Dodaj do ulubionych

Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy

• tales1 To nahalne promowanie PO znów obróci się przeciw 21.09.06, 10:12
      niej! Nic się te bęcwały z "układu" nie uczą? A może oni rzeczywiście są głupi
      i sądzą po sobie? Naród już dwa razy demokratycznie ich "wydymał", a oni chcą
      jeszcze? Możde to jacyś S/M i lubią takie "dołowanie"? Ponoć elity lubią
      takie "wyszukane" zabawy?
      • mk72 Re: To nahalne promowanie PO znów obróci się prze 21.09.06, 11:40
        Akurat w Warszawie w ub. roku wygrywała zarówno PO, jak i Tusk. To wyniki
        wyborów w skali kraju były odmienne, ale mówimy tu o wyborach TYLKO w
        Warszawie, a nie w całej Polsce.
        • kralik111 Re: To nahalne promowanie PO znów obróci się prze 21.09.06, 12:12
          mk72 napisał:

> Akurat w Warszawie w ub. roku wygrywała zarówno PO, jak i Tusk. To wyniki
          > wyborów w skali kraju były odmienne, ale mówimy tu o wyborach TYLKO w
          > Warszawie, a nie w całej Polsce.

Dla PiSrozumu to jest zbyt trudne wytlumaczenie, dlatego niezrozumiale...;)))))
    • anna395 Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 10:16
      Myślałam, że mamy tak beznadziejny rząd, którego musimy się wstydzić na każdym
      kroku i na codzień ponosić konsekwencje (np finansowe) ich działań z powodu
      mało wykształconych i z małych miejscowości starszych ludzi. Jestem w szoku, że
      w Wawie i na forum (babcie tu nie bywają)jest tylu zwolenników PISu. Szok!Jakie
      to przykre...
      • uriel.blog.pl Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 12:12
        A co w tym dziwnego? Fakt, że ktoś jest młody i umie kąfuter, nie znaczy
        jeszcze, że odróżni g*wno od budyniu tudzież niedorobionych nazistów od prawicy,
        lewicy czy czegokolwiek innego. A nawet wręcz przeciwnie, młodzież jest
        znakomitym materiałem do prania mózgu i tak jak nie omieszkał z tego skorzystać
        Hitler czy Stalin, tak nie omieszka z tego skorzystać PiSiornia.

---
        milion idiotów nie może się mylić
      • kralik111 Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 12:16
        anna395 napisała:

> Myślałam, że mamy tak beznadziejny rząd, którego musimy się wstydzić na
        każdym
        > kroku i na codzień ponosić konsekwencje (np finansowe) ich działań z powodu
        > mało wykształconych i z małych miejscowości starszych ludzi. Jestem w szoku,
        że
        >
        > w Wawie i na forum (babcie tu nie bywają)jest tylu zwolenników PISu. Szok!
        Jakie
        >
        > to przykre...

Droga Anno to nie zwolennikow PiS tutaj napotykasz, lecz dzialaczy i ludzi
        oplacanych przez PiS, jeszcze podczas wyborow parlametarnych najpierw
        j.kaczynski oficjalnie potwierdzil, ze PiS placi ludziom za pisanie na forum GW
        a pozniej zrobil to l.dorn, ktory nawet napomkna najlepszego PiSarza
        zamieszkujacego co prawda w Niemczech i nie bedacego obywatelem Polski, ale
        jakze lojalnego fritz. fritza ;))

Pozdrawiam:)
        • uriel.blog.pl Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 12:24
          O jakie śliczne ]:->
          Możesz przybliżyć okoliczności? Bo informacja jest zaiste smakowita (znaczy, nie
          fakt, że co niektórzy PiSarze nie próbują nawet zabrzmieć jak cokolwiek innego
          niż tuba, ale to, że zostali oficjalnie pochwaleni przez chlebodawców)
          ---
    • amanasunta53 ,,Warszawka ''głosuje na HGW ale ..... 21.09.06, 10:24
      na szczęście ,,warszawian'' mniej ,jeszcze ,w stolicy niż warszawiaków.I my
      warszawiacy wolimy Kazia niż ponure, sepleniące, niekompetentne(działania w NBP
      polegały na ścisłym tępym wypełnianiu instrukcji Banku Światowego-to nawet
      małpa by umiała albo inny Balcerowicz)babsko.Nie jesteśmy ,,zawirowani''na
      punkcie pochodzenia.Lepszy Kazio z gorzowa niż HGW warszawianka od urodzenia.Jej
      bliżej do ,,warszawki'' niż Warszawy.Kaziowi odwrotnie i za to go lubimy.O
      trzecim kandydacie Bermanie-Borowskim ,też Warszawiaku,niestety,szkoda
      słów.Komuch i tyle.
      • alesad1 mów za siebie! 21.09.06, 16:43
        Mów za siebie!! jestem Warszawianką w trzecim pokoleniu i na pewno nie będę
        głosować na Marcinkiewicza!!!
    • karol.j Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 10:34
      Mam nadzieje że wygra PO, trzymam kciuki
      • amanasunta53 Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 11:56

Tylko ich sobie nie złam, jak odczytają wyniki POwco.
        karol.j napisał:

> Mam nadzieje że wygra PO, trzymam kciuki
    • laseczka.galby Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe usta. 21.09.06, 10:34
      Popatrzcie na Wroclaw gdzie rzadzi PO. To jeden wielki plac budowy. Juz jednego
      z PiSu mieliscie, jest tak samo beznadziejny jako prezydent Polski jakim byl
      prezydentem Warszawy. Czy chcecie czekac koleje kilka lat na budowe durnego mostu?
      • intel-e-gent Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 10:40
        Dlatego trzeba zagłosować na Marka Borowskiego ewentualnie (jak już nie będzie
        innego wyboru) na Hanię "Klęcznik" Waltz. Przynajmniej będą coś robić dla
        miasta, a już na pewno niczego nie schrzanią.

PiSuary do toalet!

zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl
      • amanasunta53 Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 10:41
        laseczka.galby napisał:

> Popatrzcie na Wroclaw gdzie rzadzi PO. To jeden wielki plac budowy.

Najpiękniejszy budynek to ,,szklarniak ''przy Rynku.Cud architektury
        porównywalny z warszawskim na pl.Piłsudzkiego.Powce i postkomuchy robią z
        kazdego miasta ,,Manhattan''.Dlaczego?Proste ,,warszawianie'' i ,,krakówianie''
        najlepiej się czują w środowisku oderwanym od miasta w którym zyją.W du..mają
        Warszawę Kraków Wrocław...To ,,europejczycy''z mycką w kieszeni.
        • intel-e-gent Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 11:31
          Jakieś kompleksy na punkcie Żydów?
          Czujecie się gorsi od nich??
          I niby czemu porównanie do żyda ma być obelgą?

PiSuary do toalet!

• uriel.blog.pl Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 11:36
            Bo Prawdziwy Polak [tm] kocha napleta swojego jak siebie samego, w związku z
            czym sugestia, że z jego kluczowym organem może być coś nie w porządku, jest już
            poważnym zarzutem.

---
            • intel-e-gent Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 11:41
              Tylko, że to robi się już nudne...
              Nie mogą wymyślić nowych obelg, a nie wciąż te same, od czasów Dmowskiego nic
              się nie zmieniło, poza tym, że przywódcy prawicy są głupsi...

PiSuary do toalet!

• amanasunta53 Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 11:45
              Żydów traktuję jak każdy inny naród:Polaków,Niemców,Rusów.Śmieszy mnie tylko ,w
              Polsce,ukrywanie pochodzenia żydowskiego przez ,,autorytety moralne'' typu
              HGW(nie wiem czy baby zydówki też noszą mycki?) Mazowiecki ect ect.Stąd ta mycka
              w kieszeni.Jeżeli Żydzi lub żydzi(prędzej Ci, bo o ile wiem to mojżeszowcy czyli
              żydzi noszą mycki a Żydzi komuchy nosili czapy z czerwoną gwiazdą-jak i inni
              komunisci np. Polak Dzierżyński) poczuli się obrazeni to proszę o
              wybaczenie.Moge to zrobić tylko na forum.
              • intel-e-gent Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 12:07
                Hmm, a nie przyszedł Ci do głowy pomysł, że Ci ludzie po prostu czują się
                Polakami? A pochodzenie jest dla nich mało istotne?

PiSuary do toalet!

• uriel.blog.pl Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 12:16
                  Do kogo te "teksty"?! :D
                  Nie ten target, że tak powiem :P

---
                  Mosze Lejb, agent Mossadu z mycką w kieszeni
                  • intel-e-gent Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 22.09.06, 22:20
                    A co mam robić? Dać się wywieźć do A-B?
                    ;)

PiSuary do toalet!

Jacov, agent bez mycki albowiem niewierzący ;p
        • kralik111 Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 12:22
          amanasunta53 napisała:

> laseczka.galby napisał:
          >
          > > Popatrzcie na Wroclaw gdzie rzadzi PO. To jeden wielki plac budowy.
          >
          > Najpiękniejszy budynek to ,,szklarniak ''przy Rynku.Cud architektury
          > porównywalny z warszawskim na pl.Piłsudzkiego.Powce i postkomuchy robią z
          > kazdego miasta ,,Manhattan''.Dlaczego?Proste ,,warszawianie''
          i ,,krakówianie''
          > najlepiej się czują w środowisku oderwanym od miasta w którym zyją.W du..mają
          > Warszawę Kraków Wrocław...To ,,europejczycy''z mycką w kieszeni.

Chodzi o inwestycje, nowe miejsca pracy, wyzszy standard zycia, czyli dobro
          spoleczne, a gdzie masz dobro spoleczne w PiS? Podobnie jak gdzie mialas dobro
          spoleczne w PZPR? Niby inne nazwy, ale to jedno i to samo, nawet glupota taka
          sama, czego dowodem sa twoje fermety intelektualne, czy posty, jak kto
          woli...;)))
        • kralik111 Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 12:53
          amanasunta53 napisała:

> laseczka.galby napisał:
          >
          > > Popatrzcie na Wroclaw gdzie rzadzi PO. To jeden wielki plac budowy.
          >
          > Najpiękniejszy budynek to ,,szklarniak ''przy Rynku.Cud architektury
          > porównywalny z warszawskim na pl.Piłsudzkiego.Powce i postkomuchy robią z
          > kazdego miasta ,,Manhattan''.Dlaczego?Proste ,,warszawianie''
          i ,,krakówianie''
          > najlepiej się czują w środowisku oderwanym od miasta w którym zyją.W du..mają
          > Warszawę Kraków Wrocław...To ,,europejczycy''z mycką w kieszeni.

No jakze ty tak burosuczyc mozesz, jak prezydet kaczynski lesiu, w Izraelu i
          Ameryce kwaczal, ze w Polsce antysemityzmu nie ma, sprzeciwiasz sie mysli
          przewodniej PiS? To ty plugawa bura suka jestes, tak by cie lucek.d
          nazwal...;)))
          • uriel.blog.pl Re: Warszawiacy nie glosujcie na Kazia gumowe ust 21.09.06, 13:15
            Wypatrzenie mycki w kieszeni Skrytożydokomucha[tm] nie jest przejawem
            antysemityzmu, tylko Obywatelskiej Czujności [tm].

---
    • wlodek31 Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 10:37
      Jeżeli Warszawiacy miast konkretnej pracy wolą kabaret /ciągłe występy w
      telewizji i opowiadanie co rząd zrobi/, to proponuję im, aby wybrali byłego
      prawmiera. Jeżeli od opowiadania bzdur wolą konkrety, to muszą się zdecydować
      na innego, sprawdzonego w swoich poczynaniach kandydata. Przypomionam im, że
      Warszawa jest stolicą wszystkich Polaków, i choćby z tego względu należałoby
      wybrać najodpowiedniejszą osobę.
    • zyks Pajac do Gorzowa ? 21.09.06, 10:40

• amanasunta53 Re: Pajac do Gorzowa ? 21.09.06, 10:46
        zyks napisał:

> "Todos contentos y yo tambien"
        Jak moznasłuchać takiej szmiry jak ,,Rainbirds''?Powce to lubią?
        • uriel.blog.pl Marionetkiewicz do teatru lalek 21.09.06, 11:27
          Cóż, PiSiorku (czy może raczej Ssaczu, a może i Ssaczko), pozwolę sobie na cytat
          z pyskówki wokół wpadki JMWK:

do rzeczy!

---
          • amanasunta53 Re: Marionetkiewicz do teatru lalek 21.09.06, 11:54
            A co to ,,Todos contentos y yo tambien'' ma wspólnego z tematem artykułu powco.
            Okrzyk powcy:,,PO dobre a PIS złe beeeeee''.Powca mniej chamska niż ,,pisor''ciulu.

uriel.blog.pl napisał:

> milion idiotów nie może się mylić
            To was jeszcze tyle POwiec? Bedzie jagniecina w sosie miętowym ,mniamniam.
            Tylko co zrobić ze starymi trykami(Tusk HGW Rokita)?
            • uriel.blog.pl Re: Marionetkiewicz do teatru lalek 21.09.06, 13:07
              - hiszpańskiego zasadniczo nie znam więc się nie wypowiadam;
              - nie interesują mnie związki między hiszpańskim tekstem a tematem, kwestia
              gustów muzycznych POwiec, PiSiorów i innych stworów z poparciem dla pajacyków
              wspólnego może mieć tylko tyle, że człowiek wystarczająco dotknięty, żeby łapać
              się na PiSiorną propagandę, nie wzbudza we mnie podejrzeń o gust muzyczny
              jakikolwiek
              - nie wiem, co krzyczą POwce, wśród moich znajomych najwęcej jest umiarkowanych
              lewaków; część rozumie, że poparcie PO jest jedynym realnym sposobem na
              wykopanie kartofli
              - gdzie powiedziałem, że jestem na punkcie swojego nonkonformizmu uczulony mniej
              niż ty na punkcie swojego życia seksualnego? a jeśli nigdzie, to jakim prawem
              przypisujesz mniejsze bądź większe chamstwo POwcy czy PiSiorowi?
              - dogmat nieomylnej większości akurat inna formacja stosuje często, jawnie i
              bezczelnie, a takie ambitne chwyty logiczne ('ja to ty, ty to ja, kto jest
              głupi?') stosowali moi koledzy w przedszkolu dość powszechnie, jednak w
              przeciwieństwie do ciebie, poszedłszy do podstawówki, doszli do wniosku że już
              chyba są na to za duzi

---
    • prawy.prosty Re: Pies Galbowa 21.09.06, 10:44
      Niezawodny troll walnięty po oczkach skrótem PO wyszczekuje swe kolejne teoryjki...

Oj towarzyszu Galba, mniej szaleju w diecie- żółć mniej będzie nadto zalewać
      wątrąbę. Idzcie może zapolować na Maleszkę albo znowu ukraść pieniądze dla ks.
      Tadeusza.
    • somelikeit sprawdzaj dane: 12,32% - wynik UD w 1991 21.09.06, 10:53
      12,32% - tyle dostała UD w 1991 roku. I możesz wskazać gdzie Pentor dawał Unii
      25%? Fakty, fakty...
      • intel-e-gent Fakty nie są dla Galby ważne 21.09.06, 11:03
        Jeżeli nie są po jego stronie - wtedy je naciąga i przeinacza. Nie pamiętam aby
        UD tyle wtedy dawano ile Galba podaje.

PiSuary do toalet!

• kralik111 Re: Fakty nie są dla Galby ważne 21.09.06, 12:58
          intel-e-gent napisał:

> Jeżeli nie są po jego stronie - wtedy je naciąga i przeinacza. Nie pamiętam
          aby
          >
          > UD tyle wtedy dawano ile Galba podaje.
          >
          >
          > PiSuary do toalet!

galba=PiS, PiS=klamstwo...;)))
    • kevin_michnik galba, galba... skąd ja znam tą ksywę? 21.09.06, 10:57
      A (sic!)! Już wiem! To przecież ten przeżarty resenstymentem autor bloga "prawy
      prosty" w którym tylko człon "prosty" jest adekwatny. Bloga, w którym wpisy
      dzielą się na political-fiction i paranoiczne egzegezy przypadkowo wybranych
      fragmentów z gazet, przy czym po wybraniu materiału źródłowego autor twierdzi
      albo, że są to kłamstwa gw albo, gdy materiał zostaje wybrany z innej niz gw
      gazety, ze gw o tym nic a nic nie napisała. Ulubiona strategia retoryczna autora
      polega na tym, by pomówić kogoś o coś absurdalnego, a następnie z braku
      wypowiedzi pomówionego wnioskować o jego winie (por. sprawa michnika i
      popieluszki).

galba napisał:

> Pentor, Pentor... Skąd ja znam tę firmę? A! Już wiem! To przeciez jej szef
      > (p. Głuszyński czy jakoś tak), jeszcze przed szefem PBS szkolił polityków PO.
      > No i to ta sama firma, która najpierw UD, potem SLD a teraz PO dodawała
      > jakieś 20 bonusowych punktów w sondażach (najlepsi byli w 1991 - UD: 25% na 2
      > dni przed wyborami gdzie UD dostała 10%).
      >
      • seafood Re: galba, galba... skąd ja znam tą ksywę? 21.09.06, 11:36
        Nie miej do Galby pretensji. Chłopina stawia fundamenty IVRP, pisze blogaska,
        obnaża POdłość układu, komentuje każdy artykuł GW, broni pisbulratlera przed
        wrażymi atakami hycli działających na zlecenie PO, a wszystko to czyni w czynie
        społecznym, w wolnych chwilach, w jakże krótkich przerwach w masowaniu stóp
        prezesa Samo Dobro.
    • t-800 Pentor - przodownik pracy! 446 proc. normy! /bt. 21.09.06, 11:04

• rudy_rudolf stolica dla PO 21.09.06, 11:05
      skoro prezydent Polski jest z PISu to dla odmiany (a odmiana czasami robi wiele)
      niech stolicą kraju kieruje ktoś z innej opcji politycznej.I tak już prawie rok
      trwa bezkrólewie na tronie największego polskiego miasta.

kolorowy świat na
      www.asiaq.pl
      wygraj szkolenie na
      www.grupa-kreatywna.pl
      • anty-platfus stolica dla PIS 22.09.06, 22:52
        .............
    • ella115 Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 12:55
      Mysle, ze be z tych sadazy Pani Gronkiewicz- Waltz i tak wygra druga ture
      wyborow, bo lewica odda jej glosy... takze Pan Marcinkiewicz moze zaczac
      pakowac swoje rzeczy. Niech sie nie martwi PIS mu znajdzie jakies inne
      stanowisko!
    • maria-anna Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 15:59
      I oby tak sie stało. Warszawie jest potrzebna 'kobieca' ręka.
      • feretron Re: Pentor: Gronkiewicz-Waltz wygrywa w stolicy 21.09.06, 21:05
        W Warszawie potrzebne sa sprawne rządy przede wszystkim. I właśnie Waltzowa je
        gwarantuje. Miasto potrzebuje rozwoju, a nie stagnacji. A na ściezkę rozwoju
        adekwatnego do możliwości (czyli baaaaardzio szybkiego) może pchnąć ją tylko PO
        i jej kandydatka na prezydenta :)
    • anty-platfus Ale żarty!!! Na hienę cmentarną nikt nie zagłosuje 22.09.06, 22:51
      ..............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka