chowanego ? czy co?
      • canard upadla na glowe 12.09.06, 23:16
        a ja myslalem ze jeszcze jest ktos z honorem, szkoda mi babiny.
        • mariola9915 Re: upadla na glowe 12.09.06, 23:19
          ta kobieta nie ma za grosz honoru!
          jej paplanie szkodzi Polsce ,zwykla jarmarczna baba!
        • vice_versa Re: kłopoty z rozumieniem informacji prasowej 13.09.06, 00:54
          Zaraz, zaraz... Jak Kaczyński powie że za dwa tygodnie mianuje canardę swoim
          doradcą, to znaczy że canarada traci twarz/honor i nie ma: wstydu/krzty godności
          (niepotrzebne skreślić)?
          Posunięcie Kaczyńskiego jest jasne: właśnie pokazał Zycie swoją wypowiedzią ile
          będzie miała do powiedzenia jak propozycję przyjmie. Nawet nie poczekał na jej
          decyzję tylko zaczął chlapać w Islandii, min. na tydzień zanim fakt będzie mógł
          się ziścić. Pytanie po co?
          • michalng Re: kłopoty z rozumieniem informacji prasowej 13.09.06, 07:15
            Oczywiste jest ze wypowiedz premiera nastąpiła po rozmowie z Gilowska która
            zgodziła sie do ministerstwa wrócic.
    • lefigaro.fr Taka stara a taka ... 12.09.06, 23:18
      ... niczego sie nie nauczyla po ostatnich doswiadczeniach ? Echh ...

Szczescia mocno zycze, bo bedzie q.u.r.e.v.s.k.o. potrzebne
      • vertigo.seb Re: Taka stara a taka ... 13.09.06, 10:03
        lefigaro.fr napisał:

> ... niczego sie nie nauczyla po ostatnich doswiadczeniach ? Echh ...

Stara, ale umie liczyć.
    • bemeta "Wasnie leci kabarecik"... 12.09.06, 23:19
      Podobno wejdzie takze Janowski, Krzaklewski oraz Wrzodak, no i kto jeszcze...
      Polska nie ma dna....
    • slomaa Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 12.09.06, 23:19
      Najpierw te tępaki kogoś odwołują bez przemyślenia a następnie "robią piękne
      oczy" i gdy okazuje się że dana osoba nie jest zła (co było wiadome od dawna)
      starają się ją przywrócić na stanowisko. Normalnie cały nasz szacowny rza
      wysłałbym na przymusowe leczenie do poradni psychaitrycznej a najlepiej to do
      zamkniętego zakładau psychatrycznego ... Z tego co mogę zaobserwować to poziom
      rządu jest rwny poziomowie dzieci w zerówce lub w podstawówce i czasami nawet
      dzieci wykazują większą dojrzałość i mądrość niż ci tępi politycy którzy są
      teraz w rządzie... Opozycja też jest niewiele lepsza ale mając wybór między
      tępakami z rządzu i lalusiami z opozycji wybieram tę drugą możliwosć. Dość
      kompromitowania Polski ! Precz z tępakami w rządzie i wogoóle w polityce !
      Najprostszym roziwązaniem byłoby wyjechać z tego łez padołu i mieć w dup** tych
      polskich polityków i ich poziom intelektualny ale to oznaczałoby lekceważenie
      Polskości i własnych przodków. ...Tylko że te tępaki z rządu i tak rujnują
      polskę przy okazji kompletnie ją kompromitując... Ja to bym ich najchętniej
      wysłał do afryki z zakazem powrotu. Pozdrawiam serdecznie :)
      • eti.gda Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 13:17
        slomaa napisał:

> Najpierw te tępaki kogoś odwołują bez przemyślenia a następnie "robią piękne
        > oczy" i gdy okazuje się że dana osoba nie jest zła (co było wiadome od dawna)
        > starają się ją przywrócić na stanowisko. Normalnie cały nasz szacowny rza
        > wysłałbym na przymusowe leczenie do poradni psychaitrycznej a najlepiej to do
        > zamkniętego zakładau psychatrycznego ... Z tego co mogę zaobserwować to poziom
        > rządu jest rwny poziomowie dzieci w zerówce lub w podstawówce i czasami nawet
        > dzieci wykazują większą dojrzałość i mądrość niż ci tępi politycy którzy są
        > teraz w rządzie... Opozycja też jest niewiele lepsza ale mając wybór między
        > tępakami z rządzu i lalusiami z opozycji wybieram tę drugą możliwosć. Dość
        > kompromitowania Polski ! Precz z tępakami w rządzie i wogoóle w polityce !
        > Najprostszym roziwązaniem byłoby wyjechać z tego łez padołu i mieć w dup**
        tych
        > polskich polityków i ich poziom intelektualny ale to oznaczałoby lekceważenie
        > Polskości i własnych przodków. ...Tylko że te tępaki z rządu i tak rujnują
        > polskę przy okazji kompletnie ją kompromitując... Ja to bym ich najchętniej
        > wysłał do afryki z zakazem powrotu. Pozdrawiam serdecznie :)

Dlaczego do Afryki? Mało tam biedy i nieszczęść?
    • winiary2 Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:19
      No cóż. Miałem dla Pani Profesor więcej szacunku. Po tej informacji mi się skończył.
      Jest stara zasada, że do tej samej rzeki nie wchodzi się dwa razy....
      • alterpars po tym co Ci Kaczki zrobily wracasz????? 12.09.06, 23:21
        czys ty na glowe upadla kobieto. Gdzie twoj honor....?
      • tepetoja No i zaczął się jazgot...... 12.09.06, 23:21
        • canard Re: No i zaczął się jazgot...... 12.09.06, 23:23
          dopiero sie zacznie , ale nie tutaj....
        • qawsedrftg zaczęło się paplanie 12.09.06, 23:26
          wkrótce zostanie odkręcone osobowe źródło dobrobytu
      • vice_versa Informacja prasowa a czytanie ze zrozumieniem... 13.09.06, 01:14
        winiary2 napisała:

> No cóż. Miałem dla Pani Profesor więcej szacunku. Po tej informacji mi się
        > skończył. Jest stara zasada, że do tej samej rzeki nie wchodzi się dwa
        > razy....

Cóż, proponuję ponownie przeczytać informację prasową ze zrozumieniem treści.
        Jeśli po ponownej analizie wyjdzie Ci, że Zyta powiedziała że wchodzi do rządu,
        to masz rację- do tej samej rzeki nie wchodzi się dwa razy- czytać już się nie
        nauczysz.
        Po przeczytaniu wpisów na forum mam wrażenie, że wszyscy przeczytali tę
        informację właśnie tak: Zyta wchodzi do rządu. Otóż zapewniam wszystkich, że w
        chwili obecnej informacja wygląda tak: Kaczyński powiedział że Zyta wchodzi do
        rządu.
        I to są dwie kompletnie różne informacje o kompletnie różnej treści.

A Wy tu wszyscy jak jeden mąż piszecie: wstyd, honoru nie ma, nie mam
        szacunku... Nie wydaje się Wam to nieco jałowe?
        • tkjaaa Re: Informacja prasowa a czytanie ze zrozumieniem 13.09.06, 03:41
          vice_versa napisał:

> winiary2 napisała:

> > Jest stara zasada, że do tej samej rzeki nie wchodzi się dwa razy....

> Jeśli po ponownej analizie wyjdzie Ci, że Zyta powiedziała że wchodzi do
          > rządu, to masz rację- do tej samej rzeki nie wchodzi się dwa razy

nie wchodzi sie i nie wchodzi sie :-(
          a g.... prawda - "NIE DA sie wejsc dwa razy do tej samej rzeki"(Heraklit)

• prinsik Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:23
      no coz,
      calkowity brak profesjonalizmu
    • hella11 Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:26
      I po co byl ten caly cyrk?
      Ja chce, zeby premierem byla pani sedzia Mojkowska. Ona mi sie podoba, bo
      powiedziala Zycie to co wiele osob o niej mysli. Jednak ta Zyta nie ma za grosz
      honoru, znowu bedzie ministrem i znowu bedzie trajkotac jak na bazarze. Kto to
      wytrzyma?
      Podobno Piwoski chcial krecic REJS 2. Na cholere, przeciez Rejs 1 wciaz trwa!
    • amanasunta53 To dobra wiadomość dla Polski zła dla Jej wrogów 12.09.06, 23:29
      Ale prowokacja nie wyszła panie ,,pułkowniku''Miodowicz.I to kolejna.która to
      już?Stare ubeki już skleroza atakuje, a samemu coś spreparować trudno.Czekam na
      wyjasnienie sprawy,,Beaty''.Zyta nie da sobie siana.Ciekawe co wtedy napiszecie
      ,, nieustraszeni pogromcy kaczorów''?
      • alterpars Re: To dobra wiadomość dla Polski zła dla Jej wro 12.09.06, 23:36
        To tak adobra wiadomosc miec w rzadzie sprzedajna kobiete bez honoru. Ktorej
        nawet jak kaczory napluly w twarz wroci z unizeniem za wieksza pensje???? hymm
        rzeczywiscie swietlana przyszlaos przed Polska. Az sie tym razem nie moge
        doczekac co napisze Rydzyk. Przeciez dla nie go Gilowska to agent...cos sie
        lamie...a moze kaczor chce rozpaczliwie pozyskac inteligencje....nic z tego IVRP
        jest tylko dla motlochu
        • qawsedrftg Wasz Dziennik donosi: 12.09.06, 23:41
          www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060912&id=po01.txt
          to chyba jakieś przygotowanie pola ale o co tam chodzi? Dla mnie to za trudne, a
          przecież Wasz Dziennik nie zamęcza swych czytelników jakimiś trudnymi artykułami
          na przykład o modelach podatkowych.

I ciągle nie mogę znaleźć forum na stronach tej Krynicy Prawdy.
          • canard Re: Wasz Dziennik donosi: 12.09.06, 23:45
            majstruja ustawe pod Zyte Gilowska, zeby nie byla OZI§
            • amanasunta53 Re: Wasz Dziennik donosi: 12.09.06, 23:52
              canard napisała:

> majstruja ustawe pod Zyte Gilowska, zeby nie byla OZI§

Gdy PiS powie tak to żle,
              gdy PiS powie nie to fee,

nie słuchamy,rozumiemy.
              bo my wiemy to co chcemy.
              a na koniec z melonika wyciągniemy wam Rydzyka.
        • 1europejczyk " IVRP jest tylko dla motlochu " 13.09.06, 10:09
          Ta poprzednia zas byla dla zlodziei, korupcyjnych sprzedawczykow, mafijnych
          apartczykow w administracji, WSI, resorcie sprawiedliwosci, religijnych
          politykierow w polskiej hierarchi kosciola katolickiego i w koncu
          postkomunistycznych popluczyn z ich donosicielska "elita" !
          Ktora lepsza i ktora gotowi jestesmy zaakceptowac ocenimy za kilka lat w wyborach.
          Poki co jest to jedyny wybor na jaki nas stac !
          PS
          Pogarda z jaka odnosisz sie do conajmniej 30 % aktywnych politycznie obywateli
          rowniez jest pewna wykladnia tego czym byla ta poprzednia !
      • yot23 Re: To dobra wiadomość dla Polski zła dla Jej wro 12.09.06, 23:51
        Prowokacja przeciwko Gilowskiej pochodziła z wewnątrz koalicji samopisu,
        dlatego tak szybko została "wykopana" z rządu. Teraz wraca bo JK nie che się
        sam spierać z Lepperem o budżet, woli rzucić Gilowską "do akcji". Większość jej
        reform i tak międzyczasie została zneutralizowana, więc TKM jest niezagrożony...
        A Gilowskiej się dziwię, że wraca do tego syfu, ale to jej sprawa.

amanasunta53 napisała:

> Ale prowokacja nie wyszła panie ,,pułkowniku''Miodowicz.I to kolejna.która to
        > już?Stare ubeki już skleroza atakuje, a samemu coś spreparować trudno.Czekam
        na
        > wyjasnienie sprawy,,Beaty''.Zyta nie da sobie siana.Ciekawe co wtedy
        napiszecie
        > ,, nieustraszeni pogromcy kaczorów''?
    • myslacyszaryczlowiek1 Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:38
      Przydałby się człowiek ktory by zrobił porządek w podatkach i je uprościł , a nie
      głośna przekupa ktora jeszcze bardziej je gmatwa i obejmuje zasadami ogólnymi
      kilkaset
      tys. nowych podatnikow.
    • bronwen A Kluza? 12.09.06, 23:44
      A co sie stanie z obecnym ministrem Kluza? Na jego miejscu czulbym sie
      odwolany...
      A co do honoru Zyty Gilowskiej... Przypominam, ze w jeszcze nie udzielila
      odpowiedzi na tak czy nie. Moze jeszcze zachowac twarz.
      • qawsedrftg Kluza to gwiazda rządu - perseida... 12.09.06, 23:47
        a nad naszą wsią przeleciał meteoryt!

Chyba jednak smutek ukoją te miliony + odprawa.
    • d_arek_d Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 12.09.06, 23:44
      Głupia, bo głupia. Pcha się w środek bagienka. Kieruje się zwykłą babską
      próżnościa, czy też gdyby propozycji nie przyjęła, to przyszła ustawa
      lustracyjna nie byłaby robiona pod nią?
    • anwb Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wraca .. 12.09.06, 23:45
      Jak mozna tak byc bez honoru! PiS ja specjalnie wrobil, zadna Beata! Wstyd!
    • tzetze1 Baśka miała fajny biust . . . 12.09.06, 23:46
      Liberał to ja ale sory Zyta, tyle masz wspolego z liberalizmem co ja z
      Rydzem. . .
      • amanasunta53 Re: Baśka miała fajny biust . . . 12.09.06, 23:54
        Prawdziwą liberałką jest HGW którą prowadzi Duch Święty...na manowce.

tzetze1 napisał:

> Liberał to ja ale sory Zyta, tyle masz wspolego z liberalizmem co ja z
        > Rydzem. . .
        • alterpars Re: Baśka miała fajny biust . . . 12.09.06, 23:56
          a co to ma do sprzedajnej zyty bez honoru ktorej mona napluc w twarz a ona powie
          ze deszcz pada bo dobrze placa
        • tzetze1 Sorry ale HGW nigdy sie nie sqr..wila a Zyta tak 13.09.06, 00:02
          HGW ma klase, honor, jaja i cnote a Zyta moze i ma jaja ale cnoty juz nie ma,
          nie wspominajac o innych atrybutach
          • amanasunta53 Co Ty wiesz o kobietach? 13.09.06, 00:26
            www.opozycja.net/go/nigdy-nie-ufaj-pieknym-nieznajomym-kobietom/22
            tzetze1 napisał:

> HGW ma klase, honor, jaja i cnote a Zyta moze i ma jaja ale cnoty juz nie ma,
            > nie wspominajac o innych atrybutach
    • edgar92 Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 00:01
      Dajcie spokój Zycie. Może babka po prostu lubi być poniżana...
      • eti.gda Re: Kaczyński: Gilowska w przyszłym tygodniu wrac 13.09.06, 13:21
        edgar92 napisał:

> Dajcie spokój Zycie. Może babka po prostu lubi być poniżana...

Masochistka, czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka