Dodaj do ulubionych

Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza...

• junkier Najwybitniejszy polski polityk mialby przepraszac 21.09.06, 14:21
      Najwybitniejszy polski polityk mialby przepraszac pospolitych komuchow, ktorzy
      przez lata wyslugiwali sie Moskwie? Niedoczekanie!

- - - - - - - - -

"Przyjęliśmy zasadę że nie reagujemy na ataki SLD. SLD chce być stroną sporu
      społecznego, a z naszego punktu widzenia nie jest. Posłowie PiS nie będą
      polemizować z poglądami SLD bo to się nie opłaca, to nie są dla nas żadni
      partnerzy."

Jarosław Kaczyński, wywiad dla tygodnika OZON nr 28/2006

• terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:39
        Najwybitniejszy? O Jezu! Polska ma przekichane...
        • junkier Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:47
          terence napisał:
          > Najwybitniejszy? O Jezu! Polska ma przekichane...

"Wspolna Polska" cwaniakow, agentow, aferzystow i komuchow rzeczywiscie ma
          przekichane.
          • terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 15:03
            Bo teraz będzie "Nasza Polska" naszych cwaniaków agentów aferzystów i konserw a do tego schizofreników pieniczy krętaczy i paranoików...
            • terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 15:18
              Czemu to tylko inny kolor niźli czerwony?
      • terence Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:45
        Prawo i sprawiedliwość to wy macie w nazwie i w dupie...
        • junkier Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:46
          Za to wy tylko w tym drugim.
          • intel-e-gent Junkier przyznał, że PiS ma w d... 21.09.06, 14:54
            prawo i sprawiedliwość :)

No brawo... Znów się dałeś wrobić :)

PiSuary do toalet!

zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl
            • junkier Re: Najwybitniejszy polski polityk mialby przepra 21.09.06, 14:56
              Do niczego sie nie przyznalem glabie. Odpowiedzialem jedynie na poziomie
              poprzedzajacego wpisu.
              • intel-e-gent A teraz wykręca się niczym kaczka kuprem ;) 21.09.06, 15:01
                Jasne, a kaczka siedzi i mówi samą prawdę ;)
                Powiedziałeś tak... Poczytaj i sprawdź.

Oj, zastosuj się do mojej rady i poczytaj podręcznik erystyki.
                I nie przejmuj się - mnie też można złapać na takie sztuczki. :)

PiSuary do toalet!

zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl
              • zgodnik1 ten ćwok Jareczek, to drugi Gomułka! 21.09.06, 16:07
                takie samo N.I.C.!
    • mateusztt co za gęba na zdjęciu ! Zaraz jajko zniesie... 21.09.06, 14:25
      zakwacze i skrzydłami pomacha.

Komuchy to paskudne typki ale ten kaczy łeb jest jeszcze gorszy
    • wicary Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 14:26
      Z tego wyroku jedno jest pewne, mogę bez obaw stwierdzić że PiS to organizacja prz
    • rsrh Częśc SLD juz siedzi a reszta bedzie a więc jest. 21.09.06, 14:28
      to organizacja przestepcza !!!!!!!!!!!!
    • hannah55 Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 14:40
      Brawo! Prawo i sprawiedliwosc!!!!! a Hubert bedzie musial przeprosic
      prezydenta? Swietnie , coraz lepiej! Lepper koalicjant rozbija sie limuzynami,
      syn Frankensztaina, owszem rowniez! Tanie panstwo mamy i przedewszystkim
      SPRAWIEDLIWE!!!!!
    • niutt Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 14:43
      Sam Szepietowski powiedział, że po takim wyroku może oświadczyć, że "PiS to
      organizacja przestępcza". Jego adwokaci uważają, że wyrok obniży poziom debaty
      publicznej w Polsce i nie wykluczają skargi do Trybunału w Strasburgu.

Trybunał w Strasburgu stoi na straży wolności wypowiedzi, więc pomysł mocno
      chybiony. Jednak casus Kaczyńskiego trafi rykoszetem także w PiS. Wypowiedzi, że
      "PiS to organizacja przestępcza" zapewne się namnoży.
      • nonna2 PiS to organizacja przestępcza! 21.09.06, 15:10
        Mnożą się...
    • nonna2 PiS to organizacja przestępcza! 21.09.06, 15:14
      Cofa Polską demokrację o lata..., a to zbrodnia.
    • sympatyk_pis Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 15:15

Już Onet, TVN i Wuyborcza zacierali ręce. A figa! hahaha
      ________________________________________________________________________________

NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!
    • piskoala Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 15:21

Niech nie przeprasza
      • wet3 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 15:37
        Coz to za wzruszajacy obrazek na tym forum! Wszystkie czerwone karaluchy
        powylazily z zakamarkow i unisono ujadaja - tak jak to robili za czasow PRL.
        Dzieki grubej kresce, dla nich PRL jest ciagle zywa i 17 lat po jej "upadku"
        moga dalej odstawiac swoja krecia robote! Zdelegalizowac SLD i przeprowadzic
        prawdziwa dekomunizacje!!!
    • presentation1 ...Czytam komusze komentarze i................ 21.09.06, 15:38
      tak sobie mysle.Wy przez dziesiatki lat nie bedziecie zadowoleni.A wiecie
      dlaczego?Bo po prostu nie dojdziecie do wladzy.Zamiast myslec perspektywicznie -
      nienawidzicie siebie,innych a nawet jeszcze tych nie narodzonych.Co w komuchach
      siedzi ze sa tak obrzydliwie niemili?Musicie przyznac ze historia was ocenila
      dobrze.Wyrzucono Was od koryta.Wiem ze ciezko zyc teraz bo i za rodziny sie
      biora co nakradli kasy zeby synalkom poprawic zycie.Okazuje sie ze znalazlo sie
      prawo dla tych co chcieli stac ponad nim.I zadne piski i zadne jeki nie pomoga.
      • arjuna1 Zero konkretów tylko pisiorskie pitolenie.... 21.09.06, 15:52
        ...takie sratatata.
        • presentation1 pitolenie komuszka 21.09.06, 15:55
          Ogolny zarys dzialalnosci lewicy to pasmo zbrodni.
      • zgodnik1 presentation1.. ty bolszewicki ćwoku!.......... 21.09.06, 16:06
        Kaczyńscy, pracują według tez Lenina!.. Bolszewicka mafia!..bolszewickie sądy!
        • presentation1 Jestem dumny 21.09.06, 16:09
          ze komuszka boli prawda.Tego nie zmienisz.Jezeli popierasz zbrodnicze
          organizacje typu SLD sam jestes zbrodniarzem
    • piwosz8 to jak ja powiem że jartek kaczyński to pedał 21.09.06, 15:41
      to co? będą to tylko moje subiektywne odczucia? albo powiem że jankowski to
      pedofil 9 choć to w tym wypadku prawda) to co może mnie sąd w tutke cmoknąc??
      głupi kraj , głupi ludzi , głupie prawo i głupi sędziowie - na marginesie to
      moje subiektywne odczucia
      • arjuna1 Słowo pederasta/homoseksualista nie jest obraźliwe 21.09.06, 15:53
        ....

piwosz8 napisał:

> to co? będą to tylko moje subiektywne odczucia? albo powiem że jankowski to
        > pedofil 9 choć to w tym wypadku prawda) to co może mnie sąd w tutke cmoknąc??
        > głupi kraj , głupi ludzi , głupie prawo i głupi sędziowie - na marginesie to
        > moje subiektywne odczucia
      • wet3 Re: piwosz8 21.09.06, 16:09
        piwosz8 napisał:

> to co? będą to tylko moje subiektywne odczucia? albo powiem że jankowski to
        > pedofil 9 choć to w tym wypadku prawda) to co może mnie sąd w tutke cmoknąc??
        > głupi kraj , głupi ludzi , głupie prawo i głupi sędziowie - na marginesie to
        > moje subiektywne odczucia

Dla mnie jestes zwyklym czerwonym scierwem pomawiajacym porzadnych ludzi!
        Spales z Jaroslawem K.? - Bydlaku!!! A jakie bylo orzeczenie sadu w sprawie
        ks.Jamkowskiego? Tylko czerwona swinia jak ty moze cos takiego pisac.
    • rs_gazeta_forum Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 15:44
      Czy nazwanie Sądu Najwyższego zbiorowiskiem dziwek, pijaków i łapówkarzy jest
      dla członka tego sądu obelgą, czy nie?
    • zenek_z_puszczy w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co smut 21.09.06, 15:54
      ne:
      Abstrahujac od mojego (skadinad silnie negatywnego) stosunku do SLD, z decyzji
      SN a wlasciwie jej umotywowania wynika, ze spokojnie mozna powiedziec ze:
      Kosciol to organizacja przestepcza,
      Polska to panstwo zbrodnicze,

Wyrok SN jest zenujacym przykladem sluzalczosci wobec wladzy.
      • presentation1 Re: w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co 21.09.06, 16:02
        Polska to panstwo zbrodnicze,
        Jezeli dla ciebie nie ma roznicy to wspolczuje.SLD jest nie tylko organizacja
        przestepcza ale i zbrodnicza poniewaz przejela testament PZPR z jej zbrodniami.
        • zenek_z_puszczy Re: w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co 21.09.06, 16:09
          dla mnie jest jak najbardziej roznica. Ale naucz sie najpierw czytac ze
          zrozumieniem, a potem sie podniecaj.
          Ja twierdze tylko ze uzasadnienie jest durne. Jesli ktos bedzie twierdzil ze
          Polacy to zbrodniarze - nie masz prawa poczuc sie urazony (zgodnie z motywacja
          SN) bo przy tego typu duzych organizacjach trudno zakladac ze wypowiedz odnosi
          sie do wszystkich czlonkow - a paru zbrodniarzy sie znajdzie (chociazby wsrod
          ex czlonkow wspomnianego przez ciebie pzpr)wiec Polakow mozna nazywac
          zbrodniarzami. Moim zdaniem to ewidenty bubel SN.
          • presentation1 Re: w gruncie rzeczy uzasadnienie tylez glupie co 21.09.06, 16:12
            Wydaje mi sie ze Kaczynski obronilby swoja teze o przestepczej SLD przed kazdym
            Sadem w Polsce.Decyzja SN jest kontrowersyjna...ale...
            Co do podniecania?Ja akurat podniecam innych a tych jest pelno na forum......
            • loginmel Nie podniecasz - zasmucasz. 21.09.06, 16:16
              .
        • loginmel To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:14
          członków eksterminować (obozy pracy a aktywistów wyciąć),ich dzieci wychować w
          narodowym patriotyzmie(najlepiej w szeregach Wszechpolaków.
          Masz takie zdanie to miej niemniej nie zmienia to faktu,że uzasadnienie jest
          pokrętne.
          • presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:21
            Myslenie lewicowca.
            Uwazam ze PZPR nalezy rozliczyc za historie.A przy okazji SLD czyli
            spadkobierce.
            I nie sady,wiezienia czy obozy ale moralnie skazac.
            Czy to cos strasznego?
            • loginmel Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:33
              Ludzie mają prawo do każdego poglądu.Lewicowego też.Moralnie można skazywać ale
              w sądzie ważne są fakty,ich udowodnienie.A publicznie należałoby wypowiadać się
              zgodnie z faktami.
              Jeżeli ja napiszę że w gazecie lub powiem publicznie,że PiS to organizacja
              półinteligentów łasych na władzę,stanowiska,kasę,przedkładająca dobro własne
              nad dobrem ogółu,kłamiących w żywe oczy i wgruncie rzeczy żerująca na własnym
              społeczeństwie a więc dla mnie przestępcza,która się powinno po odsunięciu od
              władzy zdelegalizować za psucie Państwa i prowadzenie do jego degrengolady to
              jakie by było twojw stanowisko bi stanowisko SN już znam.
              • presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:23
                Twoja ocena PiS ma podloze lewicowca.Otoz zabrano wam cos.Ciezko sie z tym
                pogodzic.Strach przed utrata mediow.Zdobyte z trudem przez kilkanascie
                lat.Aresztowania,zarzuty i wiezienie.Wszystko zgodnie z prawem.Przeciez
                przestepcy powinni byc osadzeni.I nie chodzi nawet o ich przynaleznosc partyjna
                ale fakt zlamania prawa.
            • zenek_z_puszczy Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 16:54
              presentation1 napisał:

> Myslenie lewicowca.
              > Uwazam ze PZPR nalezy rozliczyc za historie.A przy okazji SLD czyli
              > spadkobierce.
              > I nie sady,wiezienia czy obozy ale moralnie skazac.
              > Czy to cos strasznego?

Nic strasznego. Ale jesli co robic to w swietle prawa, a nie naginajac prawo.
              A to uzasadnienie to jest wlasnie naginanie, ktore na dluzsza mete powoduje ze
              stajesz sie podobny do tych ktorych chcesz moralnie skazywac. (nie mowie
              konkretnie o tobie ;)

A tak na boku, to bronisz orzeczenia SN, zgodnie z ktorym wlasciwie rownie
              mozna twierdzic ze PZPR to organizacja katolicka (pewnie nie jeden byl w
              partii), dobroczynna (paru sie znajdzie pewnie) i nawet chwalebna (bylo pare
              osob ktore mozna uznac za chwalebne - jak juz nawet wylaczyc opluwanych
              politykow [np. Kuronia] ktorzy w partii kiedys tam byli, to moze przynajmniej
              jakis sportowiec co zdobyl jakis medal na olimpiadzie sie znajdzie...), wiec
              sie zastanow czy rzeczywiscie to orzeczenie wiecej wnosi czy maci...
              • presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:17
                Przeciez PZPR nie ocenia sie za to ze przynalezal do niej wierzacy czy
                sportowiec ale za caloksztalt rzadow tej partii.Nie zaprzeczysz ze mozna z tej
                dzialalnosci sporzadzic akt oskarzenia wiekszy niz czlowiek moze sobie
                wyobrazic.
                Jednak jestem realista.Nie nalezy osadzac pojedynczych ludzi,jednak system
                ktory to stworzyl.Nie chodzi o polowanie na czarownice ale o ocene systemu.Tak
                ujemnie jak i dodatnio.I w tej ocenie musi znalesc sie miejsce dla lewicy.
                • loginmel Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:28
                  Nie chodzi o ocenę.Rzecz idzie o orzeczenie SN.Ono dopuszcza powiedzenie o
                  każdej organizacji (partii,fundacji,związku,stowarzyszenia) wszystkiego co komu
                  przyjdzie na język.Taki jest tego wydźwięk.
                  • presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:33
                    Wydzwiek to jest gdy zaczniemy grzebac w SLD czyli spadkobiercy PZPR.Zdaje
                    sobie sprawe ze orzeczenie sadu jest kontrowersyjne.Gdyby bylo inne
                    przypuszczam ze moglby sie zaczac proces o uznanie PZPR za partie
                    przestepcza.Los nie ominalby SLD.Jest to niebezpieczne ale realne.
                    • presentation1 Re: To może należałoby partię zdelagalizować, 21.09.06, 17:34
                      i w dodatku zgodne z prawem.
    • zgodnik1 PIS to PISokomuna!.. mafia!!!! 21.09.06, 16:03
      Do której należą Kaczyńscy,Ziobro ich przyjaciele z PZPR!
      • todundliebe Re: PIS to PISokomuna!.. mafia!!!! 21.09.06, 16:42
        Nasi rodzimi komuniści przez pol wieku rządzenia nie nazarli się materialnie
        tak, jak przez pol roku po odebraniu im wladzy.
    • d.w.o.r.i.a.n.i.n Co za prawde miał przepraszać Kaczor bo co ? 21.09.06, 16:19
      Dla komuszego ucha niemiła ?
    • mpkaras Wiem co Kaczyński miał na myśli. 21.09.06, 17:25
      Ale, cóż werdykt jest dość kontrowersyjny. Bo przecież nie ma wyroku
      delegalizującego SLD i który by mówił o tym, iż SLD jest organizacją
      przestępczą. Nie zrozumiałe jest dla mnie, że Kaczyński jawnie łamnie prawo.
      Akt, którego dokonał jest pomówieniem. Cóż widać, że są w Polsce ludzie
      nietykalni.
    • 1410_tenrok skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak: 21.09.06, 17:25
      pis to banda palantów
      samoobrona to organizacja oszustów i złodziei
      lpr to wredne czarownice!
      I co wy na to?
      • mpkaras Re: skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak 21.09.06, 17:27
        według wykładni wyroku sądu najwyższego zgadzam się z przedmówcą.
      • presentation1 Re: skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak 21.09.06, 17:29
        A my na to ze lewica to zbrodniarze.Chyba znasz historie PZPR i Polski Ludowej
        oraz spadkobiercow z SLD?
        • kevin_michnik Re: skoro nie musi, to mozna nawet powiedziec tak 21.09.06, 18:07
          a może:

ludzie to świnie?

presentation1: lewica nie równa się sld!!
      • wet3 Re: 1410_tenrok 21.09.06, 18:44
        1410_tenrok napisał:

> pis to banda palantów
        > samoobrona to organizacja oszustów i złodziei
        > lpr to wredne czarownice!
        > I co wy na to?

A dla takich "chistorykow" jak ty SLD to sami swieci - nie ci od lepienia
        garnkow, ale ci najwieksi specjalisci od rozancowego lancuszka afer! Oni sa w
        porzadku, bo sa politycznie poprawni i jasnie oswieceni ideologicznie ...
        lampka kieszonkowa w czasach stalinizmu.

PS Ponoc, jak twiedzisz, pod Grunwaldem szwabi walczyli przeciw szwabom.
        Gratuluje "historycznosci" tej wypowiedzi. Zglos sie po nagrode Nobla. Z
        pewnoscia w dzisiejszej dobie dostaniesz go - podobnie jak Szymborska i Walesa!
        • 1410_tenrok wet - poruszył sie z wscieklosci 21.09.06, 19:25
          wet czy ty umieesz czytac ze zrozumieniem?????????
          A ode mnie sie odpimpol, chciałbys sie znac na historii, ale musiałbys sie
          duuuuuuzo uzcyc, a to nie w twoim stylu - Ty tylko plujesz jadem.

nie jestem zwolennikiem zadnej partii. Polytyka mnie osobiscie mierzi. A kazda
          partia składa sie ze złodziei oraz z ludzi porzadnych.
          Po osmiu miesiacach pissu wiem jedno, TKM to wyjatkowe swinstwo, a dla mnie
          Europejczyka jest wyrazem azjatyckosci...... Niestety sld tez mnie wkurzała,
          ale taka wredna nie była. I z tego musze sie troche posmiac, poniewaz
          głosowałem na p. prezydenta Kaczynskiego.
    • mustang2006 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 17:55
      el_p napisał:

> Dziwne gdyby musial.

Dziwne jest to ze Kaczynscy sa nietykalni a politykow PO sie podsluchuje !
    • aquarium1 Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 17:56
      Kaczynskie nie ma skrupulów i nie potrafi sie powstrzymywac przed obelgami tak
      jak jego roznorzedni wspolpracownicy z LPR i Samoobrony - idzcie sie leczyc jak
      nie potraficie sie powstrzymac przed obelgami!!! Wierzejski juz poszedl teraz
      czas na was!!
      • todundliebe Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:07
        Szczuka szczeka, GW szczuje, Powiatowy miauczy jej do wtóru, pozyteczni idioci
        sa za a nawez przeciw a ja dalej uważam, że trzeba trzymać antysalonowy fason,
        bo inaczej rozdziobią nas wrony, schetyny i senyszyny.
      • coldfusion Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:25
        Ilość afer z udziałem SLD jest mym zdaniem wystarczająca aby nazwać Sojusz
        organizacją przestępczą. Sąd wydał sprawiedliwy wyrok, a wy od razu sikacie.
        • presentation1 Sikaja i ... 21.09.06, 18:29
          sie opluwaja.
          Do ich nedznych mozgow nie moze dojsc ze to koniec latwizny.Tak samo jak
          lewicowy premier na Wegrzech.
          • presentation1 Wedlug komuszkow z forum....... 21.09.06, 18:33
            to PiS powinien ich przeprosic za zbrodnie dokonane przez PZPR.A za
            zlodziejstwa SLD przeprosic komuchow powinno cale spoleczenstwo.Oni sie chcieli
            tylko ustawic............
            • presentation1 Re: Wedlug komuszkow z forum....... 21.09.06, 18:34
              Skad u nich te przepraszanie?
              Czy przeprosili za zbrodnie po 1945 roku?
    • pisarczyk4 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:25
      A jak ktoś powie, że Polacy to złodzieje to co, nie obraża to poszczególnych
      uczciwych Polaków?
    • wlodwoz Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organiza.. 21.09.06, 18:26
      Niewinny kaczyński, sługa uniżony - sędzia. Tak wygląda kpiarstwo polityczne
      obecnych, pożal się boże, władz.
      • wet3 Re: wlodwoz 21.09.06, 18:35
        wlodwoz napisał:

> Niewinny kaczyński, sługa uniżony - sędzia. Tak wygląda kpiarstwo polityczne
        > obecnych, pożal się boże, władz.

A SLD to organizacja ... swietoszkow tworzacych niestrudzenie rozaniec afer -
        siadz na tylek i dokladnie policz wszystkie!
        • presentation1 Re: wlodwoz 21.09.06, 18:39
          On nie liczy afer SLD on czeka na chociaz jedna PiS zeby powiedziec - a nie
          mowilem?
          Te setki SLD to pomylka w pracy a jedna PiS moze poprawic mu humor.
          • wet3 do prestntation1 21.09.06, 18:50
            presentation1 napisał:

> On nie liczy afer SLD on czeka na chociaz jedna PiS zeby powiedziec - a nie
            > mowilem?
            > Te setki SLD to pomylka w pracy a jedna PiS moze poprawic mu humor.

Obok "wlodwoz" masz jeszcze "chistoryka" "1410_tenrok", ktory do dzis nie moze
            przelknac kleski szwabow pod Grunwaldem! To sa prawdziwe rodzynki na tym forum!
            Druga grupe tworza folksdojcze i zadeklarowane komuchy. Pozdrawiam.
            • presentation1 Re: do prestntation1 21.09.06, 18:54
              Siedze na forum dlugo.Czytam wypowiedzi jakby z okresu jedynych i
              sprawiedliwych.Oni nie wiedza co to panstwo,prawo,Oni neguja wszystko.
              Takie sobie zyciowe zboki.Ale pocieszam sie ze jest ich coraz mniej.Po prostu
              przegrali.
            • 1410_tenrok Wet - jestes smiesznym matołkiem 21.09.06, 19:36
              jako antysemita, antyeurpejczyk nie jestes w stanie pojąc, ze mogą byc ludzie o
              innym nastawieniu niz twoje, a nie sa "lewakami". Jezeli ci to misiu obchodzi
              to ja jestem liberałem. Wiem, to gorsze od lewaka, ale nie przejmuj sie. nie
              dostaniesz zawału na tą mysl. Czy myjesz zeby przezd, czy po jedzeniu? Nie
              chciałbym zostac zagryziony, przez kogos, kto jest z higieną jamy ustnej na
              bakier.
              Szczesc Boże, moj biedaczku
    • faren100 nowy termin prawniczy: "skrót myślowy".. 21.09.06, 18:41
      .. bomba... jeszcze lepsze niz "pomroczność jasna"..
      teraz mozna opluwać dowolna organizacje... całkiem bezkarnie!!!
      • alterpars sad sadem ale sprawiedliwosc musi byc po naszej 21.09.06, 18:45
        stronie. Skrot uzwa skrotow
        • faren100 naszej czyli pisiorskiej... 21.09.06, 18:48
          .. cóż... sędziowie SN doskonale pojęli tę zasadę...
          to też taki skrót myślowy...
      • faren100 więc jak można to proszę: 21.09.06, 18:45
        oglądając telewizję zgromadziłem w ciągu ostatniego roku wystarczającą liczbę
        informacji dającą podstawę do stwierdzenia, że PiS jest organizacją oszustów.
        • presentation1 Re: więc jak można to proszę: 21.09.06, 18:46
          Sprawdzasz PiS?
          A czy sprawdzales SLD?
          • presentation1 Re: więc jak można to proszę: 21.09.06, 18:47
            Nie sprawdzales poniewaz w zlodziejskim ukladzie zylo sie wspaniale.
            • faren100 fakt niektórym żyło się dobrze... 21.09.06, 18:52
              ... a teraz mamy inny złodziejski układ i innym żyje się dobrze...a ja się nie
              zgadzam na jakikolwiek złodziejski układ i wisi mi czy nazywa się PiS czy SLD...
              chcę żyć w normalnym uczciwym kraju a nie w tym bagnie kaczuszek, lepperków czy
              tych poprzednich sldowców.
              • presentation1 Re: fakt niektórym żyło się dobrze... 21.09.06, 18:55
                Zeby nie bylo zlodziejski...podjalbym dyskusje.Zaprzeczasz prawdzie....
                • faren100 prawdzie? chyba propagandzie... 21.09.06, 19:02
                  ten układ też jest złodziejski... zawłaszcza całą Polskę dla siebie... TKM
                  przechodzi wszelkie pojęcie... nie liczy się juz nic tylko służalczość wobec
                  wodza..
                  wystarczy? dla mnie wystarczy.
                  zrobiono kpinę z demokracji... po raz pierwszy usłyszałem, że istotą demokracji
                  jest prawo większości do robienia co się jej tylko spodoba.. a mniejszości nie
                  mają jakichkolwiek praw przez 4 lata.. co za bolszewickie widzenie świata...
                  • presentation1 Re: prawdzie? chyba propagandzie... 21.09.06, 19:03
                    Lewicowa demokracja po 1945 roku?
                    obry przyklad
                    • faren100 chory jesteś? jaki 1945 r? o czym ty majaczysz? 21.09.06, 19:13
                      sowieckie rządy w Polsce nazywasz demnokracją???
                      skup się - mówimy o Polsce ostatnich 16 lat. mówimy o demokracji.
                      nie "demokracji socjalistycznej"..
                      mam zwyczajnie dość bycia oszukiwanym przez polityków... i nie jest ważne czy
                      oszukuje mnie sld'owiec czy pis'owiec...
                      zazdroszczę węgrom odwagi z jaką nie godza się być pomiatani przez politykierów.
                      • presentation1 Re: chory jesteś? jaki 1945 r? o czym ty majaczys 21.09.06, 19:17
                        Twoja gra polega na tym ze nie grasz.Chcesz wygrac milion- zagraj.Czytajac moje
                        posty dostrzezesz ze jestem konsekwentny.Popieram obecna koalicje.Wiec wiesz i
                        przypuszczam ze znasz moj swiatopoglad.Ty walczysz.Kim jestes , co
                        reprezentujesz?
                        Ja nie nalezalem w swoim zyciu do zadnej partii politycznej jednak mowiac
                        wspolnym jezykiem mam prawo do swoich pogladow.Je znasz.A Ty?
                        • faren100 również nie należe do jakiejkolwiek partii.. 21.09.06, 19:23
                          .. jestm liberałem... w wyborach poparłem PO...
                          dziś mam dość tego cynizmu polityków, tego oszukiwania, obiecywania bzdur w
                          trakcie wyborów.. dziwie się, że my Polacy się na to godzimy... podziwiam
                          Węgrów, którzy już 4 dzień protestują przeciwko oszustom przy władzy..
                          oczywiście jestem przeciwnikiem PiSu, Samoobrony i LPR. dla mnie to czyści
                          socjaliści (wręcz idealnie pasują do ksiązkowej definicji)..
                          a ja socjalizmu nie znoszę... niezaleznie od tego, kto jest przy władzy.
                          • presentation1 To bedzie.... 21.09.06, 19:34
                            moj ostatni post poniewaz syn wraca ze sportu a musi cos niecos zrobic.Wszyscy
                            placa podatki.Sa to pieniadze ktore trafiaja do budzetu panstwa.Jezeli jestes
                            normalny ocen cos innego.Nie jako socjalista czy liberal.To panstwo jak rodzina
                            rozwiazuje problemy swoich obywateli.Skoro panstwo pobierajac podatki nie
                            potrafi rozwiazac problem bezrobocia(zaden kraj nie rozwiazal)musi rozwiazal
                            problemy spoleczne obywateli.Podatki wplywaja nawet od najbiedniejszych,od
                            wszystkich.Kase trzeba tak rozdzielic zeby spoleczenstwo normalnie
                            funkcjonowalo.Dlaczego normalnie?Dlatego zebys mogl jako liberal normalnie
                            pracowac.To nie jest socjalizm.To jest logika.Nawet USA wykladaja mase kasy na
                            pomoc socjalna.Co by sie stalo gdyby tego nie zrobili?Nowy Orlean.I spojrz na
                            swiat w ten sposob.
                            • faren100 mój również ostatni... córka czeka :) 21.09.06, 19:55
                              > Wszyscy placa podatki.Sa to pieniadze ktore trafiaja do budzetu panstwa.

i niestety tam sa marnotrawione...

> To panstwo jak rodzina rozwiazuje problemy swoich obywateli.

i tu się właśnie nigdy nie zgodzimy... ja nie chcę, by państwo rozwiązywało
                              moje problemy, ja chcę, by państwo nie przeszkadzało mi rozwiązywac je
                              samodzielnie.. mądrzejsze od obywateli państwo mieliśmy przez 1990 rokiem...
                              dla mnie wystarczy..

> Skoro panstwo pobierajac podatki nie
                              > potrafi rozwiazac problem bezrobocia(zaden kraj nie rozwiazal)musi rozwiazal
                              > problemy spoleczne obywateli.

wysokie podatki nigdy nie sprzyjały likwidacji bezrobocia.. wprost przeciwnie..
                              tu wystarczy poczytać o doświadczeniach innych..

> Podatki wplywaja nawet od najbiedniejszych,od
                              > wszystkich.Kase trzeba tak rozdzielic zeby spoleczenstwo normalnie
                              > funkcjonowalo.Dlaczego normalnie?Dlatego zebys mogl jako liberal normalnie
                              > pracowac.To nie jest socjalizm.

owszem jest.. i jest różnica między pieniędzmi pootrzebnymi na "normalne
                              funkcjonowanie" społeczeństwa a tym co się u nas dzieje..
                              a i tak najważniejsze jest to, że teraz, gdy mamy jako taki wzrost gospodarczy,
                              to zamiast naprawiać fianase państwa, wywala się pieniądze w błoto.. a reformy
                              odkładane sa na "za 4 lata"..

Nie chce takiego rządu.
          • faren100 nie lubie takich bolszewików jak ty... 21.09.06, 18:49
            .. co to na pytanie o spożycie chleba w ZSRR odpowiadają " a w ameryce murzynów
            biją"
            • presentation1 Re: nie lubie takich bolszewików jak ty... 21.09.06, 18:51
              Ja nie prosze zeby ktos mnie lubil.Ale jezeli nie lubisz, masz cos do
              zaoferowania innym-twoja dozgonna przyjazn ze zdechlym kiedys Leninem.
              • faren100 lepiej milcz pisowski bolszewiku.. 21.09.06, 18:55
                SLD'owski TKM zastąpiłes swoim PiSiorskim TKMem... i co zadowolony? rodzinka
                ustawiona?
                rzygać mi się chce jak czytam takich palantów.
                • presentation1 Faren 100 - zmien nika 21.09.06, 19:05
                  Musisz sie odbarwic.
      • wet3 Re: faren100 21.09.06, 18:52
        faren100 napisał:

> .. bomba... jeszcze lepsze niz "pomroczność jasna"..
        > teraz mozna opluwać dowolna organizacje... całkiem bezkarnie!!!

Zapomniales, ze mamy prawo i obowiazek mnowic prawde o komuchach, czerwoncu!
        • faren100 pocałuj mnie... bolszewiku z PiSu... 21.09.06, 18:57
          rozbawiłes mnie tym czerwońcem.... haha... jestem zwolennikiem prawicy -
          prawdziwej nie tej waszej socjalistycznej pseudoprawicy z PiSu.
          ale macie tak we łbach namieszane, że nawet tego, żeście socjaliści pierwszej
          wody nie rozumiecie.
          • presentation1 Re: pocałuj mnie... bolszewiku z PiSu... 21.09.06, 19:00
            A tobie to juz sie calkiem pokrecilo w glowie.Nie uwazasz ze to pora na wizyte
            u doktora?
            Polecam to calej lewicy.
          • wet3 Re: pocałuj mnie... bolszewiku z PiSu... 21.09.06, 19:03
            faren100 napisał:

> rozbawiłes mnie tym czerwońcem.... haha... jestem zwolennikiem prawicy -
            > prawdziwej nie tej waszej socjalistycznej pseudoprawicy z PiSu.
            > ale macie tak we łbach namieszane, że nawet tego, żeście socjaliści pierwszej
            > wody nie rozumiecie.

Nie pitol mi bajek dla dzieci! Zaden szanujacy sie prawicowiec nie bedzie
            opowiadal takich fanfaronow jak ty, czerwoncu!
            • faren100 sam pitolisz Populisto czy Socjalisto? 21.09.06, 19:06
              myśleć już nie umiesz? no to sięgnij do książek matołku i naucz się jak
              odróżnia się partie prawicowe od socjalistycznych..
              zapewniam, że nie po okrzykach wodzusiów...

ale będą wykopki tej jesieni... liberalizm - tak, populizm - nie !
              • presentation1 Re: sam pitolisz Populisto czy Socjalisto? 21.09.06, 19:09
                Ty chyba zwolennik Haussnera.Tez taki sobie komuszek z SLD o zabarwieniu drania
                zeby zabrac uczciwym przedsiebiorstwom a dolozyc miedzynarodowym.Dawna UW sie
                klania.Nieprawdaz?
                • faren100 pudło... jestem 100% liberałem... ale to dla was.. 21.09.06, 19:17
                  .. z PiS trudno odróżnić... dla was albo jest się z PiS i się popiera Jarka
                  albo jest się "czerwońcem z układu"...
                  typowe dla bolszewików "kto nie z nami ten przeciw nam"...
                  • presentation1 Re: pudło... jestem 100% liberałem... ale to dla 21.09.06, 19:18
                    Na swiecie nie ma kraju 100 procent liberalnego.Liberalizm umiera.
                    • presentation1 Re: pudło... jestem 100% liberałem... ale to dla 21.09.06, 19:19
                      Wiec dyskutujmy o swiecie a nie o fantazji.
                      • faren100 liberalizm nie umiera... 21.09.06, 19:28
                        .. po prostu jesteśmy świadkami tryumfu populizmu w Polsce... okazał się
                        najłatwiejsza drogą dla nieudaczników, matołków, miernot do objęcia władzy.. i
                        trwa już od conajmniej 5 lat..
                        rzecz w tym, że wcale nie musimy się z tym godzić.. i ja nie zamierzam... będę
                        głosował przeciwko populistom.. populizm zasadza się na oszustwie i
                        lekceważeniu wyborców.. a ja sobie tego nie życzę.
                        • faren100 mam dość matołków w izbach sejmowych... 21.09.06, 19:40
                          ... którzy nie potrafią sklecić poprawnie jednego zdania po polsku... mam dośc
                          tego jąkania, dukania "dajom", "chcom"...
                          mam dość głupców, którzy mówiąc o podatkach nie potrafią zrobić porządnych
                          symulacji... tylko te 4 działania...
                      • 1410_tenrok no to lepiej jaka jest roznica pomiedzy 21.09.06, 21:11
                        pewną narodowosocjalistyczną partią.... a pis? Dla mnie zadna!!! Zwolennicy pis
                        i ich kadry nie traktuja prawa powaznie, chca wysyłac wszystkich, z ktorymi im
                        nie po drodze na Madagaskar... Mają zapatrywania wyraćnie lewicowe. Boga oraz
                        wartości chrześcijanskie traktują wybitnie elestycznie..
                        O nie, jest jedna. Na razie nie zanosi sie na bezpłatną wycieczkę dla młodych
                        mężczyzn w jednorodnych ubraniach z urządzeniami do wysyłania ołowiu na
                        odległość w celu poszerzenia obszaru panstwa prawa.
            • tles01 Kaczyńscy, to dzielni uczniowie LEnina! 21.09.06, 19:40
              Tezy Lenina naszym drodowskazem!..JLKaczyńscy...
              • 1410_tenrok Skoro Rajmund K. był marksistowskim politukiem - 21.09.06, 21:13
                to co sie dziwic... Czym skorupka za młodu.... Przeciez Lesio to nawet w swojej
                habilitacji z prawa pracy tow- Illicza cytował (wielokrotnie)
          • 1410_tenrok widzisz Faren, oni nie pojmuja, co to prawica! 21.09.06, 19:38
            Przeciez prosto z pzpr i sb przeszli do pisu i samoobrony.
            Im sie wydaje, ze moga sie tu tak samo panoszyc, jak za czasów komuny......
            ale sie porobiło.
            • faren100 no niestety... masz rację :( 21.09.06, 19:56
    • presentation1 .....Inaczej...... 21.09.06, 18:44
      jest to wyrok stwierdzajacy ze SLD jest organizacja przestepcza.Teraz krok
      nalezy do Sejmu.Delegalizacja SLDProste.
    • biker7 Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:51
      bo sedzia boi sie o stolek, po innym wyroku gosc juz nie pracowalby w sadzie
      • coldfusion Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 18:53
        Nie musi przepraszać bo powiedział PRAWDĘ!!!

użyteczni idioci.. ech...
      • presentation1 Re: Kaczyński nie musi przepraszać SLD za "organi 21.09.06, 19:02
        Mylisz sie.Ten wyrok otwiera droge do uznania SLD za organizacje przestepcza.
        • 1410_tenrok Jestes naiwny - ten wyrok pozwala powiedziec, 21.09.06, 19:32
          ze kazda partia to bandacw..i debili i złodziei. Praktycznie wiec, nie jest
          zły!!!!
          A abydowiesc czegos - cza miec DOWODY, a nie rzucac epitetami.
          Jezeli pan minister Ziobro znajdzie dowody na to - wtedy sie sld zabroni,
          uznając ja za organizacje przestepcza. A jak to chcesz przeprowadzic moj
          robaczku????? Skoro nawet PZPR nie uznac za organizacje przestepcza, a przeciez
          wielu z jej działaczy było oczywistymi przestepcami, jak np. panowie z MO (UB,
          SB)?
          • presentation1 Re: Jestes naiwny - ten wyrok pozwala powiedziec, 21.09.06, 19:35
            Tlumaczysz cos co nie nadaje sie do tlumaczenia
            • tles01 PIS w koalicji z kryminalistami, jest też przestę 21.09.06, 19:38
              przestępczą organizacją!.. w myśl zasady;//kupując towaar od złodzieja,
              stajesz sie paserem!
    • whj Bezjajowcy bronią jednojajowego mikrusa... 21.09.06, 19:58
      Bo tylko pustotorby mikrołebek może utożsamiać się z tym wybrykiem natury (x2).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka