Dodaj do ulubionych

Polski kierowca pobity

16.09.06, 16:16
Parę tygodni temu pojedynczy człowiek pchnął Rabina w Polsce.Rozgorzała afera
miedzynarodowa.Parlamentarzyści UE wysmażyli potępiającą Polskę uchwałe przy
walnym udziale lewicowców i platformersów z Polski.Pis i Kaczyńscy zostali
przy tej okazji oskarżeni o wszelkie możliwe zbrodnie,naznaczeni mianem
polskich nazistów (na niniejszych forach).A tutaj prawdziwi naziści
znieważyli i pobili Polaka i pies z kulawą nogą się tym nie zainteresował.Po
raz pierwszy choć nigdy tego nie robie musiałem sam rozpocząć forumowy wątek.
Obserwuj wątek
    • maria-anna Re: Polski kierowca pobity 16.09.06, 16:41
      Zawsze jest jakis pierwszy raz:).A tak powaznie,to gdzie polski kierowca
      i przez kogo został pobity?
      • maria-anna Juz wiem...ale to się zdarza 16.09.06, 16:47
        maria-anna napisała:

> Zawsze jest jakis pierwszy raz:).A tak powaznie,to gdzie polski kierowca
        > i przez kogo został pobity?
        ----------------------------------------
        i nie dorabiałabym do tego ideologii
        • lze_elita.72 O nie: tu ideologii nie trzeba dorabiac, bo miesci 16.09.06, 22:24
          sie w samych motywach napadu, jak niegdys w ... "nocy krysztalowej": Polak
          oberwal za nie-niemieckosc. I tyle. A to juz powazna sprawa napadu na tle
          rasowym.
    • wirusx Re: Polski kierowca pobity 16.09.06, 16:47
      tutaj prawdziwi naziści
      > znieważyli i pobili Polaka i pies z kulawą nogą się tym nie zainteresował

Eon3, to nie byli żadni naziści, tylko patriotyczna Młodzież Wszechniemiecka
      broniąca swojej benzyny.
      • eon3 Re: Polski kierowca pobity 16.09.06, 16:55
        Jakoś nie słyszałem aby ktokolwiek został w ten sposób pobity przez Młodzież
        Wszechpolską na którą smażysz tę antypolską aluzję.
        O ile wiem to brali udział jedynie w przepychankach związanych z demonstracjami
        lub zebraniami politycznymi, a to zupełnie co innego niż napaść na tle
        rasistowskim na przypadkowego człowieka.
        • ws21 MW 16.09.06, 17:07
          Ale np. Pan Prada publicznie chwalił się, że w dzieciństwie rzucał kamieniami w
          Cyganów. Pewnie dzięki temu zrobił karierę.
          • tuftkiller1 Re: MW 16.09.06, 22:16
            ..., a tak bez żadnej polityki i demagogii , to przecież jest czyjś syn , brat ,
            mąż czy ojciec , a zacne GW-bractwo ma to w dupie . Mnie jest przykro , że leją
            mojego rodaka w kraju UE i wszystkich to wali . Pies trącał tą Unię i GW-bractwo
            . Jak jutro spotkam jakiegoś szwaba na mieście to też dam mu w mordę i wara ode
            mnie , bo zdaje się , że UE to "równość" , a taki rewanż to unijny standard ...
            no nie ???
            Uroczyście przyżekam , że będę szwaba lał z zachowaniem wszelkich unijnych
            dyrektyw , raz z lewej i poprawię z prawej , a jakby chciał się podnieść to
            wyjadę mu z Kujawiaka . Po wszystkim zapytam czy jest usatysfakcjonowany i czy
            złoży na mnie doniesienie ? Jeśli nie , to jako prawy obywatel doniosę na łobuza
            , bo był świadkiem przestępstwa i nie chciał poinformować organów . Jeśli
            doniesie to oskarżę go , że słownie znieważył najważniejszy podmiot
            konstytucyjny czyli mnie "OBYWATELA" wolnego kraju członka UE . Jeśli nie
            przyzna się , to oskarżę go , że zwyzywał organa i wykrzykiwał nazistowskie
            hasła ... , a jak już się obudzę , dostanę trzy lata do odsiadki .

Tak , tak . Nas wolno lać , na nas wolno pluć , a gdy ktoś temu stanowi rzeczy
            się sprzeciwia to jest bee i fuj . Sami musimy to załatwiać . Niemcy to ćwogi ,
            które nie zasługują na nic lepszego niż regularny wpie..od czasu do czasu ,
            tak więc lać ich przy każdej okazji , a za Odrę nie jeździć , ani do roboty ,
            ani na zakupy . Za odrą nadal jest trzecia rzesza tylko nikt o tym głośno nie mówi .
    • lze_elita.72 TROLL! Przestan spamowac - kolejny post tejze 16.09.06, 22:21

• janptak Re: Polski kierowca pobity 16.09.06, 22:25
      Czas wykopac gnata z klepiska. Bagnet juz naostrzylem.
      • emeryt21 Re: Polski kierowca pobity 17.09.06, 11:24
        Mlodzi "Wszechpolacy" ! To do Was apel.Zajmijcie sie tematem.Powoli staje sie
        sympatykiem Waszego ruchu.Szkoda,ze juz nie ten wiek,bo przylaczylbym sie do
        Was.Mimo,ze mamy XXI wiek,ze minelo juz 60 lat od zakonczenia wojny,oni nawet w
        trzecim pokoleniu nie zrozumieli swojej roli w zjednoczonej Europie i mysla
        kategoriami swoich dziadow.Przykladem moze byc ten slynny Grass,zdawaloby sie
        inteligentny europejczyk.Moj ojciec zdobywal Berlin i byl tam,gdy zdobywcy
        dostali swoje 48 godzin.Myslalem,ze zastrzyk slowianskich genow cos u nich
        zmieni(moze mam tam przyrodniego braciszka?),ale to na nic.Czas na Was.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka