junkier Najwybitniejszy polski polityk mialby przepraszac 21.09.06, 14:21 Najwybitniejszy polski polityk mialby przepraszac pospolitych komuchow, ktorzy przez lata wyslugiwali sie Moskwie? Niedoczekanie! - - - - - - - - - "Przyjęliśmy zasadę że nie reagujemy na ataki SLD. SLD chce być stroną sporu społecznego, a z naszego punktu widzenia nie jest. Posłowie PiS nie będą polemizować z poglądami SLD bo to się nie opłaca, to nie są dla nas żadni partnerzy." Jarosław Kaczyński, wywiad dla tygodnika OZON nr 28/2006 Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:39 Najwybitniejszy? O Jezu! Polska ma przekichane... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:47 terence napisał: > Najwybitniejszy? O Jezu! Polska ma przekichane... "Wspolna Polska" cwaniakow, agentow, aferzystow i komuchow rzeczywiscie ma przekichane. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 15:03 Bo teraz będzie "Nasza Polska" naszych cwaniaków agentów aferzystów i konserw a do tego schizofreników pieniczy krętaczy i paranoików... Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 15:18 Czemu to tylko inny kolor niźli czerwony? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:45 Prawo i sprawiedliwość to wy macie w nazwie i w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:46 Za to wy tylko w tym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Junkier przyznał, że PiS ma w d... 21.09.06, 14:54 prawo i sprawiedliwość :) No brawo... Znów się dałeś wrobić :) PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:56 Do niczego sie nie przyznalem glabie. Odpowiedzialem jedynie na poziomie poprzedzajacego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent A teraz wykręca się niczym kaczka kuprem ;) 21.09.06, 15:01 Jasne, a kaczka siedzi i mówi samą prawdę ;) Powiedziałeś tak... Poczytaj i sprawdź. Oj, zastosuj się do mojej rady i poczytaj podręcznik erystyki. I nie przejmuj się - mnie też można złapać na takie sztuczki. :) PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 ten ćwok Jareczek, to drugi Gomułka! 21.09.06, 16:07 takie samo N.I.C.! Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt co za gęba na zdjęciu ! Zaraz jajko zniesie... 21.09.06, 14:25 zakwacze i skrzydłami pomacha. Komuchy to paskudne typki ale ten kaczy łeb jest jeszcze gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 14:26 Z tego wyroku jedno jest pewne, mogę bez obaw stwierdzić że PiS to organizacja prz Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Częśc SLD juz siedzi a reszta bedzie a więc jest. 21.09.06, 14:28 to organizacja przestepcza !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hannah55 Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 14:40 Brawo! Prawo i sprawiedliwosc!!!!! a Hubert bedzie musial przeprosic prezydenta? Swietnie , coraz lepiej! Lepper koalicjant rozbija sie limuzynami, syn Frankensztaina, owszem rowniez! Tanie panstwo mamy i przedewszystkim SPRAWIEDLIWE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 14:43 Sam Szepietowski powiedział, że po takim wyroku może oświadczyć, że "PiS to organizacja przestępcza". Jego adwokaci uważają, że wyrok obniży poziom debaty publicznej w Polsce i nie wykluczają skargi do Trybunału w Strasburgu. Trybunał w Strasburgu stoi na straży wolności wypowiedzi, więc pomysł mocno chybiony. Jednak casus Kaczyńskiego trafi rykoszetem także w PiS. Wypowiedzi, że "PiS to organizacja przestępcza" zapewne się namnoży. Odpowiedz Link Zgłoś
nonna2 PiS to organizacja przestępcza! 21.09.06, 15:14 Cofa Polską demokrację o lata..., a to zbrodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 15:15 Już Onet, TVN i Wuyborcza zacierali ręce. A figa! hahaha ________________________________________________________________________________ NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 15:21 Niech nie przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 15:37 Coz to za wzruszajacy obrazek na tym forum! Wszystkie czerwone karaluchy powylazily z zakamarkow i unisono ujadaja - tak jak to robili za czasow PRL. Dzieki grubej kresce, dla nich PRL jest ciagle zywa i 17 lat po jej "upadku" moga dalej odstawiac swoja krecia robote! Zdelegalizowac SLD i przeprowadzic prawdziwa dekomunizacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Czytam komusze komentarze i................ 21.09.06, 15:38 tak sobie mysle.Wy przez dziesiatki lat nie bedziecie zadowoleni.A wiecie dlaczego?Bo po prostu nie dojdziecie do wladzy.Zamiast myslec perspektywicznie - nienawidzicie siebie,innych a nawet jeszcze tych nie narodzonych.Co w komuchach siedzi ze sa tak obrzydliwie niemili?Musicie przyznac ze historia was ocenila dobrze.Wyrzucono Was od koryta.Wiem ze ciezko zyc teraz bo i za rodziny sie biora co nakradli kasy zeby synalkom poprawic zycie.Okazuje sie ze znalazlo sie prawo dla tych co chcieli stac ponad nim.I zadne piski i zadne jeki nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Zero konkretów tylko pisiorskie pitolenie.... 21.09.06, 15:52 ...takie sratatata. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 pitolenie komuszka 21.09.06, 15:55 Ogolny zarys dzialalnosci lewicy to pasmo zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 presentation1.. ty bolszewicki ćwoku!.......... 21.09.06, 16:06 Kaczyńscy, pracują według tez Lenina!.. Bolszewicka mafia!..bolszewickie sądy! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Jestem dumny 21.09.06, 16:09 ze komuszka boli prawda.Tego nie zmienisz.Jezeli popierasz zbrodnicze organizacje typu SLD sam jestes zbrodniarzem Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 to jak ja powiem że jartek kaczyński to pedał 21.09.06, 15:41 to co? będą to tylko moje subiektywne odczucia? albo powiem że jankowski to pedofil 9 choć to w tym wypadku prawda) to co może mnie sąd w tutke cmoknąc?? głupi kraj , głupi ludzi , głupie prawo i głupi sędziowie - na marginesie to moje subiektywne odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Słowo pederasta/homoseksualista nie jest obraźliwe 21.09.06, 15:53 .... piwosz8 napisał: > to co? będą to tylko moje subiektywne odczucia? albo powiem że jankowski to > pedofil 9 choć to w tym wypadku prawda) to co może mnie sąd w tutke cmoknąc?? > głupi kraj , głupi ludzi , głupie prawo i głupi sędziowie - na marginesie to > moje subiektywne odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: piwosz8 21.09.06, 16:09 piwosz8 napisał: > to co? będą to tylko moje subiektywne odczucia? albo powiem że jankowski to > pedofil 9 choć to w tym wypadku prawda) to co może mnie sąd w tutke cmoknąc?? > głupi kraj , głupi ludzi , głupie prawo i głupi sędziowie - na marginesie to > moje subiektywne odczucia Dla mnie jestes zwyklym czerwonym scierwem pomawiajacym porzadnych ludzi! Spales z Jaroslawem K.? - Bydlaku!!! A jakie bylo orzeczenie sadu w sprawie ks.Jamkowskiego? Tylko czerwona swinia jak ty moze cos takiego pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 15:44 Czy nazwanie Sądu Najwyższego zbiorowiskiem dziwek, pijaków i łapówkarzy jest dla członka tego sądu obelgą, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co smut 21.09.06, 15:54 ne: Abstrahujac od mojego (skadinad silnie negatywnego) stosunku do SLD, z decyzji SN a wlasciwie jej umotywowania wynika, ze spokojnie mozna powiedziec ze: Kosciol to organizacja przestepcza, Polska to panstwo zbrodnicze, Wyrok SN jest zenujacym przykladem sluzalczosci wobec wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co 21.09.06, 16:02 Polska to panstwo zbrodnicze, Jezeli dla ciebie nie ma roznicy to wspolczuje.SLD jest nie tylko organizacja przestepcza ale i zbrodnicza poniewaz przejela testament PZPR z jej zbrodniami. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co 21.09.06, 16:09 dla mnie jest jak najbardziej roznica. Ale naucz sie najpierw czytac ze zrozumieniem, a potem sie podniecaj. Ja twierdze tylko ze uzasadnienie jest durne. Jesli ktos bedzie twierdzil ze Polacy to zbrodniarze - nie masz prawa poczuc sie urazony (zgodnie z motywacja SN) bo przy tego typu duzych organizacjach trudno zakladac ze wypowiedz odnosi sie do wszystkich czlonkow - a paru zbrodniarzy sie znajdzie (chociazby wsrod ex czlonkow wspomnianego przez ciebie pzpr)wiec Polakow mozna nazywac zbrodniarzami. Moim zdaniem to ewidenty bubel SN. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co 21.09.06, 16:12 Wydaje mi sie ze Kaczynski obronilby swoja teze o przestepczej SLD przed kazdym Sadem w Polsce.Decyzja SN jest kontrowersyjna...ale... Co do podniecania?Ja akurat podniecam innych a tych jest pelno na forum...... Odpowiedz Link Zgłoś
loginmel To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:14 członków eksterminować (obozy pracy a aktywistów wyciąć),ich dzieci wychować w narodowym patriotyzmie(najlepiej w szeregach Wszechpolaków. Masz takie zdanie to miej niemniej nie zmienia to faktu,że uzasadnienie jest pokrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:21 Myslenie lewicowca. Uwazam ze PZPR nalezy rozliczyc za historie.A przy okazji SLD czyli spadkobierce. I nie sady,wiezienia czy obozy ale moralnie skazac. Czy to cos strasznego? Odpowiedz Link Zgłoś
loginmel Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:33 Ludzie mają prawo do każdego poglądu.Lewicowego też.Moralnie można skazywać ale w sądzie ważne są fakty,ich udowodnienie.A publicznie należałoby wypowiadać się zgodnie z faktami. Jeżeli ja napiszę że w gazecie lub powiem publicznie,że PiS to organizacja półinteligentów łasych na władzę,stanowiska,kasę,przedkładająca dobro własne nad dobrem ogółu,kłamiących w żywe oczy i wgruncie rzeczy żerująca na własnym społeczeństwie a więc dla mnie przestępcza,która się powinno po odsunięciu od władzy zdelegalizować za psucie Państwa i prowadzenie do jego degrengolady to jakie by było twojw stanowisko bi stanowisko SN już znam. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:23 Twoja ocena PiS ma podloze lewicowca.Otoz zabrano wam cos.Ciezko sie z tym pogodzic.Strach przed utrata mediow.Zdobyte z trudem przez kilkanascie lat.Aresztowania,zarzuty i wiezienie.Wszystko zgodnie z prawem.Przeciez przestepcy powinni byc osadzeni.I nie chodzi nawet o ich przynaleznosc partyjna ale fakt zlamania prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:54 presentation1 napisał: > Myslenie lewicowca. > Uwazam ze PZPR nalezy rozliczyc za historie.A przy okazji SLD czyli > spadkobierce. > I nie sady,wiezienia czy obozy ale moralnie skazac. > Czy to cos strasznego? Nic strasznego. Ale jesli co robic to w swietle prawa, a nie naginajac prawo. A to uzasadnienie to jest wlasnie naginanie, ktore na dluzsza mete powoduje ze stajesz sie podobny do tych ktorych chcesz moralnie skazywac. (nie mowie konkretnie o tobie ;) A tak na boku, to bronisz orzeczenia SN, zgodnie z ktorym wlasciwie rownie mozna twierdzic ze PZPR to organizacja katolicka (pewnie nie jeden byl w partii), dobroczynna (paru sie znajdzie pewnie) i nawet chwalebna (bylo pare osob ktore mozna uznac za chwalebne - jak juz nawet wylaczyc opluwanych politykow [np. Kuronia] ktorzy w partii kiedys tam byli, to moze przynajmniej jakis sportowiec co zdobyl jakis medal na olimpiadzie sie znajdzie...), wiec sie zastanow czy rzeczywiscie to orzeczenie wiecej wnosi czy maci... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:17 Przeciez PZPR nie ocenia sie za to ze przynalezal do niej wierzacy czy sportowiec ale za caloksztalt rzadow tej partii.Nie zaprzeczysz ze mozna z tej dzialalnosci sporzadzic akt oskarzenia wiekszy niz czlowiek moze sobie wyobrazic. Jednak jestem realista.Nie nalezy osadzac pojedynczych ludzi,jednak system ktory to stworzyl.Nie chodzi o polowanie na czarownice ale o ocene systemu.Tak ujemnie jak i dodatnio.I w tej ocenie musi znalesc sie miejsce dla lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
loginmel Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:28 Nie chodzi o ocenę.Rzecz idzie o orzeczenie SN.Ono dopuszcza powiedzenie o każdej organizacji (partii,fundacji,związku,stowarzyszenia) wszystkiego co komu przyjdzie na język.Taki jest tego wydźwięk. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:33 Wydzwiek to jest gdy zaczniemy grzebac w SLD czyli spadkobiercy PZPR.Zdaje sobie sprawe ze orzeczenie sadu jest kontrowersyjne.Gdyby bylo inne przypuszczam ze moglby sie zaczac proces o uznanie PZPR za partie przestepcza.Los nie ominalby SLD.Jest to niebezpieczne ale realne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:34 i w dodatku zgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 PIS to PISokomuna!.. mafia!!!! 21.09.06, 16:03 Do której należą Kaczyńscy,Ziobro ich przyjaciele z PZPR! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: PIS to PISokomuna!.. mafia!!!! 21.09.06, 16:42 Nasi rodzimi komuniści przez pol wieku rządzenia nie nazarli się materialnie tak, jak przez pol roku po odebraniu im wladzy. Odpowiedz Link Zgłoś
d.w.o.r.i.a.n.i.n Co za prawde miał przepraszać Kaczor bo co ? 21.09.06, 16:19 Dla komuszego ucha niemiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
mpkaras Wiem co Kaczyński miał na myśli. 21.09.06, 17:25 Ale, cóż werdykt jest dość kontrowersyjny. Bo przecież nie ma wyroku delegalizującego SLD i który by mówił o tym, iż SLD jest organizacją przestępczą. Nie zrozumiałe jest dla mnie, że Kaczyński jawnie łamnie prawo. Akt, którego dokonał jest pomówieniem. Cóż widać, że są w Polsce ludzie nietykalni. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak: 21.09.06, 17:25 pis to banda palantów samoobrona to organizacja oszustów i złodziei lpr to wredne czarownice! I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mpkaras Re: skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak 21.09.06, 17:27 według wykładni wyroku sądu najwyższego zgadzam się z przedmówcą. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak 21.09.06, 17:29 A my na to ze lewica to zbrodniarze.Chyba znasz historie PZPR i Polski Ludowej oraz spadkobiercow z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik Re: skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak 21.09.06, 18:07 a może: ludzie to świnie? presentation1: lewica nie równa się sld!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1410_tenrok 21.09.06, 18:44 1410_tenrok napisał: > pis to banda palantów > samoobrona to organizacja oszustów i złodziei > lpr to wredne czarownice! > I co wy na to? A dla takich "chistorykow" jak ty SLD to sami swieci - nie ci od lepienia garnkow, ale ci najwieksi specjalisci od rozancowego lancuszka afer! Oni sa w porzadku, bo sa politycznie poprawni i jasnie oswieceni ideologicznie ... lampka kieszonkowa w czasach stalinizmu. PS Ponoc, jak twiedzisz, pod Grunwaldem szwabi walczyli przeciw szwabom. Gratuluje "historycznosci" tej wypowiedzi. Zglos sie po nagrode Nobla. Z pewnoscia w dzisiejszej dobie dostaniesz go - podobnie jak Szymborska i Walesa! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok wet - poruszył sie z wscieklosci 21.09.06, 19:25 wet czy ty umieesz czytac ze zrozumieniem????????? A ode mnie sie odpimpol, chciałbys sie znac na historii, ale musiałbys sie duuuuuuzo uzcyc, a to nie w twoim stylu - Ty tylko plujesz jadem. nie jestem zwolennikiem zadnej partii. Polytyka mnie osobiscie mierzi. A kazda partia składa sie ze złodziei oraz z ludzi porzadnych. Po osmiu miesiacach pissu wiem jedno, TKM to wyjatkowe swinstwo, a dla mnie Europejczyka jest wyrazem azjatyckosci...... Niestety sld tez mnie wkurzała, ale taka wredna nie była. I z tego musze sie troche posmiac, poniewaz głosowałem na p. prezydenta Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mustang2006 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 17:55 el_p napisał: > Dziwne gdyby musial. Dziwne jest to ze Kaczynscy sa nietykalni a politykow PO sie podsluchuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarium1 Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 17:56 Kaczynskie nie ma skrupulów i nie potrafi sie powstrzymywac przed obelgami tak jak jego roznorzedni wspolpracownicy z LPR i Samoobrony - idzcie sie leczyc jak nie potraficie sie powstrzymac przed obelgami!!! Wierzejski juz poszedl teraz czas na was!! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:07 Szczuka szczeka, GW szczuje, Powiatowy miauczy jej do wtóru, pozyteczni idioci sa za a nawez przeciw a ja dalej uważam, że trzeba trzymać antysalonowy fason, bo inaczej rozdziobią nas wrony, schetyny i senyszyny. Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:25 Ilość afer z udziałem SLD jest mym zdaniem wystarczająca aby nazwać Sojusz organizacją przestępczą. Sąd wydał sprawiedliwy wyrok, a wy od razu sikacie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Sikaja i ... 21.09.06, 18:29 sie opluwaja. Do ich nedznych mozgow nie moze dojsc ze to koniec latwizny.Tak samo jak lewicowy premier na Wegrzech. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wedlug komuszkow z forum....... 21.09.06, 18:33 to PiS powinien ich przeprosic za zbrodnie dokonane przez PZPR.A za zlodziejstwa SLD przeprosic komuchow powinno cale spoleczenstwo.Oni sie chcieli tylko ustawic............ Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wedlug komuszkow z forum....... 21.09.06, 18:34 Skad u nich te przepraszanie? Czy przeprosili za zbrodnie po 1945 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
pisarczyk4 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:25 A jak ktoś powie, że Polacy to złodzieje to co, nie obraża to poszczególnych uczciwych Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodwoz Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 18:26 Niewinny kaczyński, sługa uniżony - sędzia. Tak wygląda kpiarstwo polityczne obecnych, pożal się boże, władz. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wlodwoz 21.09.06, 18:35 wlodwoz napisał: > Niewinny kaczyński, sługa uniżony - sędzia. Tak wygląda kpiarstwo polityczne > obecnych, pożal się boże, władz. A SLD to organizacja ... swietoszkow tworzacych niestrudzenie rozaniec afer - siadz na tylek i dokladnie policz wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wlodwoz 21.09.06, 18:39 On nie liczy afer SLD on czeka na chociaz jedna PiS zeby powiedziec - a nie mowilem? Te setki SLD to pomylka w pracy a jedna PiS moze poprawic mu humor. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do prestntation1 21.09.06, 18:50 presentation1 napisał: > On nie liczy afer SLD on czeka na chociaz jedna PiS zeby powiedziec - a nie > mowilem? > Te setki SLD to pomylka w pracy a jedna PiS moze poprawic mu humor. Obok "wlodwoz" masz jeszcze "chistoryka" "1410_tenrok", ktory do dzis nie moze przelknac kleski szwabow pod Grunwaldem! To sa prawdziwe rodzynki na tym forum! Druga grupe tworza folksdojcze i zadeklarowane komuchy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: do prestntation1 21.09.06, 18:54 Siedze na forum dlugo.Czytam wypowiedzi jakby z okresu jedynych i sprawiedliwych.Oni nie wiedza co to panstwo,prawo,Oni neguja wszystko. Takie sobie zyciowe zboki.Ale pocieszam sie ze jest ich coraz mniej.Po prostu przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Wet - jestes smiesznym matołkiem 21.09.06, 19:36 jako antysemita, antyeurpejczyk nie jestes w stanie pojąc, ze mogą byc ludzie o innym nastawieniu niz twoje, a nie sa "lewakami". Jezeli ci to misiu obchodzi to ja jestem liberałem. Wiem, to gorsze od lewaka, ale nie przejmuj sie. nie dostaniesz zawału na tą mysl. Czy myjesz zeby przezd, czy po jedzeniu? Nie chciałbym zostac zagryziony, przez kogos, kto jest z higieną jamy ustnej na bakier. Szczesc Boże, moj biedaczku Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 nowy termin prawniczy: "skrót myślowy".. 21.09.06, 18:41 .. bomba... jeszcze lepsze niz "pomroczność jasna".. teraz mozna opluwać dowolna organizacje... całkiem bezkarnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej 21.09.06, 18:45 stronie. Skrot uzwa skrotow Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 naszej czyli pisiorskiej... 21.09.06, 18:48 .. cóż... sędziowie SN doskonale pojęli tę zasadę... to też taki skrót myślowy... Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 więc jak można to proszę: 21.09.06, 18:45 oglądając telewizję zgromadziłem w ciągu ostatniego roku wystarczającą liczbę informacji dającą podstawę do stwierdzenia, że PiS jest organizacją oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: więc jak można to proszę: 21.09.06, 18:46 Sprawdzasz PiS? A czy sprawdzales SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: więc jak można to proszę: 21.09.06, 18:47 Nie sprawdzales poniewaz w zlodziejskim ukladzie zylo sie wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 fakt niektórym żyło się dobrze... 21.09.06, 18:52 ... a teraz mamy inny złodziejski układ i innym żyje się dobrze...a ja się nie zgadzam na jakikolwiek złodziejski układ i wisi mi czy nazywa się PiS czy SLD... chcę żyć w normalnym uczciwym kraju a nie w tym bagnie kaczuszek, lepperków czy tych poprzednich sldowców. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: fakt niektórym żyło się dobrze... 21.09.06, 18:55 Zeby nie bylo zlodziejski...podjalbym dyskusje.Zaprzeczasz prawdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 prawdzie? chyba propagandzie... 21.09.06, 19:02 ten układ też jest złodziejski... zawłaszcza całą Polskę dla siebie... TKM przechodzi wszelkie pojęcie... nie liczy się juz nic tylko służalczość wobec wodza.. wystarczy? dla mnie wystarczy. zrobiono kpinę z demokracji... po raz pierwszy usłyszałem, że istotą demokracji jest prawo większości do robienia co się jej tylko spodoba.. a mniejszości nie mają jakichkolwiek praw przez 4 lata.. co za bolszewickie widzenie świata... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: prawdzie? chyba propagandzie... 21.09.06, 19:03 Lewicowa demokracja po 1945 roku? obry przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 chory jesteś? jaki 1945 r? o czym ty majaczysz? 21.09.06, 19:13 sowieckie rządy w Polsce nazywasz demnokracją??? skup się - mówimy o Polsce ostatnich 16 lat. mówimy o demokracji. nie "demokracji socjalistycznej".. mam zwyczajnie dość bycia oszukiwanym przez polityków... i nie jest ważne czy oszukuje mnie sld'owiec czy pis'owiec... zazdroszczę węgrom odwagi z jaką nie godza się być pomiatani przez politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: chory jesteś? jaki 1945 r? o czym ty majaczys 21.09.06, 19:17 Twoja gra polega na tym ze nie grasz.Chcesz wygrac milion- zagraj.Czytajac moje posty dostrzezesz ze jestem konsekwentny.Popieram obecna koalicje.Wiec wiesz i przypuszczam ze znasz moj swiatopoglad.Ty walczysz.Kim jestes , co reprezentujesz? Ja nie nalezalem w swoim zyciu do zadnej partii politycznej jednak mowiac wspolnym jezykiem mam prawo do swoich pogladow.Je znasz.A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 również nie należe do jakiejkolwiek partii.. 21.09.06, 19:23 .. jestm liberałem... w wyborach poparłem PO... dziś mam dość tego cynizmu polityków, tego oszukiwania, obiecywania bzdur w trakcie wyborów.. dziwie się, że my Polacy się na to godzimy... podziwiam Węgrów, którzy już 4 dzień protestują przeciwko oszustom przy władzy.. oczywiście jestem przeciwnikiem PiSu, Samoobrony i LPR. dla mnie to czyści socjaliści (wręcz idealnie pasują do ksiązkowej definicji).. a ja socjalizmu nie znoszę... niezaleznie od tego, kto jest przy władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 To bedzie.... 21.09.06, 19:34 moj ostatni post poniewaz syn wraca ze sportu a musi cos niecos zrobic.Wszyscy placa podatki.Sa to pieniadze ktore trafiaja do budzetu panstwa.Jezeli jestes normalny ocen cos innego.Nie jako socjalista czy liberal.To panstwo jak rodzina rozwiazuje problemy swoich obywateli.Skoro panstwo pobierajac podatki nie potrafi rozwiazac problem bezrobocia(zaden kraj nie rozwiazal)musi rozwiazal problemy spoleczne obywateli.Podatki wplywaja nawet od najbiedniejszych,od wszystkich.Kase trzeba tak rozdzielic zeby spoleczenstwo normalnie funkcjonowalo.Dlaczego normalnie?Dlatego zebys mogl jako liberal normalnie pracowac.To nie jest socjalizm.To jest logika.Nawet USA wykladaja mase kasy na pomoc socjalna.Co by sie stalo gdyby tego nie zrobili?Nowy Orlean.I spojrz na swiat w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 mój również ostatni... córka czeka :) 21.09.06, 19:55 > Wszyscy placa podatki.Sa to pieniadze ktore trafiaja do budzetu panstwa. i niestety tam sa marnotrawione... > To panstwo jak rodzina rozwiazuje problemy swoich obywateli. i tu się właśnie nigdy nie zgodzimy... ja nie chcę, by państwo rozwiązywało moje problemy, ja chcę, by państwo nie przeszkadzało mi rozwiązywac je samodzielnie.. mądrzejsze od obywateli państwo mieliśmy przez 1990 rokiem... dla mnie wystarczy.. > Skoro panstwo pobierajac podatki nie > potrafi rozwiazac problem bezrobocia(zaden kraj nie rozwiazal)musi rozwiazal > problemy spoleczne obywateli. wysokie podatki nigdy nie sprzyjały likwidacji bezrobocia.. wprost przeciwnie.. tu wystarczy poczytać o doświadczeniach innych.. > Podatki wplywaja nawet od najbiedniejszych,od > wszystkich.Kase trzeba tak rozdzielic zeby spoleczenstwo normalnie > funkcjonowalo.Dlaczego normalnie?Dlatego zebys mogl jako liberal normalnie > pracowac.To nie jest socjalizm. owszem jest.. i jest różnica między pieniędzmi pootrzebnymi na "normalne funkcjonowanie" społeczeństwa a tym co się u nas dzieje.. a i tak najważniejsze jest to, że teraz, gdy mamy jako taki wzrost gospodarczy, to zamiast naprawiać fianase państwa, wywala się pieniądze w błoto.. a reformy odkładane sa na "za 4 lata".. Nie chce takiego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 nie lubie takich bolszewików jak ty... 21.09.06, 18:49 .. co to na pytanie o spożycie chleba w ZSRR odpowiadają " a w ameryce murzynów biją" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: nie lubie takich bolszewików jak ty... 21.09.06, 18:51 Ja nie prosze zeby ktos mnie lubil.Ale jezeli nie lubisz, masz cos do zaoferowania innym-twoja dozgonna przyjazn ze zdechlym kiedys Leninem. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 lepiej milcz pisowski bolszewiku.. 21.09.06, 18:55 SLD'owski TKM zastąpiłes swoim PiSiorskim TKMem... i co zadowolony? rodzinka ustawiona? rzygać mi się chce jak czytam takich palantów. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: faren100 21.09.06, 18:52 faren100 napisał: > .. bomba... jeszcze lepsze niz "pomroczność jasna".. > teraz mozna opluwać dowolna organizacje... całkiem bezkarnie!!! Zapomniales, ze mamy prawo i obowiazek mnowic prawde o komuchach, czerwoncu! Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 pocałuj mnie... bolszewiku z PiSu... 21.09.06, 18:57 rozbawiłes mnie tym czerwońcem.... haha... jestem zwolennikiem prawicy - prawdziwej nie tej waszej socjalistycznej pseudoprawicy z PiSu. ale macie tak we łbach namieszane, że nawet tego, żeście socjaliści pierwszej wody nie rozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pocałuj mnie... bolszewiku z PiSu... 21.09.06, 19:00 A tobie to juz sie calkiem pokrecilo w glowie.Nie uwazasz ze to pora na wizyte u doktora? Polecam to calej lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pocałuj mnie... bolszewiku z PiSu... 21.09.06, 19:03 faren100 napisał: > rozbawiłes mnie tym czerwońcem.... haha... jestem zwolennikiem prawicy - > prawdziwej nie tej waszej socjalistycznej pseudoprawicy z PiSu. > ale macie tak we łbach namieszane, że nawet tego, żeście socjaliści pierwszej > wody nie rozumiecie. Nie pitol mi bajek dla dzieci! Zaden szanujacy sie prawicowiec nie bedzie opowiadal takich fanfaronow jak ty, czerwoncu! Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 sam pitolisz Populisto czy Socjalisto? 21.09.06, 19:06 myśleć już nie umiesz? no to sięgnij do książek matołku i naucz się jak odróżnia się partie prawicowe od socjalistycznych.. zapewniam, że nie po okrzykach wodzusiów... ale będą wykopki tej jesieni... liberalizm - tak, populizm - nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: sam pitolisz Populisto czy Socjalisto? 21.09.06, 19:09 Ty chyba zwolennik Haussnera.Tez taki sobie komuszek z SLD o zabarwieniu drania zeby zabrac uczciwym przedsiebiorstwom a dolozyc miedzynarodowym.Dawna UW sie klania.Nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 pudło... jestem 100% liberałem... ale to dla was.. 21.09.06, 19:17 .. z PiS trudno odróżnić... dla was albo jest się z PiS i się popiera Jarka albo jest się "czerwońcem z układu"... typowe dla bolszewików "kto nie z nami ten przeciw nam"... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pudło... jestem 100% liberałem... ale to dla 21.09.06, 19:18 Na swiecie nie ma kraju 100 procent liberalnego.Liberalizm umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: pudło... jestem 100% liberałem... ale to dla 21.09.06, 19:19 Wiec dyskutujmy o swiecie a nie o fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 liberalizm nie umiera... 21.09.06, 19:28 .. po prostu jesteśmy świadkami tryumfu populizmu w Polsce... okazał się najłatwiejsza drogą dla nieudaczników, matołków, miernot do objęcia władzy.. i trwa już od conajmniej 5 lat.. rzecz w tym, że wcale nie musimy się z tym godzić.. i ja nie zamierzam... będę głosował przeciwko populistom.. populizm zasadza się na oszustwie i lekceważeniu wyborców.. a ja sobie tego nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
faren100 mam dość matołków w izbach sejmowych... 21.09.06, 19:40 ... którzy nie potrafią sklecić poprawnie jednego zdania po polsku... mam dośc tego jąkania, dukania "dajom", "chcom"... mam dość głupców, którzy mówiąc o podatkach nie potrafią zrobić porządnych symulacji... tylko te 4 działania... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok no to lepiej jaka jest roznica pomiedzy 21.09.06, 21:11 pewną narodowosocjalistyczną partią.... a pis? Dla mnie zadna!!! Zwolennicy pis i ich kadry nie traktuja prawa powaznie, chca wysyłac wszystkich, z ktorymi im nie po drodze na Madagaskar... Mają zapatrywania wyraćnie lewicowe. Boga oraz wartości chrześcijanskie traktują wybitnie elestycznie.. O nie, jest jedna. Na razie nie zanosi sie na bezpłatną wycieczkę dla młodych mężczyzn w jednorodnych ubraniach z urządzeniami do wysyłania ołowiu na odległość w celu poszerzenia obszaru panstwa prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 Kaczyńscy, to dzielni uczniowie LEnina! 21.09.06, 19:40 Tezy Lenina naszym drodowskazem!..JLKaczyńscy... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Skoro Rajmund K. był marksistowskim politukiem - 21.09.06, 21:13 to co sie dziwic... Czym skorupka za młodu.... Przeciez Lesio to nawet w swojej habilitacji z prawa pracy tow- Illicza cytował (wielokrotnie) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok widzisz Faren, oni nie pojmuja, co to prawica! 21.09.06, 19:38 Przeciez prosto z pzpr i sb przeszli do pisu i samoobrony. Im sie wydaje, ze moga sie tu tak samo panoszyc, jak za czasów komuny...... ale sie porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Inaczej...... 21.09.06, 18:44 jest to wyrok stwierdzajacy ze SLD jest organizacja przestepcza.Teraz krok nalezy do Sejmu.Delegalizacja SLDProste. Odpowiedz Link Zgłoś
biker7 Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:51 bo sedzia boi sie o stolek, po innym wyroku gosc juz nie pracowalby w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:53 Nie musi przepraszać bo powiedział PRAWDĘ!!! użyteczni idioci.. ech... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 19:02 Mylisz sie.Ten wyrok otwiera droge do uznania SLD za organizacje przestepcza. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Jestes naiwny - ten wyrok pozwala powiedziec, 21.09.06, 19:32 ze kazda partia to bandacw..i debili i złodziei. Praktycznie wiec, nie jest zły!!!! A abydowiesc czegos - cza miec DOWODY, a nie rzucac epitetami. Jezeli pan minister Ziobro znajdzie dowody na to - wtedy sie sld zabroni, uznając ja za organizacje przestepcza. A jak to chcesz przeprowadzic moj robaczku????? Skoro nawet PZPR nie uznac za organizacje przestepcza, a przeciez wielu z jej działaczy było oczywistymi przestepcami, jak np. panowie z MO (UB, SB)? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jestes naiwny - ten wyrok pozwala powiedziec, 21.09.06, 19:35 Tlumaczysz cos co nie nadaje sie do tlumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 PIS w koalicji z kryminalistami, jest też przestę 21.09.06, 19:38 przestępczą organizacją!.. w myśl zasady;//kupując towaar od złodzieja, stajesz sie paserem! Odpowiedz Link Zgłoś
whj Bezjajowcy bronią jednojajowego mikrusa... 21.09.06, 19:58 Bo tylko pustotorby mikrołebek może utożsamiać się z tym wybrykiem natury (x2). Odpowiedz Link Zgłoś